VAN EGERAAT SENIOREN ZORG MAKELAARDIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN EGERAAT SENIOREN ZORG MAKELAARDIJ"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN 2015 Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Utrecht onder nummer 8/2010 Deze Algemene Voorwaarden kwamen tot stand in samenwerking Met Wijn & Stael Advocaten te Utrecht

2 Considerans Deze Algemene Voorwaarden beogen voorkomende geschillen in de relatie tussen Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij Opdrachtnemer en Opdrachtgever met betrekking tot het verrichten van werkzaamheden door Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij voor Opdrachtgever uitputtend te regelen. Deze Algemene Voorwaarden maken onlosmakend deel uit van de Overeenkomst.

3 Inhoud van de Algemene Voorwaarden 1. Definities 2. Inleidende Bepalingen 3. Opdracht 4. Honorarium en kosten 5. Aansprakelijkheid 6. Toepasselijk recht en geschillen

4 1. Definities Tenzij hierna uitdrukkelijk anders aangegeven, moet aan de volgende begrippen in deze Algemene Voorwaarden de volgende betekenis worden toegekend: Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden Opdrachtgever Opdrachtnemer Overeenkomst De persoon die de Overeenkomst met Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij heeft gesloten of de persoon namens wie de Overeenkomst met Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij is gesloten Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij De Overeenkomst van Opdracht, waarmee Opdrachtgever Opdrachtnemer de opdracht heeft gegeven werkzaamheden voor haar te verrichten.

5 2. Inleidende bepalingen 2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden die de Opdrachtnemer in opdracht verricht en op alle Overeenkomsten die de Opdrachtnemer met Opdrachtgever sluit, tenzij voorafgaand schriftelijk anders is overeengekomen. Eventuele Algemene Voorwaarden van Opdrachtgever zijn niet geldig. De toepasselijkheid daarvan wordt door Opdrachtnemer uitdrukkelijk afgewezen. 2.2 Opdrachtnemer kan voor het uitvoeren van de Overeenkomst gebruik maken van derden die werkzaamheden onder zijn verantwoordelijkheid zullen uitvoeren. 2.3 Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW 2.4 Indien en voor zover bepalingen uit deze Overeenkomst en Algemene Voorwaarden niet rechtsgeldig mochten zijn, zal de geldigheid van de Overeenkomst en Algemene Voorwaarden hierdoor voor het overige niet worden aangetast. Partijen zullen in dat geval de betreffende bepaling vervangen door een geldige of uitvoerbare bepaling die Naar inhoud en strekking de vervangende bepaling zoveel mogelijk benadert. 2.5 Mondelinge mededelingen, toezeggingen, afspraken alsmede enige herziening, wijziging of aanvulling van de Overeenkomst zijn slechts geldig voor zover deze schriftelijk door Opdrachtnemer zijn bevestigd.

6 2. Inleidende bepalingen vervolg 2.6 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op een Overeenkomst Freelancer SVB en of van toepassing op een Overeenkomst van Opdracht van VESZM tot: A. Advies op gebied van de mogelijkheden van Casemanagement dementie, bij bemiddeling van gezelschapsdames, thuiszorg en verpleegkundige zorg. Bij uitvoering van zorgmodel implementatie in verzorgingshuizen, zorgmodel implementatie in aanleunwoningen, levensloopbestendig maken woning en praktische diensten naar wens van de cliënt in de ruimste zin van het woord en zoals omschreven in Zorgleefplan cliënt en Zorgovereenkomst Freelancer of indien van toepassing, de Opdracht tot Dienstverlening van VESZM B. Dienstverlening op maat afgestemd op basis van advies zoals onder A. omschreven en naar wens van de opdrachtgever C. Bemiddeling diensten, zorg producten, ondersteuning etc. In het geval van praktische diensten naar wens zal enkel gebruik worden gemaakt van bemiddeling van diensten van derden daar wanneer Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij hier niet zelf over beschikt

7 3. Opdracht 3.1 Onder de Overeenkomst wordt, voor zover niet anders overeengekomen, begrepen een opdracht tot: A. Casemanagement Dementie B. Advies op gebied van bijvoorbeeld de mogelijkheden van gezelschapsdames, thuiszorg, verpleegkundige zorg, zorgmodel implementatie in verzorgingshuizen, zorgmodel implementatie in aanleunwoningen, levensloop bestendig maken woningen en praktische diensten naar wens van de cliënt in de ruimste zin van het woord en zoals omschreven in Zorgleefplan, Zorgovereenkomst Freelancer SVB en/of indien van toepassing Opdracht tot Dienstverlening VEZSM C. Dienstverlening op maat afgestemd op basis van advies zoals boven omschreven en naar wens van de opdrachtgever zorg, product, ondersteuning etc. D. Bemiddeling, diensten zorg, product, ondersteuning daar waar Van Egeraat Senioren Zorg Makelaardij hier zelf niet over beschikt Opdrachtgever zal Opdrachtnemer volledige medewerking verlenen ten einde de Overeenkomst zo goed mogelijk te kunnen nakomen. 3.2 Behoudens uitdrukkelijk gemaakte afspraken hieromtrent zal Opdrachtgever geen overeenkomst tot stand brengen en evenmin onderhandelingen daartoe voeren buiten de Opdrachtnemer om. Voor zover Opdrachtgever in strijd handelt met het hiervoor bepaalde, zijn 4.4. en 4.5 van toepassing. 3.3 De Overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd 3.4 De Overeenkomst zal ondermeer eindigen door: - Vervulling van de Overeenkomst door Opdrachtnemer; - Teruggaaf van de Overeenkomst door Opdrachtnemer; - Intrekking van de Overeenkomst door Opdrachtgever.

8 3. Opdracht Vervolg 3.5 De Overeenkomst is vervuld, indien beide partijen aan hun verplichtingen hebben voldaan. 3.6 Opdrachtnemer is gerechtigd op grond van gewichtige redenen de Overeenkomst aan Opdrachtgever terug te geven. Als gewichtige reden wordt in elk geval beschouwd: - De situatie zoals beschreven in 3.4; - Verstoring van de relatie tussen de Opdrachtnemer en de Opdrachtgever; - De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen WSNP op de opdrachtgever van toepassing is verklaard of als opdrachtgever in staat van faillissement is gesteld; - Opdrachtgever door beslaglegging, onder curatele stelling of op andere wijze de beschikkingsbevoegdheid over het vermogen is verloren; - Opdrachtnemer haar onderneming staakt. 3.7 Opdrachtgever is gerechtigd op grond van gewichtige redenen de Overeenkomst aan Opdrachtnemer terug te geven. Als gewichtige reden wordt in elk geval beschouwd: -Verstoring van de relatie tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer; -De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen WSNP op de opdrachtnemer van toepassing is verklaard; -Opdrachtnemer door beslaglegging, onder curatele stelling of op andere wijze de beschikkingsbevoegdheid over het vermogen is verloren. 3.8 Het intrekken of teruggeven van de Overeenkomst dient schriftelijk te geschieden. 3.9 Tijdstip van de schriftelijke mededeling of de in die mededeling genoemde latere datum geldt als datum voor de beëindiging van de Overeenkomst Bij beëindiging of opschorting van de Overeenkomst kunnen kosten in Het rekening worden gebracht overeenkomstig het bepaalde in 4.4 en 4.5. Tevens dient Opdrachtgever de kosten die opdrachtnemer heeft gemaakt ten behoeve van het uitvoeren van de Overeenkomst te vergoeden.

9 4. Honorarium en kosten 4.1 De kosten voor het opstellen van de offerte, welke voorafgaand aan de Opdracht schriftelijk worden vastgelegd, zullen verschuldigd zijn wanneer de dienst uiteindelijk niet wordt afgenomen. 4.2 Opdrachtnemer zendt Opdrachtgever per maand een gespecificeerde factuur. Tenzij anders overeengekomen dient betaling van declaraties te geschieden binnen 5 werkdagen na ontvangst factuur. In factuur wordt uiterste betalingsdatum genoemd. 4.3 Bij niet tijdige betaling, is Opdrachtgever van rechtswege in verzuim en is hij vanaf 30 dagen na de vervaldag van betalingstermijn de op dat moment geldende wettelijke rente aan Opdrachtnemer verschuldigd. 4.4 Indien Opdrachtnemer invorderingsmaatregelen treft tegen Opdrachtgever ter incassering van zijn vordering, komen alle kosten, inclusief die van een (gerechtelijke) procedure voor rekening van de Opdrachtgever. 4.5 Opdrachtgever is gehouden alle kosten die de Opdrachtnemer ten behoeve van de Opdrachtgever voor het uitvoeren van de Overeenkomst heeft gemaakt te vergoeden, ongeacht of Opdrachtgever de Overeenkomst intrekt, opschort of indien Opdrachtnemer de opdracht teruggeeft. 4.6 Opdrachtnemer komt met Opdrachtgever voor iedere Overeenkomst een afzonderlijke vergoeding overeen. Deze is vermeld in de Overeenkomst van Opdracht of in de Overeenkomst met een freelancer. 4.7 Opdrachtnemer is gerechtigd een voorschot van Opdrachtgever te vragen indien zij dit nodig acht. Een voorschot wordt verrekend met de afsluitende factuur van de opdracht die Opdrachtnemer aan Opdrachtgever verzend. 4.8 Is sprake van meerdere opdrachtgevers bij het aangaan van de Overeenkomst dan zijn zij hoofdelijk aansprakelijk voor het honorarium alsmede de door de Opdrachtnemer noodzakelijk overig te maken kosten.

10 5. Aansprakelijkheid 5.1 De aansprakelijkheid van Opdrachtnemer voor schade, voortvloeiend of verbandhoudend met de uitvoering van de Overeenkomst is beperkt tot het bedrag waarop de door Opdrachtnemer afgesloten aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft. 5.2 Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor eventuele tekortkomingen van de door haar ingeschakelde derden. 5.3 Opdrachtnemer sluit iedere aansprakelijkheid uit die het gevolg is van het uitbesteden van werkzaamheden aan derden en deze derden bij de uitvoering van de werkzaamheden schade aan Opdrachtgever toebrengt. 5.4 Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, doordat Opdrachtnemer is uitgegaan van onjuiste informatie die door Opdrachtgever is verstrekt Opdrachtnemer zal in het kader van de veiligheid van de bemiddelde dienstverlener te allen tijde zorgdragen voor een veilige werkplek en haar opdrachtgever ondersteunen bij het creëren van een veilige werkplek.

11 6. Toepasselijk recht en geschillen 6.1 Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. 6.2 Alle geschillen, ook die slechts door één der partijen als aangemerkt en welke tussen partijen ontstaan betreffende de uitleg van de Overeenkomst of Algemene Voorwaarden, zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissement te Utrecht, onverminderd het recht van Opdrachtnemer om het geschil voor te leggen aan de volgens de normale competentieregels bevoegde Arrondissementsrechtbank.

I. ALGEMENE BEPALINGEN... 1 II. DIENSTEN INZAKE TOT STAND KOMEN VAN OVEREENKOMSTEN... 2 III. OVERIGE VOORWAARDEN... 5

I. ALGEMENE BEPALINGEN... 1 II. DIENSTEN INZAKE TOT STAND KOMEN VAN OVEREENKOMSTEN... 2 III. OVERIGE VOORWAARDEN... 5 Algemene voorwaarden Schoeman consultants B.V. Per juli 2013 De algemene voorwaarden Schoeman consultants B.V. zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen opdrachtnemer en opdrachtgever, behoudens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

A. Definities. B. Algemene bepalingen

A. Definities. B. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REGISTERMAKELAARS EN REGISTERTAXATEURS IN ROERENDE ZAKEN, LEDEN VAN DE FEDERATIE VAN TAXATEURS, MAKELAARS EN VEILINGHOUDERS IN ROERENDE ZAKEN, WELKE VOORWAARDEN ZIJN GEDEPONEERD

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Praktijk JeEigenSpoor (verder JeEigenSpoor):

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die Opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; b. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE per 6 februari 2019 VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOONENBERG RE-INTEGRATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOONENBERG RE-INTEGRATIE Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Schoonenberg Re-integratie, gevestigd te Nijmegen, hierna Schoonenberg Reintegratie,

Nadere informatie

NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen

NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen en gedeponeerd ter griffie van de rechtbank

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

B. Toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden:

B. Toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden: ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten verleend aan Mo Hopman, Arbeidsdeskundig Bureau, gevestigd te Lelystad, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Hopmans reintegratie & advies, gevestigd te Nijmegen, ontvangt

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan onderneming HANS RIETVELD AGRARISCH ADVIES B.V., statutair gevestigd te Meerkerk, hierna te noemen opdrachtnemer, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie 1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie Artikel 1 Definities 1. Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij de ene partij, Dijkhuis Communicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven Zakelijke dienstverlening Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De coach, Frouke Willemsen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 LEF Dyslexie Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 De bepalingen in deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van LEF Dyslexie en de daaraan verbonden natuurlijke persoon, of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht.

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Algemene voorwaarden Businesscares Definities Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Opdrachtgever is de natuurlijke persoon of rechtspersoon voor wie Businesscares zich inspant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga

Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga Artikel 1 Advocaat mr. L.W Plantenga Advocaat mr. L.W. Plantenga (hierna te noemen: Plantenga ) is een eenmanszaak, gevestigd in Utrecht, waarvan de doelstelling

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken.

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken. Algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte opdrachten tot het

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Praktijk Samen Dorpsstraat 9 C 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon: 06 41 036 076 E-mail: info@samennetanders.nl Internet: www.samennetanders.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas Algemene Vooraarden KomPas 1 ALGEMENE VOORWAARDEN KOMPAS Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan KomPas een opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs

Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs NL102018 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van voorwaarden van de Opdrachtgever of de Cliënt van toepassing,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden (Gedeponeerd bij de kamer van koophandel en fabrieken Amsterdam, Kantoor IJmond d.d. 4 juni 1999.) Velsen-Noord, 4 juni 1999. I. Algemeen I.1. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde Definities Management Partners International: de (geassocieerde) partners van de maatschap Management

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN. Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN. Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan Opdrachtnemer opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 De Algemene voorwaarden van Buro van Thuijl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer ALGEMENE VOORWAARDEN Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V. Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE DIENSTVERLENINGSVOORWAARDEN D.D. 1 januari 2012.

ALGEMENE DIENSTVERLENINGSVOORWAARDEN D.D. 1 januari 2012. ALGEMENE DIENSTVERLENINGSVOORWAARDEN D.D. 1 januari 2012. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rijnland te Leiden onder nr. B 97.027 door: Cannoo & Partners B.V., belastingadviseurs,

Nadere informatie

Een natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf

Een natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf Algemene voorwaarden Steenhoff & Zijderveld Advocaten Artikel 1 Steenhoff & Zijderveld Advocaten Steenhoff & Zijderveld Advocaten (hierna te noemen: Steenhoff & Zijderveld ) is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1.1. Saul Advocaten B.V., hierna te noemen Saul Advocaten, is een besloten vennootschap, die zich ten doel stelt het uitoefenen of doen oefenen van de rechtspraktijk,

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

XY Marketing Solutions. Algemene voorwaarden XYMS

XY Marketing Solutions. Algemene voorwaarden XYMS XY Marketing Solutions Algemene voorwaarden XYMS Oranjelaan 8 3454 BT De Meern Versie 2017 Algemene voorwaarden XY Marketing Solutions In deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt verstaan onder: Leverancier:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect Algemene voorwaarden van incassobureau Credit Collect, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder adres Weena 737, 3013 AM Rotterdam. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf datum 1 februari

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Algemene leveringsvoorwaarden 2008/2009 SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Kvk 09187392 Btw NL 022656170B01 1. Toepasselijkheid 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - CAPITAL SUPPORT GROUP B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN - CAPITAL SUPPORT GROUP B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN - CAPITAL SUPPORT GROUP B.V. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Capital Support Group B.V. alsmede de rechtspersonen

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boogaerdt Bedrijfsmakelaars B.V.

Algemene voorwaarden Boogaerdt Bedrijfsmakelaars B.V. Algemene voorwaarden Boogaerdt Bedrijfsmakelaars B.V. De inhoud van algemene voorwaarden is van toepassing op alle verstrekte opdrachten tot dienstverlening aan Boogaerdt Bedrijfsmakelaars B.V. en gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden;

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; ALGEMENE VOORWAARDEN KH LEGAL ADVICE BV 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden.

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder de definities verstaan: Opdrachtnemer: De natuurlijke of rechtspersoon van Opdrachtnemer die werkzaamheden op het gebied

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V.

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Respect-Intermediair b.v. 1 Definities 2 Non-discriminatie en geheimhouding 3 Toepasselijkheid 4 Totstandkoming van de

Nadere informatie