Welkom bij. Thuiszorg.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij. Thuiszorg. www.brentano.nl"

Transcriptie

1 Thuiszorg

2 Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het geeft ook zelfvertrouwen. Het gevoel dat je ertoe doet. Dat houdt mensen vitaal en beweeglijk.

3 Thuiszorg Brentano Amstelveen 1 Inhoudsopgave Wie zijn wij 2 Dit doen wij voor u 5 Tot uw dienst 7 Goed om te weten 10 Aanmelden 11 Onze namen en adressen 12

4 2 Thuiszorg Brentano Amstelveen Wie zijn wij U heeft gekozen voor zorg en dienstverlening van Thuiszorg Brentano Amstelveen en waarschijnlijk al kennis gemaakt met een van onze medewerkers. Graag stellen wij ons ook als organisatie nog even aan u voor. Stichting Brentano Amstelveen is gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. In deze gemeente doen wij dit al veertig jaar en onze ervaring gaat terug tot In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht. Nu leveren we met zo n 400 vakmensen in verschillende disciplines goede kwaliteit van zorg (geheel volgens de normen voor verantwoorde zorg) en speciaal voor ouderen ontwikkelde diensten en services. Wij willen ook een gastvrije organisatie zijn waar mensen zich

5 Thuiszorg Brentano Amstelveen 3 prettig en veilig voelen. We hechten aan de menselijke maat. Dit uit zich in de overzichtelijke grootte van onze organisatie, en vooral in praktische, flexibele mogelijkheden. Wij werken waar mensen wonen. Alledaags kun je ons werk dan ook niet noemen, hoewel we er vaak wel alle dagen voor cliënten zijn. Of dit nu bij iemand thuis is met Thuiszorg Brentano Amstelveen, of bij een cliënt die hier beschut woont in een appartement. Wij komen letterlijk en figuurlijk bij mensen binnen. Daarom werken wij vanuit de filosofie dat elke cliënt de regie over zijn leven in eigen hand houdt. Dat houdt mensen betrokken, vitaal en geeft zelfvertrouwen. En dat lukt vaker dan gedacht, ongeacht beperkingen. Leef je eigen Leven is daarom ons motto. U heeft nog nooit van Brentano Amstelveen gehoord? Dat kan. De meeste Amstelveners kennen vooral de namen van onze locaties: t Huis aan de Poel,, De Olmenhof en serviceflat De Seine. Logisch, want deze woonzorgcentra werken onder hun eigen naam. Al 40 jaar. Onze kennis en ervaring hebben we tien jaar geleden gebundeld in de Stichting Brentano Amstelveen. Mede hierdoor kunnen wij uitstekende zorg en dienstverlening bieden in de hele gemeente. Dat doen we adequaat, professioneel en op maat. Meestal starten we dezelfde dag nog bij u met onze zorg. Wij waarderen het dat u voor onze organisatie heeft gekozen. Irene Hermans en Frans van Rijn Raad van Bestuur Stichting Brentano Amstelveen

6 4 Thuiszorg Brentano Amstelveen Thuiszorg Brentano Amstelveen biedt u: huishoudelijke verzorging; persoonlijke verzorging; verpleegkundige zorg; ondersteunende begeleiding; Onze woonzorgcentra bieden u: zorgbemiddeling; BoodschappenPlusBus; activiteiten; maaltijden; dagverzorging; logeren (kortdurend verblijf); persoonlijke begeleiding en advies; kapper, pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste.

7 Thuiszorg Brentano Amstelveen 5 Dit doen wij voor u Zorg Bij u thuis zijn wij er onder meer voor zorg, ondersteuning en hulp. Wij werken volgens de landelijke normen voor verantwoorde zorg. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) ziet er onder meer op toe dat wij deze goed uitvoeren. Stichting Brentano Amstelveen beschikt over een kwaliteitskeurmerk. Daarmee voldoen wij aan alle voorwaarden om goede en verantwoorde zorg te leveren. Geregeld meten wij onze prestaties. De resultaten zijn openbaar. U kunt ze vinden op de landelijke website Om het keurmerk te behouden worden wij jaarlijks gecontroleerd door een externe, onafhankelijke organisatie. Huishoudelijke verzorging Als u zelf een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren, komen wij u helpen. Wij maken onder andere uw woning schoon, verzorgen uw was- en linnengoed en doen de boodschappen. U krijgt de zorg via een indicatie van de gemeente (WMO) of u kunt onze hulp particulier aanvragen. Persoonlijke verzorging Wij helpen u onder meer met wassen en/of douchen, aan- en uitkleden, scheren of opmaken, zetten medicijnen gereed en verzorgen uw gebit, nagels en uw huid. Wij helpen u met de toiletgang en eventueel met (gebruik van) incontinentiemateriaal, trekken uw steunkousen aan en uit en maken het ontbijt of de lunch voor u klaar. Deze verzorging bieden wij tijdelijk of permanent, overdag en in de avond.

8 6 Thuiszorg Brentano Amstelveen Verpleegkundige zorg Onze praktische verpleging omvat onder meer: injecties geven, wonden verzorgen, stomaverzorging en tal van andere verpleegtechnische handelingen. Ook geven wij verpleegkundige informatie, advies, instructie en voorlichting over omgaan met beperkingen en hulpmiddelen. Begeleiding U wilt natuurlijk het liefst zelfstandig blijven wonen. Wij kunnen u hierbij helpen. Door onder meer met u naar buiten te gaan, samen boodschappen te doen en erop te letten dat u goed eet. Ook leren wij u om te gaan met beperkingen. Ons doel is dat u uw zelfstandigheid behoudt of verbetert.

9 Thuiszorg Brentano Amstelveen 7 Tot uw dienst Bij ons kunt u naast zorg, hulp en ondersteuning ook gebruik maken van diverse diensten en services. Zorgbemiddeling Wij beschikken over een eigen afdeling Zorgbemiddeling. Onze medewerkers helpen u onder meer bij de aanvraag van thuiszorg, dagverzorging en kortdurend verblijf. Zij adviseren u ook over hoe u de zorg kunt aanvragen. Zij zijn dagelijks van tot uur te bereiken op telefoonnummer Mailen kan ook: contact@zorgbemiddelingamstelveen.nl BoodschappenPlusBus Dagelijks rijdt onze BoodschappenPlusBus. Deze haalt u op, rijdt naar winkelcentra (op vrijdag naar de markt) en brengt u weer thuis. Er is altijd begeleiding. Er is ruimte voor rollators en één rolstoel. Met de bus worden ook uitjes georganiseerd. Telefoonnummer op werkdagen van tot uur. Activiteiten Houdt u van kaarten, schilderen, zingen, fotograferen of doet u graag Tai Chi? Of is het tijd voor wekelijkse gymnastiek of geheugenfitness? In onze drie locaties t Huis aan de Poel, en De Olmenhof zijn dagelijks diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Maaltijden In onze restaurants kunt u dagelijks een warme maaltijd gebruiken. Kom eens langs om de sfeer te proeven en kennis te maken met onze gastvrouwen. Wij streven ernaar dat onze maaltijden lekker zijn en er verzorgd uitzien. U kunt vooraf een keuze maken uit diverse 3-gangen menu s.

10 8 Thuiszorg Brentano Amstelveen Dagverzorging Wie zich thuis om welke reden ook niet goed kan redden, wie behoefte heeft aan nieuwe contacten en aan meer dagelijkse activiteiten of wie wacht op een appartement in een woonzorgcentrum, kan gebruik maken van onze Dagverzorging. Deze staat alle werkdagen van tot uur tot uw dienst. s Ochtends halen wij u op en s middags wordt u weer naar huis gebracht, tenzij u natuurlijk op eigen gelegenheid wilt komen. Kortdurend Verblijf U moet herstellen en aansterken, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of uw hulp en ondersteuning thuis (partner, familie) is ziek of tijdelijk afwezig. Dan kunt u gebruik maken van ons Kortdurend Verblijf in onze drie locaties. In een veilige, professionele en aangename omgeving bieden wij u zorg, hulp en ondersteuning waar nodig. U heeft een eigen kamer met bed, badkamer en toilet. De maaltijd kunt u gebruiken in uw appartement of in ons restaurant. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten in onze woonzorgcentra. Voor een Kortdurend Verblijf heeft u een indicatie nodig op somatische grondslag. Logeerkamer Op onze locatie t Huis aan de Poel is ook een logeerkamer. Deze beschikt over dezelfde faciliteiten als het Kortdurend Verblijf, maar u kunt de logeerkamer voor maximaal 4 weken reserveren. In juni, juli en augustus is dit 3 weken. U heeft een indicatie nodig van het CIZ. Meer informatie: Zorgbemiddeling Amstelveen, telefoonnummer

11 Thuiszorg Brentano Amstelveen 9 Persoonlijke begeleiding en advies Stichting Brentano Amstelveen is gespecialiseerd in alle vormen van zorg, diensten en services aan ouderen. Daarom kunnen wij u op tal van terreinen adviseren en helpen. Denkt u aan bijvoorbeeld: vervoer, administratieve ondersteuning en uitleg en demonstratie van (verpleeg)hulpmiddelen. Kapper, pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste In al onze locaties kunt u als wijkbewoner gebruik maken van de diensten van de kapper, de pedicure, manicure en een schoonheidsspecialiste.

12 10 Thuiszorg Brentano Amstelveen Goed om te weten Reanimatie Bij een plotseling falen van de bloedsomloop en/of de ademhaling wordt u gereanimeerd. Reanimatie moet zo snel mogelijk gestart worden. Door middel van hartmassage en/ of beademing wordt geprobeerd het ontstane probleem op te lossen. Wanneer deze reanimatie achterwege blijft betekent dit dat een cliënt snel komt te overlijden. Voor al onze cliënten geldt een Ja, tenzij-beleid. Wij starten dus altijd een basisreanimatie, tenzij u een verklaring heeft waaruit blijkt dat u dit niet wilt. Deze verklaring moet u wel bij u dragen.

13 Thuiszorg Brentano Amstelveen 11 Aanmelden Contact Als u gebruik wilt maken van Thuiszorg Brentano Amstelveen dan kunt u zich het beste aanmelden bij onze Zorgbemiddeling: Populierenlaan SE Amstelveen Telefoon ( uur op werkdagen) Fax Wie al cliënt is bij onze thuiszorg en vragen heeft, kan bellen met: t Huis aan de Poel De Olmenhof Deze nummers zijn bereikbaar van uur s ochtends tot s avonds.

14 12 Thuiszorg Brentano Amstelveen Onze namen en adressen Stichting Brentano Amstelveen Raad van Bestuur Irene Hermans Frans van Rijn Regiomanager Noord Miriam Lammers-Snijders Regiomanager Zuid De Olmenhof en t Huis aan de Poel Marijke Terpstra Adressen Stichting Brentano Amstelveen en Stichting Brentano Beheer straat NK Amstelveen Telefoon Fax info@brentano.nl Woonzorgcentra t Huis aan de Poel Populierenlaan SE Amstelveen De Olmenhof Landtong GP Amstelveen straat NK Amstelveen Aanleunwoningen straat NK Amstelveen Serviceflat De Seine Seine NR Amstelveen

15 Cliëntenadministratie Stichting Brentano Amstelveen en Stichting Brentano Beheer Populierenlaan SE Amstelveen Zorgbemiddeling Amstelveen (ook voor onze thuiszorg) Populierenlaan SE Amstelveen ( uur op werkdagen) Andere adressen Zorgkantoor Amstelland en Meerlanden Postbus AK Leiden Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) Amsterdam/Amstelland en Meerlanden Postbus AH Amsterdam Centraal Administratie Kantoor (CAK) Antwoordnummer VB Den Haag (gratis, uur op werkdagen) Vita Welzijn en Advies Dr. W. Dreesweg VB Amstelveen Gemeente Amstelveen (bijzondere bijstand)

16 voor betrokkenen Woonzorgcentrum voor betrokkenen Woonzorgcentrum De Seine Woonzorgcentrum voor betrokkenen Aanleunwoningen Serviceflat Andere uitgaves t Huis aan de Poel t Huis aan de Poel Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Huis aan de Poel t Huis aan de Poel t Huis aan de Poel De Olmenhof De Olmenhof De Olmenhof t Huis aan de Poel voor betrokkenen De Olmenhof Woonzorgcentrum De Olmenhof De Olmenhof voor betrokkenen voor betrokkenen Aanleunwoningen Seine Serviceflat VanOns Cliëntenmagazine Dit is een uitgave van Stichting Brentano Amstelveen Maart 2010 Ontwerp en art direction Autobahn, Utrecht Fotografie Jordi Huisman, istock en Corbis Samenstelling en tekst Jantien Anderiesen Correcties Frans Verhofstad

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl De Seine Serviceflat Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het

Nadere informatie

BrentanoPlus. Onze particuliere zorg. www.brentano.nl

BrentanoPlus. Onze particuliere zorg. www.brentano.nl BrentanoPlus Onze particuliere zorg 2 BrentanoPlus BrentanoPlus 3 Voor wat u èxtra wenst U heeft zorg, hulp of onder steuning nodig en wilt dat deze helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hiervoor

Nadere informatie

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl Welkom bij Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft

Nadere informatie

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl Welkom bij Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft

Nadere informatie

Uw belang.

Uw belang. Uw belang www.brentano.nl 2 Uw belang Uw belang In deze folder leest u wat wij als organisatie doen in uw belang. Denkt u maar aan brandpreventie en veilige zorg. Uw belang 3 Maar het is ook in uw (en

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

H.313196.0713. Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf

H.313196.0713. Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf H.313196.0713 Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf Inleiding Na uw ziekenhuisverblijf kan het zijn dat u nog verzorging nodig heeft. Als dit zo is bespreekt de arts of verpleegkundige dit

Nadere informatie

Thuiszorg. Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79. Iedere situatie heeft een eigen oplossing

Thuiszorg. Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79. Iedere situatie heeft een eigen oplossing Thuiszorg Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79 Iedere situatie heeft een eigen oplossing Heerlijk, die aandacht en die hulp! Thuis wonen Voor veel mensen geldt het gezegde: Oost

Nadere informatie

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving Zorg Thuis zorg in uw eigen vertrouwde omgeving DSV Verzorgd Leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Katwijk en

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

Stichting Wonen en Zorg Purmerend

Stichting Wonen en Zorg Purmerend Stichting Wonen en Zorg Purmerend INFORMATIE STICHTING WONEN EN ZORG PURMEREND De Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) is een kleine ouderenzorgorganisatie met de locaties De Rusthoeve, De Tien Gemeenten

Nadere informatie

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal!

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal! Zorg Advies Bureau Nederland Zorg in úw taal! Thuiszorg Als u zorg nodig heeft, wilt u zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen, liefst in uw eigen vertrouwde omgeving. Iedereen die door ouderdom, ziekte,

Nadere informatie

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen Elisabeth Zorg Thuis Langer zelfstandig thuis wonen Inhoudsopgave 3 Zorg in de buurt, langer zelfstandig thuis 4 Wat kunnen wij voor u betekenen? 5 Stichting Elisabeth maakt het mogelijk 6 Zorg aanvragen

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat?

AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat? AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat? AWBZ: zorg bij ziekte, handicap of ouderdom Als u zorg wilt die wordt betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), onderzoekt het Centrum indicatiestelling

Nadere informatie

Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis

Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis Transferbureau Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis Wat kunnen wij voor U betekenen Thuiszorg Huishoudelijke hulp Hulpmiddelen Tijdelijke opname verzorgingshuis Revalidatie verpleegtehuis 1 2 Transferverpleegkundige

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Extramurale zorg in Vroonhof en in de wijk. Alle gemakken van het zorgcentrum met het plezier

Nadere informatie

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Kunt u nog zelfstandig wonen maar hebt u wél de hulp van een zorgverlener nodig? Dan zult u Zorg aan huis van De Wittenberg zeker

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen Riwis Thuiszorg gemeente Brummen Thuiszorg Riwis Zorg & Welzijn Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving is voor ieder mens belangrijk. Een ziekte, thuiskomst vanuit een ziekenhuis of een lichamelijke

Nadere informatie

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving. We willen allemaal zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg Thuiszorg Sint Annaklooster Uw wensen, onze zorg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website. info@sigmazorg.nl www.sigmazorg.

Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website. info@sigmazorg.nl www.sigmazorg. Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website info@sigmazorg.nl www.sigmazorg.nl Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 9:00-17:00 Thuiszorg is verpleging,

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

IN HET HIER & NU. Zorg en verpleging Wat u van ons kunt verwachten

IN HET HIER & NU. Zorg en verpleging Wat u van ons kunt verwachten IN HET HIER Zorg en verpleging Wat u van ons kunt verwachten EVEN DIT Wij werken waar mensen wonen. Waar mensen dagelijks leven. Wij werken waar mensen wonen. Waar mensen dagelijks leven om precies te

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 Thuiszorg, zoals u het wilt spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 V2_2013 Inhoudsopgave 1 Zorgwaard... 3 2 Thuiszorg van Zorgwaard... 4 2.1 Persoonlijke verzorging... 4 2.2 Verpleging... 4 2.3 Huishoudelijke

Nadere informatie

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik bijzondere zorg bijzondere zorg ons aanbod Met warmte omgeven. Dat horen we vaak over Licht & Liefde. En een bijzondere zorglocatie. Want volledig gespecialiseerd in zorg aan blinden en slechtzienden.

Nadere informatie

ZZWD. Nabij vertrouwd en gastvrij. Zorg(t) bij u in de buurt. Centraal adres Weverslaan 1a 7991 BN Dwingeloo. Vledder. Havelte.

ZZWD. Nabij vertrouwd en gastvrij. Zorg(t) bij u in de buurt. Centraal adres Weverslaan 1a 7991 BN Dwingeloo. Vledder. Havelte. 24-07-2014 08:06 Centraal adres Weverslaan 1a 7991 BN Dwingeloo Postbus 28 7990 AA Dwingeloo Tel.: 088-96 84 000 Fax: 088-96 84 002 info@zzwd.nl www.zzwd.nl Pagina 1 Nabij vertrouwd en gastvrij folder-zzwd

Nadere informatie

RSZK Thuiszorg. Zorg en diensten bij u thuis

RSZK Thuiszorg. Zorg en diensten bij u thuis THUIS RSZK Thuiszorg Zorg en diensten bij u thuis Zelfstandig blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft? RSZK helpt u daarbij. Dé specialist op het gebied van ouderenzorg. Vitaal en fit thuis blijven

Nadere informatie

ThuissupporT Thuiszorg in No ordwijk

ThuissupporT Thuiszorg in No ordwijk Thuissupport thuiszo rg IN NO O RDW IJK No ordwijk en THUISSUPPORT Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. In deze brochure wordt uitgelegd wat de thuiszorg van

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

Zorgprofiel-Productenboek Lichamelijk Gehandicapten (LG)

Zorgprofiel-Productenboek Lichamelijk Gehandicapten (LG) Zorgprofiel-Productenboek Lichamelijk Gehandicapten (LG) Informatie over zorgproducten van Amerpoort voor mensen met een verstandelijke beperking en een lichamelijke handicap. Een zorgprofiel is een manier

Nadere informatie

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl Pleyade Algemene informatie www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont.

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. Thuiszorg Thuiszorg Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. 3 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Thuiszorg 4 Hulp bij het huishouden 6 Kosten Thuiszorg en Hulp bij het huishouden 8 Servicepakket

Nadere informatie

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Even voorstellen Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven en Helmond. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

De juiste zorg, prettig bij u thuis

De juiste zorg, prettig bij u thuis De juiste zorg, prettig bij u thuis Veelzijdig in zorg Care: Persoonlijke Verzorging en Verpleging Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in

Nadere informatie

Thuis. Sint Jozef Wonen en Zorg

Thuis. Sint Jozef Wonen en Zorg Thuis heeft een eigen thuiszorgorganisatie. Onze Thuiszorg is bedoeld voor inwoners woonachtig in Meijel en aangrenzende dorpen. 1 Inhoudsopgave Thuis 3 Wat bieden wij? 5 Indicatie nodig? 6 Thuiszorg 7

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt.

Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt. Het mooiste van mijn beroep GEVEN VAN LIEFDE ÉN ZORG één druk op de knop PERSOONLIJK ALARM Lekker makkelijk! MAALTIJDSERVICE Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt.

Nadere informatie

Jeu de boules spelen in de zomer. Sjiek. vind ik dat. Lekker in het zonnetje. Praten met wat kameraden en flauwekul. maken. En als het te warm wordt,

Jeu de boules spelen in de zomer. Sjiek. vind ik dat. Lekker in het zonnetje. Praten met wat kameraden en flauwekul. maken. En als het te warm wordt, zorgeloos wonen zorgeloos wonen ons aanbod Campagne ligt aan een prachtig park in de gelijknamige villawijk. Wonen en zorg op stand in een aangename sfeer en ingericht naar de eisen van deze tijd. U legt

Nadere informatie

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl Zorg thuis Verrassend veel mogelijk www.friesewouden.nl Persoonlijke verzorging Zelfstandig leven en wonen is uw groot goed en daar wilt u volop van genieten. Toch kan er een moment in uw leven komen dat

Nadere informatie

Zelfstandig, Zelfredzaam, Zorgzaam Eén loket voor ondersteuning en voorzieningen

Zelfstandig, Zelfredzaam, Zorgzaam Eén loket voor ondersteuning en voorzieningen Servicepunt Z Almere Zelfstandig, Zelfredzaam, Zorgzaam Eén loket voor ondersteuning en voorzieningen Veel mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig leven, wonen en meedoen in de samenleving. Dit geldt

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede)

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Mevrouw Derks gaat naar een bruiloft. Yvonne hielp haar met douchen en aankleden, waardoor ze precies

Nadere informatie

AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat?

AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat? AWBZ-zorg aanvragen, hoe regelt u dat? AWBZ: zorg bij ziekte, handicap of ouderdom Als u zorg wilt die wordt betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), onderzoekt het Centrum indicatiestelling

Nadere informatie

De Transferverpleegkundige

De Transferverpleegkundige De Transferverpleegkundige In het Lievensberg ziekenhuis wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van zorg. Daaronder valt ook de zorg, die nodig is na een ziekenhuisopname. De transferverpleegkundige

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Bel ons:

Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Bel ons: KLEURRIJK IN THUISZORG Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Goede, betrouwbare zorg verlenen waarbij zaken als persoonlijke achtergrond, situatie, wensen en behoeften geen drempel vormen.

Nadere informatie

Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg. Opella kan u van dienst zijn!

Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg. Opella kan u van dienst zijn! Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg Opella kan u van dienst zijn! Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg Verpleging thuis Opella verpleging Er kan een moment in uw leven komen, dat u thuis verpleging

Nadere informatie

WIJdezorg bij U thuis

WIJdezorg bij U thuis WIJdezorg bij U thuis 24 uur per dag Bel 088 209 1000 U het comfort WIJdezorg brengt de zorg bij U thuis S Soms heeft u thuis zorg nodig. Bijvoorbeeldna terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatie centrum,

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen Thuiszorg Thuiszorg op maat, voor iedereen De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in de eigen omgeving, en als het nodig is, met hulp van thuiszorg. Pas wanneer dat niet meer

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)...

Nadere informatie

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving.

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen Thuiszorg Thuiszorg op maat, voor iedereen De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in de eigen omgeving, en als het nodig is, met hulp van thuiszorg. Pas wanneer dat niet meer

Nadere informatie

Priva. PrivaZorg. Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt

Priva. PrivaZorg. Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt Priva PrivaZorg Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt PrivaZorg PrivaZorg is een AWBZ-toegelaten landelijke thuiszorginstelling. PrivaZorg heeft een cliëntenraad,* een klachtenprocedure, een privacyreglement

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

De transferverpleegkundige

De transferverpleegkundige Transferpunt De transferverpleegkundige www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl TRA001 / De transferverpleegkundige / 03-06-2014 2 De transferverpleegkundige

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget

Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget Florein zorgt, da s helder! Florein zorgt, da s helder! Er zijn tal van situaties te bedenken waarin u of iemand uit uw omgeving zorg nodig heeft.

Nadere informatie

Verzorging & Verpleging

Verzorging & Verpleging Verzorging & Verpleging Thuiszorg Groot Rijnland Verzorging en verpleging Heeft u hulp nodig bij uw lichamelijke verzorging? Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen.

Nadere informatie

Thuiszorg. Ieder mens telt

Thuiszorg. Ieder mens telt Thuiszorg Ieder mens telt Thuiszorg Marga Klompé: alle zorg binnen handbereik! Thuiszorg Marga Klompé is een onderdeel van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé en biedt alle zorg van huishoudelijke verzorging,

Nadere informatie

Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn

Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn Gewoon, en heel persoonlijk Informatiebrochure Eilandzorg Schouwen-Duiveland Eilandzorg Schouwen-Duiveland In het hart van Zierikzee treft u Eilandzorg Schouwen-Duiveland.

Nadere informatie

Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding Pakket 7 is bestemd voor ouderen die al heel lang

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in uw eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Thuiszorg Welkom bij Zonnehuis Thuis Zonnehuis Thuis is een onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Als Vlaardingse organisatie zijn we thuis in de wijk en staan we dicht bij onze cliënten. Vanuit verschillende

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Transferpunt. Aanvraag van nazorg. www.nwz.nl

Transferpunt. Aanvraag van nazorg. www.nwz.nl Transferpunt Aanvraag van nazorg www.nwz.nl Inhoud Wat is het transferpunt? 3 Welke hulp en zorg kunt u zelf regelen? 4 Welke zorg kan het transferpunt voor u aanvragen? 5 Meer weten? 7 Uw vragen 9 Notities

Nadere informatie

boek mantelzorg In geval van nood Belangrijke informatie voor de vervangende (mantel)zorger

boek mantelzorg In geval van nood Belangrijke informatie voor de vervangende (mantel)zorger november 2014 mantelzorg boek In geval van nood Belangrijke informatie voor de vervangende (mantel)zorger Dit mantelzorgboek is mogelijk gemaakt door Univé Zorg en de Zorgkantoren Coöperatie VGZ Er zijn

Nadere informatie

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Lichtenberg In een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort staat woonzorgcentrum De Lichtenberg. Rondom het woonzorgcentrum zijn de paden rolstoel- en rollatortoegankelijk. Zitjes

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige zaken worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Welkom bij. Pleyade.

Welkom bij. Pleyade. Welkom bij Pleyade www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen die

Nadere informatie

WELKOM BIJ LUCIVER! Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen. Laat het ons horen. Wij staan graag voor u klaar!

WELKOM BIJ LUCIVER! Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen. Laat het ons horen. Wij staan graag voor u klaar! WELKOM BIJ LUCIVER! LuciVer is een kleinschalige organisatie voor welzijn, zorg en wonen. Wij zijn er voor ouderen die door verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden zorg of ondersteuning

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Questionnaire (in Dutch): LASAE189 / LASAF189 / LASAG189 / LASAH189

Questionnaire (in Dutch): LASAE189 / LASAF189 / LASAG189 / LASAH189 NB. Medical care indication is also asked in LASA*177 and LASA*178 (Med. Interview), and LASA *610, LASA*611, LASA*710 and LASA*711 (Tel. interview) LASAE189 L. Medische Indicatie De volgende vragen gaan

Nadere informatie