Subscribe Past Issues Translate

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Subscribe Past Issues Translate"

Transcriptie

1 Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-1 december Met deze week: Telefoonnummer 'De Aanloop' - Piet betrapt - Surprise avond 'oudsten' - Studiedag - Kerstmusical - Presentatie Talentuur - Voorleeswedstrijd Talent - Update thema Agenda Surprise avond 'oudsten' Sinterklaas viering Studiedag kinderen vrij Kerstviering Kinderen om uur vrij Informatieavond Piet betrapt... Een week vol nieuws en activiteiten. Het begon allemaal vorige week vrijdag toen twee dolenthousiaste kinderen - Koen en Elsa - ons kwamen vertellen dat ze een zusje (Nina) hadden gekregen. Maar dat was nog niet alles. Er was ook heugelijk meester- en juffennieuws. Meester

2 voortgezet onderwijs Sander heeft zijn vriendin (juf) Merel ten huwelijk gevraagd. Beide gaan in de zomer van 2018 trouwen. Gefeliciteerd! En dan alle activiteiten in het kader van Sinterklaas. De kinderen uit de midden- en bovenbouw hebben opnamen gemaakt voor een eigen Sinterklaasjournaal. Verder zijn de jongste kinderen op bezoek geweest bij Sinterklaas in het Huis van Sinterklaas in Hoogeveen. En natuurlijk was er wederom een (tevergeefse) poging van de meesters en juffen om Piet te vangen. Ze hebben zelfs op school overnacht. Het heeft niet geholpen. Piet ontsnapte wederom. Volgend jaar wagen de meesters en juffen vast een nieuwe poging. Voor de komende week staat de viering het Sinterklaasfeest centraal. Op maandagavond voor de oudsten en op dinsdag voor iedereen. Op 6 december is iedereen vrij in verband met een studiedag. De dagen en weken erna staan natuurlijk in het teken van kerst en de kerstmusical. Aankomst Sinterklaas dinsdag 5 december Op dinsdag 5 december komt Sinterklaas bij ons op school. Hij kom om uur aan op De Vissersingel.Dit betekent dat de kinderen om uur op school moeten zijn. De inloop komt op deze dag te vervallen. De kinderen van de locatie 'De Aanloop' worden om uur verwacht op het schoolplein voor de school aan De Vissersingel. Geachte ouder(s) verzorger(s)

3 Staken of niet? U heeft in de vorige nieuwsbrief uitgebreid kunnen lezen hoe de stand van zaken (landelijk) is wat betreft het staken op 12 december a.s. Dinsdag 5 december zal de staking definitief worden aangekondigd of uitgesteld. Er gaat ook in de nieuwe plannen veel te weinig geld, over een veel te grote periode, naar bijv. de werkdrukvermindering. (sommige bedragen lijken heel groot maar gedeeld door alle scholen blijft er een minimaal bedrag over) Er willen vanwege het salaris ook te weinig mensen starten aan het beroep van leerkracht. Dat gaat dus op korte termijn grote problemen opleveren. De actiebereidheid is dus erg groot bij de collega s van het PCBO. Als de actie doorgaat zijn de scholen dicht op 12 december a.s. Telefoonnummer locatie 'De Aanloop' Vanaf heden is de locatie 'De Aanloop' telefonisch bereikbaar. Wij zijn bereikbaar vanaf uur 's ochtends. U kunt het telefoonnummer gebruiken voor ziektemeldingen. Het telefoonnummer is: Surprise avond 'oudsten' Aanstaande maandag is het zover, dan vieren wij met de 'oudsten' Sinterklaas tijdens de surprise avond. De avond start om uur aan De Vissersingel. De kinderen van de locatie 'De Aanloop' mogen vanaf uur op hun eigen locatie de surprise komen brengen. Wij zullen dan om uur gezamenlijk naar De Vissersingel lopen om daar met elkaar te gaan eten. Om uur gaan wij per locatie de surprises verdelen. Om uur kunt u uw kind(eren) op de eigen locatie weer ophalen.

4 Studiedag 6 december: kinderen vrij Op woensdag 6 december hebben wij als leerkrachten een studiedag. Dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

5 De kinderen kunnen meedoen aan de presentaties (zingen, voorlezen, enz) in het kerstdorp op zaterdag 16 december tussen en uur. Het opgaveformulier staat hier

6 Afsluiting Talentuur De afgelopen periode hebben de leerlingen van de midden- en bovenbouw tijdens Talentuur aan een project gewerkt. De resultaten mogen er zijn. Met onder andere prachtige bouwwerken, sjaals, spellen, damborden, kookwonders en een toneelstuk als resultaat. In januari starten we met een nieuwe ronde van Talentuur. Kerstmusical De aankomende weken gaan wij oefenen met de Kerstmusical. Via onze yurlspagina kunnen de kinderen thuis ook oefenen met de liedjes en de teksten. U vindt de yurlspagina via deze link. De Kerstviering van ons kindcentrum vindt dit jaar plaats op donderdagavond 21 december in de Kruiskerk in Meppel. De viering start op uur en is tussen en uur afgelopen.

7 Voorleeswedstrijd Talent.nl Na vele geweldige voorlees-inzendingen van de kinderen zijn er vorige week 3 finalisten van Talent uitgekozen die afgelopen maandag in het speellokaal hebben voorgelezen. De finalisten waren Nyam, Senna en Mirte. Ze hebben alle drie super mooi voorgelezen, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn en dat is Senna. Zij mag onze school vertegenwoordigen tijdens de voorleeswedstrijd tussen verschillende scholen in Meppel. De wedstrijd werd zeer verdienstelijk gepresenteerd door onze host Sanne Zinger.

8 Thema update Bij Talent hebben we deze week zeker niet stilgezeten. Het script is af en de decorstukken zijn klaar. De verschillende teams zijn al druk bezig met filmen en sommige teams zijn al aan het monteren. Zoals u ziet op de foto wordt het acteerwerk zeer serieus genomen en zijn de leerlingen kritisch op hun eigen werk. Deze week hopen we het film- en monteerwerk af te krijgen. Dinsdag (tijdens het bezoek van Sinterklaas) worden de filmpjes gepresenteerd en het thema afgesloten, in de eigen groep. De filmpjes zullen aan de bewijsstukken toegevoegd worden. Meester Ben Leuk nieuws

9 Judo Kom jij dinsdag 5 december ook meedoen met judo, in het speellokaal aan de Vissersingel? We starten na schooltijd om uur. Dinsdag 28 november waren er 14 leerlingen! De judo lessen zijn bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8.

10 Donderdag 14 december en 21 december kun je gratis meedoen aan een judo training op de accommodatie van Sonkei, op het sportpark van Koedijkslanden. Details staan op de flyer. Voor alle judo lessen, kun je je opgeven bij meester Cor Er hangt ook een intekenlijst in de hal, aan de Vissersingel, bij de schoolbel. SKIEN EN SNOWBOARDEN Diverse skiclubs in Nederland organiseren in januari 2018, in samenwerking en onder auspiciën van de Nederlandse Ski Vereniging, de 34e editie van de Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams. Basisscholen en scholen uit het voortgezet onderwijs uit heel Nederland kunnen zich, via een regionale voorronde, plaatsen voor de grote finale die zal worden gehouden op SnowWorld Zoetermeer, op zaterdag 7 april Ook in onze regio worden voorrondes georganiseerd. Wanneer? 27 januari 2018 Organisatie? Skivereniging Drenthe Waar? Wezuperbrug Opgeven? t/m 13 december bij meester Cor Begeleider? Per team : 1 begeleider Kosten? 15 euro Meer informatie? Op te vragen bij meester Cor (hartholt@beatrixschoolmeppel.nl) Trainen? Skivereniging Drenthe organiseert twee trainingen ter voorbereiding op de wedstrijd. Deze trainingen zijn op zaterdag 13 en zaterdag 20 januari 2018 tussen uur tot uur en kosten 7,50 per training per persoon. De trainingen duren 1 uur. Het bijwonen van de training wordt sterk aanbevolen. De ervaring leert dat skiën/snowboarden op een borstelbaan enige gewenning vraagt. Om de veiligheid tijdens de wedstrijd te garanderen behoudt de organisatie het recht toe deelnemers uit te sluiten van deelname als zij vinden dat de veiligheid in het geding komt. Informatie? Kleding? Helm en handschoenen zijn verplicht Team? Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Maximaal één daarvan mag een licentie voor wedstrijden hebben. Ook als je ooit al eens een licentie hebt gehad tel je mee als licentiehouder.

11 Onderdeel? Je kunt kiezen voor snowboarden of skiën. Opzet? Iedere deelnemer gaat 2 keer door een slalom. De beste tijd telt. Alle teamleden doen de slalom en de totaaltijd per team wordt berekend door de 3 besten tijden van 3 verschillende deelnemers op te tellen. Waterpolo toernooi In januari en februari 2018 organiseert sportteam Meppel Actief in samenwerking met waterpolo vereniging MZPC de Reest, de derde editie van het waterpolo toernooi Meppel Actief Wanneer? Zaterdagmiddag 20 januari = groep 3/4 en 5/6 Zaterdag 17 februari = groep 7 en 8 Zaterdag 17 februari = Finaledag voor groep 5/6 ( finaledag = tussen de teams van Meppel en Steenwijkerland) Waar? Bad Hesselingen Verplicht? Voor deelname zijn A+B diploma aanbevolen.bij kinderen uit groep 5 t/m 8 is het verplicht Opgave? Meer informatie over het opgeven volgt t.z.t. via de nieuwsbrief TREFBALTOERNOOI Wat? Trefbaltoernooi Voor wie? Groep 5 t/m 8 Wanneer? Groep 5 en 6 = woensdag 27 december Groep 7 en 8 = donderdag 28 december Waar? Sporthal Koedijkslanden Hoe? Het toernooi wordt opgedeeld in twee categorieën, namelijk gemengde teams (jongens/meisjes) groep 5-6 (op woensdag 27 december 2017) en gemengde teams (jongens/meisjes) groep 7-8 (op donderdag 28 december 2017). Team? Ieder team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 spelers(sters). Binnen elk team moeten minimaal 2 meisjes aanwezig zijn. Per team is 1 begeleider verplicht Half team? Mocht je niet genoeg spelers hebben in een team, kun je ook incomplete teams opgeven. Meppel Actief kijkt of er teams met elkaar in contact kunnen komen om samen wel een team te vormen. Wellicht kunnen kinderen dan alsnog meedoen. Hierbij kunnen wij niks garanderen, maar hopen wij meer kinderen een kans te geven om mee te doen.

12 Oefenen? Meppel Actief gaat naschools ook trefbal spelen, met de toernooiregels. Spelregels? Kun je ophalen bij meester Cor Opgeven? T/m woensdag 29 november bij meester Cor Winnen? De winnaar en de nummer 2 van iedere categorie plaatst zich automatisch voor de provinciale finale op donderdag 4 januari 2018 in Emmen. Teams dienen bij opgave ook aan te geven of zij beschikbaar zijn op deze provinciale finale dag. Copyright 2017 Kindcentrum Talent.nl, All rights reserved. Want to change how you receive these s? You can update your preferences or unsubscribe from this list

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november. Agenda Afsluiting Talentuur Sinterklaashuis

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november. Agenda Afsluiting Talentuur Sinterklaashuis Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 11-17 november Met deze week: Sinterklaasviering - Afsluiting thema - Les over China - Rondleiding Ogterop- Afsluiting

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 10-10 november Met deze week: Bezoek locatie 'De Aanloop' - Stagiair locatie 'De Vissersingel' - Stagiaire locatie

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-24 november Met deze week: Schoen zetten - Surprise-avond 'oudsten'- Bezoek huis van Sinterklaas - Afsluiting

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 15-9 december

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 15-9 december Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 15-9 december Met deze week: Terugblik op het Sinterklaasfeest - Talent.nl Live For Oekraïne - Swim to Play - Afsluiting judo - Apple ID - Kerstkrant

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 37: 28-06- 2019 Agenda voor de komende periode: 3 juli: trouwfeest meester Sander en juf Merel 15:30 uur, oude

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-3 maart Met deze week: Op bezoek naar de bibliotheek - Start van het nieuwe thema: Bouwen aan Talent.nl - Reminder excursie gevangenismuseum

Nadere informatie

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-25 november Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 22-22 februari Met deze week: Afsluiting thema - Juf Anne Marel - Voorstelling: reken je rijk - Pannenkoekendag

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 36-22 juni Met deze week: Eerste wendagen 4 jarigen - Opgeven portfoliogesprekken kind + ouder - Swim2Play 'De

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 35-23 juni Met deze week: Opgave portfoliogesprekken - Update: De Kleinste Winkel - Hoofdluis - Reserve kleding

Nadere informatie

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje -

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje - Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 17-13 januari Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje

Nadere informatie

Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart

Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 34-20 mei Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart

Nadere informatie

not displaying correctly? View it in your browser. Nieuwsbrief januari 2016

not displaying correctly? View it in your browser. Nieuwsbrief januari 2016 Email not displaying correctly? View it in your browser. Nieuwsbrief 19-15 januari 2016 Met deze week: Sneeuw! - Meester Timon - Voorstelling internationale studenten - 3D Printer - Instructievideo's -

Nadere informatie

Subscribe Share Past Issues Translate

Subscribe Share Past Issues Translate Subscribe Share Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-7 april Met deze week: Bezoek Madurodam & de Tweede Kamer - Afsluiting thema: stemmen op de scholen -

Nadere informatie

Met deze week: Agenda, weektaken, CITO, Badminton, De camera van RTL, Blij dat ik Glij & 3D-Printen

Met deze week: Agenda, weektaken, CITO, Badminton, De camera van RTL, Blij dat ik Glij & 3D-Printen Nieuwsbrief 20-23 januari 2016 Met deze week: Agenda, weektaken, CITO, Badminton, De camera van RTL, Blij dat ik Glij & 3D-Printen Heerlijk om te kunnen 'schaatsen' op het plein! Bekijk hier de (slow-motion)

Nadere informatie

Met deze week: Prinsjesdag - Bezoek Havixhorst - Schoolfoto's - Thema-update Vijfde ziekte (locatie Vissersingel) - Update ios 11 - Ouderbijdrage -

Met deze week: Prinsjesdag - Bezoek Havixhorst - Schoolfoto's - Thema-update Vijfde ziekte (locatie Vissersingel) - Update ios 11 - Ouderbijdrage - Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 4-22 september Met deze week: Prinsjesdag - Bezoek Havixhorst - Schoolfoto's - Thema-update Vijfde ziekte (locatie

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 11-16 november KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN DE TIENDE WEEK! Met deze week o.a.: Voorlichting VO, sportnieuws, kanjeravond,

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-11 maart 2016 Met deze week: een geitje in de klas - 'Mijn Talent Ontwikkeling' - Bezoek Boerderij Pannenkoekendag - Informatieavond gezonde

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 29-1 april

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 29-1 april Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 29-1 april Met deze week: Meester Gerrit is vader geworden - Proefdraaien nieuwe kinderen Laatste periode van dit jaar en volgend jaar- Koningsspelen

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-16 februari Met deze week: Portfoliogesprekken - Studiedag - Agenten in de klas - Afsluiting Talentuur - Valentijnsdag

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 17 15 december 2015 Geachte ouders, Deze week: * Kerst Donderdag 17 december willen wij met de kinderen het Kerstfeest vieren. We werken die dag volgens het continurooster, zoals in de jaarkalender

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

Met deze week: Bezoek aan het gevangenismuseum - Thema-update - Op bezoek bij de bouw - Verbouwingsupdate - Prijsvraag - Fruit van aankomende week -

Met deze week: Bezoek aan het gevangenismuseum - Thema-update - Op bezoek bij de bouw - Verbouwingsupdate - Prijsvraag - Fruit van aankomende week - Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 24-10 maart Met deze week: Bezoek aan het gevangenismuseum - Thema-update - Op bezoek bij de bouw - Verbouwingsupdate - Prijsvraag - Fruit van

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-29 maart Met deze week: Theoretisch verkeersexamen - Informatie Openluchtmuseum - Paasviering - Grote Rekendag

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-23 maart Met deze week: De plantjes gaan groeien - De Grote Rekendag - Paasviering - Weektaak plannen via de Klasseplan-app - Schoolvoetbal

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 29-21 april Met deze week: Schoolreis + Kamp - Excursie naar Aviodrome - Instagram account - Mini thema: social

Nadere informatie

Geachte ouder(s) verzorger(s)

Geachte ouder(s) verzorger(s) Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 32-22 april Met deze week: Afscheid - Inleveren mijn talentontwikkeling mappen - portfoliogesprekken - presentaties 'De boer op!' - SNS Bank -

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-9 maart Met deze week: MR - Thema-update - Pannenkoekendag - Voorleeswedstrijd- Stadswandeling - Survival in

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-5-4-2019 KLIK HIER VOOR HET NIEUWSTE FOTOALBUM! Agenda voor de komende periode: 08 april: Excursie naar het Drents museum

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 25-15 maart 2019 Agenda voor de komende periode: 19 maart: Workshop schilderen 20 maart: Swim2play Talent A 20 maart: Peutergym

Nadere informatie

Met deze week: Kinderboekenmarkt - Ontwikkelcoach - Cinekid festival - Inloop Thema-update - Onderzoek naar het Kindcentrum -

Met deze week: Kinderboekenmarkt - Ontwikkelcoach - Cinekid festival - Inloop Thema-update - Onderzoek naar het Kindcentrum - Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 7-13 oktober Met deze week: Kinderboekenmarkt - Ontwikkelcoach - Cinekid festival - Inloop Thema-update - Onderzoek

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 23 november 2018 nr 6

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 23 november 2018 nr 6 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 23 november 2018 nr 6 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: dir@obs-driemaster-assen.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS Driemaster

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief april

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief april Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 31-15 april Met deze week: Voetbaltoernooi - Vogelhuisje - Leraar24 - Leesvirus - Sponsorloop - Thema-update - Leesvirus - Dikkebandenrace - theatervoorstelling

Nadere informatie

Afgelopen maandag hebben wij met een groot aantal ouder(s) en kinderen het nieuwe jaar ingeluid. Fijn om (bijna) iedereen weer te zien na

Afgelopen maandag hebben wij met een groot aantal ouder(s) en kinderen het nieuwe jaar ingeluid. Fijn om (bijna) iedereen weer te zien na Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 16-12 januari Met deze week: Start nieuwe thema: Blij dat ik glij - Start Talentuur - Ziekte en vervanging - Voorstellen

Nadere informatie

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Aan: Basisschool of voortgezet onderwijs T.a.v. de directie, leraar/lerares lichamelijke opvoeding Per email Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-13 april Met deze week: Excursie Openluchtmuseum - Buitenlesdag - Koningsspelen - Sponsorloop - Uitje boerderij

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

IJsvrij. Hopelijk heeft het u niet voor grote problemen gezorgd en zijn het onvergetelijke dagen geweest De (start van) winter van 2016!

IJsvrij. Hopelijk heeft het u niet voor grote problemen gezorgd en zijn het onvergetelijke dagen geweest De (start van) winter van 2016! Email not displaying correctly? View it in your browser. Nieuwsbrief 18-8 januari 2016 IJsvrij Wat een bijzondere week! Hij stond helemaal in het teken van het WEER! De waarschuwingen vooraf, de verrassing

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 12 10 november 2015 Geachte ouders, Deze week doen we mee met het nationale schoolontbijt. Woensdag 11 november hoeft u uw kind(eren) niet te laten ontbijten, want deze woensdag ontbijten we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hockeyclub Delfshaven. Jaargang 1, nummer 1. September 2017 TROTS

Nieuwsbrief Hockeyclub Delfshaven. Jaargang 1, nummer 1. September 2017 TROTS Nieuwsbrief Hockeyclub Delfshaven. Jaargang 1, nummer 1. September 2017 TROTS We zijn ontzettend trots op onze allereerste stoere nieuwsbrief! Elke 6 weken maken wij een nieuwe editie met boordevol leuke

Nadere informatie

Belangrijke data. 20 en 22 september Ouder-kind avonden. Bestelformulieren en geld inleveren bloembollenactie: optie 1.

Belangrijke data. 20 en 22 september Ouder-kind avonden. Bestelformulieren en geld inleveren bloembollenactie: optie 1. Subscribe Share Past Issues Tran View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - september 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 20 en 22 september Ouder-kind avonden 23 september Bestelformulieren

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

Belangrijke data. Reminder studiedagen

Belangrijke data. Reminder studiedagen Subscribe Share Past Issues Transla View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - oktober 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 17 t/m 21 oktober HERFSTVAKANTIE groep 1 t/m 8 24 t/m

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws!

NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws! We zijn weer bijna terug van vakantie... View this email in your browser NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt 2018 We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws! WIJ OPENEN EEN 2E LOCATIE IN UTRECHT!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 13 Maandag 28 vrijdag 2 december Voor de ouders, 13 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering Woensdag:

Nadere informatie

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014 In dit weeknieuws o.a.: PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Belangrijke data. 2016: een nieuw jaar!

Belangrijke data. 2016: een nieuw jaar! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - januari 2016 Belangrijke data 28 januari Schoonmaakavond 8 februari Studiedag: kinderen VRIJ! 10 februari

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 9 6 november 2018 Deze week: Geachte ouders, Vorige week is juf Anita bevallen van een kerngezonde dochter: Sanne. We feliciteren Jan, Anita en Teun van harte met hun lieve dochter en zusje!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Jaargang 2017 Editie 4

Jaargang 2017 Editie 4 Jaargang 2017 Editie 4 Nog 2 maanden voordat de HRD04 af moet zijn. Dit betekent dat er lange dagen gewerkt wordt aan de auto en dat onderdelen getest worden. In de meivakantie zijn de engineers elke dag

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief oktober 2015 Rood, Oranje, Groen jeugdochtenden Op zondag 8 november, 20 december en 24 januari hebben we weer jeugdochtenden in de tennishal voor de Sla Raak

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Agenda Groep 4 naar het museum (Toen was Sint nog heel gewoon)

Agenda Groep 4 naar het museum (Toen was Sint nog heel gewoon) Nieuwsbrief van OBS Flamboutrimbeets 01 december 2017, nummer 13 www.flamboutrimbeets.nl / directeur@flamboutrimbeets.nl tel: 0513 462 280 Agenda Vrijdag 01 december Maandag 04 december Dinsdag 05 december

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie