in RAURIS WINTER - FAMILIEVRIENDELIJK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "in RAURIS WINTER - FAMILIEVRIENDELIJK www.inrauris.at"

Transcriptie

1 WINTER - FAMILIEVRIENDELIJK Voor families is het skigebied ideaal. Het is klein maar fijn, kent geen massatoerisme en is zeer overzichtelijk. Het Rauriser dal is tevens een aanrader voor ieder die in zijn wintervakantie méér dan alleen skiën wil. De winter kunt u op vele manieren genieten in dit hooggelegen dal, het Raurisertal. Gevariëerd weekprogramma Met het gevariëerde weekprogramma van sneeuwschoen-wandelen en het rodelen tot het traditionele eisschießen (curling) met Rauriser stokken. Iedereen komt aan zijn trekken. Drie skischolen bieden in Rauris skiles aan, een echt avontuur voor de kleintjes, maar net zo goed voor de groten. Behalve ski- en snowboardles met de slalomwedtrijd aan het einde van de week, worden er tevens vele andere aktiviteiten voor de kinderen en volwassenen georganiseerd. De skischolen en het toeristeninformatiepunt verzorgen wekelijks een afwisselend aktiviteitenprogramma voor de heel familie. Naast alles dat georganiseerd wordt, zijn er voor familie ook kortingen aan de kassa van de Hochalmbahnen -skilift. En wanneer de ouders een keertje met zijn tweetjes willen genieten kunnen zij hun kinderen onderbrengen bij een babysitter in het dorp. Brummi de beer Het kinderprogramma van de skischolen met het fakkelwandelen en traditionele entertainment voor families in de locale krogen, zijn maar een paar voorbeelden van de gastvrijheid waarmee Rauris zijn gasten verwelkomt. Rauris staat garant voor een kleurrijk, actief, heerlijke en vooral schitterende mooie wintervakantie. Familievriendelijk pasen Met de Pasen vorig jaar, , kregen alle kinderen tot 10 jaar (geboortejaar 1998) bij één volbetaler (ouder) een gratis skipas! Misschien dat deze aktie deze winter wordt herhaald. Meer info krijgt u onder of info@hochalmbahnen.at Altijd veel actie bij de skischolen Kinderopvang Als uw kind op skiles zit, kunt u via de skischool opvang regelen voor tussen de middag. En ook als uw kind een keer de skiles proberen wil, zijn er mogelijkheden voor kinderopvang bij de skischolen. Wanneer u echter zelf gewoon een keer een paar uur (of ook langer) ertussen uit wil zonder de kleinen, dan is er de mogelijkheid uw kinderen onder te brengen bij de hiertoe opgeleide oppasmoeder. Bij mevrouw Hannelore Gerstgraser vinden uw kinderen een liefdevolle en ervaren oppas voor 4 /uur in flexible uren. De kinferen hebben de beschikking over een grote tuin, kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.

2 GRENZELOOS SKIËN Nieuws Nieuw gerealiseerd in de winter 2007/2008 in het skigebied van de Hochalmbahnen zijn de uitbreiding van de dalafdaling Hochalm, een uitbreiding van de capaciteit van de sneeuwkanonnen en de daarmee samenhangende aanleg van een watervoorraad met een volume van m 3. Ook de dalafdaling Hochalm is nu van sneeuwkanonnen voorzien om de sneeuwzekerheid tot in het voorjaar nog meer te kunnen garanderen. De watervoorraad is op een manier in het landschap verweven, waar ook de zomergast in Rauris van profiteert. Het Rauriser skigebied is zowel voor beginners als voor ervarene skiërs zeer aantrekkelijk en heeft veel te bieden. Er zijn 3 skischolen, die u de kneepjes van het vak willen bijbrengen. De Gipfelbahn brengt u tot net onder de 2211 meter. hoge top van de berg, de Reißrachkopf. Het hoogste punt van het skigebied biedt een schitterend uitzicht en is het startpunt voor heerlijke afdalingen. Uitbreiding van de dalafdaling Hochalm Het skigebied biedt voldoende afwisseling voor een week. Aan de Hochalm-Heimalm -kant van het skigebied zijn de pisten lekker breed en zeer geschikt voor de hele familie. Hier is ook een Rennstrecke met tijdname, de boardercross en veel meer. Voor de ervarene skiërs is er de Waldalm-sleeplift een absolute geheimtip. De Kreuzboden-kant van het skigebied biedt afwisselende en uitdagende pistes. Sneeuw in het skigebied van de Hochalmbahnen Door de ligging profiteert Rauris van zowel zuidelijke als noordelijke koufronten, waardoor goede sneeuwkondities bijna gegarandeerd kunnen worden. Het skigebied wordt wanneer nodig voor 85% van kunstsneeuw voorzien. Door middel van een live-panorama-kamera kunt u de weer- en pistenkondities via Internet of via de lokale tv-zender volgen. Skigebied Het Rauriser skigebied ( m) is met zijn 30 kilometer piste klein maar fijn. Geen massatourisme, geen lange rijen bij de liften, maar een hele aangename, ontspannen en gezellige sfeer, persoonlijk kontakt met de skileraar, een overzichtelijk skigebied waar u zonder problemen uw wat oudere kinderen alleen los kunt laten. Daarbij komt dat dat normaal zo rustige bergdorp, met een levernsgenietende energie gevuld wordt, die door niemand onopgemerkt blijft. Een gevaar is echter aanwezig Wie één maal naar Rauris is gekomen, zal blijven terugkomen Feiten uit het skigebied Liften Pisten makkelijk 16km gemiddeld 10km moeilijk 4km gesamt 30km Seizoen: Zeehoogte m Dagelijks: 09:00-16:00

3 Prijzen 08/09, Volwassene(Kind) ( ) "Deze regio is voor families bijzonder geschickt. De Pistes zijn uitstekend geprepareerd. De liftmedewerkers zijn ook in staat bij weinig sneeuw goeie skiërs blij te maken. Ook bij de Hoch- en Heimalm is men niet puur op winst gericht, maar wordt ook op klantentevredenheid wordt gelet. Het Liftpersoneel ist de slagroomtoef van de regio. Echt klasse." Een kommentaar van Woerner Johann, geschreven op Dagkaart (17,50) vanaf 12:00 2-Dagenskipas 23,50-23 (12) (34) 6-Dagen Skipas (81) Details prijzen/tarieven skipassen Sneeuwtelefoon: +43 (0) Telefoon: +43 (0) info@hochalmbahnen.at Homepage: Skischolen Snowboard & Freeski De Rauriser Skischolen Karl Maier, Adventure Rauris en Hohe Tauern hebben zich tot doel gesteld het de skischoolgasten zo aangenaam mogelijk te maken. Met de schitterende afdalingen in noordoostelijke richting opent zich in het skigebied een Tiefschnee-paradijs. Snowboarders vinden hun funpark onder aan de Kreuzbodenlift. De Boardercross biedt ook voor de snowboarders en freeskiërs iets bijzonderes. Aan de zijkanten kun je lekker springen en nieuwe jumps proberen. Daarnaast vind men in het gebied op diverse plekken mooie spots voor een goeie kicker. Boardercross Der boardercross aan de Heimalm-kant is een soort natuurlijke halfpipe, waarbij de zijkanten nicht zo scherp afgetekend zijn. Een leuke afwisseling die vele kunnen waarderen. Vooral voor de kinderen is de boardercross altijd erg leuk. Van het op kinderen afgestemde Skilesprogramma tot vele kinderevenementen, tussen de middag de opvang van de kleintjes door de skileraar en voor de allerkleinste kunnen de allerkleinste onder oplettend oog van de skileraar ook een dutje doen.

4 De roltrap in de sneeuw of de Kinderclub- Express (de eerste trein in Rauris), tover-tappijt, ritje met de paardenkoets, fackelwandeling, Ziachschlitten -ritje, skishow mit demonstraties, de wedstrijd aan het einde van de week en veel meer maken de vakantie in Rauris voor de kleintjes een groot avontuur. Maar niet alleen voor beginners of voor kinderen is een skicursus aan te raden. Onder professionelle begleiding vindt iedereen de perfekte aansluiting ter verbetering bij zijn nivo. Vuurwerk aan het einde van de Skishows, een presentaties van de skischool Adventure Rauris Zelfs als men een keer het skitouren wil proberen of ergens anders een keer wil afdalen, kan dat onder begeleiding van een Skischool. Meer Info Skischool Adventure Rauris Skischool Karl Maier Skischool Hohe Tauern Touristen informatiepunt Rauris

5 FUN BUITEN DE PISTES Wellness Vakantie is gelijk aan balance creëren tussen lichaam en geest! En wat is fijner dan na een mooie dag op de piste de sauna in te gaan of verwend te worden op de massagetafel. Alpine Wellness brengt de harmonie in de vakantie, ontspannen, gezond genieten in de bergen, beweging en ontspanning in prachtige natuur. Apres-Ski Ook iedereen die eens wil après-skiën, is in Rauris aan het juiste adres. Een sterk begin biedt het après-skiën aan de buitenbar van de Heimalm, waarbij men tegelijk een mooi uitzicht op de pisten heeft. Einen schitterend uitzicht en goeie sfeer heeft ook het terras van de Sportalm. Bijkomend voordeel is dat je vervolgend nog maar een klein en eenvoudig stukje moet afdalen tot in het dal. Ein must voor de après-skifans is ook de "Hubertus- Schirmbar" aan het Hochalm-dalstation. Nachtuilen kunnen zich later noch in een van de Rauriser barretjes tot vroeg in de morgen vermaken. Bars Heimalm Sportalm Shakesbeer Bellino Platzwirtkeller Meer bars Verlichte Rodelbaan Kreuzboden Iedere maandag en donnerdag van tot uur heeft u de mogelijkheid met de 2P- Kreuzboden-stoeltjeslift aan de start van de ca. 2 Kilometer lange rodel-baan (1.300m boven zeenivo) te komen. Rodelverhuur vindt u in de sportwinkels, bij het Kreuzboden-restaurant en bij de Kreuzbodenlift. Meer Info Toeristen informatiepunt Rauris Het gaat ons goed, wanneer we in onze alledaagse wekzaamheden, ons beroep, ook plaats maken voor de natuur, mystiek en familie. Sport aktiveert ook de ziel. Regeneert u zich vervolgens in een van de vele buitengewoonlijke krachtoorden van het nationaalpark Nationalparks Hohe Tauern. Hier kunt u ten overvloede van de sauna genieten: Haus Weinschreiber Hotel Sonnhof Van massages kunt u bijv. hier genieten: Massagepraktijk Wolfspfote Rauriserhof Heel dichtbij bevinden zich ook thermen: Alpentherme Gastein Felsentherme Gastein Rodelen in Kolm Saigurn Bel naar de Ammererhof of het Naturfreundehaus in Kolm-Saigurn. Tegen een kleine vergoeding wordt u bij het Bodenhaus opgehaald. Hier wordt een ophaalservice met de sneeuwsooter aangeboden. Alleen dat is al heel bijzonder. Het rodelparcourd over de tolwegis zelfs voro de lokalen een speciale belevenis. Een aanrader is ook het rodelen bij volle maan. Het licht van de maan reflektiert tegen de sneeuw, waardoor men helemaal geen kunstlicht meer nodig heeft. Dit geeft een nog bijzondere atmosfeer.

6 MEER ACTION Rauris, een Skitouren-El Dorado in Kolm Saigurn Vanuit het heerlijke Daleinde Kolm Saigurn of vanuit Bucheben links en rechts zich de bergen meester maken. Vele hebben zich tot doel gestelt de huisberg van er Rauriser dal te beklimmen, de Hohen Sonnblick, met zijn bekende weerstation op de top. Winterwandelen In het Rauriser dal zijn 35 km geprepareerde winterwandelwegen. Heerlijke uitzichten, ongestoorde rustige natuur, de spoeren van dieren in de sneeuw. Geniet van het winterlandschap van der Nationalparkgemeeente Rauris. Het heerlijke, diep besneeuwde winterlandschap nodigt uit tot afwisselende wandelingen op goed geprepareerde wandelpaden. Maak een stop bij een van de Gasthöfe en Jausenstations langs uw route en sterkt u zich met een warne Jagatee. Ontelbare routes wachten op iedere bedreven ski-tourer in het Raurisertal/Kolm Saigurn. Skitoureninfo: Skischool Hohe Tauern Gecertificeerde Berg- & Skiführer Wolfgang Rohrmoser Skitouren in het Raurisertal Langlauf Als grootste gemeinde van het salzburgerland biedt dit brede dal meer dan 40 km prima geprepareerde Loipen, die meer dan alleen langlaufen bieden. Start in het dorpscentrum van Rauris en volg hem tot in het mooie Seidlwinkltal, of neem de milieuvriendelijke "Loipenbus" om u in het door goud bekende Hüttwinkltal te laten brengen. Op m. wachten u meer dan 25 km heerlijke loipen in alle moeilijkheis-graden op, in adembenemende almland-schap. Fijne zonnenloipen zijn er ook rondom het alpengasthof Bodenhaus tot in de romantische deelgemeente Bucheben. Het langläuferhart klopt sneller wanneer het voorbij gaat aan Wildboerderij, Schnaps-branderij, Manege, Kolenbranderij und veel mehr. Ook in het voorjaar, wannee de sneeuw zich begint terug te trekken, de eerste sneeuwklokjes al weer boven de sneeuw uit kijken, de rivier weer begint te ruissen, dan wordt in het Rauriserdal de Höhenloipe in het skigebied in gereedheid gebracht. Op een hoogte van 1.600m midden in het Rauriser skigebied van de Hochalmbahnen trekken gepassioneerde langläufer hun baantjes met een onbeschrijflijk mooi uitzicht op de bergen en dalen van het Nationalpark Hohe Tauern. IJsklimmen Niet voor mietjes, maar voor de moedigen onder ons. Klimmen is een spannende sport. Voor avonturiers die dit graag een keer willen proberen geeft de gecetificeerde Berg- en Skigids Bergwolf' Wolfgang Rohrmoser ook graag enkele probeer-lesuurtjes. Het mooie daleinde Kolm- Saigurn is gezegend met vele mooie watervallen. In het klimjargon wordt het daleinde ook wel de IJs-arena Kolm Saigurn genoemd. Van makkelijke tot hele zware routes, u vindt in de IJsarena Kolm Saigurn alle varianten van het IJsklimmen.

7 Schneeuwschoenwandelen Steeds meer wint het sneeuwschoenwandelenaan populariteit. In de maagedelijk witte sneeuw geniet u van de rust en idylle van het prachtige winterlandschap. De langbewaarde sportvariant van het sneeuwschoen-lopen maakt een krachtbesparende voortbeweging in de diepe sneeuw mogelijk en is geschickt voor iedere leeftijdsgroep. Ver weg van de maatschappij laat zich een gevoel van rust, alleen zijn en vrijheid opnieuw ontdekken. Freiheit neu entdecken. Wie deze ervaring een keer heeft gemaakt, blijft zijn leven lang het sneeuwschoenwandelen trouw. Voor wie het eerst eens wil proberen, die kan die schoenen en stokken gewoon eerst huren. Sneeuw-schoentours onder leideing van een gids vergemakkelijken de stap naar het sneeuwschoenwandelen. Meer Info sneeuwschoenwandelen Meer info Toeristeninformatiepunt Rauris Rit met de paardeslee Rauris biedt naar sfeervolle plekjes ritten met de paardeslee aan. Van Rauris naar Wörth langs de Rauriser Ache (beek), via het Forsterbach-dal met een stop bij Kohlhub, of van Wörth in het romantische Seidlwinkl-dal met een stop bij Gasthof Weixen, of van Bucheben in het adembenemende Hüttwinkl-dal met een stop in Gasthof Lechnerhäusl. In Rauris bieden 4 verschilendene Gasthöfe ritten met de paardeslee aan. Paragliden met de Airtaxi Maak de droom van vliegen waar. Met een beetje lef vliegt u al door de lucht. Alleen die ooit hebben gevlogen kennen het gevoel van het vogelvrije vliegen. De wind in het gezicht voelen, vrij zicht in iedere richting vooral op het landschap dat plotseling in een nieuw licht komt te staan. Vlieg met Tom!

8 MIDDELPUNT IN RAURIS Reden te over om naar Rauris te komen... RAURIS ist een gezellig, famillievriendelijk dorp met het grootste en mooiste wandelgebied in het Nationalpark Hohe Tauern. Rauris is ook schitterend in de winter. Het herbergt een klein maar fijn skigebied. Van typsich oostenrijks Wirtshaus tot een sterrenrestaurant, meer dan 45 eetgelegenheden nodigen u uit te komen proeven. Voor ieder wat wils! Zowel in de zomer als ook in de winter wordt wekelijks een aktiviteitenprogramma aangeboden, waarin voor ieder wat wils is te vinden. De aktiviteiten reiken van maanlichtrodelen tot een gezellige Hüttenanbend. Maar ook degene die in Rauris hun rust zoeken, die zullen deze ook zeker vinden in het Rauriserdal. De gouddelving in de 16e eeuw is nog altijd duidelijk aanwezig in het straatbeeld van Rauris, door zijn nog bestaande Ambachtshuizen, Mijnbouwruïnes en themawegen. Het daleinde Kolm-Saigurn, aan de voet van de berg, de Hohen Sonnblick mit Europas hoogstgelegen weerstation is uniek. Leer Rauris en zijn zijdalen kennen. Een aanrader voor iedere wintervakatieganger die meer op dan een skivakantie wil. Geniet de winter in dit dal, het hoog gelegen dal Rauris. Die Rauriser Authenticiteit Het 30 kilometer lange, van de Rauriser Ache (beek) doorestroomde zijdal van de rivier de Salzach (Deze rivier loopt ook door Salzburg.) kent geen doorgaand verkeer. Aan het einde van het dal bij Kolm-Saigurn tellen de sneeuwaschoenen of tourenskis nog steeds als enige verkeersmiddel. Ondanks de sterk groeiende stroom an toeristen haaft het dal zijn authenticiteit bewaard, zoals het typische Bucheben of Wörth, sinds jaar en dag een belangrijke doorgang naar de Glocknergroep. Mogelijkheden voor uitstapjes Schnapsbrennerei Wildgehege Brauerei Fischteich Stadt Salzburg Zell am See Korte samenvatting van de mogelijkheden Naast skiën en snowboarden op de pistes vindt men in het Rauriserdal een maagdelijk wit winterlandschap, romantische uren bij een winterwandeling, paardekoetsenritjes of het maansschijn-rodelen op de natuur-rodelbaan, aangeschoten Hüttenavonden of een bezoek aan de schnapsstokerij! Fakkelwandelingen, sneeuwschoenwandelen, tiefschnee-safari, paardrijden, langlaufen, eisstockschießen (curling), ijsklimmen, paragliding. Bergen en winterlandschappen in een dal met een prettige, warme atmosfeer wachten op u! De Schnabelperc hten -optocht in Rauris. Op de vooravond van driekoningen zijn de Schnabelperchten onderweg. Met de schreeuw Ga, ga, ga kontroleren de Perchten het huishouden. In hun zoektocht naar stof in de kamers (waar de bewoners natuurlijk erg op letten) krijgen de vogelverschijningen te eten en te drinken en vervolgen dan hun weg. De kunstzinnig gemaakte maskers, vooral de beweeglijke snavel, en de griezelige rekwisieten zoals de Bucklkraxn (de schaar), gemaakt van de handen en voeten van de slachtoffers bij wie het huishouden niet schoon was, een indrukwekkende in stand gehouden traditie.

9 ROUTEBESCHRIJVING IMPRESSUM Een initiatief van de Rauriser privéverhuurder Wij privé-verhuurders willen ons aktief inzetten om Rauris te promoten en meer gasten naar Rauris uit te nodigen. is een nieuw portal waarbij wij privé-verhuurders samen online gaan. Wij bieden de gast korte en bondige informatie over Rauris op een manier die de interesse in Rauris doet groeien en hem overtuigt zijn vakantie in Rauris door te willen brengen. Daarnaast wordt de bezoeker van de website een duidelijk overzicht geboden van de privéverhuurders in Rauris en bestaat de mogelijkheid een aanvraag te doen bij de door de gast uitgekozen accomodaties. In RAURIS is een naam die zowel in het duits, engels en nederlands klopt. Het is een naam die zowel naar Rauris uitnodigt als ook Rauris beschrijft. Een innovatieve en kreatieve naam met veel mogelijkheden. 'in Rauris': I. vd Helm 'in Rauris': I. vd Helm

in RAURIS ZOMER - FAMILIEVRIENDELIJK www.inrauris.at

in RAURIS ZOMER - FAMILIEVRIENDELIJK www.inrauris.at ZOMER - FAMILIEVRIENDELIJK Familievriendelijk wordt in Rauris groot geschreven! Naast de op families afgestemde aktiviteiten, die in het Rauriserdal georganiseerd worden, is er ook veel voor onze kleine

Nadere informatie

Overzicht Skigebieden Oostenrijk

Overzicht Skigebieden Oostenrijk Overzicht Skigebieden Oostenrijk Saalbach Hinterglemm Aantal inwoners: 6.500 Hoogte (meter): 840 2.096 Piste (km): 200 Liften: 58 Seizoen: t/m eind april Skicircus Saalbach Hinterglemm Het skicircus Saalbach

Nadere informatie

Overzicht Skigebieden Oostenrijk

Overzicht Skigebieden Oostenrijk Overzicht Skigebieden Oostenrijk Saalbach Hinterglemm Aantal inwoners: 6.500 Hoogte (meter): 840 2.096 Piste (km): 200 Liften: 58 Seizoen: t/m eind april Skicircus Saalbach Hinterglemm Het skicircus Saalbach

Nadere informatie

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons.

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons. 4-kamer appartement Königsleiten Salzburgerland Oostenrijk 830.000 Nog 2 app. beschikbaar - SKI IN - SKI OUT georganiseerde verhuur - luxe uitvoering parkeergarage Te koop: 4-kamer appartementen binnen

Nadere informatie

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 690.000 centraal gelegen Zweitwohnsitz geschikt voor 10 personen aangename sfeer Te koop: zeer ruim en behaaglijk appartement midden in het

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer ruime woonkamers - ligging op het zuiden - zeer zonnig - mooi uitzicht op de Hoge Tauern - verhoogd plafond met zichtbare dakbalken

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk 625.000 bouwjaar 2009 - groot perceel - echt Oostenrijkse sfeer - 4 slaapkamers - sauna - Zweitwohnsitz Te koop: Dit ruime chalet met Zweitwohnsitz bestemming

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk 1.600.000 dichtbij skigebied Zell am See en Kaprun - winter en zomerbestemming - goed onderhouden - met sauna - 28 kamers Goedlopend hotel met

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12 Val Sinestra Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12 Het sportcentrum Scuol heeft veel meer te bieden dan alleen skiles; carving-, tiefschnee-, tourenski-, snowboard- & langlaufles,

Nadere informatie

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Gasthof Rennweg Salzburgerland Oostenrijk 690.000 29 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - groot grondstuk - zomer en winterbestemming Te koop is dit goed onderhouden gasthof op de grens van

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 790.000 30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Kolm Saigurn Raurisertal

Kolm Saigurn Raurisertal Kolm Saigurn Raurisertal Lenzanger - Rauriser Urwald - Durchgangsalm - Gainschniggalm - Ammererhof - Naturfreundehaus Kolm Saigurn - NP Museum - Lenzanger - (Goldwaschplatz Bodenhaus) ***** - 5,5 Km -

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied.

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied. Inleiding. De tweede Skinfo van dit seizoen. De beslommeringen van het Eifelweekend liggen achter ons en nu is er dus tijd en gelegenheid om weer vooruit te kijken naar onze volgende activiteit. We zullen

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Axamer Lizum. Bad Gastein

Axamer Lizum. Bad Gastein Axamer Lizum Hotel Olympia** Dit gezellige 2 sterren hotel ligt op 1600 meter hoogte en direct aan de piste in het skigebied Axamer Lizum. Hotel Neuwirt*** Uitstekend 3 sterren hotel dat midden in het

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 357.000 naast de skilift - in het centrum - georganiseerde verhuur - energiezuinige bouwwijze - hoogwaardige kwaliteit - inclusief garageplaats

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena Oostenrijk Oostenrijk Ehrwald Skigebied Minimale hoogte 1000 Maximale hoogte 2118 Skiën beginners *** Skiën gevorderden *** Snowboarden ** Langlaufen ***** Wandelen **** Aprés-ski ** Tiroler Zugspitze

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 400.710 loopafstand skilift loopafstand centrum toeristische verhuur toegestaan volledig gemeubileerd lift Te koop: modern

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk Pension met 25-30 bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk 680.000 combinatie van appartementen en kamers - rustige en zonnige ligging - nabij het dorpscentrum - goed onderhouden - naast

Nadere informatie

MLADE BUKY. Dit gezellige, kleinschalige skigebiedje is met name geschikt voor beginners en kinderen. Ook beginnende snowboarders kunnen hier terecht.

MLADE BUKY. Dit gezellige, kleinschalige skigebiedje is met name geschikt voor beginners en kinderen. Ook beginnende snowboarders kunnen hier terecht. MLADE BUKY Het dorp ligt 3,5 km ten oosten van Janske Lazne Hoogte: 490-580 m Dit gezellige, kleinschalige skigebiedje is met name geschikt voor beginners en kinderen. Ook beginnende snowboarders kunnen

Nadere informatie

Skigebieden Oostenrijk - Hinterglemm / Saalbach

Skigebieden Oostenrijk - Hinterglemm / Saalbach Skigebieden Oostenrijk - Hinterglemm / Saalbach Hinterglemm Aantal inwoners: 3.500 Saalbach Aantal inwoners: 3.000 Saalbach-Hinterglemm bestaat uit de dorpen Saalbach en Hinterglemm. Saalbach is een rustiger,

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

inrichting - sauna

inrichting - sauna 3-kamer appartement Gerlos Tirol Oostenrijk 395.000 geweldig zonneterras - mooie kachelofen georganiseerde verhuur - rustig gelegen - luxe inrichting - sauna Te koop in het populaire wintersportdorp Gerlos

Nadere informatie

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort Lifestyle - Sport - Nature - Comfort 4 Emotions Luxury Chalet in Zell am See Kaprun combineert de luxe standaard met een adembenemende omgeving. Direct gelegen aan de golfbanen van Zell am See-Kaprun met

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41

WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41 BS De Eik WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41 stephan.jans@bsdeeikwellen.be EEN MEGACOOL,SUPERTOFFE, KINDVRIENDELIJKE SKIVAKANTIE Beste vrienden, Beste skiliefhebbers,

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM

WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM Beste gast, Wij kijken ernaar uit u binnenkort in vakantiepark Landal Resort Maria Alm te mogen ontvangen. De vakantiepret kan niet vroeg genoeg beginnen. Daarom hebben

Nadere informatie

Welkom Onze drie warm ingerichte en komfortabele vakantiewoningen bieden plaats aan 6 en twee maal 5 personen.

Welkom Onze drie warm ingerichte en komfortabele vakantiewoningen bieden plaats aan 6 en twee maal 5 personen. Welkom Onze drie warm ingerichte en komfortabele vakantiewoningen bieden plaats aan 6 en twee maal 5 personen. Huis Enzian ligt in het centrum van Rauris nabij de liften direct tussen de Kreuzboden Stoeltjeslift

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk Hallo Hondenvrienden, De zomer voorbij... het zomerseizoen bijna voorbij In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk DogLogHomes

Nadere informatie

Actuele sneeuwhoogte Sauerland : ************************************* Skigebied Poppenberg Brilon - Alpine

Actuele sneeuwhoogte Sauerland : ************************************* Skigebied Poppenberg Brilon - Alpine Actuele sneeuwhoogte Sauerland : http://www.wintersport-arena.de/de/schneehoehen/skigebiete-alpine Een greep uit het aanbod van Skiwereld Sauerland. Voor meer informatie www.wintersport-arena.de *************************************

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 14/ 15

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 14/ 15 Val Sinestra Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 14/ 15 Het sportcentrum Scuol heeft veel meer te bieden dan alleen skiles; carving-, tiefschnee-, tourenski-, snowboard- & langlaufles,

Nadere informatie

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk 395.000 nabij de Panoramabahn skilift - zeer zonnig - ruime woonkamer met kachelofen - Oostenrijkse uitstraling met bar in de kelder - garage

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

Appart-Laijola. Gaschurn. Montafon. Appartement 104

Appart-Laijola. Gaschurn. Montafon. Appartement 104 Appart-Laijola Gaschurn Montafon Appartement 104 Direct aan het wembad ligt het appartement 104 met een heerlijk onnig terras. Appart-Laijola App. 104 Uw top locatie Silvretta Montafon waar alle mogelijkheden

Nadere informatie

FACTSHEET. Pitztal in de zomer:

FACTSHEET. Pitztal in de zomer: Adresgegevens Tourismusverband Pitztal Unterdorf 18 A-6473 Wenns Tel: +43-5414-86999 Fax: +43-5414-86999-88 E-mail: info@pitztal.com Internet: Algemeen Het 40 kilometer lange Pitztal, bestaande uit de

Nadere informatie

Authentiek Zwitserland

Authentiek Zwitserland ONTSPANNING Authentiek Zwitserland BIJ ROMANTIK HOTEL HORNBERG TEKST: KRIS TORFS - FOTOGRAFIE: GEMEX PUBLISHING / HOTEL HORNBERG / GSTAAD SAANENLAND TOURISMUS 143 144 Gstaad doet bij ons een belletje rinkelen

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente.

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente. Hotel met 20 kamers Zugspitzarena Tirol Oostenrijk 1.550.000 zomer en winterbestemming - goed geboekt - goed onderhouden - loopafstand skipiste - modern restaurant en bar Dit hotel met in totaal 20 gastenkamers

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Alpe d'huez la Sarenne

Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez la Sarenne Frankrijk Isère - L'Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez ligt in de Franse Alpen en biedt voor iedere wintersporter volop mogelijkheden Resort highlights Bezwijk voor de charme van

Nadere informatie

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk 170.000 unieke almhut - voor vakantiegebruik - zeer rustige en zonnige ligging - goede investering - nabij skigebieden - fantastisch uitzicht Te koop is deze unieke

Nadere informatie

REIZEN EN AUTOCARS. Plezier & actie! 0032(0)14/ SKI FUN

REIZEN EN AUTOCARS. Plezier & actie! 0032(0)14/ SKI FUN 2018 REIZEN EN AUTOCARS Plezier & actie! 0032(0)14/67 70 53 SKI FUN Golling - Flacha Salzburger Sportwelt Amadé Bergfex rating Skigebied: **** De enorme skicarroussel van Salzburger Sportwelt is ontstaan

Nadere informatie

Rechtstreeks naar de Noorse sneeuw

Rechtstreeks naar de Noorse sneeuw !INSPIRATIE Rechtstreeks naar de Noorse sneeuw Het echte sneeuwplezier in het hart van het Noorse bergland Wie boven het Noorse bergland komt aanvliegen, ziet het direct. Noorwegen is eigenlijk één groot

Nadere informatie

Fusch Hohe Tauern 8 dagen

Fusch Hohe Tauern 8 dagen Fusch Hohe Tauern 8 dagen Wandelreis vanaf 539 Sneeuwwandelen in het Nationaal Park Hohe Tauern Onze vakantieplaats is het dorp Fusch in het Nationaal Park Hohe Tauern. We bevinden ons aan de voet van

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Skiën Inhoud De geschiedenis van het skiën Inleiding Benodigdheden Sturen en vallen + aan en uit doen van de ski s Skiles Skiliften Verschillende sneeuwsporten Wedstrijd skiën Dingen die handig zijn om

Nadere informatie

Reißrachkopf Rauris. Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn. ***** - 5,5 Km Hm - 4:00 uur

Reißrachkopf Rauris. Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn. ***** - 5,5 Km Hm - 4:00 uur Reißrachkopf Rauris Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn ***** - 5,5 Km - 570 Hm - 4:00 uur Deze rondwandeling over de Schwarzwand en Reißrachkopf is geen

Nadere informatie

998.000. en appartementen

998.000. en appartementen Pension met 19 bedden, Wagrain, Salzburgerland, Oostenrijk 998.000 Prachtig pension - gebouwd in 2008 - superlocatie lage maandelijkse kosten - compleet ingericht - kamers en appartementen Te koop is dit

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk 630.000 38 bedden - geweldig uitzicht - rustig - zeer ruim grondstuk - zwembad Te koop is dit ruime, traditioneel Oostenrijkse

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Magazine Logis Coquelicot

Magazine Logis Coquelicot Magazine Logis Coquelicot Chambres et Tables d Hôtes Nr 1. Zomer 2010 Frankrijk Auvergne Parc Naturel Regional des Volcanes d Auvergne Cantal Riom-es-Montagnes Colofon Dit magazine is een uitgave van Logis

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Villa, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 795.000 droomligging - fantastisch uitzicht - 3 zeer zonnige terrassen - gebouwd in 2009 - goede bouwkwaliteit zeer lage energiekosten - dubbele garage Te

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 ruime tuin - garage - enkele minuten van de skilift - zeer geschikt voor verhuur - gebouwd in 2012-5 slaapkamers Te koop is deze 2kapper

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk

Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk Landhuis met appartement Stuhlfelden Salzburgerland Oostenrijk 475.000 fantastisch uitzicht - enkele minuten van het dorp - 1999 gebouwd - 4 slaapkamers - garage - heerlijk zonnig Dit oostenrijkse landhuis

Nadere informatie

De bergen ontdekken en hartelijkheid ervaren

De bergen ontdekken en hartelijkheid ervaren De bergen ontdekken en hartelijkheid ervaren IN DE VAKANTIEREGIO PYHRN-PRIEL IN OBERÖSTERREICH Pisteplezier in Hinterstoder en op de Wurzeralm Er tegenaan in het winterparadijs :) Zon tanken! NET ZO VEELZIJDIG

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie