Vetarm Eten WERKT NIET.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vetarm Eten WERKT NIET."

Transcriptie

1 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 Feiten over Snel Afvallen en Afslanken : Vetarm Eten WERKT NIET. Je kan niet afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat al meer dan 25 jaar en toch blijft onze maatschappij maar dikker en dikker worden. Meer dan 50% van de Nederlandse en Belgische bevolking lijdt aan overgewicht. Dit feit alleen al zou jou ervan moeten overtuigen dat alleen maar vetarm eten je niet helpt afslanken. Je dient mentaal de juiste gedachten te hebben over eten, voedsel, en beweging om succesvol te kunnen afslanken. Afslanken zit voor 90% tussen je oren. Fitness en Fitness Toestellen WERKEN NIET. Fitness Centers rijzen al jaren als paddestoelen uit de grond. Fitness toestellen verkopen als zoete broodjes. De mensen worden echter geen gram lichter, behalve in hun portefeuille dan.

2 2 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. Bovendien hebben mensen geen tijd om iedere dag een uur te gaan sporten. Goede voornemens alom, maar na enkele dagen ligt het driemaandelijks abonnement ongebruikt op de keukenkast. Wist je trouwens dat 86% van alle fitness- deelnemers zijn abonnement NIET VOLLEDIG UIT DOET. Dus, STOP met fitness als je wil vermageren of afvallen. Een CalorieArm Dieet WERKT NIET. Je zal ook niet afslanken door een calorie- arm dieet te volgen. Op de keeper beschouwd is dit soort diëten eigenlijk het ergste wat je kan doen voor je lichaam. Door calorie- arm te eten vertraag je juist het metabolisme waardoor je lichaam MINDER vet gaat verbranden. In het begin val je misschien enkele kilo s af maar daarna val je plotst stil. Herkenbaar?! Waarschijnlijk heb je dit nog al gelezen of gehoord; Je kan nooit afslanken door jezelf uit te hongeren. Wat over de Sonja s, Weight Watchers, dieetboeken, etc.? Afslank- programma s zoals Weight Watchers of boeken zoals Sonja Kimpen, Sonja Bakker, Atkins, Dukan, Paleo, Montignac, etc stellen programma s voor waar je op langere termijn mee afvalt. Doorgaans verlies je hier slechts een halve tot anderhalve kilo per week, op voorwaarde dat je de richtlijnen STRIKT opvolgt. Waar sommige mensen een voorkeur zouden kunnen hebben voor dergelijke diëten verkies ik een TURBO Dieet plan met de focus op SNEL GEWICHTSVERLIES om daarna, het bereikte ideale gewicht voor ALTIJD en Makkelijk te BEHOUDEN, zoals Het TURBO DIEET dat hieronder getoond wordt.

3 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 3 De waarheid achter diëten onthuld Je Bent te Dik om enkele Heel Eenvoudige Redenen Je hebt zin of trek in het verkeerde voedsel, op het verkeerde moment van de dag en je eet het op in een verkeerde volgorde. 90% van je probleem speelt zich dus af TUSSEN JE OREN. Denk maar even goed na over hetgeen ik je hier ga vertellen want het zal jouw visie over diëten voor eens en altijd veranderen VOEDSEL is krachtiger dan welk afslankpilletje of voorschrift dan ook, omdat het voedsel dat je eet je juist DIK of DUN kan maken. Je wordt niet dik omdat je niet genoeg sport of aan fitness doet, dat is een fabeltje. Je wordt dik omdat je op de verkeerde momenten van de dag ZIN en TREK hebt in de VERKEERDE soorten voedsel. Bovendien is het eetpatroon veel belangrijker dan welk vermager pilletje of dieet dan ook. Waarom is dit zo? OMDAT je lichaam een soort motor is, die slechts op bepaalde momenten van de dag, bepaalde voedselstoffen nodig heeft, en wanneer je niet het juiste voedsel op het juiste moment eet, zal de motor deze calorieën niet verbranden, waardoor je lichaam deze calorieën gaat opslaan. (LET OP : Ik ga je net voorstellen om MEER DAN DRIE KEER per dag te eten, en ook de dingen die je LEKKER vindt! Meer details volgen later.) Je bent dus te dik door het eten van het verkeerde voedsel, dat is een feit. En, raad eens? Inderdaad, je kan AFSLANKEN door het JUISTE voedsel te eten op het JUISTE moment. Het is werkelijk niet veel moeilijker dan dit, en afvallen heeft werkelijk niets te maken met je uit te hongeren, te joggen of te fitnessen. Het zit vooral tussen je oren.

4 4 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. Een Calorie-arm Dieet Werkt NIET. Dé reden waarom je niet kan afvallen door minder te gaan eten ( met bv. een caloriearm dieet) is omdat je metabolisme ontdekt dat er een serieuze vermindering is van calorieën waardoor het zichzelf gaat AANPASSEN om minder calorieën te gaan verbranden. Een voorbeeld : Wanneer je bv. 2,000 calorieën per dag eet, zal je metabolisme zich aanpassen zodat je lichaam begint met zo n 2,000 calorieën per dag te verbranden. Wanneer je minder gaat eten of jezelf gaat uithongeren door plots nog maar 1,000 calorieën per dag te eten,zal je metabolisme zich opnieuw aanpassen zodat je lichaam slechts 1,000 calorieën per dag verbrandt. Dit is dé REDEN waarom je vorige pogingen met allerhande diëten mislukt zijn. Diëten stellen altijd op één of andere vorm voor om MINDER te gaan eten, en nu begrijp je waarom dit op lange termijn niet kan werken. Nu begrijp je waarom je slechts 1,000 calorieën per dag kan eten en toch geen gram afslankt terwijl je vrienden rustig 2,500 calorieën op een dag eten zonder aan te komen. Een Vetarm Dieet Werkt NIET. Vandaag de dag koopt bijna iedereen vetarm of light voedsel in de supermarkt. Iedereen is bewust bezig met met het aantal vetten dat in het eten zit dat we kopen. Anderzijds zien we dat iedereen hierdoor alleen maar dikker wordt en juist niet afslankt door over te schakelen op een vetarme levensstijl.

5 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 5 Koolhydraatarme Diëten doen je ELLENDIG voelen. Koolhydraatarme diëten zijn de laatste jaren populair geworden (ik heb ze allemaal geprobeerd denk ik) maar deze diëten laten je zitten met een ellendig gevoel waarmee je de hele dag rond loopt. (omdat ze de meeste energie uit je lichaam zuigen waardoor je jezelf werkelijk de hele dag slecht kan voelen). Bekijk volgende feiten even Wist je dat sommige koolhydraatarme diëten zo streng zijn dat je niet eens een appel mag eten gedurende de eerste weken? Het bestaat. Bovendien kan je met de meeste koolhydratenarme diëten niet eens genieten van een normale maaltijd in het restaurant, en dit gedurende verschillende maanden. Daarom kan je jezelf door koolhydraat-arme diëten werkelijk de hele dag ELLENDIG en SLECHT voelen. En dit kan niet de bedoeling zijn. Nu weet je wat NIET werkt. Op de volgende pagina laat ik je zien wat WEL WERKT.

6 6 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. Wat als? Wat als ik je een manier van eten laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe al gezien hebt, waardoor je een gigantische verandering in je lichaam zal zien in minder dan 11 dagen? Vergeet eventjes al je mislukte dieet pogingen uit het verleden. Concentreer je even op één enkel ding. WAT als het werkelijk mogelijk zou zijn om je lichaam in minder dan 11 dagen te veranderen? Geloof het of niet, het is werkelijk mogelijk om je lichaam in minder dan 11 dagen te veranderen, en het heeft NIETS te maken met jezelf uit te hongeren of positief denken.omdat jezelf uithongeren en positief denken op lange termijn je geen halve kilo zal doen afvallen, het tegendeel zelfs. Inderdaad..wanneer je SERIEUS SLANKER wil zijn IN DE SPIEGEL dan zal je IETS ANDERS nodig hebben dan alleen maar een dieet of positief denken. OK zet je klaar om een TURBO Dieet Plan te ontdekken dat zo uniek is dat je gaat beginnen popelen om er onmiddellijk mee te starten. Wat als ik je een manier van eten laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe al gezien hebt, waardoor je een gigantische verandering in je lichaam zal zien in minder dan 11 dagen? Vergeet eventjes al je mislukte dieet pogingen uit het verleden. Concentreer je even op één enkel ding. WAT als het werkelijk mogelijk zou zijn om je lichaam in minder dan 11 dagen te veranderen? Geloof het of niet, het is werkelijk mogelijk om je lichaam in minder dan 11 dagen te veranderen, en het heeft NIETS te maken met jezelf uit te hongeren of

7 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 7 positief denken.omdat jezelf uithongeren en positief denken op lange termijn je geen halve kilo zal doen afvallen, het tegendeel zelfs. Inderdaad..wanneer je SERIEUS SLANKER wil zijn IN DE SPIEGEL dan zal je IETS ANDERS nodig hebben dan alleen maar een dieet of positief denken. OK zet je klaar om een TURBO Dieet Plan te ontdekken dat zo uniek is dat je gaat beginnen popelen om er onmiddellijk mee te starten. De Waarheid! ETEN is NIET De Vijand Wist je dat je hersencellen het vrijgeven van Vet Verbrandende Hormonen na iedere maaltijd controleren? Dit is de waarheid. Telkens als je iets eet worden er 2 soorten hormonen vrijgelaten in je bloed. Samen zorgen ze voor zowel de vetverbranding als het opslaan van vet. Wist je bovendien dat deze 2 hormonen gecontroleerd worden door het voedsel dat je eet? Dit is de waarheid. Dit Plan Manipuleert VET VERBRANDENDE HORMONEN

8 8 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. Ons TURBO DIEET Plan manipuleert deze hormonen zodat je lichaam na iedere maaltijd meer Vet Verbrandende hormonen aanmaakt terwijl de Vet Opslaande Hormonen zoveel mogelijk verminderd worden. Dit is waarom je gedurende de volgende twee weken MEER DAN 3 KEER PER DAG zal eten, omdat dit nodig is om je hormonen correct te veranderen. Je vindt het waarschijnlijk moeilijk om te geloven dat meer dan 3 keer per dag eten de oplossing zou kunnen zijn om sneller af te slanken, of niet soms? Uiteindelijk geloven de meeste mensen juist dat ETEN dé vijand bij uitstek is die hen zo dik maakt. Maar dit is gewoonweg VERKEERD. Eten is NIET de vijand. Dus, als Eten Niet de Vijand is, Wat is het dan? Eten is vergelijkbaar met een SCHAKELAAR die Vet Verbranden kan AANzetten of UITzetten. Dus zelfs als het een tegenstelling lijkt dat MEER eten de oplossing is om af te slanken is dit precies wat ons Nieuwe TURBO DIEET Plan inhoudt. Natuurlijk dien je het juiste eten op het juiste moment te eten (omdat je natuurlijk geen 10 keer per dag chocolade kan eten en toch afslanken). LET OP : Je mag nu en dan chocolade eten Uiteindelijk komt het er op neer dat je meer dan 3 maaltijden zal eten gedurende de volgende 2 weken,.en zodra deze 2 weken voorbij zijn zal je een heel stuk minder wegen wanneer je op de weegschaal staat. Geloof je het niet?

9 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 9 Welnu, je hebt al ondervonden dat caloriearme diëten niet werken. Dus, wat zegt dit jou? Het zegt je dat MINDER eten NIET HET ANTWOORD IS, en dat de oplossing dus iets compleet anders moet zijn. Ik weet dat er een aantal mensen niet echt zullen geloven dat ze zelf hun gewicht kunnen veranderen in de komende weken, maar blijf hieronder verder lezen met een open geest. Feit! DE TURBO CALORIE-KLIK is het GEHEIM Ons TURBO DIEET Plan gebruikt een andere techniek, DE TURBO CALORIE- KLIK genoemd. Dit betekent dat je, met de juiste mentale ingesteldheid, je lichaam elke dag verschillende soorten calorieën zal geven..waardoor je metabolisme in de war geraakt en SNELLER vetverbranden gestimuleerd wordt. Geloof je het niet? Blijf hieronder verder lezen TURBO Calorie-Klik' Theorie... Je lichaam probeert elke dag om het exact zelfde aantal calorieën te verbranden dat je gegeten hebt ( hierdoor wordt vermageren voor de meeste mensen onmogelijk. ) Nochtans, ik heb een relatie ontdekt tussen het Mentale en je lichaam.

10 1 0 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. We hebben ontdekt dat, naast het feit dat je lichaam verschillende dagen nodig heeft om een calorie-klik te voelen, je dit ook Mentaal kan sturen dus wanneer je een Calorie-KLIK doet (op een STRIKTE wijze) dan breng je je lichaam in verwarring en begint het extra vet te verbranden. (maar enkel wanneer je mijn bewezen effectieve Mentale Dieet Plan volgt). Dat is de TRUC waarom mijn Dieet Plan SUPER SNEL afslanken stimuleert..en dit is waarom mijn dieet zo veel sneller werkt dan andere diëten. Bovendien ga je Mentaal niet het idee hebben dat je iets mist of dat je aan het diëten bent.

11 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 1 Raad eens? Je staat op het punt om je lichaam te choqueren door een TURBO DIEET Plan te gebruiken dat je nog nooit eerder geprobeerd hebt. Dit TURBO DIEET Plan is krachtig genoeg om echt zwaarlijvige mensen te veranderen in dunne mensen. Je kan het Nieuw TURBO DIEET PLAN proberen op de volgende pagina. Feit! Het is krankzinnig om steeds hetzelfde te blijven doen terwijl je een andere uitkomst verwacht. Albert Einstein Dit betekent dat je niet kan afslanken tot dat jij je eetgewoonten VERANDERT in iets NIEUWS en ANDERS, iets wat je nog nooit eerder geprobeerd hebt. Een voorbeeld; als je er voor kiest om niet te beginnen met dit TURBO Dieet Plan en je blijft dezelfde maaltijden eten.dan zal je altijd met HETZELFDE LICHAAM opgezadeld blijven zitten. Je lichaam zal heus niet vanzelf veranderen, omdat je niet zomaar op een morgen enkele kilo s lichter wakker zal worden totdat je DE EERSTE STAP NEEMT en iets nieuws probeert. Waarom lukt het mensen niet om af te slanken

12 1 2 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN. De hoofdreden die mensen verhindert om af te slanken is het EINDELOOS uitstellen. De meeste mensen maken zichzelf wijs dat ze zullen beginnen afslanken binnen een week of na de vakantie (of een ander excuus) en dit doet hen nog langer uitstellen. Dit proces speelt zich af tussen je Oren! De Waarheid De waarheid is dat het geen rolspeelt welke maand het is. en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde maand om slank te worden. Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde maand of periode van het jaar? Afslanken laat je toe om onmiddellijk aantrekkelijkere ( en beter passende) kleding te dragen.en dat gevoel is werkelijk de moeite waard. Neem je kalender er even bij Ik wil je vragen om je agenda te nemen en de dag van vandaag te omcirkelen. Tel vervolgens 11 dagen vooruit en omcirkel die dag ook. Die dag komt er zeer snel aan dus waarom zou je op die dag niet slanker zijn?

13 WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 3 Ieder avontuur begint met het zetten van die eerste stap.en als je die eerste stap nooit neemt dan zal je ook nooit een slanker en aantrekkelijker lichaam hebben. Opmerking: Wanneer je merkt dat je te snel gewicht verliest, dien je enkele dagen met het dieet te stoppen wanneer je meer dan 800gr per dag begint af te vallen, dien je het een beetje rustiger aan te doen. Wij bieden iedereen tijdelijk een Extra Bonus aan wanneer je het TURBO Dieet Plan probeert voordat dit aanbod vervalt. Korting Code: ) Opmerking: Korting enkel geldig voor klanten die hun bestelling plaatsen voor aanbod vervalt. Onthoud dat je ALLES in minder dan 30 seconden kan ontvangen. KLIK HIER Vriendelijke groeten, Katja Callens. P.S. Wanneer je vandaag nog wil starten om je overtollig vet te verbranden, geniet dan van deze kans om Het Mentale Dieet Plan risicoloos uit te proberen met 50% korting.

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen Inhoud 04 Inleiding Een gezonde levensstijl... Wat is het 5 stappen Afslankplan... 04 04 05 Wat Is Het 5 Stappen Plan? Gezond leven is duur?... Gezond leven kost veel moeite en tijd?... Hoeveel mag je

Nadere informatie

Bonus Rapport : Weg met die smoesjes!

Bonus Rapport : Weg met die smoesjes! Bonus Rapport : Weg met die smoesjes! Weg met die smoesjes! Leer te leven zonder smoesjes en uitwegen. Katja Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes

Nadere informatie

De Grote Afslank Test.

De Grote Afslank Test. De Grote Afslank Test. De Grote Afslank Tes st of waarom je nog steeds met die overtollige kilo s zit ;-( Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Welkom! Waarschijnlijk

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000 půjčky 1000 kcal dieet recepten. pub-3922070195920298 Laag calorieën recepten 1800 ca vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën duizend calorieën dieet Een streng laag calorieën

Nadere informatie

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! Introductie Beste lezer, Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! In dit ebook ga ik onthullen waarom

Nadere informatie

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 INHOUD Voorwoord 7 Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11 Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 Hoofdstuk 3 De BodieBoost afslankmethode 17 Korte uitleg over de BodieBoost-afslankmethode 17 De basisprincipes

Nadere informatie

Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1

Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1 Bonus Rapport : TURBO Boost Voedsel Deel 1 Turbo Boost Voedsel Deel 1 Voedselsoorten die je al etend Vet doen verbranden. Katjaa Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen Op 1 januari worden volop goede voornemens gemaakt. We willen stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, gezonder leven en ga zo maar door. Afvallen is

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

SLIM een revolutionaire visie

SLIM een revolutionaire visie SLIM een revolutionaire visie Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw gewichtstoename niets met te veel eten of te weinig beweging te maken hoeft te hebben? Dat klinkt misschien vreemd, maar recent wetenschappelijk

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook Afslankhandleiding Bedankt voor het downloaden van dit E- Book, ik vind het echt super tof om je te helpen jou ideale gewicht te bereiken en je te helpen bij het bereiken van een gezonde- en gelukkige

Nadere informatie

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Zo krijg jij je darmen ond der controle Gedaan met die prikkelbare darmen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com

Nadere informatie

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Een goed gewicht Ben je ook een van die miljoenen Nederlanders die worstelen met de weegschaal? Of je nu een paar kilo wilt afvallen of juist

Nadere informatie

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken 7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken Denk na bij wat je eet Alles begint bij nadenken, veel mensen eten om te eten en dat is uiteraard niet de bedoeling. Denk dus goed na waarom

Nadere informatie

Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft

Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft Kunt u mij een (voor u) belangrijk verhaal over Jezus vertellen? Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft Zijn twee belangrijkste geboden: Heb je God lief

Nadere informatie

Afslanktips foodteacher

Afslanktips foodteacher Afslanktips foodteacher deel 1 1 foodteacher tip 1: Drink veel water Van veel water drinken val je niet af, maar het zorgt er wel voor dat veel afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Als u wilt

Nadere informatie

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT 7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT In dit gratis rapport praten we over zeven makkelijke voeding tips voor maximale vet vetbranding. De meeste vragen gaan altijd over wat ze niet mogen eten. Maar

Nadere informatie

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten.

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Inhoud Een woordje vooraf 2 Profielen en tips 4 Drilsergeant 4 Schooljuffrouw 7 Beste vriendin 10 Activist

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

RAMM Intensief Anja van de Zand Ambachtstraat 1 5481 SM Schijndel Tel: 06-40367499

RAMM Intensief Anja van de Zand Ambachtstraat 1 5481 SM Schijndel Tel: 06-40367499 Ik bied gespecialiseerde hulp aan vrouwen én mannen die al jaren jojoën, om hun gewicht en leven te stabiliseren, zodat ze zich weer lekker in hun eigen vel voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk. RAMM

Nadere informatie

WERKBOEK MODULE 1 DITCH JE DIEET(MENTALITEIT)

WERKBOEK MODULE 1 DITCH JE DIEET(MENTALITEIT) WERKBOEK MODULE 1 DITCH JE DIEET(MENTALITEIT) MODULE 1 DITCH JE DIEET(MENTALITEIT) Ik ga je niet nogmaals vervelen met de hele diëten werken niet tirade. Het feit dat je dit traject aan bent gegaan zegt

Nadere informatie

De bij die niet kon vliegen

De bij die niet kon vliegen De bij die niet kon vliegen De kleine bij zat in het gras en keek treurig om zich heen. Daar vlogen alle andere bijen af en aan. Hun kleine pootjes vol met stuifmeel, de mond vol met de nectar van de mooie

Nadere informatie

Heb ik een eetstoornis?

Heb ik een eetstoornis? Heb ik een eetstoornis? Heb ik een eetstoornis? Eten is voor veel mensen belangrijk: het is gezellig, lekker en een centraal moment van de dag. Ook geeft het de broodnodige energie. Soms eten we wat minder,

Nadere informatie

Sauna en gezond afvallen

Sauna en gezond afvallen Sauna en gezond afvallen Door regelmatig een sauna te nemen zal het lichaam in balans komen en het afvallen stimuleren. Sauna en gezond afvallen Veel mensen die naar de sauna gaan, gaan voordat ze zich

Nadere informatie

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13 Medische Disclaimer Dit boek is bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen medische handleiding of vervanging voor het advies en zorg van een arts. Raadpleeg altijd eerst een arts alvorens veranderingen

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

Anorexia. Inleiding. Wat betekent Anorexia Nervosa nu eigenlijk?

Anorexia. Inleiding. Wat betekent Anorexia Nervosa nu eigenlijk? Anorexia Inleiding Ik hou mijn spreekbeurt over Anorexia nervosa. Anorexia is een ernstige ziekte waarbij degene die het heeft zichzelf min of meer uithongert. Deze patiënten zijn dan ook extreem mager.

Nadere informatie

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret.

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret. 1 Powervoeding Versie 1.3 Inleiding Hoofdstuk 1: Calorieën Hoofdstuk 2: Macronutriënten Hoofdstuk 3: Fatsecret Hoofdstuk 4: Voedingsmiddelen Afsluiting Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina

Nadere informatie

Programmeer je lichaam op afvallen

Programmeer je lichaam op afvallen Programmeer je lichaam op afvallen Het transformeren van de onderbewuste oorzaken van overgewicht Met transfirmatie-cd Thorsten Weiss Jenny Bor Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Waarom dit boek? 11

Nadere informatie

Iedereen slank. Mijn slanke waarheid

Iedereen slank. Mijn slanke waarheid Iedereen slank Wil jij graag kilo s kwijt? Je bent niet alleen; talloze Nederlanders willen afvallen. Sommigen maar een paar kilo, anderen een half lijf. Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, want

Nadere informatie

UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS

UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS Universele Benadering van de Business Er komt een dag dat dit product in ieder huishouden te vinden zal zijn. Universele Benadering van de Business Om in ieder huishouden

Nadere informatie

Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan.

Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan. Hoe val je het beste af? Tip 1: hou je lever actief en gezond Deze tip klinkt op het eerste zich misschien vreemd, maar veel experts schenken er helemaal geen aandacht aan. Je lever is hét vetverbrandende

Nadere informatie

Copyright 2009-2011. Alle rechten voorbehouden. www.hetmentaledieetplan.com

Copyright 2009-2011. Alle rechten voorbehouden. www.hetmentaledieetplan.com Denk a.ub. even aan het milieu voor je dit boek helemaal afprint. Wat is Het Mentale Dieet Plan? 1) Het is een dieet. Inderdaad, een eenvoudig te begrijpen concept zonder dat je calorieën hoeft te tellen,

Nadere informatie

Sugarchallenge Afslankspecial. naar jouw natuurlijke gewicht. slanker. in 30 dagen SPECTRUM

Sugarchallenge Afslankspecial. naar jouw natuurlijke gewicht. slanker. in 30 dagen SPECTRUM Sugarchallenge Afslankspecial CAROLA VAN BEMMELEN & SHARON NUMAN naar jouw natuurlijke gewicht slanker in 30 dagen SPECTRUM Of ik een afslankboekje wilde schrijven VANWEGE DE VELE ENTHOUSIASTE REACTIES

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Metabolisme verhogen door minder koolhydraten te gebruiken Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het Metabolisme verhogen is eigenlijk een hogere/snellere stofwisseling. Metabolisme is de

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

Zo. Dat is kort samengevat de essentie

Zo. Dat is kort samengevat de essentie Voorwoord 4 DEEL 1: ALLES OVER KETO 9 De sleutel tot succesvol gewicht verliezen 10 Wat is KETO? 12 KETO en jij 18 Over insuline 26 Alles over ketose 30 DEEL 2: GEWICHT VERLIEZEN MET KETO 39 KETO in de

Nadere informatie

Dag In deze 10 dagen aandacht voor. Opnieuw heb je 10 dagen doorgezet! Heel goed gedaan!

Dag In deze 10 dagen aandacht voor. Opnieuw heb je 10 dagen doorgezet! Heel goed gedaan! Dag 61-70 In deze 10 dagen aandacht voor Opnieuw heb je 10 dagen doorgezet! Heel goed gedaan! In deze 10 dagen ontvang je informatie over de volgende onderwerpen: Fruit, welk fruit is in deze fase toegestaan?

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2014

Nieuwsbrief April 2014 Nieuwsbrief April 2014 AKTIE!!!! AKTIE!!!! De hele maand April kunt u uw konijn bij ons laten vaccineren voor 5, euro korting, Tegen Myxomatose en RHD. Dus in plaats van 33, euro betaald u 28, euro, voor

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl Nieuwsbrief 2015-3: Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken coaching en energetische therapie www.pranakompas.nl Een nieuw jaar nieuwe kansen! 9 Tips die je helpen je

Nadere informatie

Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat?

Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat? Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat? Overgewicht Een gezond gewicht en een gezond lijf gaan hand in hand. Als je te veel weegt, heb je overgewicht. Dat is niet goed voor je gezondheid.

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE VMBO LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE VMBO LEERLING LESMODULE VMBO LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 WAT ZIJN HERSENEN? VRAAG WAT ZIJN HERSENEN PRECIES? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE? DENKOEFENING WAAR- VOOR GEBRUIK JE OP DÍT MOMENT JE HERSENEN? DENKOEFENING KUN

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

4 Rollenkaarten voor jongeren. christen. moslim. moslim extremist. geheime gelovige. Bijlage Jongerensponsoractie. Extra te verdienen punten: 35

4 Rollenkaarten voor jongeren. christen. moslim. moslim extremist. geheime gelovige. Bijlage Jongerensponsoractie. Extra te verdienen punten: 35 Bijlage Jongerensponsoractie 4 Rollenkaarten voor jongeren christen moslim Jij bent christen en dat gaat ook zichtbaar worden, omdat je een armbandje krijgt met WWJD. Doe dit om. Het betekent ook dat je

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Overwin je strijd met diëten in 12 praktische stappen

Overwin je strijd met diëten in 12 praktische stappen Overwin je strijd met diëten in 12 praktische stappen Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel mensen proberen steeds weer iets aan hun gewicht te doen. Vreemd dat overgewicht toeneemt, het leek toch

Nadere informatie

Afvallen met NLP. 2009-2012 TIOUW.com

Afvallen met NLP. 2009-2012 TIOUW.com 2009-2012 TIOUW.com Inleiding Inleiding Mijn leven is grotendeels over rozen gegaan. Ik kan er ook niets aan doen. Zo n beetje de enige valkuil waar ik in trap, is dat ik zowel zeer gemakkelijk aankom

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen De kleinee dingen die het em doen voor je gewic cht! Katja Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Welkom! Het zijn

Nadere informatie

Koppen over mislukte maagring operaties:

Koppen over mislukte maagring operaties: Maagring of gastric bypass Maagring is nieuwe rage - van 3.000 naar 6.000 operaties per jaar. Blijkbaar worden maagoperaties beter bekend en zijn ze ook meer aanvaard. Hoewel verloopt dit niet zonder risico.

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive.

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. MODIFAST: Hoeveel kunt u afvallen? Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. Dagelijks heeft een volwassene - afhankelijk van de lichaamsbeweging en het geslacht - ongeveer 2.000

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 INHOUD INLEIDING 8 Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 Waarom heb ik dit boek geschreven? 13 1 BASISPRINCIPES VAN DIËTEN 16 2

Nadere informatie

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter Het Ultieme Vetverbranding Programma Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter In de afgelopen weken heb ik je verteld over De Superverbrander Methode en de 4 fasen van het

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 HOE ZIEN HERSENEN ERUIT? VRAAG WIE KAN VERTELLEN WAT HERSENEN ZIJN? VRAAG HEBBEN KINDEREN KLEINERE HERSENEN DAN GROTE MENSEN? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE?

Nadere informatie

Bonus Rapport : De GodenDrank

Bonus Rapport : De GodenDrank Bonus Rapport : De GodenDrank De Godendrank Om iedere dag optimaal te beginnen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

Mijn Eetdagboek. Naam: Achternaam: Leeftijd: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa:

Mijn Eetdagboek. Naam: Achternaam: Leeftijd: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa: Mijn Eetdagboek Naam: Achternaam: Leef: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa: Hoe vul ik mijn eetdagboek in? Schrijf alles op wat u gegeten en gedronken hebt. Probeer dit zo exact

Nadere informatie

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding.

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. Afvallen, een dieet volgen vanwege een allergie, een nieuwe weg inslaan voor je gezondheid of om een andere reden anders gaan

Nadere informatie

Voorwoord! Wie wil ik helpen?!

Voorwoord! Wie wil ik helpen?! Voorwoord Allereerst dankjewel dat je mijn boek hebt gekocht of gekregen en dat je dit ook leest. Dit toont dat jij vooruit wil in het leven en dat je ook actiegericht bent. En actiegerichte mensen halen

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

Wanneer té dik? Wat is gezonde voeding en wat niet?

Wanneer té dik? Wat is gezonde voeding en wat niet? Wanneer té dik? Iedereen weet dat je gezond moet eten om te leren, te sporten en gezond volwassen te worden. Sommige jongeren worden echter te dik. Dit kan een probleem zijn als je moeite hebt met sporten,

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58 3.3 Eén handje is één handje 52 3.4 Koffie: let op je nachtrust 53 4 Om met een grote boog omheen te gaan 56 4.1 De grootste dikmaker 58 4.2 Intolerantie 60 4.3 Nog even voor de duidelijkheid 63 5 Geen

Nadere informatie