SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS"

Transcriptie

1 OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve adviezen een organisatie verder helpt. Hij combineert hierbij zowel de harde (bedrijfskundige) als zachte (psychologische) factoren die in ieder traject een rol spelen. De ervaring als OR lid heeft zijn inzichten in de dynamiek van organisaties verder vergroot. Naast hieronder genoemde opleidingen/trainingen en werkervaring bezoekt Sander regelmatig diverse congressen en seminars om zijn kennis up to date te houden Pre master Sociologie Arbeid Management en Organisatie Erasmus Universiteit, Rotterdam. Afgebroken ivm zwangerschap Post bachelor Organisatiepsychologie NCOI Opleidingsgroep, Utrecht. Diploma HBO Psychologie Hogeschool Saxion Next, Deventer. Propedeuse HBO Bedrijfseconomie Inholland Hogeschool, Rotterdam. Diploma MBO Bedrijfsadministratie niveau 4 Albeda College, Rotterdam. Diploma M.A.V.O TVO Nieuwerkerks College, Nieuwerkerk aan den IJssel. Diploma 1998 OVERIGE CURSUSSEN Krauthammer first level management training: gericht op het ontwikkelen van management vaardigheden. MANS Adviesvaardigheden training: gericht op optimale houding en gedrag als adviseur. Lean Six Sigma Green Belt: gericht op de basiskennis van de managementfilosofie Lean in combinatie met de kwaliteitsmanagement methodiek Six Sigma. OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Fundamentals: gericht op de basiskennis van Business Process Management. APMG Prince2 Registered Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van de projectmanagement methodiek Prince2. APMG MSP Foundation: gericht op de basiskennis van de Managing Succesfull Programs methodiek.

2 APMG P3O Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van het P3O model bij het opzetten en ondersteunen van Portfolio-, Programmaen Project Management. WERKERVARING APMG BiSL Foundation: gericht op de inrichting van functioneel beheer processen om te komen tot kwalitatief goed informatie management. APMG ASL2 Foundation: gericht op de inrichting van applicatie beheer processen om te komen tot kwalitatief goed applicatie management. APMG ITIL Foundation: gericht op basiskennis van (IT) servicemanagement en de inrichting c.q. werking van IT organisaties. Toetsen Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:training rond de ISO 9001:2008 norm. ISO Interne auditor training: gericht op auditvaardigheden en gesprekstechnieken. SBI aan de slag in de OR: gericht op het verwerven van kennis rond de WOR en inzicht over de rol van de OR in een organisatie. Nima Business marketing A-2: basiskennis op het gebied van (strategisch) marketing. VNA leasing: inhoudelijk certificaat gericht op kennis van autoleasing. 08/08 heden Goethals Advies en Ondersteuning Oprichter en interim professional Advies en ondersteuning rond de vakgebieden: Proces- en Kwaliteit Management, Planning en Control en Project Management. Interim opdrachten 08/14 heden Zorginstituut Nederland (voorheen CvZ) Proces Analist Verzekering Burgers Bedrijfsprocessen ontwerpen in BizzDesign; Bedrijfsprocessen analyseren op AO/IC maatregelen; Procesverstoringen oplossen; Input leveren aan impactanalyse bij releases van OHI;

3 11/13 06/14 Simulation, Training, Consultancy B.V. Projectleider Kwaliteitsmanagement Plan van aanpak schrijven ter verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem met als richtlijn de ISO norm; PDCA cyclus met de algemeen directeur en het management team vormgeven; Procesmodel opstellen middels interviews; Management informatie opstellen; Introductie van A3 methodiek begeleiden (strategisch plan) middels workshops. Management & medewerkers coachen op kwaliteitsbewustzijn; Organisatieadvies over een breed scala aan onderwerpen. 05/10 heden Stichting Calibris Contract (incidenteel 5 uur per maand) Auditor a.i. Audits rond het juist uitvoeren van uitbesteed werk; Advisering rond keurmerk voor trainingen; SWOT analyse van een ontwikkeld product; Accuraat, scherp, doortastend en adviserend op een prettige manier, zo heb ik Sander leren kennen. 07/13 02/14 Stichting Calibris Contract Proces Analist a.i. Administratieve processen, middels workshops, ontwerpen rond een nieuw product; Functionaliteit definiëren aan externe IT leverancier; Tester voor opgeleverde functionaliteit; Gebruikersondersteuning rond nieuwe werkwijze en opgeleverde functionaliteit. Sparringpartner voor stuurgroep. Sander heb ik ervaren als een bevlogen, analytische collega. Focus op het leggen van de verbindingen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. Ik heb Sander ervaren als een expert in proces en risico management wat het project tot een succes heeft gemaakt.

4 9/12 3/13 Achmea Zorg & Gezondheid Proces Adviseur Klant Contact Center Zorgen dat de klantenservice processen blijven lopen bij overgang naar nieuwe (back office) systemen; Inventariseren hoe processen zouden moeten lopen conform de inrichtingsprincipes van het programma; Medewerkers proactief meenemen in de nieuwe werkwijze met bijbehorende werkafspraken (changemanagement); Gebruikersondersteuning rond nieuwe applicaties. Sparringpartner voor implementatiemanager Sander heeft indruk op mij gemaakt door zijn vermogen om in een situatie van veel onduidelijkheid duidelijkheid te scheppen. Zijn vermogen tot procesdenken in combinatie met juiste vraagstellingtechnieken zijn hierin zijn kracht. 7/12 8/12 Nationale Nederlanden Corporate Clients Proces Analist Finance & Risk Faciliteren workshops voor het schetsen van To Be situatie; Verbinding leggen tussen BPM en het Risk perspectief; Uitwerken procesbeschrijvingen incl controls middels Aris. Sander heeft een sterke indruk achtergelaten. Hij is intrinsiek gemotiveerd en op het gebied van processen en riskmanagement een echte professional. Hij denkt mee, pakt activiteiten zelfstandig op en komt afspraken goed na. Hij durf kritisch te zijn wat discussies ten goede komt. 10/11 6/12 Menzis Zorgverzekeraar Project manager BPM Initiëren van procesverbeteringen en ketenoptimalisatie; Brug slaan vanuit processen naar informatiemanagement; Coördineren van procesontwerp middels workshops in Protos; Verantwoordelijk voor implementatie van vernieuwde werkwijze; Coachen van proces eigenaren in hun rol; Link tussen BPM en Governance Risk & Compliance aanbrengen; Klankbord voor programma management.

5 Samenwerken met Sander, hem aan het werk zien is een bijzondere ervaring. Rust, betrokkenheid, zelfverzekerd en kennis van zaken leiden naar inzicht en kwaliteit. Het bijzondere daarbij was dat je het gevoel had mee te gaan op een reis door je eigen werkwereld en Sander is dan de gids. Sander heeft door zijn ruime ervaring waardevolle kennis van veel gebieden. Hij kan daarom goed impact inschatten van voorgestelde proceswijzigingen. Daarnaast is Sander ook geïnteresseerd in de mensen waarmee hij werkt. Hij doorziet daarmee hoe je mensen het beste in hun kracht kunt laten komen. 09/10 09/11 Azivo Zorgverzekering (onderdeel van Menzis) 09/10 10/10 Tablis Wonen Medewerker Planning en Control a.i. Opzetten van de vernieuwde P&C cylcus; Project Control; Stroomlijnen financiële processen; Rapportages opstellen ten aanzien van de realisatie en forecast; Klankbord voor Financieel Manager. Sander is een professional die de gevraagde informatie snel oplevert en deze weet te vertalen naar de kennis en behoeften van de afnemer. Sander communiceert en adviseert helder, neemt de collega's en het werk serieus. Medewerker interne controle a.i. Uitvoeren van twee proces audits Advies over inrichting proces management Onderstaande functies in loondienst 06/08 04/10 St. Calibris, kenniscentrum voor Zorg, Welzijn en Sport Adviseur Planning en Control P&C cyclus: budgethouders voorzien van financiële maand rapportages en sparringpartner voor de (project) organisatie rond het in control zijn. Daarnaast het verzorgen van kwartaalrapportage aan het MT met de realisatie van prestatie indicatoren.

6 Proces Management: ontwerpen, beschrijven en uitdragen van nieuwe bedrijfsprocessen tijdens een grootschalige organisatie verandering. Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid coördinator van de interne auditoren en het begeleiden van externe audits. 04/07 05/08 Business Lease Nederland B.V. Proces Analist als staffunctionaris van de Algemeen directeur, het dragen van de gedelegeerde verantwoordelijkheid voor de coördinatie van de volgende vakgebieden voor de Nederlandse vestiging: Proces Management: beschrijven en analyseren van bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast de schakel tussen ICT en Business. In deze hoedanigheid betrokken bij het oplossen van verstoringen binnen de diverse processen. Daarnaast het coördineren van key users en bijbehorende testtrajecten. Project Management: RFC en PID opstellen vanuit de business ten behoeve van de centrale ICT organisatie. Vervolgens het MT rapporteren over de voortgang van deze projecten. Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid het uitvoeren van interne audits. 10/06 03/07 AtosConsulting B.V. Business Process Services professional 05/06-09/06 Hema B.V. detachering op het gebied van finance en proces management bij de volgende opdrachtgevers: Atos Origin Nederland B.V. als projectadministrateur het voeren van de project administratie en het optimaliseren van het proces en communicatie tussen consultants (buitendienst) en backoffice. Dresser-Rand Services B.V. als administrateur het voeren van de financiële administratie. Vanuit deze rol ook assisteren bij het opstellen van stuurinformatie voor het management. Ondersteunen bij het inrichten van de administratieve organisatie.

7 Allround administratief medewerker 08/05-03/06 Belastingdienst registratie van het productieproces, inrichten van administratieve processen, gebruik van SAP optimaliseren. Call center informant bij de Belastingtelefoon Telefonisch afhandelen van vragen omtrent de inkomstenbelasting, voorlopige teruggaaf en toeslagen. 08/04 11/04 Van Oudenallen B.V. 03/05 07/05 Medewerker financiële administratie 04/03 06/05 A1webflower Aanmaken verkoopfacturen, inboeken inkoopfacturen en coderen van ingekomen facturen. Administrateur Alle voorkomende administratieve en boekhoudkundige handelingen tot aan het opstellen van de concept jaarrekening. 05/02 03/03 Lorjé Verlichtingsadviseurs v.o.f. Boekhoudkundig medewerker De volledige administratie via boekhoudprogramma bijhouden, contacten met leverancier onderhouden en overige voorkomende werkzaamheden. 07/00 06/01 AGN Daamen en van Sluis Belastingadviseurs en Registeraccountants Branche: Zakelijke dienstverlening Functie: Assistent Accountant administratie boeken m.b.t OB aangifte en het dossier samenstellen voorafgaand aan het jaarwerk Stages Februari mei 2005: Van Oudenallen B.V. Functie: Afstudeerder

8 Onderzoek naar het optimaliseren van processen en projectmanagement September januari 2004: BDO Accountants & Adviseurs te Curacao Functie: Assistent Accountant Jaarrekeningen opstellen, begrotingen controleren en beschrijving van de administratieve organisatie en interne controle maatregelen van een cliënt. Augustus 2001-februari 2002: Lubricants Nederland B.V. Functie: Project Analist bij een Commerciële backoffice facturen controleren op juistheid, verkoopprijzen berekenen, openstaande posten lijst controleren en het opzetten van juiste facturatie. EIGENSCHAPPEN/ VAARDIGHEDEN Leergierig, analytisch, initiatiefrijk, communicatief vaardig (ook luistervaardig), inlevingsvermogen en klantgericht. OVERIGE PERSOONLIJKE GEGEVENS Geboorteplaats: Rotterdam Geboortedatum: Geslacht : Mannelijk Burgerlijke staat: Gehuwd Nationaliteit: Nederlandse REFERENTIES SOFTWAREKENNIS Microsoft Windows Microsoft Office Andriod SAP Business Objects (zowel training als praktijk) Crystal Reporting Hyperion 8.3. Aris (zowel training als praktijk) Protos (zowel training als praktijk) MS Visio MS Projects RemindoContent Snelstart A-Count Coda TALENKENNIS Nederlands - Moedertaal Engels - Goed (ITP-TOEFL score 647) Duits - Standaard

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Paul Schrijver

Curriculum Vitae. Paul Schrijver Personalia. Naam : Paul (P.C.) Schrijver Titel : Ing. Geboortedatum : 14 maart 1974 Woonplaats : OLST Nationaliteit : Nederlandse Profiel. Loopbaan. Mijn naam is en ik heb in de afgelopen 11 jaar mijn

Nadere informatie

OPLEIDINGEN/CURSUSSEN

OPLEIDINGEN/CURSUSSEN PERSONALIA Naam: Monique de Groot RE CISA Geboortedatum: 10 mei 1969 Nationaliteit: Nederlandse Woonplaats: Vleuten Functies: Directrice Centro Consulting / Consultant / Business Analist / Business Engineer

Nadere informatie

CV van Robbert. Masters in Finance BV Opdrachtgever: Cadicom via Besix

CV van Robbert. Masters in Finance BV Opdrachtgever: Cadicom via Besix CV van Robbert Profiel Robbert is een gemotiveerde en gedreven finance professional met goede communicatieve vaardigheden die doelgericht te werk gaat. Hij heeft brede internationale ervaring en sterke

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Burgerlijke staat: Ongehuwd GEBOORTEDATUM: 16-03-1979

CURRICULUM VITAE. Burgerlijke staat: Ongehuwd GEBOORTEDATUM: 16-03-1979 CURRICULUM VITAE NAAM: Engelhart VOORNAAM: Vanessa Marissa Titel: Ing. Burgerlijke staat: Ongehuwd GEBOORTEDATUM: 16-03-1979 Nationaliteit: Nederlandse Woonplaats Den Haag Rijbewijs: Ja TELEFOON: (+31)

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. ALGEMENE GEGEVENS Sander Voorwinden Adres De Kievit 40 3921 CX Elst

CURRICULUM VITAE. ALGEMENE GEGEVENS Sander Voorwinden Adres De Kievit 40 3921 CX Elst CURRICULUM VITAE ALGEMENE GEGEVENS Naam Sander Voorwinden Adres De Kievit 40 3921 CX Elst Nationaliteit Nederlandse Geboortedatum 28 december 1972 E-mail Sander.voorwinden@gmail.com Linkedin nl.linkedin.com/in/sandervoorwinden

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Dick Bins

Curriculum Vitae van Dick Bins Persoonlijke gegevens Algemeen Algemeen Naam : Dick Bins Woonplaats : Noordwijk GN Nationaliteit : Nederlands Telefoon (0594) 65 75 45 / (06) 19 610 380 E-mail : dickbins@gmail.com Websites : www.db-advies.nl

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE - Rob Kool (1956) PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS RESUMÉ LOOPBAAN

CURRICULUM VITAE - Rob Kool (1956) PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS RESUMÉ LOOPBAAN CURRICULUM VITAE - Rob Kool (1956) PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam : drs. Rob Kool MBA Adres : Grote Belt 148 Woonplaats : 2133 GD Hoofddorp Telefoon : 023-5631378 Mobiel : 06-51690311 E-mailadres : r.kool@prokalo.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein. Tel: 030 6020602. Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached.

Curriculum Vitae. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein. Tel: 030 6020602. Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein Tel: 030 6020602 Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached.nl Uw accountmanager: Marco Elkerbout Tel: 030 6020602 Mobiel: 06 21587067 m.elkerbout@attached.nl

Nadere informatie

1994-1995 Nyenrode Business Universiteit, Breukelen Intensief Doctoraal Programma (IDP), behaald: doctorandus in de Bedrijfskunde

1994-1995 Nyenrode Business Universiteit, Breukelen Intensief Doctoraal Programma (IDP), behaald: doctorandus in de Bedrijfskunde Albert Omta P R O F I E L Professionele ervaring: Allround senior professional met ervaring in consultancy, projectmanagement, procesmanagement, operationeel risico management en algemeen management. Begrip

Nadere informatie

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle Persoonlijke gegevens Naam : Radstake Voornaam : Peter Adriaan Geslacht : Man Woonplaats : Zwolle Telefoonnummer : 06-46280714 E-mail : info@radstake-it-consultant.nl Geb. dat. : 24 april 1974 Nationaliteit

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Curriculum Vitae Jan van Enk

Curriculum Vitae Jan van Enk Curriculum Vitae Jan van Enk PERSONALIA Naam Enk, van Voornamen Jan Adres Rolklaver 151 Postcode en woonplaats 8265 KT Kampen Telefoonnummer 0652362781 E-mail jvanenk@tgsk.nl Geboortedatum en -plaats 10-07-1985,

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf

Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf Naam Gregor Josephus de Graaf (Gregor, 1964) Adres Telefoon Mobiel e-mail Bocht van Guinea 44 2515 MA Den Haag +31 70 3 650 700 +31 6 54 66 11 21 gregor@e-factive.nl

Nadere informatie

Cursussen Web analyses Essbase Excel Coda Oracle Financials Proactis (Inkooporder systeem) Engels (woord & schrift) Duits (woord & schrift)

Cursussen Web analyses Essbase Excel Coda Oracle Financials Proactis (Inkooporder systeem) Engels (woord & schrift) Duits (woord & schrift) Curriculum Vitae Naam Baldew Voornaam Amar Geboortedatum 31 juli 1971 Woonplaats Zoetermeer Tel 0654-734280 Functies o.a. Controller/ Hoofd bedrijfsvoering Opleidingen 2014 2012 1997 Master in Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8 Pagina 1 van 8 Curriculum Vitae Michiel Oudegeest Personalia Naam : Michiel Oudegeest Geboortedatum : 6 juni 1974 Woonplaats : Meteren (Geldermalsen) Nationaliteit : NL Burgerlijke staat : Gehuwd Werk

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Karakteristiek. Kees Booman. Geboorte datum 16 December 1962. Project en interim management;

Curriculum Vitae. Personalia. Karakteristiek. Kees Booman. Geboorte datum 16 December 1962. Project en interim management; Curriculum Vitae Personalia Naam Kees Booman Woonplaats Santpoort Geboorte datum 16 December 1962 Nationaliteit Nederlandse Rijbewijs A en B Burgerlijke staat gehuwd, 2 kinderen Email; info@kbnc.nl GSM;

Nadere informatie

Martijn van der Sluis

Martijn van der Sluis CV Martijn van der Sluis Naam Martijn van der Sluis Plaats Hilversum GSM 06-83245013 Mail martijnvdsluis@gmail.com Algemeen Resultaat behalen, daar wordt Martijn blij van. Helemaal als dat ook nog eens

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr.

Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr. Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr. Naam Klaas Hoek jr. Geboorte datum 21 maart 1962 Functie Senior Projectmanager Woonplaats Zaandam Mobiel 06-44492748 Email klaas@klaashoekjr.nl profiel Ik ben Senior

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen - Overijssel Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl

Nadere informatie

A C A D E M Y. Facilitators van eigen verantwoordelijkheid. Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen

A C A D E M Y. Facilitators van eigen verantwoordelijkheid. Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen A C A D E M Y Facilitators van eigen verantwoordelijkheid Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen ACADEMY Inhoudsopgave ITSM workshops ITSM en ITIL Awareness 7 ISO/IEC 20000 Awareness 7 Management

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS WERKERVARING INTERIM MANAGER

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS WERKERVARING INTERIM MANAGER CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam : drs. Rob Kool MBA Adres : Grote Belt 148 Woonplaats : 2133 GD Hoofddorp Telefoon : 023-5631378 GSM-nummer : 06-51690311 E-mailadres : r.kool@prokalo.nl Geboortedatum

Nadere informatie

Curriculum Vitae - Ron van Toledo

Curriculum Vitae - Ron van Toledo Personalia Naam Geboortejaar Werkervaring sinds Werkzaam in IT Karaktereigenschappen Klantwaardering door Ron van Toledo 1957 1976 1983 gericht, Gestructureerd Inzet, aanpassingsvermogen, resultaatgedrevenheid,

Nadere informatie

CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014

CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014 CV van Rick Profiel Rick is een gedreven en enthousiaste professional met tien jaar ervaring in diverse branches en organisaties, waarbij de nadruk van zijn ervaringen ligt op het gebied van Business Control,

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Persoonlijke details:

CURRICULUM VITAE Persoonlijke details: CURRICULUM VITAE Persoonlijke details: Naam : Berg, A.J. van den (Ton) Titel : Drs. Nationaliteit : Nederlandse Geboorte datum : 24 Juni 1960 Adres : Veerstraat 6, 1075 ST te Amsterdam Email : ton@seta.nl

Nadere informatie

CV Karin Verbruggen. Naam Karin Verbruggen Professionele ervaring. Rol Proces Manager 2015-2015 Lean consultant bij LOXIA/RIGD

CV Karin Verbruggen. Naam Karin Verbruggen Professionele ervaring. Rol Proces Manager 2015-2015 Lean consultant bij LOXIA/RIGD CV Karin Verbruggen Profiel Naam Karin Verbruggen Professionele ervaring Proces Manager 2015-2015 Lean consultant bij LOXIA/RIGD Talen Nederlands, Engels Loxia wilde het Infra Atlas proces verder stroomlijnen.

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Arnoud Moraal

Curriculum Vitae van Arnoud Moraal Curriculum Vitae van Arnoud Moraal Personalia Naam Moraal Voornaam Arnoud Geboortedatum 24 augustus 1963 Geslacht Man Woonplaats Berkel en Rodenrijs Ervaring sinds 1988 Huidige functie Business Consultant

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: van Halem Voornaam: Olaf Adres: Schipperstraat 44, 1825 DJ, Alkmaar Geboortedatum: 6 september 1973 Geboorteplaats: Alkmaar Burgerlijke staat: Alleenstaand Telefoonnr.:

Nadere informatie