VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG HJ TE DE MEERN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG 15 3453 HJ TE DE MEERN"

Transcriptie

1 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG HJ TE DE MEERN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale verkoopbrochure van bovengenoemde woning. Deze digitale verkoopbrochure is een beknopte versie van de brochure die wij beschikbaar hebben op ons kantoor. Onze makelaars zijn graag bereid de woning verder toe te lichten. Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u een afspraak maken met ons voor het bezichtigen van de woning, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat wij de afspraak voor u kunnen arrangeren. Wellicht heeft u ook vragen over de mogelijkheden van financiering van deze woning of misschien over de waarde van uw huidige woning. Het is daarom goed te weten dat De Keizer makelaarsgroep u vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling van uw huidige woning aanbiedt. Tevens kunt u voor een gedegen financieel advies terecht bij één van onze erkende hypotheekadviseurs. Zodoende bereidt u zich optimaal voor om met een gerust hart een woning te kopen. Neem contact op voor meer informatie, onze makelaars helpen u graag!!! Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van uur tot uur. Op zaterdag is ons kantoor Nieuwegein geopend van uur tot uur, bezichtigingen op afspraak op zaterdag en buiten kantoortijden zijn altijd mogelijk op alle kantoren. Nadrukkelijk wordt vermeld dat de verkoopvoorwaarden vermeld op onze site van toepassing zijn en dat aan bijgevoegde objectinformatie geen rechten kunnen worden ontleend en niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze objectinformatie geldt als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Met vriendelijke groet, HET TEAM VAN DE KEIZER MAKELAARSGROEP De Keizer Makelaars Vleuten Pastoor Ohllaan CC VLEUTEN - DE MEERN Tel:

2 De Meern, Genialisweg 15 Koopsom ,- k.k. Bent u op zoek naar een prachtige, in het oog springende, ruime uitgebouwde tussenwoning met extra multifunctionele ruimte/garage (25 m²) in de tuin welke nu in gebruik is als kapsalon, prima tuin en gelegen in een rustige straat? Met natuurlijk veel licht en ruimte? Dan gaat deze woning wellicht uw droomhuis worden. Deze luxe eengezinswoning is gelegen aan een kindvriendelijke straat aan de rand van de wijk Balije in De Meern. Door de optimale ruimtelijke indeling, biedt deze woning een verrassing aan woonruimte, sfeer en woonplezier. Kosten noch moeite zijn bespaard om tot dit afwerkingsniveau te komen! In de nabije omgeving van de woning liggen diverse groenzones, voor kinderen is er dan ook ruim voldoende speelgelegenheid. Aanvaarding in overleg.

3 Wijkinformatie: Deze schakel tussen Veldhuizen en de wijk Nijevelt van De Meern herbergt vele archeologische bodemschatten zoals het opgegraven Romeinse schip. De namen van straten en hofjes verwijzen naar de Romeinse aanwezigheid in het gebied. In de Balije staan ongeveer 750 woningen in verschillende soorten en maten. Er is bewust gekozen voor een straatbeeld met zo min mogelijk auto s. Een aantal straten is autovrij. Bewoners kunnen hun auto kwijt in een van de drie parkeerbossen, dit zijn grote gemeenschappelijke parkeerpleinen met bomen en hagen. De Balije wordt omgeven door een ruime groene ecologische en cultuurhistorische setting. Verder bepalen twee monumentale boerderijen sterk het karakter van de wijk. Een van de boerderijen wordt omgebouwd tot restaurant. Scholen en winkels bevinden zich op een steenworp afstand.

4 Prachtige, ruime uitgebouwde tussenwoning met extra multifunctionele ruimte/garage, met natuurlijk veel licht en ruimte. Dan gaat deze woning wellicht uw droomhuis worden. Woning is gelegen aan de rand van de wijk Balije in De Meern.

5 Entree/hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping, luxe toilet met zwevend closet, toegang naar woonkamer en keuken. Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin.

6 De woonkamer en keuken zijn voorzien van een lamelparket eikenvloer gelegd in klassieke visgraat. De gehele begane grond is voorzien van glad gestuukte wanden en gestuukte plafonds.

7 Genoeg ruimte voor een gezellige eethoek. Lichte open keuken in landelijke stijl.

8 De keuken is uitgerust met alle gewenste inbouwapparatuur.

9 De keuken is voorzien van een granieten hardstenen aanrechtblad. De zeer goed onderhouden en verzorgde achtertuin is gesitueerd op het oosten.

10 De tuin is voorzien van een buitenkraan en elektra. In 2012 is de berging vergroot tot een multifunctionele ruimte/garage (nu in gebruik als kapsalon).

11 Deze ruimte is volledig in spouw gebouwd en beschikt over dubbele openslaande deuren, toiletruimte met zwevend wandcloset en wateraansluiting en verwarming. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als kantoorruimte.

12 Aparte toegangsdeur tot de multifunctionele ruimte. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning (voorheen 2) is circa 19 m² groot.

13 Ook op deze verdieping zijn de wanden en plafonds strak afgewerkt met glad stucwerk. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval.

14 De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 10 m². De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking.

15 De vergrootte, luxe badkamer beschikt over een tv-aansluiting en ruime inloopdouche v.v. rainshower, ligbad, zwevend wandcloset en wastafelmeubel. Tevens is er een raam aanwezig voor daglicht en extra ventilatie.

16 De inloopdouche v.v. rainshower. Zwevend wandcloset.

17 Via een vaste trap naar de tweede verdieping. Overloop met toegang tot twee slaapkamers, ruime technische ruimte met cv-combi en was/droger aansluitingen.

18 Slaapkamer van circa 11 m². Deze kamer is voorzien van een dakraam.

19 Uitzicht op de tuin vanuit de eerste verdieping. Slaapkamer voorzien van dakkapel.

20 De slaapkamer is circa 9 m². Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder over de gehele breedte van de woning.

21 In de nabije omgeving van de woning liggen diverse groenzones, voor kinderen is er dan ook voldoende speelgelegenheid. Deze woning is exact gemeten volgens de branchebrede meetinstructie.

22 Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

23 Plattegrond: Begane grond

24 Plattegrond: Eerste verdieping

25 Plattegrond: Tweede verdieping

26 Plattegrond: Derde verdieping

27 Plattegrond: Garage

28 Details/Bijzonderheden van de woning Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Perceelsoppervlak 144 m² Inhoud 535 m³ Gebruikersoppervlak 136 m² Bouwjaar/Periode 2008 Bouwvorm Bestaande bouw Eigen grond Ja Erfpacht Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd Warmwater C.v.-ketel 2008 Verwarming C.v.-ketel 2008 Soort keuken Open keuken Type tuin Achtertuin, voortuin Ligging Oost Garage Vrijstaand steen Schuur/berging Garage/multifunctionele ruimte EPA energieklasse Volgt Servicekosten Niet van toepassing Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan ook gelden voor (bouw)tekeningen, schetsen, afmetingen en maatvoeringen. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Vraagprijzen zijn kosten koper. Alle verstrekte informatie dient u in het kader van het BW niet te beschouwen als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Voor een eventuele vermelding van onjuiste gegevens aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN JJ TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN JJ TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN 83 3524 JJ TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Plattegrond: verdieping

Plattegrond: verdieping Plattegrond: verdieping Details/Bijzonderheden van de woning Soort woning Type woning Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Perceelsoppervlak Appartement Maisonnette Inhoud 517 m³ Gebruikersoppervlak 161

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Ridderkerk. Hollandsestraat 12. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Ridderkerk. Hollandsestraat 12. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Ridderkerk Hollandsestraat 12 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Soms voelt een huis gelijk goed...zo ook bij de Hollandsestraat 12!

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG 19 3994 AR TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG 19 3994 AR TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG 19 3994 AR TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Frans Halsstraat 62 te Zwolle

Frans Halsstraat 62 te Zwolle Frans Halsstraat 62 te Zwolle Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer Zwolle B.V. Deze fraaie eengezinswoning is gesitueerd op een mooie locatie op 3 minuten loopafstand van de historische en sfeervolle

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Brêgebuorren 26 Dronryp

Brêgebuorren 26 Dronryp Brêgebuorren 26 Dronryp Vraagprijs 157.500,-- kosten koper Omschrijving Brêgebuorren 26 - Dronryp Karakteristieke, gemoderniseerde woning met vrijstaand, volledig geïsoleerd bijgebouw/garage. In het oude

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning.

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. L E I D E R D O R P Middentocht 6 Vraagprijs 325.000,- k.k. In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1988

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Besoekistraat 10 HAARLEM

Besoekistraat 10 HAARLEM Besoekistraat 10 HAARLEM VLIEG Makelaars O.G. Haarlem Vraagprijs 219.000,00 kosten koperhuurprijs Uitstekend onderhouden eengezinswoning in leuke en kindvriendelijke woonwijk. Deze woning heeft een voortuin,

Nadere informatie

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht BIJZONDERE GEMODERNISEERDE RUIME EENGEZINSWONING. DE WONING HEEFT 5- KAMERS EN EEN TUIN MET ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN HET POPULAIRE HOOGRAVEN. DE WONING

Nadere informatie

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rode Kruislaan 7 Vlaardingen Vraagprijs 310.000 k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk Vlaardingen- Ambacht/Babberspolder. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 8 2715 BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2715 BS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 580 1300cm Garage

Nadere informatie

PEEK&POMPE. Ten Veldestraat 101 De Meern. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30

PEEK&POMPE. Ten Veldestraat 101 De Meern. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 Objectinformatie Ten Veldestraat 101 De Meern CROESELAAN 393 3521 BZ UTRECHT T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL KVK 30228652 NVM/VASTGOEDCERT Ten Veldestraat 101 De

Nadere informatie

De Savornin Lohmanplantsoen 16

De Savornin Lohmanplantsoen 16 V O O R S C H O T E N De Savornin Lohmanplantsoen 16 Vraagprijs: 269.500,- k.k. In een rustige kindvriendelijke wijk aan woonerf gelegen eengezinswoning met aan de voorzijde een parkeerplaats op eigen

Nadere informatie

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Spinbolmolen 47 3352 TA Papendrecht Bieden vanaf: 225.000,00 k.k. Informatie Spinbolmolen 47-3352 TA Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Hoekwoning Bouwjaar : 1981 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen Vraagprijs 375.000 k.k. Bijzondere en sfeervolle hoekeengezinswoning. Uniek van opzet, omdat de woning overdwars is gebouwd ten opzichte van de opvolgende rijwoningen.

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Andoornlaan 20

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Andoornlaan 20 TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar PAPENDRECHT Andoornlaan 20 De online executieveiling vindt plaats op donderdag 19 februari 2015 via de website van Nationalevastgoedveiling.nl Half vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Noordeinde 12 2665 TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2665 TR Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype

Nadere informatie

Kleine Hoorn 22 MARUM

Kleine Hoorn 22 MARUM Kleine Hoorn 22 MARUM Kleine Hoorn 22 9363 EW Online executieveiling Kleine Hoorn te Marum, 12 mei 2015. Openbare verkoop ex. art. 514 Rv ev Onderhandse biedingen: het is niet mogelijk om voorafgaand aan

Nadere informatie

Nieuwe Kleiweg 51, 3043 LG Rotterdam ,- k.k.

Nieuwe Kleiweg 51, 3043 LG Rotterdam ,- k.k. , 3043 LG Rotterdam 275.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden instapklare EENGEZINGSWONING in Overschie, aan de rand van Park Zestienhoven. Heerlijk rustig gelegen en toch bent u in een mum van tijd

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

Groeneweg VE Vlaardingen k.k.

Groeneweg VE Vlaardingen k.k. TE KOOP Groeneweg 25 3131 VE Vlaardingen 219.500 k.k. KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 3131 VE Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 373 532cm Woonruimte

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Aan een autovrije straat in het midden van het gezellige centrum van Voorschoten gelegen jaren -30 tussenwoning met vele mogelijkheden.

Aan een autovrije straat in het midden van het gezellige centrum van Voorschoten gelegen jaren -30 tussenwoning met vele mogelijkheden. V O O R S C H O T E N Erasmusstraat 7 Vraagprijs: 199.000,- k.k. Aan een autovrije straat in het midden van het gezellige centrum van Voorschoten gelegen jaren -30 tussenwoning met vele mogelijkheden.

Nadere informatie

Archimedesstraat 2 - Schoonhoven

Archimedesstraat 2 - Schoonhoven Archimedesstraat 2 - Schoonhoven Vraagprijs 269.000,- kosten koper Omschrijving Ruim huis voor groot gezin! In een rustige en sociale omgeving. Vijf slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en garage. Scholengemeenschap

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Fruitweidestraat 43 - Zwolle Fruitweidestraat 43 - Zwolle Vraagprijs 205.000,= k.k. Omschrijving Fruitweidestraat 43 - Zwolle Deze royale, in jaren 30 stijl gebouwde woning is gelegen aan één van de leuke hofjes van Stadshagen. Dit

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand Dordrecht Mildenburg 60 Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Buitengewoon royale 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

Creuselaan 5 Eindhoven

Creuselaan 5 Eindhoven Creuselaan 5 Eindhoven Straatbeeld Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. 5 kamer eengezinswoning met eigen oprit VRAAGPRIJS 225.000,- (k.k.) Hal / entree Woonkamer Keuken Omgeving:

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen Vraagprijs 450.000 k.k. Een unieke kans om heerlijk nieuw te wonen in een in 2017 opgeleverde hoekwoning in de geliefde buurt de Buitenplaats van Ruytenburch. Deze op

Nadere informatie

Dordrecht. Isaac da Costastraat 27. Huurprijs 750,- per maand

Dordrecht. Isaac da Costastraat 27. Huurprijs 750,- per maand Dordrecht Isaac da Costastraat 27 Huurprijs 750,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Goed onderhouden eengezinswoning

Nadere informatie

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Vraagprijs: 215.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers, carport en goede ligging. De woning is gelegen op een centrale

Nadere informatie

Rotterdam. Benedenrijweg 229a. Vraagprijs 114.500,- k.k.

Rotterdam. Benedenrijweg 229a. Vraagprijs 114.500,- k.k. Rotterdam Benedenrijweg 229a Vraagprijs 114.500,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze kans is niet voor iedereen

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 200.000,- kosten koper Bouwjaar : 1950 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 64 m² Inhoud : circa 260 m³ Perceel : circa 228 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Vraagprijs 139.500,-- kosten koper Omschrijving Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 te Leeuwarden. In de gewilde woonwijk Westeinde is deze royale, goed

Nadere informatie

Biezenweide 42 Puttershoek

Biezenweide 42 Puttershoek Biezenweide 42 Puttershoek Met vrij uitzicht over het park, in een kindvriendelijke woonwijk gelegen op 152m² eigen grond Zéér goed onderhouden en recent gemoderniseerde tussenwoning Met aanbouw, dubbele

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Beemdgras 32 Op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord ligt deze goed onderhouden, ruime GEZINSWONING. De woning beschikt over een

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Muzieklaan 91 Oud-Beijerland Koopsom 230.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 4 kamers en berging aan. De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Poortwijk

Nadere informatie

Voorzijde en hal. Algemeen: Ruime tussenwoning; de

Voorzijde en hal. Algemeen: Ruime tussenwoning; de Ruime tussenwoning met een z-vormige woonkamer, open keuken, heerlijk lichte serre, 3 slaapkamers (4 mogelijk), keurige badkamer en achtertuin met berging en vrije achterom. Gelegen in de kindvriendelijke

Nadere informatie

Puttershoek, Haagwinde 51

Puttershoek, Haagwinde 51 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Haagwinde 51 Bijzonder nette en uitgebouwde eengezinswoning met grote houten berging en zonnige tuin, gelegen in een

Nadere informatie