2015 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2015 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen"

Transcriptie

1 Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder aan de basisschool kan beginnen, horen wij dit graag, zodat wij dit aan kunnen passen in verband met de planning. BSO activiteitendag AIRPORT WEEZE Dit jaar hebben we naast t Kienderkamp nog een leuke activiteitendag gepland staan en wel op maandag 17 augustus. We krijgen deze dag een leuke rondleiding op het vliegveld. Kinderen die in de vakantie op maandag regulier komen, hoeven zich niet aan te melden. Wij gaan ervan uit dat zij deze dag automatisch meedoen. Sta je niet ingeschreven op deze maandag en wil je graag mee doen aan de activiteitendag, geef je dan vóór aanstaande donderdag 30 juli op via: info@kienderbenkske.nl of bel: De afgenomen uren zullen als flexibele opvang worden geteld voor degene die de maandag niet regulier afnemen in de vakanties. Deze flexibele uren komen eveneens in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. TOT 17 AUGUSTUS! Slechte bereikbaarheid kantoor 2 e week zomervakantie In de tweede week van de zomervakantie (maandag t/m donderdag ) is het jaarlijkse Kindervakantiewerk in Well. Ruben zal hierbij de hele week vrijwilligerswerk verrichten. Aangezien het KVW-terrein van Well zich op een afgelegen locatie bevindt, is de mobiele bereikbaarheid slecht. We willen jullie daarom vragen om in deze week zoveel mogelijk gebruik te maken van de . Bij dringende zaken is het ook mogelijk de locatie te benaderen. Vakanties kenbaar maken De zomervakantie staat alweer voor de deur. Mochten jullie de vakantie(s) nog niet hebben doorgegeven EN de kinderen geen gebruik maken van de opvang, dan horen wij het graag, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de planning. Mochten jullie extra dagen af willen nemen in de vakantie dan is dit uiteraard mogelijk en horen we het eveneens graag. Wijzigingen in gegevens (telefoonnummer, e.d.) doorgeven aan kantoor Indien er wijzigingen zijn in gegevens die relevant kunnen zijn om jullie te kunnen bereiken dan horen wij dit graag (info@kienderbenkske.nl). Hierdoor kunnen we er op de locaties voor zorgen dat de juiste gegevens aanwezig zijn.

2 Medewerkers Annemiek Laemers Florence Schroembges Doreth Jacobs Rina Janssen Berna Klabbers Lea Josten Marly Rutten (vrijwilliger) Ingrid Tromp Jill de Jong Silvie Remmen (vrijwilliger) Jolanda van Pinxteren Josefien Loock Roel Koppers Jessica Stammen Marianne van Alphen Brenda van Soest Lea Wolters Marian Custers Esther Krebbers Ruben Wijnen Femmie Koppers Tom Knoops Miep Kroon (vrijwilliger) Angelique Bindels Linda Wijnen Linda Boetselaers Susan Janssen Anja Jansen Iris Hartgers Bep Salden Annemie Klabbers Verjaardag 28 januari 4 maart 11 maart 14 maart 20 maart 29 maart 28 april 3 mei 13 mei 19 mei 20 mei 26 mei 26 mei 16 juni 21 juni 8 juli 14 juli 15 juli 18 juli 16 augustus 9 oktober 10 oktober 27 oktober 3 november 4 november 5 november 6 november 19 november 23 november 21 december 22 december TELEFOONNUMMERS Hoofdkantoor (gsm) Hoofdkantoor (vast) KDV Well (gsm) KDV Well (vast) KDV Siebengewald KDV Afferden OKI-BSO Wellerlooi OKI-BSO Well OKI-BSO Siebengewald OKI-BSO Afferden OKI Bergen VAKANTIES OKI gesloten KDV/ BSO gesloten Zomervakantie t/m Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m en Carnavalsvakantie t/m en e Paasdag Meivakantie t/m Pinksteren Zomervakantie t/m Vakantie Ruben en Linda Van 1 tot en met 16 augustus zijn wij met vakantie. Indien jullie een sturen, zullen jullie een automatische replay krijgen. Bij vragen die niet kunnen wachten, kunnen jullie contact opnemen met het vaste telefoonnummer van kantoor (maandag, dinsdag en donderdag is onze locatiemanager aanwezig). Jullie kunnen gedurende deze 2 weken natuurlijk ook rechtstreeks met de locatie contact opnemen, ook voor aanmeldingen en/ of afmeldingen. (zie telefoonnummers van het kantoor / de locaties op deze pagina).

3 OPROEP NAMENS DE BSO-MEDEWERKERS Indien ouders oude lakens, radio en/ of andere elektrische apparaten thuis hebben liggen waar jullie niets meer mee doen, willen we bij deze vragen of jullie deze af willen geven op één van onze locaties. Hier kunnen we namelijk hutten mee bouwen, tijdelijke hoeken mee creëren en de apparaten kunnen we in en uit elkaar draaien. Alvast bedankt voor de moeite. Verhuizing KDV-OKI-BSO Afferden naar basisschool t Diekske De afgelopen maanden hebben we met de betrokken medewerkers van t Diekske en t Kienderbènkske gesproken over de samenwerking en integratie van het kinderdagverblijf (KDV), de ontwikkelingsgerichte kinderopvang (OKI) en de buitenschoolse opvang (BSO) in de basisschool in Afferden. Helaas konden wij niet eerder duidelijke informatie geven van deze verhuizing. We wilden ouders pas informeren, zodra een en ander definitiever zou zijn. Afgelopen donderdag hebben wij de definitieve toezegging ontvangen op basis van onze besproken plannen. We zijn allemaal tevreden met het resultaat. De onderbouwvleugel van t Diekske zal na de zomervakantie worden aangepast. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat we na de kerstvakantie zullen starten op t Diekske. Mochten er ontwikkelingen/ nieuws te melden zijn dan houden we jullie op de hoogte. Verlengde opvang OKI Afferden In Afferden zijn al diverse kinderen die op de dinsdagochtend en vrijdagochtend gebruik maken van de verlengde opvang tot 12:00 uur. Indien jullie ook interesse mochten hebben voor verlengde opvang dan horen wij het graag. Terugkomst Linda Boetselaers Zoals de meeste al hebben vernomen zijn Linda en Dirk op trotse ouders geworden van dochter Ize. Vanaf maandag 5 oktober zal Linda haar werk bij t Kienderbènkske na haar zwangerschapsen gedeeltelijk ouderschapsverlof weer hervatten. Zomervakantie en inzet pedagogisch medewerkers De zomervakantie staat alweer voor de deur. Ook de tijd waarin de meeste pedagogisch medewerkers (PM-ers) hun welverdiende vakanties hebben geboekt. We hebben uiteraard geprobeerd om zoveel mogelijk de vaste gezichten van de locaties te handhaven. Door de afwezigheid van Jolanda en zwangerschapsverlof van Linda zal dit echter niet altijd lukken. We hopen op jullie begrip voor deze tijdelijke situatie gedurende de vakanties. Middels de informatieborden op de kinderdagverblijven zullen wij jullie op de hoogte houden van de pedagogisch medewerkers welke op de locatie worden ingezet.

4 Continu roosters basisscholen De basisscholen gaan vanaf volgend schooljaar samen met de ouders inventariseren of er wensen zijn voor een aangepast rooster. In Siebengewald zijn deze informatieavonden al begonnen en hebben ertoe geleid dat basisschool t Kendelke vanaf het schooljaar gaat starten met het continu rooster. Dit houdt in dat de school gedurende iedere schooldag om 14:00 uur uit is (ook woensdagen en vrijdagen). Natuurlijk werd ons de vraag gesteld wat t Kienderbènkske hierin kan betekenen. Aangezien alle basisscholen dit volgend schooljaar gaan inventariseren willen we bij deze alvast WAT algemene informatie geven over hoe wij hiermee om willen gaan. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij aansluiten bij de aangepaste openingstijden. In Siebengewald betekend dit dat de BSO iedere dag geopend IS vanaf 14:00 uur. Aangezien de opvangtijd langer wordt, kunnen we ook meer leuke workshops en uitjes voor de kinderen organiseren. We zullen jullie nader op de hoogte houden van ontwikkelingen die hieruit voortvloeien. Mochten er op voorhand opmerkingen, vragen of ideeën zijn dan horen wij het natuurlijk graag. Teamoverleg Communicatie Vorige week hebben we een leuk gezamenlijk teamoverleg gehad onder de energieke leiding van Tom Vaessen van Gave dingen doen! Welke ideeën zijn er om zo optimaal mogelijk met elkaar te communiceren en hoe gaan we dat vormgeven. Als warming up een Energizer om ieders creativiteit los te maken, te stimuleren. Om vervolgens al brainstormend ideeën te bedenken, te visualiseren en uiteindelijk te presenteren aan de collega s. Het resultaat: een inspirerende avond waarin plannen zijn gemaakt om ons als organisatie verder te ontwikkelen onder het motto: t Kienderbènkske meer dan kinderopvang alleen!

5 Nieuwe opzet oudercommissie DENK / DOE MET ONS MEE! Vanaf volgend schooljaar kiezen we voor een nieuwe opzet van de oudercommissie om meer betrokkenheid op de locatie te creëren. De oudercommissie is een adviesorgaan die samen met t Kienderbènkske bekijkt wat goed gaat, maar ook wat beter kan op met name pedagogisch gebied. De inbreng van ouders is hier natuurlijk essentieel bij. We willen graag weten wat ouders belangrijk vinden binnen hun locatie en hoe we daar invulling aan kunnen geven. De nieuwe opzet gaat ervan uit dat iedere locatie (adres) een eigen oudercommissie heeft bestaande uit minimaal 2 leden. Indien de locaties (KDV-OKI-BSO) zich binnen 1 gebouw bevinden, is 1 oudercommissie (wettelijk gezien) voldoende. Het zou natuurlijk mooi zijn als ouders van alle opvangvormen vertegenwoordigd zijn in deze oudercommissie. Door oudercommissies per locatie te maken, wordt er alleen vergadert over de locatie waar jullie kind(eren) gebruik van maken. De vergaderingen vinden minimaal 4x per jaar plaats in het eigen dorp. Hierdoor zullen de volgende lokale oudercommissies (OC) ontstaan: OC Afferden (KDV-OKI-BSO) OC Bergen (OKI) OC Siebengewald (KDV-OKI-BSO) OC Well (KDV) OC Well (OKI-BSO) OC Wellerlooi (OKI-BSO) Hebben jullie interesse om mee te denken over de opvang van jullie kind(eren) stuur dan een naar oc-kienderbenkske@hotmail.com en vermeldt daarin je naam, telefoonnummer en voor welke locatie je je aan wilt melden als lid van de OC. Alvast bedankt voor jullie interesse. Mochten er aanvullende vragen of opmerkingen zijn dan horen we het natuurlijk graag. Hebben jullie al een bezoek gebracht aan onze nieuwe internetsite: of LIKE ons via onze facebookpagina: en blijf op de hoogte van nieuwtjes en de laatste ontwikkelingen.

6 We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie altijd bij ons terecht. Immers wat we niet weten, kunnen we niet toelichten/ veranderen.

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2016 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2016 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2013 nr. 3 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2013 nr. 3 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2016 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen. KDV Siebengewald

2016 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen. KDV Siebengewald Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2014 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2014 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Extra dagdeel OKI

Nieuwsbrief. Extra dagdeel OKI Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen.

Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen. Jaargang 6, nr. juni 2012, nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen. Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

2012 nr. 4 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2012 nr. 4 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2015 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2015 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Verlengde opvang OKI s

Verlengde opvang OKI s Jaargang 5, nr. 4 oktober, november, december 2011, nieuws voor leidsters, papa s en mama s en kinderen Hallo ouders, collega s en kinderen van t Kienderbènkske, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief dit

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Groetjes van de (tijdelijke) redactie. (Ruben Wijnen)

Groetjes van de (tijdelijke) redactie. (Ruben Wijnen) Jaargang 5, nr. 2 april, mei, juni 2011, nieuws voor leidsters, papa s en mama s en kinderen Hallo allemaal, Aangezien onze vaste nieuwsbriefmaker Jessica bevallen is van een dochter Benthe en van haar

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur BSO & VSO de Kwartel Boomkleverlaan 5 035-6910389 kwartel@skbnm.nl Openingstijden Schooldagen Vakanties en studiedagen VSO van 7.30-8.30 uur BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur 08:00 uur - 18:30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Kindcentrum Koningin Emma

Kindcentrum Koningin Emma Kindcentrum Koningin Emma Graaf Florislaan 2 1405 BT Bussum 035-2062020 Koppeling aan scholen Kindcentrum Koningin Emma is er voor kinderen van basisschool Koningin Emma. Openingstijden Schooldagen Vakanties

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Vakantierooster en studiedagen schooljaar

Vakantierooster en studiedagen schooljaar Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 20 29 juni 2016 In dit nummer: - Voortgang

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Sterrenschool. info juni 2016

Sterrenschool. info juni 2016 Sterrenschool info juni 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Driehuis Sterrenschool Onze Sterren :

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Juni 2014 In deze nieuwsbrief: Kopie verklaring omtrent gedrag (VOG) Kopie certificaat Eerste Hulp aan Kinderen 2014 Uitschrijven van opvanglocaties waar niet langer wordt opgevangen Wijziging van opvanglocatie

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme Informatiebrochure BSO Hoera Panningen Locatie Kinderdrôme Inhoudsopgave 1. BSO Hoera Panningen 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera. 3 3. Stamgroepen bij BSO Hoera 4 4. Zwemlessen... 4 5. Openingstijden.

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 17-02-2016 Nummer 11 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Hoera Ell

Informatiebrochure. Hoera Ell Informatiebrochure Hoera Ell Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Ell... 4 1.1. Peuterprogramma... 4 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Ell... 4 1.3. Strippenkaart... 5 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 Nog maar dikke week te gaan en dan staat de zomervakantie al weer voor de deur. We hebben de laatste weken al een voorproefje gehad van het mooie weer en we gaan er vanuit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

AGENDA 2de Pinksterdag, alle kinderen vrij Ouderraad vergadering uur en Musical groep 8

AGENDA 2de Pinksterdag, alle kinderen vrij Ouderraad vergadering uur en Musical groep 8 Schooljaar 2018-2019 Datum: 07-06-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 10 juni Donderdag 13 juni Vrijdag 14 juni Maandag 17 juni AGENDA 2de Pinksterdag, alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Hoera Grathem

Informatiebrochure. Hoera Grathem Informatiebrochure Hoera Grathem Inhoudsopgave 1. Mogelijkheden bij Hoera Grathem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Grathem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

ALGEMEEN INSCHRIJFFORMULIER KINDERKROON

ALGEMEEN INSCHRIJFFORMULIER KINDERKROON ALGEMEEN INSCHRIJFFRMULIER KINDERKRN GEGEVENS VAN HET KIND Voornaam-en kind: Achternaam: BSN kind: Geboortedatum (te verwachten geboortedatum) Start opvang : GEGEVENS UDER(S) Voor- en achternaam vader:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Ell

Informatiebrochure Hoera Ell Informatiebrochure Hoera Ell Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Ell... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Ell... 3 1.3. Vakantiepreturen... 4 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Naam van het kind:... Geboortedatum:...-...-... Email adres:.

Naam van het kind:... Geboortedatum:...-...-... Email adres:. Aanmeldingsformulier VAKANTIE opvang Naast de buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 13 jaar vakantieopvang aan te vragen. De vakantie- en de buitenschoolse opvang worden per maand verrekend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem Waarom VVE? Omdat het goed is de kinderen in hun ontwikkeling te volgen, daar waar nodig te stimuleren en bij de oudste kinderen gericht met voorbereiding voor de basisschool aan de slag te gaan. Kinderdagverblijf

Nadere informatie

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17.1 Breed en flexibel aanbod BSO Kids 4 life heeft een breed en flexibel aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Mededelingen 1. Schooljaar 2015-2016 4 september 2015

Mededelingen 1. Schooljaar 2015-2016 4 september 2015 Mededelingen 1 Schooljaar 2015-2016 4 september 2015 7 t/m 11 september Kennismakingskampen HB4 BB1 HB3 BB3 11 september Koffieochtend 15 september 18.30-20.00 informatieavond alle groepen. Twee centrale

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2017 Hierbij ontvangen jullie de vierde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Voor in de agenda ZieZaZo tuinfeest Personeelsnieuws

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben een jaar achter de rug met veel veranderingen die een positieve invloed

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Kelpen-Oler. Locatie St. Liduina

Informatiebrochure Hoera Kelpen-Oler. Locatie St. Liduina Informatiebrochure Hoera Kelpen-Oler Locatie St. Liduina Inhoudsopgave 1. De schoenenwinkel van Hoera... 3 2. Buitenschoolse opvang Hoera Kelpen-Oler... 3 2.1. Reguliere of flexibele BSO voor 40 schoolweken

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 21 februari 2017 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179933 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur BSO & VSO de Kwartel Boomkleverlaan 5 035-6910389 kwartel@skbnm.nl Openingstijden Schooldagen Vakanties en studiedagen VSO van 7.30-8.30 uur BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur 08:00 uur - 18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie