Bienvenue au Château de Barbet T O P L O C AT I E A A N D E V O E T VA N D E P Y R E N E E Ë N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bienvenue au Château de Barbet T O P L O C AT I E A A N D E V O E T VA N D E P Y R E N E E Ë N"

Transcriptie

1 Bienvenue au Château de Barbet T O P L O C AT I E A A N D E V O E T VA N D E P Y R E N E E Ë N

2

3 Joie de vivre Hoe vaak krijgt u de kans om vanaf uw eigen terras te genieten van het uitzicht over de Franse Pyreneeën? Het Château de Barbet ligt al ruim 300 jaar aan de voet van dit prachtige gebergte en geeft u volop de mogelijkheid om de natuur, gastvrijheid en rust van deze streek te ervaren. Maar ook als u graag iets onderneemt tijdens uw verblijf, zijn er talloze mogelijkheden in elk seizoen. Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar en kilometers witte skipiste in de winter, kunt u in de Midi-Pyreneeën altijd uit de voeten. Het Château ligt op loopafstand van het gezellige dorp Lombez en op slechts 50 kilometer afstand van Toulouse, de stad die de bijnaam Petite Paris echt verdient: de cultuur, de culinaire variatie en de recreatieve mogelijkheden maken deze plaats tot een ware historische schoonheid. Residentie en Golfresort Château de Barbet heet u, met de woorden van bouwer en voormalig eigenaar heer van Gaujac, bienvenue au Château!

4 Voor uw comfort Bij aankomst vindt u in en rondom het Château alle benodigde voorzieningen. U kunt zich hier melden voor uw verblijf als huurder of terecht voor al uw vragen als eigenaar. Het personeel is tweetalig. Op de begane grond bevindt zich ook de ingang naar het restaurant, waar u als echte kasteelheer- of vrouwe kunt genieten van een lunch of diner. Gedurende het seizoen zijn de terrassen bij het restaurant geopend en hebt u, onder het genot van een maaltijd of een goed glas wijn, een prachtig uitzicht over de bergen. Recreatiemogelijkheden zijn er zowel binnen als buiten het Château. Zo kunt u op de eerste verdieping gebruik maken van de biljartkamer, de bibliotheek en de computerkamer, of ervaringen uitwisselen met andere gasten in de sfeervolle huiskamer. Voor groepen is op deze verdieping de Ridderzaal beschikbaar, waar voor 10 tot 100 personen groepsactiviteiten kunnen plaatsvinden. U kijkt altijd uit over de schitterende omgeving, of u zich nu binnen bevindt, in een van de zwembaden, op de tennisbaan, in de fitnessruimte of op het volleybalveld. En uiteraard is met onder meer een minigolfbaan, een speeltuin en een peuterbad, ook voor de kleintjes aan alles gedacht.

5 Seminaires,bruiloften en partijen Château de Barbet is natuurlijk ook een prachtige omgeving voor seminars, bruiloften en partijen, een comfortabel verblijf midden in de heuvels met uw collega s, familie of vrienden. Alle voorzieningen staan tot uw beschikking. Wat u ook wilt, wij zorgen ervoor dat het een succes wordt. En wanneer u met een groep komt, is het natuurlijk wel zo prettig als iedereen dicht bij elkaar zit. Daarom kunt u kiezen voor een arrangement, waarbij wij zorgen dat uw woningen in de buurt van elkaar liggen. Wij verzorgen voor u een volledig groepsverblijf, inclusief een gevarieerd aanbod van activiteiten en alles wat u verder nodig hebt.

6 Golfgebied bij uitstek Het glooiende landschap rond het fraai gerestaureerde kasteel biedt niet alleen de mogelijkheid voor een vakantie met veel cultuur en natuur, het is dé plek voor golfliefhebbers. Golf du Château de Barbet is een schitterende, maar vooral uitdagende golfbaan van 9 holes (72 par), die u vraagt doglegs, mooie waterpartijen en spectaculaire hoogteverschillen te bedwingen. Menig topspeler is razend enthousiast over de baan. Ook biedt Golf du Château de Barbet u drie par 3-oefenholes, een driving range, een putting green en oefenbunkers. U hebt de mogelijkheid lessen of een clinic te volgen van een Franse professional, die aan de golfbaan is verbonden en de Engelse taal beheerst. Hij biedt een zeer gevarieerd lespakket aan voor zowel beginners als gevorderde spelers en geeft privéen groepslessen.

7 U kunt tijdens uw verblijf zelfs op diverse uitdagende banen spelen in de directe omgeving. Zo is er, ook wanneer u op het park woont of voor langere tijd verblijft, genoeg variatie om optimaal van uw golfvakantie te genieten! Na een dagje golfen, kunt u voor uw welverdiende drankje terecht bij de bar en het terras van clubhuis Hole 19. Even uitrusten, napraten, of een borreltje drinken met de Pyreneeën op de achtergrond. Voor een volledig verzorgde golfvakantie hebben wij aantrekkelijke golfarrangementen. Ideaal bijvoorbeeld als u er met een groep clubgenoten of vrienden op uit wilt.

8 Luxe villa s kopen of huren Op Residence Château de Barbet staan 180 luxe villa s die grotendeels zijn verkocht. Recent is een twintigtal villa s opgeleverd, beschikbaar voor de verkoop. Het gaat om de types Gers en Barbet de Luxe, die desgewenst permanent kunnen worden bewoond. Een groot deel van de villa s wordt door de eigenaren verhuurd. Als eigenaar kunt u zo een rendement genereren op uw investering en voor huurders biedt dit alle faciliteiten voor een luxe vakantie. Op het park is een verhuurorganisatie aanwezig, die al uw zorgen als huurder of verhuurder uit handen neemt. Het type Gers is een woning die bestaat uit 2 woonlagen. De Barbet de Luxe is geheel gelijkvloers en beschikt over een garage die eventueel kan worden omgebouwd tot vierde slaapkamer. De villa s kunnen worden bewoond door 6 tot 8 personen. De woningen zijn door een Nederlandse aannemer gebouwd en ruimtelijk uitgevoerd. Qua bouw en inrichting is aan alles gedacht, het zal u aan niets ontbreken. Het landgoed is terrasvormig opgezet, wat inhoudt dat u over de andere woningen heen kijkt en altijd een prachtig uitzicht hebt. Niet alleen als u door het raam naar buiten kijkt, maar ook als u op uw eigen terras geniet van de ondergaande zon.

9 80 m2 Villa type barbet de luxe (6 of 8 personen) Woonkamer met tv Keuken met apparatuur 3 s Badkamer met bad Apart toilet 2 terrassen Garage of 4de slaapkamer Villa type Campagne (4 personen) Woonkamer met tv Eetkamer of extra slaapkamer Keuken met apparatuur 2 s Badkamer met bad Apart toilet 1 terras 140 m2 120 m2 Villa type Gers (4 of 6 personen) Woonkamer met tv Keuken met apparatuur 3 s Badkamer met bad Apart toilet 1 terras

10 Verhuurprijzen 2012 PRIJS IN PER WONING PER NACHT 01/01 30/06 07/07 14/07 18/08 25/08 08/09 30/06 07/07 14/07 18/08 25/08 08/09 31/12 Campagne 4 pers Gers 4 pers Gers 6 pers Barbet 6 pers Barbet 8 pers Toeslagen Barbet de luxe + Zwembad van 24 april tot 2 oktober 25,00 per nacht Electriciteit van 1 oktober tot 1 maart 3,60 per nacht UW VOORDELEN Verblijfskorting -10% op een verblijf van minimum 14 nachten tussen 1/1-7/7 en 25/8-31/ % op een verblijf van minimum 21 nachten tussen 1/1-7/7 en 25/8-31/12. Inbegrepen: verbruik van elektriciteit en water. Verwarming. Bedlinnen (wekelijks gewisseld). Ter plaatse te betalen: Toeristen belasting, waarborg: 150 per woning. Verplichte eindschoonmaak: type campagne 65 per villa, types gers en Barbet de luxe 75 per villa. Bad-en keukenlinnen: mee te brengen, eventuele huur badlinnen: 8 per persoon (per persoon: badlaken en 2 badhanddoeken; per huis: 1 badmat en 1 toiletdoekje); keukenlinnen: 10 per pakket (4 rollen toiletpapier, 4 vuilniszakken, 7 vaatwasblokjes en huur van 2 theedoeken en 2 handdoeken).

11 Type Gers Keuken Berging Woonkamer Begane grond Verdieping Type Campagne Berging Keuken Berging Woonkamer Begane grond Verdieping Type Barbet de Luxe Woonkamer Keuken Garage Berging Begane grond

12

13 Een unieke plek De Gers is het Toscane van Frankrijk. Elk jaargetijde schildert de omgeving in haar eigen kleuren. Het park ligt op 1200 km. van Utrecht. U kunt aanvliegen op de luchthavens van Toulouse, Pau of Carcacconne. Op deze laatste luchthavens vliegen de prijsvechters tegen aantrekkelijke tarieven. Voor dag- of weekendtrips bevinden de stranden van de Atlantische oceaan en de Middellandse zee zich op rijafstand. Ook de machtige bergen van de Pyreneeën nodigen u uit voor een avontuur. In de directe omgeving zijn prachtige wandel-, fiets- en kanotochten, nationale parken, grotten met muurschilderingen, kastelen en talrijke pittoreske dorpjes. Voor een wat minder inspannende dag kunt u ervoor kiezen heerlijk te verpozen op een ligbed aan één van de zwembaden of bij de recreatiemeren in de buurt. Een echte aanrader blijft natuurlijk de stad Toulouse. Zowel s avonds als overdag is dit dé plaats om te winkelen, culinaire bijzonderheden te ervaren, te genieten van de kunst en cultuur, en gewoon heerlijk op stap te zijn in een van de meest bruisende steden van Frankrijk. De Gers is een streek die nog niet door iedereen is ontdekt. Gelukkig zouden we haast zeggen. Rust en ruimte zijn hier nog onberispelijk. Alle voorwaarden om heerlijk te onthaasten en terug te keren naar de kern van het leven: genieten! Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons langs te komen voor een onvergetelijke vakantie. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van één van de laatste villa s, bel ons dan gerust. Wij vertellen u er alles over en kunnen u wellicht helpen bij de financiering van uw villa en alle formaliteiten. Hoe dan ook, u kunt uitkijken naar een zorgeloos verblijf. Au revoir au Château de Barbet.

14 Château de Barbet Voor meer informatie: Lombez Parijs Château de Barbet Route de boulogne Lombez Tel: receptie@barbet.nl