Audi A3 Sportback e-tron

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Audi A3 Sportback e-tron"

Transcriptie

1 Pon s Automobielhandel B.V. Leusden Geldig vanaf juli 2014 Printed in Germany 433/ De in deze brochure afgebeelde en beschreven modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De gegevens over leveringsprogramma, uiterlijk, prestaties, afmetingen en gewichten, brandstofverbruik en bedrijfskosten komen overeen met de beschikbare gegevens op het moment van ter perse gaan van deze brochure. Afwijkingen in kleuren en vormen van de afbeeldingen, vergissingen en drukfouten voorbehouden. De informatie over uitrusting en technische gegevens heeft betrekking op auto s voor de Nederlandse markt. Wijzigingen voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDI AG is nadruk van deze brochure of delen ervan verboden. Het papier van deze brochure is vervaardigd van chloorvrij gebleekte cellulose. Audi A3 Sportback e-tron A3 Audi A3 Sportback e-tron Audi Voorsprong door techniek

2 Fascinatie voor Audi Verantwoordelijkheid nemen Verantwoord leven is een van de vaste waarden van het Audi beleid. We willen winst maken en internationale successen boeken, maar een verantwoorde werkgever zijn, het milieu ontzien en zuinig omgaan met grondstoffen zijn voor ons net zo belangrijk. Daarbij tellen de kleine dingen (deze brochure is gedrukt op papier met FSC-keurmerk) net zo zwaar als de grote. Audi ontwikkelt auto s die sportief zijn, die iets met je doen en die ook steeds efficiënter rijden. Op de langere termijn wil Audi met zijn modellen CO₂-neutrale mobiliteit mogelijk maken. In het totaalbeeld past ook dat Audi zijn fabrieken stap voor stap CO₂-neutraal maakt. Audi heeft ook oog voor de maatschappij, met name voor onderwijs, techniek en sociale betrokkenheid. We denken daarbij uiterst toekomstgericht. Met het Audi Urban Future Initiative kijkt Audi samen met internationale experts uitvoerig naar toekomstige stedelijke uitdagingen en trends op het gebied van mobiliteit. wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s. Teamgeest Autosport is een van de drijfveren van ons merk. Audi boekt al jarenlang successen in diverse raceklassen, zoals de 24 uur van Le Mans en de DTM. In elke sport draait het om precisie, passie en techniek, net zoals bij Audi. Daarom is Audi niet alleen als deelnemer, maar ook als sponsor sinds jaar en dag betrokken bij sportactiviteiten. Ook in Nederland. Zo sponsort Audi de Nederlandse Ski Vereniging en snowboardkampioen Nicolien Sauerbreij. Ook steunt het merk de Johan Cruyff Foundation. Internationaal is Audi onder meer sponsor van diverse voetbalclubs, de Duitse skibond en de Duitse olympische sportfederatie. Kijk voor meer informatie over alle genoemde onderwerpen op onze website: configurator.audi.nl voorsprong-door-techniek

3 Pagina Fascinatie Voorsprong door techniek is nu ook met een app te ervaren: download de gratis app Audi Link voor smartphones en tablets in de App Store of bij Google Play en maak digitaal kennis met de fascinerende wereld van Audi.* Scan de omslagfoto voor extra informatie. Audi Link brengt afbeeldingen tot leven in Audi publicaties waar het Audi app-symbool op staat. Verder herkent de app speciale audiosignalen die bijvoorbeeld met Audi tv-commercials worden uitgezonden. Met die geluiden krijgt u toegang tot extra informatie. Via de objectscanner is met Audi Link zelfs de grille te scannen van een willekeurige Audi, waarna u meer te weten komt over de wereld achter de vier ringen. U ziet video s en 3D-animaties, u krijgt achtergrondinfo en u kunt individuele configuraties maken. Techniek Uitrusting Overig 4 Audi A3 Sportback e-tron 8 Opladen 16 Audi connect e-tron-diensten 24 Stroomleverantie 12 Aandrijving/motor 20 Rijmodi 34 Standaarduitrusting 42 Velgen/banden 43 Infotainment 36 Uitvoeringen 43 Design 45 Techniek/veiligheid 40 S line 43 Comfort 48 Audi Originele Accessoires 51 Afmetingen 60 Fascinatie voor Audi 50 Technische gegevens 52 Index Deze brochure is een van de eerste publicaties die geschikt is voor de vernieuwende toepassingen van Audi Link. In de toekomst volgen nog meer functies voor deze app. * Exclusief eventuele kosten die uw telefoonprovider in rekening brengt. De uitrusting van de auto die in het Fascinatie-deel is afgebeeld, staat op pagina 58. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

4 4 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

5 Audi A3 Sportback e-tron Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven.toekomstige mobiliteit brengt veel uitdagingen met zich mee. Wij hebben daar een antwoord op in de vorm van de Audi A3 Sportback e-tron. Die kent geen beperkingen in de dagelijkse praktijk. Het is de eerste Audi met plug-in hybrideaandrijving. Ideaal om nieuwe uitdagingen mee aan te gaan.

6 6 Plezier vooraf. Prettige spanning. Een doelgerichte manier om met elektrisch rijden te beginnen. De Audi A3 Sportback e-tron. Hij combineert de pluspunten van elektrische aandrijving met de voordelen van een verbrandingsmotor. Dat betekent zowel elektrisch rijden als een grote actieradius dankzij de sterke viercilinder motor. Gewoon in één auto. De A3 Sportback e-tron is in elk opzicht goed doordacht. Zo is hij comfortabel en snel op te laden, zowel thuis als onderweg. Flexibiliteit staat immers voorop.

7 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

8 8 Stroomkabel met huishoudstekker Bedieningsunit met grafisch display >> e-tron-oplaadsysteem Stroomkabel met industriestekker Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

9 Opladen Het oplaadconcept van de Audi A3 Sportback e-tron is net zo vooruitstrevend als de auto zelf. De stekkeraansluiting zit achter de vier ringen in de Audi singleframe. De onderdelen om de auto op te laden zijn handzaam en eenvoudig in het gebruik. In het Audi e-tron oplaaddock met een karakteristiek Audi design zijn alle attributen handig op te bergen. Met behulp van een krachtige aansluiting op een aparte groep zijn lege accu s in zo n 2,5 uur weer vol. Onderweg opladen bij een publiek laadpunt gaat net zo snel. Daarvoor is de meegeleverde oplaadkabel nodig met een stekker voor een krachtige industriële stroomvoorziening. Verder is met de kabel met huishoudstekker elk gewoon stopcontact thuis en op kantoor te gebruiken. Dan duurt volledig opladen ongeveer drie uur en drie kwartier. >> Audi e-tron oplaaddock Uw Audi dealer geeft u graag specifieke informatie over de oplaadmogelijkheden en oplaadtijden.

10 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

11 Audi A3 Sportback e-tron Vooruitgang boeken. Met grote stappen. Doelen bereiken, maar dan zuiniger en zonder teloorgang van sportiviteit. Zo zien wij toekomstige mobiliteit. In cijfers uitgedrukt: een gemiddelde CO₂-emissie van slechts gram per kilometer en een gemiddeld verbruik van 1,6-1,7 l/100 km. Puur elektrisch rijden levert geen lokale uitstoot op. Tot zover de efficiency. Dan nu de prestaties: in 7,6 seconden van 0 naar 100 km/h en een topsnelheid van 222 km/h. Dat is het beste van twee werelden: zuinigheid en dynamiek. Mooi verpakt in een bijzondere auto.

12 TFSI (110 kw/150 pk) Elektromotor (75 kw/102 pk) Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

13 Aandrijving/motor Transmissie met dubbele koppeling Zestraps S tronic met geïntegreerde elektromotor Twee zielen en één gedachte. Het is precies deze combinatie waardoor de Audi A3 Sportback e-tron overtuigt. U heeft daardoor de keuze uit elektrisch, conventioneel of hybridisch rijden. De verbrandingsmotor is een 110 kw/150 pk sterke en efficiënte 1.4 TFSI. De schijfvormige 75 kw/102 pk elektromotor is geïntegreerd in de speciaal voor de A3 Sportback e-tron ontwikkelde zestraps S tronic. Deze motor levert al vanuit stilstand zijn maximale koppel, waardoor de acceleratie ook in de elektrische stand zeer dynamisch is. Voor de stroomopslag is een hoogvoltage accu aan boord, die ruimtebesparend en botsbestendig onder de achterbank is geplaatst.

14 14 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

15 Audi A3 Sportback e-tron Elektriserend. Bij elke blik. De onloochenbare stijl van puur Audi design geldt ook voor de Audi A3 Sportback e-tron. Kleine accenten zorgen voor het onderscheid. Zo is de singleframe specifiek voor de e-tron. Dat geldt ook voor de gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design. De A3 Sportback e-tron is er op slag herkenbaar door. Stijlvolle side skirts benadrukken de sportieve dynamiek. Exclusief zijn de matzwarte grille en diffusor met horizontale chroomspijlen en de e-tron-logo s op de spatborden, achterklep en grille. Het zijn allemaal uitingen van een veelzijdig karaker. De definitieve vormgeving van de Audi connect e-tron-diensten kan afwijken van die op de foto s.

16 16 Comfortwensen gaan verder dan de auto alleen. Daarom hebben wij de Audi connect e-tron-diensten* ontwikkeld, zeg maar moderne planningshulpen. Die zijn op afstand bedienbaar met een smartphone-app en vanaf de webportal*. Behalve gedetailleerde informatie over de laatste ritten, de locatie van de auto en de resterende elektrische actieradius geven ze ook inzicht in het actuele acculaadniveau. Ook is vanaf afstand direct te starten met laden en de vertrektimer in te stellen. Voor nog meer comfort is de temperatuur in uw Audi al voor vertrek elektrisch te regelen. De stroom daarvoor komt rechtstreeks uit het stopcontact, waardoor aan het begin van de rit de volledige accucapaciteit beschikbaar is voor het rijden. * De app is er voor ios en Android. De beschikbaarheid van de Audi connect e-tron-diensten verschilt per land. Kijk voor meer informatie op pagina 44 en op De Audi A3 e-tron-connect-app en de Audi A3 e-tron-portal zijn vooralsnog beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van Wijzigingen door AUDI AG voorbehouden. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

17 Audi connect e-tron-diensten >> Instellen van de vertrektimer >> Weergave van het actuele laadniveau >> Afstandsbediening van de klimaatregeling en interieurvoorverwarming De definitieve vormgeving van de Audi connect e-tron-diensten kan afwijken van die op de foto s.

18 18

19 Audi A3 Sportback e-tron Schept ruimte. Voor meer mogelijkheden. Bij het instappen lijkt de Audi A3 Sportback e-tron op elke andere Audi: een hoogwaardig interieur, dat vertrouwd comfortabel en ruim is. Toch zult u al snel subtiele verschillen ontdekken. Zo prijken er e-tronlogo s op instaplijsten, transmissiehendel en dashboard. Ook een blik in de bagageruimte zal u verrassen. Dit is namelijk een plug-in hybride zonder ruimtegebrek. De bagageruimteinhoud is een royale 280 liter, zodat er voldoende plek is voor al uw reisbagage. Dat is precies wat u van een A3 Sportback verwacht. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

20 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

21 In het instrumentarium is de toerenteller vervangen door een powermeter. Die geeft de systeemprestaties, de aandrijfstatus en het acculaadniveau weer. In de Audi A3 Sportback e-tron beschikt u over diverse rijstanden die de werking beïnvloeden. Zo is er de elektrische modus om emissievrij te rijden. De verbrandingsmotor doet niet mee als het accuniveau en de weersomstandigheden dit toelaten. In de hybridestand werken elektro- en verbrandingsmotor efficiënt samen. U heeft dan de keuze uit de acculading gebruiken, behouden of bijladen. Daarmee is er voor elk traject een bijpassende techniekregeling. In de boostmodus toont de auto zijn sportieve karakter, doordat beide motoren met maar liefst 350 Nm paraat staan. Als aanvulling op deze rijmodi is uw A3 Sportback e-tron met het standaard Audi drive select in te stellen van sportief tot comfortabel. Rijmodi

22 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

23 Audi A3 Sportback e-tron Bepaalt de toekomst. Vandaag al. Het doel is om mobiliteit te revolutionaliseren. Wereldwijde ontwikkelingen zoals verstedelijking, oprakende grondstoffen, digitalisering en de roep om duurzaamheid hebben nu al effect op de manier waarop we ons verplaatsen. Wij zetten in op duurzame energiedragers, nieuwe zuinige aandrijftechnologieën en onze koersbepalende belofte om met elektrisch rijden de emissies terug te brengen zonder compromissen op het vlak van dynamiek en sportiviteit. Daarom werkt Audi koortsachtig aan vooruitstrevende oplossingen waarmee we grote stappen kunnen zetten. Nu en in de toekomst.

24 24 Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

25 Audi e-tron maakt deel uit van een allesomvattend mobiliteitsconcept. Daarom is Audi een samenwerking aangegaan met Eneco HollandseWind. Elektrisch rijden is immers nog beter als daarvoor milieuvriendelijke energie wordt gebruikt. U krijgt bij aanschaf van de Audi A3 Sportback e-tron een laadpas met een tegoed voor 500 kilometer vrij rijden. Daarmee worden de ecologische voordelen van uw A3 Sportback e-tron nog beter benut. Stroomleverantie

26 26

27 Audi A3 Sportback e-tron Verbreedt de horizon. Duurzaam. Wie ambitieuze doelen nastreeft, moet uithoudingsvermogen hebben. De Audi A3 Sportback e-tron blinkt uit in beide. Hij kan tot vijftig kilometer puur elektrisch rijden, wat voldoende is voor de meeste ritten. Ook op de langere afstand houdt hij soeverein stand, door de uiterst efficiënte samenwerking van de verbrandings- en elektromotor in de e-tron-aandrijflijn. De actieradius is dan maximaal 940 kilometer. Dat zijn indrukwekkende cijfers, die duidelijk maken dat ook u uw doelen zult bereiken. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

28 28 Tot 50 km* elektrisch. Gemiddeld 1,6-1,7 l/100 km. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

29 Tot 940 km* hybridisch. Voor nieuwe doelen. *De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

30 30 Een visionair concept. Voor hier en nu. De A3 Sportback e-tron is een Audi die zijn sportieve afkomst niet verloochent en die een volledig nieuwe weg inslaat: richting toekomst. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

31 Audi A3 Sportback e-tron

32 32

33 Uitrusting Alles en iedereen is uniek. Het uitrustingsaanbod. Sportiviteit, comfort, design, functionaliteit: welke eisen u ook aan uw Audi stelt, hij biedt veel mogelijkheden tot personalisering. De uitrustingsvarianten van Audi zijn hoogwaardig en door u aan uw wensen aan te passen.

34 34 Geeft veel, vraagt weinig. De Audi A3 Sportback e-tron verandert mobiliteit, maar niet het plezier eraan. In tegendeel zelfs. De uitgebreide standaarduitrusting laat amper iets te wensen over. Geniet elke rit van de bijzondere eigenschappen en de prettige uitstraling. Het infotainment is van hoog niveau. Ook de andere highlights dragen bij aan uw individuele reisgenot. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

35 Uitvoeringen Standaarduitrusting Uitvoeringen S line Highlights uit de standaarduitrusting: Comfortairconditioning Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel MMI radio Audi drive select Bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay Comfortsleutel Lichtpakket Audi connect e-tron-diensten* LED-koplampen Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design * Kijk voor meer informatie over de Audi connect e-tron-diensten op pagina 16 en 44 of vraag uw Audi dealer om een toelichting.

36 36 Van sportief tot luxe. De keus is aan u. U kunt uw standaard al zeer compleet uitgeruste Audi A3 Sportback e-tron volledig naar wens samenstellen op basis van twee interessante uitvoeringen. Geef uw auto als Attraction een eigen karakter of benadruk met de Ambition de sportieve kant. Wat uw wensen ook zijn, elke uitvoering maakt van een rit in een Audi een exclusieve belevenis.

37 Uitvoeringen Standaarduitrusting Uitvoeringen S line Attraction karakter en emotie Modelspecifieke standaarduitrusting Interieur: Micrometallic zilver decoratielijsten op portieren en dashboard Stof Marathon stoelbekleding Exterieur: Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design, gedeeltelijk gepolijst¹, maat 7,5 J x 17 met 225/45 R 17* banden Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50. * Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 4 op pagina 51.

38 38 Ambition sportiviteit en dynamiek Modelspecifieke standaarduitrusting Interieur: Micrometallic zilver decoratielijsten op portieren en dashboard Stof Rallye stoelbekleding Exterieur: Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design, gedeeltelijk gepolijst¹, maat 7,5 J x 18 met 225/40 R 18² banden Functioneel: Sportstoelen vóór Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50. ¹ Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 51.

39 Uitvoeringen Standaarduitrusting Uitvoeringen S line

40 40 Trouw de sportieve lijn volgen: S line. Met S line versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback e-tron en worden de dynamische lijnen consequent voortgezet in het interieur. Geef uw auto met mooie details een individueel karakter. S line¹ Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design Gedeeltelijk gepolijst², maat 7,5 J x 18, banden 225/40 R 18³. Sportstoelen vóór Interieur, dashboard en hemelbekleding In het zwart. Met gekleurde stiksels op stoelen, lederen sportstuurwiel en transmissiehendelmanchet. S line-stoelbekleding stof Biathlon/leder Zwart met S line-reliëflogo op de leuningen van de voorstoelen. Decoratielijsten Geborsteld mat aluminium. S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel, afgevlakt aan de onderzijde Naar keuze met schakelpaddels achter het stuurwiel. Voorzien van zwart leder, gedeeltelijk geperforeerd, en S line-logo. Optioneel leverbaar: Andere velgen in 18 inch Supersportstoelen vóór S line-stoelbekleding in geperforeerd alcantara/leder of leder fijnnappa Sportstoelen met leder Velvet op schouderhoogte en supersportstoelen met leder fijnnappa met gekleurde stiksels in ruitvorm op schouderhoogte. Altijd in het zwart. Met S line-reliëflogo op de leuningen van de voorstoelen. Decoratielijsten 3D-optiek zwart. Keuze uit alle standaard en optionele lakkleuren en de speciale kleur Daytonagrijs pareleffect Transmissiehendelknop Van geperforeerd zwart leder. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50. Opberg- en bagageruimtepakket

41 Uitvoeringen Standaarduitrusting Uitvoeringen S line ¹ Alleen voor de Ambition. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 51. ³ Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 4 op pagina 51.

42 Velgen/banden Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design Gedeeltelijk gepolijst¹, maat 7,5 J x 17, banden 225/45 R 17². Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design Gedeeltelijk gepolijst¹, maat 7,5 J x 18, banden 225/40 R 18². De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 52.

43 Uitrusting Velgen/banden Design Comfort Infotainment Techniek/veiligheid Design Klimaatregeling MMI /navigatie Type-/motoraanduiding e-tron-logo s op de grille, achterklep, voorspatborden en instaplijsten. In het interieur e-tron-logo s op de transmissiehendelknop en rechts op het dashboard. Audi e-tron-singleframe Matzwarte grille met horizontale chroomspijlen. Stekkeraansluiting achter de verchroomde Audi ringen. e-tron-voorbumper Luchtinlaten in een sportief-markant design met dubbele chroomspijlen. e-tron-achterbumper Uitlaten onzichtbaar weggewerkt. Mat zwart diffusorgedeelte. Reflectoren. Side skirts S line-dakspoiler Elektrische klimaatregeling Het interieur is vooraf te koelen of te verwarmen als het Audi e-tron-laadsysteem op een externe stroombron is aangesloten of als de hoogvoltage accu voldoende is opgeladen. De elektrische aircocom pres sor koelt, afhankelijk van de buitentemperatuur, het interieur tot de ingestelde waarde van de comfortairconditioning. De elektrische verwarming zorgt op dezelfde manier voor het verwarmen van het interieur. De auto berekent zelf een efficiënt startmoment voor de klimaatregeling. Met de Audi connect e-tron-diensten en de smartphone-app zijn de klimaatregeling en vertrektijd vanaf afstand in te stellen. Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch zijn deze instellingen ook rechtstreeks in MMI in te voeren. Interieurvoorverwarming Verwarmt het interieur en ontdooit de ramen, zonder dat de motor loopt. Werkt onafhankelijk van externe stroombronnen. Met timer en programmeerbare vertrektijd in MMI of via de Audi connect e-tron-diensten. Het regelprogramma berekent zelf de beste en efficiëntste opwarmtijd. MMI navigatie plus met MMI touch Harddisknavigatie³ incl. kaartenupdateservice⁴ Elektrisch uitschuifbaar 7-inch hogeresolutie kleurenscherm met hoogwaardige 3D-kaartweergave met gebruik van topografiekleuren en 3D-weergave van o.a. stedelijke modellen. Keuze uit drie alternatieve routes. Routeinformatie op splitscreen. Detailkaarten van kruisingen en rijstrookaanbeveling Contextuele invoer van letters en cijfers door middel van handschriftherkenning op de in de draai-drukknop geïntegreerde touchpad MMI touch Contactpersoon, navigatiebestemming en telefoonnummer kiezen zonder de blik van de weg af te wenden Met MMI touch is de navigatiekaart eenvoudig te verschuiven Dynamische routebegeleiding met TMCpro en voorlezen van verkeersinformatie Op navigatiegegevens gebaseerde snelheidslimietweergave Bij grensoverschrijding weergave van specifieke landeninformatie, zoals geldende snelheidslimieten en vignetverplichting Eigen POI s via myaudi: Point-of-Interest-lijsten via de myaudi-portal op een SD-kaart naar de auto kopiëren Spraakherkenning met adresopgave in hele woorden Aanvullende pijlweergave in het bestuurdersinformatiesysteem Radio met drievoudige tuner en phase diversity 10 GB Flash-geheugen voor muziek DVD-speler ondersteunt MP3, WMA, AAC en MPEG-4 muziek- en video-dvd s Twee SDXC-kaartlezers (maximaal 2 TB) Audi music interface Bluetooth telefoonvoorbereiding met ondersteuning van Bluetooth audio streaming Acht passieve luidsprekers met een totaal vermogen van 80 watt Weergave in bepaalde talen van s en sms jes die op de telefoon binnenkomen, inclusief voorleesfunctie⁵ Gebruik van door Audi connect ondersteunde functies en toepassingen⁶ Gebruik van Audi connect e-tron-diensten In het car-menu aanvullende instel- en weergavemogelijkheden van de menu s laden en e-tron-modus, energiestroomweergave, e-tron-statistieken, elektrische klimaatregeling en interieurvoorverwarming ¹ Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 51. ² Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 4 op pagina 51. ³ Europese kaarten op harddisk of SD-kaart. ⁴ Vijf halfjaarlijkse kaartupdates. Nieuwe kaarten zijn te downloaden vanaf de myaudi-site en zijn via een SD-kaart in de auto te gebruiken. Als alternatief is het mogelijk om de updates door de Audi dealer te laten installeren, bijvoorbeeld tegelijk met een onderhoudsbeurt. ⁵ Hiervoor is een telefoon vereist die Bluetooth MAP (Message Access Profile) ondersteunt. Kijk voor toestelcompatibiliteit op of raadpleeg uw Audi dealer. ⁶ Hiervoor is de optionele uitrusting Audi connect nodig.

44 44 Audi connect e-tron-diensten Speciaal voor de e-tron ontwikkelde Audi connect-diensten waarmee via een smartphone of webportal autoinformatie is te bekijken en functies zijn te bedienen. De volgende gegevens over de auto en accu zijn met een smartphone-app en het A3 e-tron-platform ( beschikbaar: actueel laadniveau accu resterende elektrische actieradius locatie van de auto informatie over de laatste ritten (o.a. het gemiddeld elektrisch verbruik) Afstandsbediening en planning van het opladen via de smartphone: direct starten met laden instellen van de vertrektimer (de auto is op de geplande vertrektijd opgeladen) Afstandsbediening van de elektrische klimaatregeling: met een druk op de knop direct starten van de elektrische klimaatregeling instellen van de vertrektimer, om de auto in de zomer en de winter voor vertrek alvast te koelen of te verwarmen. Dat is gunstig voor de elektrische actieradius. De stroom voor het koelen of verwarmen van het interieur komt tijdens het opladen uit het stopcontact en is dus niet van invloed op de elektrische actieradius De Audi connect e-tron-diensten zijn alleen in de A3 e-tron te gebruiken. De Audi connect e-tron-diensten werken alleen binnen de dekking van het ondersteunde mobiele netwerk. De beschikbaarheid van de Audi connect e-tron-diensten verschilt per land. Om de Audi connect e-tron-diensten te gebruiken is een eenmalige registratie vereist op de A3 e-tron-website voor mobiele onlinediensten. Als onderdeel van uw aanmelding dient u de gebruiksvoorwaarden voor de Audi connect e-tron-diensten te accepteren. Deze staan ook op het A3 e-tron-platform Het aanmelden moet binnen negentig dagen na de levering van uw A3 e-tron gebeuren, anders vervalt het recht om de Audi connect e-tron-diensten gratis te gebruiken. Na registratie zijn de Audi connect e-tron-diensten twee jaar op het A3 e-tron-platform beschikbaar. Daarna wordt gratis gebruik van de diensten stilzwijgend automatisch met één jaar verlengd, tenzij u het gebruik ervan heeft opgezegd of als AUDI AG op de laatste dag van de aflopende periode de Audi connect e-tron-diensten niet meer aanbiedt. De Audi connect e-tron-diensten zijn op elk gewenst moment op te zeggen door uw account te wissen op het A3 e-tron-platform De Audi connect e-tron-diensten zijn te gebruiken via het A3 e-tron-platform of via een app voor pc, smartphone of tablet. Deze app is er voor compatibele ios- en Android-apparaten. Op het gebruik van de app zijn uitsluitend de voorwaarden van toepassing die zijn getoond bij het downloaden of updaten. Voor het gebruik van de (mobiele) verbinding gelden uitsluitend de voorwaarden van de aanbieder (telefoonprovider, internetprovider); dit geldt met name voor eventuele kosten die hiervoor in rekening kunnen worden gebracht. De Audi A3 e-tron-connect-app en de Audi A3 e-tronportal zijn vooralsnog beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van Wijzigingen door AUDI AG voorbehouden. De definitieve vormgeving van de Audi connect e-tron-diensten kan afwijken van die op de foto s. Bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay Weergave van veel nuttige auto-informatie op een goed afleesbaar hogeresolutie kleurendisplay in het directe blikveld van de bestuurder. Weergave van de actieradius (elektrisch en hybride) en energiestromen alsmede informatie van de adaptive cruise control en verkeersbordherkenning met behulp van camera (indien meebesteld). De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 52.

45 Uitrusting Velgen/banden Design Comfort Infotainment Techniek/veiligheid Rijdynamiek/remmen Techniek/veiligheid Audi drive select Instellen van een individueel autokarakter met behulp van de standen auto, comfort, dynamic en individual. De vrijloopstand draagt in de transmissiestand D in alle Audi drive select-modi bij aan een anticiperende rijstijl en helpt om brandstof te besparen. 6-traps S tronic met geïntegreerde elektromotor Geïntegreerde eenheid, bestaande uit een koppeling, elektromotor en 6-traps transmissie met elektrohydraulisch bediende dubbele koppeling. Verbindt resp. onderbreekt, afhankelijk van de rijomstandigheden, de TFSI - resp. elektromotor met de rest van de aandrijflijn. Maakt kortere schakeltijden mogelijk en schakelt vrijwel zonder merkbare onderbreking van de trekkracht. Met de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel of de transmissiehendel is de S tronic handmatig bedienbaar. In de automaatstand is er keuze uit de programma s D (Drive) en S (Sport), wat ook van invloed is op het recuperatievermogen. Inclusief wegrijassistent. Audi e-tron oplaaddock Deze handige wallbox voor het e-tron-oplaadsysteem is ideaal om de auto thuis of op het werk dagelijks op te laden. Deze vast aan de muur te monteren unit kan ook buiten hangen. Het oplaaddock is afsluitbaar en de kabels zijn erin op te bergen. Dit oplaaddock is niet geschikt voor de Nederlandse markt, vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Oplaadstekkeraansluiting Om de auto aan het stroomnet te koppelen. Verborgen achter de Audi ringen in de singleframe. De auto herkent automatisch de oplaadstekker en vergrendelt deze vervolgens. Een LED-lampje naast de aansluiting geeft de actuele oplaadstatus weer. Het oplaadproces begint meteen of indien gewenst op een later moment. Met de oplaadtimer is in te stellen wanneer de accu vol moet zijn. De laadtimer werkt vanaf een smartphone (Audi connect e-tron-diensten) en/of via MMI navigatie plus met MMI touch. Als de auto met de sleutel wordt geopend, stopt het opladen en ontgrendelt de stekker.

46 46 Audi e-tron-oplaadsysteem* De Audi A3 Sportback e-tron is voorzien van een universeel bruikbaar e-tron-oplaadsysteem. Dit bestaat uit een laadkabel om in de auto te pluggen, een bedieningskastje en twee stroomkabels met stekkers voor in het stopcontact. Eentje is geschikt voor reguliere stopcontacten (Schuko-stekker) en dan duurt het opladen circa 3,45 uur. De andere past in industriële stopcontacten (rode CEE-krachtstroomstekker) en dan is het opladen in circa 2,25 uur gereed. De kabel aan autozijde is er in uitvoeringen van 2,5 meter en 7,5 meter. Het e-tron-laadsysteem is in de auto mee te nemen, voor flexibel laden onderweg. Oplaadkabel voor publieke oplaadpunten Om de Audi A3 Sportback e-tron op te laden bij openbare aansluitingen. In openbare laadpalen zit alleen een stekkeraansluiting; de kabel dient u zelf bij u te hebben. Powermeter in het instrumentenpaneel Om de werking weer te geven van de techniek in de A3 Sportback e-tron (puur elektrisch of met de verbrandingsmotor rijden, recupereren, boosten). De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 52.

47 Uitrusting Velgen/banden Design Comfort Infotainment Techniek/veiligheid Recuperatie Maakt brandstofbesparing mogelijk door het terugwinnen van remenergie, wat een aanmerkelijke efficiencyverbetering oplevert. Omzetten van bewegingsenergie in bruikbare elektrische energie. Via de elektrische rembekrachtiging is de mate van recupereren traploos geregeld. De teruggewonnen energie wordt opgeslagen in de lithium-ion accu. Deze energie komt van pas om de elektromotor, de airconditioning en het boordnet van stroom te voorzien. De recuperatiesterkte is te beïnvloeden met de transmissiehendel. In de stand S (Sport) is het effect groter dan in D (Drive). EV-knop Om de hybridestanden te selecteren (acculading benutten, acculading behouden of de acculading verhogen) en de elektrische rijmodus in te schakelen. Bij het indrukken van de EV-knop is kort een weergave te zien in het bestuurdersinformatiesysteem of in het menu van de optionele MMI navigatie plus met MMI touch. * Uw Audi dealer geeft u graag specifieke informatie over de oplaadmogelijkheden en oplaadtijden.

48 Audi 48 Audi Originele Accessoires. Net zo uniek als uw leven. Dynamisch van A naar B en dan enthousiast nog verder. Naar wens fasegewijs puur elektrisch. In uw Audi A3 Sportback e-tron is dat vanzelfsprekend, niet in de laatste plaats omdat hij van A tot Z is aangepast aan uw persoonlijke wensen. De producten van Audi Originele Accessoires inspireren om nieuwe bestemmingen op te zoeken. Bovendien maken ze elke dag opnieuw hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Voor Audi Originele Accessoires geldt hetzelfde als voor elke Audi: creativiteit tijdens de ontwikkeling, hoge productiestandaards en uitvoerige tests. Ontdek welk maatwerk van Audi Originele Accessoires bij uw manier van leven past. A3 Audi A3 A3 Sportback A3 Limousine accessoires Originele Accessoires Kijk voor meer informatie in de Audi A3-accessoirebrochure, op en bij de Audi dealer.

49 Audi Originele Accessoires Bagageruimtebox (opvouwbaar) Deze praktische en handzame box van zwart polyester heeft een inhoud van 32 liter. De delen zitten met klittenband vast. Handig als extra bescherming van de bagageruimte. Afwasbaar en eenvoudig schoon te houden. USB-telefoonlaadsnoer Om telefoons op te laden in de Audi phone box. Fietshouder Gemaakt van een speciaal gevormd aluminium profiel en poedergecoat staal. De fiets is eenvoudig vast te zetten. Deze fietsdrager is afsluitbaar en kan maximaal 17 kg aan. Alleen te gebruiken in combinatie met Audi dakdragers. Gegoten lichtmetalen velg in 5-arm Helica design Hoogwaardig en expressief. Maat 7,5 J x 17 voor bandenmaat 225/45 R 17*. Tevens als zomer- of winterset verkrijgbaar voorzien van Continental banden. Vraag bij uw dealer naar de retourmogelijkheden. * Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 4 op pagina 51. Het brandstof- en stroomverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 50.

50 50 Model A3 Sportback e-tron 1.4 TFSI PHEV (150 kw/204 pk) Model A3 Sportback e-tron 1.4 TFSI PHEV (150 kw/204 pk) Motorbouwwijze Viercilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, turbo en indirecte intercooler Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) Max. vermogen¹ verbrandingsmotor in kw bij min ¹ 110/ Max. koppel in Nm bij min ¹ 250/ Plug-in hybrideaandrijving Max. elektrisch vermogen in kw 75² Max. elektrisch koppel in Nm 330² Max. systeemvermogen in kw 150² Max. systeemkoppel in Nm 350² Accutype Lithium-ion Accuvermogen in kwh 8,8 Aandrijving/wielen Aandrijving Voorwielen Transmissie 6-traps S tronic met geïntegreerde elektromotor Velgen³ Gegoten lichtmetaal, 7,5 J x 17 Gegoten lichtmetaal, 7,5 J x 18 Banden³ 225/45 R 17⁴ 225/40 R 18⁴ Prestaties Topsnelheid elektrisch in km/h 130 Topsnelheid hybridisch in km/h 222 Acceleratie 0 60 km/h elektrisch in s 4,9 Acceleratie km/h hybridisch in s 7,6 Verbruik⁶ 225/45 R 17⁴ 225/40 R 18⁴ Brandstof Euro 95⁷ Gemiddeld stroomverbruik in kwh/100 km 11,8 12,4 Brandstofverbruik⁸ in l/100 km bebouwde kom buitenweg 1,6 1,7 gemiddeld CO₂-emissie⁸ in g/km bebouwde kom buitenweg gemiddeld Actieradius elektrisch in km max. 50⁹ max. 48⁹ Actieradius totaal in km max. 940⁹ max. 938⁹ Emissienorm EU6 EU6 Gewichten/inhouden Leeggewicht⁵ in kg Max. totaalgewicht in kg Max. daklast in kg 75 Tankinhoud ca. in l 40

51 Index Technische gegevens Afmetingen Uitrusting Toelichting Audi A3 Sportback e-tron ¹ Deze waarde is bepaald met de voorgeschreven meetmethode volgens de actuele versie van richtlijn UN-R 85. ² Kortstondig. ³ Op de Attraction gegoten lichtmetalen velgen, maat 7,5 J x 17, banden 225/45 R 17. Op de Ambition gegoten lichtmetalen velgen, maat 7,5 J x 18, banden 225/40 R * 957 ⁴ Bij alle banden hoort een EU-bandenlabel. Dit vermeldt volgens een standaardnorm drie belangrijke bandeigenschappen: de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg. Vraag de Audi dealer om meer informatie. 675 ⁵ Leeggewicht met een bestuurder (75 kg) en de tank voor 90% gevuld, gemeten volgens de actuele versie van verordening (EU) 1230/2012. Door meeruitvoeringen kan zowel het leeggewicht als de luchtweerstandscoëfficiënt worden verhoogd, waardoor het laadvermogen en de topsnelheid dienovereenkomstig afnemen. ⁶ Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie zijn niet alleen afhankelijk van de efficiency waarmee de auto de brandstof benut, maar ook van de rijstijl van de bestuurder en andere niet-technische factoren. CO₂ is het drijfgas dat hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde ⁷ Wij raden het gebruik van lood- en zwavelvrije Euro 95 aan die voldoet aan DIN EN 228. Als deze niet verkrijgbaar is, mag u lood- en zwavelvrije Normaal 91 tanken die voldoet aan DIN EN 228. Dan neemt het vermogen iets af. De motor is ook geschikt voor E10. Dat is Euro 95 die voor 10% uit ethanol bestaat. De verbruikscijfers zijn berekend met Euro 95 in de tank, volgens verordening 692/2008/EG ** 1392 *** 1422 ** 1344 *** ⁸ De waarden zijn bepaald met de voorgeschreven meetmethode. De waarden hebben geen betrekking op één bepaalde auto en zijn ook niet gekoppeld aan ons aanbod, maar dienen alleen om een vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende uitvoeringen. ⁹ De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden. Gebruikerstip over de velgen Glanzend gefreesde, gepolijste en gedeeltelijk gepolijste velgen zijn niet winterbestendig. Door de behandeling van het velgoppervlak zijn de velgen niet goed beschermd tegen corrosie, waardoor bijvoorbeeld strooizout voor blijvende beschadigingen kan zorgen. Kies daarom in de winter voor speciale wintervelgen Afmetingen in millimeter. Afmetingen gemeten van onbeladen auto. Inhoud bagageruimte 280/1.120 l. Tweede waarde: met neergeklapte achterbankleuning en beladen tot dakhoogte. Draaicirkel ca. 10,9 m. * Maximale hoofdruimte. ** Breedte op ellebooghoogte. *** Breedte op schouderhoogte.

52 52 Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Uitvoeringen/pakketten 34 Velgen/banden 42 S line Uni lakkleuren 17-inch gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design Amalfiwit Briljantrood Briljantzwart 17-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm kinetic design Metallic lakkleuren Floretzilver metallic¹ Monsoongrijs metallic 17-inch gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak design Dakotagrijs metallic Belugabruin metallic Gletsjerwit metallic Shirazrood metallic Scubablauw metallic Mythoszwart metallic Pareleffect lakkleuren Misanorood pareleffect Kleur naar klantenwens Daytonagrijs pareleffect ² Audi exclusive individuele lakkleuren Standaarduitrusting Meeruitvoering Niet leverbaar Een selectie van de specifieke uitrusting van de Audi A3 Sportback e-tron is nader beschreven vanaf pagina 32. Informatie over de in deze index opgesomde uitrusting staat in de brochure van de Audi A3 Sportback.

53 Index Technische gegevens Afmetingen Uitrusting A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition 18-inch gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design Bandenreparatieset Bandenspanningscontrolesysteem Wielbouten, diefstalbeveiligd 18-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm dynamiek design Boordgereedschap Krik Stoelen 18-inch Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm rotor design, mat zwart, glanzend gefreesd 3 Standaardstoelen voor Sportstoelen voor Supersportstoelen voor ² 18-inch Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design Stoelbekledingen voor standaardstoelen Stof Marathon zwart Stof Marathon titaangrijs 18-inch Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design in matte titaanoptiek, glanzend gefreesd 3 Stof Regatta/mono.pur zwart Stof Regatta/mono.pur titaangrijs Stof Regatta/mono.pur pashminabeige ¹ Leverbaar in de loop van het modeljaar. ² Alleen voor de S line. ³ Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 51.

54 54 A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Stoelbekledingen voor standaardstoelen (vervolg) Stof Regatta/mono.pur kastanjebruin Leder Milano zwart Leder Milano pashminabeige Audi exclusive lederen bekledingen¹ Stoelbekledingen voor sportstoelen Stof Rallye zwart/zwart Stof Rallye zwart/zilver Stof Rallye zwart/blauw Stof Rallye zwart/geel Stof Biathlon/leder zwart ² Leder Milano zwart Leder Milano titaangrijs Leder Milano kastanjebruin Alcantara/leder zwart Alcantara/leder titaangrijs Geperforeerd alcantara/leder zwart ³ Lederuitrusting Lederuitrusting met Audi exclusive alcantara/leder fijnnappa Lederuitrusting met Audi exclusive leder fijnnappa Audi exclusive uitgebreide lederuitrusting Uitgebreide interieurelementen mono.pur Zitcomfort Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel⁵ Elektrisch verstelbare voorstoelen⁵ 4-voudig instelbare lendensteunen in de voorstoelen Stoelverwarming voor Middenarmsteun voor Achterbank 40 : 60 neerklapbare achterbankleuning Hemelbekledingen Hemelbekleding van maanzilveren of pashminabeige stof Hemelbekleding van zwarte stof Leder fijnnappa zwart ³ Audi exclusive lederen bekledingen⁴ Stoelbekledingen voor supersportstoelen Leder fijnnappa zwart ³ Audi exclusive lederen bekledingen¹ Standaarduitrusting Meeruitvoering Niet leverbaar Een selectie van de specifieke uitrusting van de Audi A3 Sportback e-tron is nader beschreven vanaf pagina 32. Informatie over de in deze index opgesomde uitrusting staat in de brochure van de Audi A3 Sportback.

55 Index Technische gegevens Afmetingen Uitrusting A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Decoratielijsten Exterieurdesign 43 Micrometallic zilver 3D-optiek Luv Aluminium Mistral zilver⁶ Aluminium Mistral brons⁷ Geborsteld mat aluminium ² 3D-optiek zwart ³ Audi exclusive gelakte decoratielijsten Type-/motoraanduiding Audi e-tron-singleframe e-tron-voorbumper e-tron-achterbumper Side skirts Dakreling blank of zwart Dakspoiler Verlichting adaptive light Traploze hoogteregeling koplampen⁸ LED-koplampen Koplampreinigingsinstallatie Grootlichtassistent Licht-/regensensor LED-achterlichten Adaptieve remlichten Interieurverlichting Interieurverlichting Lichtpakket Make-up spiegels verlicht S line-dakspoiler Blanke sierlijsten Interieurdesign Instaplijsten Aluminiumoptiek interieur Voetmatten voor Voetmatten achter Stuurwielen/bedieningselementen Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel, afgevlakt aan onderzijde ² Lederen transmissiehendelknop Audi exclusive lederen stuurwiel Audi exclusive lederen bedieningselementen ¹ Leverbaar in leder fijnnappa. ² Standaard in combinatie met S line. ³ Alleen in combinatie met S line. ⁴ Leverbaar in leder fijnnappa en alcantara/leder fijnnappa. ⁵ Alleen in combinatie met 4-voudig instelbare lendensteunen in de voorstoelen. ⁶ Niet in combinatie met stof Regatta/mono.pur pashminabeige resp. leder Milano pashminabeige. ⁷ Alleen in combinatie met stof Regatta/mono.pur pashminabeige resp. leder Milano pashminabeige. ⁸ Alleen leverbaar in combinatie met adaptive light en Audi active lane assist.

56 56 Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Spiegels Buitenspiegels met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers Buitenspiegels verwarmbaar Buitenspiegels verwarmbaar en elektrisch inklapbaar Buitenspiegels verwarmbaar, elektrisch inklapbaar en aan bestuurderskant automatisch dimmend Binnenspiegel handmatig dimbaar Binnenspiegel automatisch dimmend Daken Glazen panoramadak Ramen Warmtewerend glas, groen getint Akoestische voorruit Achterruitverwarming Extra donker getinte ramen (privacy glass) Ruitenwissers met twee snelheden en interval Zonnekleppen Klimaatregeling 43 Ventilatie en verwarming Comfortairconditioning Elektrische klimaatregeling Interieurvoorverwarming Openen en sluiten Elektronische startblokkering Comfortsleutel Diefstalalarm Voorbereiding voor track & trace¹ Opbergen/vervoer Opbergvakken Middenconsole Opberg- en bagageruimtepakket ² Bagageruimteafdekking Doorlaadopening Ski-/snowboardfoedraal Bagageogen Omkeerbare bagagemat Telefoon-/sleutelhouder Aansteker en asbak 12V-aansluiting in de middenconsole voor MMI /navigatie 43 MMI navigatie plus met MMI touch Bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay Audi connect e-tron-diensten Standaarduitrusting Meeruitvoering Niet leverbaar Een selectie van de specifieke uitrusting van de Audi A3 Sportback e-tron is nader beschreven vanaf pagina 32. Informatie over de in deze index opgesomde uitrusting staat in de brochure van de Audi A3 Sportback.

57 Index Technische gegevens Afmetingen Uitrusting A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Entertainment MMI radio Digitale radio-ontvangst Audi music interface Adapterkabels voor de Audi music interface Adapterkabels plus voor de Audi music interface Audi sound system Bang & Olufsen Sound System Communicatie Audi connect Bluetooth telefoonvoorbereiding Audi phone box Assistentiesystemen Wegrijassistent Parkeerhulp achter Parkeerhulp plus met selectieve weergave Audi pre sense basic Audi pre sense front adaptive cruise control inclusief Audi pre sense front Audi side assist Audi active lane assist Assistentiepakket Verkeersbordherkenning met behulp van een camera³ Rijdynamiek/remmen 45 Audi drive select Dynamisch onderstel Voorwielaandrijving 6-traps S tronic met geïntegreerde elektromotor Elektromechanische stuurbekrachtiging Remassistent vervolgongeval Remsysteem met schijfremmen voor en achter Elektromechanische parkeerrem Parkeerassistent met selectieve weergave Achteruitrijcamera Automatische snelheidsregeling ¹ Voertuigvolgsysteem als accessoire leverbaar via de Audi dealer. ² Standaard in combinatie met S line. ³ Alleen met Audi active lane assist in combinatie met MMI navigatie plus met MMI touch.

58 58 Pagina A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition A3 Sportback e-tron Attraction A3 Sportback e-tron Ambition Techniek/veiligheid 45 Stekkeraansluiting autozijde Audi e-tron oplaadsysteem Oplaadkabel voor publieke oplaadpunten type 2 Audi e-tron oplaaddock Powermeter op het instrumentenpaneel EV-knop Engine-start-stopknop Antiblokkeersysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBV) Veiligheidsgordels Gordelverklikkers ISOFIX kinderzitjesbevestiging en top tether op buitenste achterzitplaatsen ISOFIX kinderzitjebevestiging op de passagiersstoel EHBO-set Gevarendriehoek Waarschuwings- en controlelampjes Verlengde garantie Audi Plus 2 Assurance Aandrijfslipregeling (ASR) Elektronisch sperdifferentieel (EDS) Elektronische stabiliteitscontrole (ESC) Elektronische stabiliteitscontrole (ESC) met elektronische sperfunctie Elektrisch geregelde rembekrachtiging Recuperatie De uitrusting van de afgebeelde Audi A3 Sportback e-tron (pagina 4 31): Lakkleur: Misanorood pareleffect Velgen: gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak turbine design, gedeeltelijk gepolijst* Stoelbekleding: zwart leder Milano Decoratielijsten: 3D-optiek zwart Airbags Zijairbags voor en hoofdairbagsysteem Zijairbags achter Flankbescherming Integraal hoofdsteunsysteem Veiligheidsstuurkolom Standaarduitrusting Meeruitvoering Niet leverbaar Een selectie van de specifieke uitrusting van de Audi A3 Sportback e-tron is nader beschreven vanaf pagina 32. Informatie over de in deze index opgesomde uitrusting staat in de brochure van de Audi A3 Sportback.

59 Index Technische gegevens Afmetingen Uitrusting

60 60 Ontdek de Audi beleven Aan de fascinatie voor Audi is op veel manieren uiting te geven. In Audi City London heeft u digitaal toegang tot alle modellen, op ware grootte en in realtime. Ook een bezoek aan een van de internationale autoshows is de moeite waard. Daar toont Audi de nieuwste modellen en ook is er te zien wat de toekomst brengt op het gebied van Voorsprong door techniek. Voor de huidige stand van zaken is er de online special Voorsprong door techniek op Terugblikken is ook leuk. In Audi museum mobile in het Zuid-Duitse Ingolstadt gaan historie en hightech hand in hand. De levendige expositie combineert 130 historische voertuigen met moderne presentatievormen. Als het om actief sturen gaat, is een Audi driving experience ideaal. Puur rijplezier in actuele Audi modellen en leerzame ervaringen zijn vanzelfsprekend. De begeleiding is in handen van speciaal opgeleide en uiterst deskundige instructeurs. Zij helpen met praktische tips uw rijvaardigheid op een nog hoger niveau te brengen. Nieuw is het Audi driving experience center in Neuburg, bij Ingolstadt (Duitsland), met een 3,4 kilometer lang circuit met uitdagende bochtencombinaties, een m² groot gedeelte waarop onder realistische omstandigheden de rijlimieten zijn op te zoeken en een offroad-parcours voor Q-modellen.

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1 De Audi A3 Sportback e-tron ARS3632-03 Brochure Audi e-tron V4.indd 1 28-07-14 13:56 Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven. Toekomstige mobiliteit brengt veel uitdagingen met zich mee. Wij hebben

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10.

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10. A1 Sportback 02 03 Epic mo de on 04 05 Understatement is geen statement Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto s, volop

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27 A6 Limousine 02 03 Benut uw t i j d optimaal. Tijd is een constante factor in elk leven. Met de nieuwe Audi A6 Limousine willen we de kwaliteit verbeteren van elke minuut die u in de auto doorbrengt. Daarom

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

A3 Audi A3 / A3 Sportback

A3 Audi A3 / A3 Sportback Printed in Germany 033/1130.32.33 De in deze brochure afgebeelde en beschreven modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De gegevens over leveringsprogramma,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant A4 De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant Modellen Model Type Motor Transmissie Ex. BTW / BPM BPM Ex. BTW / incl. BPM incl. BTW / BPM Bijtelling 2015 A4 Limousine 1.4 TFSI 110 kw/150 pk S tronic 7 27.796,-

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI - Fiscale waarde excl. opties: 46.850,- - 110 kw/150 pk - Max. aanhangergewicht geremd: 1500 kg - Unilak - Achterruit, verwarmbaar

Nadere informatie

Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro Voorsprong door techniek www.audi.nl De in deze brochure getoonde en beschreven modelvarianten en uitrustingsdetails, alsmede enkele van de benoemde diensten, Audi A4 allroad quattro zijn niet in alle

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek A4 Limousine Avant Audi Voorsprong door techniek Audi A4 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die u op Audi. nl

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT.

EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT. RS 4 Avant 02 03 AUDI RS 4 AVANT EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT. De nieuwe Audi RS 4 Avant maakt vanuit elk perspectief indruk. Dit is de vierde generatie van dit model, dat opnieuw een praktische carrosserievorm

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad bij leverancier ca. 3/4 weken SUV / Terreinwagen, 4 deurs Wit (Gletsjerwit

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 79.900,00 Audi Code AX9UB74V www.audi.nl/ax9ub74v Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 79.900,00 Meer

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs Audi Configurator Fiscale waarde 237.350,00 Consumentenadviesprijs 238.940,00 Productnr. Beschrijving Prijs Motor 4S30AE\0 V10 5.2 FSI quattro S tronic Vermogen: 397(540) kw(pk) Gemiddeld brandstofverbruik:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28 Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: 56.570,28 Audi Code AXK2YDMC www.audi.nl/axk2ydmc Overzicht Audi Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87 Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: 50.479,87 Audi Code AXMFXAK5 www.audi.nl/axmfxak5 Overzicht Audi Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs 50.479,87 Technische

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u in

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST ŠkodaFabia Greenline PRIJSLIJST Škoda Fabia Greenline Prijzen Prijslijst per 1 januari 2011 brandstof motor vermogen transmissie energie co2- Fiscale uitvoering consumenten label uitstoot bijtelling prijs

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. SNEL OP WEG MET DE BMW i3. BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE VERSNELLINGSHENDEL BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP knop.

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie