Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon:"

Transcriptie

1 Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth Website: (vermeld onder diensten) Telefoon: Maandag t/m vrijdag 9:00 13:00 uur Adres: t Huis aan de Poel Afd. Boodschappen- PlusBus Populierenlaan 21, 1185 SE Amstelveen De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. De BoodschappenPlusBus biedt ouderen begeleiding en vervoer naar verschillende winkelgebieden en activiteiten. Daarnaast worden er wekelijks meerdere hele en halve dagtochten georganiseerd. Met deze hulp kunnen ouderen blijven deelnemen aan het dagelijks leven en blijft men in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. De BoodschappenPlusBus wordt in Amstelveen uitgevoerd door Stichting Brentano Amstelveen. Het is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Stichting Brentano Amstelveen wil ouderen ondersteunen bij het langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook wil zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid onder Amstelveense ouderen. Deelnemers van de BoodschappenPlusBus worden thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er gaan altijd 2 begeleiders mee om u bijvoorbeeld te helpen met in- en uitstappen, het dragen van de boodschappen etc. In de bus is plaats voor rollators. Circa 50 enthousiaste vrijwilligers maken deze dienst mogelijk. Gemeente Amstelveen is naast een aantal fondsen, sponsors en donateurs, de belangrijkste financier van deze dienst. Staat u nog niet ingeschreven en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? U kunt ons bellen voor een folder en een programma. Inschrijving is kosteloos.

2 Mededelingen Op woensdag 20 mei kunt u zich opgeven voor de tochten en extraatjes in juni. Speciaal op onze beldag zijn we een uur langer telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. Gezien de vele telefoontjes raken de 2 lijnen snel overbelast. Komt u er niet direct door, bel dan later op de ochtend of na uur. Dan heeft u kans dat u direct iemand aan de lijn krijgt. Wij delen de tochten en extraatjes pas na uur in. We vragen u 2 (dag)tochten uit het programma door te geven. Daarnaast kunt u zich voor een extraatje aanmelden. We proberen iedereen voor 1 tocht en/of extraatje in te delen. Soms is de belangstelling zo groot dat dit niet lukt. In dit geval plaatsen we u op een reservelijst. U kunt uw belangstelling ook mailen: Belt u na de beldag dan is de kans redelijk groot dat de door u uitgekozen tocht volgeboekt is. Wij kunnen u dan op de reservelijst plaatsen. De dag na de beldag laten wij u weten met welke tocht en/of extraatje u mee kunt. Heeft u die dag niets gehoord of was u niet thuis, belt u ons dan even. U kunt ons ook gedurende de maand bellen om te horen of er nog mogelijkheden zijn. Vaak komen er in de loop van de maand weer plaatsen vrij. Mededelingen: Wandelevenement op 19 mei naar boerderij Meerzicht Meer dan 30 aanmeldingen voor dit sportieve uitstapje!! Circa 15 vrijwilligers doen mee om de nodige begeleiding te bieden. We wensen iedereen een hele leuke middag. Wisseling op kantoor Petra Straathof zal vanaf 1 juni niet meer op kantoor werkzaam zijn. Stichting Brentano moet, net als vele andere zorgorganisaties, inkrimpen. Petra haar contract loopt 31 mei af en wordt niet verlengd omdat er op andere afdelingen medewerkers over zijn. Petra heeft dit werk met veel plezier en inzet gedaan en we vinden het daarom erg jammer dat het stopt. Sonja Mader, werkzaam bij Brentano, komt voor haar in de plaats. Zij is zeer geschikt voor het werk en heeft er zin in. In april is zij een aantal keer mee geweest op de bus en vanaf 1 mei starten we met inwerken op kantoor. Wij heten haar van harte welkom. Afzeggingen voor de tochten De laatste tijd krijgen we veel afzeggingen voor de tochten en vaak ook op het laatste moment. We willen u er op attenderen dat we elke maand weer veel moeite doen om iedereen in te delen en wij maken daarvoor ook de reserveringen. Wij gaan er dan ook vanuit dat u deze (mid)dag hiervoor vrijhoudt. Zijn er medische redenen, dan is het logisch dat u afbelt. Het kost ons vaak veel tijd en moeite om gaatjes weer op te vullen.

3 Boodschappen Vanaf maandag 18 mei kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Daarnaast kunt u zich gedurende de hele maand opgeven voor het boodschappen doen. U kunt voor meerdere keren tegelijk boeken met een maximum van 2x per week. Maandagmiddag 1, 8, 15, 22 en 29 juni gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Dinsdagochtend 2, 9, 16, 23 en 30 juni gaan we naar Bankrashof. De bus haalt u op tussen 8.45 uur en 9.30 uur. Thuiskomst circa uur. Als er voldoende tijd is gebruiken we een kopje koffie of thee in Klaasje Zevenster. Dinsdagmiddag 9 en 23 juni gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Woensdagochtend 3, 10, 17 en 24 juni gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Vrijdag 5, 12, 19 en 26 juni gaan we s ochtends en s middags naar de markt en het stadshart. De bus haalt u s ochtends op tussen 9.15 uur en uur en s middags tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur respectievelijk uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten voor bovenstaande diensten zijn 3,50. Met een Amstelveenpas 2,00 (exclusief consumpties). Om u niet te lang te laten wachten krijgt u van de medewerker een telefoontje op het moment dat de bus op weg is naar u. Probeert u gereed te staan als de bus arriveert, zodat het ophalen in een vlot tempo kan gebeuren. En.wilt u a.u.b. met gepast geld betalen?

4 Extraatjes Op woensdag 20 mei kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Hieronder de extraatjes van de maand. Dit zijn kleine uitstapjes voor een zacht prijsje. Deze kunt u extra boeken naast de dagtochten, zolang er plaats is. Maandagochtend 1 juni Op de koffie bij Life & Garden Dit keer gaan we de week starten met een lekker kopje koffie bij tuincentrum Life & Garden in Amstelveen. Natuurlijk is er tijd om plantjes te kopen U wordt opgehaald tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 3,50 (de koffie is gratis en wij nemen de koek mee). Dinsdagmiddag 2 juni Wandelen in de Amstelveense natuur Lekker in beweging komen is het hele jaar goed. Amstelveen heeft prachtige natuur, zoals de heemparken. We maken een wandeling van ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,50 (exclusief consumpties). Dinsdagmiddag 9 juni Kringloopwinkel Aalsmeer We bezoeken vanmiddag Dorcas, een leuke, grote kringloopwinkel in Aalsmeer. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 6,00 (exclusief consumpties). Zondagmiddag 14 juni Amateurkunstmarkt Oude Dorp Ook dit jaar wordt de amateurkunstmarkt weer gehouden. Ongeveer 50 kramen met diverse soorten kunst sieren dit mooie plekje van Amstelveen. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn (beetje afhankelijk van het weer). Kosten: 5,00 (exclusief consumpties). U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid gaan. Maandagavond 15 juni Dineren bij de Chinees Bij dit Kantonees/Chinese restaurant in de Dorpstraat is het heerlijk eten. In het restaurant wordt er een combinatie van de kaart geserveerd. U kunt dus van alles proeven. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 26,00 (inclusief diner en ijsje, exclusief consumpties en koffie).

5 Woensdagmiddag 17 juni Wandelen in het Amsterdamse bos We gaan voor een lekkere wandeling in het bos. In een rustig tempo lopen we ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,50 (exclusief consumpties). Woensdagmiddag 24 juni Tuincentrum Global Garden Dit gezellige tuincentrum is gelegen te Zwaanshoek. In het tuincafé is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties). Dag- en middagtochten Op woensdag 20 mei kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Let op, de tijden wisselen per dagtocht. Omdat er meerdere mensen door heel Amstelveen worden opgehaald nemen we daar drie kwartier de tijd voor. De chauffeur en begeleider bepalen vooraf de meest logische volgorde van ophalen. Omdat de adressen per rit anders zijn, zal de bus ook op wisselende tijden bij u voorrijden. Daarom neemt de begeleider vanuit de bus telefonisch contact met u op zodra u als eerstvolgende wordt opgehaald. Wij vragen u klaar te staan als we aan komen rijden. De volgorde van ophalen wordt omgekeerd toegepast bij het thuisbrengen. De eerste is dus het laatste thuis. Dit doen we om een stoelendans te voorkomen. Houdt u er rekening mee dat bij de middagritjes (vanaf uur ophalen) waarbij een lunch inbegrepen is, we meestal omstreeks uur op de plaats van bestemming zijn. Attentie: Als u normaal gesproken met een rollator loopt, neem deze dan mee met de tochten. Het geeft u misschien net iets meer bewegingsvrijheid. Heeft u hem ter plaatse niet nodig dan blijft de rollator in de bus.

6 Woensdagmiddag 3 juni Hermitage Amsterdam In de Hermitage is de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Josephine te zien. Een verhaal van vriendschap, oorlog en kunst uit de Hermitage. Aan de hand van ruim tweehonderd schilderijen, sculpturen, persoonlijke bezittingen, japonnen en uniformen, toegepaste kunstvoorwerpen en indrukwekkende wapens wordt het verhaal verteld van twee grote heersers en van female power. Vriendschap, oorlog, liefde en politiek staan centraal, maar ook Joséphines grootse kunstcollectie. Daarnaast kunt u de tentoonstelling Hollanders van de Gouden Eeuw bewonderen. In deze presentatie staan meer dan dertig groepsportretten uit de 17de eeuw centraal. Kosten: voor één tentoonstelling 24,00 (inclusief toegang, exclusief consumpties). Voor twee tentoonstellingen 29,00. Met een museumkaart zijn de kosten 9,00. Donderdagmiddag 4 juni Maxis in Muiden De Maxis in Muiden is een groot winkelcentrum met een breed aanbod van winkels zoals Xenos, Blokker, C&A, Hema, Lidl, Kruidvat en Zeeman. Wij schatten in dat u rond uur thuis zult zijn. Kosten: 11,00 (exclusief consumpties). Donderdagmiddag 4 juni Op avontuur met de bosmobiel Ook dit jaar gaan we weer uit rijden met de bosmobiel. Dit zijn elektrische, overdekte voertuigen (een soort golfwagentjes). Deze bosmobiel is er gekomen om ouderen die niet goed ter been zijn de gelegenheid te bieden om een rijdende boswandeling te maken. We nemen een kan koffie mee voor onderweg. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 15,00 (inclusief rit bosmobiel en koffie, exclusief overige consumpties). Maandagmiddag 8 juni Puur natuur, varen in stilte We hebben de Zonneveer gereserveerd, speciaal voor de BoodschappenPlusBus. Als het weer het toelaat neemt de schipper ons 1,5 uur mee over de Nieuwkoopse Plassen vanuit Noorden (bij Nieuwkoop). Bijzonder mooi en stil!! Kosten: 16,00 (inclusief boot, exclusief consumpties). Woensdagmiddag 10 juni Café het Sluisje in Amsterdam We gaan richting Amsterdam-Noord naar café het Sluisje. Dit is een oud bruin café gehuisvest in een authentiek pand uit 1565, met veel oude voorwerpen en foto s waaruit de sfeer van vroeger blijkt. Het heeft een groot terras aan het water (een zijkanaal van t IJ), met uitzicht op de haven van Nieuwendam. Vervolgens maken we nog een mooi ritje huiswaarts. Kosten: 11,00 (exclusief consumpties).

7 Donderdag 11 juni Gemeentemuseum Den Haag In het Gemeentemuseum is de tentoonstelling Holland op z n mooist te bewonderen. Weissebruch, Mesdag, Gabriels, Mauve en andere schilders van de Haagse School trokken er op uit en wisten het Nederlandse landschap op pakkende wijze vast te leggen. Met Holland op z n mooist presenteert het Gemeentemuseum een grote tentoonstelling met ruim honderd werken. We lunchen in het museumrestaurant. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 34,00 (inclusief toegang, exclusief lunch en overige consumpties). Met een museumkaart zijn de kosten 20,50. Donderdag 11 juni Uitwaaien met Strandrups de Vrijbuiter" Met het strandrupsvoertuig maken wij een tocht op het strand van Noordwijk bij Langevelderslag. We gebruiken een lunch rond uur bij strandrestaurant Nederzandt en daarna stappen we om uur in de rups. De strandtocht duurt ongeveer 1 uur. Een goede raad: neem warme kleding mee. Bij slecht weer gaat de tocht niet door. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 26,00 (inclusief strandrit, exclusief lunch en consumpties). Dinsdagmiddag 16 juni Middagje Marken We gaan vanmiddag naar Marken. Dit dorp is een bijzonder en authentiek stukje Nederland. Het busje parkeert aan de rand van het dorp, waarna u Marken op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld het Marker Museum bezoeken. Voordat we terugrijden drinken we nog wat in een van de vele restaurantjes. Voor dit uitstapje dient u goed ter been te zijn. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 15,50 (exclusief museumbezoek en consumpties). Met een museumkaart is het museumbezoek gratis. Donderdag 18 juni Paleis Het Loo In Paleis Het Loo is momenteel de tentoonstelling Sisi, sprookjes & wekelijkheid. De romantische films met Romy Schneider en Karlheinz Bohm in de hoofdrol maakten haar met de koosnaam Sisi onsterfelijk. Aan de hand van filmfragmenten, foto s, schilderijen en persoonlijke bezittingen wordt Sisi s jeugd, haar leven als keizerin aan het Weense hof, haar kroning tot koningin van Hongarije, de obsessie voor haar uiterlijk en de mythevorming rond haar persoon geïllustreerd. We gaan lunchen in een van de twee restaurants. Zorgsamen biedt u een kopje koffie of thee aan. U wordt opgehaald tussen 9.45 uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 36,00 (inclusief toegang Paleis, de tuinen, kopje koffie of thee, exclusief lunch en overige consumpties). Met een museumkaart zijn de kosten 21,50.

8 Zaterdag 20 juni Met de Jan Plezier naar Gasterij Kruisberg We hebben voor vandaag een nostalgische (verwarmde) paardentram gereserveerd. Bij duiningang Geversduin in de buurt van Heemskerk stapt u in. We maken een rit van ongeveer een half uur door de duinen. In de gezellige Gasterij Kruisberg gebruiken we de lunch waarna we de terugrit met de paardentram aanvaarden. De paardentram is geschikt voor mindervaliden, en er is voldoende hulp bij het instappen. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,00 (inclusief paardentram, exclusief lunch en overige consumpties). Dinsdagmiddag 23 juni Wandelen over de s Gravelandse Buitenplaatsen Vanmiddag rijden we richting s Graveland waar we een wandeling van ongeveer één uur (2,5 kilometer) gaan maken vanuit het bezoekerscentrum. Na afloop drinken we nog iets. Dit uitstapje is niet geschikt als u met een rollator loopt. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties). Donderdagmiddag 25 juni Tropisch Vlinderfestival Een feest met vliegende kleuren, zo wordt het Tropisch Vlinderfestival wel omschreven. Bovendien ligt het in de prachtige Botanische tuinen van de Universiteit van Utrecht: Fort Hoofddijk, een 8 hectare grote tuin waar diverse onderdelen te vinden zijn, o.a. systeemtuin, Buitenfort en de Vlinderhof. U dient redelijk ter been te zijn. Op zich zijn de paden wel te doen met een rollator. We gebruiken iets in het bijbehorende tuincafé Botanica. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 22,50 (inclusief toegang, exclusief consumpties). Met museumkaart zijn de kosten 15,00. Donderdag 25 juni Catharijneconvent Utrecht In het Catharijneconvenent is de tentoonstelling 'Het geheim van de middeleeuwen in gouddraad en zijde'. De kerkelijke gewaden in de Middeleeuwen behoorden tot de meest waardevolle kunstschatten. Deze pronkstukken, gemaakt van materialen als goudbrokaat, fluweel, gouddraad en zijde waren kostbaarder dan schilderijen, beelden en gouden of zilveren voorwerpen. De lunch kan in het museumcafé gebruikt worden. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 27,00 (inclusief toegang, exclusief lunch en overige consumpties). Met een museumkaart zijn de kosten 16,00. Dinsdagmiddag 30 juni Rondje Haarzuilens en bezoek aan Kersenboomgaard Vandaag rijden we richting Haarzuilens. We maken een korte wandeling door de tuinen van Kasteel De Haar. Aansluitend drinken we iets in het pittoreske Haarzuilens. Daarna rijden we door naar Kersenboomgaard De Themaat. Daar kunt u kersen kopen die geplukt worden in de ouderwetse hoogstamboomgaard. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 13,00 (exclusief consumpties).

9 De activiteiten van de BoodschappenPlusBus worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van: Gemeente Amstelveen Stichting Vrienden van Stichting Brentano Amstelveen Door Reclame op de bus: Schiedon, orthopedische schoentechniek Brentano, zorgbemiddeling Amstelveen (voor alle vragen over zorg, huishoudelijke hulp en verzorgingshuizen, ) Zorgsamen, zie advertentie Door reclame op de achterkant van de express-editie Door giften en donateurs en. De activiteiten van de BoodschappenPlusBus zijn alleen mogelijk door de enthousiaste inzet van ruim 50 vrijwilligers, zowel als chauffeur, als begeleider of ter ondersteuning op kantoor. Zij ervaren elke keer hoe waardevol dit initiatief is. Dus, zonder vrijwilligers geen BoodschappenPlusBus. Wilt ú ook donateur worden? U kunt donateur worden van de BoodschappenPlusBus door het invullen van een machtigingskaart. Wij kunnen u zo n kaart toesturen. Uiteraard blijft het mogelijk om eenmalig te doneren. Dit kan op het bankrekeningnummer van Stichting Brentano: (IBAN:NL78RABO ) onder vermelding van: donatie BoodschappenPlusBus

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe.

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe. Amstelveen, 2 december 2014 Aan alle klanten van de BoodschappenPlusBus, Heel graag vraag ik uw aandacht voor het volgende: Zoals u waarschijnlijk weet is er veel belangstelling voor de BoodschappenPlusBus.

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus september 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus juli 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie februari 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus augustus 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016 Express-editie april 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus november 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus april 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus Februari 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie januari 2014 BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Oktober 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie Januari 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus februari 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Augustus 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Juni 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie november 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie December 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Programmaboekje December 2013

Programmaboekje December 2013 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren van een boeking: zie pagina 3 Programmaboekje December 2013 Te boeken vanaf:

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Programma April 2017

Programma April 2017 , BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma April 2017 Opgeven vanaf dinsdag 28 en woensdag 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur.

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur. BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Mei 2017 Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Nieuwsblad Boodschappen PlusBus. Senioren

Nieuwsblad Boodschappen PlusBus. Senioren Nieuwsblad Boodschappen PlusBus Senioren maart / april 2011 Nummer 25 Het doel van de BoodschappenPlusBus is het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid onder ouderen en het bevorderen van de sociale contacten.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni Opgeven vanaf dinsdag 23 en 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur.

BoodschappenPlusBus. Programma Juni Opgeven vanaf dinsdag 23 en 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2017 Opgeven vanaf dinsdag 23 en 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Programma 1 mei - 12 juni 2015 De BoodschappenPlusBus; gezellig samen er op uit! WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Heeft u ook zo n zin om naar

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Programma 1 november - 13 december 2015 Welkom bij de BoodschappenPlusBus Voor u ligt het nieuwe programma van de BoodschappenPlusBus Amersfoort,

Nadere informatie

De zomermaanden zijn in aantocht! Lange dagen, warm weer. Iedereen krijgt zin om er op uit te gaan!

De zomermaanden zijn in aantocht! Lange dagen, warm weer. Iedereen krijgt zin om er op uit te gaan! Uitstapjes, samen op pad en boodschappen doen Programma juni / juli 2015 Zomerritten De zomermaanden zijn in aantocht! Lange dagen, warm weer. Iedereen krijgt zin om er op uit te gaan! n juli gaan we weer

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Programma 17 maart - 30 april 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het voorjaar komt er aan! Bolletjes steken hun kopjes al boven de grond uit.

Nadere informatie

Programma maart 2017

Programma maart 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma maart 2017 Opgeven vanaf dinsdag 21 en woensdag 22 februari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten van een lunch

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 10 oktober 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 26 september én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!!

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!! Programma februari en maart 2015 De vrijwilligers die werken voor de BoodschappenPlusBus bieden alle 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld de komende twee maanden weer een nieuw programma aan voor

Nadere informatie

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken FIETSEN VITAA winkelen samen TV kijk korte vakantie actiefdansje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen UIT eten OF THUIS dagtocht ka leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus februari 2017, nummer 02

Nieuwsbrief PlusBus februari 2017, nummer 02 Nieuwsbrief PlusBus februari 2017, nummer 02 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor ouderen wonende

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 9 september 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 29 augustus én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016 maandag 1 augustus: Zomervakantie dinsdag 2 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij donderdag 4 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij vrijdag 5 augustus: Met de kippen op stok 16.30 uur Elke

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie