Hier de bekende nazaten van "KAREL DE GROTE".

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hier de bekende nazaten van "KAREL DE GROTE"."

Transcriptie

1 Pagina 1 Deze stamboomgegevens zijn uitgezocht door Cor Ottenheim. Opmerking vooraf: Ik hoop dat elke kijker deze stamboom gegevens met interesse zal lezen. De kans is groot dat u nog onvermoede verre voorouders en of verwanten ontdekt. De stamboom is zeker niet compleet. De gegevens zijn door mij in de archieven naar beste vermogen verzameld en genoteerd. Bovendien kreeg ik gegevens van andere onderzoekers en zijn er veel gegevens via internet gevonden. Mocht u gegevens van deze stamboom gebruiken dan altijd zelf nog checken. En mocht u foutjes vinden of de stamboom willen completeren, stuur dan even een berichtje. PS. De kale jaartallen zijn meestal schattingen. Hier de bekende nazaten van "KAREL DE GROTE". Misschien sta jij er ook bij? Parenteel van Karel de Grote I Karel de Grote is geboren in 742. Karel is overleden in 814, 72 jaar oud. Karel trouwde met Hmiltrudis Chimiltrudis of Amatrau. Kind van Karel en Hmiltrudis Chimiltrudis: 1 Lodewijk I "de Vrome" van Frankrijk, geboren in 778 Volgt II. II Lodewijk I "de Vrome" van Frankrijk is geboren in 778, zoon van Karel de Grote en Hmiltrudis Chimiltrudis of Amatrau. Lodewijk I "de Vrome" is overleden in 840, 62 jaar oud. Lodewijk I "de Vrome": (1) trouwde met Irmingard in de Haspengouw (Hesbayne). Irmingard is overleden in 818. (2) trouwde met Judith Welf van Beieren. Zij is een dochter van Welf van Altdorf en Heilwich (Hedwig) van Saksen. Judith Welf is overleden in 843. Kind van Lodewijk I "de Vrome" en Irmingard: 1 Lotharius I van Beieren, geboren in 795 Volgt III-a. Kind van Lodewijk I "de Vrome" en Judith Welf: 1 Charles II "de Kale" van West France Frankrijk, geboren in 823 Volgt III-b. III-a Lotharius I van Beieren is geboren in 795, zoon van Lodewijk I "de Vrome" van Frankrijk en Irmingard in de Haspengouw (Hesbayne). Lotharius I is overleden in 855, 60 jaar oud. Lotharius I trouwde met Irmingard van Tours de Elzas. Irmingard van Tours is overleden in 851. Kind van Lotharius I en Irmingard van Tours: 1 Irmingard van Italie Volgt IV-a. III-b Charles II "de Kale" van West France Frankrijk is geboren in 823, zoon van Lodewijk I "de Vrome" van Frankrijk en Judith Welf van Beieren. Charles II "de Kale" is overleden in 877, 54 jaar oud. Charles II "de Kale": (1) begon een relatie met Richilde van Metz dochter van Bivin van Gorze of Vienne. (2) trouwde met Ermentrudis van Orleans. Ermentrudis is geboren in 830, dochter van Odo Graaf van Orleans en Ermentrude van Parijs. Ermentrudis is overleden in 869, 39 jaar oud. Kind van Charles II "de Kale" en Richilde van Metz dochter van Bivin: 1 Rothildis van Frankrijk Volgt IV-c. Kind van Charles II "de Kale" en Ermentrudis:

2 Pagina 2 1 Hersent van Frankrijk Volgt IV-b. IV-a Irmingard van Italie, dochter van Lotharius I van Beieren en Irmingard van Tours de Elzas. Irmingard trouwde met Giselbert I van Leuven Graaf in de Maasgouw. Kind van Irmingard en Giselbert I van Leuven Graaf: 1 Reinier (Reginar) I in Henegouwen Volgt V-a. IV-b Hersent van Frankrijk, dochter van Charles II "de Kale" van West France Frankrijk en Ermentrudis van Orleans. Hersent trouwde met Reinier (Reginar) I in Henegouwen. Hij is een zoon van Giselbert I van Leuven Graaf in de Maasgouw en Irmingard van Italie. Kind van Hersent en Reinier (Reginar) I: 1 Rienier II Graaf van Henegouwen Volgt VI-b. IV-c Rothildis van Frankrijk, dochter van Charles II "de Kale" van West France Frankrijk en Richilde van Metz dochter van Bivin van Gorze of Vienne. Rothildis trouwde met Rodgar Graaf van Maine. Kind van Rothildis en Rodgar Graaf: 1 N du Maine Volgt V-b. V-a Reinier (Reginar) I in Henegouwen, zoon van Giselbert I van Leuven Graaf in de Maasgouw en Irmingard van Italie. Reinier (Reginar) I: (1) trouwde met Hersent van Frankrijk. Zij is een dochter van Charles II "de Kale" van West France Frankrijk en Ermentrudis van Orleans. (2) trouwde met Alberada van Henegouwen. Kind van Reinier (Reginar) I en Hersent: 1 Rienier II Graaf van Henegouwen Volgt VI-b. Kind van Reinier (Reginar) I en Alberada: 1 Sijmhoronia in Henegouwen Volgt VI-a. V-b N du Maine, dochter van Rodgar Graaf van Maine en Rothildis van Frankrijk. N trouwde met Hugo I van Maine. Kind van N en Hugo I: 1 Hugo II van Maine Volgt VI-c. VI-a Sijmhoronia in Henegouwen, dochter van Reinier (Reginar) I in Henegouwen en Alberada van Henegouwen. Sijmhoronia trouwde met Berengar Graaf van Lomme en Namen. Kind van Sijmhoronia en Berengar Graaf: 1 Robert I Graaf van Namen Volgt VII-a. VI-b Rienier II Graaf van Henegouwen, zoon van Reinier (Reginar) I in Henegouwen en Hersent van Frankrijk. Rienier II Graaf trouwde met Adelheid van Bourgondie. Zij is een dochter van Richard II Le Justicier de Bourgogne en Adelheid de Bourgogne. Kind van Rienier II Graaf en Adelheid: 1 Rienier III "Langhals" van Henegouwen Volgt VII-b. VI-c Hugo II van Maine, zoon van Hugo I van Maine en N du Maine. Hugo II trouwde met N de Vermandois.

3 Pagina 3 Kind van Hugo II en N: 1 Hugo III van Maine Volgt VII-c. VII-a Robert I Graaf van Namen, zoon van Berengar Graaf van Lomme en Namen en Sijmhoronia in Henegouwen. Robert I Graaf trouwde met Ermengarde van Verdun. Zij is een dochter van Richwin van Verdun en Kunigundi NN. Kind van Robert I Graaf en Ermengarde: 1 Albert I Graaf van Namen Volgt VIII-a. VII-b Rienier III "Langhals" van Henegouwen, zoon van Rienier II Graaf van Henegouwen en Adelheid van Bourgondie. Rienier III "Langhals" is overleden in 973. Rienier III "Langhals" trouwde met Adela Erfdochter van Leuven. Adela Erfdochter is overleden in 961. Kind van Rienier III "Langhals" en Adela Erfdochter: 1 Lambert I "met de Baard" van Leuven Volgt VIII-b. VII-c Hugo III van Maine, zoon van Hugo II van Maine en N de Vermandois. Hugo III trouwde met NN (van Maine). Kind van Hugo III en NN (van Maine): 1 Heribert "Eveillechien" van Maine Volgt VIII-c. VIII-a Albert I Graaf van Namen, zoon van Robert I Graaf van Namen en Ermengarde van Verdun. Albert I Graaf is overleden in Albert I Graaf trouwde met Ermgarde Adelheid Gravin van Neder Lotharingen. Zij is een dochter van Karel hertog van Neder Lotharingen en Adelheid NN. Kind van Albert I Graaf en Ermgarde Adelheid Gravin: 1 Hedwig van Namen, geboren in 1010 Volgt IX-a. VIII-b Lambert I "met de Baard" van Leuven, zoon van Rienier III "Langhals" van Henegouwen en Adela Erfdochter van Leuven. Lambert I "met de Baard" is overleden in Lambert I "met de Baard" trouwde met Gerberga van Neder Lotharingen. Kind van Lambert I "met de Baard" en Gerberga: 1 Lambert II Balderik van Leuven, geboren in 995 Volgt IX-b. VIII-c Heribert "Eveillechien" van Maine, zoon van Hugo III van Maine en NN (van Maine). Heribert "Eveillechien" is overleden in Heribert "Eveillechien" trouwde met Berthe de Blois. Kind van Heribert "Eveillechien" en Berthe: 1 Garsinde Gravin van Maine Volgt IX-c. IX-a Hedwig van Namen is geboren in 1010, dochter van Albert I Graaf van Namen en Ermgarde Adelheid Gravin van Neder Lotharingen. Hedwig is overleden in 1067, 57 jaar oud. Hedwig trouwde met Gerard van Neder Lotharingen. Gerard is geboren in Gerard is overleden in 1070, 60 jaar oud. Kind van Hedwig en Gerard: 1 Diederik van Saksen Hertog van Lotharingen, geboren in 1070 Volgt X-a. IX-b Lambert II Balderik van Leuven is geboren in 995, zoon van Lambert I "met de Baard" van Leuven en Gerberga van Neder Lotharingen. Lambert II Balderik trouwde met Oda van Neder Lotharingen. Oda is overleden in 1044.

4 Pagina 4 Kind van Lambert II Balderik en Oda: 1 Hendrik II Graaf van Leuven Volgt X-b. IX-c Garsinde Gravin van Maine, dochter van Heribert "Eveillechien" van Maine en Berthe de Blois. Garsinde Gravin trouwde met Theobald I / III Graaf Champagne Blois. Theobald I / III Graaf is overleden in Kind van Garsinde Gravin en Theobald I / III Graaf: 1 Estienne (Steven) II Hendrik Graaf van Blois, geboren in 1045 Volgt X-c. X-a Diederik van Saksen Hertog van Lotharingen is geboren in 1070, zoon van Gerard van Neder Lotharingen en Hedwig van Namen. Diederik is overleden in 1115, 45 jaar oud. Diederik trouwde met Hedwig Gravin van Formbach. Hedwig Gravin is geboren in Kind van Diederik en Hedwig Gravin: 1 Simon Hertog van Oberlotharingen, geboren in 1100 Volgt XI-a. X-b Hendrik II Graaf van Leuven, zoon van Lambert II Balderik van Leuven en Oda van Neder Lotharingen. Hendrik II Graaf is overleden in Hendrik II Graaf trouwde met Adela van de Betruwe of Orlamunde. Kind van Hendrik II Graaf en Adela van de Betruwe: 1 Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog van Neder Lotaringen Volgt XI-b. X-c Estienne (Steven) II Hendrik Graaf van Blois is geboren in 1045, zoon van Theobald I / III Graaf Champagne Blois en Garsinde Gravin van Maine. Estienne (Steven) II Hendrik Graaf is overleden in 1102, 57 jaar oud. Estienne (Steven) II Hendrik Graaf trouwde met Alice (Adela) of England. Alice (Adela) is overleden in Kind van Estienne (Steven) II Hendrik Graaf en Alice (Adela): 1 Theobaldus van Blois Champagne, geboren in 1093 Volgt XI-c. XI-a Simon Hertog van Oberlotharingen is geboren in 1100, zoon van Diederik van Saksen Hertog van Lotharingen en Hedwig Gravin van Formbach. Simon Hertog trouwde met Adelheid van Leuven. Adelheid is geboren in Kind van Simon Hertog en Adelheid: 1 Mattheus van Lotharingen, geboren in 1130 Volgt XII-a. XI-b Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog van Neder Lotaringen, zoon van Hendrik II Graaf van Leuven en Adela van de Betruwe of Orlamunde. Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog is overleden in Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog trouwde met Ida van Chiny van Namen. Kind van Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog en Ida van Chiny: 1 Ida van Leuven van Brabant Volgt XII-b. XI-c Theobaldus van Blois Champagne is geboren in 1093, zoon van Estienne (Steven) II Hendrik Graaf van Blois en Alice (Adela) of England. Theobaldus is overleden in 1152, 59 jaar oud. Theobaldus trouwde met Mathilde van Sponheim Karnten. Kind van Theobaldus en Mathilde: 1 Adelheid (Agnes) van Blois Champagne Volgt XII-c.

5 Pagina 5 XII-a Mattheus van Lotharingen is geboren in 1130, zoon van Simon Hertog van Oberlotharingen en Adelheid van Leuven. Mattheus is overleden in 1176, 46 jaar oud. Mattheus trouwde met Judith (Bertha) van Schwaben. Judith (Bertha) is geboren in Kind van Mattheus en Judith (Bertha): 1 Friedrich Lotharingen-Bitsch, geboren in 1160 Volgt XIII-a. XII-b Ida van Leuven van Brabant, dochter van Godfried I "met de Baard" van Brabant Hertog van Neder Lotaringen en Ida van Chiny van Namen. Ida van Leuven trouwde met Arnold II Graaf van Kleef. Arnold II Graaf is overleden in Kind van Ida van Leuven en Arnold II Graaf: 1 Dietrich III van Kleef Volgt XIII-b. XII-c Adelheid (Agnes) van Blois Champagne, dochter van Theobaldus van Blois Champagne en Mathilde van Sponheim Karnten. Adelheid (Agnes) is overleden in Adelheid (Agnes) trouwde met Reinaud II van Bar. Kind van Adelheid (Agnes) en Reinaud II: 1 Thiebaud (Theobald) van Bar en Briey, geboren in 1158 Volgt XIII-c. XIII-a Friedrich Lotharingen-Bitsch is geboren in 1160, zoon van Mattheus van Lotharingen en Judith (Bertha) van Schwaben. Friedrich trouwde met Ludmilla van Polen. Ludmilla is geboren in Kind van Friedrich en Ludmilla: 1 Friedrich van Lotharingen, geboren in 1190 Volgt XIV-a. XIII-b Dietrich III van Kleef, zoon van Arnold II Graaf van Kleef en Ida van Leuven van Brabant. Dietrich III is overleden in Dietrich III trouwde met Adelheid van Sulzbach. Zij is een dochter van Gebhart III Graaf van Sulzbach en Mechtild van Beieren. Adelheid is overleden in Kind van Dietrich III en Adelheid: 1 Dietrich IV Graaf van Kleef Volgt XIV-b. XIII-c Thiebaud (Theobald) van Bar en Briey is geboren in 1158, zoon van Reinaud II van Bar en Adelheid (Agnes) van Blois Champagne. Thiebaud (Theobald) is overleden in 1216, 58 jaar oud. Thiebaud (Theobald) trouwde met Adelheid Loon Reineck. Kind van Thiebaud (Theobald) en Adelheid Loon: 1 Agnes van Bar, geboren in 1190 Volgt XIV-c. XIV-a Friedrich van Lotharingen is geboren in 1190, zoon van Friedrich Lotharingen-Bitsch en Ludmilla van Polen. Friedrich trouwde met Agnes van Bar. Agnes is geboren in 1190, dochter van Thiebaud (Theobald) van Bar en Briey en Adelheid Loon Reineck. Kind van Friedrich en Agnes: 1 Laurette van Lotharingen, geboren in 1220 Volgt XV-a. XIV-b Dietrich IV Graaf van Kleef, zoon van Dietrich III van Kleef en Adelheid van Sulzbach. Dietrich IV Graaf trouwde met Margriet van Holland. Kind van Dietrich IV Graaf en Margriet: 1 Dietrich V Nust graaf van Kleef, geboren in 1220 Volgt XV-b.

6 Pagina 6 XIV-c Agnes van Bar is geboren in 1190, dochter van Thiebaud (Theobald) van Bar en Briey en Adelheid Loon Reineck. Agnes trouwde met Friedrich van Lotharingen. Friedrich is geboren in 1190, zoon van Friedrich Lotharingen-Bitsch en Ludmilla van Polen. Kind van Agnes en Friedrich: 1 Laurette van Lotharingen, geboren in 1220 Volgt XV-a. XV-a Laurette van Lotharingen is geboren in 1220, dochter van Friedrich van Lotharingen en Agnes van Bar. Laurette trouwde met Simon van Saarbrucken. Simon is geboren in 1220, zoon van Simon von Saarbrucken en NN (von Lotharingen). Kind van Laurette en Simon: 1 Laurette Gravin van Saarbrucken, geboren in 1250 Volgt XVI-a. XV-b Dietrich V Nust graaf van Kleef is geboren in 1220, zoon van Dietrich IV Graaf van Kleef en Margriet van Holland. Dietrich V Nust graaf is overleden in 1260, 40 jaar oud. Dietrich V Nust graaf trouwde met Mathilde van Dinslaken. Mathilde is geboren in Kind van Dietrich V Nust graaf en Mathilde: 1 Dietrich van Kleef (van Meissen), geboren in 1250 Volgt XVI-b. XVI-a Laurette Gravin van Saarbrucken is geboren in 1250, dochter van Simon van Saarbrucken en Laurette van Lotharingen. Laurette Gravin trouwde met Dietrich van Kleef (van Meissen). Dietrich is geboren in 1250, zoon van Dietrich V Nust graaf van Kleef en Mathilde van Dinslaken. Dietrich is overleden in 1275, 25 jaar oud. Kind van Laurette Gravin en Dietrich: 1 Richardis van Kleef, geboren in 1280 Volgt XVII. XVI-b Dietrich van Kleef (van Meissen) is geboren in 1250, zoon van Dietrich V Nust graaf van Kleef en Mathilde van Dinslaken. Dietrich is overleden in 1275, 25 jaar oud. Dietrich trouwde met Laurette Gravin van Saarbrucken. Laurette Gravin is geboren in 1250, dochter van Simon van Saarbrucken en Laurette van Lotharingen. Kind van Dietrich en Laurette Gravin: 1 Richardis van Kleef, geboren in 1280 Volgt XVII. XVII Richardis van Kleef is geboren in 1280, dochter van Dietrich van Kleef (van Meissen) en Laurette Gravin van Saarbrucken. Richardis trouwde met Gerlach van Dollendorf. Gerlach is geboren in 1280, zoon van NN van Dollendorf en Mechtild van Ysenburg. Kind van Richardis en Gerlach: 1 Richardis van Dollendorf, geboren in 1310 Volgt XVIII. XVIII Richardis van Dollendorf is geboren in 1310, dochter van Gerlach van Dollendorf en Richardis van Kleef. Richardis trouwde met Arnold van Bolland. Arnold is geboren in Kind van Richardis en Arnold: 1 Arnold van Bolland, geboren in 1340 Volgt XIX. XIX Arnold van Bolland is geboren in 1340, zoon van Arnold van Bolland en Richardis van Dollendorf. Arnold is overleden in 1372, 32 jaar oud. Arnold trouwde met Marie van Loon. Marie is geboren in Kind van Arnold en Marie:

7 Pagina 7 1 Kunigunde van Bolland, geboren in 1370 Volgt XX. XX Kunigunde van Bolland is geboren in 1370, dochter van Arnold van Bolland en Marie van Loon. Kunigunde trouwde met Frederik van Brandenburg. Frederik is geboren in Frederik is overleden in 1405, 34 jaar oud. Kind van Kunigunde en Frederik: 1 Dirk van Brandenburg-Bolland, geboren in 1400 Volgt XXI. XXI Dirk van Brandenburg-Bolland is geboren in 1400, zoon van Frederik van Brandenburg en Kunigunde van Bolland. Dirk is overleden in 1453, 53 jaar oud. Dirk trouwde met Agnes de Glijmes. Agnes is geboren in Kind van Dirk en Agnes: 1 Frederik van Brandenburg-Bolland, geboren in 1430 Volgt XXII. XXII Frederik van Brandenburg-Bolland is geboren in 1430, zoon van Dirk van Brandenburg-Bolland en Agnes de Glijmes. Frederik is overleden in 1492, 62 jaar oud. Frederik trouwde met Catharina de Crupet Dite De Hun. Catharina is geboren in Kind van Frederik en Catharina: 1 Marie van Brandenburg-Bolland, geboren in 1460 Volgt XXIII. XXIII Marie van Brandenburg-Bolland is geboren in 1460, dochter van Frederik van Brandenburg- Bolland en Catharina de Crupet Dite De Hun. Marie trouwde met Johan van Eijnatten. Johan is geboren in Johan is overleden in 1519, 59 jaar oud. Kind van Marie en Johan: 1 Hendrik van Eijnatten, geboren in 1490 Volgt XXIV. XXIV Hendrik van Eijnatten is geboren in 1490, zoon van Johan van Eijnatten en Marie van Brandenburg-Bolland. Hendrik is overleden in 1544, 54 jaar oud. Hendrik trouwde met Maria van Handel. Maria is geboren in Kind van Hendrik en Maria: 1 Sophia Bastaard van Eijnatten, geboren in 1520 Volgt XXV. XXV Sophia Bastaard van Eijnatten is geboren in 1520, dochter van Hendrik van Eijnatten en Maria van Handel. Sophia Bastaard trouwde, 30 jaar oud, in 1550 met Peter Adriaens van Weert (alias: van Amstel), 30 jaar oud. Peter Adriaens is geboren in 1520 in Weert, zoon van Adriaen Jan Goijardsz Schrijnwerkers en Lucia Stoven. Peter Adriaens is overleden op in Gemert, 59 jaar oud. Kinderen van Sophia Bastaard en Peter Adriaens: 1 Hendrick Peters van Amstel, geboren in 1550 in Gemert Volgt XXVI-a. 2 Adriaan van Amstel, geboren in 1550 Volgt XXVI-b. XXVI-a Hendrick Peters van Amstel is geboren in 1550 in Gemert, zoon van Peter Adriaens van Weert (alias: van Amstel) en Sophia Bastaard van Eijnatten. Hendrick Peters is overleden in 1601, 51 jaar oud. Hendrick Peters trouwde, 30 jaar oud, in 1580 met Hilleken Jans van der Aa, 30 jaar oud. Hilleken Jans is geboren in 1550 in Gemert, dochter van Jan Gerardus van der Aa en Elisabeth Jan Marcellis t Zasen. Kinderen van Hendrick Peters en Hilleken Jans: 1 Hendrik Hendrick van Amstel Volgt XXVII-a. 2 Peter Hendrick van Amstel, geboren in 1590.

8 Pagina 8 3 Gerard Hendrick van Amstel, geboren in Gerard Hendrick is overleden. 4 Adriaan Hendrick van Amstel, geboren in 1593 Volgt XXVII-b. XXVI-b Adriaan van Amstel is geboren in 1550, zoon van Peter Adriaens van Weert (alias: van Amstel) en Sophia Bastaard van Eijnatten. Adriaan is overleden in 1603 in Gemert, 53 jaar oud. Adriaan trouwde met Elisabeth van Lanckveldt. Elisabeth is geboren in XXVII-a Hendrik Hendrick van Amstel, zoon van Hendrick Peters van Amstel en Hilleken Jans van der Aa. Hij is gedoopt op in Gemert. Hendrik Hendrick trouwde op in Schijndel met Anneke van Griensven, 23 jaar oud. Anneke is geboren in 1590, dochter van Peter Willems van Griensven en Anneken Helmont. Kinderen van Hendrik Hendrick en Anneke: 1 Jan van Amstel Volgt XXVIII-a. 2 Emerentiana van Amstel Volgt XXVIII-b. XXVII-b Adriaan Hendrick van Amstel is geboren in 1593, zoon van Hendrick Peters van Amstel en Hilleken Jans van der Aa. Adriaan Hendrick is overleden in 1659, 66 jaar oud. Adriaan Hendrick trouwde, 42 jaar oud, in 1635 met Lijsken Jacob Jansse Lamberts, 15 jaar oud. Lijsken Jacob Jansse is geboren in 1620 in Geffen, dochter van Jacob Jan Lamberts en NN (Lamberts). Lijsken Jacob Jansse is overleden op in Heeswijk, 80 jaar oud. Kind van Adriaan Hendrick en Lijsken Jacob Jansse: 1 Hilleken Adriaan van Amstel, geboren in 1638 Volgt XXVIII-c. XXVIII-a Jan van Amstel, zoon van Hendrik Hendrick van Amstel en Anneke van Griensven. Hij is gedoopt op in Gemert. Jan is overleden op in Schijndel (zeekapitein), 50 jaar oud. Jan: (1) trouwde op in Amsterdam met Cornelia Schagen. Cornelia is geboren in Alkmaar. (2) trouwde op in Eindhoven met Anna Boxhoorn, 47 jaar oud. Anna is geboren in 1620 in Eindhoven. XXVIII-b Emerentiana van Amstel, dochter van Hendrik Hendrick van Amstel en Anneke van Griensven. Zij is gedoopt op in Gemert. Emerentiana trouwde met Pauwels Cornelis Pennincx. Pauwels Cornelis is geboren in Kind van Emerentiana en Pauwels Cornelis: 1 Mechtilde Pauwels Pennincx, geboren in 1655 Volgt XXIX-a. XXVIII-c Hilleken Adriaan van Amstel is geboren in 1638, dochter van Adriaan Hendrick van Amstel en Lijsken Jacob Jansse Lamberts. Hilleken Adriaan is overleden in 1708, 70 jaar oud. Hilleken Adriaan trouwde, 23 jaar oud, op in Geffen met Jan Peter Timmers. Hij is een zoon van Petrus Joannes Timmers en Jacoba Veraelsfort. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Jan Peter is overleden op in Heeswijk, 59 jaar oud. Kinderen van Hilleken Adriaan en Jan Peter: 1 Jacobus Joannes Timmers Volgt XXIX-b. 2 Adriaan Joannes Timmers, geboren in 1673 in Heeswijk Volgt XXIX-c. XXIX-a Mechtilde Pauwels Pennincx is geboren in 1655, dochter van Pauwels Cornelis Pennincx en Emerentiana van Amstel. Mechtilde Pauwels trouwde, 32 jaar oud, op in Schijndel met Paulus Hendrik Pijnenburg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Paulus Hendrik is overleden, 75 jaar oud. Hij is begraven op te Schijndel. Kind van Mechtilde Pauwels en Paulus Hendrik: 1 Hendrik Paulus Pijnenburg Volgt XXX-a.

9 Pagina 9 XXIX-b Jacobus Joannes Timmers, zoon van Jan Peter Timmers en Hilleken Adriaan van Amstel. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Jacobus Joannes is overleden op in Boekel, 69 jaar oud. Jacobus Joannes trouwde met Maria Jacobs Thijssen. Maria Jacobs is geboren in Maria Jacobs is overleden op in Boekel, 63 jaar oud. Kinderen van Jacobus Joannes en Maria Jacobs: 1 [waarschijnlijk] Henrica Jacobus Timmers, geboren in 1720 Volgt XXX-b. 2 Daniel Jacob Timmers Volgt XXX-c. 3 Daniel Jacobus Timmers. Hij is gedoopt op in Boekel. 4 Petrus Jacobus Timmers Volgt XXX-d. XXIX-c Adriaan Joannes Timmers is geboren in 1673 in Heeswijk, zoon van Jan Peter Timmers en Hilleken Adriaan van Amstel. Adriaan Joannes is overleden op in Veghel, 37 jaar oud. Adriaan Joannes trouwde, 30 jaar oud, op in Dinther met Anneke Willems, 24 jaar oud. Anneke is geboren in 1679 in Dinther, dochter van [waarschijnlijk] Willem Hendrikx en Maria Joannis Teeuwens. Kinderen van Adriaan Joannes en Anneke: 1 Joannes Adriaans Timmers Volgt XXX-e. 2 Willem Adriaans Jan Peters Timmers Volgt XXX-f. 3 Hendrik Adriaans Timmers Volgt XXX-g. 4 Maria Adriaans Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. XXX-a Hendrik Paulus Pijnenburg, zoon van Paulus Hendrik Pijnenburg en Mechtilde Pauwels Pennincx. Hij is gedoopt op in Schijndel. Hendrik Paulus is overleden, 73 jaar oud. Hij is begraven op te Schijndel. Hendrik Paulus trouwde op in Heeswijk met Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Zij is een dochter van Joannes Peter Dobbelsteen en Aelken Joannes Craenven. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Kinderen van Hendrik Paulus en Maria Joannes Petrus: 1 Meggel Henricus Pijnenborg Volgt XXXI-a. 2 Jennemaria Henricus Pijnenborg Volgt XXXI-b. 3 Johanna Henricus Pijnenborg Volgt XXXI-c. 4 Joannes Henricus Pijnenborg Volgt XXXI-d. 5 Paulus Henricus Pijnenburg Volgt XXXI-e. 6 Albertus Henricus Pijnenborg Volgt XXXI-f. 7 Wouter Henricus Pijnenborg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. XXX-b Henrica Jacobus Timmers is geboren in 1720, dochter van [waarschijnlijk] Jacobus Joannes Timmers en Maria Jacobs Thijssen. Henrica Jacobus trouwde, 35 jaar oud, op in Boekel met Hubertus Petrus van Handel. Hij is een zoon van Petrus Joannes Lamberti van Handel en Joanna Huberti. Hij is gedoopt op in Boekel. Kinderen van Henrica Jacobus en Hubertus Petrus: 1 Joanna Hubertus van Handel. Zij is gedoopt op in Boekel. 2 Jacobus Hubertus van Handel. Hij is gedoopt op in Boekel. 3 Anna Maria Hubertus van Handel. Zij is gedoopt op in Boekel. 4 Aldegonda Hubertus Petri van Haandel Volgt XXXI-g. 5 Joanna Maria Hubertus van Haandel Volgt XXXI-h. XXX-c Daniel Jacob Timmers, zoon van Jacobus Joannes Timmers en Maria Jacobs Thijssen. Hij is gedoopt op in Boekel. Daniel Jacob trouwde op in Boekel met Antonetta Thijssen. Zij is een dochter van Mathias Huberts Peters en Johanna Lucasse. Zij is gedoopt op in Boekel. Kind van Daniel Jacob en Antonetta:

10 Pagina 10 1 Huibert Daandels Timmers Volgt XXXI-i. XXX-d Petrus Jacobus Timmers, zoon van Jacobus Joannes Timmers en Maria Jacobs Thijssen. Hij is gedoopt op in Boekel. Petrus Jacobus trouwde op in Boekel met Joanna Simon Wilhelmus (Bijvelds). Zij is een dochter van Simon Wilhelmus en Maria Casparus Georgius. Zij is gedoopt op in Boekel. Kind van Petrus Jacobus en Joanna Simon: 1 Anna Maria Peter Timmer Volgt XXXI-j. XXX-e Joannes Adriaans Timmers, zoon van Adriaan Joannes Timmers en Anneke Willems. Hij is gedoopt op in Dinther. Joannes Adriaans trouwde op in Veghel met Heijlken Ariens van der Tillaert, 23 jaar oud. Heijlken Ariens is geboren in Heijlken Ariens is overleden op in Veghel, 49 jaar oud. XXX-f Willem Adriaans Jan Peters Timmers, zoon van Adriaan Joannes Timmers en Anneke Willems. Hij is gedoopt op in Dinther. Willem Adriaans Jan Peters is overleden op in Veghel, 60 jaar oud. Willem Adriaans Jan Peters trouwde op in Veghel met Elisabeth Theodori Jansen. Zij is een dochter van Dirk Jansen en Petronella Hendrickx. Zij is gedoopt op in Veghel. Kinderen van Willem Adriaans Jan Peters en Elisabeth Theodori: 1 Petrus Willem Adriaan Timmers Volgt XXXI-k. 2 Adrianus Wilhelmi Adriaan Timmers Volgt XXXI-l. 3 Anna Maria Willem Adriaan Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. Anna Maria Willem Adriaan is overleden op in Veghel, 19 jaar oud. 4 Dorothea Willem Adriaan Timmers Volgt XXXI-m. 5 Helena Willem Adriaan Timmers Volgt XXXI-n. 6 Johanna Willem Adriaan Timmers Volgt XXXI-o. XXX-g Hendrik Adriaans Timmers, zoon van Adriaan Joannes Timmers en Anneke Willems. Hij is gedoopt op in Veghel. Hendrik Adriaans is overleden op in Volkel, 63 jaar oud. Hendrik Adriaans trouwde op in Boekel met Maria Godefridus, 24 jaar oud. Maria is geboren in 1705 in Boekel. Kinderen van Hendrik Adriaans en Maria: 1 Adriana Hendrik Timmers. Zij is gedoopt op in Boekel. 2 Gerardus Hendrik Timmers Volgt XXXI-p. 3 Joannes Hendrik Timmers Volgt XXXI-q. 4 Henrica Hendrik Timmers. Zij is gedoopt op in Boekel. XXXI-a Meggel Henricus Pijnenborg, dochter van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Meggel Henricus is overleden op in Heeswijk, 70 jaar oud. Meggel Henricus trouwde op in Heeswijk met Willem Adriani Raaijmakers. Hij is een zoon van Adrianus Willem Raijmakers en Maria Willem Sjongers. Hij is gedoopt op in Dinther. Willem Adriani is overleden op in Heeswijk, 70 jaar oud. Kind van Meggel Henricus en Willem Adriani: 1 Lambertus Raaijmakers Volgt XXXII-a. XXXI-b Jennemaria Henricus Pijnenborg, dochter van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Jennemaria Henricus trouwde op in Heeswijk met Willem Wilhelmus Doremans. Hij is een zoon van Willem Tonissen Doremans en Maria Ruth Wilbrordts van de Wassenberg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Willem Wilhelmus is overleden. Kind van Jennemaria Henricus en Willem Wilhelmus:

11 Pagina 11 1 Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans Volgt XXXII-b. XXXI-c Johanna Henricus Pijnenborg, dochter van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Johanna Henricus trouwde met Heijmen Claes van Kilsdonck. Heijmen Claes is geboren in Kind van Johanna Henricus en Heijmen Claes: 1 Hendrik Heijme van Kilsdonk, geboren in 1750 Volgt XXXII-c. XXXI-d Joannes Henricus Pijnenborg, zoon van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Joannes Henricus trouwde op in Heeswijk met Helena Cornelis Dobbelsteen, 22 jaar oud. Helena Cornelis is geboren in 1725, dochter van Cornelis Gerardus Dobbelsteen en Joanna Hendrik Willems. Kind van Joannes Henricus en Helena Cornelis: 1 Wilhelmina Joannis Pijnenburg Volgt XXXII-d. XXXI-e Paulus Henricus Pijnenburg, zoon van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Paulus Henricus: (1) trouwde op in Heeswijk met Jacomijn Arnoldi Geerts, 55 jaar oud. Jacomijn Arnoldi is geboren in Jacomijn Arnoldi is overleden in 1764, 64 jaar oud. (2) trouwde op in Heeswijk met Wilhelmina Franciscus van Zutphen. Zij is een dochter van Franciscus Wouter Rumoldus van Zutphen en Arnolda Wilhelmus Antonius Doremans. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Wilhelmina Franciscus is overleden in 1766, 30 jaar oud. (3) trouwde op in Heeswijk met Maria (Antonia) Petri Ariens, 36 jaar oud. Maria (Antonia) Petri is geboren in 1730 in Nistelrode. Maria (Antonia) Petri is overleden in 1768, 38 jaar oud. (4) trouwde op in Heeswijk met Antoniske Jansse van Schaijk, 28 jaar oud. Antoniske Jansse is geboren in 1740 in Nistelrode. Kind van Paulus Henricus en Maria (Antonia) Petri: 1 Wilhelmus Pauli Pijnenburg Volgt XXXII-e. Kinderen van Paulus Henricus en Antoniske Jansse: 1 Joannes Pauli Pijnenburg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. 2 Johannes Pauli Pijnenburg Volgt XXXII-f. 3 Maria Pauli Pijnenberg Volgt XXXII-g. XXXI-f Albertus Henricus Pijnenborg, dochter van Hendrik Paulus Pijnenburg en Maria Joannes Petrus Dobbelsteen. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Albertus Henricus trouwde met Johanna Schonk. Johanna is geboren in XXXI-g Aldegonda Hubertus Petri van Haandel, dochter van Hubertus Petrus van Handel en Henrica Jacobus Timmers. Zij is gedoopt op in Boekel. Aldegonda Hubertus Petri is overleden op in Boekel, 35 jaar oud. Aldegonda Hubertus Petri trouwde op in Boekel met Petrus Cobussen Emonds. Hij is een zoon van Jacobus Peter Emonds en Allegonda Joannes van Driel (van der Burgt). Hij is gedoopt op in Boekel. Petrus Cobussen is overleden op in Boekel, 62 jaar oud. Kinderen van Aldegonda Hubertus Petri en Petrus Cobussen: 1 Henricus Peter Cobussen (Emonds). Hij is gedoopt op in Boekel. 2 Antonetta Peter Cobussen (Emonds) Volgt XXXII-h. 3 Jacobus Peter Cobussen (Emonds). Hij is gedoopt op in Boekel. 4 Huijberdina Peter Cobussen (Emonds) Volgt XXXII-i. 5 Anna Maria Peter Cobussen (Emonds). Zij is gedoopt op in Boekel. 6 Adriana Peter Cobussen (Emonds). Zij is gedoopt op in Boekel. XXXI-h Joanna Maria Hubertus van Haandel, dochter van Hubertus Petrus van Handel en Henrica

12 Pagina 12 Jacobus Timmers. Zij is gedoopt op in Boekel. Joanna Maria Hubertus trouwde op in Boekel met Franciscus Joannes Hendriks. Hij is een zoon van [waarschijnlijk] Johannes Hendricks en Catharina Francisse. Hij is gedoopt op in Bakel. Kind van Joanna Maria Hubertus en Franciscus Joannes: 1 Gerardus Francis Joannes Hendriks Volgt XXXII-j. XXXI-i Huibert Daandels Timmers, zoon van Daniel Jacob Timmers en Antonetta Thijssen. Hij is gedoopt op in Boekel. Huibert Daandels is overleden. Huibert Daandels trouwde met Catharina Lamert van den Krommenacker. Zij is een dochter van Lambertus Hendriks van den Krommenacker en Elisabeth Hendrick Buckems. Zij is gedoopt op in Gemert. Catharina Lamert is overleden op in Boekel, 46 jaar oud. Kinderen van Huibert Daandels en Catharina Lamert: 1 Theodorus Timmers, geboren in 1805 in Boekel Volgt XXXII-k. 2 Johannes Timmers, geboren op in Uden Volgt XXXII-l. XXXI-j Anna Maria Peter Timmer, dochter van Petrus Jacobus Timmers en Joanna Simon Wilhelmus (Bijvelds). Zij is gedoopt op in Boekel. Anna Maria Peter is overleden op in Boekel, 72 jaar oud. Anna Maria Peter trouwde op in Boekel met Theodorus Antonius van der Aa. Hij is een zoon van Antonius Nicolaas Willems van de Aa en Maria Willems Joosten van der Zanden. Hij is gedoopt op in Gemert. Theodorus Antonius is overleden op in Boekel, 69 jaar oud. Kinderen van Anna Maria Peter en Theodorus Antonius: 1 Antonetta van der Aa. Zij is gedoopt op in Boekel. 2 Jacomina van der Aa. Zij is gedoopt op in Boekel. 3 Anna Maria van der Aa Volgt XXXII-m. 4 Theodora Maria (Dora) van der Aa Volgt XXXII-n. 5 Anna van der Aa. Zij is gedoopt op in Boekel. 6 Joanna van der Aa. Zij is gedoopt op in Boekel. 7 Wilhelmus van der Aa Volgt XXXII-o. XXXI-k Petrus Willem Adriaan Timmers, zoon van Willem Adriaans Jan Peters Timmers en Elisabeth Theodori Jansen. Hij is gedoopt op in Veghel. Petrus Willem Adriaan is overleden op in Veghel, 58 jaar oud. Petrus Willem Adriaan trouwde op in Veghel met Gertrudis Jansen van Schaijk. Zij is een dochter van Joannes Geerit van Schaijk en Elisabeth Willems Vervoort. Zij is gedoopt op in Veghel. Gertrudis Jansen is overleden op in Veghel, 70 jaar oud. Kinderen van Petrus Willem Adriaan en Gertrudis Jansen: 1 Hendrikus Peter van Timmers Volgt XXXII-p. 2 Gerardus Peter Timmers Volgt XXXII-q. 3 Elisabeth Peter Timmers Volgt XXXII-r. XXXI-l Adrianus Wilhelmi Adriaan Timmers, zoon van Willem Adriaans Jan Peters Timmers en Elisabeth Theodori Jansen. Hij is gedoopt op in Veghel. Adrianus Wilhelmi Adriaan is overleden op in Erp, 75 jaar oud. Adrianus Wilhelmi Adriaan: (1) trouwde op in Erp met Maria Jan Aert Hendrik Diepenbeeck, 24 jaar oud. Maria Jan Aert Hendrik is geboren in 1731 in Erp. (2) trouwde op in Erp met Joanna Aelbert Ariens, 30 jaar oud. Joanna Aelbert is geboren in 1733 in Erp. Kind van Adrianus Wilhelmi Adriaan en Joanna Aelbert: 1 Albertus Adriani Timmers Volgt XXXII-s. XXXI-m Dorothea Willem Adriaan Timmers, dochter van Willem Adriaans Jan Peters Timmers en

13 Pagina 13 Elisabeth Theodori Jansen. Zij is gedoopt op in Veghel. Dorothea Willem Adriaan is overleden. Dorothea Willem Adriaan trouwde op in Veghel met Franciscus Willem van de Reijdt, 26 jaar oud. Franciscus Willem is geboren in 1737, zoon van Wilhelmus Francicus van de Rijt en Anna Maria Lambertus Adriani van Geffen. Kinderen van Dorothea Willem Adriaan en Franciscus Willem: 1 Willem Franciscus van de Rijt. Hij is gedoopt op in Veghel. 2 Wilhelmus Franciscus van de Rijt. Hij is gedoopt op in Veghel. 3 Wilhelmus Franciscus van de Rijt Volgt XXXII-t. 4 Anna Maria Franciscus van de Rijt. Zij is gedoopt op in Veghel. 5 Maria Franciscus van de Reijt Volgt XXXII-u. 6 Henricus Franciscus van de Rijt. Hij is gedoopt op in Veghel. 7 Elisabeth Franciscus van der Reijt Volgt XXXII-v. 8 Adrianus Franciscus van de Rijt. Hij is gedoopt op in Veghel. XXXI-n Helena Willem Adriaan Timmers, dochter van Willem Adriaans Jan Peters Timmers en Elisabeth Theodori Jansen. Zij is gedoopt op in Veghel. Helena Willem Adriaan trouwde op in Veghel met Joannes Steeven Burgers. Hij is een zoon van Stephan Wilhelmus Burgers en Godefrida Henricus van den Boogaard. Hij is gedoopt op in Veghel. Kinderen van Helena Willem Adriaan en Joannes Steeven: 1 Goordina Jan Steeven Burgers Volgt XXXII-w. 2 Wilhelmus Jan Steeven Burgers. Hij is gedoopt op in Veghel. 3 Elisabeth Jan Steeven Burgers. Zij is gedoopt op in Veghel. 4 Wilhelmina Jan Steeven Burgers. Zij is gedoopt op in Veghel. 5 Stephan Jan Steeven Burgers. Hij is gedoopt op in Veghel. 6 Maria Jan Steeven Burgers. Zij is gedoopt op in Veghel. 7 Waltera Jan Steeven Burgers. Zij is gedoopt op in Veghel. 8 Petrus Jan Steeven Burgers. Hij is gedoopt op in Veghel. XXXI-o Johanna Willem Adriaan Timmers, dochter van Willem Adriaans Jan Peters Timmers en Elisabeth Theodori Jansen. Zij is gedoopt op in Veghel. Johanna Willem Adriaan is overleden op in Dinther, 71 jaar oud. Johanna Willem Adriaan: (1) trouwde op in Veghel met Francis Janse van Hout, 24 jaar oud. Francis Janse is geboren in 1746 in Lieshout. (2) trouwde in 1771 in Nb (Na 1771) met Roelof van der Heijden, 31 jaar oud. Roelof is geboren in XXXI-p Gerardus Hendrik Timmers, zoon van Hendrik Adriaans Timmers en Maria Godefridus. Hij is gedoopt op in Boekel. Gerardus Hendrik is overleden op in Uden, 58 jaar oud. Gerardus Hendrik trouwde op in Uden met Joanna Jansen Ceelen, 22 jaar oud. Joanna Jansen is geboren in Joanna Jansen is overleden op in Uden, 53 jaar oud. Kinderen van Gerardus Hendrik en Joanna Jansen: 1 Joanna Maria Gerardus Timmers Volgt XXXII-x. 2 Elisabeth Gerardus Timmers Volgt XXXII-y. 3 Maria Gerardus Timmers Volgt XXXII-z. 4 Henricus Gerardus Timmers. Hij is gedoopt op in Uden. 5 Johannes Geurt Timmers Volgt XXXII-aa. XXXI-q Joannes Hendrik Timmers, zoon van Hendrik Adriaans Timmers en Maria Godefridus. Hij is gedoopt op in Boekel. Joannes Hendrik is overleden op in Uden, 68 jaar oud. Joannes Hendrik trouwde op in Uden met Henrica Thomasse, 26 jaar oud. Henrica is geboren in 1730, dochter van Thomas Roelof Huijberts en Claaske Adriaans. Henrica is overleden op in Uden, 70 jaar oud. Kinderen van Joannes Hendrik en Henrica:

14 Pagina 14 1 Anna Maria Jan Timmers Volgt XXXII-ab. 2 Adriaan Jan Timmers Volgt XXXII-ac. 3 Nicolaa Jan Timmers. Zij is gedoopt op in Uden. Nicolaa Jan is overleden op in Uden, 4 jaar oud. 4 Wilhelmina Jan Timmers. Zij is gedoopt op in Uden. 5 Clasina (Nicolaa) Jan (Claasje) Timmers Volgt XXXII-ad. XXXII-a Lambertus Raaijmakers, zoon van Willem Adriani Raaijmakers en Meggel Henricus Pijnenborg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Lambertus is overleden op in Heeswijk, 57 jaar oud. Lambertus trouwde op in Heeswijk met Johanna Maria Joannes van Kessel. Zij is een dochter van Johannes Henricus (Jan) van Kessel en Adriana Gerardus Wassenberg. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Johanna Maria Joannes is overleden op in Heeswijk, 82 jaar oud. Kind van Lambertus en Johanna Maria Joannes: 1 Wilhelmina Raaijmakers Volgt XXXIII-a. XXXII-b Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans, dochter van [misschien] Willem Wilhelmus Doremans en Jennemaria Henricus Pijnenborg. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Johanna Maria Wilhelmus Antonius is overleden op , 55 jaar oud. Johanna Maria Wilhelmus Antonius trouwde op in Dinther met Gerardus Henricus van der Zanden. Hij is een zoon van Hendrikus Joannes Antoni Demen (van der Sande) en Anna Geerling van Grinsven. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Gerardus Henricus is overleden op in Heeswijk, 68 jaar oud. Kinderen van Johanna Maria Wilhelmus Antonius en Gerardus Henricus: 1 Wilhelmus van der Zanden. Hij is gedoopt op in Heeswijk. 2 Martinus van der Zanden Volgt XXXIII-b. 3 Hendricus van der Zanden Volgt XXXIII-c. 4 Anna Maria van der Zanden. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Anna Maria is overleden op in Heeswijk, 5 maanden oud. 5 Joanna van der Zanden. Zij is gedoopt op in Heeswijk. 6 Johannes van der Zanden Volgt XXXIII-d. 7 Erke (Maria) van der Zanden Volgt XXXIII-e. 8 Anna van der Zanden. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Anna is overleden op in Heeswijk, 20 dagen oud. 9 Petrus van der Zanden Volgt XXXIII-f. XXXII-c Hendrik Heijme van Kilsdonk is geboren in 1750, zoon van Heijmen Claes van Kilsdonck en Johanna Henricus Pijnenborg. Hendrik Heijme is overleden op in Heeswijk, 77 jaar oud. Hendrik Heijme trouwde met Antonia Joannes (Teuniske) van Kessel. Zij is een dochter van Johannes Henricus (Jan) van Kessel en Adriana Gerardus Wassenberg. Zij is gedoopt op in Heeswijk. XXXII-d Wilhelmina Joannis Pijnenburg, dochter van Joannes Henricus Pijnenborg en Helena Cornelis Dobbelsteen. Zij is gedoopt op in Berlicum. Wilhelmina Joannis trouwde op in Heeswijk met Godefridus Anthoni van Oorschot, 45 jaar oud. Godefridus Anthoni is geboren in 1730 in Venlo, zoon van Antonius van Oorschot en Maria Thielen. Kind van Wilhelmina Joannis en Godefridus Anthoni: 1 Martinus Godefridus van Oorschot Volgt XXXIII-g. XXXII-e Wilhelmus Pauli Pijnenburg, zoon van Paulus Henricus Pijnenburg en Maria (Antonia) Petri Ariens. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Wilhelmus Pauli: (1) trouwde op in Heeswijk met Joanna Joannis Bogert, 34 jaar oud. Joanna Joannis is geboren in Joanna Joannis is overleden in 1814, 44 jaar oud. (2) trouwde op in Nistelrode met Anna Maria van der Heijden. Zij is een dochter van Antonij Gerardi van der Heijden en Maria Henrici van Beek. Zij is gedoopt op in Uden. Kind van Wilhelmus Pauli en Joanna Joannis:

15 Pagina 15 1 Johannes Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIII-j. Kinderen van Wilhelmus Pauli en Anna Maria: 1 Anna Maria Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIII-h. 2 Hendrikus Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIII-i. 3 Arnoldus Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIII-k. XXXII-f Johannes Pauli Pijnenburg, zoon van Paulus Henricus Pijnenburg en Antoniske Jansse van Schaijk. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Johannes Pauli trouwde op in Heeswijk met Meggelina Gerardi Verhagen, 29 jaar oud. Meggelina Gerardi is geboren in Kinderen van Johannes Pauli en Meggelina Gerardi: 1 Petrus Pijnenburg Volgt XXXIII-l. 2 Gerardus Pijnenburg, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIII-m. XXXII-g Maria Pauli Pijnenberg, dochter van Paulus Henricus Pijnenburg en Antoniske Jansse van Schaijk. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Maria Pauli trouwde op in Heeswijk met Hendrikus Henrici van Grinsven. Hij is een zoon van Hendrik Goijaerts van Grinsven en Johanna Maria Jacobi van den Brant. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Kind van Maria Pauli en Hendrikus Henrici: 1 Hendrikus van Grinsven, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIII-n. XXXII-h Antonetta Peter Cobussen (Emonds), dochter van Petrus Cobussen Emonds en Aldegonda Hubertus Petri van Haandel. Zij is gedoopt op in Boekel. Antonetta Peter: (1) trouwde op in Boekel met Johannes Godefridus Werts, 25 jaar oud. Johannes Godefridus is geboren in 1790 in Bakel, zoon van Godefridus Willem Werts en Catharina Peter van Asten. (2) trouwde op in Boekel met Leonardus Jasperi van den Berg. Hij is een zoon van Jasper Gerardus van den Berg en Margaretha Leonardi van der Aa. Hij is gedoopt op in Erp. XXXII-i Huijberdina Peter Cobussen (Emonds), dochter van Petrus Cobussen Emonds en Aldegonda Hubertus Petri van Haandel. Zij is gedoopt op in Boekel. Huijberdina Peter is overleden op in Boekel, 78 jaar oud. Huijberdina Peter trouwde op in Boekel met Johannes van de Burgt. Hij is een zoon van Wilhelmus Walterus van der Beurcht en Catharina Joannes Petri van den Hamer. Hij is gedoopt op in Boekel. Johannes is overleden op in Boekel, 59 jaar oud. Kind van Huijberdina Peter en Johannes: 1 Lambertus van de Burgt, geboren op in Boekel Volgt XXXIII-o. XXXII-j Gerardus Francis Joannes Hendriks, zoon van Franciscus Joannes Hendriks en Joanna Maria Hubertus van Haandel. Hij is gedoopt op in Boekel. Gerardus Francis Joannes is overleden op in Boekel, 37 jaar oud. Gerardus Francis Joannes: (1) trouwde op in Boekel met Johanna Josephus Hanenberg, 37 jaar oud. Johanna Josephus is geboren in 1789 in Boekel, dochter van Joseph Peters (Hanenberg) en Maria Joseph van Dooren. Johanna Josephus is overleden op in Boekel, 44 jaar oud. (2) trouwde op in Boekel met Johanna van den Elsen, 30 jaar oud. Johanna is geboren in 1803 in Boekel, dochter van Wilhelmus van den Elsen en Gardiena Kandelaars. Johanna is overleden op in Boekel, 77 jaar oud. Kind van Gerardus Francis Joannes en Johanna Josephus: 1 Francis Hendriks, geboren op in Boekel Volgt XXXIII-p. XXXII-k Theodorus Timmers is geboren in 1805 in Boekel, zoon van Huibert Daandels Timmers en Catharina Lamert van den Krommenacker. Theodorus trouwde, 31 jaar oud, op in Boekel met

16 Pagina 16 Antonia Verstegen. Zij is een dochter van Theodorus Josephs (Dorus) Verstegen en Anna Maria Dries van Geffen. Zij is gedoopt op in Boekel. XXXII-l Johannes Timmers is geboren op in Uden, zoon van Huibert Daandels Timmers en Catharina Lamert van den Krommenacker. Johannes is overleden op in Boekel, 59 jaar oud. Johannes trouwde, 28 jaar oud, op in Boekel met Anna Maria van Hout, 30 jaar oud. Anna Maria is geboren op in Boekel, dochter van Willem van Hout en Wilhelmina van Haandel. Anna Maria is overleden op in Boekel, 60 jaar oud. Kinderen van Johannes en Anna Maria: 1 Wilhelmus Timmers, geboren op in Boekel Volgt XXXIII-q. 2 Catharina Timmers, geboren op in Boekel Volgt XXXIII-r. XXXII-m Anna Maria van der Aa, dochter van Theodorus Antonius van der Aa en Anna Maria Peter Timmer. Zij is gedoopt op in Boekel. Anna Maria is overleden op in Uden, 48 jaar oud. Anna Maria trouwde op in Uden met Joseph Janssen. Hij is een zoon van Laurentius Joannes Thijssen en Wilhelmina Arnoldussen. Hij is gedoopt op in Uden. Joseph is overleden op in Uden, 64 jaar oud. Kind van Anna Maria en Joseph: 1 Franciscus Janssen, geboren op in Uden Volgt XXXIII-s. XXXII-n Theodora Maria (Dora) van der Aa, dochter van Theodorus Antonius van der Aa en Anna Maria Peter Timmer. Zij is gedoopt op in Boekel. Dora trouwde op in Boekel met Gerardus Johannes Goort Goossens. Hij is een zoon van Joannes Goort Jan Goossens en Helena Peter Scheepers. Hij is gedoopt op in Gemert. Kinderen van Dora en Gerardus Johannes Goort: 1 Godefridus Goossens, geboren op in Gemert. Godefridus is overleden op in Aarle-Rixtel, 22 jaar oud. Godefridus bleef ongehuwd. 2 Petrus Goossens, geboren op in Gemert. Petrus is overleden op in Boekel, 1 jaar oud. 3 Petrus Goossens, geboren op in Uden Volgt XXXIII-t. 4 Johannes Goossens, geboren op in Uden Volgt XXXIII-u. 5 Helena Maria Goossens, geboren op in Uden. Helena Maria is overleden op in Uden, 11 maanden oud. 6 Antonius Goossens, geboren op in Uden Volgt XXXIII-v. 7 Theodorus Goossens, geboren op in Uden. Theodorus is overleden op in Bakel, 68 jaar oud. Theodorus bleef ongehuwd. 8 Anna Maria Goossens, geboren op in Uden Volgt XXXIII-w. 9 Gijsbertus Goossens, geboren op in Aarle-Rixtel Volgt XXXIII-x. 10 Jacobus Goossens, geboren op in Aarle-Rixtel. 11 Gerardus Goossens, geboren op in Aarle-Rixtel. XXXII-o Wilhelmus van der Aa, zoon van Theodorus Antonius van der Aa en Anna Maria Peter Timmer. Hij is gedoopt op in Boekel. Wilhelmus is overleden op in Uden, 72 jaar oud. Wilhelmus trouwde op in Boekel met Catharina Christiaans Wijdeven. Zij is een dochter van Frederik Christiaans Wijdeven en Johanna Henrici van der Wijst. Zij is gedoopt op in Uden. Catharina Christiaans is overleden op in Uden, 61 jaar oud. Kind van Wilhelmus en Catharina Christiaans: 1 Johanna van der Aa Volgt XXXIII-y. XXXII-p Hendrikus Peter van Timmers, zoon van Petrus Willem Adriaan Timmers en Gertrudis Jansen van Schaijk. Hij is gedoopt op in Veghel. Hendrikus Peter is overleden op in Veghel, 53 jaar oud. Hendrikus Peter trouwde op in Dinther met Helena Henrici van de Laar. Zij is een dochter van Henricus Laurentius van de Laar en Ida Maria Arnoldus van Hazelberg. Zij is

17 Pagina 17 gedoopt op in Dinther. Helena Henrici is overleden op in Veghel, 63 jaar oud. Kinderen van Hendrikus Peter en Helena Henrici: 1 Johannes Henricus van Timmers Volgt XXXIII-z. 2 Ida Henricus van Timmers Volgt XXXIII-aa. 3 Lucia Henricus van Timmers Volgt XXXIII-ab. 4 Elisabeth Henricus Timmers Volgt XXXIII-ac. 5 Henricus Henricus van Timmers Volgt XXXIII-ad. 6 Adriana Henricus Timmers Volgt XXXIII-ae. 7 Joanna Maria Henricus van Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. Joanna Maria Henricus is overleden. 8 Jacoba Henricus van Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. 9 Petrus Henricus van Timmers. Hij is gedoopt op in Veghel. Petrus Henricus is overleden. 10 Laurentia Henricus van Timmers Volgt XXXIII-af. 11 Wilhelmus Henricus Timmers. Hij is gedoopt op in Veghel. Wilhelmus Henricus is overleden op , 55 jaar oud. Wilhelmus Henricus bleef ongehuwd. 12 Joannes Henricus van Timmers. Hij is gedoopt op in Veghel. 13 Henrica Timmers Volgt XXXIII-ag. XXXII-q Gerardus Peter Timmers, zoon van Petrus Willem Adriaan Timmers en Gertrudis Jansen van Schaijk. Hij is gedoopt op in Veghel. Gerardus Peter is overleden op in Uden (Schepen en president-schepen, borgmeester), 79 jaar oud. Gerardus Peter trouwde op in Uden (kinderloos) met Johanna Thoma Henrici Weijdeven. Zij is een dochter van Thomas Hendricks Gijsberts Weijdeven en Adriana (Jaantje) Sijmens. Zij is gedoopt op in Uden. Johanna Thoma Henrici is overleden op in Uden, 54 jaar oud. XXXII-r Elisabeth Peter Timmers, dochter van Petrus Willem Adriaan Timmers en Gertrudis Jansen van Schaijk. Zij is gedoopt op in Veghel. Elisabeth Peter is overleden op in Veghel, 78 jaar oud. Elisabeth Peter trouwde op in Veghel met Joannes Gerardus van Lieshout. Hij is een zoon van Gerardus Jansen van Lieshout en Gordina Tonissen Verhoeven. Hij is gedoopt op in Veghel. Kinderen van Elisabeth Peter en Joannes Gerardus: 1 Gerrit van Lieshout Volgt XXXIII-ah. 2 Joannes van Lieshout Volgt XXXIII-ai. XXXII-s Albertus Adriani Timmers, zoon van Adrianus Wilhelmi Adriaan Timmers en Joanna Aelbert Ariens. Hij is gedoopt op in Erp. Albertus Adriani is overleden op in Uden, 72 jaar oud. Albertus Adriani trouwde op in Erp met Hubertina Gerardi Pepers. Zij is een dochter van Gerardus Dirk Pepers en Antonia Henrici Vissers. Zij is gedoopt op in Erp. Hubertina Gerardi is overleden op in Uden, 62 jaar oud. Kinderen van Albertus Adriani en Hubertina Gerardi: 1 Allegonda Timmers Volgt XXXIII-aj. 2 Johannes Timmers Volgt XXXIII-ak. 3 Adrianus Timmers, geboren op in Erp Volgt XXXIII-al. XXXII-t Wilhelmus Franciscus van de Rijt, zoon van Franciscus Willem van de Reijdt en Dorothea Willem Adriaan Timmers. Hij is gedoopt op in Veghel. Wilhelmus Franciscus is overleden op in Uden, 77 jaar oud. Wilhelmus Franciscus trouwde in 1790 met Lamberta Anselmi van den Acker, 29 jaar oud. Lamberta Anselmi is geboren in 1761 in Uden, dochter van Anselmus van den Acker en Joanna Maria Hendriks Rooijackers. Lamberta Anselmi is overleden op in Uden, 64 jaar oud. Kinderen van Wilhelmus Franciscus en Lamberta Anselmi: 1 Maria van de Rijt Volgt XXXIII-am. 2 Anna van de Rijt Volgt XXXIII-an.

18 Pagina 18 3 Adrianus van de Rijt Volgt XXXIII-ao. 4 Johanna van der Rijt Volgt XXXIII-ap. 5 Geertruij van der Rijt Volgt XXXIII-aq. 6 Theodora van de Rijt, geboren in 1807 in Uden. Theodora is overleden op in Uden, 30 jaar oud. XXXII-u Maria Franciscus van de Reijt, dochter van Franciscus Willem van de Reijdt en Dorothea Willem Adriaan Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. Maria Franciscus is overleden op in Uden, 35 jaar oud. Maria Franciscus trouwde op in Uden met Arnoldus Joannes Petri Hoevenaars. Hij is een zoon van Jan Peter Hoevenaars en Maria Arts Broeren. Hij is gedoopt op in Uden. Arnoldus Joannes Petri is overleden op in Uden, 49 jaar oud. Kind van Maria Franciscus en Arnoldus Joannes Petri: 1 Petronella Hoevenaars Volgt XXXIII-ar. XXXII-v Elisabeth Franciscus van der Reijt, dochter van Franciscus Willem van de Reijdt en Dorothea Willem Adriaan Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. Elisabeth Franciscus is overleden op in Uden, 38 jaar oud. Elisabeth Franciscus trouwde op in Uden met Nicolaas Johannes van der Heijden. Hij is een zoon van Johannes Martinus van der Heijden en Maria Joannes Claassen. Hij is gedoopt op in Uden. Nicolaas Johannes is overleden op in Uden, 78 jaar oud. Kinderen van Elisabeth Franciscus en Nicolaas Johannes: 1 Hendricus van der Heijden Volgt XXXIII-as. 2 Francisca van der Heijden. Zij is gedoopt op in Uden. 3 Maria van der Heijden Volgt XXXIII-at. 4 Theodora van der Heijden Volgt XXXIII-au. 5 Martinus van der Heijden. Zij is gedoopt op in Uden. XXXII-w Goordina Jan Steeven Burgers, dochter van Joannes Steeven Burgers en Helena Willem Adriaan Timmers. Zij is gedoopt op in Veghel. Goordina Jan Steeven trouwde op in Veghel met Michael van Deursen. Hij is een zoon van Petrus Ariaens van Deursen en Anna Maria Janse Strijbos. Hij is gedoopt op in Gemert. Kind van Goordina Jan Steeven en Michael: 1 Willem van Deursen Volgt XXXIII-av. XXXII-x Joanna Maria Gerardus Timmers, dochter van Gerardus Hendrik Timmers en Joanna Jansen Ceelen. Zij is gedoopt op in Uden. Joanna Maria Gerardus is overleden op in Uden, 44 jaar oud. Joanna Maria Gerardus trouwde op in Uden met Joannes Jan van Duijnhoven. Hij is een zoon van Joannes van Duijnhoven en Joanna Thijssen van Haandel. Hij is gedoopt op in Gemert. Joannes Jan is overleden op in Uden, 60 jaar oud. Kind van Joanna Maria Gerardus en Joannes Jan: 1 Johannes van Duijnhoven Volgt XXXIII-aw. XXXII-y Elisabeth Gerardus Timmers, dochter van Gerardus Hendrik Timmers en Joanna Jansen Ceelen. Zij is gedoopt op in Uden. Elisabeth Gerardus is overleden op in Uden, 80 jaar oud. Elisabeth Gerardus: (1) trouwde op in Uden met Joannes Wilhelmus de Groot, 25 jaar oud. Joannes Wilhelmus is geboren in Joannes Wilhelmus is overleden op in Uden, 36 jaar oud. (2) trouwde op in Uden met Joannes Leonardus Gerrit Groens. Hij is een zoon van Leonardus Gerardi Gijbers en Maria Gerissen. Hij is gedoopt op in Nistelrode. Joannes Leonardus Gerrit is overleden op in Uden, 57 jaar oud. Kinderen van Elisabeth Gerardus en Joannes Wilhelmus:

19 Pagina 19 1 Joanna Maria de Groot Volgt XXXIII-ax. 2 Wilhelmina de Groot Volgt XXXIII-ay. XXXII-z Maria Gerardus Timmers, dochter van Gerardus Hendrik Timmers en Joanna Jansen Ceelen. Zij is gedoopt op in Uden. Maria Gerardus is overleden op in Uden, 89 jaar oud. Maria Gerardus trouwde op in Uden met Wouter Gijsberts, 26 jaar oud. Wouter is geboren in Wouter is overleden op in Uden, 64 jaar oud. XXXII-aa Johannes Geurt Timmers, zoon van Gerardus Hendrik Timmers en Joanna Jansen Ceelen. Hij is gedoopt op in Uden. Johannes Geurt is overleden op in Uden, 47 jaar oud. Johannes Geurt trouwde in 1800 met Elisabeth Henricus van Boxtel. Zij is een dochter van Henricus Petrus van Boxtel en Joanna Lambertus van Ham. Zij is gedoopt op in Uden. Elisabeth Henricus is overleden op in Uden, 88 jaar oud. XXXII-ab Anna Maria Jan Timmers, dochter van Joannes Hendrik Timmers en Henrica Thomasse. Zij is gedoopt op in Uden. Anna Maria Jan trouwde op in Uden met Henricus Gerards, 35 jaar oud. Henricus is geboren in 1755 in Nistelrode. XXXII-ac Adriaan Jan Timmers, zoon van Joannes Hendrik Timmers en Henrica Thomasse. Hij is gedoopt op in Uden. Adriaan Jan is overleden op in Uden, 76 jaar oud. Adriaan Jan trouwde op in Uden met Anna Maria van der Linden. Zij is een dochter van Jan Aert Tomasse van der Linden en Theodora Jan Dirk Bartel Donckers. Zij is gedoopt op in Uden (Moleneind). Anna Maria is overleden op in Uden, 85 jaar oud. Kinderen van Adriaan Jan en Anna Maria: 1 Thomas Timmers Volgt XXXIII-az. 2 Johannes Timmers Volgt XXXIII-ba. 3 Henrica Timmers Volgt XXXIII-bb. 4 Johannes Theodorus (Dorus) Timmers Volgt XXXIII-bc. XXXII-ad Clasina (Nicolaa) Jan (Claasje) Timmers, dochter van Joannes Hendrik Timmers en Henrica Thomasse. Zij is gedoopt op in Uden. Claasje trouwde op in Uden met Johannes Joannes Hoevenaars. Hij is een zoon van Jan Peter Hoevenaars en Maria Arts Broeren. Hij is gedoopt op in Uden. Johannes Joannes is overleden op in Uden, 49 jaar oud. Kinderen van Claasje en Johannes Joannes: 1 Martinus Hoevenaars Volgt XXXIII-bd. 2 Henricus Hoevenaars. Hij is gedoopt op in Uden. 3 Johanna Maria Hoevenaars Volgt XXXIII-be. XXXIII-a Wilhelmina Raaijmakers, dochter van Lambertus Raaijmakers en Johanna Maria Joannes van Kessel. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Wilhelmina is overleden op in Heeswijk, 50 jaar oud. Wilhelmina trouwde op in Heeswijk met Lambertus van Zutphen. Hij is een zoon van Walterus van Zutphen en Hendrina Dirk van der Aa. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Lambertus is overleden op in Heeswijk, 35 jaar oud. Kinderen van Wilhelmina en Lambertus: 1 Lamberta van Zutphen Volgt XXXIV-a. 2 Gijsbertus van Zutphen, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIV-b. XXXIII-b Martinus van der Zanden, zoon van Gerardus Henricus van der Zanden en Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Martinus is overleden in 1826, 39 jaar oud. Martinus trouwde op in Heeswijk met Geertruij Verhagen. Zij is een dochter van Johanna Maria Jansen van der Aa. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Kind van Martinus en Geertruij:

20 Pagina 20 1 Gerardus van der Zanden, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIV-c. XXXIII-e Erke (Maria) van der Zanden, dochter van Gerardus Henricus van der Zanden en Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Erke (Maria) trouwde op in Heeswijk met Martinus Pennings, 38 jaar oud. Martinus is geboren in XXXIII-f Petrus van der Zanden, zoon van Gerardus Henricus van der Zanden en Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Petrus trouwde op in Dinther met Lamberta van Hout, 31 jaar oud. Lamberta is geboren in 1800 in Dinther, dochter van Thomas van Hout en Maria Catharina van der Schoot. XXXIII-d Johannes van der Zanden, zoon van Gerardus Henricus van der Zanden en Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Johannes trouwde op in Heeswijk (info) met Johanna Maria van Heeswijk. Zij is een dochter van Willem Joannes van Heeswijk en Johanna Joannes Pennings. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Kinderen van Johannes en Johanna Maria: 1 Cornelis van der Zanden, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIV-e. 2 Martinus van der Zanden, geboren op in Heeswijk Volgt XXXIV-f. XXXIII-c Hendricus van der Zanden, zoon van Gerardus Henricus van der Zanden en Johanna Maria Wilhelmus Antonius Doremans. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Hendricus is overleden op , 37 jaar oud. Hendricus trouwde op in Heeswijk met Peternella van Asseldonk. Zij is een dochter van Gijsbertus van Asseldonk en Maria Rutgerus Adrianus van Esch. Zij is gedoopt op in Dinther. Peternella is overleden op in Dinther, 60 jaar oud. Kind van Hendricus en Peternella: 1 Gerardus van der Zanden, geboren op in Dinther Volgt XXXIV-d. XXXIII-g Martinus Godefridus van Oorschot, zoon van Godefridus Anthoni van Oorschot en Wilhelmina Joannis Pijnenburg. Hij is gedoopt op in Heeswijk. Martinus Godefridus trouwde op in Heeswijk met Johanna Petri van de Veerdonk. Zij is een dochter van Peter Gerardi van de Veerdonk en Hendrien Willem van Doorn. Zij is gedoopt op in Heeswijk. Kinderen van Martinus Godefridus en Johanna Petri: 1 Jan van Oorschot Volgt XXXIV-g. 2 Godefrida van Oorschot Volgt XXXIV-h. XXXIII-h Anna Maria Pijnenburg is geboren op in Nistelrode, dochter van Wilhelmus Pauli Pijnenburg en Anna Maria van der Heijden. Anna Maria: (1) begon een relatie met NN (vader onbekend). (2) trouwde, 34 jaar oud, op in Nistelrode met Gerardus Himpers, 28 jaar oud. Gerardus is geboren op in Nistelrode, zoon van Peter Jacobus Himpers en Waltherina Geert Maas. Kind van Anna Maria en NN (vader onbekend): 1 Lamberta Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIV-i. XXXIII-j Johannes Pijnenburg is geboren op in Nistelrode, zoon van Wilhelmus Pauli Pijnenburg en Joanna Joannis Bogert. Johannes trouwde, 21 jaar oud, op in Nistelrode (info) met Johanna van den Akker, 34 jaar oud. Johanna is geboren op in Nistelrode, dochter van Nicolaas van den Akker en Francijn Verhoeven. Kind van Johannes en Johanna: 1 Maria Pijnenburg, geboren op in Nistelrode Volgt XXXIV-k.

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HONDSTRAAT 7 Dit pand kunnen we beschouwen als het stamhuis van de familie van der Heijden de latere Brouwerstak (hiervoor zijn gegevens gebruikt uit het boek van de familie

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH RIETDIJK 19 Arie van den Bogaart een landbouwer uit Schijndel is in 1832 de eigenaar van dit huis (sectie: E130). Hij bezit ook het huis er naast Rietdijk D (verdwenen

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HONDSTRAAT 4 Jan Rut Kluijtmans koopt op 24-12-1792 een huis en aangelag, gestaan en gelegen op Vorstenbosch onder Nistelrode, groot 2 L, 45 R, van Maria Sijmen Rijkers,

Nadere informatie

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege)

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) door 11 november 2016 De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) Generatie 1 1. Arnoldus Jacobus Legius

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HEUVEL 3 VEEL ONZEKERHEID In 1832 is deze woning in bezit van Hendrik van Dijk (sectie: E 280/1052/1291) en in 1840 is de eigenaar Theodorus van Eenbergen. In 1843 gaat

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH LENDERSGAT 11 (voorheen Erpsche steeg, later Brakkensedijk) In 1832 is Christiaan Thomas van de Leijgraaf de eigenaar van deze woning met herberg (sectie: E111/1118/1116).

Nadere informatie

Generatie I. Generatie II

Generatie I. Generatie II Generatie I 1 Lambertus de WIT. Zoon van Leonardus de WIT (de With) (zie 2) en Gertrude van den HEUVEL (zie 3). Gedoopt op 12 oktober 1796 te Uden (getuige(n): Wilhelmus van den Heuvel en Helena Lamberti).

Nadere informatie

Werkgroep Genealogie

Werkgroep Genealogie Werkgroep Genealogie De werkgroep bestaat uit Bart van Schijndel en Anny Janssen. doelstelling: A. Het adviseren van (aankomende) genealogen. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep. Gegevens uit het

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HEUVEL 1 Vóór 1800 zou deze boerderij, die stamt uit 1648, in bezit zijn van de erven Joosten (info: Jo van den Berg). In 1832 zijn erven van Johannes van Veghel eigenaar

Nadere informatie

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Francis Philip AQUINA Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Francis Philip AQUINA. Gehuwd voor de kerk ca 1785 Dorothea Maria JANSSEN. 1. Maria Catharina AQUINA,

Nadere informatie

De kwartierstaat van Elisabeth van Ham

De kwartierstaat van Elisabeth van Ham een genealogieonline publicatie door 16 July 2019 Generatie 1 1. Elisabeth van Ham, dochter van Hendricus Johannes van Ham (volg 2) en Helena Smolders (volg 3), is geboren op 23 September 1915 in Steensel.

Nadere informatie

Genealogie van Reinier NOLDUS

Genealogie van Reinier NOLDUS Genealogie van Reinier NOLDUS Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Reinier NOLDUS. Gehuwd met Maria JANSSEN. 1. Anna Maria NOLDUS, gedoopt op 28 november 1790 te Venlo (getuige(n):

Nadere informatie

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?.

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Inleiding De stambomen zijn onafhankelijk van elkaar gemaakt. Het vergelijken

Nadere informatie

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van door 1 mei 2016 De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van Generatie 1 1. Jacob Jasperszoon Ulden Van. Generatie 2 2.

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Petri Waals

De nakomelingen van Henricus Petri Waals een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Petri Waals door 11 november 2016 De nakomelingen van Henricus Petri Waals Generatie 1 1. Henricus Petri Waals, zoon van Petrus Waals. Hij is

Nadere informatie

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Joannes HANGHS Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Joannes HANGHS, begraven op 10 november 1774 te Weert. Gehuwd voor de kerk op 7 februari 1768 te Weert (RK) (getuige(n):

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van der Asdonck

De nakomelingen van Johannes van der Asdonck een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van der Asdonck door 11 november 2016 De nakomelingen van Johannes van der Asdonck Generatie 1 1. Johannes van der Asdonck, is geboren in 1365

Nadere informatie

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I I. Adrianus de Bont, trouwt met Lucia van der Ven. Uit dit huwelijk 5 kinderen: 1. Adriaen Bartholomeus de Bont, geboren te Udenhout, volgt IIa [blz. 1]. 2.

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van den Bosch

De nakomelingen van Johannes van den Bosch een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van den Bosch door 12 juli 2016 De nakomelingen van Johannes van den Bosch Generatie 1 1. Johannes van den Bosch, zoon van Hendrik/Hendrick

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik)

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) Voornaamste woonplaatsen van deze tak: Brussum; Kerkrade; Maaseik; ; Swalmen; Sao Paolo (Brazilië); Update maart 2018 (correcties en aanvullingen

Nadere informatie

AALST (NBr), klapper DTB. Uit het genealogisch archief van Hendrik Nillesen. Klapper van de Doop-, Trouw- en Begrafenisboeken

AALST (NBr), klapper DTB. Uit het genealogisch archief van Hendrik Nillesen. Klapper van de Doop-, Trouw- en Begrafenisboeken file://e:\aalst%20(nbr),%20klapper%20dtb.htm pagina 1 van 170 AALST (NB) [NLD] Klapper van de Doop-, Trouw- en Begrafenisboeken (De onderlinge klappers samengevoegd tot één alfabetisch register) Uit het

Nadere informatie

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op Parenteel van Wilhelmus Consemulder. Generatie I I. Wilhelmus Consemulder, gedoopt te Breda op zaterdag 12 december 1795, trouwt met Cornelia Schenkenberg, gedoopt te Bergen op Zoom op zondag 27 augustus

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie 1. Antonius van Berkel. Hij trouwde Petronella Keth. 2. i. Peter van Berkel geb. 1788. Eerste generatie Tweede generatie 2. Peter van Berkel, geb. 1788, overl. 29-03-1865 te Uden. Hij trouwde Cornelia

Nadere informatie

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Michael de Bont. Generatie I I. Michael de Bont, trouwt met Joanna Torians. Uit dit huwelijk een zoon: 1. Cornelis de Bont, gedoopt te Alphen op zondag 25 februari 1748, overleden (ongeveer

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten)

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) door 13 november 2016 De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) Generatie 1 1. Johannes(is) Arien

Nadere informatie

SCHIPPERS. Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS. Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT. Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS

SCHIPPERS. Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS. Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT. Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS S SCHIPPERS Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS Kind van Petrus Schots 26/3/1731 Antonius infans Petrus

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes Antonius Bakker, geb. 1773, overl. 26-11-1838 te Nijmegen. Huwelijksregister R.K. Statie der Minderbroeders Nijmegen 1659-1811 (RBS 1224/281) Van beroep winkelier. Hij trouwde

Nadere informatie

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders Blad 2 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Overgrootouders/betovergrootouders Website: Stamboom familie Van den Berg > Kwartierstaat van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) Blad 2 Generatie

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH LENDERSGAT 1 (voorheen Erpsche steeg, later Brakkensedijk) In 1832 is Antonius van Hooft, tuinman te Vorstenbosch, eigenaar van deze boerderij. De woning werd in deze periode

Nadere informatie

Bevolkingsregister Uden

Bevolkingsregister Uden Akker van den Martinus 30-01-1873 Uden 56 12 1 1900-1919 Kleijn de Wilhelmina 09-04-1873 Uden 56 12 2 1900-1919 Akker van den Wilhelmus 03-03-1901 Sterkrade-Duitsla 56 12 3 1900-1919 Akker van den Maria

Nadere informatie

De nakomelingen van Johanna Jan Verberne

De nakomelingen van Johanna Jan Verberne een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johanna Jan Verberne door 8 augustus 2017 De nakomelingen van Johanna Jan Verberne Generatie 1 1. Johanna Jan Verberne, dochter van Jan Verberne en Johanna

Nadere informatie

Stamboom van Zutphen INLEIDING. Beste familieleden, andere belangstellenden.

Stamboom van Zutphen INLEIDING. Beste familieleden, andere belangstellenden. Stamboom van Zutphen INLEIDING. Beste familieleden, andere belangstellenden. Voor u ligt de stamboom van onze tak van de familie van Zutphen vanaf 1500. Vanaf 1500 tot circa 1850 voornamelijk verticaal,

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH KAPELSTRAAT 8 Verdwenen plek, nu Kapelstraat 8. Deze woonplek kende in loop van de tijd veel verschillende en meerdere bewoners gelijktijdig (met kamerverhuur). Het waren

Nadere informatie

.1.1.2.1.3.4.2.5.4.3.5.1 Johannes van Zutphen en Maria Goorts. Geb.14-04-1948 1948 te Erp, beroep bedrijfskundige.

.1.1.2.1.3.4.2.5.4.3.5.1 Johannes van Zutphen en Maria Goorts. Geb.14-04-1948 1948 te Erp, beroep bedrijfskundige. FAMILIE van ZUTPHEN Goorts Erp Kinderen 12 van M.1.1.1.2.1.3.4.2.5..1.1.2.1.3.4.2.5.4.3.5.1 Johannes van Zutphen en Maria Goorts. N.1.1.1.2.1.3.4.2.5.4.3.5.1.1 Gijsbertus, Petrus, Johannes, Joseph van

Nadere informatie

Parenteel van Jan Jansz. Ham

Parenteel van Jan Jansz. Ham Parenteel van Jan Jansz. Ham I Jan Jansz. Ham. Jan is Jan trouwde met Antgen Philipsen. Antgen is Kinderen van Jan en Antgen: 1 Jan Jansz. Ham. Volgt II-a. 2 Aryen Jansz. Ham. Volgt II-b. II-a Jan Jansz.

Nadere informatie

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861 1859 Geboren, gestorven, getrouwd en scheepvaart in Meijel Vanaf 1854 kende peeldorp Meijel volop scheepvaart. Daarvoor was in 1853 immers de Noordervaart uitgediept en de Helenavaart gegraven. In 1861

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 Jan Luijten ca. 1620-1694, Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Beek; Geleen;. Update april 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk Leven,

Nadere informatie

Parenteel van Wouter Brokx

Parenteel van Wouter Brokx Parenteel van Wouter Brokx 1 Wouter Brokx. Hij is begraven op 30-09-1706 in Gilze (nbr,nld). Wouter trouwde met Adriana Adrianus van den Erven. Kinderen van Wouter en Adriana: 1 Adrianus Wouter Brokx.

Nadere informatie

De kwartierstaat van Antonius (Antonie) Johannes Paulus van Dorst

De kwartierstaat van Antonius (Antonie) Johannes Paulus van Dorst een genealogieonline publicatie De kwartierstaat van Antonius (Antonie) Johannes Paulus van Dorst door 21 July 2019 De kwartierstaat van Antonius (Antonie) Johannes Paulus van Dorst Generatie 1 1. Antonius

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes Smeulders

De nakomelingen van Johannes Smeulders een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes Smeulders door 3 augustus 2017 De nakomelingen van Johannes Smeulders Generatie 1 1. Johannes Smeulders, zoon van Jan Baptist Smeulders en Johanna

Nadere informatie

NB: alle gegevens zijn afkomstig uit diverse stamreeksen i.v.m. de privacy en daarmee fictief! Stamreeks van. Simon de Boer

NB: alle gegevens zijn afkomstig uit diverse stamreeksen i.v.m. de privacy en daarmee fictief! Stamreeks van. Simon de Boer NB: alle gegevens zijn afkomstig uit diverse stamreeksen i.v.m. de privacy en daarmee fictief! Stamreeks van Simon de Boer geboren op 3 mei 1930 in Breda. Door Josca Koster Stamboomuitzoeken.nl 2 3 Inhoud

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes Miner

De nakomelingen van Johannes Miner een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes Miner door 4 augustus 2017 De nakomelingen van Johannes Miner Generatie 1 1. Johannes Miner, is geboren op 7 april 1801 te Amsterdam. Hij is

Nadere informatie

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc Stamboom Witlox X6392 I Jan Witloc Geboren: omstreeks 1300. Beroep: welgestelde boer Woonachtig: De Gijzel, Helvoirt-Haaren Bijzonderheden: vanaf deze tijd zijn grote en kleinere stukken grond in Haaren,

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adrianus de Keijser, geb. te Gastel. Afkomstig uit Gastel. Hij trouwde Petronilla Boerkens, getrouwd 07-01-1759 te Halsteren. i. Anna de Keijser, geb. 09-10-1759 te Halsteren. Getuigen

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per tak

Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per tak Fragment parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : 17-04-2017 Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per

Nadere informatie

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert.

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert. Generatie 5 ( betovergrootouders ) 16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op 26-03-1757 in Groot-Zundert. Afbeelding 11 RK Doopboek Groot-Zundert Christiaan is overleden, 37 jaar oud. Hij is begraven

Nadere informatie

Genealogie van Jan Hendrikse van Gils

Genealogie van Jan Hendrikse van Gils pagina 1 van 10 Genealogie van Jan Hendrikse van Gils I Jan Hendrikse van Gils. Jan ging in ondertrouw op 22 juni 1765 in Oosterhout met Catharina Ansems. Catharina ging later in ondertrouw op 19 juli

Nadere informatie

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts Vugts Anderhalve eeuw in Oisterwijk 148. Vugts Aart Adriaan Vugts en Johanna Peter Vrients zijn 7 november 1784 voor de oisterwijkse dominee getrouwd. Aart of Arnoldus heet bij zijn eerste huwelijk geboren

Nadere informatie

Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai

Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai een genealogieonline publicatie Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai door 9 maart 2016 Matthias van Eijsden, omstreeks

Nadere informatie

Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I I. Joannes Cornelis Aartssen, geboren omstreeks 1799, trouwt met Anna Maria Jansen, geboren omstreeks 1803. Uit dit huwelijk 2 zonen: 1. Antonius Adrianus

Nadere informatie

Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans

Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans pagina 1 van 7 Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans 1 Petrus (Peter) Eijsermans, zoon van Joannes Baptista Eijsermans en Jacoba Spapens. Hij is gedoopt op dinsdag 20 november 1792 in Goirle. Notitie

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

Gemeente: Alphen en Riel Brontype boek Registernaam Huwelijksregister 1930 Code ALRL_H_1930 Periode register 1930 Aktenummer: 7 Plaats huwelijk:

Gemeente: Alphen en Riel Brontype boek Registernaam Huwelijksregister 1930 Code ALRL_H_1930 Periode register 1930 Aktenummer: 7 Plaats huwelijk: Gemeente: Alphen en Riel Brontype boek Registernaam Huwelijksregister 1930 Code ALRL_H_1930 Periode register 1930 Aktenummer: 7 Plaats huwelijk: Alphen en Riel Datum huwelijk: 19-05-1930 Bruidegom Johannes

Nadere informatie

Archief 8 Persoonsregistraties van nakomelingen van Willem Ver(h)ausdonck (Helmond)

Archief 8 Persoonsregistraties van nakomelingen van Willem Ver(h)ausdonck (Helmond) 8 XI Henrica Verhausdonck Dopeling Henrica Verbeeck. Vader Joannus Antonius Verbeeck Moeder Henrica Verhausdonck Getuige Henricus Verbeeck en Margarita van der Sanden Plaats Helmond Datum RK doop 19-04-1746

Nadere informatie

De nakomelingen van Rombout LIPS

De nakomelingen van Rombout LIPS een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Rombout LIPS door 5 mei 2016 De nakomelingen van Rombout LIPS Generatie 1 1. Rombout LIPS, is geboren rond 1390 te Bavel, Noord-Brabant, Nederland. Generatie

Nadere informatie

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem.

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem. Genealogie van Pieter Kilwinger inderen van Peter Gijsbert Kilwinger en Johanna Mutsaards: 1.1.1 Johanna Maria Kilwinger, geboren op woensdag 17 februari 1836 in Stratum. Johanna Maria is overleden op

Nadere informatie

Zweite Generation. Dritte Generation

Zweite Generation. Dritte Generation 1. Theodor van Bebber geboren ca. 1722, Wissel, Heirat 1742, Rudolphina La Rosche. i van Bebber gestorben 1742. ii Aldegondis van Bebber geboren 30.07.1743, Grave (Noord-Brabant), Beruf: iii kinderschoolhoudster,

Nadere informatie

Fragment genealogie familie Jennekens

Fragment genealogie familie Jennekens Fragment genealogie familie Jennekens Fon Weusten I: Henricus JENNIKENS Hij huwde op 1 mei 1764 te Valkenburg voor de kerk met Maria Gertrudis LEMMENS. 1. Jan Mathijs JENNEKENS, volgt onder [II]. II: Jan

Nadere informatie

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven door 2 mei 2016 De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven Generatie 1 1. Cornelis van Werkhoven. Hij is getrouwd (1) op 23 mei

Nadere informatie

De kwartierstaat van Adriaan Kerremans

De kwartierstaat van Adriaan Kerremans een genealogieonline publicatie De kwartierstaat van Adriaan Kerremans door 15 augustus 2017 De kwartierstaat van Adriaan Kerremans Generatie 1 1. Adriaan Kerremans, zoon van Petrus Kerremans (volg 2)

Nadere informatie

Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant)

Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) I Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) is geboren in 1790 in Heer Huijgenwaert, zoon van Joannes (Jan) Claasz Quant (Quand, Kwant) en Trijntje (Catherina)

Nadere informatie

landbouwster, Poppel 22/8/1807 (dochter van Joannes Ruts, landbouwer en Elisabeth Van Gils, landbouwster)

landbouwster, Poppel 22/8/1807 (dochter van Joannes Ruts, landbouwer en Elisabeth Van Gils, landbouwster) H Antonius Haagen, landbouwer, Poppel 10/9/1819 (zoon van Nicolaas Haagen Poppel 22/6/1839 en Allegonda Bocx landbouwster) xx Poppel 4/4/1850 Elisabeth Keysers, landbouwster, Poppel 1/10/1826 (dochter

Nadere informatie

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen)

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) 1 Willem van Dielen. Willem trouwde met Margaretha Cocken. Kind van Willem en Margaretha: 1 Jan van Dielen, geboren in Bergen. Volgt 1.1. 1.1 Jan van Dielen

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca , Rekem

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca , Rekem HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca. 1600-1672, Rekem Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Geulle; ; ; Rekem. Update maart 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk

Nadere informatie

ALTFORST-1870>>>blad-1

ALTFORST-1870>>>blad-1 ALTFORST-1870>>>blad-1 ALTFORST-1870 VOORNAAM GEB.DAT BLADZ. Aanhold van Willem 14-5-1841 24 Aanhold van Willem 25-7-1802 64 Aanhold van Johannes 12-3-1806 66 Aanhold van Willem 14-5-1841 77 Aanhoudt Maria

Nadere informatie

Parenteel van Jean CREMERS

Parenteel van Jean CREMERS Parenteel van Jean CREMERS I II IIIa IIIb IIIc Jean CREMERS. Gehuwd met Maria CREMERS. 1. Agnes CREMERS, gedoopt (RK) op 30-05-1718 te Bingelrade (LB). 2. Joannes CREMERS (zie II 1). Joannes CREMERS, geboren

Nadere informatie

Parenteel van Jan van Gent. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV

Parenteel van Jan van Gent. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV Parenteel van Jan van Gent. Generatie I I. Jan van Gent, trouwde met Johanna Geertrui Snak. 1. Jan, volgt II [blz. 1]. Generatie II II. Jan van Gent, (zoon van I [blz. 1] ), trouwde te Gorinchem op vrijdag

Nadere informatie

5. Cornelis Jacobus, geboren te Bergen op Zoom op woensdag 18 januari 1826,

5. Cornelis Jacobus, geboren te Bergen op Zoom op woensdag 18 januari 1826, Parenteel van Jacobus Koopman. Generatie I I. Jacobus Koopman, geboren te Namen [Namen, België], ondertrouw te Bergen op Zoom op zaterdag 17 april 1779, trouwde (Petronella ongeveer 25 jaar oud) te Bergen

Nadere informatie

De nakomelingen van Isak de Graaf

De nakomelingen van Isak de Graaf een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Isak de Graaf door 28 mei 2016 De nakomelingen van Isak de Graaf Generatie 1 1. Isak de Graaf. Hij is getrouwd met Catrijn van Rijn. Zij kregen 3 kinderen:

Nadere informatie

Parenteel van stamvader

Parenteel van stamvader pagina 1 van 27 Parenteel van stamvader 1 stamvader. Kinderen uit onbekende relatie: 1 Jan Hendrik Jan Martens. Volgt 1.1. 2 Willem (Hendrik Jan Martens). Volgt 1.2. 3 Gerardus (Hendrik Jan Martens). Volgt

Nadere informatie

Man of vrouw Gehuwd met Jaar Plaats Generatie

Man of vrouw Gehuwd met Jaar Plaats Generatie Totaalindex Van Veen [Dit document is onderdeel van de omgekeerde parenteel Van Veen. Zie voor de verzamelde gegevens over mijn voorouders https://familiesporen.wordpress.com/.] Bij echtparen staan het

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Broer Herman van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Herman van den Berg, broer van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders

Nadere informatie

KINNEKENS KAMP. Gegevens per perceel. Laatste verandering: 15-1-2013. Rekonstruktie van Veghel Martien van Asseldonk

KINNEKENS KAMP. Gegevens per perceel. Laatste verandering: 15-1-2013. Rekonstruktie van Veghel Martien van Asseldonk KINNEKENS KAMP Gegevens per perceel Laatste verandering: 15-1-2013 Rekonstruktie van Veghel Martien van Asseldonk Perceel nr. 1 Nieuw erf van 23-4-1793, groot 5 lopens - oost: de scheidingsloot tussen

Nadere informatie

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I I. Guilielmus Cornelii Gabriëls, begr. te Meerle op 9 aug 1679, relatie met Margareta Huybrechts Vermeeren, begr. te Meerle op 9 nov 1679. Uit deze

Nadere informatie

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten,

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, NT00205_83 Nadere Toegang op inv. nr 83 uit het archief van het Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, 1695-1811 (205) H.J. Postema Juli 2014 Inleiding Dit document bevat regesten op een bundel gewaarmerkte uittreksels

Nadere informatie

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( )

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( ) Stamboom dossier Petronella (Pieta) Theodora (1906-1996) Gehuwd Johan Bloemen (1907-1986) Update 1.3 150518 door Ir. René A.M. Martens RI Msc Geboren Boxmeer - 29 mei 1906 Vader: Theodorus (1862-1945)

Nadere informatie

Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond

Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond 1 Egmond 1 Radbolt I Heer van Egmond (afb. 1). Kind van Radbolt uit onbekende relatie: 1 Wolbrand van Egmond, geboren in 900 in Slot de Hoef Egmond Binnen. Volgt

Nadere informatie

Parenteel van Gerardus van Vlimmeren

Parenteel van Gerardus van Vlimmeren pagina 1 van 5 Parenteel van Gerardus van Vlimmeren I Gerardus van Vlimmeren. Gerardus trouwde met Anna Cornelia Mensen. Kind van Gerardus en Anna: 1 Johannes van Vlimmeren, geboren op 13 september 1877

Nadere informatie

Adressen op basis van de burgerlijk stand:

Adressen op basis van de burgerlijk stand: Bidprentje van Hendrikus Werring. Foto en bidprentje (met onjuiste sterfdatum) van Ida Buijer. (met dank aan Ida Schroder-Werring en Anneke Westerbeek-Werring) Va Hendrikus (Hendrik of Hen(d)ricus) WERRING),

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1771 te Bussum (Gooise Meren), beroep arbeider, werkman, overleden 10 maart 1818 te Bussum hij trouwde Arnolda Gerritse Bus,

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Cornelius van Loon, geb. 18-07-1718 te Wouw. Hij trouwde Dijmphna van Tilborgh. i. Paulina van Loon, geb. 12-04-1748 te Essen. ii. Anna Maria van Loon, geb. 04-05-1750 te Essen. iii.

Nadere informatie

Vader Moeder Peter Meter

Vader Moeder Peter Meter Fol dg mdjaar Kind boek inv. nr 324 te 's GRAVENHAGE rk DOPEN met vermelding van Wassenaar (Uit een bewerking van E. Veldhuijzen) Vader Moeder Peter Meter 40r 21 12 1618 Joannes Abraham Joannes Nicolaa

Nadere informatie

De nakomelingen van Albert Borman

De nakomelingen van Albert Borman een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Albert Borman door 26 December 2018 De nakomelingen van Albert Borman Generatie 1 1. Albert Borman, is geboren op 1 januari 1795 te Baambrugge. Hij is

Nadere informatie

STAMREEKS VAN RIJCKEVORSEL - VAN BRECHT VAN BRABANT

STAMREEKS VAN RIJCKEVORSEL - VAN BRECHT VAN BRABANT STAMREEKS VAN RIJCKEVORSEL - VAN BRECHT VAN BRABANT Generatie 15 77.77777 26.926 LAMBRECHT ADRIAEN ANTHONIS VAN HEUSDEN, geb. vóór 1559, smid, overl. vóór 5-9-1590 te Breda, huwt vóór 1580 te Breda: 26.927

Nadere informatie

De nakomelingen van Bartholomeus Cramer

De nakomelingen van Bartholomeus Cramer een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Bartholomeus Cramer door 1 augustus 2017 De nakomelingen van Bartholomeus Cramer Generatie 1 1. Bartholomeus Cramer, zoon van Hendrick Cramer en Alida

Nadere informatie

De nakomelingen van Joannes Diepenbroek

De nakomelingen van Joannes Diepenbroek een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Joannes Diepenbroek door 7 maart 2017 De nakomelingen van Joannes Diepenbroek Generatie 1 1. Joannes Diepenbroek, is geboren rond 1766 en is gedoopt

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

De nakomelingen van Henri Joai

De nakomelingen van Henri Joai een genealogieonline publicatie door 19 July 2019 Generatie 1 1. Henri Joai. Hij is metselaar (maçon) van beroep. Hij is getrouwd op 14 Mei 1765 in Ans met Hedwige (Heluidis Helui Aelid) Jamin, dochter

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van Spanje

De nakomelingen van Johannes van Spanje een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van Spanje door 8 maart 2017 De nakomelingen van Johannes van Spanje Generatie 1 1. Johannes van Spanje, zoon van Gijsbert van Spanje, is geboren

Nadere informatie

De nakomelingen van Hubert Gielen

De nakomelingen van Hubert Gielen een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Hubert Gielen door 16 mei 2017 De nakomelingen van Hubert Gielen Generatie 1 1. Hubert Gielen, zoon van Joannes Petrus Gielen en Maria Cornelia Senden,

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Stassen

Fragment-genealogie fam. Stassen Fragment-genealogie fam. Stassen (zie ook: Houthems Verleden, H.J.J. Philippens, uitg. 1983, pag. 189 e.v.) De naam Stassen is ontstaan uit de roepnaam Stas, afkomstig van Eustachius hetgeen "de vruchtbare"

Nadere informatie

1 Feb Eerste generatie

1 Feb Eerste generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1770 te Bussum (Gooise Meren), overleden 10 maart 1818 te Bussum (Gooise Meren). hij trouwde Antonia Schoonhoord, getrouwd

Nadere informatie

Nagezaten van Wilhelmus Schreurs, geboren te Haelen (L), NL

Nagezaten van Wilhelmus Schreurs, geboren te Haelen (L), NL Nagezaten van Wilhelmus Schreurs, geboren 07.10.1813 te Haelen (L), NL Informatie van Brother s Keeper database van Olaf J.F. Schreurs te Oslo. Wilhelmus Schreurs, geb. 07.10.1813 te Haelen (L), NL. Hij

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie