Fiets & Beleving 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fiets & Beleving 2012"

Transcriptie

1 Fiets & Beleving 2012 Informatiebrochure Nieuw programma Fiets & Beleving organiseert in 2012 weer vernieuwde en actieve fietsevenementen waarbij de fiets en beleving centraal staan. Zo staan bij de vernieuwde Tour des Cévennes-Provence de natuur en cultuur van de mooiste fietsstreek van Frankrijk centraal en wordt de week afgesloten met het beklimmen van de Mont Ventoux. Bij de Pyreneeën Classic zijn het de historie en de heroïek van de Tour de France die opnieuw beleeft worden. Bovendien verzorgt Fiets & Beleving diverse evenementen op maat. Van zakelijke evenementen en bedrijfsuitjes, tot een intiem meerdaags evenement met uw collega s of vrienden. Ook is het mogelijk om sportieve activiteiten te combineren met educatieve of informatieve activiteiten. Stichting Fiets & Beleving biedt uitsluitend maatwerk dat volledig op uw wensen is afgestemd. Eén ding hebben alle evenementen gemeen: de verzorging is uitstekend, er is persoonlijk aandacht voor alle deelnemers en het evenement biedt u meer dan alleen fietsen. Tijdens de evenementen is er een verzorgingswagen en een mecanicien op de route aanwezig. Het verzorgingsteam bestaat uit personen die door opleiding en ervaring weten hoe de deelnemers begeleid en verzorgd moeten worden en staan in voor service op niveau op het gebied van voeding, materiaal, routes en kennis van de omgeving. Kalender Evenement Datum Locatie Evenement Datum Locatie Tour des Cévennen-Provence 2-9 juni 2012 Cevennen - Provence (Fr) Pyreneeën Classic 1-7 september 2012 Pyreneeën (Fr) GPS en routes Fiets & Beleving stelt dit jaar, naast de routebeschrijving en kaartjes, de routes ook als GPS beschikbaar. De technologie van GPS apparaten is inmiddels zo betrouwbaar dat dit mogelijk is. Het staat deelnemers uiteraard vrij om wel of geen gebruik te maken van GPS. Fiets & Beleving zal de routes echter niet meer van pijlen voorzien. Deelnemers die GPS ondersteuning willen uitproberen kunnen goede apparatuur tegen vergoeding in bruikleen krijgen. Voor de deelnemers aan de Tour des Cévennes- Provence en de Pyreneeën Classic zal in maart of april tijdens een informatie- en kennismakingsdag een introductie GPS worden gegeven. Dit zal zowel voor deelnemers die overwegen via Fiets & Beleving apparatuur te huren als voor mensen die zelf al over apparatuur beschikken, maar graag meer informatie willen ontvangen. De informatie- en kennismakingsdag in maart of april op de Veluwe worden gehouden.

2 Tour des Cévennes-Provence Zes dagen zeer goed verzorgd fietsen met dagafstanden van 90 tot 130 kilometer 2-9 juni 2012 De Cevennen zijn een vrij onbekend gebied voor fietsers. Maar door de gevarieerde natuur en de rustige weggetjes is het zeker het mooiste fietsgebied van Frankrijk. Glooiende wijnvelden, collen, gorges, valleien en bergruggen. Het ene moment rijdt u door een rotsachtig en kaal gebied, het volgende door een prachtig begroeid stuk land. De wegen liggen soms al vele eeuwen op dezelfde plek en dat is zichtbaar aan de gebouwen, muurtjes en historische wegmarkeringen. Het programma is gevarieerd. Van uitgestrekte wijnvelden tot een tocht over 10 collen. Een bijzondere beleving is de etappe over de Corniche des Cévennes, een bergrug van ca meter hoogte. Hier heeft u een prachtig uitzicht over mooie valleien. De Cevennen is het gebied waar de bekende schrijver Robert Louis Stevenson rond 1880 een tocht maakte met een ezel. Het is ook het gebied waar bergboeren een uitstervend ras zijn en waar de Hugenoten, Franse protestanten die werden vervolgd, in de 17de en 18de eeuw streden voor vrijheid van geloof. De geschiedenis is op vele plaatsen zichtbaar. De laatste twee dagen rijdt u in de Provence en ziet u het gebied dat onder meer bekend is van de schilderijen van Van Gogh. Het gebied kent minder kleine weggetjes dan de Cevennen, maar heeft een rijke roomse geschiedenis die u op vele manieren terugvindt op de routes. Een hoogtepunt zal in letterlijke zin de beklimming van -de reus van de Provence- de Mont Ventoux zijn. De avond voor iedere etappe ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving en worden de bijzonderheden van de etappe toegelicht. Het evenement start vanuit het mooie hotel Le Pradinas nabij Anduze. Dit rustieke tweesterrenhotel is landelijk gelegen en heeft een prachtig buitenzwembad. Voor de laatste twee etappes verhuizen we naar een hotel in Vaison-la-Romaine, nabij de Mont Ventoux. Tijdens alle etappes is er na ca. 40 kilometer een ravitailleringpost en later in de etappe een lunchbuffet op een bijzonder locatie. De deelnameprijs bedraagt 1095,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer (op verzoek enkele driepersoonskamers). Er is een aantal eenpersoonskamers beschikbaar. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 25,00 per nacht. In de deelnameprijs is inbegrepen; de totale verzorging tijdens de routes, de maaltijden vanaf zaterdagavond 2 juni t/m het ontbijt op zaterdag 9 juni. Ook ontvangt u een wielershirt dat speciaal voor de Tour des Cévennes-Provence is ontworpen. Robert Louis Stevenson, Kees van Kooten, de geschiedenis van de wijnbouw, de Sperwer van Maheux en andere vertellingen en fabels uit de streek zullen de levendige basis van de verhalen achter de routes vormen.

3 Een hoogtepunt zal in letterlijke zin de beklimming van -de reus van de Provencede Mont Ventoux zijn. Gedurende het evenement zal er op verschillende manieren aandacht worden besteed aan de omgeving en zal er ook de ruimte zijn om naar eigen belangstelling iets meer van de omgeving te ervaren. De begeleiders hebben grote kennis van het gebied en kunnen u daarin uitstekend van advies voorzien.

4 Pyreneeën Classic Een week vol Heroïek 1-7 september 2012 De Pyreneeën Classic is met ruim hoogtemeters een echte klassieker voor goed getrainde toerfietsers. De routes zijn uitgezet over bekende Tour de France beklimmingen in de Pyreneeën. In vijf dagen rijdt u maximaal 10 cols van de eerste en Hors categorie. De routes zijn tussen 100 en 140 km lang. U verblijft in het twee sterrenhotel Au Primerose Hotel, in Argelès Gazost. Enkele jaren geleden was de Rabobank ploeg in dit hotel voor een trainingstage ter voorbereiding van de Tour. Het ligt 14 km ten zuiden van Lourdes. Het evenement start op zaterdag 1 september 2012 om c.a uur met het welkomstdiner. Op de eerste fietsdag is een prachtige route rond Lourdes uitgezet. De weg daalt en stijgt voortdurend zonder dat er echt een hoge col wordt beklommen (alleen 3e en 4e categorie, max. 732 m.). De bekende cols beklimmen we in de vier daaropvolgende dagen. Zo worden onder meer de Col du Soulor (zowel de noord helling als de oost helling), de Hautecam, Luz Ardiden, Cauterets, Col d Aubisque, Col du Tourmalet en de Col d Aspin beklommen. De laatste twee zijn opgenomen in de laatste fietsdag op donderdag 6 september De routebeschrijvingen zijn gemakkelijk te volgen en ook op GPS beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om per dag een zware route of een wat minder zware route te volgen. kilometer betekent soms een aanmoediging, soms een extra diepe zucht. Onderweg komt u veel Tour de France monumenten tegen, zoals het bekende monument van de reuzen van de Tour op de Tourmalet. Ook het monument van Wim van Est, in de afdaling van de Col d Aubisque, kunt u bewonderen. s Avonds, tijdens de briefing voor de volgende dag, worden enkele verhalen uit de rijke Tourgeschiedenis verteld. Tijdens de fietsweek zijn in totaal 20 cols in de routes opgenomen: 3 van de 4e categorie, 4 van de 3de categorie, 3 van de 2e categorie, 6 van de 1e categorie en 4 van de Buiten categorie. Bij het volbrengen van alle tien de cols van eerste en buiten categorie ontvangt u het Gouden Pyreneeën Brevet, bij minimaal zeven ontvangt u het Zilveren Pyreneeën Brevet. Tijdens de verschillende klimmen vindt u ook Tour de France kilometeraanduidingen. Het aantal kilometers naar de top en het stijgingspercentage in de volgende In 5 fietsdagen ruim hoogtemeters! Tijdens de fietsweek zijn in totaal 20 cols in de routes opgenomen: 3 van de 4de categorie, 4 van de 3de categorie, 3 van de 2de categorie, 6 van de 1ste categorie en 4 van de buitencategorie. Bij het volbrengen van alle tien de cols van eerste en buiten categorie ontvangt u het Gouden Pyreneeën Brevet, bij minimaal zeven ontvangt u het Zilveren Pyreneeën Brevet.

5 Ongelofelijk dat mijn fiets mij hier brengt! - Oud deelnemer Pyreneeën Classic - Voor de Pyreneeën Classic moet je beschikken over een goede conditie, maar je hoeft geen topsporter te zijn. Het belangrijkste blijkt karakter, focus en goede voorbereiding te zijn. Een van de deelnemers bracht dat prachtig onder woorden met: doorfietsen ook al voel je stoppen. De verzorging van de deelnemers is voor de organisatie een zeer belangrijk punt. Zowel in het hotel als tijdens de ravitailleringposten is er speciale aandacht besteed aan de juiste voedingsmiddelen die passen bij de zwaarte van de tocht. Alleen dan kan je een uitspraak doen zoals een deelnemer op de top van de Hautecam en op de Tourmalet deed: Ongelofelijk dat mijn fiets mij hier brengt! De prijs voor het arrangement op basis van een tweepersoonskamer bedraagt 895,-. De totale kosten van verzorging, begeleiding en verblijf, vanaf het diner op zaterdag 1 september tot en met het ontbijt op vrijdag 7 september 2012, zijn hierbij inbegrepen. Indien u een eenpersoonskamer wenst, bedraagt de éénpersoonstoeslag 25,- per nacht.

6 Evenementen op maat Onvergetelijke ervaringen voor iedereen Fiets & Beleving biedt graag originele en passende belevenissen op maat aan. Evenementen die in essentie en uitvoering goed passen bij uw idee en bij uw doelstellingen. Omdat iedereen uniek is, moet ook uw evenement uniek zijn. De uitvoering moet altijd leiden tot een stimulerende en onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap! Onze uitgebreide ervaring en netwerk van contacten zorgt voor een brede expertise op het gebied van eventmanagement. Daarom zijn wij in staat om zeer uiteenlopende evenementen te ontwikkelen en te organiseren. Van zakelijk evenementen en bedrijfsuitjes, tot een intiem meerdaags evenement met uw collega s of vrienden. Ook is het mogelijk om sportieve activiteiten te combineren met educatieve of informatieve activiteiten. Fiets & Beleving biedt uitsluitend maatwerk dat volledig op uw wensen is afgestemd. Wij denken graag mee hoe we uw evenement tot een succes kunnen maken! Contact Stichting Fiets & Beleving Postbus AL Noordwijk T: (071) F: (071) info@fietsenbeleving.nl WEBSITE FOTOALBUM

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

DOORKRUIS DE MOOISTE FIETSREGIO S

DOORKRUIS DE MOOISTE FIETSREGIO S FIETS BELEEF GENIET DOORKRUIS DE MOOISTE FIETSREGIO S FIETSREIZEN (DICHTBIJ-COLS-ETAPPEREIZEN) Weekend Klassiek Mont Ventoux Pyreneeën Vogezen Fiets het Alpendak eraf! Stelvio 2-4 mei 28 mei-1 juni 5-9

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn Médoc 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn De naam Médoc is afgeleid van de term "in medio aque" dat "tussen wateren" betekent, en water en wijn spelen in deze reis

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km ETAPPE OVERZICHT EPE ALPE d HUEZ vrijdag 1 juni 2012 dinsdag 5 juni 2012 * Deelnemers: Brunekreeft, Dalstra, Dieker, ten Have, de Hey, Kaagman, Keurhorst, Leewol, Pleiter, Roncken, Sonneveld, de Vries,

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar Reisaanbot in Provence in het gebied van wijnen, olijf en lavendel 8-dagse fietsvakantie door een gebied rijk aan historie en culinair specialiteiten Bestemming Frankrijk Plaats Prov ence Duur 8 dagen

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember Reisaanbot langs de Loire van Orléans naar Tours Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 10 dagen M oeilijkheid Z eer makkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 1 jaar Verw

Nadere informatie

Pyreneeën fietsvakantie met RETO in 2014.

Pyreneeën fietsvakantie met RETO in 2014. Pyreneeën fietsvakantie met RETO in 2014. 13 juni 2014 vertrekken we met z n tienen naar de Pyreneeën om daar de beroemde cols van de Tour de France te bedwingen: de Tourmalet, Aubisque, Hautacam, Aspin,

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto De Valle Umbra is een centraal gelegen vallei in het mooie Umbrië, het groene hart van Italië. In deze vruchtbare en waterrijke vallei, afgeschermd

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Beste BBB-vrienden, Dat ons initiatief van vorig jaar een schot in de roos was, blijkt meer dan ooit. Na een meer dan geslaagde première

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen Adige, Gardameer en Verona 7 dagen individuele fietsreis vanaf 509 Door de boom- en wijngaarden van Alto Adige (Zuid-Tirol) Hoog in de Alpen bij Nauders in Tirol begint de tocht langs de rivier de Adige

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Welkom. 14 januari 2016. 1 e deelnemersavond Team Westland 2016

Welkom. 14 januari 2016. 1 e deelnemersavond Team Westland 2016 Welkom 14 januari 2016 1 e deelnemersavond Team Westland 2016 Agenda Terugblik 09-2015 tot heden Voorstelronde Heel veel nuttige informatie Afsluiten en napraten Terugblik Team Westland heeft 8 jaar meegedaan

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen

Moezel Metz Koblenz 8 dagen Moezel Metz Koblenz 8 dagen individuele fietsreis vanaf 651 De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het

Nadere informatie

Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012. Aanrijroute GPS Deel 1 Maastricht Saint Flour.

Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012. Aanrijroute GPS Deel 1 Maastricht Saint Flour. Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012 Heenreis : Er zijn 2 mogelijkheden tot de start in Narbonne, geheel rijdend met de motor.of met de D.B. Autoslaaptrein Dusseldorf Narbonne. De trein

Nadere informatie

Sponsordossier. Project 14712

Sponsordossier. Project 14712 Project 14712 Sponsordossier Voor een tweede leven na orgaantransplantatie! Een project ten voordele van Transplantoux o.l.v. prof. dr. Monbaliu UZ Leuven. Project In samenwerking met het Leuvens Universiteitsfonds

Nadere informatie

Mont Ventoux & Stelvio

Mont Ventoux & Stelvio Mont Ventoux & Stelvio Wie zijn wij? Robert Lagendijk Corinne Lamers Daan van Breda Matthijs Pronk (foto) UITDAGINGEN 2017 * Mont Ventoux: 8 juni * Stelvio: 7-8-9 september Mogelijkheden Wandelen Hardlopen

Nadere informatie

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen individuele fietsreis vanaf 370 De Moezel van Trier, via Cochem naar Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar het bekendste wijngebied van Duitsland te reizen.

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Noord Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Eén woord is absoluut van toepassing bij deze reis en dat is: rust... Weinig andere streken van Frankrijk

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

O-Sommet " uw personal coach "

O-Sommet  uw personal coach O-Sommet " uw personal coach " Voor de beginnende en de ervaren fietser Ontwikkeld voor en door de professionele wielerwereld Of het nu gaat om de beklimming van de Alpe D'Huez, Mont Ventoux of u wilt

Nadere informatie

Salzkammergut 8 dagen hotel

Salzkammergut 8 dagen hotel Salzkammergut 8 dagen hotel individuele fietsreis vanaf 552 Bergen, meren en de zomerresidentie van Sissi Rond de keizerlijke zomerresidentie Bad Ischl ligt één van de mooiste streken van Oostenrijk: het

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport!

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

WattCycling Alpe d Huez week 2018

WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 In 2018 organiseert WattCycling in samenwerking met TUI Sports voor de eerste keer een fietsweek in de Alpen. Samen met de Nederlandse

Nadere informatie

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje Reizen voor Sport Fans Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.789 vanaf Pakket 6 personen Vertrekdatum 14/07/2016 1.789 vanaf en Pakket 6 personen 15/07/2016

Nadere informatie

20 27 juni 2009. Tour du Alpes-de-Haute-Provence

20 27 juni 2009. Tour du Alpes-de-Haute-Provence Tour du Alpes-de-Haute-Provence 20-27 juni 2009 Tour du Alpes-de-Haute-Provence 20 27 juni 2009 Inhoudsopgave: 1...Algemene informatie 2....Deelnemerslijst 3...Etappe schema 4-6..Etappe 1, routebeschrijving,

Nadere informatie

Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie augustus 2019

Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie augustus 2019 Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie 24-31 augustus 2019 We trekken naar de Oostelijke Pyreneeën, met name het departement Ariège en Haute-Garonne, minder bekend maar daarom niet minder mooi. Aangezien

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

FIETS BELEEF GENIET WELKOM. Flamme Rouge. Programma 2015. Pauze. Infosessie Etixx: Sportvoeding in functie van de prestatie WWW.FLAMMEROUGE.

FIETS BELEEF GENIET WELKOM. Flamme Rouge. Programma 2015. Pauze. Infosessie Etixx: Sportvoeding in functie van de prestatie WWW.FLAMMEROUGE. WELKOM Flamme Rouge Programma 2015 Pauze Infosessie Etixx: Sportvoeding in functie van de prestatie FLAMME ROUGE Flamme Rouge? Wie is Flamme Rouge? Wat maakt Flamme Rouge anders? PROGRAMMA 2015 Chronologisch

Nadere informatie

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap!

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Beleef techniek en landschap Waterlinie Workshop Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Met een Waterlinie Workshop van Het Leege Land werkt u als historische vestingbouwer en ervaart u

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

Bouirex. Hoogtemeters:

Bouirex. Hoogtemeters: Bouirex Afstand: Hoogtemeters: 30 km 1300 m Algemeen Een wolf in schaapskleren. Slechts 30 km lang maar wel 1300 hoogtemeters die in de eerste 15 km worden gemaakt. De tocht begint vanaf de parkeerplaats

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 787 Proeven van de Mosel, de mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Per trein reis u snel en comfortabel naar Metz in Frankrijk, het startpunt

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

Fietstocht tussen Ré en Oléron

Fietstocht tussen Ré en Oléron Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-Maritime Duur 8 dagen Moeilijkheid Zeer makkelijk Reisperiode Van April tot November Minimale Leeftijd 9 jaar Verwijzing PC0701

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Bericht voor de pers

Bericht voor de pers Bericht voor de pers Bureau Communicatie, Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn, tel. (0229) 252200/ 06 51339361 B en W willen 400 jaar Kaap Hoorn heel jaar lang vieren Met een nieuw, landelijk evenement rond

Nadere informatie

Arras. De Champs-Élysées

Arras. De Champs-Élysées Utrecht, de Domstad Neeltje Jans Arras Kasseien in Noord-Frankrijk De Champs-Élysées Alpe d Huez Gâteau à la broche Utrecht, de Domstad De Tour de France start in 2015 in Utrecht. Utrecht wordt ook wel

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

Elzas Tours en Wijnproeverijen

Elzas Tours en Wijnproeverijen Driedaagse tour (lang weekend) Elzas Een kort verblijf in de Elzas is zeer de moeite waard. Wilt u het wijngebied beter leren kennen, een paar keer heerlijk eten en overnachten in het wijngebied? Wij hebben

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Mathieu van der Poel Op de mountainbike de hele dag de bergen in, dat is echt het mooiste wat er is Het gaat me vooral om de ritten, alles wat daarbij komt kijken en het landschap waar je iedere

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

3 meren 4 landen 9 dagen per trein

3 meren 4 landen 9 dagen per trein 3 meren 4 landen 9 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 1.082 Fietsreis langs drie meren, door vier landen Per ICE-trein reist u snel en comfortabel van elk Nederlands of Belgisch station naar Konstanz.

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

15 e jaargang, no

15 e jaargang, no 15 e jaargang, no. 3 2-6-2014 PROGRAMMA voor 2014 RIT 2014-4 t/m 8 Verzamelen Ritmeester Waar Koffie op maandag 9 juni vertrek Roermond-Speyer Harm, ondersteuning reis Herman trein, gezamenlijk vanaf Utrecht

Nadere informatie

Fietsvakanties Mallorca

Fietsvakanties Mallorca TAILOR MADE TRAVEL presenteert Fietsvakanties Mallorca Van maart tot eind mei 2016 Begeleiding en concept: Vanaf maart 2016 bent u wekelijks welkom in het Belgian Cycling Center op Mallorca. Kleinschalig,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes PETROL & WINE 2015 Het nieuwe jaarprogramma van Petrol & Wine voor 2015, met veel nieuwe reizen, maar op de vertrouwde leest geschoeid: bijzondere hotels van topklasse, schitterende wegen speciaal geselecteerd

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Guillestre 2007. RoadBook 18 25 Augustus

Guillestre 2007. RoadBook 18 25 Augustus Guillestre 2007 RoadBook 18 25 Augustus Het menu van cols voor Le Tour de Tignes 2007: Hierbij een overzicht van de cols geselecteerd voor onze editie 2007. Hoe en wat we gaan doen wordt ter plekke door

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

De 100 cols tocht van Leen en Jozef deel 2: 2012.

De 100 cols tocht van Leen en Jozef deel 2: 2012. De 100 cols tocht van Leen en Jozef deel 2: 2012. Dinsdag 5 juni 2012, Agen - Puymirol Astaffort, 47 km/507 hm. We zijn intussen bijna een jaar verder en onze conditie is mooi op niveau. Vandaag beginnen

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE

DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE VALENCE NICE 2017 DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE Dag 1 : Met de TGV vanuit Brussel of Lille naar Valence (beneden Lyon). Aankomst daar voorzien om 11 uur ongeveer -> Die dag is er nog 113 km te rijden

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 593 Proeven van de Moezel Snel en comfortabel per ICE trein van elk Nederlands of Belgisch station naar Trier, fietsen langs de Moezel

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Rondje Tauern 8 dagen

Rondje Tauern 8 dagen Rondje Tauern 8 dagen individuele fietsreis vanaf 519 Rondje Tauern Radweg start Salzburg Een ronde door Salzburgerland waarbij u twee varianten van de Tauern Radweg volgt. Vanuit de hoofdstad van Salzburgerland:

Nadere informatie