SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS"

Transcriptie

1 OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve adviezen een organisatie verder helpt. Hij combineert hierbij zowel de harde (bedrijfskundige) als zachte (psychologische) factoren die in ieder traject een rol spelen. De ervaring als OR lid heeft zijn inzichten in de dynamiek van organisaties verder vergroot. Naast hieronder genoemde opleidingen/trainingen en werkervaring bezoekt Sander regelmatig diverse congressen en seminars om zijn kennis up to date te houden Pre master Sociologie Arbeid Management en Organisatie Erasmus Universiteit, Rotterdam. Afgebroken ivm zwangerschap Post bachelor Organisatiepsychologie NCOI Opleidingsgroep, Utrecht. Diploma HBO Psychologie Hogeschool Saxion Next, Deventer. Propedeuse HBO Bedrijfseconomie Inholland Hogeschool, Rotterdam. Diploma MBO Bedrijfsadministratie niveau 4 Albeda College, Rotterdam. Diploma M.A.V.O TVO Nieuwerkerks College, Nieuwerkerk aan den IJssel. Diploma 1998 OVERIGE CURSUSSEN Krauthammer first level management training: gericht op het ontwikkelen van management vaardigheden. MANS Adviesvaardigheden training: gericht op optimale houding en gedrag als adviseur. Lean Six Sigma Green Belt: gericht op de basiskennis van de managementfilosofie Lean in combinatie met de kwaliteitsmanagement methodiek Six Sigma. OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Fundamentals: gericht op de basiskennis van Business Process Management. APMG Prince2 Registered Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van de projectmanagement methodiek Prince2. APMG MSP Foundation: gericht op de basiskennis van de Managing Succesfull Programs methodiek.

2 APMG P3O Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van het P3O model bij het opzetten en ondersteunen van Portfolio-, Programmaen Project Management. WERKERVARING APMG BiSL Foundation: gericht op de inrichting van functioneel beheer processen om te komen tot kwalitatief goed informatie management. APMG ASL2 Foundation: gericht op de inrichting van applicatie beheer processen om te komen tot kwalitatief goed applicatie management. APMG ITIL Foundation: gericht op basiskennis van (IT) servicemanagement en de inrichting c.q. werking van IT organisaties. Toetsen Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:training rond de ISO 9001:2008 norm. ISO Interne auditor training: gericht op auditvaardigheden en gesprekstechnieken. SBI aan de slag in de OR: gericht op het verwerven van kennis rond de WOR en inzicht over de rol van de OR in een organisatie. Nima Business marketing A-2: basiskennis op het gebied van (strategisch) marketing. VNA leasing: inhoudelijk certificaat gericht op kennis van autoleasing. 08/08 heden Goethals Advies en Ondersteuning Oprichter en interim professional Advies en ondersteuning rond de vakgebieden: Proces- en Kwaliteit Management, Planning en Control en Project Management. Interim opdrachten 08/14 heden Zorginstituut Nederland (voorheen CvZ) Proces Analist Verzekering Burgers Bedrijfsprocessen ontwerpen in BizzDesign; Bedrijfsprocessen analyseren op AO/IC maatregelen; Procesverstoringen oplossen; Input leveren aan impactanalyse bij releases van OHI;

3 11/13 06/14 Simulation, Training, Consultancy B.V. Projectleider Kwaliteitsmanagement Plan van aanpak schrijven ter verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem met als richtlijn de ISO norm; PDCA cyclus met de algemeen directeur en het management team vormgeven; Procesmodel opstellen middels interviews; Management informatie opstellen; Introductie van A3 methodiek begeleiden (strategisch plan) middels workshops. Management & medewerkers coachen op kwaliteitsbewustzijn; Organisatieadvies over een breed scala aan onderwerpen. 05/10 heden Stichting Calibris Contract (incidenteel 5 uur per maand) Auditor a.i. Audits rond het juist uitvoeren van uitbesteed werk; Advisering rond keurmerk voor trainingen; SWOT analyse van een ontwikkeld product; Accuraat, scherp, doortastend en adviserend op een prettige manier, zo heb ik Sander leren kennen. 07/13 02/14 Stichting Calibris Contract Proces Analist a.i. Administratieve processen, middels workshops, ontwerpen rond een nieuw product; Functionaliteit definiëren aan externe IT leverancier; Tester voor opgeleverde functionaliteit; Gebruikersondersteuning rond nieuwe werkwijze en opgeleverde functionaliteit. Sparringpartner voor stuurgroep. Sander heb ik ervaren als een bevlogen, analytische collega. Focus op het leggen van de verbindingen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. Ik heb Sander ervaren als een expert in proces en risico management wat het project tot een succes heeft gemaakt.

4 9/12 3/13 Achmea Zorg & Gezondheid Proces Adviseur Klant Contact Center Zorgen dat de klantenservice processen blijven lopen bij overgang naar nieuwe (back office) systemen; Inventariseren hoe processen zouden moeten lopen conform de inrichtingsprincipes van het programma; Medewerkers proactief meenemen in de nieuwe werkwijze met bijbehorende werkafspraken (changemanagement); Gebruikersondersteuning rond nieuwe applicaties. Sparringpartner voor implementatiemanager Sander heeft indruk op mij gemaakt door zijn vermogen om in een situatie van veel onduidelijkheid duidelijkheid te scheppen. Zijn vermogen tot procesdenken in combinatie met juiste vraagstellingtechnieken zijn hierin zijn kracht. 7/12 8/12 Nationale Nederlanden Corporate Clients Proces Analist Finance & Risk Faciliteren workshops voor het schetsen van To Be situatie; Verbinding leggen tussen BPM en het Risk perspectief; Uitwerken procesbeschrijvingen incl controls middels Aris. Sander heeft een sterke indruk achtergelaten. Hij is intrinsiek gemotiveerd en op het gebied van processen en riskmanagement een echte professional. Hij denkt mee, pakt activiteiten zelfstandig op en komt afspraken goed na. Hij durf kritisch te zijn wat discussies ten goede komt. 10/11 6/12 Menzis Zorgverzekeraar Project manager BPM Initiëren van procesverbeteringen en ketenoptimalisatie; Brug slaan vanuit processen naar informatiemanagement; Coördineren van procesontwerp middels workshops in Protos; Verantwoordelijk voor implementatie van vernieuwde werkwijze; Coachen van proces eigenaren in hun rol; Link tussen BPM en Governance Risk & Compliance aanbrengen; Klankbord voor programma management.

5 Samenwerken met Sander, hem aan het werk zien is een bijzondere ervaring. Rust, betrokkenheid, zelfverzekerd en kennis van zaken leiden naar inzicht en kwaliteit. Het bijzondere daarbij was dat je het gevoel had mee te gaan op een reis door je eigen werkwereld en Sander is dan de gids. Sander heeft door zijn ruime ervaring waardevolle kennis van veel gebieden. Hij kan daarom goed impact inschatten van voorgestelde proceswijzigingen. Daarnaast is Sander ook geïnteresseerd in de mensen waarmee hij werkt. Hij doorziet daarmee hoe je mensen het beste in hun kracht kunt laten komen. 09/10 09/11 Azivo Zorgverzekering (onderdeel van Menzis) 09/10 10/10 Tablis Wonen Medewerker Planning en Control a.i. Opzetten van de vernieuwde P&C cylcus; Project Control; Stroomlijnen financiële processen; Rapportages opstellen ten aanzien van de realisatie en forecast; Klankbord voor Financieel Manager. Sander is een professional die de gevraagde informatie snel oplevert en deze weet te vertalen naar de kennis en behoeften van de afnemer. Sander communiceert en adviseert helder, neemt de collega's en het werk serieus. Medewerker interne controle a.i. Uitvoeren van twee proces audits Advies over inrichting proces management Onderstaande functies in loondienst 06/08 04/10 St. Calibris, kenniscentrum voor Zorg, Welzijn en Sport Adviseur Planning en Control P&C cyclus: budgethouders voorzien van financiële maand rapportages en sparringpartner voor de (project) organisatie rond het in control zijn. Daarnaast het verzorgen van kwartaalrapportage aan het MT met de realisatie van prestatie indicatoren.

6 Proces Management: ontwerpen, beschrijven en uitdragen van nieuwe bedrijfsprocessen tijdens een grootschalige organisatie verandering. Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid coördinator van de interne auditoren en het begeleiden van externe audits. 04/07 05/08 Business Lease Nederland B.V. Proces Analist als staffunctionaris van de Algemeen directeur, het dragen van de gedelegeerde verantwoordelijkheid voor de coördinatie van de volgende vakgebieden voor de Nederlandse vestiging: Proces Management: beschrijven en analyseren van bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast de schakel tussen ICT en Business. In deze hoedanigheid betrokken bij het oplossen van verstoringen binnen de diverse processen. Daarnaast het coördineren van key users en bijbehorende testtrajecten. Project Management: RFC en PID opstellen vanuit de business ten behoeve van de centrale ICT organisatie. Vervolgens het MT rapporteren over de voortgang van deze projecten. Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid het uitvoeren van interne audits. 10/06 03/07 AtosConsulting B.V. Business Process Services professional 05/06-09/06 Hema B.V. detachering op het gebied van finance en proces management bij de volgende opdrachtgevers: Atos Origin Nederland B.V. als projectadministrateur het voeren van de project administratie en het optimaliseren van het proces en communicatie tussen consultants (buitendienst) en backoffice. Dresser-Rand Services B.V. als administrateur het voeren van de financiële administratie. Vanuit deze rol ook assisteren bij het opstellen van stuurinformatie voor het management. Ondersteunen bij het inrichten van de administratieve organisatie.

7 Allround administratief medewerker 08/05-03/06 Belastingdienst registratie van het productieproces, inrichten van administratieve processen, gebruik van SAP optimaliseren. Call center informant bij de Belastingtelefoon Telefonisch afhandelen van vragen omtrent de inkomstenbelasting, voorlopige teruggaaf en toeslagen. 08/04 11/04 Van Oudenallen B.V. 03/05 07/05 Medewerker financiële administratie 04/03 06/05 A1webflower Aanmaken verkoopfacturen, inboeken inkoopfacturen en coderen van ingekomen facturen. Administrateur Alle voorkomende administratieve en boekhoudkundige handelingen tot aan het opstellen van de concept jaarrekening. 05/02 03/03 Lorjé Verlichtingsadviseurs v.o.f. Boekhoudkundig medewerker De volledige administratie via boekhoudprogramma bijhouden, contacten met leverancier onderhouden en overige voorkomende werkzaamheden. 07/00 06/01 AGN Daamen en van Sluis Belastingadviseurs en Registeraccountants Branche: Zakelijke dienstverlening Functie: Assistent Accountant administratie boeken m.b.t OB aangifte en het dossier samenstellen voorafgaand aan het jaarwerk Stages Februari mei 2005: Van Oudenallen B.V. Functie: Afstudeerder

8 Onderzoek naar het optimaliseren van processen en projectmanagement September januari 2004: BDO Accountants & Adviseurs te Curacao Functie: Assistent Accountant Jaarrekeningen opstellen, begrotingen controleren en beschrijving van de administratieve organisatie en interne controle maatregelen van een cliënt. Augustus 2001-februari 2002: Lubricants Nederland B.V. Functie: Project Analist bij een Commerciële backoffice facturen controleren op juistheid, verkoopprijzen berekenen, openstaande posten lijst controleren en het opzetten van juiste facturatie. EIGENSCHAPPEN/ VAARDIGHEDEN Leergierig, analytisch, initiatiefrijk, communicatief vaardig (ook luistervaardig), inlevingsvermogen en klantgericht. OVERIGE PERSOONLIJKE GEGEVENS Geboorteplaats: Rotterdam Geboortedatum: Geslacht : Mannelijk Burgerlijke staat: Gehuwd Nationaliteit: Nederlandse REFERENTIES SOFTWAREKENNIS Microsoft Windows Microsoft Office Andriod SAP Business Objects (zowel training als praktijk) Crystal Reporting Hyperion 8.3. Aris (zowel training als praktijk) Protos (zowel training als praktijk) MS Visio MS Projects RemindoContent Snelstart A-Count Coda TALENKENNIS Nederlands - Moedertaal Engels - Goed (ITP-TOEFL score 647) Duits - Standaard

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE

FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE 2018-2019 PROGRAMMA Jouw profiel Na je opleiding: beroepen Opbouw studiejaren Studieprogramma Studievereniging BE Adam Verschil financiële opleidingen Wat biedt F&C?

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider Jeroen Luijkman Business analist Curriculum Vitae Profielschets Mijn naam is Jeroen, in de afgelopen jaren heb ik mij zelf ontwikkeld tot een allround, ervaren business analist. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix WIN TRAININGEN MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe

Nadere informatie

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring Persoonlijke gegevens Naam : Dennis de Zwart Geslacht : Mannelijk Geboortedatum : 13 juni 1974 Woonplaats : Haarlem Nationaliteit : Nederlandse Relevante werkervaring Nero IT & Business Consultancy mei

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015 CV van Sjana Profiel Sjana is een enthousiaste dame die van aanpakken en doorzetten weet. Sjana werkt al ruim zeven jaar in de detachering en kan zich daardoor snel aanpassen aan veranderende situaties.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Profiel

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Profiel Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Naam Voornamen : Rauwers : Bas Profiel Bas is een ervaren tester die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Hij weet zich goed staande te houden

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

FINANCE & CONTROL (VOORHEEN BEDRIJFSECONOMIE)

FINANCE & CONTROL (VOORHEEN BEDRIJFSECONOMIE) FINANCE & CONTROL (VOORHEEN BEDRIJFSECONOMIE) 2018-2019 1 PROGRAMMA Jouw profiel Studiejaren Beroepsprofiel Studieprogramma Studievereniging BE Adam Financiële opleidingen HvA Na je opleiding Wat biedt

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

Leer/werk trajecten voor ICT professionals

Leer/werk trajecten voor ICT professionals Leer/werk trajecten voor ICT professionals Baanrecord De leer/werk trajecten zijn gericht op de huidige vraag in de ICT naar hoogwaardige professionals. In het huidige arbeidsklimaat is het noodzakelijk

Nadere informatie

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Bancair Verzekeringen Actuarieel Pensioen & Leven Inhoud Talent&Pro 3 Toonaangevende detacheerder 4 Al bijna vijftien jaar een

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Faoud Ishaak Geslacht : Man Geboortedatum : 03/10/1988 Woonplaats : Zoetermeer Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : in bezit van eigen vervoer Inzet : 36 uur/week Deze professional is vanuit

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E Persoonlijke gegevens Naam: : Arnold Woonplaats: : Badhoevedorp Geslacht: : Man Nationaliteit: : Nederlandse Geboortedatum: : 4 juni 1971 Beschikbaar : per 1 november Arnold

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

PORTOFOLIO. Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn;

PORTOFOLIO. Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn; PORTOFOLIO Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn; Persoonlijke gegevens Informatie ten behoeve van u en uw bedrijf. Zakelijke gegevens

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Hoe maak ik een goed CV?

Hoe maak ik een goed CV? Hoe maak ik een goed CV? De Nationale Adviesbalie biedt in samenwerking met Randstad deze informatie aan. Een goed en volledig CV is belangrijk wanneer je gaat solliciteren. Door jouw CV krijgt een werkgever

Nadere informatie

Contactpersoon: Jan Bakker

Contactpersoon: Jan Bakker Contactpersoon: Jan Bakker jan@youngorange.nl 0628468788 Curriculum Vitae Personalia Roepnaam: Rick Luursema Adres: Heerhugowaard Geslacht: Man Geboortejaar: 12-6-1993 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

CIAD in de praktijk. Factsheets

CIAD in de praktijk. Factsheets CIAD in de praktijk Factsheets Inhoud 1. Introductie 2. Dienstverlening 3. Casussen 1.1 Introductie CIAD is expert op het gebied van in control vraagstukken: van interim controlling tot adviestrajecten.

Nadere informatie

Finance & Control. (Bedrijfseconomie)

Finance & Control. (Bedrijfseconomie) Finance & Control (Bedrijfseconomie) PROGRAMMA FINANCE & CONTROL Avans Hogeschool en Academie voor Algemeen en Financieel Management Opbouw opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) Manier

Nadere informatie

getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer

getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer Kennismaking 1 Beheer Van project naar beheer Grootschalige Vernieuwing Applicatiebeheer

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen - Overijssel Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement. Martijn Buurman November 2016

Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement. Martijn Buurman November 2016 Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement Martijn Buurman November 2016 Functioneel-Beheerder.com Gestart in mei 2010 15 man en vrouw sterk Werving, selectie en detachering

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V.

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. BISL Business Information Services Library Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 9 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Curriculum Vitae Han van Popering

Curriculum Vitae Han van Popering Curriculum Vitae Han van Popering Personalia Naam Van Popering Voornaam Johannes Roepnaam Han Adres Lofoten 141 Postcode 2721 JE Woonplaats Zoetermeer Telefoon mobiel 06-11479565 E-mail han.van.popering@valuexl.eu

Nadere informatie

Inhoud. 1. Even voorstellen. 2. Doel van deze sessie. 3. Veranderende omgeving bij de Nationale Politie. 4. Nationale Politie. 5. Portfoliomanagement

Inhoud. 1. Even voorstellen. 2. Doel van deze sessie. 3. Veranderende omgeving bij de Nationale Politie. 4. Nationale Politie. 5. Portfoliomanagement Inhoud 1. Even voorstellen 2. Doel van deze sessie 3. Veranderende omgeving bij de Nationale Politie 4. Nationale Politie 5. Portfoliomanagement 6. Sturen op resultaat effectmeting 7. Next Practices? 8.

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Martijn van der Sluis

Martijn van der Sluis CV Martijn van der Sluis Naam Martijn van der Sluis Plaats Hilversum GSM 06-83245013 Mail martijnvdsluis@gmail.com Algemeen Resultaat behalen, daar wordt Martijn blij van. Helemaal als dat ook nog eens

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2011 1-6

Curriculum Vitae 2011 1-6 2011 1-6 Administratieve gegevens Gerard Persoon Naam Ir GLA Persoon RE Geslacht M Geboortedatum 31 augustus 1966 Woonplaats Rotterdam Mobiel 06-51169899 Telefoon 010-4473444 GPersoon BV Website www.gpersoon.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: M.Y.J. Berfelo Roepnaam: Monique Adres: Sintjorisstraat 21 Postcode: 3811 DG Woonplaats: Amersfoort Telefoon nr.: 033-8795481 Mobiel nr.: 0640055773 Geboortedatum:

Nadere informatie