Klimoppertje Datum:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klimoppertje Datum: 4-12-2015"

Transcriptie

1 Klimoppertje Datum: Activiteiten komende weken 17 december Kerstviering 19 dec. 3 jan. Kerstvakantie Het beste idee van de Klimop! Hallo kinderen en ouders van de Klimop, Wij hebben met de leerlingenraad een ideeënbus gemaakt. Heb je een leuk, mooi, spannend of schitterend idee, dan is dit je kans! Wat moet je doen: 1. Schrijf jouw idee op een briefje. 2. Stop het briefje in de ideeënbus op het podium in de hoek. De leerlingenraad zal de ideeënbus regelmatig leeg maken en kijken wat we met jullie idee kunnen doen. Schrijf je naam en de groep op het briefje want op het einde van het schooljaar reiken we een prijs uit voor het beste idee, dus: DOE ALLEMAAL MEE!!! Namens de leerlingenraad Jorn en Kyell uit groep 6

2 Eerste incasso ouderbijdrage en overblijfgeld De eerste incasso van de vrijwillige ouderbijdrage en het overblijfgeld zal plaatsvinden op 15 december Wij zullen 32,50 per kind incasseren voor de ouderbijdrage, indien in termijnen wordt betaald is het bedrag 16,25 per kind. Wij zullen 57,15 per kind incasseren voor het overblijfgeld, indien in termijnen wordt betaald is het bedrag 28,58 per kind. De ouderbijdrage zal worden geïncasseerd vanaf onze rekening NL88RABO , het overblijfgeld zal worden geïncasseerd vanaf onze rekening NL04RABO Het incassant- ID is NL33ZZZ Als omschrijving zullen wij de naam van uw kind vermelden. De volgende incasso zal plaatsvinden in februari 2015, dit betreft alleen diegenen die in termijnen wensen te betalen. De ouders die geen incassomachtiging hebben afgegeven, kunnen de bedragen naar bovengenoemde rekeningnummers overmaken. Graag bij betaling de naam van uw kind vermelden. Voor een heel schooljaar is de vrijwillige ouderbijdrage 32,50 per kind, het overblijfgeld 57,15 per kind per schooljaar. Voor instromers vanaf januari gelden aangepaste tarieven, deze zijn terug te vinden in de schoolgids. Incassomachtigingen Inmiddels heeft ruim 60% van de ouders een incassomachtiging ingevuld voor het innen van de ouderbijdrage en het overblijfgeld. Mocht u nog geen gebruik maken van de mogelijkheid om per incasso te betalen, en dat wel willen, dan kunt u via de site een incassoformulier uitprinten. U vindt de formulieren onder de rubriek algemene informatie. Wilt u deelnemen, vragen wij u om per kind 2 machtigingen af te geven, 1 voor de ouderbijdrage en 1 voor het overblijfgeld. Met vragen omtrent de incasso s en betalingen, kunt u terecht bij de penningmeester van de oudervereniging, bereikbaar via akn.nederweert@kpnplanet.nl

3 Schoenmaatjes Beste ouders, Afgelopen vrijdag hebben we 220 gevulde en mooi versierde schoendozen kunnen afleveren in Horst op één van de verzamelpunten van Schoenmaatjes. Yoni uit groep 5, Yvi uit groep 6, Roby uit groep 7 en Maud uit groep 8 mochten mee om een handje te helpen. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie inzet! Samen hebben we gezorgd voor dit mooie eindresultaat!!! Namens de sponsorloopcommissie, Ingrid Wijen en Gerry Hurkmans (oudervereniging) en Anka Stultiens (team)

4 Wie kan ons helpen? De leerlingenraad is op zoek naar metalen fotolijstjes in de vorm van een hart. We zouden graag drie hartjes willen hebben voor onze muur van trots. Wat dit precies is, vertellen we als het klaar is. Heb je een hartjes fotolijst waar je niets meer mee doet, dan kunnen wij deze goed gebruiken! Je kunt het doorgeven aan juf Ingrid H. Alvast bedankt!! Groetjes van de leerlingenraad Muziekles Rick i.s.m. harmonie Nederweert Groep 4 doet dit jaar weer mee met de blaasmuziekwinkel, een project gegeven door het Rick i.s.m. de harmonie van Nederweert. Woensdag hadden we de eerste gastles. Nadat we in de vorige les al geoefend hadden op zelfgemaakte trompetten, konden we nu zien hoe het instrument er echt uitzag. Maud Seuren van groep 8 kwam een sinterklaasliedje spelen op haar trompet. Ze kon dit heel goed en zit ook al bij de jeugdharmonie. Na het optreden van Maud hebben we met onze handen en voeten een Spaans ritme gegeven aan een Sinterklaaslied en uiteindelijk ook nog een lied met de boomwhackers gespeeld.

5

6 Kerstfeest op de Klimop Donderdag 17 december 2015 vieren we weer kerst op de Klimop. De kinderen worden om uur op school verwacht. Ons kerstfeest bestaat dit jaar uit een heerlijk buffet voor de kinderen, er is weer een optreden van de inmiddels wereldberoemde band De Mama s en de Papa s. en.. er wordt geknutseld voor Domus Bona Ventura in Nederweert. O ja. neem ook een warme jas mee, want we gaan ook nog even naar buiten voor een kleine speurtocht. Voor het lopend buffet hebben we de hulp nodig van de bovenbouw. Groep 5 en 6 gaan thuis koude voorgerechtjes maken. Je kunt denken aan: toastjes, prikkers, kleine knakworstjes, (gevulde) eieren, eiersalade, stokbrood, kruidenboter, wraps, enz. Groep 7 en 8 gaan thuis koude nagerechten maken. Op de deur van de klas komt een inschrijflijst te hangen. Je schrijft op wat je maakt, want het is leuk als er verschillende soorten gerechtjes gemaakt worden. Elk kind maakt een portie kleine hapjes voor 10 personen. Je mag ook met een groepje samenwerken, het hapje is het aantal personen van je groepje keer 10.

7 Let op: schrijf je naam en je groep op de pan/schaal/bord/etc. waar je het eten op serveert, zodat alle spullen weer bij de juiste personen terugkomen. De hapjes worden om uur naar de hal van de school gebracht. De ouderraad zorgt voor het hoofdgerecht en het juist neerzetten van de spullen. Alle kinderen hebben die avond een plastic bord nodig, liefst met opstaande rand. Dit is handig zodat er niets van het bord kan vallen als ze terug naar de klas lopen. Het bord wordt in een plastic tas meegeven, zodat we het vuile bord na het eten in de plastic tas mee naar huis kunnen geven. Als de naam op het bord staat, komt het zeker bij het goede kind terecht! Om uur kunnen de kinderen van de kleutergroepen door de ouders worden opgehaald via de tuindeur van de klassen. Groep 3 kan via de hal in de klas opgehaald worden. De ouders van de overige groepen ( groep 4/8 ) kunnen als gebruikelijk op de speelplaats wachten op hun kind(eren). Vrijdag 18 december begint voor alle kinderen om uur een welverdiende vakantie. Wij van de Klimop wensen iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toe.

8 Wij feliciteren..(4 t/m 10 december): 5 december Christon Hermans (6 jaar) groep 1/2 B Jop Linsen (9 jaar) groep 5 6 december Bas Claessen (5 jaar) groep 1/2 A 7 december Sjors Adriaens (12 jaar) groep 8 Ilja Kersten (11 jaar) groep 7 Isabelle Kusters (8 jaar) groep 4 8 december Geert Saes (12 jaar) groep 8 9 december Eef Kirkels (5 jaar) groep 1/2 A 10 december Lonne Adriaens (10 jaar) groep 7 Een hele fijne verjaardag toegewenst! Team OBS De Klimop Informatie van externe instanties Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat jouw basisschool vaak al een gedeelte betaald voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt. Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al je software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer... En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl. Hoe ontvang je deze korting?

9 Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je nog geen account dan kun je dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvang je via e- mail je inloggegevens en kun je gaan bestellen. De voordelen van schoolspot.nl Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding) De laagste prijzen Specifiek aanbod voor het basis- en speciaal onderwijs Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden) De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date) Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt) Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basisonderwijs! CJG tip van de maand Een gezellig feestmaal De feestdagen zijn een leuke tijd voor het hele gezin. Hoe hou je het leuk en gezellig aan tafel met je kinderen? 1. Maak duidelijk afspraken met je kind als je gaat fonduen of gourmetten. Wat doet je kind zelf en wat mag (nog) niet? Houdt hier vooral de veiligheid in de gaten. 2. Bedenk van te voren hoe lang de kinderen aan tafel moeten blijven zitten. Zorg voor afleiding tussendoor of maak een apart tafeltje waar ze kunnen kleuren en spelen. 3. Bedenk samen met je kind(eren) het kerstdiner. Dan weet je zeker dat zij het ook lekker vinden. Bovendien kiezen zij meestal voor eenvoudige en betaalbare gerechten. Dat houdt de kerst ook minder stressvol en financieel leuk. Klik hier voor de leuke decemberactiviteiten in de regio.

10 CJG Workshops Woensdag 9 december 2015 Workshop Ruzie en agressie bij kinderen Positief opvoeden Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn wel eens boos. Maar als dit vaak gebeurt of als broers en zussen elkaar thuis steeds in de haren vliegen hebben ze hulp nodig van hun ouders dit gedrag te keren. Maar hoe doe je dat nou op een positieve manier of zonder zelf ook boos te worden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Woensdag 9 december van uur Waar: Centrum Jeugd en Gezin, Vogelsbleek 10 in Weert Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen tot 10 jaar Kosten: gratis workshop, wel verplichte aanmelding Meer informatie en aanmelden:

11 Woensdag 16 december 2015 Workshop Leren Luisteren Positief opvoeden Iedere ouder kent momenten dat je kind niet luistert. Leren gehoorzamen is een vaardigheid die kinderen helpt om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Maar hoe doe je dat nou, op een positieve manier? Zodat het geen straf is, maar jij als ouder en je kind het beide prettig vinden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Woensdag 16 december van uur Waar: Centrum Jeugd en Gezin, Donderbergweg 47, Roermond Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen tot 10 jaar Kosten: gratis workshop, wel verplichte aanmelding Meer informatie en aanmelden:

12 Uitnodiging meeloopmiddagen LVO Weert 2016 Aan de leerlingen van groep 8 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen in groep 8 Weert, 1 december 2015 Betreft : Meeloopmiddagen LVO Weert Beste jongens en meisjes, Geachte ouders/verzorgers, Binnenkort maken jullie met je ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing! Jullie zijn inmiddels uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden in Weert. Zo behoren gymnasium, atheneum, havo, mavo, basis/ kader, de zesjarige techniekopleiding en het praktijkonderwijs tot de keuzemogelijkheden. En daarbinnen zijn ook nog extra mogelijkheden voor o.a. tweetalig onderwijs, Technasium, cultuur & sport en kunst. Om jou te helpen bij de keuze voor een vervolgopleiding organiseren we meeloopmiddagen. Je kunt dan kennismaken met de school van jouw keuze en een les volgen. De meeloopmiddagen op Het Kwadrant, Philips van Horne en Het College Weert vinden plaats op: Woensdag 20 januari en woensdag 27 januari 2016 van tot uur Het BRAVO! College Cranendonck organiseert één meeloopmiddag op: Woensdag 20 januari 2016 van tot uur Kun je de 20 e niet? Dan kun je een afspraak maken op het BRAVO! College via r.barten@lvo-weert.nl. Inschrijven voor een meeloopmiddag kan vanaf dinsdag 1 december a.s. via het aanmeldformulier op Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk woensdag 13 januari Je bent beide middagen welkom, maar per middag kun je slechts één school/één leerstroom kiezen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als leerling op een van onze scholen! Met vriendelijke groet, Peter-Mathijs Linsen, Jan Mueters, Frank Stals, Directeur Philips van Horne Directeur Het Kwadrant Directeur Het College

13 Nog even alles op een rijtje: Woensdag 20 januari en woensdag 27 januari 2016 van tot uur: De meeloopmiddagen op Het Kwadrant, Philips van Horne en het College Weert. Woensdag 20 januari 2016 van 13:30 tot 15:15 uur: De meeloopmiddag op het BRAVO! College Cranendonck. Inschrijven voor een meeloopmiddag kan vanaf dinsdag 1 december a.s. via tot uiterlijk woensdag 13 januari Maandag 7 en dinsdag 8 maart 2016: Aanmeldingsdagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze. OBS De Klimop Nederweert Dokter van de Wouwstraat 39, 6031 HC Nederweert (0495)

14 Nationale zwem 4-daagse De jaarlijkse zwem4daagse komt er weer aan, georganiseerd door Reddingsbrigade Nederweert! Heb jij zin om op een uitdagende, sportieve en vooral leuke manier de tijd tussen de feestdagen door te brengen? Meld je dan nu aan! Het zal plaatsvinden van 27 tot en met 30 december van 12:00 tot 14:00 in het LACO sportcentrum in Nederweert. Kun je een van deze dagen niet? Niet getreurd, op 31 december is er van 13:30 tot 14:30 nog een mogelijkheid om de laatste baantjes te zwemmen. Dit jaar is het thema van de zwem4daagse: Met de Zwem4Daagse fit het nieuwe jaar in. Lukt het jou om 4 dagen 750, 1000, 1500 of 2000 meter te zwemmen? Dan wordt deze prestatie natuurlijk beloond met een prachtige medaille en oorkonde! Aanmelden is mogelijk via de site: nederweert.zwem4daagse.nl Schrijf je nu al in en betaal voor 4 dagen slechts 9,00 in plaats van 10,- wanneer je je aanmeldt bij de kassa. Kun je niet 4 dagen, maar je wilt ook fit het nieuwe jaar, dat kan met een dag deelname van 3,50 per dag Alvast fijne feestdagen en graag tot ziens bij de zwem4daagse! Reddingsbrigade Nederweert OBS De Klimop Nederweert Dokter van de Wouwstraat 39, 6031 HC Nederweert (0495)

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan 2017 23-12 Groep 2 vrij 23-12 Groep 3 t/m 8 s middags vrij 25-12 Eerste Kerstdag 26-12 Tweede Kerstdag Gilanah Ilse 01-01 Nieuwjaarsdag Geen mededelingen Geen mededelingen Kober

Nadere informatie

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt Pagina 1 van 3 Inhoudsopgave Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Aankondiging cliniclowns Algemaan: Brief vrijetijdsbesteding. SO: Kerstmarkt 2015. SO: Muziyoga VSO: Sinterklaas VSO: Studiedag Bijlage

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 Overig pag.10 1 Woensdag 9 december: 11.15-12.30 uur: Inloop spreekuur CJG locatie Bongerd

Nadere informatie

1 december 2015 (nr 4)

1 december 2015 (nr 4) 1 december 2015 (nr 4) Sinterklaasfeest en kerstviering Sinterklaas gebruikt vrijdag 4 december een boot om een bezoek te kunnen brengen aan onze school! Wij vragen u met klem om de kinderen op tijd naar

Nadere informatie

NL27ABNA054.44.28.773

NL27ABNA054.44.28.773 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 26 november 2015 De school is weer mooi versierd.. De decoratiegroep is afgelopen vrijdag

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 25 oktober 2016 17 t/m 21-10 Herfstvakantie

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 20-11 Groep 2 vrij 25-11 MR-vergadering 01-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sven Blom Milan Jongenelen 04-12 Groep 2 vrij Carnaval Over een paar maanden is

Nadere informatie

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie!

Agenda. Nummer 6 maart Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige broertjes/zusjes aan te melden bij de administratie! Agenda Nummer 6 maart 2016 14 maart Start thema gezond en fit 24 maart Einde thema gezond en fit Paasontbijt 25 maart Goede vrijdag 27 maart!e paasdag 28 maart 2 e paasdag 29 maart Studiedag 01 april Inloop

Nadere informatie

Foto: Dion Huiberts voor Nederweert Actueel. Let op!!! Op donderdagmiddag 15 januari hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Foto: Dion Huiberts voor Nederweert Actueel. Let op!!! Op donderdagmiddag 15 januari hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 8 19-12-2014 Twee scholen, samen sterk, wensen u een prettige kerst en een leerzaam 2015! Kinderen en teams basisschool de Bongerd en integraal kindcentrum de Kerneel. Foto: Dion Huiberts voor

Nadere informatie

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8.

Vrijdagochtend 18 december vieren we kerstfeest met de leerlingen uit groep 3 t/m 8. Juliana van Stolbergschool Chr. Basisonderwijs Oosterscheldestraat 1-3 4695 EN Sint Maartensdijk T: 0166 66 26 10 / 06-28708692 E: directie@jvanstolbergschool.org I: www.jvanstolbergschool.org Inleiding

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 16 Datum: 19 mei 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

EXTERN NIEUWS december 2015

EXTERN NIEUWS december 2015 EXTERN NIEUWS december 2015 Een gezellig feestmaal De feestdagen zijn een leuke tijd voor het hele gezin. Hoe hou je het leuk en gezellig aan tafel met je kinderen? 1. Maak duidelijk afspraken met je kind

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2

Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief oktober 2016: Nr. 2 Agenda oktober Agenda november

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij.

Woensdag 14 maart wordt er geen onderwijs gegeven i.v.m. de stakingsdag en zijn de kinderen vrij. Jaargang 4, nummer 9, 11 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Woensdag 7 maart was er een koffieochtend voor ouders, georganiseerd door ouders (Malika Bentiss en Tine van Laar). De koffieochtend werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 maart 2016

Nieuwsbrief 12 maart 2016 Nieuwsbrief 12 maart 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week hebben we in de klassen gepraat over relaties en seksualiteit. Er zijn open gesprekken gevoerd en de kinderen hebben de kans gehad om vragen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015

Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 Nieuwsbrief 14 t/m 18 dec 2015 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie W1-SW16 Deze week hoofdluiscontrole W2-SW17 Deze week nacontrole hoofdluis Dylan Janse Nick Koevoet Jasmine Jaid

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar:

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: 28 november 2018 Kwaliteitsonderzoek De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: Kwaliteit: Ze kijken met name of er sprake is van een verbetercultuur, een gezamenlijk

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 7 8 februari 2016 Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden volgende week maandag en dinsdag (niet woensdag!) plaats.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Puberteit en Autismespectrumstoornissen

Puberteit en Autismespectrumstoornissen Uitnodiging Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen.

Nadere informatie

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2 Weekbericht o.b.s. De Eiber Dankzij een aantal ouders staat er nu een prachtige kerstboom op het plein. Bedankt! De school is al helemaal weer in kerstsfeer. Dit dankzij de hulp van een groot aantal ouders.

Nadere informatie

Carnaval. Nieuwe vakken. Hofbode nr.12 : 27 februari 2012

Carnaval. Nieuwe vakken. Hofbode nr.12 : 27 februari 2012 Hofbode nr.12 : 27 februari 2012 Carnaval Nieuwe vakken Op vrijdag 17 februari hebben we genoten van een geweldig carnavalsfeest. We waanden ons in de wereld van 1001 nacht; het verre oosten. De dag begon

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

INHOUD VAN DIT BULLETIN:

INHOUD VAN DIT BULLETIN: infobulletin 11 OUDERS / LEERLINGEN (schooljaar 2017-2018) In dit informatieblad staan allerlei wetenswaardigheden en wordt de aandacht gevestigd op activiteiten die op Sg. Sint Ursula, locatie Horn plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Op de agenda 12-10-2015 15-10-2015 21-10-2015 22-10-2015 24-10-2015 inleveren ALGEMEEN Oudergesprekken Oudergesprekken

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 20 In dit nummer: Kalender Vrijdag 24 juni Sportdag Groep 4 Zaterdag 25 juni Maandag 27

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl De Sokkerwei Uit de wei vrijdag 20 februari 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie