RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen"

Transcriptie

1 RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen

2

3 Waarom RealDolmen voor de integratie van uw mobiele devices? Notebooks, tablets, smartphones, Deze toestellen schieten op de werkvloer als paddenstoelen uit de grond. Bring Your Own Device (BYOD) is dagelijkse realiteit. De ipad staat bij velen van ons bekend als het out-of-the-boxproduct bij uitstek. Zelfs een volstrekte digibeet kan er bij wijze van spreken onmiddellijk mee aan de slag. Maar in een businesscontext ligt dat wel even anders. Hier moet de ipad geïntegreerd worden in een bredere, heterogene IT-omgeving. En dan hebt u behoefte aan een partner die van alle markten thuis is. Met de nodige knowhow, ervaring en certificaties. Zo n partner is RealDolmen. RealDolmen, sterk in singlesourceoplossingen De tijd waarin problemen werden opgesplitst in infrastructuur enerzijds en toepassingen en services anderzijds, is al lang voorbij. Door producten en diensten van Apple te integreren in zijn eigen mobiele dienstenaanbod, biedt RealDolmen extra toegevoegde waarde aan professionele klanten die op zoek zijn naar een totaaloplossing op maat van hun specifieke mobiliteitsbehoeften. Zo n oplossing is nu eenmaal ons handelsmerk. Naast projecten voor applicatieontwikkeling zorgen we ook voor het ondersteunen, beheren (Mobile Device Management) en beveiligen van professionele toepassingen op privétoestellen. RealDolmen, vertrouwd met Apple-technologie Als Apple Authorized System Integrator is RealDolmen vandaag geautoriseerd en gecertifieerd om de Apple-producten op een professionele manier op de markt te zetten. Onze focus ligt voornamelijk op de ontwikkeling van applicaties op ios enerzijds en de naadloze integratie van Apple-producten binnen bestaande bedrijfsomgevingen anderzijds. Met RealDolmen neemt u een ervaren Apple-partner onder de arm die u bij elk project kan begeleiden en ondersteunen van device tot app. Making IT work for your business Ongetwijfeld heeft ook u de vraag gekregen om mobiele devices te ondersteunen. Heeft uw organisatie hiervoor een oplossing of blijft u er tegen vechten? RealDolmen mengt zich niet in het debat of een eindgebruiker al deze devices al dan niet nodig heeft. Elk device heeft zijn nut en zijn voordelen. RealDolmen zorgt voor een naadloze integratie met als uiteindelijke doel: dat IT wérkt voor uw business.

4 ipad in business: een onwaarschijnlijke opmars Ook een visionair genie staat al eens voor een verrassing. De ipad van Apple was vooral bestemd voor de consumentenmarkt. En die heeft hij inderdaad stormenderhand veroverd. Maar van bij het begin bleek er ook in professionele omgevingen interesse te zijn voor wat door sommigen nog als een technogadget werd afgedaan. En dat had zelfs Steve Jobs niet voorzien Het opduiken van de ipad in een businesscontext heeft zeker te maken met de Bring Your Own Device (BYOD)-trend. Werknemers die in hun privéleven de voordelen van een smartphone of tablet-pc hebben leren kennen, willen die tools ook op het werk kunnen gebruiken. Die ontwikkeling stelt bedrijven voor nieuwe uitdagingen. Zorgen deze indringers in de vroeger zo hermetisch afgeschermde IT-omgevingen niet voor te grote beveiligingsrisico s? En in welke mate kunnen of moeten ze worden ondersteund? Voor een stuk is de opmars van de ipad binnen bedrijven dus te wijten aan druk vanuit de gebruikers. Maar tegelijk ontdekken steeds meer bedrijfsleiders de ipad als nuttige productiviteitstool voor hun werknemers. De ipad kan de smartphone of pc niet vervangen, maar wel aanvullen. Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en lange batterijduur heeft hij een duidelijke meerwaarde in de toolbox van de mobiele werker. ipad Consumeren Samenwerken Smartphone Communiceren Notificeren Synchronisatie Laptop Creëren Verwerken Hebt u al de vraag gekregen om de ipad binnen uw organisatie te ondersteunen? Of wilt u proactief de stap zetten naar het aanbieden van de ipad aan uw medewerkers? Dan kunt u terecht bij RealDolmen voor advies, implementatie en ondersteuning. In deze brochure leest u welke oplossingen wij u daarbij aanbieden.

5

6 Mobile Device Management (MDM): controle over alle mobiele toestellen in uw organisatie Waarom is het beheer van mobiele toestellen zo n uitdaging? Omdat de markt van mobile devices zo heterogeen is. Niet alleen zijn er heel wat verschillende toestellen in omloop, maar die maken nog eens gebruik van verschillende operating systems. Dit in tegenstelling tot de pc-markt, waar zowat alles standaard op Windows draait. Dat zorgt ervoor dat IT-departementen rekening moeten houden met heel wat moeilijkheden en beperkingen. Bovendien zijn de mobiele toestellen vaak geen eigendom van het bedrijf (BYOD) en zijn gebruikers niet zomaar bereid om het beheer over hun toestel af te staan. Om deze redenen is het centrale beheer van het volledige toestel niet altijd mogelijk, en ook niet altijd wenselijk. Daarom kiest RealDolmen voor een duidelijke focus: de beveiliging en het beheer van uw bedrijfsdata. Soms betekent dit ook het beheer van bepaalde aspecten van het toestel, maar dan als middel en nooit als doel. Hiervoor is Mobile Device Management (MDM) bijzonder geschikt. Met behulp van MDM zorgt RealDolmen voor: Registratie MDM biedt self-enrollment, zodat een gebruiker zelf zijn toestel kan registreren waarbij alle configuraties, policies en applicaties automatisch worden geïmplementeerd. Compliancy Als het toestel niet aan een aantal compliancyregels voldoet (zoals een pincode, bepaalde versie van het OS, aan- of afwezigheid van bepaalde apps, jailbroken of rooted, krijgt het geen toegang tot de bedrijfsdata. Inventarisatie Welke gebruikers mogen connecteren met de bedrijfsdata? En met welke toestellen? Installatie Veilige VPN- en/of wifi-configuraties kunnen op het toestel worden geïnstalleerd of verwijderd. Idem voor businessapplicaties. Centralisatie Vanop afstand kan er een remote wipe van de toestellen worden uitgevoerd of de locatie van toestellen worden bepaald. Artsen en professoren willen ook via hun eigen toestellen gebruikmaken van de ziekenhuissystemen. Extern willen medewerkers van buitenaf kunnen inloggen op de ICT-omgeving van het UZA. We waren het al snel eens over de oplossing: een doorgedreven virtualisatie van desktops en applicaties. Op die manier worden interface-implicaties uitgeschakeld en kunnen we in de toekomst op een heel andere manier met informatie omgaan. Zo kunnen we het onze artsen bijvoorbeeld mogelijk maken om patiëntendossiers te raadplegen op hun ipad of smartphone. Geert Smits, ICT Directeur, Universitair Ziekenhuis Antwerpen

7 Security: geen mobiliteit zonder verhoogde veiligheid Het groeiende gebruik van mobiele devices zoals de ipad doet ook het aantal risico s toenemen. Met elk nieuw device opent zich een nieuwe toegangspoort naar uw bedrijfsdata, die dan ook van stevige grendels moet worden voorzien. Maar dat is lang niet alles. Door de verwatering tussen het onderscheid tussen werk- en privégebruik, moet u er rekening mee houden dat zelfs uw beste werknemers onbewust slechte dingen kunnen doen op het internet, waardoor ze bijkomende securityrisico s in het leven roepen. RealDolmen kan u helpen om de veiligheid van uw mobiele omgeving te verhogen. Uiteraard pakken we de klassieke bedreigingen zoals spyware en virussen aan. Maar we tonen u ook hoe u een internetpolicy kunt vastleggen en op een geautomatiseerde manier sturing kunt geven aan het gebruik van bijvoorbeeld de ipad door uw werknemers. Met het oog op een goed beveiligde ITomgeving focust RealDolmen op 5 technologische domeinen: Perimetersecurity Meer mobiele gebruikers zorgen voor meer verbindingen vanop het internet met het bedrijfsnetwerk. Een sterk beveiligde perimeter zorgt ervoor dat alleen toegelaten verbindingen mogelijk zijn. Ook binnen de bedrijfsmuren kunnen verschillende securityzones worden afgebakend. Netwerksecurity Door de netwerktoegang van onbekende endpoints te beperken en bekende endpoints eerst van de juiste beveiligingssoftware en updates te voorzien, wordt het risico op virussen, spyware, digitale wormen en diefstal van vertrouwelijke gegevens beperkt. Authentication Mobiliteit zorgt ervoor dat we de controle over het waar van de connectie verliezen. Wie de connectie opzet, wordt dan extra belangrijk. Het traditionele wachtwoord is niet meer voldoende. Tokens, middleware, IAM & Single Sign On kunnen een uitkomst bieden. Connectivity Hoe krijgen mobiele werknemers een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk? Synchronisatie RealDolmen helpt u bij de keuze voor een cloud- of on-premiseoplossing voor datamanagement en -sharing.

8 Desktopvirtualisatie: de oplossing voor IT-consumerization Tot voor een tiental jaar was business IT de drijvende kracht achter technologische ontwikkeling. Innovaties die daar ontstonden, vonden daarna hun weg naar de consumentenmarkt. Vandaag is het precies omgekeerd: op de werkvloer duiken plots consumententoestellen (zoals de ipad) op, bedrijven worden gedwongen een strategie te ontwikkelen voor hun aanwezigheid op sociale netwerken, enz. Dat proces noemen we IT-consumerization. Voor de IT-departementen van bedrijven betekent dat controleverlies. Gedaan met het installeren van gestandaardiseerde desktops met daarop de goedgekeurde software. Hun collega s brengen smartphones en ipads mee naar het werk en verwachten daarvoor ondersteuning. En om hun productiviteit te verbeteren, downloaden ze in een handomdraai de nieuwste apps. Hoe moeten de IT ers van vandaag dat alles in de hand houden? Desktopvirtualisatie kan hier een oplossing bieden. Het principe maakt al langer opgang en is nauw verbonden met het cloudcomputingmodel: de meerderheid van de gegevens en applicaties bevinden zich in een virtuele desktop die op serverniveau wordt geïnstalleerd. Vervolgens kan de gebruiker hier met gelijk welk toestel (desktop, laptop, smartphone, ipad) toegang toe krijgen. Dit model heeft voordelen op verschillende niveaus: Gebruiker Een maximale mobiliteit wordt hiermee bereikt. Niet alleen kan de gebruiker helemaal zelf kiezen met welk toestel hij connecteert, hij hoeft zich ook niet langer zorgen te maken over de synchronisatie van alle gegevens. it-departement De veiligheid wordt gegarandeerd. Omdat alle gegevens centraal bewaard worden, is dataverlies zo goed als uitgesloten en policies kunnen zeer makkelijk centraal worden bepaald en gehandhaafd. Organisatie Door middel van desktopvirtualisatie kan een interessante transitie worden gemaakt van een CAPEX- naar een OPEX-model voor IT-resources.

9 Appdevelopment: voor een optimale mobiele gebruikservaring De introductie van de ipad in uw organisatie behelst meer dan het uitdelen van de toestellen en het verzekeren van een connectie met het bedrijfsnetwerk. Wilt u dat uw medewerkers echt profiteren van de productiviteitsverhogende functies van de ipad? Dan moet u zorgen voor software die geoptimaliseerd werd voor dit platform. Mobiele applicaties kunnen een grote meerwaarde bieden voor uw organisatie: Efficiëntie Een front-to-end gedigitaliseerde werkomgeving betekent een optimalisatie op vlak van informatieverwerking en -opvolging. Flexibiliteit Technologische evoluties maken het mogelijk om mobiele applicaties te integreren in allerhande omgevingen en af te stemmen op bestaande bedrijfsprocessen. Beschikbaarheid Thuis, onderweg of op kantoor. Kortom: altijd en overal. Inzetbaarheid Om informatie weer te geven of te voorzien in geavanceerde interactie. Draagbaarheid Altijd het toestel bij de hand, direct bruikbaar om te doen wat nodig is. uw IT-omgeving, maar ook mobiele applicaties te ontwikkelen. Een voorbeeld: RealDolmen kan uw CRM-systeem optimaliseren voor mobiele platformen zodat uw vertegenwoordigers met hun ipad hun agenda kunnen raadplegen, orders ingeven, rapporten aanmaken, enz. RealDolmen heeft meer dan een decennium mobiele expertise binnen een verscheidenheid aan sectoren. Hierdoor hebben we een solide basis van best practices, tips & tricks ter beschikking. De mobiele developmentteams maken deel uit van het Microsoft & Java Competence Center met meer dan 300 professionals. Deze strategische indeling staat garant voor zekerheid aan kennis en ervaring voor zowel mobiele development als voor integratie met achterliggende enterpriseomgevingen. Als singlesourceleverancier bij uitstek is RealDolmen uitstekend geplaatst om niet enkel de ipad te integreren in Kortom, een uniek en volledig aanbod op vlak van mobiele platformen, pakketten en integratiemogelijkheden. De ipad leent zich bij uitstek tot intuïtief gebruik, maar dan moet de app dat natuurlijk wel kunnen waarmaken. Met onze vraag naar een Siebel-applicatie voor de ipad waagden we ons echt op onontgonnen terrein. We hadden dus behoefte aan een partner die net als wij openstaat voor vernieuwing en tegelijk over voldoende ervaring beschikt. Miranda D Hooghe, projectleider Siebel CRM-applicatie, Niko

10 De aanpak van RealDolmen: plan - build - operate

11 Plan - Samen met u een visie ontwikkelen Vooraleer een project te implementeren, is het belangrijk een duidelijke, transparante visie te ontwikkelen. De link tussen business en IT staat hierbij centraal. Uiteraard wenst u een oplossing die de bestaande situatie verbetert, maar tegelijk haalbaar is voor uw organisatie. Dankzij de RealDolmen Consultancy Services bieden we u tal van mogelijkheden met het oog op een weloverwogen en strategische beslissing. Samen met u zoeken we naar oplossingen die zowel op technisch als functioneel vlak nauw aansluiten bij uw informatiebehoeften en de bestaande infrastructuur. build - Samen met u oplossingen bouwen Zodra het project is gedefinieerd dat beantwoordt aan uw noden, kan een oplossing worden gebouwd. Het op pragmatische en innovatieve manier inzetten en combineren van nieuwe en reeds aanwezige technologie is onze specialiteit. Hierbij ligt de focus op uw situatie en uw omgeving met als uiteindelijk doel: een oplossing die uw business maximaal ondersteunt. operate - Samen met u het beheer van uw ICT-omgeving optimaliseren Ook na het bouwen en implementeren van de oplossing biedt RealDolmen diverse diensten voor het onderhoud en de ondersteuning van zowel de bedrijfsapplicaties als de onderliggende infrastructuur. Van het uitbesteden van een specifieke taak tot het outsourcen van een volledige ICT-infrastructuur, u kiest met RealDolmen Managed Services zelf welk niveau van dienstverlening u wenst en de manier waarop dat zal gebeuren.

12 A. Vaucampslaan Huizingen Tel V.U. NV RealDolmen SA, A. Vaucampslaan 42, B-1654 Huizingen NL Twitter Blog Facebook SlideShare Flickr YouTube

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit.

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. Om competitief te blijven in een sterk veranderend bedrijfsklimaat, zet u als vooruitstrevende

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

High Performance Workplace - uw toekomstige werkplek -

High Performance Workplace - uw toekomstige werkplek - High Performance Workplace - uw toekomstige werkplek - High Performance Workplace DE DIGITALE WERKPLEK VAN DE TOEKOMST VOOR UW MEDEWERKERS! Ondernemingen beleven spannende tijden. Ze staan onder enorme

Nadere informatie

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ]

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] DIT IS WIE WE ZIJN. DIT IS WAT WE DOEN. Het zit in onze naam en in ons DNA: bij de RealDolmen Business Solutions

Nadere informatie

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT De RealDolmen-cloud Ademruimte voor uw ICT De cloud komt niet uit de lucht gevallen. Voor heel wat organisaties is de cloud een logische stap die voortvloeit uit de gewijzigde verwachtingen van hun gebruikers.

Nadere informatie

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Business strategieën en de impact voor de IT FLEXIBILITEIT Snel handelen met wendbaarheid en flexibiliteit Voor 66% van de organisaties staat flexibiliteit

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle Mobiel werken, online en offline Patrick Dalle Inhoudsopgave Quote... Error! Bookmark not defined. Business case... 3 Introductie... 3 De werkruimte geherdefinieerd... 4 De conversatiegerichte onderneming...

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Werken met Windows-applicaties op alle mogelijke devices, met volledige security. Om gemakkelijk en productief te werken, willen veel

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Ricoh Mobile Services

Ricoh Mobile Services Ricoh Mobile Services Mobiliteit binnen handbereik Professioneel gebruik van tablets in Europa Tablets op kantoor: Aantal professionele tabletgebruikers op kantoor 60% Tablets aangeboden door de werkgever

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS Duwboot 20, 3991 CD Houten 088 001 8345 hello@blaud.com www.blaud.com ZO VEEL MOGELIJK VRIJHEID VOOR GEBRUIKERS VAN MOBIELE DEVICES Een veeleisende

Nadere informatie

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager Welkom Christophe Limpens Solution Consultancy Manager Veranderende tijden For internal use only. Select your 'R' level. De huidige taal van onze klanten CLOUD Disaster Recovery MAART OKTOBER DECEMBER

Nadere informatie

Android Professioneel Gebruiken

Android Professioneel Gebruiken Android Professioneel Gebruiken Praktische Gids Dit document is toegespitst op een praktische implementatie van Android toestellen in een bedrijfsomgeving. Juni 2014 Ulrik Van Schepdael Mobco bvba Voorwoord

Nadere informatie

Omarm BYOD in je bedrijf. MFP: Spin in het bedrijfsweb - Privacynaïviteit is passé! - Verwachte groei aan ICT-bestedingen

Omarm BYOD in je bedrijf. MFP: Spin in het bedrijfsweb - Privacynaïviteit is passé! - Verwachte groei aan ICT-bestedingen Omarm BYOD in je bedrijf MFP: Spin in het bedrijfsweb - Privacynaïviteit is passé! - Verwachte groei aan ICT-bestedingen 38 OFFICEMAGAZINE.NL NUMMER 1-2014 SERVICE & SUPPORT DOCUMENT&ICT SOLUTIONS Omarm

Nadere informatie

Bring Your Own Device

Bring Your Own Device Bring Your Own Device Jef Vleugels, Gerard van Dijk 2 februari 2012 Agenda 13:30 13:45 uur Ontvangst/welkomstwoord 13:45 14:30 uur Deel 1 Beleidscategorieen Procedures en mogelijkheden rondom aanschaf

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Bring Your Own Device. Jef Vleugels, Gerard van Dijk 5 juni 2012

Bring Your Own Device. Jef Vleugels, Gerard van Dijk 5 juni 2012 Bring Your Own Device Jef Vleugels, Gerard van Dijk 5 juni 2012 Agenda 13:30 13:45 uur Ontvangst/welkomstwoord 13:45 14:30 uur Deel 1 Beleidscategorieen Procedures en mogelijkheden rondom aanschaf devices

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

BEST PRACTICES MOBILE DEVICE MANAGEMENT EN MOBILE SECURITY.

BEST PRACTICES MOBILE DEVICE MANAGEMENT EN MOBILE SECURITY. BEST PRACTICES MOBILE DEVICE MANAGEMENT EN MOBILE SECURITY. With Kaspersky, now you can. kaspersky.nl/business Be Ready for What s Next INHOUD Pagina 1. 24/7 MOBIELE TOEGANG...2 2. MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit Remcoh Mobile Device beheer Remcoh legt uit White Paper Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over slim beheer van mobiele apparaten en toegang daarmee tot uw bedrijfsgegevens. Waarom

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Bring Your Own Device onder controle. Tanja de Vrede

Bring Your Own Device onder controle. Tanja de Vrede Bring Your Own Device onder controle Tanja de Vrede Bring Your Own Device onder controle 5 tools om zelf meegebrachte apparaten te beheren 12 maart 2013 Tanja de Vrede Het gebruik van eigen mobiele apparatuur

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken in de praktijk

Het Nieuwe Werken in de praktijk Het Nieuwe Werken in de praktijk Business cases en ervaringen Jan van der Meij Geert Wirken 4 april 2012 Inhoud Wat is Het Nieuwe Werken? Bring Your Own Device Cloud Computing Business cases Afronding

Nadere informatie

NOTA. Inhoud. Stuurgroep Informatica 2014-12-09. ICT-Richtlijn

NOTA. Inhoud. Stuurgroep Informatica 2014-12-09. ICT-Richtlijn FACULTEIT THEOLOGIE EN RELIGIEWETENSCHAPPEN SINT-MICHIELSSTRAAT 4 BUS 3100 3000 LEUVEN DATUM C.C. 2014-12-09 NOTA TAL BLZ. ICT-Richtlijn Aanvullend aan de universitaire gedragslijn 1, waar elk personeelslid

Nadere informatie

IT-outsourcing. Het IT-landschap is continu in beweging. Daarom is gespecialiseerde, actuele kennis van het grootste belang.

IT-outsourcing. Het IT-landschap is continu in beweging. Daarom is gespecialiseerde, actuele kennis van het grootste belang. IT-outsourcing SetServices organiseert het beheer van uw gehele IT-infrastructuur: van support op de werkplekken tot netwerkonderhoud en serverbeheer. Daarnaast bieden wij oplossingen op maat voor uiteenlopende

Nadere informatie

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015 Asset 1 van 17 Mobile Application Management en security Gepubliceerd op 18 april 2015 Veel organisaties hebben de afgelopen jaren hun eigen mobiele enterprise apps ontwikkeld. De data hierin is potentieel

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Beveiliging van smartphones in de zorg

Beveiliging van smartphones in de zorg Beveiliging van smartphones in de zorg Spitsseminar Nictiz Pieter Ceelen Agenda Welke maatregelen kan een zorgorganisatie nemen om veilig met smartphones en tablets om te gaan? Beveiligingsrisico s Beveiligingsoplossingen

Nadere informatie

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig Slimme IT. Sterke dienstverlening. CiVoice Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig 2 Flexibel communiceren & efficiënter werken met CiVoice

Nadere informatie

De IT Service Catalog

De IT Service Catalog De IT Service Catalog Een duidelijk beeld van uw IT-services en hun belang voor uw organisatie Operational efficiency Business IT alignment Customer satisfaction Breng business en IT op één lijn. Op de

Nadere informatie

Quinfox s visie op Bring Your Own Device

Quinfox s visie op Bring Your Own Device Quinfox s visie op Bring Your Own Device Steeds meer bedrijven staan het toe dat werknemers hun eigen smartphone, tablet of notebook gebruiken op het werk. Deze trend wordt aangeduid met de afkorting BYOD

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013 1 Veilig mobiel werken Workshop VIAG 7 oktober 2013 Stelling 1: 2 Heeft u inzicht in de opbrengsten van mobiel werken Ja, dit biedt veel toegevoegde waarde voor de organisatie Ja, dit biedt geen toegevoegde

Nadere informatie

Enabling Mobile. Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties

Enabling Mobile. Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties Enabling Mobile Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties Door Rutger van Iperen Mobile Developer bij AMIS Services Introductie Het gebruik van

Nadere informatie

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID Het succes en de acceptatie van ICT-oplossingen staat of valt met de beschikbaarheid ervan en deze dient dan ook altijd zo hoog mogelijk te zijn.

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Introductie Workshop

Introductie Workshop Introductie Workshop Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: WINDOWS 8.1 Wat zijn de belangrijkste veranderingen? DEEL 2: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? Inhoud DEEL 1: WINDOWS 8.1

Nadere informatie

YOUR DESKTOP IS CHANGING

YOUR DESKTOP IS CHANGING www.ressoftware.com YOUR DESKTOP IS CHANGING Inhoud 03 Voorwoord 04 Consumerization of IT 06 Waarom dit boek? 08 Your Desktop Is Changing 10 Wat betekent User Environment Management voor IT managers? 12

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor

BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor BRO is een onafhankelijke advies- en ontwerponderneming, werkzaam in Nederland en België. Als intermediair tussen private ambities

Nadere informatie

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Axians Eemsgolaan 15 9727 DW Groningen Tel: +31 88 597 55 00 axians.nl/onbegrensd The best of ICT with a human touch MANAGED WERKPLEK Optimale flexibiliteit

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Outsourcing en Managed Services: ook op zoek naar de juiste maat?

Outsourcing en Managed Services: ook op zoek naar de juiste maat? Outsourcing en Managed Services: ook op zoek naar de juiste maat? DATABASE Uiteindelijk zijn we geïnteresseerd in de services, niet in de servers. Het is een filosofie die opgang maakt: bedrijven willen

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid De toekomst van bereikbaarheid www.detron.nl De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen

Nadere informatie

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze?

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze? Werkplek anno 2013 Welkom Agenda Bas van Dijk & Peter Klix (EIC) Pauze HP Converged infrastructuur Johan Benning Presales consultant HP Diner Wie is wie Bas van Dijk Infrastructuurarchitect Specialisatie

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Bring it Secure. Whitepaper

Bring it Secure. Whitepaper Whitepaper Imtech ICT Communication Solutions, Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle a/d IJssel T +31 88 988 96 00, info.cs@imtech.nl, www.imtech.nl/cs Imtech Vandaag de dag moet security een standaard

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Asset 1 van 5. Consumerisation of IT vraagt andere aanpak beheer. Gepubliceerd op 1 march 2014

Asset 1 van 5. Consumerisation of IT vraagt andere aanpak beheer. Gepubliceerd op 1 march 2014 Asset 1 van 5 Consumerisation of IT vraagt andere aanpak beheer Gepubliceerd op 1 march 2014 De grenzen tussen werk en privé vervagen en steeds vaker wordt technologie van thuis op het werk gebruikt. Bring

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Onderliggende technologieën van Workspace 365 voor de Kiosk Medewerker

Onderliggende technologieën van Workspace 365 voor de Kiosk Medewerker Hybride omgeving Inleiding We onderscheiden drie verschillende type medewerkers binnen een bedrijf. Elk type medewerker kan Workspace 365 op een andere manier gebruiken. We gaan in op hoe deze verschillende

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

ecumulus Uw digitale werkplek in de Cloud!

ecumulus Uw digitale werkplek in de Cloud! ecumulus Uw digitale werkplek in de Cloud! 1. Gemak 2. Pluspunten 3. Kenmerken 4. Privacy & Veiligheid 5. Support 6. Computication INHOUDSopgave 2 ecumulus maakt automatisering een stuk makkelijker Belangrijkste

Nadere informatie

OP Mobile: verhoogde mobiliteit verlaagt de drempel voor het gebruik van het medisch dossier.

OP Mobile: verhoogde mobiliteit verlaagt de drempel voor het gebruik van het medisch dossier. OP Mobile: verhoogde mobiliteit verlaagt de drempel voor het gebruik van het medisch dossier. Recent lijkt het dat alles wat te maken heeft met medische software en Apple s Ipad een ogenblikkelijke interesse

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit

Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit Winvision s hybride werkplekconcept voor zorginstellingen Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit Er wordt in Nederland steeds meer zorg verleend. Door de toename van het aantal ouderen neemt vooral de

Nadere informatie

De kracht van Apple in de zorg

De kracht van Apple in de zorg De kracht van Apple in de zorg John M. Keynesplein 10 Keynes Building 1066 EP Amsterdam Nederland +31 (0)20 355 16 62 Laan van Westenenk 144 7336 AV Apeldoorn Nederland +31 (0)55 5 38 2382 Introductie.

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Werken waar en wanneer u maar wilt!

Werken waar en wanneer u maar wilt! Werken waar en wanneer u maar wilt! Als ondernemer wilt u: Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven Bij alle gegevens kunnen als u bij de klant

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Mobile device management:

Mobile device management: Jacco Bezemer Mobile device management: Grip op smartphones en tablets Even voorstellen Jacco Bezemer, Adviseur sinds 2008 Begonnen als Technisch Consultant bij Ictivity in 2000 jacco.bezemer@ictivity.nl

Nadere informatie

Welkom bij IT-Workz. Etten-Leur, 16 november 2010. Altijd en overal werken en leren. Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace

Welkom bij IT-Workz. Etten-Leur, 16 november 2010. Altijd en overal werken en leren. Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace Welkom bij IT-Workz Altijd en overal werken en leren Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace Etten-Leur, 16 november 2010 IT-Workz is de verzelfstandigde Dienst ICT van het ROC West-Brabant.

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV

ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV Nieuwe Wereld Nieuwe Business Nieuwe IT Uw nieuwe werknemers The times they are changing Uw medewerkers toen How can I help

Nadere informatie

Verbeter je cybersecurity

Verbeter je cybersecurity Verbeter je cybersecurity Cybercrime Cybercrime, computercriminaliteit, digitale criminaliteit: verschillende termen voor misdaad die zich richt op computers of andere systemen zoals mobiele telefoons

Nadere informatie

Security Awareness

Security Awareness Security Awareness info@avk.nl 085-208 3388 www.avk.nl Security Awareness: Bewustwording en gedragsverandering Veilig werken met IT middelen wordt steeds belangrijker, bijvoorbeeld door de (grote) afhankelijkheid

Nadere informatie

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD.

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. KOFFIEPAUZE PRAKTIJKCASE PERSONENALARMERING THUIS EN

Nadere informatie

Connectivity/Magic of Mobility

Connectivity/Magic of Mobility Agenda Security update Connectivity/Magic of Mobility Pauze In Control Netwerken Agenda Security update Connectivity/Magic of Mobility Pauze In Control Netwerken Agenda Security update Connectivity/Magic

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Hoe goed is uw communicatie? Dat is de uitdaging in de moderne, mobiele, virtuele economie waarin bedrijven streven naar consistente communicatie tussen

Nadere informatie

ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken

ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken ecumulus Zo beheer je digitale werkplekken RAM Infotechnology ecumulus maakt automatisering een stuk makkelijker In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD (bring your own device) en de altijd aanwezige vraag

Nadere informatie