Verpachting via inschrijving IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep NIEUW-VENNEP. Informatiebrochure

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verpachting via inschrijving IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep NIEUW-VENNEP. Informatiebrochure"

Transcriptie

1 \ Verpachting via inschrijving IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep NIEUW-VENNEP Informatiebrochure

2 \ VERPACHTING IJWEG/MIDDELWEG TE NIEUW-VENNEP NIEUW-VENNEP Informatiebrochure van de verpachting van los land van ca ha aan de IJweg / Middelweg te Nieuw-Vennep voor de termijn van 4 jaar ( ). Algemeen Via inschrijving wordt in opdracht van de eigenaar Bouwinvest Development B.V. te Amsterdam, een perceel bouwland van ± ha, aan en nabij de IJweg / Middelweg te Nieuw-Vennep zoals onderstaand in rode lijnarcering aangeduid, voor de duur van vier jaar verpacht. De zich op de kavel bevindende opstallen met ondergrond (Middelweg 35 te Nieuw-Vennep) zoals in blauwe kleur op onderstaande tekening aangeduid en de Middelweg, maken geen deel uit van deze verpachting.

3 \ NIEUW-VENNEP Na gunning van deze verpachting, stelt verpachter (onder voorbehoud van gunning) de 3 hoogste inschrijvers in de gelegenheid bij voorrang een bieding uit te brengen voor de verpachting van de landbouwschuren op het adres Middelweg 35 te Nieuw-Vennep voor de periode van 15 januari 2016 tot 15 december 2016, onder de nadrukkelijke voorwaarde dat de ingevolge artikel 7:325 lid 3 BW op te maken ontwerp-pachtovereenkomst ingevolge artikel 7:324 BW vooraf door de grondkamer goedgekeurd wordt. De verpachting via inschrijving vindt plaats op basis van de in deze informatiebrochure genoemde voorwaarden en bepalingen. Ontsluiting Het perceel is bereikbaar en ontsloten van en naar de Middelweg (bereikbaar vanaf de Venneperweg) te Nieuw-Vennep. Pachtvorm en duur De uitgifte van pacht voor de duur van vier jaar geschiedt op basis van de concept geliberaliseerde pachtovereenkomst ex artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek (bijlage 1). De pachttermijn is van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2019.

4 \ Betaling De pachtprijs dient in twee termijnen per jaar te worden voldaan: 50% uiterlijk op 1 juni; 50% uiterlijk op 1 november. NIEUW-VENNEP Lasten De waterschapslasten en grondkamerkosten zijn voor rekening van verpachter en worden niet aan pachter doorberekend. Sluitingsdatum inschrijving De inschrijving sluit op dinsdag 20 oktober om uur voormiddag. Voorwaarden inschrijving Naast een volledig ingevuld inschrijfbiljet dient een inschrijver een kopie van een geldig legitimatiebewijs alsmede de Eigenverklaring Integriteit, te overleggen. Inschrijven Inschrijving vindt plaats door het inschrijfbiljet (bijlage 2) vóór dinsdag 20 oktober om uur tijdig per post te laten bezorgen of persoonlijk af te geven bij notariskantoor Novitarius te Hoofddorp onder vermelding van: INSCHRIJVING NIEUW-VENNEP Postadres: Postbus: AB Hoofddorp Kantooradres: Hoofdweg Westzijde BB Hoofddorp. Inschrijver is zelf verantwoordelijk voor de tijdige bezorging of afgifte van zijn inschrijving.

5 \ NIEUW-VENNEP Opening inschrijvingen Het openen en bekendmaken van de inschrijvingen vindt plaats op dinsdag 20 oktober om uur op het kantoor van Novitarius, Hoofdweg Westzijde 669 te 2131 BB Hoofddorp door een aan dit kantoor verbonden (kandidaat)notaris. Alleen degene die deelneemt aan de inschrijving, wordt in de gelegenheid gesteld bij de opening van de biedingen aanwezig te zijn. Gelijke inschrijving Indien blijkt dat twee of meer inschrijvers een gelijk bod hebben en tevens de hoogste bieders zijn, hebben zij het recht met verhoging van hun inschrijfsom opnieuw in te schrijven, totdat één van hen de hoogste inschrijver is. Maakt geen van hen hiervan gebruik dan zal de verpachter door loting uitmaken wie van hen als hoogste inschrijver zal worden beschouwd. In alle andere gevallen is verhoging van het bedrag waarvoor is ingeschreven niet toegestaan. Gunning De eigenaar houdt zich het recht van gunning voor. Uiterlijk 28 oktober 2015 wordt beslist over de inschrijving. Bij gunning zal de pachter verplicht zijn tot het tekenen van de pachtovereenkomst op uiterlijk 4 november Verpachter beslist alsdan of de pachtovereenkomst in notariële vorm wordt verleden.

6 \ De kosten van het notarieel verlijden van de pachtovereenkomst, zijn voor rekening van verpachter. NIEUW-VENNEP Pachter aanvaardt de percelen in de staat waarin ze zich bevinden bij aanvang van de pachtperiode. Het risico van het gepachte is vanaf deze datum voor de pachter. Inschrijver doet zijn bod gestand tot en met 4 november 2015 en is verplicht bij gunning binnen deze periode de hem bekende pachtovereenkomst te tekenen dan wel ter keuze van verpachter, notarieel te verlijden. Pachtovereenkomst Door inschrijving accepteert de inschrijver de concept pachtovereenkomst (bijlage 1). Onderzoeksplicht Deze informatiebrochure is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld om een beeld te geven van hetgeen te pacht wordt aangeboden. Aan deze brochure kunnen echter geen rechten worden ontleend en ontslaat de (aspirant) pachter niet van zijn eigen onderzoeksverantwoordelijkheid.

7 \ Informatiebrochure Voor meer informatie en/of de aanvraag van een informatiebrochure met inschrijfbiljet: of kunt u contact opnemen met: NIEUW-VENNEP De Lorijn raadgevers o.g., Postadres: Postbus AC Druten Bezoekadres: Geerstraat 8 Druten T: F: De heer N. Bakker. Bijlage 1: concept pachtovereenkomst Bijlage 2: Inschrijfbiljet

8 Bijlage 1 CONCEPT PACHTOVEREENKOMST IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep 2016 OVEREENKOMST VAN GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAREN OF KORTER (in de zin van art. 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek) De ondergetekenden: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Bouwinvest Development B.V., hierbij vertegenwoordigd door Bouwinvest Real Estate Investment Management B.V., gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te 1043 DG Amsterdam, La Guardiaweg 4 (postbus 56045, 1040 AA Amsterdam) hierbij vertegenwoordigd door ***; hierna te noemen de verpachter en ***; hierna te noemen de pachter ; Indien verpachter notarieel wenst te verlijden wordt onderstaande tekst opgenomen: Heden, *** *** tweeduizend vijftien, verschenen voor mij, Mr. **, notaris in de gemeente Amsterdam: 1. ***, werkzaam en woonplaats kiezende ten kantore van mij, notaris, aan de *** geboren te *** op ***, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: a. ***, geboren te ***, legitimatiebewijs: Nederlands paspoortnummer ***, uitgegeven te ***, wonende te *; b. ***, geboren te ***, legitimatiebewijs: Nederlands paspoortnummer ***, uitgegeven te ***, wonende te *; die bij het verlenen van de volmacht handelde in hun hoedanigheid van respectievelijk alleen/zelfstandig bevoegd bestuurder en Directeur Nederland van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bouwinvest Real Estate Investment Management B.V., gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te 1043 DG Amsterdam, La Guardiaweg 4, ingeschreven in het handelsregister onder nummer , en als zodanig deze vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigende in haar hoedanigheid van alleen/zelfstandig bevoegd bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bouwinvest Development B.V., gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te 1043 DG Amsterdam, La Guardiaweg 4, ingeschreven in het handelsregister onder nummer , en als zodanig deze vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigende, Bouwinvest Development B.V. hierna ook genoemd: "verpachter"; 2. **** hierna ook genoemd: "pachter" Paraaf verpachter: 1 Paraaf pachter:

9 In aanmerking nemende: a. dat verpachter eigenaar is van de percelen los land; b. dat de verpachter uitsluitend bereid is na te noemen grond voor een duur van 6 jaar of korter, in de zin van art. 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek, te verpachten als los land; c. dat de pachter het verpachte voor een duur van 6 jaar of korter, in de zin van art. 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek als los land wenst te pachten; d. dat verpachter verwacht het verpachte per voor eigen gebruik nodig te hebben, aangezien verpachter nader te noemen gronden heeft verworven ten behoeve van zijn vastgoedbeleggingen; Komen overeen als volgt: Artikel 1 - Object. 1.1 Het pachtobject betreft een perceel grond met daarin met medegebruik van de verharde Middelweg, kadastraal bekend, gemeente Haarlemmermeer, sectie AF, nummer 3476 gedeeltelijk groot ha, zoals in enkelvoudige rode lijnarcering is aangeduid op de als bijlage aan deze overeenkomst gehechte, door pachter en verpachter geparafeerde kaart, hierna te noemen: het verpachte. Artikel 2 - Aanvang en Duur. 2.1 Verpachter verpacht het verpachte hierbij als los land aan pachter gelijk pachter het verpachte als los land van verpachter als bedoeld in art. 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek in pacht aanneemt, en wel voor de bepaalde tijd van 4 jaar, ingaande op 1 januari 2016 tot en met 31 december Pachter garandeert dat per de datum waarop de onderhavige overeenkomst eindigt, zoals bepaald in lid 1, de pachter het verpachte in vrije staat en ontruimt aan verpachter ter beschikking stelt. 2.3 De verpachter is bevoegd vóór het einde van de pachtperiode of direct daarna het verpachte te inspecteren en bij een niet-juiste oplevering de pachter hierop in - of buiten rechte aan te spreken. 2.4 Partijen komen uitdrukkelijk met elkaar overeen dat deze overeenkomst een pachtovereenkomst is als bedoeld in de zin van art. 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek, waardoor en waarbij zij uitdrukkelijk overeenkomen dat de bepalingen van de artikelen 313 lid 2, 319 lid 1 onder a, c en d, 325, 327, 328, 332, 333, 363 tot en met 374, 378 tot en met 384, 399a en 399c lid 1 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek niet van toepassing zijn op de onderhavige pachtovereenkomst. Daardoor vindt geen verlenging van rechtswege van de onderhavige overeenkomst plaats en heeft de pachter onder meer niet de mogelijkheid om aan de Pachtkamer te verzoeken de overeenkomst te verlengen. 2.5 Wanneer de pachter niet voldoet aan het in lid 2 bepaalde, zal de pachter voorts ten behoeve van de verpachter een direct en zonder rechterlijke tussenkomst opeisbare boete verbeuren van 50,-- (zegge: vijftig euro) per kalenderdag ten gunste van verpachter of verpachters rechtsopvolgers. 2.6 Voor zover verpachter of zijn rechtsopvolger meer schade lijdt, heeft hij naast en boven de boete bedoeld in lid 5 recht op aanvullende schadevergoeding van pachter indien en voor zover die schade het bedrag van de verbeurde boete te boven gaat. Artikel 3 - Gebruik. 3.1 Pachter verklaart ermee bekend te zijn dat verpachter het verpachte bestemd heeft ten behoeve van haar statutaire doelstelling als institutionele belegger. 3.2 De pachter is gehouden het verpachte uitsluitend in de uitoefening van zijn landbouwbedrijf, bedrijfsmatig te gebruiken als bouwland. 3.3 De pachter is niet bevoegd de bestemming van het verpachte te veranderen. Paraaf verpachter: 2 Paraaf pachter:

10 3.4 De pachter verbindt zich zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verpachter aan het verpachte niets te wijzigen, met name niet ten aanzien van de inrichting of de gedaante. Dit laatste zal hij tegen de wil van de verpachter alleen voor rekening en risico van pachter mogen doen, nadat hij daartoe de machtiging van de Grondkamer zal hebben verkregen. Artikel 4 - Pachtprijs. 4.1 De pachtprijs bedraagt *** per jaar(zegge: ***). BTW is niet van toepassing. De betaling dient te geschieden in 2 termijnen per jaar, uiterlijk op of voor: - 1 juni à *** (50% van de pachtsom) voor de periode van 1 januari tot en met 31 mei; - 1 november à *** (50% van de pachtsom) voor de periode van 1 juni tot en met 31 december. 4.2 De betaling dient te geschieden conform de door verpachter opgestelde pachtnota, de nota wordt de pachter tijdig toegezonden. Artikel 5 - Lasten. 5.1 De eigenaarlasten, welke pachter door privaatrechtelijke of publiekrechtelijke lichamen zijn of worden opgelegd, komen voor rekening van de verpachter. In de pachtprijs is het verrekenbare bestanddeel van de waterschapslasten inbegrepen. Artikel 6 - Staat van het verpachte. 6.1 De verpachter is gehouden het verpachte in goede staat ter beschikking te stellen. De pachter is gehouden het verpachte als een goed pachter te gebruiken en al datgene te doen en na te laten, wat een goed pachter behoort te doen en na te laten. De pachter is gehouden het verpachte aan het einde van de pachtovereenkomst in goede staat aan de verpachter op te leveren. 6.2 Pachter verklaart het verpachte in goede staat van verpachter te hebben aanvaard. Pachter levert op het einde van deze overeenkomst het gepachte geploegd aan verpachter op. 6.3 Onder goede staat wordt in deze overeenkomst onder meer verstaan dat er geen sprake is van zodanige verontreiniging van het verpachte inclusief grondwater dat een gebruik omschreven in artikel 3.2 daardoor verhinderd of belemmerd wordt. 6.4 De verpachter staat niet in voor enig gebrek van het verpachte en de pachter heeft deswege geen vordering op de verpachter. Artikel 7 - Onderverpachtingen, overig gebruik door derden. 7.1 De pachter is niet bevoegd het verpachte geheel of ten dele onder te verpachten of dit op enigerlei wijze in volledig of gedeeltelijk gebruik of genot aan derden af te staan. Artikel 8 - Schade. 8.1 De pachter is, onverminderd het bepaalde in artikel 6 van de onderhavige overeenkomst, jegens de verpachter aansprakelijk voor alle schade aan- of verontreiniging van het verpachte inclusief het grondwater, tenzij pachter bewijst dat zodanige schade hem niet kan worden verweten in verband met omstandigheden die voor een goed en zorgvuldig pachter als overmacht behoren te worden aangemerkt. Artikel 9 - Onderhoud. 9.1 De pachter is verplicht tot het volledige onderhoud van het verpachte voor pachters rekening, op de wijze zoals een goed pachter betaamt, waartoe behoort: a. reparaties en onderhoud aan afsluitingen, hekken, heiningen, grensscheidingen, sloten, putten, watervoorzieningen, dammen, dreven, duikers, bruggen en wegen; b. het onderhouden en het reinigen volgens plaatselijk gebruik en overeenkomstig de voorschriften zoals door de bevoegde overheid daarvoor vastgesteld, of nog vast te stellen van de sloten, die over of langs het verpachte lopen of die het Paraaf verpachter: 3 Paraaf pachter:

11 verpachte ten goede komen, ongeacht of in die voorschriften verplichtingen aan de pachter of aan de verpachter worden opgelegd; c. het op de oorspronkelijk aangelegde diepte en de breedte te houden, dan wel het op de door de bevoegde overheid vastgestelde diepte en breedte houden van de sloten; d. het op de meest doelmatige wijze ten bate van het verpachte aan te wenden van eventueel verkregen delfaarde; e. voor zover derden verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de sloten deze derden in de gelegenheid te stellen dit onderhoud op mechanische wijze uit te voeren; afrasteringen dienen door pachter daartoe tijdig te worden verwijderd; f. het waken tegen beschadiging van de sloten door vee of andere wijze; g. het zorgen voor een deugdelijke bestrijding van het onkruid; h. het zorgen voor een goede bewerking, afwatering en bemesting van het verpachte; De pachter is aansprakelijk voor alle schade, boeten en kosten, uit zijn nalatigheid ten deze ontstaan. Artikel 10 - Gedoogplicht De pachter verklaart alle op het verpachte gevestigde rechten te kennen en deze zonder recht op vergoeding te gedogen Zonder schriftelijke toestemming van de verpachter zal de pachter niet het recht van uit- of overweg aan derden mogen toestaan of een zodanig gebruik van het verpachte gedogen De pachter is verplicht om bij het aangaan van deze overeenkomst bestaande uiten/of overwegen over het verpachte zonder schadevergoeding te gedogen, meer speciaal het medegebruik van de Middelweg door iedere gebruiker van de opstallen plaatselijk bekend Middelweg 35 te Nieuw-Vennep. Artikel 11 - Toegang tot het verpachte De verpachter behoudt zich het recht voor te allen tijde het verpachte te betreden of te doen betreden, na te zien of te doen nazien, zonder dat hij daarin door of vanwege de pachter mag worden belemmerd of verhinderd. Artikel 12 - Grondkamerkosten 12.1 De kosten voor behandeling van deze overeenkomst welke de Grondkamer in rekening brengt, zijn voor rekening van de verpachter. Artikel 13 - Grensstenen 13.1 De pachter is verplicht alle grensstenen en/of andere afscheidingsobjecten in stand te houden. Artikel 14 - Daden van derden 14.1 De pachter is verplicht voor het bezit en het behoud van de rechten van de verpachter op het verpachte te waken en de verpachter van iedere inbreuk daarop onverwijld kennis te geven. Wanneer de pachter door derden in het gebruik wordt gestoord, is hij verplicht de verpachter daarvan onmiddellijk schriftelijk in kennis te stellen; eerst na deze kennisgeving zal de pachter de derde uit eigen hoofde in rechte kunnen vervolgen. Artikel 15 - Plaatsen van schuren, enz Het is de pachter verboden zonder schriftelijke toestemming van de verpachter schuren, kassen en andere gebouwen of getimmerten, daaronder begrepen borden voor reclame- of andere doeleinden, op het verpachte te plaatsen of te hebben. Bij verlening van deze toestemming zijn aanwezigheid, onderhoud en reparaties van deze werken voor rekening en risico van de pachter. Artikel 16 Jacht 16.1 De verpachter behoudt zich het genot van de jacht op het verpachte voor. De pachter verleent zijn bijzondere toestemming aan de verpachter, het genot van de jacht op het gepachte te verhuren en stemt er in toe, dat de eventuele huurder van Paraaf verpachter: 4 Paraaf pachter:

12 het genot der jacht op het gepachte uitoefent, alleen of met gezelschap, of wel door anderen laat uitoefenen. De pachter verbindt zich tevens een schriftelijke vergunning te zullen geven om op de gepachte grond schadelijk gedierte op te sporen, te bemachtigen of te doden, en wel alleen aan de verpachter en aan hen, die met diens toestemming de jacht op het verpachte uitoefenen, hetzij krachtens opdracht, uitnodiging of huur. Artikel 17 - Productierechten 17.1 Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat bij het aangaan van deze pachtovereenkomst op het pachtobject geen suikerbietenquotum, geen toeslagrecht(en) noch enig ander grondgebonden productierecht is betrokken of betalingsrechten in het kader van de basisbetalingsregeling, die is ingesteld bij Verordening (EU) nr 1307/2013 en dat pachter of zijn rechtsopvolgers onder algemene of bijzondere titel, geen aanspraak kunnen maken op enig productierecht, hoegenaamd ook. Artikel 18 - Diversen 18.1 Op deze pachtovereenkomst is Nederlandse recht van toepassing Partijen kiezen voor deze overeenkomst domicilie ten kantore van De Lorijn raadgevers o.g. te Druten, Geerstraat 8 te 6651 CA Druten (postbus 145, 6650 AC Druten) De onderhavige pachtovereenkomst zal door De Lorijn raadgevers o.g. ter goedkeuring aan de Grondkamer worden aangeboden. WAARVAN AKTE is verleden te Amsterdam op de datum als in het hoofd van deze akte vermeld. De comparanten zijn mij, notaris, bekend; voor zover nodig is hun identiteit vastgesteld aan de hand van de hiervoor vermelde, daartoe bestemde documenten. De zakelijke inhoud van de akte is aan de comparanten opgegeven en toegelicht. De comparanten hebben verklaard op volledige voorlezing van de akte geen prijs te stellen, tijdig voor het verlijden te hebben kennis genomen van de inhoud van de akte en daarmee in te stemmen. Deze akte is beperkt voorgelezen en onmiddellijk daarna ondertekend, eerst door de comparanten en vervolgens door mij, notaris. Aldus opgemaakt in drievoud en ondertekend te: Amsterdam *** d.d d.d De verpachter: De pachter: Bouwinvest Development B.V. Bijlage: kaart pachtobject Paraaf verpachter: 5 Paraaf pachter:

13 AF 3476 ged. Globale situatietekening Tekening t.b.v. verpachting voor de jaren 2016 tot en met 2019 aan de Middelweg te Nieuw-Vennep Eigenaar: 0 Agrarische grond te verpachten, groot ca ha Bouwinvest Development B.V Meters ± Kadastraal: Haarlemmermeer, AF, 3467 ged. Oppervlakte: ca ha Formaat: A4 Schaal:1:6.000 Datum:

14 Bijlage 2 Te vermelden op envelop: INSCHRIJVING NIEUW-VENNEP INSCHRIJFBILJET Ten behoeve van de verpachting via inschrijving van ca ha bouwland aan de IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep De ondergetekende: Achternaam :... Voornamen (voluit) : Geboorteplaats en datum : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoon : adres : Legitimatiebewijs (soort) en nummer vermelden : kopie legitimatiebewijs aan dit inschrijfbiljet te hechten door inschrijver voor de inlevering Indien namens een niet-natuurlijke rechtspersoon wordt ingeschreven dan hier de naam van die rechtspersoon vermelden en tevens een recent en gewaarmerkt uittreksel van de Kamer van Koophandel bijvoegen waaruit de bevoegdheid tot vertegenwoordiging van de inschrijver blijkt. Naam rechtspersoon:, die verklaart en garandeert onder de voorwaarden zoals die zijn opgenomen in de door De Lorijn raadgevers-makelaars o.g. aan hem/haar verstrekte informatiebrochure, waarvan ondergetekende verklaart volledig kennis te hebben genomen - zonder voorbehoud - bereid te zijn te pachten tegen de door hem/haar hierna vermelde pachtsom in cijfers en letters: Bedrag:. Zegge: Pagina 1 van 2 paraaf inschrijver:

15 Ondergetekende verklaart zijn/haar bovenvermelde bieding onvoorwaardelijk en onherroepelijk gestand te doen tot en met 4 november 2015 en ingeval van gunning aan hem/haar, de bij de informatiebrochure gevoegde concept geliberaliseerde pachtovereenkomst onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud, binnen 24 uur na het daartoe gedane verzoek te ondertekenen ten overstaan van de daartoe aangewezen rentmeester van De Lorijn raadgevers o.g. danwel ter keuze van verpachter notarieel te verlijden en daartoe alle noodzakelijk bescheiden aan de notaris belast met de op te maken notariële pachtovereenkomst zonder enige bijkomende voorwaarde beschikbaar te stellen en te ondertekenen. Let op: De inschrijving kan door de eigenaar ongeldig worden verklaard indien het biljet is gewijzigd, aangevuld, onvolledig ingevuld, niet ondertekend, niet voorzien van een kopie legitimatiebewijs, een ondertekende `Eigenverklaring Integriteit` (bijlage 1) en indien van toepassing een geldig en gewaarmerkt uittreksel van de Kamer van Koophandel. Aldus verklaard en ondertekend te... d.d. oktober door ondergetekende(n) voornoemd, (Handtekening) Bijlage: 1. Eigenverklaring Integriteit Pagina 2 van 2 paraaf inschrijver:

16 EIGENVERKLARING INTEGRITEIT Eigenverklaring verpachting bij inschrijving IJweg/Middelweg te Nieuw-Vennep Ondergetekende: Achternaam: Voornaam: Adres: Postcode en woonplaats: Geboortedatum en plaats: Handelend namens de vennootschap: Statutair gevestigd te:.. Hierna te noemen pachter Verklaart onherroepelijk en onvoorwaardelijk dat: 1. Van de pachter of een onderneming behorende tot de groep van de pachter of het bestuur van de pachter niet het faillissement is aangevraagd of uitgesproken, noch dat een procedure van vereffening of surseance van betaling aanhangig is gemaakt. 2. Noch de pachter noch een onderneming behorende tot de groep van de pachter of het bestuur van de pachter voorafgaand aan de verpachting bij inschrijving bij een rechterlijke beslissing onherroepelijk veroordeeld is voor een delict dat de beroepsmoraliteit van de pachter of een onderneming van de pachter in het gedrang brengt. 3. De pachter of een onderneming behorende tot de groep van de pachter of het bestuur van de pachter niet bij een onherroepelijk vonnis veroordeeld is voor deelneming aan een criminele organisatie, omkoping, fraude of witwassen van geld. 4. De pachter of een onderneming behorende tot de groep van de pachter of het bestuur van de pachter niet betrokken is bij een procedure als bedoeld onder 2 en 3, dan wel bij een onderzoek voorafgaand aan of in het kader van een dergelijke procedure. Aldus verklaard en ondertekend te... d.d. oktober door ondergetekende(n) voornoemd, (Handtekening)

gevestigd/wonende te, relatienummer (RVO), BSN of KvK-nummer, hierna te noemen:

gevestigd/wonende te, relatienummer (RVO), BSN of KvK-nummer, hierna te noemen: 134-a RO/GZ Geliberaliseerde Pachtovereenkomst BW 7 397 lid 1 OVEREENKOMST VAN GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAREN OF KORTER (conform art. 7:397 lid 1. Burgerlijk Wetboek) Z / BHR De ondergetekenden: De

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek

PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek Verpachter Pachter Het gemeentebestuur van Midden-Drenthe, vertegenwoordigd door de burgemeester van de gemeente Midden-Drenthe,

Nadere informatie

Pachtovereenkomst. voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW

Pachtovereenkomst. voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW Pachtovereenkomst voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW DE ONDERGETEKENDEN: de publiekrechtelijke rechtspersoon

Nadere informatie

Artikel 2. Pachtprijs De pachtprijs voor de pachtperiode bedraagt #. # (zegge: #. euro per jaar), berekend naar #. per ha.

Artikel 2. Pachtprijs De pachtprijs voor de pachtperiode bedraagt #. # (zegge: #. euro per jaar), berekend naar #. per ha. Ref:2016.003553.01 /bs PACHTOVEREENKOMST 1 GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST ex. artikel 7:397 lid 1 BW BS11./16 De ondergetekenden: 1. #, hierna te noemen de pachter, 2. de Provincie Groningen, Martinikerkhof

Nadere informatie

BROCHURE INSCHRIJVING KAVELS UTRECHTS LANDSCHAP

BROCHURE INSCHRIJVING KAVELS UTRECHTS LANDSCHAP BROCHURE INSCHRIJVING KAVELS UTRECHTS LANDSCHAP Inleiding Door het Utrechts Landschap wordt in geliberaliseerde pacht (artikel 7:397, lid 1 BW) aangeboden een tweetal percelen (natuur) grasland, met de

Nadere informatie

De ondergetekende: Achternaam : Voornamen (voluit) : Geboortedatum : Geboorteplaats : Burgerlijke stand : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoon :

De ondergetekende: Achternaam : Voornamen (voluit) : Geboortedatum : Geboorteplaats : Burgerlijke stand : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoon : INSCHRIJFBILJET Voor een geliberaliseerde verpachting van drie jaar (pachtjaren 2019 tot en met 2021) van diverse percelen landbouwgrond in Buren, Erichem, Lienden, Ommeren, Zoelen en Zoelmond Sluitingsdatum

Nadere informatie

De verpachter en de pachter hierna gezamenlijk ook wel te noemen: partijen

De verpachter en de pachter hierna gezamenlijk ook wel te noemen: partijen 134-a RO/GZ Geliberaliseerde Pachtovereenkomst BW 7 397 lid 1 OVEREENKOMST VAN GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAREN OF KORTER (conform art. 7:397 lid 1. Burgerlijk Wetboek) Z / BHR De ondergetekenden: De

Nadere informatie

De verpachting geschiedt voorts onder de voorwaarden en bepalingen als omschreven in bijgevoegd voorbeeld contract.

De verpachting geschiedt voorts onder de voorwaarden en bepalingen als omschreven in bijgevoegd voorbeeld contract. Verpachting agrarisch perceel te Teteringen Kadastrale omschrijving: Gemeente Teteringen, sectie C nummer 2458 groot 00.42.60 ha en nummer 2460 groot 01.07.70 ha, gelegen aan de Heistraat, t.o. 2b in Teteringen.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. De kavel cultuurgrond gelegen aan de Bergjesweg te Valthe, kadastraal bekend: Odoorn

INSCHRIJFFORMULIER. De kavel cultuurgrond gelegen aan de Bergjesweg te Valthe, kadastraal bekend: Odoorn AgriTeam Zuidlaren B.V. Annerweg 32 9471 KV Zuidlaren Telefoon050-4096190 Fax. 050-4096116 zuidlaren@agriteam.nl INSCHRIJFFORMULIER Voor de verpachting bij inschrijving van diverse kavels grond, voor een

Nadere informatie

GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER. (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek)

GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER. (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek) GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek) Nr. CONCEPT Bijlage: -1- (tekening) Het hoogheemraadschap van Rijnland, gevestigd aan

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van een perceel grasland te Driebruggen Veenendaal, januari 2011 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS BV - WILTONSTRAAT 38 - POSTBUS

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van een perceel grasland gelegen aan de Dalenstraat te Beneden-Leeuwen Veenendaal, november 2011 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V.

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. 1 EG/SFM Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. Heden, [datum], verscheen voor mij, mr. Albert Hendrik Geerling, notaris te Rotterdam: [...], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

DEELNEMERSOVEREENKOMST

DEELNEMERSOVEREENKOMST 1 DEELNEMERSOVEREENKOMST De ondergetekende(n): 1. Naam en (alle) voorletters * (m/v Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres* Geboortedatum en plaats BSN-nummer/Sofi-nummer

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

[] geregistreerd partner. [] rijbewijs [] Nederlandse identiteitskaart

[] geregistreerd partner. [] rijbewijs [] Nederlandse identiteitskaart Dossiernummer: 16678 AvH/sb INSCHRIJVINGSFORMULIER Noord/Pakket 4 - Gordelweg 249c - Noordsingel 25ab - Tamboerstraat 11 - Jan Sonjestraat 19a De Inschrijver: In te vullen bij bod door natuurlijk persoon:

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN Het betreft een bouwkavel (Kavel G) ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimte aan t Hopveld te Haaren. Totale perceeloppervlakte: 1.370 m² Procedure: In opdracht van de gemeente Haaren wordt een bedrijfskavel,

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen landbouwgrond gelegen aan de Veenweg te Varsseveld Perceel 1 Perceel 2 Omschrijving Algemeen Het betreffen twee perceeltjes landbouwgrond, gelegen ten oosten van Varsseveld

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Verkoop verpachte landbouwgronden bij openbare inschrijving

Verkoop verpachte landbouwgronden bij openbare inschrijving Verkoop verpachte landbouwgronden bij openbare inschrijving In opdracht van de gemeente Brielle biedt Verhagen Rentmeesters een tweetal regulier verpachte landbouwkavels te koop aan bij openbare inschrijving.

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt.

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt. INSCHRIJFVOORWAARDEN a. de boerderijwoning met aangebouwde schuur en losse schuur, onder- en omliggende grond en akkerbouwland, staande en gelegen te 3244 LH Nieuwe- Tonge, aan de Duivenwaardseweg 11,

Nadere informatie

Nijverdalseweg te Marienheem

Nijverdalseweg te Marienheem Per inschrijving te koop, landbouwgrond Nijverdalseweg te Marienheem WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Blad 1 van 5 AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Op twee maart tweeduizend zes zijn voor mij, mr. Martijn Albers, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, met

Nadere informatie

Inschrijving pacht 2018

Inschrijving pacht 2018 waterschap Hollandse Delta Inschrijving pacht 2018 Kavel Harteldijk Inschrijftermijn van 3 april 2018 tot en met 10 april 2018 uiterlijk 12.00 uur. Inhoudsopgave Inleiding 2 Omschrijving 3-4 Procedure

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Perceel akkerbouwgrond gelegen aan de Doetinchemseweg te Westendorp/Varsseveld Omschrijving Algemeen Het betreft een perceel akkerbouwgrond, gelegen ten oosten van Westendorp aan

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van:

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: De kavel gemeente Oirschot, sectie H, nummer 710 (Nieuwedijk) 1. Verkoopvoorwaarden 1. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om, indien

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER

HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER ONDERGETEKENDEN: 1. de GEMEENTE AMSTERDAM (Gemeentelijk Vastgoed), gevestigd aan de Voormalige Stadstimmertuin 4-6, 1018 ET te Amsterdam, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 Ondergetekenden: 1. Gemeente Alkmaar, te dezen op grond van de volmacht van de burgemeester van die gemeente van 21 mei 2015 vertegenwoordigd

Nadere informatie

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd WATERSPORTCENTRUM DE BREKKEN B.V., gevestigd aan de Brekkenweg

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 6 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Modelstatuten stichting derdengelden StichtingService 2015 OPRICHTING

Modelstatuten stichting derdengelden StichtingService 2015 OPRICHTING OPRICHTING Heden, @, verscheen voor mij, mr. @, notaris te Hilversum: @ De verschenen persoon verklaarde bij deze akte een stichting op te richten en daarvoor de volgende statuten vast te stellen: S T

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad van 7 4227rb SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, twaalf maart tweeduizenddertien, verscheen voor mij, Mr Roel Bij, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van Mr Jan Jas, notaris

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN O P T I E O V E R E E N K O M S T De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., gevestigd te en kantoorhoudende te [ ], aan [ ], hierna te noemen: Optieverlener, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) adres

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé)  adres Inschrijfformulier Gegevens van de bieder: Naam Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) E-mailadres hetzij Naam Handelsregisternummer Statutaire vestigingsplaats

Nadere informatie

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN 2018.010100.01.PV ONTWERP Blad 1. 11 juli 2018 ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN Heden, @, verscheen voor mij, @mr. Matthieu Gerben Kroese, notaris te Zoetermeer: @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK GRONDBEDRIJF EN VASTGOED ons kenmerk behandeld door e-mail collegebesluit d.d. OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK De ondergetekenden: I. \ Naam\ @F11, geboortedatum @F11, wonende \"Straat\",

Nadere informatie

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: ***

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: *** Ondergetekende, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn, verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Wijze van bieden Artikel 1 De biedingen kunnen uitsluitend schriftelijk en in een gesloten enveloppe

Nadere informatie

Leemsteeg ongenummerd te Wilp

Leemsteeg ongenummerd te Wilp Per inschrijving te koop, landbouwgrond Leemsteeg ongenummerd te Wilp WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

I N F O R M A T I E P A K K E T INSCHRIJVEN OP P A C H T V R I J E

I N F O R M A T I E P A K K E T INSCHRIJVEN OP P A C H T V R I J E I N F O R M A T I E P A K K E T INSCHRIJVEN OP P A C H T V R I J E L A N D B O U W G R O N D. Afdeling Leefomgeving Jaar 2016 Inleiding Het beleid van de gemeente is om gronden die pachtvrij zijn niet

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine)

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) Blad 1 van 14 KMA - 20113083 / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) - 1 Vandaag, tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry

Nadere informatie

OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden

OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden Zaaknummer: @ OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden (@) Op @ verscheen voor mij, @, notaris te @: @ hierna te noemen: 'de oprichter'. De verschenen persoon verklaarde bij deze akte een stichting

Nadere informatie

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ;

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ; PANDAKTE VORDERINGEN DE ONDERGETEKENDEN, 1. LITIFUND 2 B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda en kantoorhoudende aan de Ceresstraat 4, 4811 CC Breda, Nederland,

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS STATUTENWIJZIGING van gevestigd te : Stichting Rechtswinkel Rotterdam : Rotterdam Heden, verschenen voor mij, Mr Simon Wilhelmus de Stigter, notaris te

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: ***

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: *** Ondergetekende, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn, verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

van Gorp Malherbe notarissen

van Gorp Malherbe notarissen 54917.JH. VOORWAARDEN voor DE OPENBARE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Poort Van Limburg, Commerciële Ruimte 8 door de gemeente Weert BEGRIPPEN In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Verkoop bij inschrijving:

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van percelen cultuurgrond gelegen aan de Waalbandijk te IJzendoorn Veenendaal, oktober 2013 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS BV

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.)

VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.) 1 HJP/cm/5125039/40036078 2623783-v6 VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.) Op tweeduizend acht zijn voor mij, mr. Hendrikus Johannes Portengen, notaris met plaats van vestiging Rotterdam, verschenen:

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Inschrijving pacht 2017

Inschrijving pacht 2017 Gemeente Laarbeek Inschrijving pacht 2017 Percelen landbouwgrond Inschrijftermijn van 20 februari 2017 tot en met 13 maart 2017 12.00 uur Inhoudsopgave Algemeen Kadastrale gegevens Omschrijving van de

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin

Nadere informatie

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss 1 VOORSTEL VOOR WIJZIGING STATUTEN WIJKSTICHTING Oss-Zuid Heden, DATUM, verschenen voor mij, mr. NAAM NOTARIS, notaris te Oss: 1. VOORNAMEN ACHTERNAAM VOORZITTER, wonende ADRES, geboren GEBOORTEDATUM te

Nadere informatie

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen F364/F555/31002963 Versie 2 mei 2014 WIJZIGING VAN DE ADMINISTRATIEVOORWAARDEN van de stichting: Stichting Administratiekantoor Stadsherstel Den Haag en Omgeving, met zetel in de gemeente 's-gravenhage

Nadere informatie

Vergunningen & Ontheffingen

Vergunningen & Ontheffingen Vergunningen & Ontheffingen AANVRAAG VERGUNNING ESCORTBEDRIJF ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING AMSTELVEEN Duidelijk leesbaar invullen! Aan burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen Ondergetekende

Nadere informatie

Concept pachtovereenkomst

Concept pachtovereenkomst De ondergetekende, PACHTOVEREENKOMST NR. B GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAAR OF KORTER (ART. 7:397 LID 1 BW) Voor natuurtechnisch onderhoud van primaire waterkeringen Mevrouw K.P.N. Schippers-van de Velde,

Nadere informatie

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel Dit is een onverbindend concept: aan dit concept kunnen geen rechten worden ontleend. Zonder overeenstemming tussen partijen kunnen partijen hieraan geen rechten ontlenen. Ondertekening vindt plaats na

Nadere informatie

Verkoop bij inschrijving bedrijfsopstallen en bollengrond nabij Vennewatersweg 29 te Egmond-Binnen

Verkoop bij inschrijving bedrijfsopstallen en bollengrond nabij Vennewatersweg 29 te Egmond-Binnen Verkoop bij inschrijving bedrijfsopstallen en bollengrond nabij Vennewatersweg 29 te Egmond-Binnen J.W. Orij Holding B.V., Herenweg 87, 1935 AH Emond-Binnen, is eigenaar van: a. bedrijfsopstallen met onder-

Nadere informatie

LOYENSL LOEFF AKTE VAN STATUTENWIJZIGING. (Stichting Real Estate Fund Services)

LOYENSL LOEFF AKTE VAN STATUTENWIJZIGING. (Stichting Real Estate Fund Services) LOYENSL LOEFF 1/2 BOLA/wiltd/5156437 18714382-v3 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING (Stichting Real Estate Fund Services) Op zevenentwintig mei tweeduizend vijftien is voor mij, mr. Veronique Marlies Voorhorst-Boeren,

Nadere informatie

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Verbetering energielabel van woningen van particuliere eigenaren in Eindhoven in het kader van de

Nadere informatie

Inschrijving pacht 2016

Inschrijving pacht 2016 Gemeente Laarbeek Inschrijving pacht 2016 Percelen landbouwgrond Inschrijftermijn van 25 januari 2016 tot en met 15 februari 2016 16.00 uur. Inhoudsopgave Algemeen Kadastrale gegevens Omschrijving van

Nadere informatie

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s):

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s): JD (2S $amwê^a\ De Bie Wegenbouw VVV\**%*V\*V\* Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. INSCHRIJVINGSBILJET De hierna te noemen inschrijver(s): A) De Bie

Nadere informatie

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN Artikel 1 Procedure 1. De gemeente Amersfoort ( hierna te noemen: de gemeente) kiest ervoor om een perceel bouwterrein

Nadere informatie

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP 1 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP Heden, [ ] tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Marcel Dirk Pieter Anker, notaris te Amsterdam: [ ]. De comparant verklaarde dat

Nadere informatie

nabij hultenhoek 12 GRoeninGen (Gem. boxmeer)

nabij hultenhoek 12 GRoeninGen (Gem. boxmeer) nabij hultenhoek 12 GROENINGEN (gem. boxmeer) te koop per inschrijving Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U intresse

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST TUINGROND

HUUROVEREENKOMST TUINGROND HUUROVEREENKOMST TUINGROND CASENUMMER: Ondergetekenden: 1. de gemeente Reimerswaal, Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen, te dezen vertegenwoordigd door de heer ir. J. Gideonse, handelend namens de burgemeester

Nadere informatie

Pachtovereenkomst. Staatsbosbeheer

Pachtovereenkomst. Staatsbosbeheer Staatsbosbeheer Bezoekadres: Binnensingel 3, 7411 PL Deventer. Postadres: Postbus 6, 7400 AA Deventer Telefoon: 030 692 61 11 Planeenheid: Gameren & Nederhemert tot Loevestein uiterwaarden Objectnaam:

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT-

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Ondergetekenden, De Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis annex bedrijfsruimte, erf, tuin en ondergrond. Prachtig

Nadere informatie

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon :

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon : INSCHRIJFBILJET LOTING 4 KAVELS IN DE ERVEN Ondergetekende(n), naam : naam : voornamen : voornamen : beroep : beroep : geboren te : geboren te : op : op : adres : adres : huw. staat : ongehuwd /gehuwd

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.)

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) 1/5 BORR/THOL/BOEIJ/5161279/40070161 #21997663 Concept d.d. 5 juli 2016 - alleen voor discussiedoeleinden STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) Op tweeduizend zestien is voor mij, mr. Rudolf van Bork, notaris

Nadere informatie

- 1- JSJIA/86905/FUSIE/d.d

- 1- JSJIA/86905/FUSIE/d.d - 1- JSJIA/86905/FUSIE/d.d. 30-6-2016 Op drie december tweeduizend zestien verschenen voor mij, Mr Joannes Smal, notaris in de gemeente Zuidplas, kantoorhoudende te Nieuwerkerk aan den Ussel, Kerkepad

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. INBRENG EN OVERDRACHT CERTIFICATEN Wilt u hieronder de gevraagde gegevens invullen, daarna het document afdrukken, ondertekenen en met een kopie van een geldig legitimatiebewijs

Nadere informatie

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 8-1 - Ref: 2008.0588.01 EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden eenendertig maart tweeduizend negen, verscheen voor mij, mr. Eildert Jantinus Idema, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap:

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap: Versie d.d. 23-05-2013 Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente:, nummer[s] Gebruiksovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: TenneT TSO B.V., statutair

Nadere informatie

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon]

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] PROJECT AMSTERDAM VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] De ondergetekende: naam : rechtsvorm : publiekrechtelijke rechtspersoon naar Nederlands recht statutaire zetel : adres :

Nadere informatie