Westergracht 71 - Haarlem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Westergracht 71 - Haarlem"

Transcriptie

1 Westegacht 71 - Haalem Vaagpijs! ,-- k.k. Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

2 Omschijving Westegacht 71 - Haalem Op loopafstand van centum, uitgebouwde uime TRAPGEVELwoning met zonnige vezogde tuin, voozien van achteom. Aan voo- en achtezijde vij gelegen! Entee, gang, uim toilet met fontein, oyale L-vomige UITGEBOUWDE woonkame met modene open keuken (10,0x3,66/5,0), voozien van inb. app., eenvoudige bijkeuken met was. aansl en see, echt ZONNIGE achtetuin (8,25x5,00) met achteom bij gedogen. 1e etage: oveloop, uime achtekame (4,0x5,0) met balkon, nette badkame met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet, chamante vookame met (3,0x5,0) met vaste kastenwand. 2e etage: uime oveloop met beguimte, twee slaapkames (iede 4,20 x2,45) met toegang naa 2e balkon, stookuimte met eenv. 3e toilet. * 20 jaa geleden is op degelijke wijze de woning uitgebouwd op de begane gond, de tweede vedieping opgebouwd en de gehele achtegevel venieuwd. * Dak-, muu-, vloe-isolatie, dubbele beglazing * Vewaming middels c.v.-gas (2001) * Fundeing op houten palen * Opleveing in oveleg Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

3 Kenmeken Vaagpijs :! ,-- k.k. Soot : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kames : 5 (waavan 4 slaapkames) Inhoud : 400 m 3 Peceeloppevlakte : 102 m 2 Woonoppevlakte : 135 m 2 Soot bouw : Bestaande bouw Bouwjaa : 1904 Ligging : Vij uitzicht, open ligging Tuin : Achtetuin Gaage : Geen gaage Isolatie : Dubbel glas Vewaming : C.v.-ketel Locatie Westegacht ZM Haalem Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

4 Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

5 Foto s Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

6 Foto s Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

7 Foto s Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

8 Kadaste Kadastale gegevens Ades Westegacht 71 Postcode / plaats 2013 ZM Haalem Gemeente Haalem Sectie / Peceel H 2020 Oppevlakte 102 m 2 Soot n.v.t. Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

9 Uitteksel Kadastale Kaat Uw efeentie: Westegacht h t/m p b t/m g m 5 m 25 m Deze kaat is noodgeicht Peceelnumme Huisnumme Kadastale gens Bebouwing Oveige topogafie Schaal 1:500 Kadastale gemeente Sectie Peceel HAARLEM H 2020 Voo een eensluidend uitteksel, AMSTERDAM, 13 juni 2008 De bewaade van het kadaste en de openbae egistes Aan dit uitteksel kunnen geen betouwbae maten woden ontleend. De Dienst voo het kadaste en de openbae egistes behoudt zich de intellectuele eigendomsechten voo, waaonde het auteusecht en het databankenecht.

10 Stadszaken Afdeling Milieu Bueau Bodem n Aantal blz. : 1 Datum : 18 juni 2008 Binkmannpassage 71-76, Gote Makt, Haalem Postbus 511, 2003 PB Haalem tel Aan Ondewep Plaats Naam : Makelaaskantoo Idele Adiaens : Haalem : Emma Sieges : Westegacht 71 in Haalem Vezonden doo : Rik Schaap Telefoonnumme : Onlangs voeg u ons om infomatie ove mogelijke bodemveonteiniging op bovengenoemd peceel. Hieove kan ik u het volgende meedelen: bij ons bueau is geen infomatie beschikbaa ove bodemveonteiniging op bovengenoemd peceel. Wel is e achte Westegacht 69 olieveonteiniging aangetoffen ond twee ondegondse tanks die daa liggen (voomalige benzinepompinstallatie). Het gaat niet om een enstige bodemveonteiniging die bepekt van omvang is. Deze veonteiniging is in 2007 afgepekt en heeft geen betelkking op Westegacht 71. De ondegondse tanks daa moeten nog vewijded woden; uit een schiftelijke inventaisatie is niet gebleken dat op genoemd peceel een ondegondse bandstoftank aanwezig is; mogelijk bodemveonteinigende activiteiten: voo zove bekend vede geen; oveig: op basis van eeds uitgevoede bodemondezoeken op onvedachte teeinen is de Haalemse bodemkwaliteitskaat vastgesteld. In de Haalemse bodemkwaliteitskaat woden bodemkwaliteitszones ondescheiden. In de bodemkwaliteitszone waabinnen dit peceel ligt, is de bovengond (0,0 0,5 m-mv) gemiddeld matig veonteinigd met lood en zink. Vede is de gond gemiddeld licht veonteinigd met kwik, kope, mineale olie en PAK (teeachtige vebindingen in bijvoobeeld koolas). E kunnen echte plaatselijk uitschietes vookomen van steke veonteinigingen met lood en zink. Kope en PAK kunnen plaatselijk als matige veonteiniging vookomen. De ondegond (0,5 2,0 m-mv) is gemiddeld licht veonteinigd met kwik, kope, lood, zink, PAK en mineale olie. Ook in de ondegond kunnen uitschietes vookomen van steke veonteinigingen met kope, zink en lood. Voo egelgeving ove bodemveonteiniging vewijzen wij u naa de Wet bodembescheming en de Leidaad bodembescheming. In dit kade is, pe 1 januai 2001, het college van bugemeeste en wethoudes van de gemeente Haalem het bevoegd gezag. Bij een aanvaag voo een bouwvegunning moet, behoudens uitzondeingen, een bodemondezoeksappot woden ovegelegd. Hievoo wodt u vewezen naa de gemeentelijke bouwveodening. Aan de inhoud van dit beicht kunnen geen echten woden ontleend. vesie Makelaas-fax /

11 clausules Op deze pagina teft u enkele "wenken en tips" die u wellicht van pas kunnen komen bij eventuele inteesse. Daana volgen enkele van de standaadclausules die in een eventuele koopoveeenkomst zullen woden opgenomen. Bedenktijd De kope die een natuulijk pesoon is en niet handelt in de uitoefening van een beoep en bedijf heeft bedenktijd om deze koopoveeenkomst te ontbinden. De bedenktijd duut die dagen en begint om 0.00 uu van de dag die volgt op de dag dat de tussen de patijen opgemaakte akte (in kopie) aan de kope te hand gesteld is. Ontvangst van (een kopie van) de akte bij het notaiskantoo wodt ook aangemekt als tehandstelling aan kope. Indien de bedenktijd op een zatedag, zondag of algemeen ekende feestdag eindigt, wodt deze velengd tot en met de eestvolgende dag die niet een zatedag, zondag of algemeen ekende feestdag is.de bedenktijd wodt, zonodig zoveel velengd dat daain tenminste twee dagen vookomen die niet een zatedag, zondag of algemeen ekende feestdag zijn. Biedveloop U kunt zelf of via uw makelaa, schiftelijk uw bod met bijbehoende condities ten aanzien van bijvoobeeld ontbindende voowaaden en op levetemijn kenbaa maken. Het bieden zal plaatsvinden naa het zogenaamde A-Systeem. Gunning Vekope behoudt zich het echt voo het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Opleveing De opleveing zal in oveleg plaatsvinden. Koopakte Bij deze tansactie zullen de standaad voowaaden, zoals deze gelden voo de modelkoopakte van de NVM, gehanteed woden tenzij e uitdukkelijk en vooaf nadee afspaken zijn gemaakt. Eventueel doo kope gewenste voobehouden (zoals het vekijgen van een woonvegunning of een hypotheek) woden slechts dan opgenomen indien deze tijdens de ondehandelingen of met de bieding zijn vemeld. Ovedacht Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

12 Bij deze tansactie is de notais voo de eigendomsovedacht naa keuze van de kope. Efdienstbaaheden en bijzondee bepalingen Aan elke onoeende zaak kunnen bijzondee bepalingen vebonden zijn. Deze woden dan aan elke opvolgende eigenaa opgelegd. Ze staan gebuikelijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is bij ons op te vagen. Aanvullende clausules op te nemen in de koopakte: Hiena volgen aanvullende clausules welke doo vekope in de op te stellen oveeenkomst zullen woden opgenomen. Algemene Oudedomsclausule Kope veklaat emee bekend te zijn dat de woning oude is dan 15 jaa, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen woden aanmekelijk lage kunnen liggen dan bij nieuwe(e) woningen. Tenzij de vekope de kwaliteit evan gegaandeed heeft, staat hij niet in voo o.a. dak, de fundeing, de vloeen, de leidingen voo elekticiteit, wate, gas, de ioleing, ookkanalen, afwezigheid van en aantasting doo ongediete en of schimmels, de afwezigheid van of aantasting doo optekkend of dooslaand vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebeken woden geacht niet belemmeend te weken op het in atikel 5.3 omscheven woongebuik. Kadastale genzen Kope is evan op de hoogte dat de feitelijke situatie kan afwijken van de kadastale situatie en aanvaadt het pand met peceel in de huidige situatie. De vekope kan hieop niet woden aangespoken. Eventuele echten en/of aanspaken van en op deden woden bij de juidische ovedacht ovegedagen. AsbestclausuleI In deze woning kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele vewijdeing hievan dienen op gond van de milieuwetgeving speciale maategelen te woden genomen. Kope veklaat hiemee bekend te zijn en vijwaat vekope voo alle aanspakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest of asbesthoudende mateialen in deze woning, kan vootvloeien. Milieuclausule Elke aanspakelijkheid van vekope met betekking tot bodem- en/of gondwatevevuiling is uitgesloten. Fundeingsclausule Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

13 Vekope kan niet instaan voo de kwaliteit van de fundeing en kope vijwaat vekope van alle aanspakelijkheid met betekking tot eventuele fundeingspoblemen. Zuiveingsclausule In geval van egistatie van de koopakte in het kadaste veleent kope bij deze volmacht aan vekope, alsmede aan iedee afzondelijke medeweke van de notais die bij deze akte is aangewezen voo het velijden van de akte van leveing, namens kope mee te weken aan de akte waabij inschijving van de ondehavige koopoveeenkomst in de daatoe bestemde openbae egistes waadeloos wodt veklaad. Deze volmacht is alleen geldig, als kope als gevolg van bijvoobeeld venietiging, ontbinding, tijdsveloop of andee oozaak iede belang echtens heeft veloen bij bedoelde inschijving. Enegiepestatiecetificaat Vekope beschikt niet ove een enegiepestatiecetificaat danwel een gelijkwaadig document als bedoeld in het Besluit Enegiepestatie Gebouwen en vekope zal deze documenten zowel voo als na de juidische leveing ook niet aanvagen. Patijen gaan beiden akkood met dit besluit. Gondwateclausule Kope veklaat bekend te zijn met de lokale poblemen beteffende het gondwatepeil mogelijk ontstaan als gevolg van gewijzigd duinwatebehee. Indien nu of in de toekomst hinde ondevonden wodt van de stand van het gondwate, vijwaat kope vekope van iedee aanspakelijkheid en schade hieuit vootvloeiende. Wet vookeusecht Gemeenten De oveeenkomst kan doo vekope zonde vegoeding van kosten, ente, schade, boeten of andeszins veschuldigd te zijn, woden ontbonden doo vezending van een bief of telefaxbeicht aan kope, indien uitelijk op de datum van eigendomsovedacht de vekope ingevolge de Wet Vookeusecht Gemeenten veplicht is de gemeente in de gelegenheid te stellen de onoeende zaak te kopen. Ovebuggingshypotheek Kope veleent bij deze onheoepelijk toestemming aan vekope om het vekochte desgewenst tijdelijk tot uitelijk de oveeengekomen dag van leveing te bezwaen met (ovebuggings)hypotheek. Indien deze koopakte eede in de openbae egistes mocht zijn ingescheven, zal het bepaalde in atikel 3 lid 3 Boek 7 BW dehalve niet van toepassing zijn ten nadele van de desbeteffende hypotheekhoude. Het voenstaande laat uitdukkelijk onvelet de veplichting van vekope het vekochte aan kope op de oveeengekomen datum te leveen vij van hypotheken, welke dan ook. Het ondetekenen van de koopakte Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

14 De patij die de koopakte als eeste ondetekent, heeft het echt de koopoveeenkomst te ontbinden wannee hij niet uitelijk op de vijfde wekdag nadat hij de akte ondetekend heeft (een kopie van) de doo beide patijen ondetekende akte heeft ontvangen. Dit echt vevalt als daa niet uitelijk op de dede wekdag nadat alsnog (een kopie van) de doo beide patijen ondetekende akte is ontvangen, gebuik van is gemaakt. Inoepen ontbinding financieingsvoobehoud In geval ontbinding wodt ingeoepen op gond van een financieingsvoobehoud dienen e, naast de mededeling dat de ontbinding wodt ingeoepen, ten minste twee afwijzingen ovelegd te woden dat kope geen (hypothecaie) geldlening of het aanbod daatoe van een ekende geldvestekkende instelling heeft vekegen. Kope zal vanaf de dag van ondetekening van de koopoveeenkomst tot en met de dag van eigendomsovedacht geen andee financiële veplichting(en) (leningen) aangaan dan ten behoeve van de financieing van de woning tenzij deze financiële veplichting(en) niet aan de financieing van de woning in de weg staat. Indien e twee of mee kopes zijn, zullen de inkomens van alle kopes in de financieing woden betokken tenzij kopes dit ten tijde van de ondehandelingen uitdukkelijk hebben bedongen. Voobehoud Hoewel Makelaaskantoo Idele Adiaens BV heeft gesteefd naa een zo nauwkeuig mogelijke inventaisatie van de beschikbae gegevens, kunnen e aan de vestekte infomatie geen echten woden ontleend. Makelaaskantoo IDELER Oude Zijlvest 37 in Haalem Website:

Westergracht 71 - Haarlem

Westergracht 71 - Haarlem Westegacht 71 - Haalem Vaagpijs! 349.000,-- k.k. Makelaaskantoo IDELER Omschijving Westegacht 71 - Haalem Op loopafstand van centum, uitgebouwde uime TRAPGEVELwoning met zonnige vezogde tuin, voozien van

Nadere informatie

Zoetestraat 26 rood - Haarlem

Zoetestraat 26 rood - Haarlem Zoetestraat 26 rood - Haarlem Vraagprijs! 269.000,-- k.k. Omschrijving Zoetestraat 26 rood - Haarlem Geheel verbouwde bovenwoning in pittoresk straatje, midden in Haarlems centrum. Bijzonderheden: - Grotendeels

Nadere informatie

Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem

Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Vraagprijs! 179.500,-- k.k. Omschrijving Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Fraai gelegen en uitstekend verzorgd 2-kamer (voormalig 3-kamer) hoekappartement met beschut

Nadere informatie

Wilgenstraat 47 - Haarlem

Wilgenstraat 47 - Haarlem Wilgenstraat 47 - Haarlem Vraagprijs 239.000,- Omschrijving Wilgenstraat 47 - Haarlem Uitstekend onderhouden, uitgebouwde tussenwoning in de gewilde Bomenbuurt. Hier kunt u heerlijk rustig wonen en heeft

Nadere informatie

Roosveldstraat 16 - Haarlem

Roosveldstraat 16 - Haarlem Roosveldstraat 16 - Haarlem Vraagprijs! 299.000,- k.k. Omschrijving Roosveldstraat 16 - Haarlem In rustige straat in het Garenkokerskadekwartier gelegen ZEER VERZORGDE tussenwoning met ZONNIGE tuin op

Nadere informatie

Hoofdweg 152 huis - Amsterdam

Hoofdweg 152 huis - Amsterdam Hoofdweg 152 huis - Amsterdam Vraagprijs! 229.000,-- k.k. Omschrijving Hoofdweg 152 huis - Amsterdam BENEDENWONING met TUIN en EIGEN GROND! Van deze keurige 2/3-kamerwoning is het casco in 2001 grondig

Nadere informatie

Oranjestraat Haarlem

Oranjestraat Haarlem Oranjestraat 169 - Haarlem Vraagprijs 229.000,- k.k. Omschrijving Oranjestraat 169 - Haarlem Leuke tussenwoning met lekker diepe en zonnige achtertuin. In de populaire Leidse Buurt, op luttele minuutjes

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid

Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Vraagprijs! 469.000,-- k.k. Makelaarskantoor IDELER Omschrijving Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid IDEAAL VOOR LIEFHEBBERS VAN WIJDS UITZICHT OVER WATER! Op

Nadere informatie

Drapenierstraat 17 - Haarlem

Drapenierstraat 17 - Haarlem Drapenierstraat 17 - Haarlem Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Drapenierstraat 17 - Haarlem Eén van de meest sfeervolle huizen in de VIJFHOEK (dus lekker rustig in hartje centrum), met stadstuin

Nadere informatie

Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Vraagprijs! 599.000,-- k.k.

Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Vraagprijs! 599.000,-- k.k. Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Vraagprijs! 599.000,-- k.k. Omschrijving Meervlietstraat 34 en 36 - Velsen-Zuid Waterliefhebbers opgelet! Op PRACHTIGE locatie, met zicht op de grootste en mooiste

Nadere informatie

Bijlage 3: Budgetbrief. Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant. Postbus 891. 5600 AW Eindhoven. t.a.v. mevrouw H.F. van Breugel. Bergen op Zoom, 25 juni 2014

Bijlage 3: Budgetbrief. Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant. Postbus 891. 5600 AW Eindhoven. t.a.v. mevrouw H.F. van Breugel. Bergen op Zoom, 25 juni 2014 -CONCEPT Bijlage 3: Budgetbief Bueau Jeugdzog Nood-Babant Postbus 891 5600 AW Eindhoven t.a.v. mevouw H.F. van Beugel Begen op Zoom, 25 juni 2014 Geachte mevouw van Beugel, Confom de afspaken in de "Babantbede

Nadere informatie

Vraagprijs) )315.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )315.000,=)kosten)koper) Schouwtjeslaan43zw Haarlem Vraagprijs 315.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]+31235420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl RUIM,SFEERVOLENDIRECTTEBETREKKEN!DatzijndekenmerkenvandezeKARAKTERISTIEKE

Nadere informatie

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Dr. H. Colijnstraat 610. 3-kamerappartement op de tiende en elfde verdieping

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Dr. H. Colijnstraat 610. 3-kamerappartement op de tiende en elfde verdieping Amstedam Nieuw-West D. H. Colijnstaat 610 3-kameappatement op de tiende en elfde vedieping Netto huupijs 820 Pe maand Luxe badkame en keuken Voo een stad om van te houden 2 In deze bochue Objectinfomatie

Nadere informatie

Bos en Vaartstraat 23 - Haarlem

Bos en Vaartstraat 23 - Haarlem Bos en Vaartstraat 23 - Haarlem Vraagprijs 1.090.000,-- k.k. Omschrijving Bos en Vaartstraat 23 - Haarlem HEERLIJK, grotendeels uitstekend onderhouden en sfeervol 'Bosch en Vaart' HERENHUIS (245m2) met

Nadere informatie

Valkenburgerplein 7-I te Heemstede

Valkenburgerplein 7-I te Heemstede Valkenburgerplein 7-I te Heemstede Object: Valkenburgerplein 7 I te Heemstede Omschrijving: Aantrekkelijk en goed onderhouden licht gelegen ruim 3- voorheen 4- kamerappartement met balkon op het Zuid/Oosten.

Nadere informatie

Ripperdastraat 22 te Haarlem

Ripperdastraat 22 te Haarlem Ripperdastraat 22 Vraagprijs 650.000,= k.k. Ripperdastraat 22 Kadastraal bekend: Gemeen, sectie B, nummer 1605, grootte 134 m 2. Ruim klassiek herenhuis (ca. 1880) met hoge plafonds, marmeren schouwen

Nadere informatie

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Object: Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Omschrijving: In de gewilde Koninginnebuurt (Plan Tubergen) gelegen leuke tussenwoning (bouwjaar 1988) met een fraai vrij uitzicht

Nadere informatie

Kleine Houtweg 7A te Haarlem

Kleine Houtweg 7A te Haarlem Kleine Houtweg 7A te Haarlem Object: Kleine Houtweg 7A te Haarlem Omschrijving: Royale bovenwoning (ca. 140 m²) met prachtig groot dakterras (ca. 40 m²) op het oosten. Zeer gunstig gelegen aan de rand

Nadere informatie

Esdoornlaan 12 te Zwanenburg

Esdoornlaan 12 te Zwanenburg Esdoornlaan 12 te Zwanenburg Object: ESDOORNLAAN 12 TE ZWANENBURG Omschrijving: Een UITSTEKEND onderhouden en bijzonder sfeervolle driekamerwoning (ca. 75 m2) met een ruim en zonnig balkon op het Oosten.

Nadere informatie

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Osdorpplein 54. 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Netto huurprijs 819 Per maand

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Osdorpplein 54. 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Netto huurprijs 819 Per maand Amstedam Nieuw-West Osdopplein 54 3-kame appatement op de eeste vedieping Netto huupijs 819 Pe maand Wonen in het goenste stadsdeel van Amstedam Voo een stad om van te houden 2 In deze bochue Objectinfomatie

Nadere informatie

Doelenplein 19 - Haarlem

Doelenplein 19 - Haarlem Doelenplein 19 - Haarlem Vraagprijs 375.000,-- k.k. Omschrijving Doelenplein 19 - Haarlem Wat een gezellig huis! Hartje centrum, split level wonen, 3 slaapkamers, een lichte woonkamer, een open bureauplek

Nadere informatie

'2o. Cofl ,... ~... EK/2010.002345.01

'2o. Cofl ,... ~... EK/2010.002345.01 ,..... ~... )ç_ -1- Cofl '2o EK/2010.002345.01 DOORLOPENDE tekst van de statuten van de veeniging: Cuvo Coöpeatieve Uitvaatveeniging "De Volhading" U.A., gevestigd te 's-gavenhage, zoals deze luiden na

Nadere informatie

Gierstraat 27 c - Haarlem

Gierstraat 27 c - Haarlem Gierstraat 27 c - Haarlem Vraagprijs 179.000,-- k.k. Omschrijving Gierstraat 27 c - Haarlem Perfect onderhouden STADSAPPARTEMENT gelegen in een van Haarlems leukste winkelstraatjes en met het gezelligste

Nadere informatie

Lange Annastraat 42 - Haarlem

Lange Annastraat 42 - Haarlem Lange Annastraat 42 - Haarlem Vraagprijs 349.000,-- k.k. Omschrijving Lange Annastraat 42 - Haarlem Bijzondere combinatie van Nieuw en Oud, Klein en Groots, Rust en Reuring! Deze midden in de VIJFHOEK

Nadere informatie

Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord

Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord Object: HOOFDSTRAAT 229 te SANTPOORT-NOORD Omschrijving: Uniek gelegen, direct nabij het (winkel-) centrum van Santpoort-Noord, een goed onderhouden en ruime hoekwoning

Nadere informatie

Sint Jorisveld 61 - Haarlem

Sint Jorisveld 61 - Haarlem Sint Jorisveld 61 - Haarlem Vraagprijs 524.500,-- k.k. Omschrijving Sint Jorisveld 61 - Haarlem EIGENTIJDS WONEN OP HISTORISCH TERREIN Aan de rand van Haarlems Centrum, op het prachtig gelegen Ripperda

Nadere informatie

Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij.

Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij. SCHOOLSTRAAT 54 2202 HG Noordwijk Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij.nl Schoolstraat 54 2202

Nadere informatie

collectieformules zorgt ervoor

collectieformules zorgt ervoor collectiefomules zogt evoo 2015 De Collectie-fomules bpost biedt u meedee Collectie-fomules aan. Elk van deze fomules geeft u de zekeheid om die postzegels te ontvangen die het best passen in uw vezameling.

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Nassauplein 75 te Haarlem

Nassauplein 75 te Haarlem Nassauplein 75 te Haarlem Object: Omschrijving: Indeling: NASSAUPLEIN 75 TE HAARLEM Op de 1 e étage gelegen MODERN en LICHT 3-KAMER APPARTEMENT met EIGEN TERRAS (ca. 10 m²) aan rustige en zonnige zuidzijde

Nadere informatie

Gedempte Voldersgracht Haarlem Vraagprijs ,-- k.k. incl. parkeerplaats

Gedempte Voldersgracht Haarlem Vraagprijs ,-- k.k. incl. parkeerplaats Gedempte Voldersgracht 4 27 - Haarlem Vraagprijs 459.000,-- k.k. incl. parkeerplaats *** GENIETEN VAN DE STAD! *** Midden in het CENTRUM, grenzend aan het NIEUWE en BRUISENDE RAAKSGEBIED, (dus o.a. vlakbij

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Kanariestraat 69 te Haarlem

Kanariestraat 69 te Haarlem Kanariestraat 69 te Haarlem Object: Kanariestraat 69 te Haarlem Omschrijving: In de leuke en kindvriendelijke Vogelenbuurt (Haarlem-Noord) gelegen een goed onderhouden tussenwoning met een ca. 11 meter

Nadere informatie

Jansstraat 2 - Haarlem

Jansstraat 2 - Haarlem Jansstraat 2 - Haarlem Vraagprijs 725.000,-- k.k. Omschrijving Jansstraat 2 - Haarlem Karakteristiek aan de NIEUWE GRACHT gelegen RIJKSMONUMENT (bouwjaar ca. 1620) in hartje centrum met ligplaats voor

Nadere informatie

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Object: VOGELENZANGSEWEG 356 TE VOGELENZANG Omschrijving: In het centrum van het dorp Vogelenzang gelegen, een charmant en vooroorlogs woonhuis met een voor-, en zonnige

Nadere informatie

Kleine Houtweg 55 te Haarlem

Kleine Houtweg 55 te Haarlem Kleine Houtweg 55 te Haarlem Object: Kleine Houtweg 55 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Aan de rand van het centrum gelegen KARAKTERISTIEK HERENHUIS (bouwjaar 1929) met uitzicht over het Frederikspark.

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Hoofdweg 152 huis - Amsterdam

Hoofdweg 152 huis - Amsterdam Hoofdweg 152 huis - Amsterdam Vraagprijs 245.000,-- k.k. Omschrijving Hoofdweg 152 huis - Amsterdam BENEDENWONING met TUIN en EIGEN GROND! Het casco van deze keurige 2/3-kamerwoning is in 2001 grondig

Nadere informatie

Drapenierstraat 11 - Haarlem

Drapenierstraat 11 - Haarlem Drapenierstraat 11 - Haarlem Vraagprijs 539.000,-- k.k. Omschrijving Drapenierstraat 11 - Haarlem Heerlijk WONEN èn BELEGGEN in de VIJFHOEK combineren? en daarmee extra LAGE MAANDLASTEN creëren? Prachtig

Nadere informatie

Gierstraat 27 c - Haarlem

Gierstraat 27 c - Haarlem Gierstraat 27 c - Haarlem Vraagprijs! 179.000,-- k.k. Omschrijving Gierstraat 27 c - Haarlem Perfect onderhouden STADSAPPARTEMENT gelegen in een van Haarlems leukste winkelstraatjes en met het gezelligste

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Overeenkomst. Periodieke gift in geld. Belastingdienst. IStichting het Limburgs Landschap. 1 l Verklaring gift. Looptijd van de gift

Overeenkomst. Periodieke gift in geld. Belastingdienst. IStichting het Limburgs Landschap. 1 l Verklaring gift. Looptijd van de gift H Belastingdienst Oveeenkomst Peiodieke gift in geld Exemplaa voo de schenke 1 l Veklaing gift De ondegetekende (naam 5chente) veklaat een gift te doen aan (naam instelling of veeniging) IStichting het

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. SWALMEN VELDPOORT 54 Hartje Swalmen Prima onderhouden Slaapkamer en badkamer op begane grond Met garage 2 e badkamer op verdieping Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In de dorpskern van Swalmen

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

Gemeenteraad gemeente Hardenberg Commissie Ruimte Gemeenteraad Hardenberg Gemeenteraad gemeente Ommen Commissie Ruimte Gemeenteraad Ommen

Gemeenteraad gemeente Hardenberg Commissie Ruimte Gemeenteraad Hardenberg Gemeenteraad gemeente Ommen Commissie Ruimte Gemeenteraad Ommen Aan: College van Bugemeeste & Wethoudes gemeente College van Bugemeeste & Wethoudes gemeente Gemeenteaad gemeente Hadenbeg Commissie Ruimte Gemeenteaad Hadenbeg Gemeenteaad gemeente Ommen Commissie Ruimte

Nadere informatie

Bos en Duinlaan 23 - Bloemendaal

Bos en Duinlaan 23 - Bloemendaal Bos en Duinlaan 23 - Bloemendaal Vraagprijs 649.000,-- k.k. Omschrijving Bos en Duinlaan 23 - Bloemendaal In zeer geliefde woonwijk van Bloemendaal, tussen de dorpskern en de hockeyvelden in gelegen, halfvrijstaand

Nadere informatie

Prinsessekade 18A te Haarlem

Prinsessekade 18A te Haarlem Prinsessekade 18A te Haarlem Object: Prinsessekade 18A te Haarlem Omschrijving: In het geliefde Bosch en Vaartkwartier aan de Leidsevaart (open vaarwater) gelegen goed onderhouden en sfeervolle woning

Nadere informatie

Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem

Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Object: Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Omschrijving: Op loopafstand van het centrum met fraai vrij uitzicht over het water gelegen goed onderhouden

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Doelstraat 6 - Haarlem

Doelstraat 6 - Haarlem Doelstraat 6 - Haarlem Vraagprijs 549.000,-- k.k. Omschrijving Doelstraat 6 - Haarlem Altijd 'OPEN HUIS": bel 06-22947743 of 023-5326120! Midden in de VIJFHOEK, geheel gerenoveerde hoekwoning met lichte

Nadere informatie

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Object: Spanjaarskrocht 14a te Noordwijkerhout Omschrijving: Rustig gelegen royale vrijstaande villa (bouwjaar 1998) met inpandige garage in kindvriendelijke woonwijk,

Nadere informatie

Maxwellstraat 32 te Haarlem

Maxwellstraat 32 te Haarlem Maxwellstraat 32 te Haarlem Object: MAXWELLSTRAAT 32 ZWART EN ROOD TE HAARLEM Omschrijving: In aantrekkelijke woonomgeving Haarlem-Zuidwest gelegen, een karakteristiek en goed onderhouden UNIEK WOONHUIS

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. ROERMOND BROEKHIN ZUID 16 Tussenwoning met achteringang (ook voor auto) Opknapper Veel inhoud Verkeersluwe woonstraat Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan verkeersluwe straat gelegen, te

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. WESSEM DE KORTE BEEMDENS 4 Perfect onderhouden twee onder een kapwoning Extra grote hobbyruimte (voormalige garage) Vaste trap naar zolder Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas Prima woonomgeving

Nadere informatie

Stoholm 49 te Hoofddorp

Stoholm 49 te Hoofddorp Stoholm 49 te Hoofddorp Object: Stoholm 49 te Hoofddorp Omschrijving: In de aantrekkelijke, rustige en kindvriendelijke woonwijk Bornholm, leuk aan het water gelegen, goed onderhouden eengezinswoning met

Nadere informatie

Pieter Oosterhout Buro voor Architektuur BNA BV

Pieter Oosterhout Buro voor Architektuur BNA BV Gemeente Beuningen t.a.v. College van B&W Van Heemstaweg 46 Beuningen cc. mev. C. van Hemmen en dh. C. McQueen, Kloostestaat 1 beteft datum vezoek voooveleg woonhuis naast Kloostestaat 1, Beuningen 11

Nadere informatie

Baarsstraat 10 Eindhoven

Baarsstraat 10 Eindhoven Baarsstraat 10 Eindhoven Nabij de binnenstad van Eindhoven, Genneper Parken en alle gewenste dagelijkse voorzieningen gelegen, goed onderhouden, geheel gemoderniseerde, instapklare jaren 20 tussenwoning

Nadere informatie

Zandvoortselaan Heemstede

Zandvoortselaan Heemstede Zandvoortselaan 151 - Heemstede Vraagprijs 625.000,-- k.k. Makelaarskantoor IDELER Omschrijving Zandvoortselaan 151 - Heemstede Heerlijk RUIM en licht FAMILIEHUIS met GARAGE en besloten ZONNIGE TUIN. (Ook

Nadere informatie

Burgemeester van Alphenstraat Zandvoort

Burgemeester van Alphenstraat Zandvoort Burgemeester van Alphenstraat 55 8 - Zandvoort Vraagprijs 165.000,-- k.k. Omschrijving Burgemeester van Alphenstraat 55 8 - Zandvoort ZEE, ZON en ZAND aan je voeten! **English text below** Licht twee-kamer

Nadere informatie

Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum

Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum Korte Margarethastraat 2, 2011 PK Haarlem centrum Vraagprijs 179.000, == k.k. HEERLIJK, JE EIGEN PLEKJE in 't CENTRUM van HAARLEM... Charmante hoek-bovenwoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HERKENBOSCH VIJVERWEG 18 Ruime woonkamer Woonkamer met keuken ca. 40 m² Maar liefst 4 slaapkamers Badkamer met douche, ligbad en tweede toilet Vrijstaande garage met vliering Rustige en groene ligging

Nadere informatie

Narcisplantsoen 129 te Haarlem

Narcisplantsoen 129 te Haarlem Object: Narcisplantsoen 129 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Bijzonderheden: Uitstekend onderhouden modern en sfeervol 3-kamerappartement gelegen op de 3 e (en tevens bovenste) verdieping van een kleinschalig

Nadere informatie

Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem

Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem Object: AMALIA VAN SOLMSLAAN 10 TE HAARLEM Omschrijving: Op een prachtige locatie in Haarlem Zuid met uitzicht op het Spaarne gelegen kleine vrijstaande villa met voor-,

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HAELEN STRIKKENHOF 25 Op prima locatie gelegen Twee onder een kap woning met garage Keurig onderhouden Tuin op het zuiden 4 Slaapkamers Leuke starterswoning Vraagprijs 179.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS Stichting AIM gevestigd te Eist Rappot inzake de jaastukken 2014 Vendelie4 Postbus 622 3900 AP Veenendaal T: (0318) 618666 veenendaal@schuiteman.com Schuiteman Accountants

Nadere informatie

SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS SCHUITEMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS Stichting Feedom in Chist Ministies Nedeland gevestigd te Dachten Rappot inzake de jaastukken 2014 Vendelie4 Postbus 622 3900 AP Veenendaal T: (0318) 618666 veenendaal@schuiteman.com

Nadere informatie

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk Vraagprijs 159.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 159.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud : 350 m 3 Perceeloppervlakte : 142 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Kerkweg 3 - Spaarndam

Kerkweg 3 - Spaarndam Kerkweg 3 - Spaarndam Vraagprijs! 875.000,-- k.k. Omschrijving Kerkweg 3 - Spaarndam *** VOOR DE HAPPY 'VIEW!' *** Deze schitterend gelegen, halfvrijstaande woning, was in vroeger dagen de "bovenmeesterswoning"

Nadere informatie

Vraagprijs 595.000,-- k.k.

Vraagprijs 595.000,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 15 Royaal en degelijk gebouwd Fraai aangelegde tuin Prima staat van onderhoud Veel leefruimte Combinatie wonen en werken mogelijk Vraagprijs 595.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Spaansevaartstraat 48 te Haarlem

Spaansevaartstraat 48 te Haarlem Spaansevaartstraat 48 te Haarlem vraagprijs 205.000,-- k.k. BDK Makelaardij B.V. Steenbokstraat 36, 2024 RJ Haarlem-Noord Telefoon:023-524 12 12 info@bdkmakelaardij.nl www.bdkmakelaardij.nl In de gewilde

Nadere informatie

Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Vraagprijs 198.000,-- k.k. VLODROP BERGERWEG 9 Karakteristieke jaren 30 woning Authentieke elementen nog aanwezig Gelegen in de dorpskern 3 Ruime slaapkamers Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 198.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvaag van een vegunning voo het exploiteen van een taxidienst College van bugemeeste en schepenen Makt 1, 8820 TORHOUT Tel. 050 22 11 22 Fax 050 22 05 80 info@tohout.be Waavoo dient dit fomulie? Dit

Nadere informatie

Teding van Berkhoutlaan 17 te Aerdenhout

Teding van Berkhoutlaan 17 te Aerdenhout Teding van Berkhoutlaan 17 te Aerdenhout Object: Teding van Berkhoutlaan 17 te Aerdenhout Omschrijving: Indeling: Op een unieke plek, met vrij uitzicht over een weiland, staat deze leuke, zeer ruim bemeten,

Nadere informatie

Fase 2-11 vrij kavels. Startebos. plezierig wonen in Meijel

Fase 2-11 vrij kavels. Startebos. plezierig wonen in Meijel Fase 2-11 vij kavels Statebos plezieig wonen in Meijel Statebos plezieig wonen in Meijel Vije kavels in de goene omgeving van Meijel U ziet Statebos helemaal zitten, maa de te bouwen woningen voldoen niet

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Stationsstraat 25 te Termaar-Klimmen

INFORMATIEBROCHURE. Stationsstraat 25 te Termaar-Klimmen INFORMATIEBROCHURE Stationsstraat 25 te Termaar-Klimmen Documentnummer Contactpersoon R154663.002/MOV E.H.E.J. Horsmans RMT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg 6367 JE

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 46 Royaal halfvrijstaand woonhuis Garage Ruime aanbouw 4 Slaapkamers Mooie keuken Complete badkamer Vraagprijs 229.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Deze royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Centraal Bureau voor de Statistiek

Centraal Bureau voor de Statistiek Methodebeschijving Outputpijsindexcijfe van nieuwbouwwoningen 1. Inleiding Dit is een methodebeschijving van de statistiek Outputpijsindexcijfe van nieuwbouwwoningen (O-PINW). De beschijving heeft alleen

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Raamvest 27 te Haarlem

Raamvest 27 te Haarlem Raamvest 27 te Haarlem Object: Raamvest 27 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Fraai gelegen aan één van de mooiste singels van Haarlem een goed onderhouden en verrassend ingedeelde stadswoning (3 woonetages!)

Nadere informatie

Vraagprijs 895.000,-- k.k.

Vraagprijs 895.000,-- k.k. HEYTHUYSEN ROORVELD 2 Vrijstaand, multifunctioneel bedrijfsgebouw Bouwjaar 2007 Perfecte staat van onderhoud BVO circa 1.366 m² Vraagprijs 895.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Op zichtlocatie in bedrijvenpark

Nadere informatie

Het woonplan in Oostende voor 2001-2006 (2)

Het woonplan in Oostende voor 2001-2006 (2) Het woonplan in Oostende voo 2001-2006 (2) In deze categoie woden enkel de nog (ecent of toekomstige) beschikbae pecelen bouwgond in Oostende opgenomen. Naast deze opsomming blijft e uiteaad nog een hoeveelheid

Nadere informatie

D IJserinckweg 58 - Vijfhuizen

D IJserinckweg 58 - Vijfhuizen D IJserinckweg 58 - Vraagprijs 212.500,-- kosten koper Omschrijving D IJserinckweg 58 - Deze nette EENGEZINGSWONING met voor- en achtertuin en vrijstaande stenen berging ligt in het oude deel van het karakteristieke

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Eindenhoutstraat 54 te Haarlem

Eindenhoutstraat 54 te Haarlem Eindenhoutstraat 54 te Haarlem Object: Eindenhoutstraat 54 te Haarlem Omschrijving: In het gewilde Bosch en Vaart kwartier gelegen ruim, licht en karakteristiek hoek-herenhuis met zonnige achtertuin en

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,-- k.k.

Vraagprijs 199.000,-- k.k. ROERMOND SCHOUT OFFERMANSTRAAT 43 Goed onderhouden tussenwoning Nabij de kern van Maasniel gelegen Royale aanbouw aan de achterzijde Vaste trap naar de verdieping Vraagprijs 199.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. SWALMEN HERTOG ARNOLDSTRAAT 30 Hoekwoning gelegen in een rustige straat Goed onderhouden 3 Slaapkamers Vrijstaande berging en onderhoudsarme tuin Starterswoning Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Tartinistraat 19 Eindhoven

Tartinistraat 19 Eindhoven Tartinistraat 19 Eindhoven Aan een rustig hofje in Gestel gelegen semi-bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en mogelijkheid 2e badkamer op de 1e verdieping. Op loopafstand

Nadere informatie

Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem

Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem Cornelis van Noordestraat 22 rood Vraagprijs 146.000, == k.k. In RUSTIGE woonomgeving gelegen DRIE kamer BOVENHUIS met GOEDE LICHTINVAL en GUNSTIGE ligging t.o.v.

Nadere informatie

HAARLEM KLOOSTERSTRAAT 61 ZWART. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM KLOOSTERSTRAAT 61 ZWART. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM KLOOSTERSTRAAT 61 ZWART LICHTE BENEDENWONING met BERGING en ZONNIGE TUIN Deze goed onderhouden benedenwoning is OP DE HOEK gelegen waardoor er vele raampartijen aanwezig zijn en dus erg licht.

Nadere informatie

Huurprijs 890,-- per maand

Huurprijs 890,-- per maand ROERMOND Mgr. Savelbergstraat 4 Verrassend ruim Zeer royale garage 4 Slaapkamers Dakterras Op loopafstand van het centrum Alle voorzieningen in directe nabijheid Huurprijs 890,-- per maand OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten. Kosten openbaar maken

Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten. Kosten openbaar maken Gegevens bevoegd gezag Gemeente Hilvaenbeek Refeentienumme Datum ontvangst Ingekomen: 12-08-2016 Fomulievesie 2016.03 " 1 w 1 ««fefe^fe^ v Publiceebae aanvaag/melding iffûuûnc Aanvaagnumme 2502135 Aanvaagnaam

Nadere informatie

Berkenrodestraat 6 te Haarlem

Berkenrodestraat 6 te Haarlem Berkenrodestraat 6 te Haarlem Object: Berkenrodestraat 6 te Haarlem Omschrijving: In het zeer gewilde Bosch en Vaart kwartier gelegen karakteristiek licht herenhuis met een zonnige achtertuin op het westen.

Nadere informatie