Kunststichting St Elisabeth

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kunststichting St Elisabeth"

Transcriptie

1 Kunststichting St Elisabeth Het leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat is waar zorgorganisatie Beweging 3.0 voor staat. Wij verbinden wonen, zorg, welzijn en gezondheid met elkaar. We bieden verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg, afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van cliënten. Kunststichting Onderdeel van Beweging 3.0 is het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort. Exposities op deze locatie worden verzorgd door leden van de Kunststichting St Elisabeth. Deze stichting is opgericht in De Kunststichting wil zowel bewoners, medewerkers als bezoekers van het verpleeghuis in contact brengen met kunst van aankomende en gevestigde kunstenaars uit de wijde omgeving van Amersfoort. Daartoe worden wisselexposities georganiseerd. De kunst draagt tevens bij aan de sfeer in het verpleeghuis. In het restaurant, de centrale hal en in de gangen naar de afdelingen is plaats om aan de wand foto s, tekeningen of schilderijen op te hangen. In de hal staan vier vitrines, waarin bijvoorbeeld keramiek, houtsnijwerk of sieraden kunnen worden getoond.

2 Exposeren Lijkt het u leuk om in het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis uw werk te exposeren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wanden In het verpleeghuis zijn de volgende expositiewanden: op de begane grond: in het restaurant en de gang naar de hal; op de eerste en tweede verdieping: de gangen naar de afdelingen. Alle ruimtes zijn voorzien van een ophangrail met nylon lijn. Met de afmetingen van het door u te exposeren werk, dient u rekening te houden met voorzieningen die zijn getroffen om bewoners die slecht ter been zijn, houvast te geven. Vitrines Er zijn vier vitrines waarin u uw kunstwerk kunt exposeren: twee piramidevormige vitrines, hoogte 2.15 cm, aan de onderzijde 54 cm breed/diep en tapstoelopend tot 15 cm. Deze vitrines hebben 5 etages; twee rechthoekige vitrines, hoogte 1.78 m, 80 cm breed en 37 cm diep. Deze vitrines hebben 4 variabele etages. De aard van het te exposeren werk Het werk wordt tentoongesteld in een verpleeghuis. Voor de bewoners is dit meestal voor een korte of langere tijd hun thuis. Bovendien zijn veel bewoners op hogere leeftijd. De Kunststichting weegt deze factoren in belangrijke mate mee bij de keuze van het te exposeren werk. Dit betekent dat de kunstwerken zoveel mogelijk herkenbaar (realistisch) zijn; bijdragen aan een huiselijke sfeer; een zekere blijheid uitstralen (wat niet wegneemt dat het ook ingetogen of meditatief kan zijn); geen onrust of gevoelens van angst bij bewoners oproepen; niet confronterend of choquerend zijn (dus geen afbeeldingen van oorlog, dood, menselijk verval en - uit respect voor diverse levensvisies - in beperkte mate naakten). Wellicht ondersteunen bovenstaande criteria u als kunstenaar bij het samenstellen van de te exposeren collectie. Een schematische weergave van deze vitrines vindt u achter in dit boekje. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om van tevoren te bekijken of de vitrine geschikt is voor de te exposeren kunstwerken. U kunt dan een afspraak maken met een van de leden van de Kunststichting (zie verderop in dit boekje).

3 Exposities Als u wilt exposeren neemt een van de leden van de Kunststichting contact met u op om een inschatting te maken of het werk zal aanspreken bij de bewoners of bezoekers van het verpleeghuis. Twee contactpersonen komen het werk van tevoren bezichtigen. Als er afspraken over een expositie worden gemaakt, dan worden deze schriftelijk vastgelegd. De contactpersonen zullen u bij de voorbereiding van uw tentoonstelling en bij het inrichten daarvan, met raad en daad terzijde staan. Verzekering Tentoonstellingen duren gewoonlijk twee maanden. Wat u exposeert is tijdens het transport en gedurende de exposities verzekerd, mits u van tevoren opgeeft om welke werken het gaat en wat de waarde van deze werken is. Inrichting van de expositie Het is gebruikelijk dat de kunstenaar zelf zorgt voor het brengen en weer ophalen van het werk. Ook het inrichten van de tentoonstelling is, in samenspraak met de contactpersoon, een taak van de exposant; hij kan immers het best beoordelen op welke manier het werk moet worden gerangschikt. De contactpersoon is aanwezig bij het inrichten van de expositie. De kunstenaar maakt een overzicht van het werk met eventuele titels en de daarbij behorende verkoopprijzen (zie voorbeeld achter in dit boekje). Het is gebruikelijk het werk te nummeren en de betreffende nummers op het expositieoverzicht (prijslijst) te vermelden. Dit overzicht is nodig voor de verzekering. Als er werk verkocht is, wordt na afloop van de expositie door de contactpersoon en de exposant de factuur opgemaakt. Van de aankoopprijs wordt 90% op de bankrekening van de kunstenaar gestort. De resterende 10% is bestemd voor de Kunststichting, die met deze opbrengst de aankoop van nieuw werk voor het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis bekostigt. Omdat de verkoop van het werk echter geen hoofddoel van de Kunststichting is, organiseert zij geen officiële opening van tentoonstellingen.

4 Publiciteit De kunstenaar kent zichzelf en zijn werk het best. Daarom vragen wij u om zelf een korte toelichting bij het te exposeren werk te schrijven. Daarnaast is het leuk om in het kort te beschrijven wie u bent en wat uw achtergrond is. Deze toelichting wordt gepubliceerd in de huisorganen van het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis voor personeel, vrijwilligers, bewoners en hun familieleden. Van deze toelichting wordt een persbericht gemaakt dat verstuurd wordt aan de redacties van de regionale dag- en weekbladen en de digitale editie van uit in Amersfoort. Op de website van Beweging 3.0 wordt een nieuwsbericht geplaatst; tevens wordt er een artikel aan gewijd in het bewoners- en medewerkersnieuwsblad. Om de aandacht op de expositie te vestigen vragen wij u, bij voorkeur een (digitale) foto van een te exposeren werk en uw toelichting/beknopte omschrijving te mailen naar: kunststichting.evg@beweging3.nl. Om ervoor te kunnen zorgen dat de media tijdig van de expositie op de hoogte zijn, dient voornoemde toelichting minimaal zes weken voor aanvang van de tentoonstelling bij ons aanwezig te zijn. Richtlijn voor een tekstje over uzelf Niet iedereen die gevraagd wordt om bij een expositie het een en ander over zichzelf en zijn werk op papier te zetten, heeft direct een goed verhaal paraat. Zoiets is niettemin belangrijk voor de publiciteit naar de media en ter informatie van de bezoekers van uw expositie. Daarom treft u op de volgende pagina een aantal kapstokken aan, om uw informatie aan op te hangen. Mocht u al een tekst klaar hebben liggen, dan is het misschien een handig hulpmiddel om te checken of er u nog iets aan kunt toevoegen. Hieronder vindt u onderwerpen die u in uw verhaal kunt verwerken: uw naam, geboorteplaats en geboortedatum uw woonplaats en beroep beroepsmatig kunstenaar of amateur hebt u les gehad in de kunst(vorm) die u hanteert of bent u autodidact wat betekent kunst in uw leven welke onderwerpen of thema s beeldt u graag uit wat wilt u dat er bij degenen overkomt, die naar uw werken kijken waaraan herkent /typeert men uw werk (figuratief, abstract, onderwerpkeuze) door welke andere kunstenaars raakt u geïnspireerd met welke materialen werkt u wat voor soort werk exposeert u nu (aquarel, olieverf, foto s, grafiek, objecten van glas, steen, metaal applicaties etc.) hebt u al eerder geëxposeerd is uw werk ook verkocht wat zijn uw toekomstplannen

5 Bestuursleden Kunststichting St Elisabeth G.P.J. (Geert) Swinkels, voorzitter E. (Esther) Zuurmond, penningmeester S. (Saskia) Eisses, secretaris M.G.M. (Mia) Wagemakers M.A.Th. (Mieke) de Hooge I. (Ilona) Vroegh T. (Truus) Valstar Bankrelatie: SNS bankrekening t.n.v. Kunststichting St Elisabeth Voorbeeld Prijslijst: Nr. Titel Techniek Prijs Vitrines (maten in cm.): Secretariaat: Postbus 2633, 3800 GD Amersfoort T (033) E Kunststichting.evg@beweging3.nl Inschrijving KvK onder nummer:

6 Algemene bepalingen De exposant levert minimaal zes weken van tevoren (in verband met verzekering en publiciteit) een getypte lijst met werken voorzien van prijzen, een foto van één van de te exposeren kunstwerken, een korte toelichting en een Curriculum Vitae aan. De contactpersoon is verantwoordelijk voor de publiciteit rondom de expositie. De kunstwerken worden opgehangen in voor het publiek toegankelijke ruimtes in het St Elisabeth. De exposant zorgt zelf voor vervoer van de kunstwerken van en naar het St Elisabeth. Bij binnenkomst worden de werken door de contactpersoon gecontroleerd op al aanwezige beschadigingen. Eventuele al aanwezige beschadigingen worden genoteerd op het controleformulier, dat mede door de exposant wordt ondertekend. Bij beëindiging van de expositie wordt er weer een controle door de contactpersoon uitgevoerd, genoteerd op het controleformulier en mede ondertekend door de exposant. De werken zijn verzekerd tijdens het transport en gedurende de expositie. De expositie wordt ingericht door de exposant in overleg met en met medewerking van de contactpersoon. Tijdens de expositie kunnen de kunstwerken worden verkocht. Deze komen pas na beëindiging van de expositie in het bezit van de koper. De coördinatie van de verkoop is in handen van de contactpersoon. De koper tekent een aankoopformulier als bewijs van koop en verplicht zich hiermee tot het afnemen van het kunstwerk. De exposant maakt na beëindiging van de expositie de factuur op en gebruikt het daarvoor bestemde formulier. Verrekening geschiedt per bank/giro. Voorbeeld van het contract Naam... Adres:... Postcode/woonplaats:... Telefoon: Website:... De exposant komt overeen met Kunststichting St Elisabeth om zijn/haar werken in het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis te exposeren: Van: tot en met:... Contactpersoon Kunststichting: Naam:... Telefoon:... De exposant bevestigt door ondertekening akkoord te gaan met de algemene bepalingen (zie hiernaast). Voor toezending van uw CV + foto van een kunstwerk, bestemd voor posters, verzoeken wij u het adres te gebruiken, dat vermeld staat op het daadwerkelijke contract. Amersfoort,... (datum)... Handtekening exposant handtekening contactpersoon

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen:

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen: Secretariaat Expo-Angerlo Rietmaat 15 6983 DE Doesburg t: 0313 84 41 88 e: expoangerlo@gmail.com iban: NL92ABNA0538827890 Beste exposant, Stichting Expo Angerlo geeft sinds 1987 kunstenaars de mogelijkheid

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2014 Beste kunstenaar, Twee jaar geleden op 8 en

Nadere informatie

Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie

Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie 1.20130908 Dit formulier per e-mail of per post versturen naar: Jan Reijnders secretaris KZOD Joke Smitlaan 1 2104 TE Heemstede T: 023 5290044 E: secretaris@kzod.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruik Salon de Uil versie 14 d.d

Algemene voorwaarden gebruik Salon de Uil versie 14 d.d S i t e M a i l WWW.SALONDEUIL.NL info@salondeuil.nl KvK / Vestigingsnummer 67899617 / 000036389218 Vestigingsadres Kleine Hoogstraat 14, 8911 HE Leeuwarden Verhuurder/eigenaar T. Jager 06-45293394 Rekeningnummer

Nadere informatie

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2016 Beste kunstenaar, In 2013 en 2015 organiseerde

Nadere informatie

BALLOTAGE FORMULIER. Aanvraagformulier toetsing beroepsmatigheid professioneel werkende kunstenaar. Persoonsgegevens achternaam

BALLOTAGE FORMULIER. Aanvraagformulier toetsing beroepsmatigheid professioneel werkende kunstenaar. Persoonsgegevens achternaam pag. 1 van 6 Persoonsgegevens achternaam voornamen kunstenaarsnaam aankruisen als u onder uw kunstenaarsnaam bekend wilt staan postadres postcode en woonplaats telefoon e-mail website atelieradres postcode

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge streeft naar het toegankelijk maken van Kunst en Natuur

Nadere informatie

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013 La Tulipe Chapeau! Foto Mieke Wijnen 2 februari t /m 1 september 2013 Grachtweg 2a 2162 HN Lisse di t/m zo 13.00-17.00 uur Tel. 0252-417 900 www.museumdezwartetulp.nl info@museumdezwartetulp.nl De tulp

Nadere informatie

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven.

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven. CERTIFICERING Middels het invullen en ondertekenen van deze vragenlijst, verzoekt Fondation Constant (de Stichting ) om te certificeren het kunstwerk of de kunstwerken, hieronder beschreven, waarvan u

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Opening door Frits een Evelyn. Doel van de bijeenkomst is het promotieplan te presenteren en de aanwezige leden uitnodigen hierop te reageren.

Opening door Frits een Evelyn. Doel van de bijeenkomst is het promotieplan te presenteren en de aanwezige leden uitnodigen hierop te reageren. CUMARTO Verslag van de bijeenkomst op 9 april 2016. Aanwezig 20 leden. Opening door Frits een Evelyn. Doel van de bijeenkomst is het promotieplan te presenteren en de aanwezige leden uitnodigen hierop

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1: verpleegkundig-deel 1. Geadresseerde Zorgverzekeraar : 2. Aanvrager Voor wie wordt dit PGB aangevraagd? Achternaam : Voorletters

Nadere informatie

Hoe ga je te werk? - Bekijk de afbeeldingen van de kunstwerken van dansers (Degas, Segal, Nikki da St. Phalle).

Hoe ga je te werk? - Bekijk de afbeeldingen van de kunstwerken van dansers (Degas, Segal, Nikki da St. Phalle). DANS Dans Max. personen Wat heb je nodig? Potlood, papier, materiaal om ruimtelijk te werken Hoe ga je te werk? - Bekijk de afbeeldingen van de kunstwerken van dansers (Degas, Segal, Nikki da St. Phalle).

Nadere informatie

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen Dat een kunstenaar op zoek is naar de kern der dingen is een open deur. Het fascinerende is dat het zich steeds op een andere manier aandient en het niet verzadigd lijkt te raken. Dat is ook meteen de

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer

Collegevoorstel. Zaaknummer Zaaknummer 00469262 Onderwerp Overeenkomst met de heer Rogier Ruys over kunstwerk voor de wisselsokkel en aanpassingen van de regeling 'instelling en randvoorwaarden sokkelproject Heusden' Collegevoorstel

Nadere informatie

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds Aanvraagformulier (uiterste inleverdatum 30 september 2015) 1 De indeling van het formulier is als volgt: 1. Algemene gegevens over uw organisatie

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

Meldingsformulier voor het houden van een klein kansspel

Meldingsformulier voor het houden van een klein kansspel Meldingsformulier voor het houden van een klein kansspel Ondergetekende doet hierbij mededeling aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montferland voor het op grond van artikel

Nadere informatie

Verslag CKV museum Rijksmuseum

Verslag CKV museum Rijksmuseum Verslag CKV museum Rijksmuseum Verslag door D. 1044 woorden 20 juni 2016 3,9 13 keer beoordeeld Vak CKV Informatie Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam Het Rijksmuseum is een heel belangrijk museum voor Nederland.

Nadere informatie

Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken.

Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken. BEELDENDE KUNST Bezoek aan galerie of atelier Max. 2 personen Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken. Wat ga je

Nadere informatie

Publieksprijs & Prijs van de jury

Publieksprijs & Prijs van de jury Beste kunstenares, kunstenaar Dienstencentrum St.-Oda ondersteunt een 300-tal personen met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Onze voornaamste doelstelling is deze mensen gelukkig te

Nadere informatie

Voorwaarden Kunstuitleen.

Voorwaarden Kunstuitleen. Stichting Dynamis Voorwaarden Kunstuitleen. 1. Kunstuitleenovereenkomst. Onder kunstuitleenovereenkomst wordt verstaan de huurovereenkomst tussen Stichting Dynamis en de huurder, waarbij door Stichting

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID SERVICE FONDS Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Regeling Klachten, Bezwaar en Beroep Examinering

Regeling Klachten, Bezwaar en Beroep Examinering Regeling Klachten, Bezwaar en Beroep Examinering Voorgenomen besluit College van Bestuur d.d. 30 oktober 2012 Instemming Ondernemingsraad (WOR 27 lid 1j) d.d. 22 november 2012 Instemming Studentenraad

Nadere informatie

Het profiel van de kandidaten

Het profiel van de kandidaten Het profiel van de kandidaten Het project richt zich tot alle juwelenontwerpers die in Europa wonen of er langer dan 10 jaar hebben gewoond en minstens 18 jaar oud zijn, ongeacht het feit of ze nog student

Nadere informatie

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities.

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. ESTRADA XXL Kunstige oplossingen van Estrada XXL voor uw tentoonstellingen en exposities. Een tijdelijke expositie op uw locatie.

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Aanvraag Drank- & Horecawet Model B

Aanvraag Drank- & Horecawet Model B Aan de burgemeester van de gemeente Nijkerk 1 Aanvraag Drank- & Horecawet Model B Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering.

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december)

Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december) 1 Aanvraagformulier budgetsubsidie kunst en cultuur voor de 2 e helft 2016 (juli t/m december) De gemeente Lelystad stelt subsidie beschikbaar voor culturele projecten en activiteiten die bijdragen aan

Nadere informatie

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties.

Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Waarderingssubsidies aan vrijwilligersorganisaties. Een van de kenmerken van een waarderingssubsidie is dat er sprake is van een vereenvoudigde procedure. Dat betekent dat gelijktijdig met de verlening

Nadere informatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht Een stevige basis voor cultuurparticipatie Inhoudsopgave Voorwoord 5 1 Schoolabonnement 7 2 Kunstprojecten voor alle klassen 9 3 Kunstproject voor VMBO

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor internationale projecten

Aanvraagformulier voor internationale projecten Aanvraagformulier voor internationale projecten Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering. U kunt

Nadere informatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht Een stevige basis voor cultuurparticipatie Inhoudsopgave Voorwoord 5 1 Schoolabonnement 7 2 Kunstprojecten voor VMBO/HAVO/VWO 9 2.1 Kies je Kunst 9

Nadere informatie

K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 5

K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 5 KUNST KALENDER 2 0 1 5 Exposities 2015 Januari Goitic - Glaswerk januari t/m maart Vitrines Frank van Tol - Fotografie januari t/m maart Oranje gang Maart Alian Brouwer - Schilderijen maart t/m mei Begane

Nadere informatie

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 St. Art Laren Vermeerlaan 9 Bilthoven 3723EM Word sponsor van Art Laren Graag nodigen wij u uit om sponsor te worden van de openlucht kunstbeurs Art Laren. Deze

Nadere informatie

NIEUWS BRIEF VAN KUNSTKRING DE HAAN, VZW ARTSLAG

NIEUWS BRIEF VAN KUNSTKRING DE HAAN, VZW ARTSLAG NIEUWS BRIEF VAN KUNSTKRING DE HAAN, VZW ARTSLAG Nr. 1. januari 2014 Van het bestuur: De oprichting van De Kunstkring De Haan in 2013 is een feit. Wat ons betreft een droomstart met meteen al 30 leden.

Nadere informatie

Kunstenaar 1... adres.. Kunstenaar 2. Kunstenaar 3... Kunstenaar 4 (reserve)..

Kunstenaar 1... adres.. Kunstenaar 2. Kunstenaar 3... Kunstenaar 4 (reserve).. BEELDENDE KUNST kunstroute Max. persoon Zoek op internet waar en wanneer er bij jou in de buurt een kunstroute is. Kijk op internet, in de krant etc. en zorg ervoor dat je een programma boekje te pakken

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER MEDEGEBRUIK of HUUR. ruimtes in scholen onder OOADA schooljaar

AANVRAAGFORMULIER MEDEGEBRUIK of HUUR. ruimtes in scholen onder OOADA schooljaar www.openbaaronderwijsaandeamstel.nl AANVRAAGFORMULIER MEDEGEBRUIK of HUUR ruimtes in scholen onder OOADA schooljaar 2011-2012 SCHOOL: STRAATNAAM Contactpersoon van de school: Gegevens vereniging/sportclub/groep

Nadere informatie

VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN

VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN Inschrijving - Door het inleveren van visuele documentatie en een curriculum vitae. - Het aanvraagformulier vult u in. - Aan de hand van het ingeleverde

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging DEEL 1: Verpleegkundig deel 1. Geadresseerde Zorgverzekeraar: 2. Aanvrager Voor wie vraagt u een persoonsgebonden budget (pgb)

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Naam organisatie Atelier de Futur,Vosseparkwijk Leeuwarden De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Omschrijving projectplan Motivatie Met CH2018 is er een prachtige kans ontstaan

Nadere informatie

Huur opzeggen Vooropname niet

Huur opzeggen Vooropname niet Gaat u verhuizen? Geef dit dan tijdig door. U kunt uw huurovereenkomst op elke werkdag beëindigen. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van één maand. Wanneer u bijvoorbeeld de huur op 18 mei

Nadere informatie

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2019 Indienen voor 1 december 2018

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2019 Indienen voor 1 december 2018 Naam evenement Naam organisatie Naam contactpersoon Vraag 1 Is uw evenement ondergebracht in een rechtspersoon? Uw evenement komt helaas niet in aanmerking voor een financiële bijdrage. We raden u aan

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Verhuizen

wonen begint bij mensen Verhuizen wonen begint bij mensen Verhuizen U gaat binnenkort verhuizen of bent nog op zoek naar een andere woning. Verhuizen is een hele klus; er moet veel worden geregeld. In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in Acceptatie betaalkaarten wijzigen Met dit formulier geeft u wijzigingen aan in de overeenkomst Pin Pakket Compleet of Accepteren betaalpassen. Wilt u de gehele overeenkomst opzeggen? Vult u dan het formulier

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Projectaanvraagformulier literatuurstudie praktijkgericht onderwijsonderzoek - Indienronde 2

Projectaanvraagformulier literatuurstudie praktijkgericht onderwijsonderzoek - Indienronde 2 Klik hier als u tekst wilt invoeren. 29 maart 2011 AR-SG PGO-GVE-DOC-030 Projectaanvraagformulier literatuurstudie praktijkgericht onderwijsonderzoek - Indienronde 2 Projectnaam: Promotor: (eventuele)

Nadere informatie

Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018

Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018 Bestuursverslag KPMG FY 16/17 Stichting Kunstcollectie KPMG Juni 2018 Inhoud Algemeen 3 Aankoopbeleid 4 Bestuur 5 Aankopen en activiteiten FY16/17 6 2 Algemeen In 2006 zijn de kunsteigendommen van KPMG

Nadere informatie

Dagbesteding Beweging 3.0

Dagbesteding Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-005-0111 Dagbesteding Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

DRANK- EN HORECAWET. Model B

DRANK- EN HORECAWET. Model B DRANK- EN HORECAWET Model B De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf door een paracommerciële rechtspersoon

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap Register Schematherapie

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap Register Schematherapie Aanmeldingsformulier Lidmaatschap Register Schematherapie Zie eerst: Reglement Lidmaatschap Register Schematherapie en Reglement Supervisie en Intervisie Register Schematherapie Ik wil mij graag inschrijven

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP De Peereboomstraat 44 Westzaan Deze woning wordt volgens het lotingssysteem verkocht. Geïnteresseerden krijgen op donderdag 3 juli 2014 tussen

Nadere informatie

Toelichting spot Individuele tentoonstelling

Toelichting spot Individuele tentoonstelling Toelichting spot Individuele tentoonstelling Wat De individuele tentoonstellingssubsidie is bedoeld voor kunstenaars die voor een presentatie van eigen werk bepaalde tentoonstellingskosten zelf moeten

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN Stichting De Beide Weeshuizen Prof. Molkenboerstraat 9 6524 RN Nijmegen Tel. 024 3226650 KvK 055782 E-mail: stg.beide.weeshuizen@planet.nl Site:www.beideweeshuizen.nl Postbank 825598 ABN Bank 53.72.57.314

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Kunst en zingeving: praktische handleiding Werkmodel bisdom Breda

Kunst en zingeving: praktische handleiding Werkmodel bisdom Breda Bezoekadres Veemarktstraat 48 4811 ZH Breda Postadres Postbus 90.189 4800 RN Breda T 076 522 34 44 F 076 521 62 44 www.bisdombreda.nl Kunst en zingeving: praktische handleiding Werkmodel bisdom Breda Het

Nadere informatie

Expositiereglement / Expositiecontract Kunstkring Voorne

Expositiereglement / Expositiecontract Kunstkring Voorne Dit expositieregelement geldt voor alle exposities via (KKV) op de locaties: Kunst in Uitvoering in Zwartewaal, Stadsgalerie Brielle en Gemeentehuis Hellevoetsluis. Naast de algemene regels zijn de per

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Ammodo hanteert voor elk donatiebesluit (op initiatief van derden of van Ammodo zelf) de met het formulier Projectvoorstel verzamelde gegevens. Om zoveel

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Branche- en polisnummers

Branche- en polisnummers Algemeen Schadeaangifte Assuradeur Tussenpersoonnr. Schadenr. Interpolis Stadhuisplein 117 Postbus 161 5460 AD, Veghel Telefoon: 0413-36 36 10 Fax: 0413-36 52 52 Soort verzekering 0 brand/uitgebreid 0

Nadere informatie

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n.

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n. TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Partijen De v.o.f. DROOM VAN ZWOLLE, gevestigd te Zwolle aan het adres Koestraat nr. 35, rechtsgeldig vertegenwoordigd door., hierna te noemen: Droom van Zwolle

Nadere informatie

Mens in actie. Zo groot ben jij!

Mens in actie. Zo groot ben jij! Handvaardigheid klas 2H/V februari 2015 Mens in actie Op de foto hiernaast is een bronzen beeld van een schaatser te zien, aangebracht aan de muur van het stadhuis van Haastrecht. Het beeld is gemaakt

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Structurele activiteitensubsidie

Structurele activiteitensubsidie Structurele activiteitensubsidie Om voor het jaar 2017 in aanmerking te komen voor een structurele activiteitensubsidie van de gemeente Vlissingen moet aan een aantal formele voorwaarden worden voldaan.

Nadere informatie

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging. Beste bestuursleden, Vrijwilligerspunt Goes van SMWO organiseert verschillende themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Goes. Evenals voorgaande jaren werken we samen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE AANVRAAGFORMULIER VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE In het kader van de regeling Nadere regels subsidie aanleg groene -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

VERPLEGING VERZORGING EN THUISZORG

VERPLEGING VERZORGING EN THUISZORG VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VERPLEGING VERZORGING EN THUISZORG DOSSIERNUMMER: (wordt door de Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Het Plein

Inschrijfformulier Het Plein Inschrijfformulier Het Plein Beste geïnteresseerde, De verkoop van de woningen van Het Plein van Leiden van deelgebied Het Hart start vanaf zaterdag 13 juni 2015 om 12 uur. De inschrijving is compleet

Nadere informatie

Bruikleenovereenkomst

Bruikleenovereenkomst Bruikleenovereenkomst regelende het in bruikleen geven en hebben van kunstwerken ten behoeve van een tijdelijke tentoonstelling De ondergetekenden: de provincie Gelderland, gevestigd aan Eusebiusplein

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

PRIVACYBELEID VAN ARS ET STUDIUM

PRIVACYBELEID VAN ARS ET STUDIUM PRIVACYBELEID VAN ARS ET STUDIUM Titel: Privacybeleid van Ars et Studium Status: Definitief - versie 1.0 Datum opgemaakt: Verspreiding: 27 november 2018 Verspreiding leden en website Ars et Studium Inhoud

Nadere informatie

Workshop Cognitieve Fitness

Workshop Cognitieve Fitness Workshop Cognitieve Fitness Naam workshop Cognitieve Fitness Niveau N.v.t. Inhoud en doelstelling workshop In samenwerking met Body Brain Dynamics organiseren we op vrijdag 5 juni 2015 een introductieworkshop

Nadere informatie

Aangifte van schade werkmaterieel

Aangifte van schade werkmaterieel Aangifte van schade werkmaterieel AEGON Werkmaterieel op Maat Al (telefonisch) gemeld _ Nee _ Ja, d.d. - - gesproken met schadenr. 1. Verzekeringnemer bedrijf _ volgens inschrijving Kamer van Koophandel

Nadere informatie

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger,

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger, AANMELDINGSPROCEDURE Geachte ouder/verzorger, Hierbij treft u inschrijfformulier aan waarmee u uw kind kunt inschrijven. Dit inschrijfformulier kunt u, samen met met een geldig kopie van uw legitimatiebewijzen

Nadere informatie

Schade aangifteformulier voor een kortlopende reisverzekering

Schade aangifteformulier voor een kortlopende reisverzekering Schade aangifteformulier voor een kortlopende reisverzekering Door adviseur ENNIA in te vullen relatie nr. agent naam agent nr. naam adviseur adviseur nr. telefoon adviseur telefoon agent uw schade aangifteformulier

Nadere informatie

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 )

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 ) Aanvraag briefadres Met toestemmingsverklaring Met dit formulier vraagt u een briefadres aan, inclusief de Verklaring toestemming briefadresgever. Vul het formulier volledig in en onderteken het. Laat

Nadere informatie

6Het voorbereidingsdraaiboek

6Het voorbereidingsdraaiboek DC 6Het voorbereidingsdraaiboek In dit dc-thema vind je informatie over het voorbereiden van een evenement. Het is een soort checklist van tien aandachtspunten, om te controleren of je niets vergeten bent.

Nadere informatie

Overeenkomst met de heer Joop Haring over kunstwerk voor de wisselsokkel

Overeenkomst met de heer Joop Haring over kunstwerk voor de wisselsokkel Zaaknummer 00512568 Onderwerp Overeenkomst met de heer Joop Haring over kunstwerk voor de wisselsokkel Collegevoorstel Aanleiding / voorgeschiedenis Op 30 augustus 2011 besloot u het zogenoemde sokkelproject

Nadere informatie

TRAIN WORLD HERITAGE: AANVRAAG BRUIKLEEN

TRAIN WORLD HERITAGE: AANVRAAG BRUIKLEEN TRAIN WORLD HERITAGE: AANVRAAG BRUIKLEEN Elke vraag tot bruikleen aan Train World Heritage wordt grondig geëvalueerd. Door het invullen van dit formulier neemt de bruiklener kennis van de algemene bruikleenvoorwaarden.

Nadere informatie