Customer Portal: Deel informatie met klanten voor betere service en lagere kosten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Customer Portal: Deel informatie met klanten voor betere service en lagere kosten"

Transcriptie

1 white paper Heeft ú al een ecm systeem? 5 juni 2012 Bas Fockens, directeur Datacon BV Customer Portal: Deel informatie met klanten voor betere service en lagere kosten Terwijl consumenten al jaren online bankieren, shoppen, verzekeringen afsluiten, declaraties indienen en vakanties boeken, sturen B-to-B bedrijven elkaar nog een papieren catalogus, bestellen telefonisch en ontvangen vervolgens een fax ter bevestiging. Het B-to-B segment is nog steeds niet in staat gebleken deze Customer Experience aan hun klanten te bieden. Dat is vreemd, want zakelijke klanten zijn immers ook consumenten en nemen deze verwachtingen mee naar werk. Op dit moment zijn het hoofdzakelijk B-to-C bedrijven die gebruik maken en profiteren van de mogelijkheden. B-to-B wordt vooralsnog afgeschrikt door de effecten op de bedrijfsvoering, de kosten en tijdsinvestering. Dat is jammer, want een Customer Portal levert juist verlaging van kosten, verhoogde klantroyaliteit en daardoor meer omzet en rendement op.

2 2/6 - Customer Portal Selfservice Het is een kwestie van tijd totdat zakelijke klanten informeren of het mogelijk is om online te bestellen of om via een inlogcode in een bedrijfssysteem te kijken wat de orderstatus of wat het voorraadniveau is. Dat is niet vreemd: in de huidige wereld van web 2.0 zijn mensen continu online en hebben ze makkelijker toegang tot informatie dan ooit tevoren. Het vinden van die informatie via selfservice is uitgegroeid tot een manier van leven, een vaststaand gegeven. Bovendien: een ondernemer weet als geen ander dat zakendoen niet ophoudt op het moment dat die om vijf uur de kantoordeur dichttrekt. We leven in een 24-uurseconomie, zakelijke interactie is altijd en overal. Waarom biedt de B-to-B markt haar relaties niet dezelfde Customer Experience die ze zelf als consument al jaren als vanzelfsprekend ervaart? Klantgerichtheid Organisaties en bedrijven moeten meer dan ooit concurreren op service en daadwerkelijk begrip van hun relaties. Hoe de zakelijke consument in staat wordt gesteld om online samen te werken wordt hierbinnen steeds essentiëler. Deze samenwerking kan bestaan uit het verstrekken van informatie over orders en facturen, de laatste stand van zaken rond een project of product, een abonnement afsluiten, contact met de serviceafdeling of gewoon kennis delen. Want ook informatie- en documentenuitwisseling is een belangrijk aspect binnen online samenwerking. Zo kan het zijn dat een bedrijf met andere externe partijen deelneemt in een project. Dan is het wel zo makkelijk wanneer die externen op een eenvoudige manier de meest actuele informatie en bestanden kunnen raadplegen zoals bijvoorbeeld manuals, handleidingen, rapportages, contracten of bestektekeningen. Voor klanten van een accountantsbureau is het prettig wanneer ze via een Customer Portal inloggen en de laatste kwartaalcijfers kunnen bekijken. Of een dealerorganisatie die rustig een elektronische productcatalogus bekijkt en vervolgens een order plaatst in de daaraan gekoppelde webshop. Basisfuncties Customer Portal Customer self-care Geef uw klanten controle over hun aankoopbesluiten, real-time toegang tot data als orderstatus, order tracking en retour orders. Genereer terugkerende bezoeken en meer klantloyaliteit. Online customer support Geef uw klanten de mogelijkheid om een probleem te melden of informatie aan te vragen door middel van digitale formulieren waardoor verzoeken sneller in een digitale workflow kunnen worden afgewerkt. Gepersonaliseerde content Geeft u de mogelijkheid om daadwerkelijk een één-op-één marketing platform te creëren, waarmee u informatie naar specifieke prospects, klanten of complete groepen kunt publiceren.

3 3/6 - Customer Portal Customer experience Veel B-to-B bedrijven denken aan die behoefte te voldoen. Ze hebben tenslotte toch een ERP-pakket waarop klanten in kunnen loggen. Helaas werpt dergelijke software vaak een barrière op omdat dit administratieve software is die niet bedoeld is voor interactie met klanten, bovendien is hiervoor vaak specifieke kennis benodigd. Een voorbeeld: wanneer een relatie zijn klantnummer invoert, naar de track & trace gegevens gaat en vervolgens de mededeling krijgt dat zijn bestelling in depot staat, wat betekent dat dan? Drie dagen levertijd? Vijf dagen? Een betere mededeling zou zijn dat de order is verzonden en op die dag, op dat tijdstip, op dat adres geleverd wordt. Klanten gaan er steeds meer vanuit dat ze op deze manier zaken kunnen doen. Omdat ze dat privé gewend zijn, of erger: omdat de concurrent misschien al deze mogelijkheid biedt. Zakelijke relaties worden door de mogelijkheden die hen als privé-consument wordt geboden, steeds ongeduldiger als het aankomt op het vinden van wat men zoekt. Ze willen het antwoord hier en nu, met de minst mogelijke moeite en terzake. En de tijd dat deze informatie via telefoon, fax en zelfs werd ingewonnen, ligt achter ons. Dé oplossing voor deze klantgerichte strategie is een Customer Portal. Customer Portal De Customer Portal is een beveiligde website waarmee vaste klanten via een inlogcode toegang wordt verleend tot de frontoffice van een bedrijf en tot data die voor die relaties relevant zijn. De Customer Portal helpt een organisatie nóg servicegerichter te zijn, doordat ze 24 uur per dag bereikbaar is voor klanten. Daarnaast kunnen de informatie en gegevens die voortkomen uit deze interactie, worden benut voor verdere aanscherping van die Customer dashboard service. Daarmee biedt de Customer Portal mogelijkheden voor efficiencyverbetering en levert het een enorme besparing op doordat medewerkers niet alle klanten persoonlijk te woord hoeven staan. Een Customer Portal verlaagt dus operationele kosten dankzij selfservice, gestroomlijnde klantprocessen en lagere communicatiekosten. Maar dat is niet alles. Een Customer Portal biedt klanten een sterk verbeterde klantervaring via het internet. Dit resulteert in een hogere klantloyaliteit. Door middel van fijnmazige klantsegmentatie en -personalisatie kunnen klanten passende producten en diensten aangeboden worden waardoor er meer up- en cross-selling plaatsvindt. Kortom: door de verlaging van kosten enerzijds en de verhoging van omzet anderzijds zal het rendement over het bestaande klantenbestand substantieel toenemen. Al deze voordelen zijn geen aannames maar voldongen feiten. Waarom is het dan zo dat het B-to- B segment nog niet massaal overstag gaat?

4 4/6 - Customer Portal Koudwatervrees De praktijk leert dat B-to-B ondernemingen wel degelijk op de hoogte zijn van de mogelijkheden en voordelen die een Customer Portal biedt. Al is het maar omdat ze zelf consument zijn en doordat ze er steeds vaker op worden gewezen door klanten. Maar ze volharden in oude systemen. Of gaan er klakkeloos vanuit dat er geen behoefte bestaat; ze doen immers al jaren zaken op die manier en met die trouwe klanten. Ook hebben ze een hobbel te nemen en kampen met koudwatervrees. Dat is tot op zekere hoogte begrijpelijk. De keuze voor een Customer Portal heeft effect op de gehele bedrijfsvoering. En op de afdelingen die daarbinnen functioneren zoals bijvoorbeeld: IT, marketing, inen verkoopafdelingen, onderhoud en support- en customer care. Helaas, te vaak opereren deze afdelingen als eilandjes binnen het bedrijf waardoor de noodzakelijke samenwerking te wensen overlaat. Daarin ligt ook meteen een van de grootste obstakels bij de realisatie van een Customer Portal. Niet alleen de directie, ook de managers van genoemde afdelingen zijn vaak overtuigd van de voordelen, maar schuiven de verantwoordelijkheid ervoor naar elkaar en daarmee op de lange baan. Reden te meer om het traject richting een portal integraal op te starten. De keuze voor een Customer Portal levert namelijk - naast alle genoemde voordelen voor klanten - ook intern voordeel op doordat de verschillende afdelingen op geleidelijke wijze worden gemotiveerd met elkaar te communiceren. Een goede portal zorgt er vervolgens bovendien voor dat die samenwerking in de toekomst als het ware wordt geautomatiseerd. Om de koudwatervrees te overwinnen en geen achterhoedegevecht te blijven voeren, zal een eerste stap gezet moeten worden. Voordelen Verlaging kosten Een Customer Portal verlaagt uw operationele kosten dankzij selfservice, gestroomlijnde klantprocessen en lagere communicatiekosten. Verhoogde klantretentie Met een Customer Portal biedt u uw klanten een sterk verbeterde klantervaring via het internet. Dit resulteert in een hogere klantloyaliteit. Meer omzet Door middel van fijnmazige klantsegmentatie en -personalisatie kunt u uw klanten passende producten en diensten aanbieden waardoor u meer kunt up- en cross-sellen. Meer rendement Door de verlaging van kosten enerzijds en de verhoging van uw omzet anderzijds zal uw rendement over uw bestaande klantenbestand substantieel toenemen. Customer Portal software

5 5/6 - Customer Portal Kennis van technologie én bedrijfsprocessen Die eerste stap die genomen moet worden is dat een B-to-B bedrijf op zoek gaat naar een partner die niet alleen de modernste technologie effectief weet in te zetten en zorgt dat portal gebruikers veilig toegang hebben tot de relevante gepersonaliseerde informatie, maar ook verstand heeft van bedrijfsprocessen. En niet onbelangrijk: ervaring heeft met de uitdaging waar het bedrijf voor staat. Een succesvolle Customer Portal valt of staat bij een integrale aanpak ervan. Een goede ICTdienstverlener start met het aan de hand van de behoeften van het bedrijf en de klanten definiëren van wensen en eisen. Tegelijkertijd worden alle klantprocessen en samenhangende interne processen in kaart gebracht. Vervolgens wordt een projectteam samengesteld. Een ervaren team dat bestaat uit professionals op het gebied van: projectmanagement, bedrijfsprocessen, requirements, architectuur, testing, implementatie en beheer. Ervaren krachten die toegespitst op de behoeften en in nauwe samenwerking met de ondernemer en de verantwoordelijke werknemer(s) de klus klaren. Verschillende fasen De realisatie van een Customer Portal is verdeelt in verschillende fasen. In de ontwerpfase wordt de functionaliteit beschreven. De huidige dienstverlening wordt online aangeboden of er wordt een compleet nieuwe dienst gecreëerd. Deze nieuwe online dienstverlening moet tot in detail worden beschreven in het functioneel ontwerp. Hierna volgt het grafische ontwerp zodat functie en vorm op een aantrekkelijke en logische manier op elkaar aansluiten. In de realisatiefase ontwikkelen developers de portal en integreren die met de bestaande bedrijfssystemen. Tussentijds wordt voortdurend getest of de portal voldoet aan de verwachtingen. Na de eindtest volgt de implementatie en wordt de portal gelanceerd. Vervolgens moet worden gezorgd voor optimale werking en zorgt de IT-partner voor support in de vorm van training en gebruiksondersteuning. Kosten: fixed price, date en result Een ander aspect waardoor veel ondernemers terugdeinzen voor een Customer Portal zijn de veronderstelde hoge kosten die met de realisatie gepaard zouden gaan. Uiteraard vergt een Customer Portal een financiële investering. En natuurlijk is de opmerking dat de return on investment groter is, een voor de hand liggende. Maar hij zou niet zo voor de hand liggen, als het niet waar was. Een Customer Portal levert verlaging van kosten, verhoogde klantroyaliteit en daardoor meer omzet en rendement op. De investering zal zich terugverdienen. Maar ook hier is het belangrijk te weten aan welke ICT-partij het bedrijf de portal-activiteiten uitbesteedt. Ervaring is hierbinnen wederom het sleutelwoord. Door ervaring is een ICT-dienstverlener namelijk in staat om projecten vooraf accuraat in te schatten. Daardoor weet een ondernemer voorafgaand aan het project exact wat de kosten zullen zijn en zal de investering nooit onverwacht het budget te boven gaan. Een zichzelf respecterende en ervaren ICT-dienstverlener werkt namelijk tegen fixed price, date en result, zodat een ondernemer precies weet waar hij of zij aan toe is.

6 6/6 - Customer Portal Vertrouwen Een Customer Portal is onderhevig aan veranderingen en updates. Door voortschrijdend inzicht, veranderende interne behoeften en behoefte van klanten, vraagt de portal om verbeteringen en implementatie van gewenste veranderingen. Ook daar kunnen duidelijke afspraken over worden gemaakt en gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen dat een ICT-partner heeft gewonnen door het traject dat reeds is gerealiseerd. Een ICT-dienstverlener moet functioneren als een verlengstuk van een bedrijf of organisatie. Een goede klantrelatie en open communicatie leidt immers tot het beste resultaat. Kortom: niets houdt B-to-B bedrijven tegen om de mogelijkheden van een Customer Portal volop te benutten. Het vergt alleen een eerste stap Datacon BV Sint Josephstraat GD Tilburg Postbus AX Tilburg Nederland t. +31-(0) f. +31-(0) info@datacon.nl

Customer Portal: Van nice to have naar must have

Customer Portal: Van nice to have naar must have white paper Heeft ú al een ecm systeem? 4 april 2013 Bas Fockens, directeur Datacon BV Customer Portal: Van nice to have naar must have Organisaties en bedrijven moeten meer dan ooit concurreren op service

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design white paper Heeft ú al een ecm systeem? 4 april 2013 Bas Fockens, directeur Datacon BV De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design Door de komst van de smartphone en tablets is

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Klantwaarde en klantentrouw als strategische stuurvariabelen (KPI s) Van klanttevredenheid naar -waarde en loyaliteit Gebruik waardevolle feedback van klanten om bedrijfsresultaten verder te verbeteren

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde.

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. Case Study Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. CaseStudy Fifth Legal April 2017 Fifth Legal - Een moderne

Nadere informatie

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging white paper Heeft ú al een ecm systeem? Datacon MuleSoft maakt Enterprise Application Integration gemakkelijk Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging De megatrends van SaaS, mobiel en

Nadere informatie

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Proteq, Zelf.nl Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Hoog rendement door uitgebreide personalisatie Polisaanvraag marketingtechnisch geoptimaliseerd Alle klantgegevens en contactmomenten in één

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen Vanboxtel verzorgt uw EDI traject. electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen EDI Uw zakenpartner

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Het Nieuwe Leren in IT projecten

Het Nieuwe Leren in IT projecten Het Nieuwe Leren in IT projecten Verandermanagement Projectmanagement Het Nieuwe Leren Training Strategie Documentatie & elearning In context, op de werkplek De uitdaging Organisaties worden uitgedaagd

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Inhoudsopgave 1 Wat houdt dat in? 3 2 Wat is het Ariba Netwerk 5 3 Catalogus 7 4 Wat kost het 8 5 Contact

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD

DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD de kracht van inzicht Inleiding Er zijn online vele mogelijkheden om CRM pakketten met elkaar te vergelijken. Dit is heel erg nuttig, het geeft veel informatie en het brengt

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company

CASE STUDIE. Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CX Company CASE STUDIE Telecomaanbieder biedt innovatieve klantenservice aan met hulp van CASE STUDY Ditzo 3 Dankzij de chatbot is onze Net Promoter Score hoger geworden. Bovendien geeft de Intelligent Chatbot van

Nadere informatie

Eén, twee of alle disciplines op weg naar één centraal self service portaal

Eén, twee of alle disciplines op weg naar één centraal self service portaal Eén, twee of alle disciplines op weg naar één centraal self service portaal Eén, twee of alle disciplines op weg naar één centraal self service portaal Bijna iedereen die binnen een wat grotere organisatie

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Copyright Datacon www.datacon.nl Wat is een intranetportal? Een intranet is een online gepersonaliseerde en geïntegreerde toegang tot

Nadere informatie

SPORT FRYSLÂN. Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN.

SPORT FRYSLÂN. Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN. SPORT FRYSLÂN Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN. INHOUDSOPGAVE EEN AGILE PROJECTAANPAK 3 INLEIDING 3 4 EEN

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

CRM vanuit organisatorisch perspectief

CRM vanuit organisatorisch perspectief Highlights survey CRM in Nederland 2009/2010 CRM vanuit organisatorisch perspectief MarketCap International BV 13 Januari 2010 AGENDA o over de survey en de populatie o actief met en focus op CRM o hulp

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Taakgebied Bepalen huidige bedrijfsprocessen

Taakgebied Bepalen huidige bedrijfsprocessen Weten wat je doet, maar ook hoe je het doet, is de basis voor elke toekomst. Hoofdstuk 22 Taakgebied Bepalen huidige bedrijfsprocessen V1.1 / 01 september 2015 MCTL v1.1 Hoofdstuk 22... 3 Plaats in het

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

ICT vormt sleutelfunctie binnen de bedrijfsvoering: als de ICT uitvalt, ligt de business plat.

ICT vormt sleutelfunctie binnen de bedrijfsvoering: als de ICT uitvalt, ligt de business plat. ICT vormt sleutelfunctie binnen de bedrijfsvoering: als de ICT uitvalt, ligt de business plat. Voor 26% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overige deel ICT een sleutelfunctie

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Den Haag Amsterdam Den Bosch Rotterdam Zwolle Utrecht Arnhem Amersfoort Breda Eindhoven Maastricht Brussel Antwerpen Ace! E-book

Nadere informatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen communicatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen  communicatie binnen e-mailcommunicatie Een guide voor het regisseren en faciliteren van e-mail als communicatiemiddel binnen organisaties met decentrale verantwoordelijkheden Powered by De inzet van e-mail als communicatiemiddel

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten Expectations Management B.V. Burg. Van Nispenstraat 8A 7001 BS Doetinchem 0314-640523 mvb@expectations.nl Inleiding Deze White Paper beschrijft

Nadere informatie

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten Expectations Management B.V. Burg. Van Nispenstraat 8A 7001 BS Doetinchem 0314-640523 mvb@expectations.nl Inleiding Deze White Paper beschrijft

Nadere informatie

ONLINE MARKETING MANAGER

ONLINE MARKETING MANAGER #VACATURE ONLINE MARKETING MANAGER Minder.nl is een scale-up met een missie: de zakelijke energiemarkt eerlijker, eenvoudiger, en beter maken. Op het online platform kunnen ondernemers binnen twee minuten

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Zevenboom www.schildersvoordeel.nl In 1842 begon dhr. Zevenboom in

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Selfservice = Extra service

Selfservice = Extra service Selfservice = Extra service Grote Nederlandse bedrijven overtuigd van winstgevendheid selfservice Dacht u ook dat bedrijven selfservice alleen maar inzetten om kosten te verlagen? En dat bedrijven selfservice

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1 INNOVATIE IN DE BOUW Sessie 1 Agenda - Sessie 1 Innovatie in de bouw 08:15h Aanvang Innovatie in de bouw Thema ketenautomatisering Thema Mobiel Thema Portalen Thema data analyse / dashboards 09:00h Einde

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE Een pioniersstad. Zo kun je Almere wel noemen. Zo n veertig jaar geleden werden de eerste huizen er gebouwd. Inmiddels wonen er meer dan 200.000

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

FleetInfo. Mercedes-Benz CharterWay

FleetInfo. Mercedes-Benz CharterWay Mercedes-Benz CharterWay FleetInfo Mercedes-Benz CharterWay maakt deel uit van het Daimler concern. Het concern streeft op alle niveaus naar de hoogst mogelijke kwaliteit. U doet dus zaken met een degelijke

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS!

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS! De voordelen van Business Intelligence zijn te groot om te negeren. Snelle, betrouwbare en concrete informatie verbetert niet alleen de bedrijfsprestaties doordat de mogelijkheden in de markt beter worden

Nadere informatie

NEN Connect Bouwbesluit. Uw Bouwbesluitnormen altijd actueel & online. Normalisatie: de wereld op één lijn

NEN Connect Bouwbesluit. Uw Bouwbesluitnormen altijd actueel & online. Normalisatie: de wereld op één lijn Uw Bouwbesluitnormen altijd actueel & online Normalisatie: de wereld op één lijn Uw Bouwbesluitnormen altijd actueel & online Het Bouwbesluit en de Regeling Bouwbesluit zijn aan verandering onderhevig.

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement Agenda Korte introductie Inventarisatie en inspiratie via voorbeeld case Project flow Vervolgstappen Korte introductie Een team van specialisten

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Nu ook voor het MKB Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Als MKB-ondernemer ligt uw focus op gezonde groei. Maar vaak gaat die groei gepaard met meer interne processen, meer administratie,

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie