17 september 03 oktober dagen / 14 nachten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17 september 03 oktober 2010 17 dagen / 14 nachten"

Transcriptie

1 Grote Rondreis Shanghai Hangzhou Suzhou XianPingyao - Beijing 17 september 03 oktober dagen / 14 nachten

2 Vrijdag 17 september 2010 BRUSSEL SHANGHAI maaltijden aan boord Samenkomst te Brussel Zaventem en check in op de luchthaven voor het vertrek met Hainan Airlines met bestemming Shanghai. Maaltijden en dranken worden aan boord van het toestel geserveerd. Overnachting aan boord van het toestel. Zaterdag 18 september 2010 SHANGHAI ontbijt aan boord, lunch, diner Aankomst in de vroege ochtend op de luchthaven van Shanghai. Na de grensformaliteiten en het ophalen van de bagage volgt de transfer naar het Shanghai Hotel **** of gelijkwaardig. Na een korte rustpauze bezoek aan het Shanghai World Financial Center met panoramisch uitzicht over de stad en de Boeddha Tempel. Het Shanghai World Financial Center is bedoeld als financieel centrum. Het ging officieel open op 28 augustus 2008, en op 30 augustus ging het zogenaamde observation deck open met een zicht vanop drie verschillende niveaus. Het hoogste zicht is 474m boven zeeniveau. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat dit het hoogste gebouw van de wereld werd, maar met de hoogte van 492 meter zou dat niet het geval zijn. In Dubai is de Burj Dubai met 818 meter momenteel het hoogste gebouw ter wereld. Opvallend aan het gebouw is het grote gat aan de bovenkant van de toren. Hier zullen toeristen naar buiten kunnen om van het uitzicht over Shanghai te kunnen genieten. Aanvankelijk zou dit gat een ronde vorm krijgen, maar omdat zo n cirkel te veel deed denken aan de nationale vlag van Japan, werden de plannen veranderd. Het gebouw wordt de flesopener genoemd. Vlak ernaast verrijst nu een gebouw dat hoger dan 500 meter wordt. Bovenkant toren zoals gezien vanaf de Jin Mao Tower Avondmaal. Overnachting in Shanghai Hotel **** of gelijkwaardig. Zondag 19 september 2010 SHANGHAI EXPO 2010 Na het ontbijt bezoeken we het Shanghai museum.

3 Het in begin 1996 geopende Shanghai museum ligt op het Plein van het Volk (Renmin of People s Square), niet ver van het stadhuis een een ondergronds winkelcentrum. Het is één van de vier belangrijkste kunstpaleizen van het land met een collectie van stuks. In het gebouw vindt men niet alleen het bronstijdperk terug, maar ook rijkdommen aan ivoor en jade. Het museum bevat ook een enige verzameling aan porselein, oude Chinese meubels, schitterende kalligrafische kunstwerken en verwelkomt de bezoeker tevens in een zaal die alleen aan de 55 minderheden van het land is gewijd. Na de lunch brengen we een bezoek aan de universele Expo Deze expo wordt één van de grootste en spectaculairste ooit met als thema Better City, Better Life. Avondmaal en tweede overnachting Shanghai Hotel **** of gelijkwaardig. Maandag 20 september 2010 SHANGHAI Ontbijt. Volledige dag bezoek aan de stad met o.a. de Franse wij, de Jade Boeddhatempel, de Oude wijk met de Yu-tuin. Lunch onderweg. Diner en Acrobatische show Derde overnachting Shanghai Hotel **** of gelijkwaardig. Dinsdag 21 september 2010 SHANGHAI - SUZHOU Na het ontbijt we met de bus richting Suzhou. We bezoeken er de prachtige tuinen, bruggetjes en kanaaltjes waar deze stad om bekend is en ook Venetië van het Verre Oosten wordt genoemd. Suzhou is één van de oudste steden in de delta van de Blauwe Rivier en was eeuwenlang groter dan Shanghai. De stad is in 504 voor Chr. opgericht door Koning Helü van Wu. Hij liet een muur bouwen, waarvan nu nog vier delen bestaan. Binnen de muur werd een stad gebouwd, die naar hem de Great City of Helü werd genoemd, en langs de stadsmuur werd een gracht gegraven. De oude stad heeft een oppervlakte van ruim 14 hectare.

4 De oudste brug over deze gracht, de Eeuwige Brug, heet in het Engels de Bridge Forever, maar in het Chinees De Brug voor Jaren. Hij werd tijdens de Tweede Wereldoorlog vernield, en pas in 1999 gerestaureerd, gebruik makend van de stenen van de oude brug. Aangezien de gracht binnen de muren ligt, is het noodzakelijk het water jaarlijks te verversen. De laatste jaren zijn veel oude huisjes aan de gracht weggehaald om drie parken aan de rand van de oude stad aan te leggen. De stad wordt omwille van de vele kanaaltjes die in de stad voorkomen soms ook wel eens het 'Venetië van China' genoemd. Al het vervoer in de oude stad gaat te voet of per boot. Chinese bruiden trouwen vaak in het rood, de kleur van het geluk. Zij komen naar de oude stad om romantische foto's te laten maken. Lunch. Heel bekend is ook de zijdefabriek van Suzhou. Men kan het proces volgen van rups tot dekbed en kimono in een werkende zijdefabriek. Diner en één overnachting in het Central hotel of gelijkwaardig. Woensdag 22 september 2010 SUZHOU WUZHEN - HANGZHOU Na het ontbijt rijden we verder naar Wuzhen voor een bezoek aan East en West Wing. Lunch onderweg. Verder naar Hangzhou voor het diner en overnachting in het Best Western hotel of gelijkwaardig. Donderdag 23 september 2010 HANGZHOU XIAN Na het ontbijt maken we een boottocht op het Westmeer en gaan een kijkje nemen op een theeplantage. Met een binnenlandse vlucht vliegen we naar Xian waar we twee nachten verblijven in het Bell Tower hotel of gelijkwaardig.

5 Vrijdag 24 september 2010 XIAN Na het ontbijt bezoek aan de stad met het Shanxi museum, de pagode van de Wilde Gans, de straat van de kalligrafen en de moslimbuurt met de Grote Moskee. Met een dumplings diner en een wervelende Tang Dynasty Show sluiten we de avond af. Zaterdag 25 september 2010 XIAN - PINGYAO Na het ontbijt bezoeken we één van de hoogtepunten van deze reis, de archeologische site waar het Terracottaleger ontdekt is. Na het ontbijt bezoek aan de Terra Cotta soldaten. Het Terracottaleger is een benaming voor de 9099 terracottafiguren die als grafgiften zijn meegegeven aan de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi. Het 'leger' bevindt zich tussen de berg Li en het hedendaagse Xi'an. Deze overblijfselen bij het graf van keizer Qin Shi Huangdi ( v.chr.) behoren tot het UNESCO-Werelderfgoed. Terug in de stad bezoeken we nog de oude stadwallen. Na het diner nemen we de nachttrein met bestemming Pingyao. Zondag 26 september 2010 PINGYAO Na aankomst bezoeken we Pingyao, één van de best bewaarde stadjes uit de Ming periode.

6 Dit charmante plaatsje straalt nostalgie uit en is een van de best bewaarde stadjes uit de Ming periode. Het staat dan ook vermeld op de Unesco World Heritage List. Omgeven door een authentieke stadsmuur dwaal je door een wirwar van kleine, beklinkerde straatjes. Overal bungelen rode lampionnen aan de gevels van de courtyard huizen, die 's avonds zorgen voor een magische gloed. We wandelen door afgelegen steegjes langs tempels, oude statige gebouwen en kleine musea. Aan souvenirs winkeltjes geen gebrek... Lunch en diner in de stad. gelijkwaardig. Eén overnachting in het International Financial Club of Maandag 27 september 2010 PINGYAO TAIYUAN - BEIJING Na het ontbijt rijden we naar Taiyuang. Onderweg brengen we een bezoek brengen aan het Shuanglin klooster en de Jinci Tempel. Na het diner nemen we opnieuw de nachttrein met bestemming Beijing. Dinsdag 28 & woensdag 29 september 2010 BEIJING Na aankomst transfer naar het Oriental Culture hotel of gelijkwaardig waar u twee nachten verblijft. Gedurende twee dagen bezoekt u alle hoogtepunten van het keizerlijke Beijing met o.a. het Tian anmen Plein, de Verboden Stad, het Zomerpaleis waar we een boottochtje maken op het Kunmingmeer, de Tempel van de Hemel, de Lama- en de Confuciustempel. Bezoek aan het Tian anmen Plein, gevolgd door een bezoek aan de Verboden Stad. Het Plein van de Hemelse Vrede of Tian anmen Plein wordt het grootste plein ter wereld genoemd. Het plein ligt in

7 Beijing, de hoofdstad van de Chinese Volksrepubliek. Het plein is 880 meter lang en 500 meter breed. Op het oppervlak van m² kunnen minstens een miljoen mensen samenkomen. Tian anmen (Poort van de Hemelse Vrede), wat nu het staatssymbool van de Volksrepubliek is, dateert uit 1417 en heette toen de Poort van het Keizerrijk. De poort gaf toegang tot de erachter gelegen Verboden Stad, dat vroeger het keizerlijk paleis was. De poort was van hout en brandde tot twee keer toe af. Na de brandschade in 1465 werd de poort van steen gemaakt. De tweede keer werd de poort herbouwd in Hier proclameerde Mao Zedong op 1 oktober 1949 de Volksrepubliek China. Jarenlang hing hier nog het portret van Mao. De Verboden Stad is gelegen in het centrum van Beijing. Hier woonden vanaf de Mingdynastie de keizer en zijn familie, vergezeld van een enorme hofhouding van Eunuchen en hofconcubines. De Verboden Stad is het grootste pagode paleis ter wereld, wat nu dienst doet als museum. Er zijn een aantal kostbaarheden van de keizerlijke families tentoongesteld. De bouw van het paleis begon in 1407, de bouw duurde ongeveer 14 jaar. Het schijnt dat een miljoen arbeiders, inclusief honderd kunstenaars aan de Verboden Stad hebben gewerkt. De stad is opgesplitst in twee gedeelten. De zuidelijke sectie Buitenhof waar de keizer zijn macht uitoefende over de natie en de noordelijke sectie Binnenhof waar de keizer met zijn familie woonde. De Verboden Stad werd tot 1924 bewoond door keizers, in totaal hebben hier 14 keizers van de Ming dynastie en 10 keizers van de Qing dynastie geregeerd. het Zomerpaleis : Het Zomerpaleis of Yiheyuan is een paleis dat sinds 1998 bij het Werelderfgoed van UNESCO hoort. Het complex van m² is aangelegd in een uitgestrekt domein rond een groot, kunstmatig meer, het Kunming-meer (de aarde van de uitgraving werd gebruikt voor het aanleggen van de grote Langleven-heuvel in het park), en bestaat uit allerlei rijk versierde en goed bewaarde paviljoenen, gaanderijen, woningen en tempels. Deze plek was van oudsher een buitenverblijf van enkele dynastieën keizers, maar de huidige gebouwen dateren uit de tijd van Cixi, de keizerin-weduwe. Zij liet aan het eind van de

8 19de eeuw het hele complex uitbouwen, en verbleef hier grotendeels zelf tijdens de laatste jaren van het keizerrijk. Het geld voor de aanleg van het uitgestrekte domein haalde zij uit de kas die bedoeld was voor de vernieuwing van Chinese vloot, wat een van de elementen van de nederlaag tegen de Engelsen was tijdens een van de opiumoorlogen. Sinds de revolutie is het een groot openbaar park, en wordt erg druk bezocht op vrije dagen. de Tempel van de Hemel : De Tempel van de Hemel ligt in een uitgestrekt park in het zuiden van Beijing. Hier leidden de keizers van de Ming-dynastie een plechtige, rituele ceremonie, waarbij ze als bemiddelaar tussen hemel en aarde offers brachten om de gunst van de goden af te smeken voor de volgende oogst. De godsdienst die daarbij hoort is het daoïsme. Tegelijk was deze band met de hemel natuurlijk ook de legitimatie van hun bewind. Het tempelcomplex bestaat uit de grote ronde hal waar voor de goede oogst werd gebeden, de hal van keizerlijke onthouding (de keizer moest 3 dagen vasten alvorens aan de ceremonie deel te nemen) het open altaar van de hemel, en enkele bijgebouwen. Donderdag 30 september 2010 BEIJING CHENGDE Na het ontbijt gaan we een volledige dag op excursie voor een bezoek aan de Chinese Muur (Grote Muur). De Grote Muur is een van de grootste wereldwonderen uit de geschiedenis. De totale lengte van de muur is ongeveer 6200km en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. Er zijn drie dynastieën geweest waarin de bouw van de Grote Muur werd voltooid: de Qin,- Han- en Ming dynastie. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het noorden. De Grote Muur is op verschillende plaatsen gerestaureerd en toegankelijk gemaakt voor toeristen. Er zijn nog een aantal stukken van de Muur die niet of nauwelijks zijn opgeknapt. Op

9 deze plek is de sfeer nog authentiek, echter vanwege gevaar voor beschadiging en gebrek aan toezicht wordt bezoek aan dergelijke plaatsen niet aangemoedigd. Voor de overnachting rijden we nog verder naar Chengde voor één overnachting in het Yuanshan Hotel of gelijkwaardig. Vrijdag 01 oktober 2010 CHENGDE - BEIJING Na het ontbijt bezoeken we de Tempel van de Universele Vrede en vervolgens de Potala Tempel met zijn goude bedekte daken. Lunch onderweg. Daarna rijden we terug naar Beijing voor onze laatste overnachting. Zaterdag 2 oktober 2010 BEIJING - terugvlucht Bezoek met riksja aan de klein nauwe straatjes van de oude wij. Bij een plaatselijke familie gaan we lunchen. Na wat vrije tijd sluiten we de reis af met de bekende Roast Duck diner. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel. Zondag 3 oktober Aankomst in Brussel Aankomst in Zaventem. Einde van de reis. Prijs per persoon bij minimum 25 pax en 1 = 1,37 Usd In dubbel kamer : 2590 In Singel kamer : 3050 Inbegrepen : Internationale en lokale vluchten, luchthaventaksen t.w.v. 200, btw, Nederlandstalige begeleiding vanaf Zaventem, lokale Engelstalige gids, 12 overnachtingen in goede 3*+/ 4* hotels, 2 x nachttrein, volpension, entree ticket voor de Expo, verplaatsingen met comfortabele autocar, alle vermelde bezoeken, visum, BTW en insolvabiliteitsverzekering. Niet inbegrepen : Niet vermelde maaltijden, dranken, facultatieve excursies, fooien en verzekeringen.

Shanghai Expo 2010 en Beijing

Shanghai Expo 2010 en Beijing Shanghai Expo 2010 en Beijing 15 oktober 23 oktober 2010 9 dagen / 6 nachten Dag 1 BRUSSEL SHANGHAI maaltijden aan boord Samenkomst te Brussel Zaventem en check-in. 13u50 : vertrek met Hainan Airlines

Nadere informatie

9 20 oktober 2010 12 dagen

9 20 oktober 2010 12 dagen XIAN / HANGZHOU / SUZHOU / SHANGHAI 9 20 oktober 2010 12 dagen Dag 1 zaterdag 09 oktober Brussel- Beijing - A Samenkomst te Brussel Zaventem. Aankomst en check-in op de luchthaven. 13h50 : vertrek met

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

China. - De geschiedenis en cultuur van Peking -

China. - De geschiedenis en cultuur van Peking - Pagina 1 Groep 8 Colofon China - De geschiedenis en cultuur van Peking - Leerling - informatie Inleiding In deze les gaan wij het hebben over de Chinese stad Peking. We kijken met elkaar naar een stukje

Nadere informatie

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009 Vertrek: Zaterdag 9 mei 2009 Vlucht KL 0897 AMS 18:30 uur PEK 09:50 uur Retour: Zaterdag 23 mei 2009 Vlucht KL0896 PVG 12:50 uur AMS 18:35 uur USA GDP: 11,750 $ Pop 2006: 299 million Pop 2030: 350 million

Nadere informatie

Chinareis Dit programmaboekje is van:

Chinareis Dit programmaboekje is van: In geval van nood kun je de docenten bereiken op de volgende nummers: Meneer Van den Berg: +316 55737567 Meneer Klomp: +316 16683905 Meneer Waalen: +316 23326937 David Shen: +316 30029618 Indien geen van

Nadere informatie

Chinareis Dit programmaboekje is van:

Chinareis Dit programmaboekje is van: Chinareis 2017 Dit programmaboekje is van: Vluchtgegevens 15/04 08.15 uur bus naar Zaventem vanaf school Heenreis Vliegmaatschappij Hainan Airlines 15/04 13.40 uur vlucht HU492 Brussel Beijing Vliegtijd:

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

China. - De geschiedenis en cultuur van Peking -

China. - De geschiedenis en cultuur van Peking - Pagina 1 Groep 8 Colofon China - De geschiedenis en cultuur van Peking - Leerling - informatie Inleiding In deze les gaan wij het hebben over de Chinese stad Peking. We kijken met elkaar naar een stukje

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 1 maand tot 1 jaar Alle niveaus School Bestemming China

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur.

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Archidays, architectuur reis voorgesteld door Architectenkrant Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 22 juli 2018 China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Technische organisatie : Travex NV - Drievuldigheidsvoorplein

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden China 21 dagen Aankomst in Beijing: eerste indrukken De hutongs: kleine straatjes met traditionele woningen De trommeltoren: deze werd vroeger gebruikt om de tijd aan te geven Beijing: excursie naar de

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai 9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai voor apothekers en artsen 20 accreditatiepunten 31 augustus t/m 9 september 2019 Inhoud studiereis Laat uw team excelleren! Maximale efficiency en top adviseurs

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

China Vakantie 2014 Sjanghai De Cruise en de Three Gorges.

China Vakantie 2014 Sjanghai De Cruise en de Three Gorges. China Vakantie 2014 We hadden geluk het grootste deel van de tijd goed weer te hebben. Onze reis was met Viking River Cruises. Er waren 242 mensen op deze reis, maar we werden verdeeld in groepen van dertig,

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, China Programma overzicht: Mandarijn in Peking vanaf 16 jaar Accommodatie in een gedeeld appartement of gastgezin Activiteiten en excursie programma Vanaf 2 tot 48 weken,

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Cultuurvakantie China

Cultuurvakantie China Cultuurvakantie China 19 dag(en) v.a. 2.849,00 gegarandeerd vertrek 14-10-2016 Het rijk van het midden Reisleider Frits van Norden begeleidt deze reis naar China. Hij kijkt er enorm naar uit! China is

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst studiereis China

Informatiebijeenkomst studiereis China Informatiebijeenkomst studiereis China Reiscommissie 2008: Rijst voor jou 12 november 2007 Zie ook: http://china.a-eskwadraat.nl Outline 1 Inleiding 2 Steden en reizen Heen- en terugreis China Beijing

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-China Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing. (vanaf

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Citytrip Wenen DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, heeft een indrukwekkend aanbod aan paleizen, monumenten en andere bezienswaardigheden dankzij de eeuwenlange positie als centrum

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie