Stijlvol wonen te Aartselaar Hendrik Consciencelaan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stijlvol wonen te Aartselaar Hendrik Consciencelaan 37-39 - 41 43"

Transcriptie

1 Stijlvol wonen te Aartselaar Hendrik Consciencelaan Appartement met 2 slaapkamers en hobbykamer TWEEDE VERDIEPING LINKS 2.V.5. Ligging: Hendrik Consciencelaan 41 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, inkomhal, badkamer, apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers, hobbykamer en cv-berging. Binnenmaat appartement ca. 104 m² Terras voor ca. 4,80 m X 1 m Terras achter ca. 7,40 m X 2 m Lift Prijs: De aankoopprijs van het appartement met notariskosten inbegrepen, exclusief BTW bedraagt: De aankoopprijs van het appartement met notariskosten inbegrepen, inclusief BTW bedraagt: De aankoopprijs van een ondergrondse garagebox met notariskosten inbegrepen, exclusief BTW bedraagt: (afmeting: ca. 6,10 m X 3,05 m) De aankoopprijs van een ondergrondse garagebox met notariskosten inbegrepen, inclusief BTW bedraagt: Uitvoeringstermijn: Instapklaar 30 juni 2015 Inbegrepen in prijs: overal worden rolluiken voorzien binnenbrengen en aansluiting van de nutsleidingen ruime budgetten voor keuken en badkamer ruime budgetten voor wandtegels en bevloeringen veiligheidscoördinatie en EPB verslaggeving 1 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

2 Aartselaar, een bruisende gemeente! Aartselaar is een verstedelijkte randgemeente ten zuiden van de Antwerpse agglomeratie. De grensgemeenten van Aartselaar zijn Hemiksem, Schelle, Kontich, Edegem en Wilrijk. De gemeente is 10,93 km² groot en heeft geen deelgemeenten, maar ten zuiden van dorpskern ontwikkelden zich de gehuchten Koekoek en Lindenbos. Het gehucht Koekoek ligt aan de westkant van de Boomsesteenweg (A12) en vormt één kern met de wijk Kleine Paependaele in Reet. Het gehucht Lindenbos, ten oosten van de Boomsesteenweg (A12), ligt in een groenere omgeving. Ze heeft een zeer dynamische en actief verenigingsleven, zoals de jaarlijkse wielerwedstrijd De memorial Rik van Steenbergen. Verder zijn er ook nog de verscheidene verenigingen actief zoals:de Cleydael golf en country club, de Antwerp golfschool, een showdans gezelschap, een duik-en zwemclub, een atletiekclub en een capoeira sportcentrum. Van waar komt de naam Aartselaar vandaan? Het vermoeden gaat uit van de oude naam Arcelar. Arce zou verwijzen naar archas (grens). Lar zou afkomstig zijn van laar en open plek in het bos betekenen. De naam kan dan ook samengevat worden als: Een open plek in het bos nabij de grens 2 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

3 Wie is Hendrik Conscience? Henri (Hendrik) Conscience (Antwerpen, 3 december 1812 Elsene, 10 september 1883) was een Vlaams schrijver. Hij werkte zich door talent en ijver op tot een Vlaams volksschrijver. Er wordt van hem gezegd dat hij "de man was die zijn volk leerde lezen." Door middel van zijn 'schilderende' teksten probeerde hij het volk op te voeden en te onderwijzen. Alhoewel Conscience pro-belgisch was, bleek uit zijn geschriften een felle vlaamsgezindheid. Zijn populairste werk, De leeuw van Vlaanderen, werd verfilmd door Hugo Claus. Naast schrijver is hij ook bestuurder, griffier, redacteur, arrondissementscommissaris en bewaarder van musea geweest. Hendrik Conscience overleed in Brussel in 1883 en werd begraven op het Antwerpse Kielkerkhof. Later werden de schrijver en zijn grafmonument naar het Schoonselhof overgebracht waar het tegenover perk U te bezichtigen is. Een vleugje geschiedenis Aartselaar wordt voor het eerst vermeld als Serlaer in 1247 en als Aerschelaer in Aanvankelijk was Aartselaar een deel van Kontich. De heerlijkheid Kontich was bezit van de hertogen van Brabant. Dit gebied brokkelde geleidelijk aan af door verkopen aan plaatselijke heren. Filips II verkocht in 1557 de gebieden binnen de grenzen van de parochie Aartselaar aan de heer van Cleydael waardoor de heerlijkheid Aartselaar ontstond. De heerlijkheid Aartselaar bleef in handen van Cleydael tot aan het ontstaan van de gemeenten op het einde van de 18 de eeuw. In de periode werd de steenweg in Boom naar Antwerpen aangelegd dwars doorheen Aartselaar. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde de gemeente zich door de Boomsesteenweg van een landbouwgemeente tot een industriële gemeente waardoor de bevolking tussen 1960 en 1985 sterk toenam. De gemeente ontwikkelde zich verder tot een verstedelijkte randgemeente van de Antwerpse agglomeratie met veel groothandel en distributiecentra langs de A12. Het inwonertal bereikte een maximum rond 1995 met inwoners waarna het terug lichtjes begon te dalen. 3 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

4 Bezienswaardigheden in Aartselaar De Heimolen De Heimolen wordt ook wel eens de Molen van t Heiken, Molen van Reet of Molen van den Driese genoemd. Deze werd gebouwd in 1801 op het Gommars veldeke, het jaartal staat in een balk tussen de meel- en steenzolder gegrift. De molen werd zwaar beschadigd door het Duitse leger en een blikseminslag. De kasteelheer van het Cleydael koopt de molen en investeert zelf in de herstellingen. De molen wordt dan in 1961 verkocht aan de gemeente Aartselaar. Het Wolffaertshof Het Wolffaertshof werd gebouwd voor Heynric Van Regemorter Wouterszoon in de 15 de eeuw. In 1559 kwam het huis in het bezit van Jacob Wolffaert, aalmoezenier van de stad Antwerpen, naar wie het huis voortaan zou genoemd worden. Het heeft van 1687 tot 1950 als pastorij dienst gedaan. In 1819 werd het Wolffaertshof verkocht aan de gemeente. Door een V-bom in de tuin van het Wolffaertshof werd het onbewoonbaar verklaart en heeft het gemeentebestuur beslist het herop te bouwen met dezelfde stenen en de originele plannen. Sindsdien heeft het de nieuwe bestemming gekregen als het gemeentehuis van Aartselaar. 4 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

5 De schandpaal Op het Laar, het gemeenteplein van Aartselaar, staat nog een schandpaal of kaecke waaraan vroeger, voornamelijk op de marktdagen, de misdadigers tot hun eigen schande werden tentoongesteld aan de kaak gesteld. Deze schandpaal dateert van voor 1559 en werd op de oude dorpspomp geplaatst. Dit Laar was lange tijd ook een twistpunt tussen de heren van Cleydael en de Kerk. De gemeente maakte dan in 1858 aanspraak op dit gemeenteplein. Het kasteel Solhof Het Solhof is een oud landgoed en de eerste gekende bezitter is Niklaas van de Wouwere in Ooit stond er een prachtig slot omgeven door een gracht. Dit kasteel werd om onbekende redenen gesloopt, alleen de twee wachttorentjes aan beide kanten van de ingang herinneren aan de oude glorie. De beide nevengebouwen werden eind vorige eeuw opgetrokken in neo-renaissancestijl. In 1837 kocht Baron van Ertborn het kasteel en na de dood van zijn dochter werd het Solhof tot de 20 ste eeuw eigendom van jonker Alfons en zijn zuster Ludwine de Borrekens. Het kasteel was in die periode een echt museum waar prachtige schilderijen van De Vos en Sneyers te zien waren. In 1984 kocht de gemeente het domein. In 1990 werden de gebouwen aan een hotelketen verkocht terwijl het park eigendom bleef van de gemeente. Het kasteel doet nu dienst als een knap viersterrenhotel met 24 kamers. 5 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

6 Het kasteel Cleydael Het kasteel is van oorsprong een feodale middeleeuwse waterburcht gelegen op een eiland gevormd door twee takken van de Struisbeek. Op iedere hoek heeft het een toren elk verschillend van vorm. Elke toren heeft zijn eigen naam, de Uilen-, katten-, vossen- en kapeltoren. De vossentoren is afwijkend van de andere torens, deze is vierkant van vorm en is voorzien van een uivormige spits. Deze toren heeft muren van meer dan een meter dik. Door zijn ligging wordt vaker gedacht dat de Romeinen ter plaatse van het kasteel, niet ver van de Schelde ooit een campus zouden hebben gehad. In 1259 zou het waterslot al hebben bestaan en zou het zijn bewoond door de familie Sanders van Hemessen. Na het wisselen van vele eigenaars en ondergaan van enkele restauraties is er momenteel in het kasteel een restaurant gevestigd en op het kasteeldomein een golfbaan aangelegd. Kerk St-Leonardus De Sint-Leonardus kerk is van oorsprong uit 1495, maar het huidige, strakke neoklassieke uitzicht kwam tot stand in de 19 de en de 20 ste eeuw. De kern van de kerk is van 1792, maar haar huidige uitzicht dateert uit Vooral het prachtige meubilair springt in het oog, met een houten gemarmerd altaar van Frans Verschueren (1842), witgeschilderde beelden uit het atelier van Artus Quellin en een 18 de -eeuwse orgelkast naar ontwerp van Engelbert Baets. In de kerk wordt een relikwie van Sint-Leonardus vereerd. Hij is de patroon van kraamvrouwen en wordt ook aanbeden tegen hoofdpijn en krankzinnigheid. 6 Vergimmo staat voor kwalitatief net iets anders! Uw wensen zijn onze uitdaging!

Stijlvol wonen te Aartselaar Leon Gilliotlaan 63

Stijlvol wonen te Aartselaar Leon Gilliotlaan 63 Stijlvol wonen te Aartselaar Leon Gilliotlaan 63 Nieuw appartement met 2 slaapkamers GELIJKVLOERS LINKS A-G-L Ligging: Leon Gilliotlaan 63 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet,

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Aartselaar Felix Timmermanslaan 8

Stijlvol wonen te Aartselaar Felix Timmermanslaan 8 Stijlvol wonen te Aartselaar Felix Timmermanslaan 8 Appartement met 2 slaapkamers 1 ste verdiep rechts 1V10 Ligging: Felix Timmermanslaan 8 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, inkomhal, badkamer,

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Stabroek Grote Molenweg 165/167/169

Stijlvol wonen te Stabroek Grote Molenweg 165/167/169 Stijlvol wonen te Stabroek Grote Molenweg 165/167/169 Nieuw appartement met 3 slaapkamers 1 ste VERDIEPING A.1 Ligging: Grote Molenweg 165 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet,

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Nieuw appartement met 3 slaapkamers GELIJKVLOERS LINKS A.0.L Ligging: Augustijnslei 14 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,-

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,- Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier 4.700.000,- Referentienummer ERB F34561927 Prijs 4.700.000,- Gebouwd in XII Algemene staat Goed Perceel van 680000m² Woonoppervlak 1700m² Ligging

Nadere informatie

TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen. Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen Vraagprijs: 782.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een karakteristiek woonhuis, compleet maalvaardige

Nadere informatie

RING 10 OUWERKERK BROCHURE

RING 10 OUWERKERK BROCHURE RING 10 OUWERKERK BROCHURE Op de ring van het prachtige dorpje Ouwerkerk staat deze vergrote eindwoning met vrij uitzicht over het polderlandschap aan de achterzijde van de woning. Op loop en fietsafstand

Nadere informatie

STOOFHEULE 51 NIEUWERKERK

STOOFHEULE 51 NIEUWERKERK STOOFHEULE 51 NIEUWERKERK BROCHURE Met trots mogen wij u melden dat wij weer een prachtige woning in de verkoop hebben gekregen. Wij bieden deze zeer goed onderhouden vrijwel nieuwe instapklare ruime woning

Nadere informatie

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Steenweg Weelde 74 te Poppel Perceeloppervlakte: 1.694 m² Inhoud: circa 660 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 459.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Dag van het Kasteel 2012

Dag van het Kasteel 2012 Dag van het Kasteel 2012 wandelen rond Zeeuwse kastelen en buitenplaatsen Schouwen-Duiveland Slot Moermond, Renesse Zuid-Beveland De Hellenburg, Baarland Walcheren Westhove, Oostkapelle Zeeuws-Vlaanderen

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL DE ARK VERKOOPT Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL LIGGING In Witgoor, in de Alfons Smetsstraat wordt een gezellige instapklare woning opnieuw verkocht. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Grondplan Alden Biesen

Grondplan Alden Biesen Grondplan Alden Biesen Vind makkelijk je weg in Landcommanderij Alden Biesen en ontdek op de plattegrond van het domein wat er allemaal te zien is. Bezoek de schitterende historische gebouwen en prachtige

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM NIELSESTRAAT _ 285O BOOM 2 POORT VAN NOEVEREN HET PROJECT Het nieuwbouwproject Poort van Noeveren in Boom, centraal gelegen in het midden van de Vlaamse ruit, tussen Antwerpen in het noorden, Brussel in

Nadere informatie

Als de verkopende makelaar voor deze woning zijn wij graag bereid u alles over dit pand te vertellen.

Als de verkopende makelaar voor deze woning zijn wij graag bereid u alles over dit pand te vertellen. TE KOOP GEACHTE BELANGSTELLENDE Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Kerkring 51 te Nieuwerkerk de door u getoonde interesse in betreffende perceel. Als de verkopende makelaar

Nadere informatie

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie!

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Prinseneiland 75-M in Amsterdam Algemeen: Op het rustige Prinseneiland met het bruisende centrum van Amsterdam om de hoek is dit

Nadere informatie

KERKRING 51 NIEUWERKERK

KERKRING 51 NIEUWERKERK KERKRING 51 NIEUWERKERK BROCHURE Hierbij bieden wij een vrijstaande woning aan van ca. 850 m3 met apart gastenverblijf, totaal voorzien van 8 kamers drie badkamers, veel berging, heerlijke tuin en vrij

Nadere informatie

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel Woonoppervlakte: circa 125 m² Inhoud: circa 350 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Koningsstraat 20. Brussel

Koningsstraat 20. Brussel Koningsstraat 20 Brussel De Koningsstraat nr. 20 is gelegen in de nabijheid van het Koninklijk Paleis en het Parlement in Brussel. Hier zijn de Directie en enkele afdelingen van de bank gevestigd en op

Nadere informatie

BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK

BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK BROCHURE In het landelijk gelegen kindvriendelijke dorpje Ouwerkerk bieden wij deze ruime goed onderhouden twee-onder-een kap woning met garage aan. De woning is

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

- UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING -

- UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING - - UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING - Website: www.llyda.com email: llyda.bouw@llyda.com ~ 1 ~ Inhoud 1 Beschrijving... 4 2 Bijzonderheden... 4 3 Ligging/Kadastrale gegevens... 4 4 3D afbeeldingen en/of foto

Nadere informatie

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten Huizen vanhendriks Hogeweg 13 D, 3814 CA Amersfoort Instapklaar Luxe en moderne badkamer Sfeervolle woonkamer Eigen overdekte parkeerplaats Balkon op het zuidwesten H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Groot appartement met garagebox in centrum!

Groot appartement met garagebox in centrum! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Aartselaar (2630) prijs op aanvraag Groot appartement met garagebox in centrum!

Nadere informatie

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k.

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. , 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. Omschrijving Rustig en groen wonen op een centrale locatie net buiten de drukte van het stadscentrum kan in de wijk Nieuw- Terbregge! Dit COMFORTABELE EN INSTAPKLARE

Nadere informatie

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k.

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Laar 3 te Weelde Perceeloppervlakte: 972 m² Inhoud: circa 850 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 445.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 775.000 Slaapkamers 5 Badkamers 3 Totale oppervlakte 1980 m² Tuin oppervlakte 1740 m² Garages 1 Gelegentemidden van het groen op enkele passen van het residentiële golf- en

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Realengracht 168 te Amsterdam

Realengracht 168 te Amsterdam Op prachtige locatie aan het water een mooi verbouwd 3-k.appartement circa 82m² Realengracht 168 te Amsterdam Eerste indruk: Gelegen op een verrukkelijke locatie aan het water, op de Westelijke Eilanden

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Lunet 33 VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Een instapklaar goed onderhouden 3-kamer appartement op de begane grond met balkon en voortuin op het westen

Nadere informatie

Super appartement met prachtig uitzicht!

Super appartement met prachtig uitzicht! Super appartement met prachtig uitzicht! Realengracht 172 te Amsterdam Algemeen: Een fantastisch uitzicht, dé perfecte plek, met voorbij varende bootjes en met 's winters ijspret voor de deur! Wie wil

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers

Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Dakappartement Kontich (2550) 289.000,- Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers

Nadere informatie

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan.

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan. Moncarapacho 890,000 Ref: SINV388 Geweldige B&B met 5 suites + 1 appartement + eigenaars accommodatie in Moncarapacho gelegen op een prachtig vlak perceel van 11.040 m² voorzien van een mooie boomgaard,

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Rector Hulshofstraat K.K JV Harreveld

TE KOOP. Rector Hulshofstraat K.K JV Harreveld Rector Hulshofstraat 7 7135 JV Harreveld TE KOOP 175.000 K.K. Rector Hulshofstraat 7 7135 JV Harreveld Inleiding Verlangt u naar het optimale buitenlevengevoel zonder ver van de bewoonde wereld en haar

Nadere informatie

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Omschrijving: SCHITTEREND PENTHOUSE MET RIANT TERRAS!! IN EEN OASE VAN GROEN & RUST IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM! DIRECT AAN HET GROTE PARK! ZEER RIANT VIJFKAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

De Brabantse Wal. Verbelgd, niet verbolgen

De Brabantse Wal. Verbelgd, niet verbolgen De Brabantse Wal Verbelgd, niet verbolgen Mattemburgh 14 1. Mattemburgh 2. Lindonk 3. Groot Molenbeek 4. Lievensberg 5. Bieduinenhof 6. Zoomland 7. Boslust 8. Wouwsche Plantage 9. Groote Meer 10. Putsche

Nadere informatie

Makelaardij Van den Boer o.g K.K. Heusdensebaan PP Oisterwijk. Makelaardij Van den Boer o.g.te. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

Makelaardij Van den Boer o.g K.K. Heusdensebaan PP Oisterwijk. Makelaardij Van den Boer o.g.te. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt Makelaardij Van den Boer o.g.te KOOP Heusdensebaan 121 5061 PP Oisterwijk Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt 0411-642116 info@vandenboerog.nl vandenboerog.nl 495.000 K.K.

Nadere informatie

Jacob van Lennepkade 21-Bov

Jacob van Lennepkade 21-Bov Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving ,-

Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving ,- Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving 865.000,- Referentienummer ABF F778720362 Prijs 865.000,- Gebouwd in 1870 Gerenoveerd Dakconstructie Leisteen (Ardoises) Algemene staat Goed Perceel

Nadere informatie

KANDIDAAT INVESTEERDER UITBATER VOOR KASTEEL EN KOETSHUIZEN IN PARK HOF TER LINDEN TE EDEGEM

KANDIDAAT INVESTEERDER UITBATER VOOR KASTEEL EN KOETSHUIZEN IN PARK HOF TER LINDEN TE EDEGEM Horeca Partners bvba Desguinlei 184, 2018 Antwerpen Tel 03 260 60 90 fax 03 260 60 99 info@horecapartners.be www.horecapartners.be BTW : BE 0870.617.164 RPR Antwerpen BANK : BE45 6451 0286 4289 KANDIDAAT

Nadere informatie

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen De Erkende Huisvestingsmaatschappij Vooruitzien Burgemeester Geyskensstraat 1 3580 Beringen tel. 011 42.39.25 info@vooruitzien.woonnet.be

Nadere informatie

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN 90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN BOUWLAGENOVERZICHT BLOK A - E T/M E VERDIEPING - BOUWNUMMERS T/M 90 E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING 9 7 0 90 0 8 9 6 7 8 7 6 6 E VERDIEPING

Nadere informatie

TE KOOP. Bergeijk. Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX!

TE KOOP. Bergeijk. Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX! TE KOOP Europalaan 79A, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl NOG TE REALISEREN APPARTEMENTENCOMPLEX! Bergeijk 13 NOG TE REALISEREN STARTERSAPPARTEMENTEN IN FRAAI COMPLEX, VARIEREND IN OPPERVLAK VAN

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAANDE BUNGALOW. Gelegen aan de Kievit 8 te Baarle-Nassau

TE KOOP VRIJSTAANDE BUNGALOW. Gelegen aan de Kievit 8 te Baarle-Nassau TE KOOP VRIJSTAANDE BUNGALOW Gelegen aan de Kievit 8 te Baarle-Nassau vanderslikke rentmeesters BV Hogeweg 4 / 4323 TC Ellemeet / Telefoon 0111 67 17 35 / Fax 0111 67 18 97 Dirk IV plein 10 / 4223 NJ Hoornaar

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Op fraaie woonstand gelegen, uitstekend onderhouden bungalow met 3 slaapkamers en een mooi uitzicht

Nadere informatie

www.wittewoningmakelaars.nl

www.wittewoningmakelaars.nl Brochure Klokkenplas 15 Enschede WitteWoning Makelaars Enschede Oliemolensingel 84 7511 BD Enschede 053-4304345 enschede@wittewoningmakelaars.nl Vrijblijvende objectinformatie Type woning: Appartement

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 835.000 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Totale oppervlakte 3037 m² Tuin oppervlakte 2750 m² Garages 1 INDELING Gelijkvloers INKOMHAL met vestiaire op vloertegels (4,35 x 3,50 m)

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT

Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT LIGGING Binnen het project Koekhoven, fase I wordt 1 appartement opnieuw verkocht. Het gebouw is zeer rustig gelegen. Het terras

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 2984 EJ Ridderkerk 399.500 k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 - Ridderkerk Vraagprijs: 399.500 k.k. Met vrij uitzicht gelegen 4-kamer HOEK-appartement met groot balkon en inpandige

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

6Plekjes met voelbare historie

6Plekjes met voelbare historie 6Plekjes met voelbare historie Waterwegen hebben in heel veel belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis een rol gespeeld. Voor aanval en verdediging tijdens oorlogen, voor het vervoer van goederen

Nadere informatie

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Verkoopbrochure Beschrijving/Kenmerken Adres Kadastrale gemeente Weverwijk 18, 4245 KW Leerbroek Zederik D66/D611/D475 Omgeving - Ligging: landelijk, vrij gelegen met

Nadere informatie

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Vraagprijs 209.000,00 kosten koper Dit zonnige 4-kamer appartement is gelegen in het statige appartementencomplex "LE VILLAGE". Dit complex bestaat uit 4 woontorens en 3 woonlagen

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar v.o.n.

TE KOOP. Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar v.o.n. TE KOOP Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar 159.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 159.000 v.o.n. Postcode 2461 GJ Ligging Buiten bebouwde kom Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Woonruimte 200m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Nieuwmarkt 23 Postcode: 1011 JS Bruto Prijs: 1.267,12 Netto Prijs: 1.250,- Servicekosten: 17,12

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

- fietsenberging - privatief gebruik van tuin 112 m². - woonoppervlakte ca. 122 m², waaronder 3 slaapkamers

- fietsenberging - privatief gebruik van tuin 112 m². - woonoppervlakte ca. 122 m², waaronder 3 slaapkamers THONETHOUSE G e l i j k v l o e r s Kantoor 0.01 Oppervlakte Totale opp. ca. 83 m² - oppervlakte ca. 64 m² - terras ca. 7,5 m² - kelderberging 11,5 m² - privatief gebruik van tuin 25 m² Basisprijs Appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk

Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk Huis met 2 app, Piesendorf, Salzburgerland, Oostenrijk 690.000 zonnig en rustig - indeling in 2 appartementen - zeer lage maandelijkse kosten - 2011 gerenoveerd - met carport en garage- luchtwarmtepomt

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 895.000 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Totale oppervlakte 1767 m² Garages 1 INDELING Gelijkvloers INKOMHAL op vloertegels (5,50 x 1,95 m) + (5,50 x 0,90 m) + 2,00 m² VESTIAIRE op

Nadere informatie

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2011 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 6 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca.25111 m² Woonoppervlakte: ca. 1195 m²

Nadere informatie

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper ZEER RUIM OPGEZETTE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS. 2 SLAAPKAMERS EN DE BADKAMER BEVINDEN ZICH OP DE BEGANE GROND.

Nadere informatie

Perfecte plek met fantastisch uitzicht!

Perfecte plek met fantastisch uitzicht! Perfecte plek met fantastisch uitzicht! Realengracht 170 te Amsterdam Algemeen: Een fantastisch uitzicht, dé perfecte plek, voorbij varende bootjes en 's winters het ijspret voor de deur, wie wil dit uitzicht

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Noordeinde 28 te VOLENDAM

Noordeinde 28 te VOLENDAM Noordeinde 28 te VOLENDAM Omschrijving: Een karakteristiek vrijstaande Volendammer woonhuisje op bijzonder locatie in het centrum van Volendam. Een starterswoning met veel sfeer, op 25 meter van het IJsselmeer,

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Exclusief huis te koop in Umbrië BESCHRIJVING

Nadere informatie

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ WOON/WERKWONING: Pastoorsdreef 2 Koopsom : 389.000,00 v.o.n. Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ Algemeen Wonen, werken, winkelen of recreëren in kloostersfeer

Nadere informatie

Korhoender 101, Deurne

Korhoender 101, Deurne Korhoender 101, Deurne Kenmerken Overdracht Vraagprijs 195.000 k.k. Aangeboden sinds 22-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Huizen. Zonnige tuin (ZW) Instapklaar! Sfeervol wonen. Mooie ligging in Rivierenbuurt. Vlakbij diverse winkels. Waalstraat 26, 3812 HW Amersfoort

Huizen. Zonnige tuin (ZW) Instapklaar! Sfeervol wonen. Mooie ligging in Rivierenbuurt. Vlakbij diverse winkels. Waalstraat 26, 3812 HW Amersfoort Huizen vanhendriks Waalstraat 26, 3812 HW Amersfoort Instapklaar! Sfeervol wonen Mooie ligging in Rivierenbuurt Zonnige tuin (ZW) Vlakbij diverse winkels H47 H47 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

BRAAMSTRAAT 159 SCHOTEN

BRAAMSTRAAT 159 SCHOTEN BRAAMSTRAAT 159 SCHOTEN Informatiebrochure Verhuur Dit project werd ontwikkeld door Elnimmo bvba met een grote aandacht voor duurzaam bouwen. Het project omvat een mengeling van kleine en middelgrote eenheden

Nadere informatie

Maaseik Kloosterbempden 20 bus 26

Maaseik Kloosterbempden 20 bus 26 B R O C H U R E Aangeboden door BSB-Crombag makelaardij te Geleen Tel: 046-4757800 Maaseik Kloosterbempden 20 bus 26 Prijs: 287.000,- incl. btw Prachtig STADSLOFT aan de rand van het centrum van Maaseik,

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G.

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G. TE KOOP 595.000 K.K. Makelaardij van der Wier O.G. Provincialeweg 124 9865 AL Opende 0594-657401 info@makelaardijvanderwier.nl Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Inleiding Deze bijzondere

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

La Guillonniere te Monthoiron

La Guillonniere te Monthoiron La Guillonniere te Monthoiron TUSSEN CHATELLERAULT EN POITIERS LIGT DIT PRACHTIGE LANDGOED IN HET PLAATSJE MONTHOIRON. HET HOOFDHUIS EN DE BIJGEBOUWEN ZIJN GELEGEN AAN EEN CHEMIN-RURAL WELKE GOED TE BEREIKEN

Nadere informatie