Koningin Wilhelminastr 2 B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koningin Wilhelminastr 2 B"

Transcriptie

1 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein GR Katwijk Tel: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Vraagprijs k.k BA Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

2 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B OMSCHRIJVING Op de hoek van de Boulevard en de Kon. Wilhelminastraat gelegen, 3-kamer TOP appartement met schitterend uitzicht over Boulevard en zee. Op de begane grond bevindt zich een berging en een gemeenschappelijke tuin. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen en heeft CV gas verwarming (ketel 2009) Indeling: Begane grond: entree, trappenhuis en brievenbussen. Berging en gemeenschappelijke tuin. 3e Woonlaag: entree woning, hal, dichte keuken, toilet, douche en wastafel, kamer en suite van circa 31 m2 voorzien van een openhaard en toegang tot balkon, 2 slaapkamers. Vliering: zolderberging. Buiten: balkon van circa 2.40 x 1.00, gelegen op het westen. Bijzonderheden: - schitterend uitzicht over Boulevard en zee - direct achter het centrum - gemeenschappelijke tuin - CV ketel servicekosten: 58,35 per maand. Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVMaankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio vindt u op Funda. Oplevering in overleg Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

3 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B KENMERKEN Bijzonderheden Eigen grond Gebruiksoppervlak wonen: 65 m 2 Gebouwgebonden buitenr.: 2 m 2 Externe bergruimte: 8 m 2 Inhoud: 180 m 3 Bouwjaar: 1950 Verdiepingen Aantal verdiepingen: 3 Ruimten Badkamers: 1 Douches: 1 Toiletten: 1 Afmetingen Begane grond: Woonkamer: 31 m2 Slaapkamer: 3,20 x 2,70 m. Slaapkamer: 4,45 x 1,65 m. Keuken: 2,60 x 1,80 m. Badkamer: 1,75 x 1,05 m. Beschrijving In centrum. Vrij uitzicht. Zadeldak. Galerijflat. Appartement. Parkeervergunningen. Onderhoud Buiten goed. Binnen redelijk. Voorzieningen Gedeeltelijk gestoffeerd CV-ketel Open haard Warmwater via CV-ketel Dubbel glas Schuur / Garage Schuur inpandig. Geen garage. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

4 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Kadaster Gemeente : Katwijk; Sectie : A Nummer: 15185, A-7 Energielabel Nee Overige informatie De koper van een bestaande woning dient er rekening mee te houden, dat de eisen, die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor o.a. - fundering - bouwkundige constructie - vloeren - installaties voor elektriciteit, water en gas, C.V. en riolering - afwezigheid van/niet aantasting door enig ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam, etc.) - afwezigheid van loden leidingen - doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Bij het tot stand komen van een koop verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. De goedkoopste notarissen brengen vaak, ook bij verkopers, hogere kosten in rekening dan te doen gebruikelijk is. Mocht de door koper te kiezen notaris bij de verkoper kosten in rekening brengen die deze gebruikelijke kosten te boven gaan, dan zullen deze meerdere bij het transport worden vergoed door de koper aan de verkoper. Over de hoogte van de gemiddelde kosten kunnen onze medewerkers u nader informeren. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

5 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Fotobegin Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

6 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

7 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

8 KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr 2 B Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen aan de omschrijving geen rechten worden ontleend.

9 =NPMNOP

10 =NPMNOP

11 dakramen aanbrengen plafond gedeeltelijk verwijderen om een vide te realiseren raam zijgevel vergroten extra slaapplek in de vide vogelvluchtperspectief, opengewerkt

12 impressie zitkamer na verbouwing

13 impressie eetkeuken na verbouwing

14

15

16

17

18

19

20

21 Stappenplan na de bezichtiging U heeft een huis bezichtigd bij De Leeuw. In onderstaand stappenplan ziet u de gang van zaken na deze bezichtiging. Heeft u belangstelling voor het huis? Ja Wilt u het huis nogmaals bezichtigen? Nee Nee Ja Wij stellen het op prijs als u het ons laat weten. Bent u tot nu toe nog niet uw droomhuis tegengekomen? Laat u desgewenst geheel vrijblijvend informeren over onze diensten bij aankoop van een huis. Neem contact op met een makelaar van De Leeuw. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een tweede bezichtiging. Wilt u een bod uitbrengen? Ja Neem contact met ons op om uw bod door te geven. Denkt u naast de koopsom aan de opleveringsdatum, de ontbindende voorwaarden (zoals financiering) en roerende zaken. Wilt u meer weten over hypotheken en een berekening van de te verwachten netto maandlasten voor dit huis? Neem dan contact op met een adviseur van De Leeuw Hypotheken Als uw bod niet wordt geaccepteerd is de verkoper vrij om met andere bieders in onderhandeling te gaan. Als u een tegenbod krijgt starten de onderhandelingen om tot een geslaagde transactie te komen. Let wel: gedurende dit proces zijn anderen vrij om ook een bod uit te brengen. Indien de verkoper uw bod accepteert, zal De Leeuw een koopakte opmaken. Op het moment dat de koopakte door beide partijen is ondertekend, heeft u als koper het recht om binnen drie dagen de koopakte te ontbinden. Na deze drie dagen is de koop definitief. Meer informatie over bezichtigingen en onderhandelingen? Kijk op (veelgestelde vragen) of neem contact op met één van onze vestigingen of per welkom@deleeuw.nl.

22 Wilt u precies weten wat deze woning u per maand kost? Geen verrassingen. Als u een huis koopt wilt u precies weten waar u aan toe bent. En dat geldt ook voor uw maandlasten. Want die kunnen fors drukken op uw maandelijkse bestedingen. Het is daarom belangrijk om uw wensen en verwachtingen in een persoonlijk gesprek te achterhalen. Daar bouwen wij een maatwerkhypotheek op die volledig voldoet aan uw situatie. U weet dan precies hoeveel u per maand kwijt bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Maatwerk voorop Er zijn veel aspecten in uw leven die invloed hebben op uw hypotheek. Zoals uw huidige inkomen en uw carrièreontwikkeling. Samenwonen, single blijven of gezinsuitbreiding. In ons hypotheekadvies nemen wij al uw verwachtingen mee en informeren wij u over alle mogelijkheden en kansen op de hypotheekmarkt van vandaag. 100% onafhankelijk advies De Leeuw werkt onder het certificaat van Stichting Keurmerk Hypotheekbemiddeling. Daarmee bent u verzekerd van een gecontroleerd deskundig en 100% onafhankelijk advies. Onze hypotheekadviseurs kennen de voor- en nadelen van honderden hypotheekvarianten en gaan niet alleen op zoek naar de laagste rente maar naar de hypotheek die het beste bij u past. Daarom De Leeuw Omdat wij werken met alle gerenommeerde hypotheekverstrekkers, heeft u bij ons een brede keuze uit hypotheekvormen. Dat bespaart u een lange tocht langs geldverstrekkers. De Leeuw Hypotheken is bovendien het grootste hypotheekadviesbureau van de regio Holland Rijnland. Bij ons staat service en een persoonlijke band centraal en wij nemen dan ook ruimschoots de tijd voor u. Uitgebreide service Alle hypotheekgerelateerde werkzaamheden worden uit handen genomen zoals, taxatie, overbruggingskrediet, hulp bij de aanvraag van de voorlopige aanslag en het invullen van de eerste belastingaangifte. Zodat uw hypotheek altijd tot in de kleinste details verzorgd is. Maak een afspraak Wilt u weten wat deze woning u precies per maand kost? Maak dan een afspraak met De Leeuw Hypotheken in de vestiging bij u in de buurt. Onze hypotheekadviseurs bespreken graag uw persoonlijke wensen en verwachtingen om tot een passende hypotheek te komen. De Leeuw Hypotheken T E hypotheken@deleeuw.nl

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 189.000 k.k.

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Tramstraat 252 Vraagprijs

Nadere informatie

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Waaigat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Crocusstraat 32 Vraagprijs

Nadere informatie

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Piersonstraat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Meeuwenlaan 100 Vraagprijs

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 329.000 k.k.

Nadere informatie

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 259.000 k.k.

Nadere informatie

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl NOORDWIJK ZH Vraagprijs 229.000

Nadere informatie

Willy Sluiterstraat 19 KATWIJK ZH. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Willy Sluiterstraat 19 KATWIJK ZH. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Willy Sluiterstraat

Nadere informatie

Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000 k.k. LEIDEN. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000 k.k. LEIDEN. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000

Nadere informatie

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Schouthof 87 Vraagprijs

Nadere informatie

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Dahlialaan 42 Vanafprijs 102.500,-

Nadere informatie

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Salomon Huygenslaan

Nadere informatie

Ringkade 25 LEIDEN. Vraagprijs 114.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Ringkade 25 LEIDEN. Vraagprijs 114.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 114.000 k.k. 2315 EH

Nadere informatie

Hoorneslaan 171 Vraagprijs k.k. KATWIJK ZH. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Hoorneslaan 171 Vraagprijs k.k. KATWIJK ZH. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 279.000 k.k.

Nadere informatie

VALKENBURG ZH Lambrechtsveld 7. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

VALKENBURG ZH Lambrechtsveld 7. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG ZH Vraagprijs 299.000

Nadere informatie

WARMOND. Vlietwei 112. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

WARMOND. Vlietwei 112. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Hoofdstraat 220 2171 BN Sassenheim Tel: 0252-22 96 46 E-mail: sassenheim@deleeuw.nl WARMOND Vraagprijs 249.000

Nadere informatie

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 129.000 k.k. 2332 TA

Nadere informatie

Parnassia 417 KATWIJK. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Parnassia 417 KATWIJK. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Parnassia 417 Vraagprijs

Nadere informatie

Vlietweg 20 LEIDEN. Vraagprijs 550.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Vlietweg 20 LEIDEN. Vraagprijs 550.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 550.000 k.k. 2323 LB

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Tramstraat 32. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Tramstraat 32. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 335.000 k.k.

Nadere informatie

Vrijheidslaan 66 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Vrijheidslaan 66 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 185.000 k.k. LEIDEN De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl 2321 DL

Nadere informatie

Ankerplaats 56 KATWIJK ZH. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Ankerplaats 56 KATWIJK ZH. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 399.000 k.k.

Nadere informatie

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG ZH Vraagprijs 209.000

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 217.500 k.k.

Nadere informatie

M H Tromphof 48 KATWIJK ZH. Koopsom v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

M H Tromphof 48 KATWIJK ZH. Koopsom v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH M H Tromphof 48 Koopsom

Nadere informatie

Bachstraat 298 LEIDEN. Bieden vanaf 125.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Bachstraat 298 LEIDEN. Bieden vanaf 125.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Bachstraat 298 Bieden vanaf 125.000

Nadere informatie

RIJNSBURG Oranjelaan 37 Vraagprijs 179.500,- k.k.

RIJNSBURG Oranjelaan 37 Vraagprijs 179.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG Oranjelaan 37 Vraagprijs

Nadere informatie

KATWIJK Parklaan 17 Vraagprijs 325.000,- k.k.

KATWIJK Parklaan 17 Vraagprijs 325.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Parklaan 17 Vraagprijs

Nadere informatie

Atjehstraat 17 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Atjehstraat 17 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 85.000 k.k. 2315 CM

Nadere informatie

Julius Caesarlaan 92 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Julius Caesarlaan 92 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Julius Caesarlaan 92 Vraagprijs

Nadere informatie

WOUBRUGGE. Witte Klaver 64. Vraagprijs 225.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

WOUBRUGGE. Witte Klaver 64. Vraagprijs 225.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Europaplein 2 2408 GX Alphen Aan Den Rijn Tel: 0172-47 74 76 E-mail: alphen@deleeuw.nl WOUBRUGGE Witte Klaver

Nadere informatie

Kennedylaan 72 LEIDEN. Vraagprijs 148.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Kennedylaan 72 LEIDEN. Vraagprijs 148.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Kennedylaan 72 Vraagprijs 148.500

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN. Triviumlaan 71. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

ALPHEN AAN DEN RIJN. Triviumlaan 71. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Europaplein 2 2408 GX Alphen aan den Rijn Tel: 0172-47 74 76 E-mail: alphen@deleeuw.nl ALPHEN AAN DEN RIJN Vraagprijs

Nadere informatie

RIJNSBURG Oegstgeesterweg 112 Vraagprijs 195.000,- k.k.

RIJNSBURG Oegstgeesterweg 112 Vraagprijs 195.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG Oegstgeesterweg

Nadere informatie

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 135.000 k.k. 2324 VN

Nadere informatie

Hans van der Hoevenstraat 32

Hans van der Hoevenstraat 32 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Hans van der Hoevenstraat

Nadere informatie

Franciscanenstraat 9 LEIDEN. Vraagprijs 450.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Franciscanenstraat 9 LEIDEN. Vraagprijs 450.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 450.000 k.k. 2315 LV

Nadere informatie

HAZERSWOUDE-DORP Oude Gemeneweg 19 Vraagprijs 225.000,- k.k.

HAZERSWOUDE-DORP Oude Gemeneweg 19 Vraagprijs 225.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl HAZERSWOUDE-DORP Oude Gemeneweg 19 Vraagprijs

Nadere informatie

VALKENBURG Hoofdstraat 76-+ 78 Vraagprijs 499.000,- k.k.

VALKENBURG Hoofdstraat 76-+ 78 Vraagprijs 499.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG Hoofdstraat 76-+ 78

Nadere informatie

Prinsenstraat 11 LEIDEN. Vraagprijs 225.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Prinsenstraat 11 LEIDEN. Vraagprijs 225.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Prinsenstraat 11 Vraagprijs 225.000

Nadere informatie

VALKENBURG Hoofdstraat 49 Vraagprijs ,- k.k.

VALKENBURG Hoofdstraat 49 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG Hoofdstraat 49 Vraagprijs

Nadere informatie

LEIDEN Veenbes 79 Vraagprijs ,- k.k.

LEIDEN Veenbes 79 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Veenbes 79 Vraagprijs 119.500,-

Nadere informatie

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Levendaal 193 Vraagprijs 119.000,-

Nadere informatie

LEIDEN Kooipark 7 Vraagprijs 209.000,- k.k.

LEIDEN Kooipark 7 Vraagprijs 209.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Kooipark 7 Vraagprijs 209.000,-

Nadere informatie

Kennedylaan 94 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Kennedylaan 94 LEIDEN. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 129.000 k.k. 2324 EZ

Nadere informatie

KATWIJK Venus 54 Vraagprijs ,- k.k.

KATWIJK Venus 54 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Venus 54 Vraagprijs 205.000,-

Nadere informatie

Koninginneweg 32 KATWIJK. Vraagprijs 275.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Koninginneweg 32 KATWIJK. Vraagprijs 275.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Koninginneweg 32 Vraagprijs

Nadere informatie

Oude Singel 86-E LEIDEN. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Oude Singel 86-E LEIDEN. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Oude Singel 86-E Vraagprijs 249.000,-

Nadere informatie

LEIDEN Zijldonk 117 Vraagprijs ,- k.k.

LEIDEN Zijldonk 117 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Zijldonk 117 Vraagprijs 125.000,-

Nadere informatie

RIJNSBURG Witte de Withstraat 5 Vraagprijs 425.000,- k.k.

RIJNSBURG Witte de Withstraat 5 Vraagprijs 425.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG Witte de Withstraat

Nadere informatie

Pieter de la Courtstraat 54 LEIDEN. Vraagprijs 174.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Pieter de la Courtstraat 54 LEIDEN. Vraagprijs 174.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Pieter de la Courtstraat 54 Vraagprijs

Nadere informatie

KATWIJK De Krom 43. Vraagprijs 250.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK De Krom 43. Vraagprijs 250.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK De Krom 43 Vraagprijs

Nadere informatie

2e Verdieping: Vaste trap naar 4e slaap/werkkamer met veel bergruimte en aparte cv/boiler ruimte.

2e Verdieping: Vaste trap naar 4e slaap/werkkamer met veel bergruimte en aparte cv/boiler ruimte. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl LEIDERDORP Brugwacht 146 Vraagprijs

Nadere informatie

Billitonstraat 4 LEIDEN. Vraagprijs 165.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Billitonstraat 4 LEIDEN. Vraagprijs 165.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Billitonstraat 4 Vraagprijs 165.000,-

Nadere informatie

Waardstraat 37 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Waardstraat 37 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Waardstraat 37 Vraagprijs 175.000,-

Nadere informatie

Zijldonk 153 LEIDEN. Vraagprijs 125.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zijldonk 153 LEIDEN. Vraagprijs 125.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 125.000 k.k. 2317 ZG

Nadere informatie

Morssingel 271 LEIDEN. Vraagprijs 173.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Morssingel 271 LEIDEN. Vraagprijs 173.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Morssingel 271 Vraagprijs 173.000,-

Nadere informatie

SASSENHEIM J.P. Gouverneurlaan 8 Vraagprijs ,- k.k.

SASSENHEIM J.P. Gouverneurlaan 8 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Hoofdstraat 220 2171 BN Sassenheim Tel: 0252-229646 E-mail: sassenheim@deleeuw.nl SASSENHEIM J.P. Gouverneurlaan

Nadere informatie

Thorbeckestraat 36 KATWIJK ZH. Vraagprijs 217.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Thorbeckestraat 36 KATWIJK ZH. Vraagprijs 217.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 217.000,- k.k. KATWIJK ZH Thorbeckestraat 36 De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail:

Nadere informatie

LEIDEN Van der Tasstraat 1 Vraagprijs ,- k.k.

LEIDEN Van der Tasstraat 1 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Van der Tasstraat 1 Vraagprijs 185.000,-

Nadere informatie

Utrechtse Jaagpad 84 LEIDEN. Vraagprijs 158.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Utrechtse Jaagpad 84 LEIDEN. Vraagprijs 158.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Utrechtse Jaagpad 84 Vraagprijs

Nadere informatie

Schimmelpenninckstraat 175

Schimmelpenninckstraat 175 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Schimmelpenninckstraat

Nadere informatie

Kanaalstraat 23 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Kanaalstraat 23 LEIDEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Kanaalstraat 23 Vraagprijs 175.000,-

Nadere informatie

Valkenburgseweg 73 KATWIJK. Vraagprijs 259.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Valkenburgseweg 73 KATWIJK. Vraagprijs 259.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Valkenburgseweg 73 Vraagprijs

Nadere informatie

LEIDEN. Zijldonk 23. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

LEIDEN. Zijldonk 23. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Zijldonk 23 Vraagprijs 100.000,-

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Huetingstraat 22. Vraagprijs 225.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Huetingstraat 22. Vraagprijs 225.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: KATWIJK ZH Huetingstraat 22 Vraagprijs 225.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail:

Nadere informatie

VALKENBURG Borculo 19 Vraagprijs ,- k.k.

VALKENBURG Borculo 19 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG Borculo 19 Vraagprijs

Nadere informatie

RIJNSBURG Monetstraat 18 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

RIJNSBURG Monetstraat 18 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG Monetstraat 18 Vraagprijs

Nadere informatie

Herensingel 39 LEIDEN. Vraagprijs 339.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Herensingel 39 LEIDEN. Vraagprijs 339.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 339.000,- k.k. LEIDEN Herensingel 39 De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

KATWIJK Melkweg 64. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK Melkweg 64. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Melkweg 64 Vraagprijs

Nadere informatie

SASSENHEIM Hofstraweg 208

SASSENHEIM Hofstraweg 208 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Hoofdstraat 220 2171 BN Sassenheim Tel: 0252-229646 E-mail: sassenheim@deleeuw.nl Huurprijs 700,- p.m. SASSENHEIM

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Jan van Ruusbroeclaan 29 OEGSTGEEST. Vraagprijs 237.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Jan van Ruusbroeclaan 29 OEGSTGEEST. Vraagprijs 237.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK LEIDEN Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Jan van Ruusbroeclaan 29 Vraagprijs

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

KATWIJK Duinreepstraat 47 Vraagprijs 485.000,- v.o.n.

KATWIJK Duinreepstraat 47 Vraagprijs 485.000,- v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Duinreepstraat 47 Vraagprijs

Nadere informatie

Piersonstraat 78 KATWIJK. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Piersonstraat 78 KATWIJK. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Piersonstraat 78 Vraagprijs

Nadere informatie

KATWIJK Taatedam 18 Vraagprijs ,- k.k.

KATWIJK Taatedam 18 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Taatedam 18 Vraagprijs

Nadere informatie

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde.

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. V O O R S C H O T E N Wijngaardenlaan 43 Vraagprijs: 349.500,- k.k. Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. Hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde

Nadere informatie

KATWIJK Rijnstraat 64 Vraagprijs 425.000,- k.k.

KATWIJK Rijnstraat 64 Vraagprijs 425.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Rijnstraat 64 Vraagprijs

Nadere informatie

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN Vraagprijs: 285.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Ringkade 61 LEIDEN. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Ringkade 61 LEIDEN. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Ringkade 61 Vraagprijs 100.000,-

Nadere informatie

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k.

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Deze aantrekkelijke en ruime eengezinswoning in de kindvriendelijke Molenwijk (Katwijk-binnen), heeft een uitstekende ligging nabij winkels, uitvalswegen en

Nadere informatie

LEIDEN Meerhof 18 Vraagprijs 179.000,- k.k.

LEIDEN Meerhof 18 Vraagprijs 179.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Meerhof 18 Vraagprijs 179.000,-

Nadere informatie

KATWIJK Westpad 16 Vraagprijs ,- k.k.

KATWIJK Westpad 16 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK Westpad 16 Vraagprijs

Nadere informatie

KOUDEKERK AAN DEN RIJN

KOUDEKERK AAN DEN RIJN Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Europaplein 2 2408 GX Alphen aan den Rijn Tel: 0172-47 74 76 E-mail: alphen@deleeuw.nl KOUDEKERK AAN DEN RIJN

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Hercules 103. Vraagprijs: ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Hercules 103. Vraagprijs: ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Zh Tel: 071-4076144 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Hercules 103 Vraagprijs:

Nadere informatie

Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Vraagprijs 212.500,- k.k. Bent u op zoek naar een zeer ruim en tot in de puntjes verzorgd 4-kamerappartement? Neem dan eens een kijkje in deze moderne 4-kamer maisonnette,

Nadere informatie

RIJNSBURG De Poel 90 Vraagprijs ,- k.k.

RIJNSBURG De Poel 90 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG De Poel 90 Vraagprijs

Nadere informatie

Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk

Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk Vraagprijs 249.500,- k.k. Ruim appartement met prachtig zonnig terras! Dit heerlijk ruime drie-kamerappartement is voorzien van alle gemakken. Een zeer ruime en lichte

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Hofstraweg 104 SASSENHEIM. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Hofstraweg 104 SASSENHEIM. Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Hoofdstraat 220 2171 BN Sassenheim Tel: 0252-229646 E-mail: sassenheim@deleeuw.nl SASSENHEIM Hofstraweg 104 Vraagprijs

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Schorpioen 1 Katwijk

Schorpioen 1 Katwijk Schorpioen 1 Katwijk Vraagprijs 165.000,- k.k. Bent u op zoek naar een appartement dat helemaal af is, zodat u slechts uw meubels hoeft te verhuizen en het appartement kunt betrekken? Bezichtig dan eens

Nadere informatie

LEIDEN Sint Maartenstraat 3 Vraagprijs 150.000,- k.k.

LEIDEN Sint Maartenstraat 3 Vraagprijs 150.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Sint Maartenstraat 3 Vraagprijs

Nadere informatie

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST Vraagprijs: 775.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Vrijstaande

Nadere informatie