Maandbrief oktober 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief oktober 2013"

Transcriptie

1 Maandbrief oktober 2013 Agenda oktober sept weekopening onder- en bovenbouw - bezoek groep 7 Spinozahuisje 1 okt - praktische verkeersles groep 3 en 4 2 okt - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur Valkenburgerweg 1 - start Kinderboekenweek om uur op het plein, u bent van harte welkom! - bijeenkomt op de Emmaschool over de situatie van de Brouwerstraat 3 okt - alle kinderen zijn vrij i.v.m. een studiedag van de vereniging. 7 okt - weekopening onderbouw 8 okt - praktische verkeersles groep 5 en 6 9 okt - Come4sports komt extra in het kader van het thema van de kinderboekenweek voor de groepen 5 t/m 8 11 okt - voorleesontbijt voor alle groepen en spelletjescircuit 14 okt - weekopening onderbouw 15 okt. - praktische verkeersles groep 7 en 8 - kunstmenu groep 1 en 2 21 t/m 25 okt. - herfstvakantie 31 okt. - speelgoedmiddag kleuters - luizencontrole 1 nov - nieuwe maandbrief In en rond de school Met juf Jeannette gaat het langzaam de goede kant op. Zij is zo nu en dan op school en verricht dan weer wat lichte werkzaamheden. Meneer Cor (de conciërge) moet binnenkort geopereerd worden en is voorlopig nog niet op school. s Morgens wordt hij vervangen door mevr. Marian Klein, we zijn erg blij met haar.

2 De afgelopen weken hebben wij de ouderinformatieavonden gehouden in de verschillende groepen. Deze avonden zijn goed bezocht. Wij willen u van harte bedanken voor uw belangstelling en u weet het.. heeft u nog vragen, kom even langs. Op donderdag 3 oktober zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag voor alle teams van de PCBO te Rijnsburg. De kleuters werken voor de herfstvakantie over de Kinderboekenweek. Op 18 oktober hebben de bovenbouwgroepen s middags gewoon school. Onderzoek onder ouders Onze school wil werken aan de continue verbetering van haar kwaliteit van onderwijs. Op alle mogelijke terreinen willen we van u graag weten: wat doen wij goed en wat kan beter. Vandaar dat we aan u vragen hoe u tegen onze school (in de meest brede zin) aankijkt. Op die manier krijgen we een scherp beeld van onze sterke en zwakke kanten. Hoe meer meningen we verzamelen, des te betrouwbaarder dit onderzoek is en des te beter kunnen we onze kwaliteit optimaliseren. We zouden het daarom erg op prijs stellen wanneer u de vragenlijst via internet zou willen invullen. U kunt inloggen op U vult dan uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in. Deze zijn donderdag aan een van uw kinderen meegegeven. Wanneer u dit niet ontvangen heeft dan kunt u een mailtje sturen naar a.heus@wilhelminaschool.pcborijnsburg.nl Uw antwoorden worden absoluut anoniem verwerkt. Het invullen kost u naar schatting 20 minuten. U heeft 4 keuzes: 4 = goed, 3 = voldoende, 2 = matig en 1 = onvoldoende. U kunt tussentijds gegevens opslaan, zodat u eventueel op een ander moment de vragenlijst verder kunt afmaken. Sluit u, na de laatste vraag, het onderzoek af, dan kunt u daarna niets meer wijzigen. Wij zullen u via de site en de maandbrief op de hoogte brengen van de belangrijkste conclusies en de voorgenomen acties. Wanneer u meerdere kinderen op onze school heeft, vult u het onderzoek dan in voor uw oudste kind! Bij voorbaat, heel hartelijk dank en wij rekenen op een grote respons. Met vriendelijke groet, Albert Heus

3 Beste allemaal Met heel veel plezier en dankbaarheid kijken wij als commissie terug op de startdienst. Wat was het een feest om met zoveel kinderen en hun ouders bij elkaar te zijn en lekker mee te zingen en te kijken naar het optreden van de poppenspeler/goochelaar Jan-Marcel Vellinga. De deurcollecte van de startdienst voor het project van Nederlandse artsen in het St. Kizito Hospital in Tanzania heeft 563,- opgeleverd. 'Asante sana'!!(dankjewel) De startdienstcommissie Situatie Brouwerstraat Een veilige route van thuis naar school is een kwestie van levensbelang. Door de herinrichting van de Brouwerstraat is er veel onrust ontstaan onder ouders. Een peiling die de Emmaschool onder de ouders heeft gedaan bevestigde dit: bijna unaniem gaven ouders aan dat de Brouwerstraat er na de herinrichting niet velliger op zou worden. Tijdens de zomervakantie is de herinrichting afgerond. De gemeente houdt van haar kant in de gaten hoe het verkeer zich gedraagt in de nieuwe situatie, maar ongetwijfeld kunt u daar als omwonenden ook iets over zeggen. Graag willen we u daarom uitnodigen voor een bijeenkomst met vertegenwoordigers van de gemeente, waar gebruikerservaringen kunnen worden gedeeld en waar mogelijk verbeteringen kunnen worden voorgedragen. De bijeenkomst wordt gehouden in de overblijfruimte van de Emmaschool op woensdag 2 oktober om uur. Ook ouders van de Wilhelminaschool zijn daarbij van harte welkom. Om enigszins in te kunnen schatten op hoeveel belangstelling we kunnen rekenen, dient u zich via de mail aan te melden: info@emmaschool.pcborijnsburg.nl onder vermelding van Brouwerstraat. Citoscores vergelijken door RTL Twee weken geleden heeft RTL de CITOcijfers per basisschool beoordeeld en bekend gemaakt. Tenminste ze hebben niet de CITO uitslagen gepubliceerd, maar door een team van Professor Dronkers laten interpreteren en dit bekend gemaakt. Professor Jaap Dronkers van Maastricht University stelt dat RTL Nieuws de ruwe Cito-scores had gepubliceerd als hij de commerciële nieuwszender niet had geholpen bij het interpreteren van die cijfers.

4 Hij erkent dat hij daarvoor vanwege een gebrek aan goede gegevens creatieve oplossingen heeft moeten bedenken voor een suboptimaal resultaat. Dronkers reageert op het politicologische blog Stuk Rood Vlees op kritiek van de Amsterdamse socioloog Thijs Bol en de Maastrichtse hoogleraar en lid van de Onderwijsraad Lex Borghans. Zij vinden dat er ernstige tekortkomingen zitten aan de Cito-publicatie van RTL Nieuws. De gegevens die de commerciële nieuwszender publiceerde, geven volgens hen geen goed beeld van de kwaliteit van de scholen. De tekortkomingen zouden mede zijn toe te schrijven aan het werk dat Dronkers voor RTL deed. Hij reageert hierop door onder meer te stellen dat hij inderdaad creatieve oplossingen heeft moeten bedenken om het gebrek aan goede gegevens te compenseren. Ik heb daarbij de afweging gemaakt dat suboptimaal vastgestelde toegevoegde waarde beter is dan een publicatie van alleen ruwe scores. En dat laatste was gebeurd, als niemand RTL had willen helpen bij de berekening, aldus Dronkers. Dit betekent dat ouders op basis van onjuiste gegevens de kwaliteit van scholen vergelijken, als ze afgaan op de cijfers van RTL. Wij verwijzen ouders graag naar de Onderwijsjaarverslagen van onze scholen, waarin zij gedetailleerd kunnen lezen hoe het met de onderwijskwaliteit van de school gesteld is. Verder verwijzen wij naar de website van de onderwijsinspectie, waar de ouders de meest recente beoordeling van de onderwijsinspectie van de school kunnen lezen: Peter van Leeuwen, Directeur/bestuurder Vereniging PCBO Rijnsburg. De Kinderboekenweek: Klaar voor de start!. De 59ste Kinderboekenweek is er klaar voor: het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super Jan. verschijnt maar liefst in een oplage van exemplaren. Tezamen met ABN AMRO presenteerde kinderboekenauteur Paul van Loon, tevens schrijver van de Kinderen voor Kinderen single Klaar voor de start, vandaag een schrijfwedstrijd: kinderen mogen zijn verhaal afmaken op kinderboekenweek.events.abnamro.nl en maken kans op kaartjes voor zijn theatershow De kunst van het lezen. Je bent Super Jan van Harmen van Straaten wordt vanaf woensdag 2 oktober gratis door de boekhandel weggegeven bij aankoop van ten minste 10,- aan kinder- of jeugdboeken. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek, Zzz, van Loes Riphagen is voor 5,- in de boekhandel verkrijgbaar. De 59ste Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober.

5 Voor het eerst in de geschiedenis van de Kinderboekenweek komt het geschenk ook uit als hoorspel, met de stemmen van onder anderen Nienke De la Rive Box (Klokhuis), Gwen Eckhaus, Dieuwertje Blok én Harmen van Straaten. Het hoorspel Je bent super Jan is een coproductie van Rubinstein en Uitgeverij Kluitman en te downloaden bij de online aankoop van een luisterboek. Tevens komt er een ipad app uit van het Prentenboek Zzz van Loes Riphagen. Het is tijdens de Kinderboekenweek gratis te verkrijgen in de app-store. Ontwikkeld in samenwerking met Loes Riphagen, Uitgeverij De Fontein en IJsfontein. Bijzondere uitgave in de bibliotheek Het onderwerp is dit jaar sport & spel met het motto Klaar voor de start! Samen met NOC*NSF werd vandaag de bijzondere uitgave Klaar voor de start! Boeken scoren met sporthelden gepresenteerd met een clinic van Richard Krajicek. In het boek komen dertien topsporters aan het woord over hun sport toen ze nog jong waren en over hun favoriete kinderboek. De (extopsporters die hieraan meewerken zijn onder anderen Floris Evers, Anky van Grunsven, Pieter van den Hoogenband, Richard Krajicek, Marlou van Rhijn, Ruben Schaken, Laura Smulders, Marianne Vos en Epke Zonderland. Door te lezen over sport kunnen kinderen worden uitgedaagd zelf te gaan sporten en te ontdekken welke sport bij hen past. Het boek is tijdens de Kinderboekenweek gratis voor leden van de openbare bibliotheken. Nieuwe single Kinderen voor Kinderen Net als vorig jaar heeft Kinderen voor Kinderen een single gereleaset, dit jaar geschreven door Tjeerd Oosterhuis en Paul van Loon, met de titel Klaar voor de start. Vorig jaar behaalden zij een unieke nummer 1-positie in de album top 100. Kinderen voor Kinderen zamelt hiermee samen met basisscholen en bibliotheken geld in voor Right To Play, een internationale organisatie die zich inzet voor sport en spel voor kinderen in ontwikkelingslanden. Kinderboekenweek op de koningin Wilhelminaschool! Op 2 oktober is er om uur een feestelijke opening op het plein met een lied en spelletjes. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Op woensdag 9 oktober komt Come4sport speciaal naar onze school om samen met de kinderen uit groep 5 t/m 8 te gaan sporten en bewegen. Op 11 oktober is er in alle groepen een voorleesontbijt,de kinderen moeten zelf brood meenemen, voor drinken wordt gezorgd. Verder is er die dag een Spelletjes lees circuit s morgens voor de onderbouw en s middags voor de bovenbouw.

6 Link woordentrainer Lezen is heel erg belangrijk. Op de site van de koningin Wilhelminaschool is een nieuwe link aangemaakt om het technisch lezen te oefenen. Op verschillende niveaus kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 hun technisch lezen oefenen. Er woorden woordrijtjes getoond en die kunnen hardop gelezen worden. Kinderen die hiermee geoefend hebben gingen spectaculair vooruit op het gebied van technisch lezen. Kortom van harte aanbevolen. U kunt ook klikken op de onderstaande link. Godsdienst Wij gebruiken kind op maandag, de komende periode gaat het over. Week 40: Thema: Ik wil weg (Genesis 30 en 31) Nadat hij jarenlang voor Laban gewerkt heeft, wil Jacob weg bij zijn oom. Hij neemt zijn vrouw en kinderen mee en alles wat hij in Paddam- Aram heeft opgebouwd. Week 41 - Thema: Vriend of vijand (Genesis 31 en 32) Gaan Jacob en Laban nu als vijanden uit elkaar? Of toch als vrienden? Nu jacob terug gaat naar waar hij vandaan komt, komt hij ook weer in de buurt van Esau. Zal Esau nog boos op hem zijn? tegemoet. Week 42 Thema: Als de zon opkomt (Genesis 32 en 35) Nadat hij zijn vrouwen en kinderen naar de overkant van het water gebracht heeft, blijft Jacob zelf achter. In het donker vecht hij met een onbekende. Hij krijgt een nieuwe naam: Israël. Als de zon opkomt, gaat Jacob de toekomst Praten met je oren dicht De groepen 1 en 2 zullen op dinsdag 15 oktober in het kader van Kunstmenu op de Wilhelminaschool de muziekvoorstelling Praten met je oren dicht bijwonen.

7 In Praten met je oren dicht horen we hoe een dag uit het leven van een kleuter verloopt. Van de wekker in de ochtend, het schillen van een appeltje in de middag tot het roepen van de uil s avonds laat In de voorstelling worden deze dag en zijn geluiden muzikaal en theatraal tot leven gebracht en vergezeld van korte gedichtjes. De voorstelling stimuleert de leerlingen te luisteren naar de geluiden van alledag en prikkelt hun fantasie. Daarnaast laat Praten met je oren dicht hen van heel dichtbij kennismaken met de blaasinstrumenten van een indrukwekkend koperkwintet. Ouderraad Op de september vergadering van de ouderraad hebben we afscheid genomen van mevr. Janneke van Delft en mevr. Annemiek Schuurkes. Beide hebben zij 8 jaar deel uitgemaakt van de ouderraad en geholpen bij allerlei activiteiten op school. Heel hartelijk dank daarvoor. Ook mochten we op deze vergadering twee nieuwe ouders ontmoeten, dhr. Mike van Brouwershaven en mevr. Marriella Zandbergen, beide van harte welkom! Speelgoedmiddag kleuters Het komt nogal eens voor dat kleuters op de speelgoedmiddag spullen meenemen die erg kwetsbaar zijn. Wilt u er rekening mee houden dat soms ook andere kinderen uit de klas er mee spelen en dat erg kwetsbaar speelgoed dan minder handig is! Betalingen Fijn dat heel veel ouders de ouderbijdrage en het schoolreisje al overgemaakt hebben. Wilt u wanneer u dit nog niet gedaan heeft, dit z.s.m. doen. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor allerlei kosten die niet uit de gewone leermiddelen gelden kunnen worden betaald. Daarbij gaat het met name om uitgaven voor diverse festiviteiten zoals: sint, kerst, eindfeest, kinderboekenweek etc. De vrijwillige bijdrage is dit cursusjaar in de hele vereniging vastgesteld op 31,- voor het eerste kind per gezin voor 2 kinderen 55,50 voor 3 kinderen 80,50 voor 4 kinderen 104,-. U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening o.v.v. de naam van uw kind(eren) en de groep. Ook het geld voor het schoolreisje of het schoolkamp kunt u al overmaken naar bankrekening o.v.v. de naam van uw kind en de groep. De kosten bedragen groep 0 en 1 10,- groep 2 t/m 5 23,- groep 6 en 7 23,- groep 8 100,-.

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Maandbrief december 2013

Maandbrief december 2013 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Maandbrief november 2014

Maandbrief november 2014 Maandbrief november 2014 Agenda november 2014 3 november - weekopening onder- en bovenbouw 5 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Valkenburgerweg 1 - bezoek aan Panbos groep 1 en

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2015

Maandbrief oktober 2015 Maandbrief oktober 2015 Agenda oktober 2015 28 september weekopening onderbouw 1 oktober - Start groep 0 - inloopspreekuur JGZ van 15.00 15.30 uur - voorstelling kunstmenu Mozart in Tripodia voor de groepen

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

Maandbrief november 2018

Maandbrief november 2018 Maandbrief november 2018 Agenda november 2018 31 oktober - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - bezoek Panbos kleuters 2 november - bezoek groep 8 Katwijk van Oranje -

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Aan de andere zijde van de school, in de Molenstraat, worden op termijn enkele extra parkeervakken gerealiseerd.

Aan de andere zijde van de school, in de Molenstraat, worden op termijn enkele extra parkeervakken gerealiseerd. Oktober 2013 Nieuwsbulletin 2 Parkeren Hegstraat Parkeren in de Hegstraat is en blijft een groot probleem. De werkgroep VEBO is in gesprek met de gemeente en de politie om de veiligheid van onze kinderen

Nadere informatie

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Maandbrief januari 2015 koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Agenda januari 2015 5 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 6 januari - eerste schooldag - kunstmenu groep 3 en 4 op

Nadere informatie

Maandbrief september 2014

Maandbrief september 2014 Maandbrief september 2014 Agenda september 2014 1 september - eerste schooldag 3 september - bijeenkomst oudergebedsgroep aanvang 8.30 uur adres: Valkenburgerweg 1 4 september - luizen controle 8 september

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed!

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed! De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verteld over de wonderbaarlijke ontmoetingen tussen Jezus en mensen. Zo ontmoet Jezus de zussen Martha en Maria. Maria neemt tijd voor Jezus, maar

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

30 januari 2015 Handig om te weten. Van de directie

30 januari 2015 Handig om te weten. Van de directie 2 februari start nieuwe instroomgroep kleuters 6 februari oud-papier actie 12 februari rapport 1 17 februari ouderspreekavond groep 1 7 19 februari ouderspreekavond groep 1 7 20 februari nieuwe CV-ketel

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 1 oktober gaan de groepen 7 en 8 naar de bibliotheek Kennismaken met een auteur : Anna Woltz.

Op dinsdagmiddag 1 oktober gaan de groepen 7 en 8 naar de bibliotheek Kennismaken met een auteur : Anna Woltz. Nieuw bij ons in groep 1. Op e Hichte. Nr. 6 Vrijdag 27 sept. 2013. Schooljaar 2013-2014. --------------------------------------------------------------------------------- Dr. E.A. Borgerschool Koningin

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 25 september 2015 Jaargang 22 nr. 4 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20 De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl JUNI 2015 maandag 1 woensdag 17 Kamp groep 6 Gr 7 komt terug meneer Ton jarig dinsdag 2 woensdag 3 Gr. 6 en gr. 7-8 naar Rijksmuseum 20.30 uur O.R. vergadering KIJKLES

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Oktober 2014 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is alweer drie weken bezig. We willen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toewensen, waarin we weer veel Nederlands zullen leren. Een speciaal

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Naar de basisschool. Naar de peutergroep..

Naar de basisschool. Naar de peutergroep.. Naar de basisschool. Annika is in sept 4 jaar geworden en zit nu in groep C bij Juf Ingrid en Juf Heidy Ze heeft voor ons een prachtige tekening gemaakt die op de voorkant van de peuterkrant een speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 1 oktober 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind. INFOBULLETIN JUNI 2015 Locatie Middengebied, Nummer 9, Jaargang 3 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie