MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS"

Transcriptie

1 MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS Om het half jaar houden de mode- en designprofessionals in Nederland en daarbuiten steevast twee dagen vrij in hun agenda. Dé beurs waar professionals graag naartoe gaan voor inspiratie, contacten leggen en vruchtbaar zaken doen. Dé plek waar labels zich al jaren bij voorkeur presenteren aan inkopers en stylisten en modepers. Modefabriek heeft in het collectieve geheugen van smaakmakers een plaats verworven vanwege haar vooruitstrevende, inspirerende, energieke en altijd vernieuwende karakter. IDENTITEIT MODEFABRIEK De allereerste Modefabriek opende met 27 standhouders in 1996 haar deuren in de Westergasfabriek. Modefabriek presenteerde toen een nieuw, niet eerder in Europa getoond beursconcept met open en uniforme, speciaal voor Modefabriek ontworpen stands. Met een duidelijk Dutch Design georiënteerd handschrift en veel aandacht voor decoratie, aankleding en standbouw was een smaak- en sfeervolle beurs geboren. Vanaf dit prille begin, meer dan 15 jaar geleden, is Modefabriek steeds meer uitgegroeid tot hét platform voor meer dan 600 (inter)nationale labels uit het midden en hoog segment van de modemarkt. Modefabriek heeft een vaste huisvesting gevonden in het Europacomplex van de Amsterdam RAI. In de loop der tijd zijn de beurs- en standconcepten steeds vernieuwd en aangepast aan de nieuwe behoeften van de tijd. Hiermee blijft Modefabriek verrassen en inspireren, echter is de identiteit en authenticiteit onveranderd gebleven. DOELSTELLING & KERNWAARDEN MODEFABRIEK Modefabriek heeft tot doelstelling een vernieuwende en onderscheidende business to business beurs te zijn voor labels die zich onderscheiden door uniciteit, kwaliteit en continuïteit met een eigen visie op mode in het midden en hoog segment van de modemarkt. High-end, trendsettend, creatief en vernieuwend zijn de belangrijkste kernwaarden en pijlers. SEGMENTATIE Een segmentatie van vijf onderscheidende lifestyles toont een heldere en complete afspiegeling van de huidige fashionscene waarbij kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit voorop staan. RANDPROGRAMMA Modefabriek is met veel aandacht voor een inspirerende randprogrammering meer dan een beurs. Modefabriek is een staalkaart van nieuwe trends, internationaal gerenommeerde en avant-garde ontwerptalenten, van culinaire vondsten en van vernieuwend design.

2 SEGMENTEN & STANDS Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken. Daarnaast is er binnen het huidige beursconcept meer mogelijk op het gebied van inrichting van de stands en eigen standbouw. Met de indeling van onderstaande segmenten schept Modefabriek duidelijkheid voor zowel exposanten als voor retailers en pers. REFINED innovative exclusives REFINED is het platform voor de meest luxueuze en vooruitstrevende labels uit binnen- en buitenland. De zorgvuldig samengestelde mix van gerenommeerde designers en high-end modemerken creëert allure en exclusiviteit. REFINED is the place to be om je te laten inspireren en informeren door de nieuwste trends. DEELNAME Als u interesse heeft in deelname aan de volgende editie op 20 & 21 januari 2013, kunt u een aanmeldingsformulier invullen en versturen via de website Via de homepage gaat u naar het kopje exposanten informatie, waar u het aanmeldingsformulier treft. Dit formulier komt automatisch terecht bij onze selectiecommissie. Deze commissie bewaakt de kwaliteit van het aanbod van de beurs. Definitieve inschrijving vindt plaats na toezegging van de selectiecommissie. Voor meer informatie over segmenten, standconcepten en nieuwe mogelijkheden op Modefabriek kunt u contact opnemen met sales via APPEARANCE sophisticated & leading labels Vooraanstaande, internationale en veelal erkende merken komen samen op APPEARANCE. Hoogwaardige labels die bekend staan om hun stijlvolle benadering; labels met een selectieve distributie die worden ingekocht door kwaliteitswinkels. Een selectie van toonaangevende en trendsettende smaakmakers met een krachtige merkbeleving. AUTHENTIC contemporary classics AUTHENTIC brengt breed georiënteerde merken met een eigen gezicht; o.a. klassiekers met een fashionable touch. Trendgevoelige en commerciële mode voor een brede groep. AUTHENTIC biedt naast grote internationale merken tevens een solide basis met labels van Nederlandse bodem. DEPARTMENT modern cosmopolitan DEPARTMENT brengt ingetogen klasse en luxe voor kosmopolitische mannen en vrouwen. Business-georiënteerde mode voor de moderne generatie. Dit platform houdt de perfecte balans tussen casual & chic, sports & leisure. Kwaliteit vormt hierbij de bindende factor. INDUSTRY young fashion brands Fashionable & fresh; INDUSTRY is een podium voor jeans- en jeansgerelateerde labels. Fashion voor de nieuwe generatie stijladepten. Commerciële en innovatieve labels met een krachtig imago, gericht op een brede, modebewuste doelgroep. INDUSTRY is een dynamisch segment, waarbij snelle ontwikkeling een constante factor vormt.

3 PLATFORM & PROGRAMMA SPECIALS CHAPTER LUXURY LEISURE & SARTORIAL STYLE Chapter is hét nieuwe luxury-platform in het herensegment DEPARTMENT. Een echte vijfsterren omgeving voor de laatste trends in high-end men s wear, een mix tussen luxe casual- en sartorial wear, handgemaakte Italiaanse schoenen en afficionade denim. CUTTING EDGE Het hoogwaardige designerplatform cutting edge toont één avant-gardistische collectie van een designer on the edge. Deze ontwerper heeft zich op professioneel vlak reeds bewezen. Bijvoorbeeld door het winnen van een award, het organiseren van een succesvolle show of door een verworven positie bij een wereldwijd gerenommeerde modeontwerper of modehuis. NEXT Next legt de focus op veelbelovende nationale en internationale creatieve ontwerpers met kwalitatief hoogwaardige en draagbare collecties. De labels zijn toonaangevend voor buitenlandse concept stores, boutiques en buyers en hebben zich reeds bewezen door zowel in hun thuisland als daarbuiten een aantal verkooppunten te hebben. De exclusieve selectie presenteert zich - in salon stijl- in het midden van REFINED+. BLUEPRINT BLUEPRINT is het platform voor trendzetters in denim, authentic en street. In een speciaal voor deze innovatieve sector ontworpen omgeving, ruw en rudimentair in materiaalgebruik, maar open en eigentijds van architectuur, biedt BLUEPRINT niet alleen standruimte maar ook een atelier, shop, bar, muziek en ruimte voor kennisoverdracht. MINT MINT startte in juli 2011 met een teaser op Modefabriek SS12. Via een selectie van on-trend merken, live optredens en meer is het MINT-concept geintroduceerd. Het combineert beurs en evenement, mode en lifestyle. MINT heeft een droom. Een visie voor de toekomst, onder de noemer forward fashion: een geweldige stijl, gemaakt met respect voor mensen en hun omgeving. MINT wil een inspirator zijn voor een mode-industrie die zowel happening als harmless is. REFINED+ Als toevoeging aan REFINED is het platform -in salon stijl- REFINED+ geïntroduceerd. De exclusieve selectie laat de meest up-market labels in het huidige modelandschap zien, in een sophisticated en cleane presentatie.

4 PROGRAMMA SPECIALS In de zomer editie van 2012 waren er verschillende special events die ook deze winter zullen terugkeren. HTNK INDIGO EDITION SHOP Temidden van het Blueprint platform binnen staat net als vorige editie de HTNK indigo edition Shop met een passende selectie exclusieve goodies uit het netwerk van deze Amsterdamse mode-matchmakers. TRASH AND TREASURES Ook terug wegens groot succes is Trash & Treasures, een op garage sales geïnspireerd shoppingconcept waar bezoekers naar harte lust kunnen schatgraven naar vintage én nieuwe designer fashion, accessoires, schoenen en meer. OPTIONS! X MINT De Options! X Mint Store was een nieuwe samenwerking tussen Mint, het nieuwe platform voor duurzame modelabels, en Options!, de winkel van Hotel The Exchange, het meest modieuze hotel van Amsterdam. MENDO BOOKSHOP Een pop-up variant van boekenwinkel Mendo bood een selectie exclusieve en inspirerende literatuur over mode, design en kunst. PARTY Dag 1 werd traditiegetrouw afgesloten met THE BORREL, bij Strand Zuid. Deze inmiddels beroemde samenkomst, in samenwerking met Fuse, trok honderden fashion professionals welke gezamelijk zorgden voor een memorabel spektakel. EN ER WAS MEER... - ABN-AMRO was als officiële partner van Modefabriek weer vertegenwoordigd met een Fashion Desk. - Mercedes-Benz verzorgt dit seizoen de shuttle service. - FashionUnited stelt gratis wifi ter beschikking.

5 MODEFABRIEK 2013 STANDPRIJZEN STANDBOUW: OPEN & INFORMEEL De beurs heeft open, uniforme strakke standbouw gecombineerd met eigen standbouw. Aangeboden wordt een full service standbouwconcept: alle stands zijn inclusief wanden, verlichting, planken, stangen, tafels en stoelen. HET FULL SERVICE CONCEPT BESTAAT UIT: - gewenste m2 beursvloer - wanden - planken en stangen (op aanvraag) - naamsaanduiding op de stand - standaard verlichting - 1 parkeerkaart - stroompunt à 300 watt - tafel en stoelen - basis cateringvoorziening (ontbijt en lunch) - schoonmaak stand - vermelding van collectie op website - vermelding in beurscatalogus

6 MODEFABRIEK COMMUNICATIE De communicatie-uitingen van Modefabriek worden zowel nationaal als internationaal doorgevoerd. Media die ingezet worden bestaan uit nationale en internationale vakbladen. Daarnaast worden catalogi verspreid onder Modefabriek s bezoekers en ontvangen alle retailers in Nederland en daarbuiten uitnodigingen en worden zij op de hoogte gesteld middels informatieve, digitale nieuwsbrieven. MEDIA CAMPAGNE MODEFABRIEK BEURSCATALOGUS oplage: exemplaren per editie NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN 6x nieuwsbrieven verzonden aan 600 modelabels en bezoekersbestand. 6x persberichten en vaknieuws verzonden aan vak- en modepers PLATTEGROND BEURSVLOER inclusief totaallijst exposerende labels oplage: WEBSITE informatieve website, met het laatste nieuws betreffende deelnemende labels, specials en ander nieuws, foto s, films, toegang tot de online pressroom en archief van publicaties: online bezoeken per maand* page views per maand* 5 page views per bezoek herkomst bezoeken: 75% Nederland 25% buitenlandse bezoeken (top 3 België, UK en Duitsland) MODEFABRIEK UITNODIGINGEN oplage per editie: exclusieve pers uitnodigingen geadresseerd aan (vak)pers en moderedacties CAMPAGNES VIA MEDIA PARTNERS NATIONAAL Cosmopolitan FashionUnited FRAME Glamcult Grazia James Magazine Link Marie Claire New Style Textilia Vega INTERNATIONAAL Collezioni FashionUnited int. Label. Profashionals Prêt A Porter Sportswear International *gemiddelde gedurende de piek maanden voorafgaande aan de beurs. Statistieken over de laatste 3 edities ( )

7 MODEFABRIEK FACTSHEET 600 exposerende labels/brands m2 beursvloer bezoekers 80% nationaal / 20% internationale bezoekers 58% bezoeken op zondag / 42% bezoeken op maandag BEZOEKERS PROFIEL 70% van de beursbezoekers van modefabriek is retailer. Het gemiddelde opleidingsniveau is MBO/ HBO. Het grootste gedeelte heeft beslissingsbevoegdheid (89%). Meer dan de helft van de bezoekers heeft een eigen zaak. 15% van alle bezoekers bestaat uit pers, 10% is VIP (voornamelijk bestaande uit genodigde exclusieve kwaliteitswinkels- en boutieks/boutiekshops) tevredenheid bezoeker De grote meerderheid geeft aan tevreden te zijn met de diversiteit, de compleetheid en kwantiteit van de aanwezige labels. modefabriek s bezoekerenquêtes tonen een gemiddeld cijfer van 7.9. motief Het primaire doel om modefabriek te bezoeken is trendspotting en de oriëntatie van nieuwe collecties; hierbij met een interesse voornamelijk in het midden- en hoge segment. emografisch profiel, herkomst internationale bezoekers 56% België 23% Duitsland 2% Italië 2% Nederlandse Antillen 2% Turkije 2% Frankrijk EXPOSANTEN PROFIEL 495 stands, 600 labels, 5 segmenten, 65% van de exposerende labels zijn gepositioneerd in het hoge segment. tevredenheid exposanten Het grootste deel van modefabriek s exposanten (85% op zondag en 80% op maandag) geeft aan (zeer) tevreden te zijn over het bezoekersaantal. Het algehele cijfer was een 7 (46%) tot een 8 (38%). 80% van de exposanten heeft aangegeven volgende editie weer deel te nemen aan modefabriek. KERNBEGRIPPEN fashion professionals, hoge kwaliteitslabels, uniforme, open en unieke, standconcepten, aandacht voor decoratie en design, levendige, dynamische atmosfeer, serieus zakendoen en goed netwerkklimaat infotainment, inspiratie, informatie exposities, jong talent, international & Dutch design, creativiteit, authenticiteit, uniciteit, professionaliteit, service, klantgericht

8 MODEFABRIEK ZOMER 2012

SEGMENTEN. SEGMENTATIE Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken.

SEGMENTEN. SEGMENTATIE Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken. AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS Om het half jaar houden de mode- en designprofessionals in Nederland en daarbuiten steevast twee dagen vrij in hun agenda. Dé beurs waar professionals

Nadere informatie

MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS

MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS MODEFABRIEK AMSTERDAM TRADESHOW FOR INTERNATIONAL HIGH QUALITY BRANDS Om het half jaar houden de mode- en designprofessionals in Nederland en daarbuiten steevast twee dagen vrij in hun agenda. Dé beurs

Nadere informatie

26 & 27JANUARI 2014 AMSTERDAM

26 & 27JANUARI 2014 AMSTERDAM 26 & 27JNURI 2014 MSTERDM MODEFBRIEK MSTERDM TRDESHOW FOR INTERNTIONL HIGH QULITY BRNDS Om het half jaar houden de mode- en designprofessionals in Nederland en daarbuiten steevast twee dagen vrij in hun

Nadere informatie

SEGMENTEN. Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken.

SEGMENTEN. Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken. MODEFBRIEK FSHION TRDE SHOW - ON THE EDGE Ieder half jaar komen mode- en designprofessionals uit heel Nederland en ver daarbuiten naar msterdam om zich te laten inspireren voor het nieuwe seizoen. The

Nadere informatie

Eén van de belangrijke pijlers van Modefabriek is MINT, het platform voor cool, fair & ethical fashion.

Eén van de belangrijke pijlers van Modefabriek is MINT, het platform voor cool, fair & ethical fashion. MINT FASHION TRADE SHOW - ON THE EDGE Ieder half jaar komen mode- en designprofessionals uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Amsterdam om zich te laten inspireren voor het nieuwe seizoen. The Amsterdam

Nadere informatie

Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken.

Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken. INFO PAKKET 2015-01 MODEFABRIEK FASHION TRADE SHOW - ON THE EDGE Ieder half jaar komen mode- en designprofessionals uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Amsterdam om zich te laten inspireren voor

Nadere informatie

02 03 04 05 / 06 07 08 09. Modefabriek. januari 2015. amsterdam fashion trade event modefabriek.nl

02 03 04 05 / 06 07 08 09. Modefabriek. januari 2015. amsterdam fashion trade event modefabriek.nl MODEFABRIEK SEGMENTEN PLATFORMS SPECIALS DEELNAME COMMUNICATIE Modefabriek januari 2015 FACT SHEET 02 03 04 05 / 06 07 08 09 10 MODEFABRIEK MODEFABRIEK FASHION TRADE SHOW / ON THE EDGE Ieder half jaar

Nadere informatie

Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken.

Modefabriek biedt een segmentatie waarbij lifestyle, imago en distributie het onderscheid maken. MODEFABRIEK FASHION TRADE SHOW - ON THE EDGE Ieder half jaar komen mode- en designprofessionals uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Amsterdam om zich te laten inspireren voor het nieuwe seizoen.

Nadere informatie

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 WAT? WAAR? ECCENTRIC is niet alleen het meest stijlvolle evenement van het jaar, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven. Creaties die de bezoekers laten

Nadere informatie

ELLE DECORATION. HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris

ELLE DECORATION. HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris SINDS 1991 HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris ELLE DECORATION BIEDT EEN WERELD AAN INSPIRATIE OP WOONGEBIED. Om even bij weg te dromen

Nadere informatie

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert.

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Onze missie Waar wij voor staan Door het versterken van de signatuur van de Maastrichtse mode- en designsector in combinatie met de sterke reputatie

Nadere informatie

DOELGROEP ZES KEER PER JAAR IN PRINT EN DAGELIJKS VIA ONZE ONLINE EN SOCIAL MEDIA-KANALEN.

DOELGROEP ZES KEER PER JAAR IN PRINT EN DAGELIJKS VIA ONZE ONLINE EN SOCIAL MEDIA-KANALEN. SINDS 1991 ELLE DECORATION Met 28 edities en meer dan 8 miljoen lezers over de hele wereld is ELLE Decoration het best verkochte luxe en moderne interieurmagazine. Het is het enige internationale interieurtijdschrift

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE lanceerde 30 jaar geleden haar eerste editie in Nederland Grootse viering met HET modefeest van het jaar Een XL-editie van de ELLE STYLE AWARDS Spectaculaire

Nadere informatie

EXPERIENCE - INSPIRE - CONNECT

EXPERIENCE - INSPIRE - CONNECT Op 15 november vindt in Rotterdam de 10e editie van de Corporate Fashion Award plaats: dé award uitreiking voor de bedrijfskledingbranche. Het is een tweejaarlijks event waar inmiddels vele bekende en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld Inhoudsopgave 01 Concept 02 Programma 03 Partners 04 PR & Marketing 05 Sponsoring 06 Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014 07 De afgelopen editie in beeld 01 Concept FASHIONCLASH is een Nederlandse

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

28 september 2018 Goes. Couture 18

28 september 2018 Goes. Couture 18 28 september 2018 Goes Couture 18 Goes Couture 18 niet alleen voor modeminnaars In 2018 is de grote Kerk opnieuw het schitterende decor voor een rode loper event met landelijke allure. De befaamde couturier

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

PRE-OWNED WITH LOVE. Designer-Vintage.com bereikt maandelijks gebruikers met een grote liefde voor pre-owned designer items.

PRE-OWNED WITH LOVE. Designer-Vintage.com bereikt maandelijks gebruikers met een grote liefde voor pre-owned designer items. Sales-kit 2019 PRE-OWNED WITH LOVE Het in 2008 opgerichte Designer-Vintage is hét online luxe platform voor het kopen en verkopen van pre-owned authentieke designer-items. Shop vintage pareltjes waaronder

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur KEYS TO SUCCESS Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur Fashion in Business, Inspiratie en onze Economie Short Talks door: Sector Banker Retail: Michel Koster (ABN AMRO) en Zakenvrouw

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

Nationaal Douanecongres 2017 Hét congres voor de douaneprofessional

Nationaal Douanecongres 2017 Hét congres voor de douaneprofessional Nationaal Douanecongres 2017 Nationaal Douanecongres Het Douanecongres is het jaarlijkse congres voor de douaneprofessional. Tijdens dit congres worden bezoekers door een groot aantal gerenommeerde sprekers

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

the garden retail experience

the garden retail experience the garden retail experience Nieuwegein (NL), 7-8 February 18 Europa s nummer 1 event voor de groene retail Expert tours & masterclasses door retail experts 10.000 m 2 concept stores > 6 innovatieve keynotes

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Donderdag Vakbeurs voor Credit Management 7 November www.creditexpo.nl Sponsor & Expositiemogelijkheden Wat is Credit Expo? Credit Expo is een landelijk vakevenement op het gebied van creditmanagement

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

RETAIL THE GARDEN EXPERIENCE FEB green retail BEZOEKERS INFORMATIE. Europa s nummer 1 event voor de groene retail

RETAIL THE GARDEN EXPERIENCE FEB green retail BEZOEKERS INFORMATIE. Europa s nummer 1 event voor de groene retail BEZOEKERS INFORMATIE RE IMAGINE green retail Europa s nummer 1 event voor de groene retail Expert tours & Masterclasses door retail experts 10,000 m2 Concept Stores Innovative keynotes THE GARDEN RETAIL

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER Gather is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte

Nadere informatie

24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam

24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam 24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam 24 september 18-23 uur 25 september 9-18 uur 25 september 18-21 uur Diner voor 250 topvrouwen uit de directie van grote Nederlandse bedrijven Uitreiking Young Talent

Nadere informatie

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon 3 p i e t b o o n terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon vo o r w o o r d n e d e r l a n d 13 zuid-afrika 27 n e d e r l a n d 65 caribbean 79 d e n e m a r ke n 117

Nadere informatie

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017.

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. Kennis van de producten Klantvriendelijkheid Entertainen Inspirerend interieur Totaalbeleving Lifestyle concept Innovatie Merkassortiment Online beleving Sfeer Originaliteit

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht Material Xperience 2011 Material Xperience is een uniek inspirerend materiaalevenement en vindt gelijktijdig plaats met de Bouwbeurs in de

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering

Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering Retail in de Randstad, de leefstijl gerichte benadering De ene consument is de andere niet. Dat zien we elke dag terug in de aankopen die consumenten doen. Zo heeft de ene consument een creatieve en trendy

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The new annual place to be to boost your business Exposeren op Inspirar:

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The national annual place to be for professional business women

Nadere informatie

Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje

Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje Vrijdag 1 juni is het zover en lanceert LhGWR (Liefhertje en De Grote Witte Reus) het nieuwe winkel concept... In het Kader van Liefhertje, dit keer

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS

FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS I N F O R M A T I E - 2 0 1 7 2 0 1 8 FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS Love and Marriage is een productie van www.jesbv.nl @trouwplannen factsheet / pagina 2 LOVE AND MARRIAGE BEURS BEURSSEIZOEN 2017

Nadere informatie

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages.

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. DIT IS HARPER S BAZAAR Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. Bazaar richt zich op stijlvolle, slimme vrouwen en brengt een

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht 19 t/m 23 september 2017 FOCUS LOONT Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt 25e Jubileum-editie Jaarbeurs Utrecht S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS Thema s Mode & Beauty

Nadere informatie

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo!

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo! enversed realities Een oproep aan alle makers, verbinders, pioniers en ontwerpers want Enversed Realities is terug! Na een zeer succesvolle DDW expo vorig jaar, nodigen we je in deze 2 e editie nóg een

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT september RAI Automotive Industry AutomotiveNL

IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT september RAI Automotive Industry AutomotiveNL IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT 10-15 september 2019 RAI Automotive Industry AutomotiveNL Holland Paviljoen IAA Frankfurt 2019 U kunt daarbij zijn! Reserveer nu uw ruimte in onze collectieve stand.

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

Nouveau. Pijlers. Merk Profiel. Doelgroep. Unique buying reasons

Nouveau. Pijlers. Merk Profiel. Doelgroep. Unique buying reasons Nouveau Merk Profiel Nouveau is hét luxe tijdschrift voor de welgestelde vrouw die geniet van het leven en die weet wat voor haar wél en niet van belang is. Werkelijk álles wat het leven aantrekkelijker

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Presentatie door Maria Hasselman Director Brand Management Brussel, 12 November 2013 De economische en technologische

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

Merkpresentatie FD Persoonlijk

Merkpresentatie FD Persoonlijk Merkpresentatie FD Persoonlijk 2017 Voorwoord FD Mediagroep kent een grote verscheidenheid aan printspecials die het gehele jaar met Het Financieele Dagblad worden verspreid. Specials met elk een eigen

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

RETAIL THE GARDEN EXPERIENCE FEB 2020 RE IMAGINE. green retail DEELNEMERS INFORMATIE. Europe s no.1 Garden Retail Event

RETAIL THE GARDEN EXPERIENCE FEB 2020 RE IMAGINE. green retail DEELNEMERS INFORMATIE. Europe s no.1 Garden Retail Event DEELNEMERS INFORMATIE RE IMAGINE green retail Europe s no.1 Garden Retail Event Expert tours & Masterclasses by retail experts 10,000 m 2 Concept Stores Innovative keynotes THE GARDEN RETAIL EXPERIENCE

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen.

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen. Deelname Informatie 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen www.webshopvakbeurs.be Webshop Vakbeurs De Webshop Vakbeurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend

Nadere informatie

Een eigenzinnig instituut in Nederland

Een eigenzinnig instituut in Nederland Een eigenzinnig instituut in Nederland Van hoge kunst tot populaire onderwerpen Het iconische gebouw is in 1992 ontworpen door Nederlands beroemdste architect Rem Koolhaas als een Palais des Festivals

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

Succesvol zakendoen in een Bourgondische sfeer.

Succesvol zakendoen in een Bourgondische sfeer. Succesvol zakendoen in een Bourgondische sfeer. Neem deel aan horecavakbeurs BBB 2015. 5 T/M 7 OKTOBER 2015 MECC MAASTRICHT WWW.BBBMAASTRICHT.NL PROFITEER VAN HET SUCCES Met een tevreden gevoel kijkt

Nadere informatie

Promotiebijeenkomst Oost. Amsterdam, 5 oktober 2015

Promotiebijeenkomst Oost. Amsterdam, 5 oktober 2015 Promotiebijeenkomst Oost Amsterdam, 5 oktober 2015 Welkom bij Lloyd Hotel Piet Boogert, directeur Lloyd Hotel Visie op citymarketing Geerte Udo, marketing director Bezoekers Amsterdam 2014 Bezoekers Bezoekdagen

Nadere informatie

Lancering Harper s Bazaar

Lancering Harper s Bazaar Lancering Harper s Bazaar Eind augustus 2014 werd, onder leiding van hoofdredacteur Cécile Narinx, de Nederlandse editie van s werelds langst bestaande modeblad Harper's Bazaar gelanceerd. Het eerste nummer

Nadere informatie

THE NEW DECADE IN GARDEN RETAIL STARTS AT

THE NEW DECADE IN GARDEN RETAIL STARTS AT THE NEW DECADE IN GARDEN RETAIL STARTS AT '20 1 2-1 3 F E B R U A R I 2 0 2 0 E X P O H A A R L E M M E R M E E R REIMAGINE green retail THEMA 2020 De tuinartikelen consument is de laatste jaren veranderd.

Nadere informatie

WELKOM COLLEGA S! TOPICS. - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden

WELKOM COLLEGA S! TOPICS. - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden WELKOM COLLEGA S! TOPICS - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden DOELGROEP DOELGROEP In de lijn met de missie en internationale marketingstrategie van Toerisme Vlaanderen, is het

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Exposeren op de MEDTEC Europe

Exposeren op de MEDTEC Europe Exposeren op de MEDTEC Europe Deelname aan een gemeenschappelijke Holland stand op de vakbeurs voor toeleveranciers aan producenten van medisch apparatuur / technologie 3 5 juni 2014 in Stuttgart, Duitsland

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

MODEBOEK MARIE SERMSRI

MODEBOEK MARIE SERMSRI MODEBOEK MARIE SERMSRI INLEIDING INHOUD Mijn boek gaat over de mode. Ik vind het een leuk thema en ben er zelf ook wel een beetje geïnteresseerd in. In dit boek gaan jullie mode uit de geschiedenis en

Nadere informatie

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v)

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) www.ambitie.nl/event Woensdag 14 oktober: 13.00-21.00 uur Donderdag 15 oktober: 10.00-17.00 uur De Oude Drukfabriek, Groningen - GRATIS

Nadere informatie

Visie. It s the little spontanious things in life that matter

Visie. It s the little spontanious things in life that matter De Man Visie It s the little spontanious things in life that matter Door te genieten van originaliteit en oog te hebben voor de kleine spontane gebeurtenissen om je heen, wordt de sleur van het dagelijks

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Doelgroep Hoe interessant is de doelgroep van Vakantie DeLuxe voor u? Algemeen Sport / Vakantie Lezen

Doelgroep Hoe interessant is de doelgroep van Vakantie DeLuxe voor u? Algemeen Sport / Vakantie Lezen Formule Vakantie DeLuxe is het eerste Nederlandse en enige high-end glossy magazine over luxe vakanties. De meest bijzondere plaatsen, luxueuze hotels, spraakmakende interviews en unieke tips. Wegdromen

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK.

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK. Autotron Rosmalen 5 & 6 03 2017 TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK www.easyfairs.com/bakkersvak-nl UNIEKE POSITIE IN DE MARKT HET VERBINDEN VAN DE COMPLETE BAKKERIJBRANCHE

Nadere informatie

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar.

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar. 03 Spring & Summer 2019 GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man 7 april extra KOOPZONDAG bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER SAVE THE DATE SAVE THE DATE Noteer alvast in je

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

A D V E R T E R E N 2 0 1 4

A D V E R T E R E N 2 0 1 4 A D V E R T E R E N 2 0 1 4 D E S I G N E R - V I N T A G E. C O M Het in 2008 door Karin Barnhoorn opgerichte Designer-Vintage.com is dé online luxe marktplaats voor de aan- en verkoop van authentieke

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

House of Flavours, Fashion and Beauty

House of Flavours, Fashion and Beauty SUN MAE Lingerie Couture changes into SUN MAE House of Flavours, Fashion and Beauty Een conceptstore die alle zintuigen wil prikkelen en ook een platform wil bieden voor beginnende ontwerpers. Een uniek

Nadere informatie

Full Color Bladspiegel 1 Plaatsing 3 Plaatsingen 6 Plaatsingen 2/1 pagina 420 mm x 2.950,- 2.495,- 2.195,- 297 mm * 1/1 pagina (A4)

Full Color Bladspiegel 1 Plaatsing 3 Plaatsingen 6 Plaatsingen 2/1 pagina 420 mm x 2.950,- 2.495,- 2.195,- 297 mm * 1/1 pagina (A4) Travelution Magazine Sinds 1999 biedt Travelution Magazine uitgebreide en up-to-date informatie over bestemmingen wereldwijd. Bijna 9.500 professionals bij reisbureaus, touroperators, reisbedrijven en

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Brand & Brandweer Vakdag

Brand & Brandweer Vakdag De Brand & Brandweer Vakdag Op zaterdag 10 juni organiseren Sdu en Brand & Brandweer de eerste editie van de Brand & Brandweer Vakdag. Tijdens deze dag vieren wij onder andere het 40-jarig bestaan van

Nadere informatie

Exposeren op de MEDTEC Europe

Exposeren op de MEDTEC Europe Exposeren op de MEDTEC Europe Deelname aan een gemeenschappelijke Holland stand op de vakbeurs voor toeleveranciers aan producenten van medisch apparatuur / technologie 21 23 april 2015 in Stuttgart, Duitsland

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie