SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext"

Transcriptie

1 SELECTIEREGLEMENT Administratief ondersteunend medewerker statutaire functie, rang C graad medewerker (C1) met standplaats Paleis der Academiën, Hertogsstraat 1, 1000 Brussel Agentschap Zorg en Gezondheid Welzijn Volksgezondheid en Gezin Selectienummer Functiecontext Zorg en Gezondheid werkt elke dag aan de gezondheid en het welzijn van alle Vlamingen, van jong tot oud. We zorgen ervoor dat er voldoende en kwaliteitsvolle zorgvoorzieningen zijn in de thuiszorg, de ouderenzorg, de algemene en de geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we bijvoorbeeld door erkenningen te geven aan woonzorgcentra (de rusthuizen) en subsidies voor gezinszorg aan huis. We helpen Vlamingen ook om gezond te leven. Samen met partners die we subsidiëren, geven we bijvoorbeeld advies over gezonde voeding, drinkbaar water, giftige stoffen in huis of buitenshuis, organiseren we grootschalige preventieve onderzoeken naar kankers, helpen we mensen van hun verslaving af, enzovoorts. We redden levens door gevaarlijke en besmettelijke ziektes te bestrijden, met vaccinaties voor kinderen en volwassenen, maar ook door op het terrein in te grijpen bij lokale epidemieën. En we helpen de mensen om hun zorg betaalbaar te houden. Voor de Vlaamse zorgverzekering die we hier organiseren, betaalt elke Vlaming een bijdrage, maar in ruil krijgen ze geld terug als ze veel zorgen nodig hebben. Er zijn nog duizend-en-één dingen die we doen, van zwembaden controleren, cijfermateriaal verzamelen tot innoveren met slimme IT-oplossingen, maar allemaal met één doel: het leven en welzijn van elke Vlaming gezonder maken.

2 Het team Academie Geneeskunde is een onderdeel van de afdeling Informatie en Zorgberoepen. Dit team zorgt voor de ondersteuning van de werking van de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België (KAGB). De KAGB heeft twee belangrijke opdrachten: Adviesverlening op het gebied van de gezondheidszorg (om deze adviezen voor te bereiden worden wetenschappelijke bijeenkomsten georganiseerd) Bevordering van het biomedisch wetenschappelijk onderzoek, in hoofdzaak door de uitreiking van prijzen Het team Academie Geneeskunde is een klein team dat bestaat uit vier personen (teamverantwoordelijke, biomedisch beleidsondersteuner, financieel en logistiek deskundige, administratief ondersteunend medewerker). Het team is gevestigd in het Paleis der Academiën in het centrum van Brussel. De meeste personeelsleden van Zorg en Gezondheid hebben een werkplek in het Ellipsgebouw aan het Noordstation van Brussel. De KAGB heeft een maandelijkse algemene vergadering op zaterdag, ook avondactiviteiten zijn mogelijk. Je bent dan ook bereid om eenmaal per maand op zaterdag te werken en een tweetal keren per maand s avonds. 2. Doel van de functie Je verzorgt de administratief ondersteunende diensten in het team Ondersteuning KAGB teneinde bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van de KAGB en het team We zijn op zoek naar een consciëntieus en proactief persoon die zelfstandig en nauwgezet allerhande administratieve taken opvolgt. 3. Takenpakket Resultaatgebied 1. INFORMATIEVERZAMELING EN VERWERKING Verzamelen, invoeren, verwerken en actueel houden van gegevens met betrekking tot een duidelijk omlijnd onderwerp of vraagstuk teneinde op elk ogenblik correcte en recente informatie ter beschikking te hebben. Een adressenbestand van contactpersonen en organisaties bijhouden Nakijken of de kandidaatstellingsformulieren (prijzen, lidmaatschap) volledig en vormelijk correct zijn, en indien nodig de ontbrekende gegevens opvragen Bijhouden van aanwezigheidsstatistieken van de academieleden Bijhouden van gegevens over adviezen, prijzen, leden, publicaties Zelf inlichtingen inwinnen (telefonisch, schriftelijk of via ) Resultaatgebied 2. INFORMATIEBEHEER Verzorgen en ontsluiten van een klassement teneinde zichzelf en anderen in staat te stellen snel de gevraagde informatie terug te vinden.

3 Elektronisch klasseren van documenten Archiefbeheer Resultaatgebied 3. OPSTELLEN VAN DOCUMENTEN Voorbereiden, invullen, opstellen of nazien van documenten (formulieren, lijsten, eenvoudige statistieken, presentaties ) teneinde de informatie vast te leggen voor verder gebruik door anderen. Opstellen of vervolledigen van briefwisseling, aanvraagformulieren, attesten, aanwezigheidslijsten, Voorbereiden van bestelbonnen Opstellen van vergaderagenda en uitnodigingen Opmaken van lay-out van typedocumenten Publiceren van informatie op de website van de KAGB (prijzen, agenda van vergaderingen, PowerPointpresentaties, accreditering, bestuursorganen, leden) Resultaatgebied 4. ONDERSTEUNENDE TAKEN Uitvoeren van allerhande operationeel ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot een vlotte werking van de KAGB. Verspreiden van aankondigingen van prijzen van de KAGB onder potentieel belangstellenden (opzoeken van contactgegevens, verzenden van s) Verspreiden van aankondigingen van bijeenkomsten van de KAGB onder potentieel belangstellenden (opzoeken van contactgegevens, verzenden van s) Verspreiden van aankondigingen van vacatures voor het lidmaatschap van de KAGB onder potentieel belangstellenden (opzoeken van contactgegevens, verzenden van s) Bijhouden van de inschrijvingen voor de bijeenkomsten van de KAGB Aanvragen van de accreditering voor artsen voor de bijeenkomsten van de KAGB Contacten met de sprekers in het kader van de praktische voorbereiding van de voordrachten (overmaken van instructies i.v.m. voordrachten, opvragen van PowerPointpresentaties, opvragen van de samenvattingen voor de informatiepakketten, opvragen van gegevens over het curriculum vitae, eventueel regeling van reis en verblijf) Ondersteuning bij vergaderingen: o openen en sluiten van vergaderzalen o opstellen en opruimen van tafels en stoelen o opmaken, klaarleggen en opruimen van presentielijsten, aanwezigheidscertificaten, accrediteringsdocumenten, informatiepakketten o klaarleggen van geschenken o aanmaken en klaarleggen van badges en naamkaartjes o opmaken en ophangen van wegwijzers o opstellen en testen van audiovisueel materiaal (micro s, projector, computer, flipcharts, o opladen van PowerPointpresentaties) ontvangen en begeleiden van leveranciers van diensten (catering, technische ondersteuning, hostessen, decoratie ) Verzorgen van allerlei typwerk en lay-out van documenten Fotokopies nemen en verspreiden Stockbeheer (fotokopieerpapier, postzegels, cartridges, bureaumateriaal, keukenmateriaal)

4 Resultaatgebied 5. POST: Sorteren, eventueel filteren en verdelen van post teneinde de briefwisseling snel op de juiste plaats te krijgen. Een maand om de vijf maanden de post sorteren Dagelijks de post ophalen Openen van briefwisseling en bezorgen aan de bestemmeling Opvolgen van elektronische correspondentie Te ondertekenen stukken afdrukken, in vloeiboeken steken, en ter ondertekening aanbieden Nakijken of te verzenden stukken ondertekend en volledig zijn Versturen van uitgaande stukken (in enveloppe steken, frankeren en adresseren) Resultaatgebied 6. ONTHAAL: Verzorgen van een vriendelijk en correct onthaal teneinde bij te dragen tot een positief en klantgericht imago van de KAGB. Verwelkomen, ontvangen en begeleiden van de academieleden en van de externe deelnemers aan vergaderingen van de KAGB (jury- en commissievergaderingen, openbare en besloten zittingen, prijsuitreikingen, symposia, congressen) Uitdelen en verspreiden van informatiepakketten tijdens vergaderingen van de KAGB Verschaffen van algemene inlichtingen en standaardinformatie Beantwoorden en gericht doorgeven van telefonische oproepen Ontvangen van leveringen van goederen Ontvangen en begeleiden van leveranciers van diensten Resultaatgebied 7. AGENDABEHEER: Beheren van de agenda van de KAGB teneinde bij te dragen tot een goed beheer van de tijd en een efficiënte organisatie van het werk. Vergaderingen van commissies, jury s en bijeenkomsten van de KAGB boeken via Outlook en eventueel via Doodle Signaleren of herinneren aan afspraken Reserveren van zalen, hotels, vliegtickets, Bij agendawijzigingen, de betrokkenen informeren en de nodige stappen zetten om afspraken te verzetten, derden verwittigen,

5 4. Profiel Deelnemingsvoorwaarden Je behoort tot een statutaire wervingsreserve (opgesteld door Selor of door Jobpunt Vlaanderen onder bevoegdheidsdelegatie van Selor) voor de graad van medewerker voor de diensten van de Vlaamse overheid; Of je hebt een vrijstelling van het generieke gedeelte omdat je behoorde tot een wervingsreserve opgesteld door Selor voor de diensten van de Vlaamse overheid voor de graad van medewerker waarvan de geldigheidsduur op 1 januari 2006 nog niet was verstreken, of die dateert van na 1 januari 2006 of je bent geslaagd voor de generieke proef voor niveau C; Of je bent ambtenaar bij de diensten van de Vlaamse overheid en geslaagd voor een loopbaanselectie voor de graad van medewerker; Of je werkt als ambtenaar in de rang C1 of in een hogere rang bij de diensten van de Vlaamse overheid. Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs, bij voorkeur in een administratieve richting. Kandidaten die binnen de Vlaamse overheid op niveau C werken en kunnen deelnemen via interne mobiliteit, hoeven niet te voldoen aan de diplomavoorwaarden. Ervaring in een administratieve/secretariaatsfunctie strekt tot aanbeveling. Technische competenties Je kan goed overweg met het maken en beheren van s en met agendabeheer via Outlook Je kan goed overweg met tekstverwerking en rekenbladen (Word en Excel) Je kan goed overweg met presentatiesoftware (PowerPoint) Je kan vlot informatie opzoeken op het internet Je bezit een praktische kennis van het Engels (eenvoudige elektronische correspondentie met buitenlandse gasten van de KAGB en kandidaten voor prijzen) Je bezit sterke administratieve en organisatorische vaardigheden (bv. planningsvaardigheden, )

6 Persoonsgebonden competenties Voortdurend verbeteren I. Toont zich leer- en aanpassingsbereid met betrekking tot de eigen functie en situatie. Klantgerichtheid I. Reageert vriendelijk, adequaat en correct op voor de hand liggende vragen van klanten Samenwerken I. Werkt mee en informeert anderen. Betrouwbaarheid consequent en correct handelen I. Handelt correct en respectvol ten aanzien van zijn omgeving en van de bestaande regels en afspraken Nauwgezetheid II. Levert met oog voor detail correct werk af. Plannen I. Plant eigen werk effectief Flexibel gedrag I. Past zijn aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid I. Hanteert een correcte en begrijpelijke taal. Initiatief I. Neemt het initiatief om binnen het eigen takendomein acties te initiëren (reactief en ad hoc) Meer weten? Indien je bijkomende uitleg wenst, kan je contact opnemen via onderstaande gegevens; Herwig Deumens, teamverantwoordelijke team Ondersteuning Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België Tel herwig.deumens@wvg.vlaanderen.be Voor extra informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je contact opnemen met: Liesbeth De Beyter, HR-verantwoordelijke Rekrutering en Selectie Adres : Koning Albert II-laan 35 bus 30, 1030 Brussel Tel. : liesbeth.debeyter@wvg.vlaanderen.be Neem ook eens een kijkje op : of Meer informatie over de selectieprocedure kunt u opvragen bij Ellen Haak van Jobpunt Vlaanderen: ellen.haak@jobpunt.be

7 5. Aanbod Een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden kan je op de website van de Vlaamse overheid Salarissimulaties kunnen worden gemaakt op: 6. Toelatingsvoorwaarden Op datum van aanwerving dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden: 1 Je hebt een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking; 2 Je geniet van de burgerlijke en politieke rechten; 3 Je voldoet aan de dienstplichtwetten; 4 Je bent medisch geschikt voor deze functie; 5 Je slaagt in de selectieprocedure 6 Je voldoet aan de voorwaarden vermeld onder paragraaf deelnemingsvoorwaarden 7. Hoe kan je solliciteren? Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature solliciteer dan uiterlijk op dinsdag 22 juli 2014 Surf naar en solliciteer via het online standaard-cv. Je kandidatuur wordt enkel in aanmerking genomen als: - je het standaard-cv gebruikt en de bijhorende vragenlijst invult - je je kandidatuur uiterlijk op 22/07/2014 naar ons stuurt Indien je geen pc hebt, kan je dit document ook opvragen bij Ellen Haak, De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap. Als je een handicap hebt, laat ons dat vooraf weten. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties.

8 8. Selectieprocedure 1. CV-screening met standaardvragenlijst Aan de hand van het door jou ingevulde standaard cv gaan we na of je al dan niet aan de formele criteria voldoet. Vervolgens wordt eveneens de ingevulde standaardvragenlijst verbeterd. In deze vragenlijst wordt gepeild naar relevante ervaring motivatie en inzicht in de functie. Pc kennis en talenkennis Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid Enkel diegenen die aan de formele criteria voldoen en die horen bij de 8 best scorende naar aanleiding van de vragenlijst, kunnen deelnemen aan het vervolg van de selectieprocedure. De kandidaten die ex aequo op plaats 8 gerangschikt staan, worden meegenomen in de selectie. De CV-screening zal worden afgerond in de week van 23/07/2014 onder voorbehoud. 2. Volgende stappen in de selectieprocedure De Vlaamse overheid vindt het bijzonder belangrijk dat al haar personeelsleden, los van het opleidingsniveau of de concrete vacature, een aantal basiscompetenties heeft. Generiek betekent dit dan ook dat elke kandidaat minstens voldoende scoort voor deze competenties zoals zij op het niveau I worden gedefinieerd. Deze waardegebonden competenties zijn: Klantgerichtheid Betrouwbaarheid Samenwerken Voortdurend verbeteren Kandidaten die op een hoger niveau dan dit niveau I voor een welbepaalde competentie worden getest en hiervoor geschikt worden bevonden, worden automatisch geschikt bevonden op het niveau I.

9 2.1 Fase 1: Psychotechnisch onderzoek In deze fase van de selectie worden de persoonsgebonden competenties beoordeeld door middel van een psychotechnisch onderzoek uitgevoerd door een extern selectiekantoor. In het psychotechnisch onderzoek worden de vereiste persoonsgebonden competenties nagegaan via een competentiegericht interview, een persoonlijkheidsvragenlijst, 2 computergestuurde administratieve testen en een computergestuurde planningstest. Volgende persoonsgebonden competenties worden in kaart gebracht: Voortdurend verbeteren Klantgerichtheid Samenwerken Betrouwbaarheid consequent en correct handelen Nauwgezetheid Plannen Flexibel gedrag Initiatief Het psychotechnisch onderzoek neemt maximum een halve dag in beslag en vindt plaats in de gebouwen van Ascento te Brussel in de periode van 25/07/2014 tot 14/08/2014 (onder voorbehoud). Dit gedeelte van de selectie is eliminerend. De kandidaten krijgen een beoordeling geschikt, geschikt met aandachtspunten, of niet geschikt. Enkel wie geschikt of geschikt met aandachtspunten wordt beoordeeld, kan doorgaan naar de volgende selectiefase. 2.2 Fase 2: Jurygesprek Dit gedeelte van de procedure bestaat uit een interview waarin onder meer gepeild wordt naar volgende aspecten: Inzicht in de functie Motivatie voor de functie Verwachtingen van de kandidaat, inzetbaarheid in de organisatie Vaktechnische competenties Het jurygesprek vindt plaats op 21/08/2014 of 5/09/2014 (onder voorbehoud). Deze fase van de selectie is eliminerend. De kandidaten worden beoordeeld als geschikt of niet geschikt

10 9. Aanpassingen aan de selectieprocedure voor mensen met een handicap Indien je ten gevolge van een handicap gebruik wenst te maken van aanpassingen om te kunnen deelnemen aan deze selectieprocedure, moet je dit in het standaard - cv aangeven. De selectieverantwoordelijke zal dan contact met jou opnemen om verdere afspraken te maken. 10. Feedback Wij verwachten dat deze procedure kan worden afgerond tegen 15/09/2014 Je kan binnen de 3 maanden die volgen op de kennisgeving van je resultaat feedback vragen. 11. Reserve en geldigheid Er wordt naar aanleiding van deze selectie een wervingsreserve zonder rangschikking aangelegd met kandidaten die in de volledige selectieprocedure slagen. Deze reserve heeft een geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de datum van de kennisgeving van je resultaat. Desgevallend kan het agentschap Zorg en Gezondheid beslissen om de geldigheidsduur van deze reserve te verlengen. het agentschap Zorg en Gezondheid kan je gedurende de geldigheidsperiode voorstellen om in dienst te komen. Indien je twee keer een vacature weigert, schrappen we je uit de lijst en kom je dus niet langer in aanmerking voor vacatures waarvoor deze selectieprocedure geldig is. Ook indien je in eerste instantie een aanbod accepteert maar nadien je mening herziet en niet in dienst komt, verlies je je plaats in de reserve. Het is evident dat je eenmaal in dienst niet langer tot de reserve behoort

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken.

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken. SELECTIEREGLEMENT Medewerker personeel (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Brussel Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed Afdeling Management Ondersteunende

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Adviseur Communicatie en PR (M/V) statutaire functie, rang A2 graad adviseur met standplaats Merelbeke Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) Selectienummer JPV09066/ILVO

Nadere informatie

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT SELECTIEREGLEMENT Informaticus (M/V) Agentschap Jongerenwelzijn, afdeling Strategie en Ondersteunende Diensten Selectieprocedure via horizontale mobiliteit en via graadverandering naar de graad van informaticus

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

1 ALGEMENE FUNCTIECONTEXT

1 ALGEMENE FUNCTIECONTEXT Selectiereglement Het Agentschap Inspectie RWO werft aan in statutair dienstverband 1 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Centrale dienst Ruimtelijke Ordening,

Nadere informatie

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V)

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur standplaats Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 6, 1000 Brussel Afdeling

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Verlenen van administratief ondersteunende diensten binnen ANB teneinde bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van ANB. Resultaatgebieden 1. INFORMATIEVERZAMELING

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

In het kader van enkele toekomstige vacatures, legt het Departement Bestuurszaken een wervingsreserve aan voor de functie van management assistent.

In het kader van enkele toekomstige vacatures, legt het Departement Bestuurszaken een wervingsreserve aan voor de functie van management assistent. SELECTIEREGLEMENT generiek-specifieke selectie voor Management assistent (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt twee Administratief medewerkers

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Natuur en Bos zoekt

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be.

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be. SELECTIEREGLEMENT Deskundige Functionele Ondersteuning (M/V) Statutaire functie, rang B1 Graad: deskundige Departement Financiën en Begroting Afdeling Applicaties Standplaats Brussel Selectienummer 20597

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Verbalisant (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige Agentschap Inspectie RWO Selectienummer 19317. 1.

SELECTIEREGLEMENT. Verbalisant (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige Agentschap Inspectie RWO Selectienummer 19317. 1. SELECTIEREGLEMENT Verbalisant (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige Agentschap Inspectie RWO Selectienummer 19317 1. Functiecontext Het agentschap Inspectie RWO maakt deel uit van het beleidsdomein

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Informatica-assistent/Programmeur (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige met standplaats Brussel Agentschap Inspectie RWO Selectienummer 19429 1. Functiecontext Het agentschap

Nadere informatie

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V)

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) De Raad voor Vergunningsbetwistingen werft aan in contractueel dienstverband met een contract van 3 jaar: GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) Niveau: Graad: Standplaats: C Medewerker Koning Albert II-laan 35, 1030

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

/ vacature /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/ vacature ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2016): Medewerker Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden Beleidsdomein Niveau

Nadere informatie

Functiebeschrijving:

Functiebeschrijving: Functiebeschrijving: Administratief medewerker Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen 1 e evaluator: 2 e evaluator: Beleidsdomein: Mobiliteit Entiteit: Waterwegen en Zeekanaal NV Naam

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een Administratief medewerker Statutair

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt

Nadere informatie

Je werkt als statutair ambtenaar in de rang B1 of een hogere rang binnen het Departement WVG

Je werkt als statutair ambtenaar in de rang B1 of een hogere rang binnen het Departement WVG SELECTIEREGLEMENT ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Departement Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR(M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur

SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR(M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR(M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur standplaats Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 6, 1000 Brussel Afdeling Expertise Beton

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een administratief medewerker Contractueel, onbepaalde duur Niveau: C Rang: C1 Graad: Medewerker Met standplaats:

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Bio ingenieur dossierverantwoordelijke (M/V) statutaire functie, rang A1 graad Ingenieur met standplaats Koning Astridlaan 50 bus 6, 3500 Hasselt Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht. SELECTIEREGLEMENT Interne communicatieverantwoordelijke (M/V) statutaire functie, rang B1 graad Deskundige standplaats Antwerpen Waterbouwkundig Laboratorium Departement Mobiliteit en Openbare Werken Selectienummer

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.1 Administratief ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.1 Administratief ondersteunend Doel van de functiefamilie Verlenen van administratief ondersteunende diensten aan één of meer personen binnen de entiteit teneinde bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van

Nadere informatie

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract bepaalde duur): FINANCIEEL EN LOGISTIEK DESKUNDIGE (m/v) Beleidsdomein Niveau Graad Standplaats Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V)

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) Afdeling Niveau Graad Standplaats Informatie en Communicatie C

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Assistent-operator Wegmetingen / Geluidsmetingen (M/V) statutaire functie, rang D1 graad Technisch assistent met standplaats Evere Afdeling Wegenbouwkunde Agentschap Wegen en Verkeer,

Nadere informatie

1 HALFTIJDSE DOSIERBEHEEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING (HERENTALS)

1 HALFTIJDSE DOSIERBEHEEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING (HERENTALS) De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in contractueel dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Omgeving zoekt een Secretariaatsmedewerker Statutair Niveau:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum

Nadere informatie

Doel van de functie : Resultaatgebieden 2. INFORMATIEBEHEER

Doel van de functie : Resultaatgebieden 2. INFORMATIEBEHEER Beleidsdomein: Onderwijs en Vorming Entiteit: Departement Onderwijs en Vorming Afdeling: Basisonderwijs en Deeltijds Kunstonderwijs Graad: D2 Functiefamilie : Administratief ondersteunend Aantal vacante

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Agentschap Informatie Vlaanderen zoekt een medewerker secretariatenpool

Agentschap Informatie Vlaanderen zoekt een medewerker secretariatenpool functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Informatie Vlaanderen zoekt een medewerker secretariatenpool

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Administratief medewerker Algemene Afvaardiging Londen (M/V)

Functiebeschrijving: Administratief medewerker Algemene Afvaardiging Londen (M/V) Functiebeschrijving: Administratief medewerker Algemene Afvaardiging Londen (M/V) Beleidsdomein: internationaal Vlaanderen Standplaats: Londen Laatste wijziging functiebeschrijving op datum van 21/06/2017

Nadere informatie

VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie

VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie SELECTIEREGLEMENT VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie Administratief medewerker grondzaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Functiebeschrijving en selectiereglement / Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Dossierbeheerder Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Arenbergstraat 9, 1000 Brussel /

Nadere informatie

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN / Vacature en selectiereglement Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN en logistieke bij archiefbeheer, klassement en dossierbehandeling Afdelingen: Locatie: Stafdienst,

Nadere informatie

VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie

VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie SELECTIEREGLEMENT VOORBEHOUDEN BETREKKING voor personen met een arbeidshandicap die recht hebben op een langdurige loonkostsubsidie in de reguliere of sociale economie Secretaris (M/V) contractuele functie,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt een MEDEWERKER FACILIPUNT Statutair Niveau:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een administratief medewerker contract

Nadere informatie

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) zoekt: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Sport Vlaanderen zoekt een onthaal- en kassamedewerker contractueel

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. De afdeling Kunsten behoort tot het agentschap Kunsten en Erfgoed, dat als missie heeft:

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. De afdeling Kunsten behoort tot het agentschap Kunsten en Erfgoed, dat als missie heeft: SELECTIEREGLEMENT Beleidsmedewerker kunsten (M/V) Contractuele functie, sociale maribel, rang A1 graad adjunct van de directeur met standplaats Arenbergstraat 9, 1000 Brussel Het agentschap Kunsten en

Nadere informatie

Functiebeschrijving:

Functiebeschrijving: Functiebeschrijving: Management assistent Juridische Diensten & Erkenningen (Pool Administratieve Ondersteuning JDE & AAD) Functiefamilie administratief ondersteunende functies Niveau 2 Voor akkoord Naam

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt Schoonmaakpersoneel (werfreserve) Contractueel

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: administratief medewerker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V)

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan: JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Afdeling: Kanselarij Beleidsdomein: Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Standplaats: Brussel Aantal:

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Operator Wegmetingen / Geluidsmetingen (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Evere Afdeling Wegenbouwkunde Agentschap Wegen en Verkeer, Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen Afdeling: Koninklijk Museum

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Administratief Medewerker

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

1 polyvalent ondersteuner

1 polyvalent ondersteuner Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan : 1 polyvalent ondersteuner Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap voor Onderwijsdiensten Afdeling Stafdienst Niveau B Graad

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een voltijds Administratief Medewerker

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een administratief assistent contract

Nadere informatie

Agentschap voor Facilitair Management

Agentschap voor Facilitair Management SELECTIEREGLEMENT Teamhoofd Strategische Inkoop (M/V) Afdeling klanten en ondersteuning statutaire functie, rang A2 graad: adviseur standplaats: Brussel Selectienummer: 15138 1. Functiecontext Het (AFM)

Nadere informatie

1 DOSSIERBEHEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING

1 DOSSIERBEHEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in statutair dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket

Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket Functiebeschrijving: Administratief medewerker groeipakket Functiefamilie administratief ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt tijdelijk een deskundige

Nadere informatie

Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Onthaal en verzending

Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Onthaal en verzending functiebeschrijving / Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT Onthaal en verzending Locatie: Brussel, Gent, Brugge, Leuven of Antwerpen Aantal: 16 Periodes: juli,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement ²////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Sport Vlaanderen zoekt een Administratief

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt Raadgever financiële ondersteuning

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek

Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER NAUTISCH SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER NAUTISCH SECRETARIAAT Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER NAUTISCH SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Baliemedewerker voor de

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar handhavingscentrum kilometerheffing (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar handhavingscentrum kilometerheffing (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

1. TAKENPAKKET. 1.1 Doel van de functie

1. TAKENPAKKET. 1.1 Doel van de functie SELECTIEREGLEMENT SELECTIEPROCEDURE VOOR DE STATUTAIRE WERVING VAN 1 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER IN DE GRAAD VAN MEDEWERKER (C11) BIJ DE VLAAMSE WATERWEG NV VOOR DE AFDELING COMMERCIEEL BEHEER WEST & INNOVATIE

Nadere informatie

Administratief medewerker (M/V)

Administratief medewerker (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in contractueel dienstverband: Afdeling: Vlaams-Brabant Graad en rang: medewerker, C1 Standplaats: Leuven Administratief medewerker (M/V) DE ORGANISATIE De Vlaamse

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Personeelsmedewerker Statutair

Nadere informatie

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN / Vacature en selectiereglement Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN en logistieke bij archiefbeheer, klassement en dossierbehandeling Afdelingen: Locatie: Periode:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau (D naar C) Agentschap Innoveren

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////// Het Departement EWI zoekt een ICT-ontwikkelaar en databeheerder via de horizontale mobiliteit Statutair Niveau: A Rang: A1 Graad: adjunct van de directeur

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt een medewerker schoonmaak contractueel

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Agentschap Wegen en Verkeer

Nadere informatie

Administratief medewerker EIP-Agri Service Point (M/V)

Administratief medewerker EIP-Agri Service Point (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in contractueel dienstverband: Administratief medewerker EIP-Agri Service Point (M/V) Afdeling: Platteland en Mestbeleid Graad en rang: medewerker, C Standplaats:

Nadere informatie

2 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS NAUTISCH SECRETARIAAT (1 IN GENT, 1 IN ZEEBRUGGE)

2 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS NAUTISCH SECRETARIAAT (1 IN GENT, 1 IN ZEEBRUGGE) Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): 2 ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 1 betrekking van deskundige, functie verpleegkundige

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Verkeersleiders (M/V) statutaire functie, rang C1 graad radarwaarnemer met standplaats diverse locaties afdeling Scheepvaartbegeleiding, IVA Maritieme Dienstverlening en Kust Beleidsdomein

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Verantwoordelijke infrastructuur (M/V) statutaire functie, rang B1 graad deskundige met standplaats Melle Instituut voor Landbouw en Visserijonderzoek Selectienummer 17912 1. Functiecontext

Nadere informatie

MEDEWERKER: MEDEWERKER INTAKE SCHOOL- EN STUDIETOELAGEN (M/V) (CONTRACT VAN BEPERKTE DUUR VAN 1 AUGUSTUS 2016 TOT 23 DECEMBER 2016)

MEDEWERKER: MEDEWERKER INTAKE SCHOOL- EN STUDIETOELAGEN (M/V) (CONTRACT VAN BEPERKTE DUUR VAN 1 AUGUSTUS 2016 TOT 23 DECEMBER 2016) De afdeling Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een contractuele MEDEWERKER: MEDEWERKER INTAKE SCHOOL- EN STUDIETOELAGEN (M/V)

Nadere informatie