Nummer april november 2014 september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 32 24 april 2015 20142014november 2014 september 2014"

Transcriptie

1 Agenda Nummer april november 2014 september 2014 Maandag 27 april Koningsdag. De kinderen zijn vrij 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag Dinsdag 24 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag leerkrachten groepen 1, 1/2 rood en 1/2 blauw. De kinderen van deze groepen zijn deze dag vrij. Woensdag 3 juni Schoolreis groepen 1/2 blauw,1/2 rood en groep1, De Naturij in Drachten. Nadere informatie volgt. Woensdag 10 juni Schoolreis groepen 3, 3/4 en 4, Natuurschool, Lauwersoog. Nadere informatie volgt. Woensdag 10 juni Schoolreis groepen 5 en 6, Kameleondorp. Nadere informatie volgt. Vrijdag 12 juni Ouderbedankavond Woe 3, do 4 en vr 5 juni Schoolreis groepen 7 en 8, Schiermonnikoog. Nadere informatie volgt. Vrijdag 26 juni Zomerfeest Maandag 6 juli Zomervakantie Mededelingen De Centrale Eindtoets Het zit er op! Groep 8 heeft afgelopen week de eindtoets gemaakt. Alle leerlingen hebben goed geconcentreerd gewerkt en hun uiterste best gedaan. Complimenten!! Nu ongeveer vier weken wachten op de uitslag. Spannend!

2 BAS nieuws Afgelopen week is het BAS-borgingsdocument Groepsvorming geborgd. Wat houdt dit document in: Doel: Als team gezamenlijk verantwoording dragen voor de afstemming van het onderwijs op de behoeften van de kinderen. Dit willen we bereiken door met het team te werken vanuit dezelfde visie, duidelijke taakomschrijvingen voor de verschillende functies op onze school, een duidelijke overlegstructuur en de bereidheid tot samenwerking en gezamenlijke betrokkenheid op het realiseren van afgesproken veranderingen in ons onderwijs. Toepassingsgebied Deze procedure heeft betrekking op directie, groepsleerkrachten, onderwijsassistent, IB-er, bouwcoördinatoren, en ICT-er, hun werkzaamheden en alle overlegstructuren gedurende het schooljaar. Verantwoording: Bij groepsvorming gaat het over jezelf en het team. Belangrijke aspecten binnen een team zijn het hebben en het ontwikkelen van een gezamenlijke visie. Groepsvorming is meer dan de optelsom van individuele leerprocessen en competenties. Lerende teams onderscheiden zich van andere teams doordat zij hun leren bewust organiseren, kennis met elkaar delen en gebruiken in hun dagelijkse praktijk. Voor een goede ontwikkeling van onze school is het belangrijk dat de directie, alle leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-er, bouwcoördinatoren en ICT-er daaraan meewerken. De medewerking lukt alleen als er een grote betrokkenheid van allen is bij die ontwikkeling. Om dat te bereiken moet er voor iedereen een duidelijk doel zijn, waar we naar toe werken. Tevens dient iedereen op de hoogte te zijn van alle taken en verantwoordelijkheden tijdens dat ontwikkelingsproces. Het gezamenlijk werken aan zo n proces vraagt een goede communicatiestructuur en een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel. Bovenal staat of valt het welslagen van de ontwikkeling van onze school met de bereidheid van allen om er samen aan te kunnen en te willen werken, te implementeren en te borgen. Succesindicatoren: Om bovenstaande te bewerkstelligen c.q. te handhaven onderscheiden we de volgende succesindicatoren: 1. D.m.v. het houden van een vierjaarlijkse tevredenheidsenquête onder personeel, ouders en leerlingen houdt de school als lerende organisatie zicht op bevorderende en belemmerende factoren als lerende organisatie. De uitslag hiervan wordt binnen team, Kernteam en MR besproken. Uit de enquête worden actiepunten gehaald en verwerkt in het schooljaarplan/schoolplan. 2. Wij beschikken over functie- en taakomschrijvingen van directie, groepsleerkracht, IB-er, bouwcoördinatoren, ICT-er, ICC-er, onderwijsassistent en administratief medewerker, Daarnaast hanteren we de competenties voor leraren zoals die in de wet op de Beroepen in het Onderwijs (wet BIO) zijn geformuleerd 3. Wij hebben afspraken gemaakt omtrent de onderlinge communicatie. Deze zijn terug te vinden in ons communicatieplan.

3 4. De school beschikt over een managementteam (Kernteam), dat leidinggevend is voor het proces van schoolontwikkeling en kwaliteitsbewaking. Het Kernteam bestaat uit de directeur, IB-er en bouwcoördinatoren onderbouw en midden/bovenbouw. Het Kernteam overlegt tenminste 1 x per maand. Daarnaast vindt er op directieniveau maandelijks overleg plaats. 5. Op school hanteren we een vergaderrooster. Teambijeenkomsten, bouwvergaderingen, BAS-vergaderingen en kernteamoverleg (4 wekelijks) IB.-Dir-vergaderingen (tweewekelijks) De vergaderingen worden voorbereid door de directeur en/of IB-er BAScoördinator en bouwcoördinatoren. Van elke vergadering worden notulen/ actiepunten en aanvullingen op de besluitenlijst gemaakt door een van de teamleden. 6. Er is een zorgleerlingen-overleg. Twee wekelijks overlegt de IB-er met de directeur over de zorg en resultaten 2 keer per jaar wordt in het team de CITO uitslagen/analyses besproken Er wordt tussen leerkrachten en IB-er overlegd over zorgleerlingen. Tijdens elke bouwvergadering is er een leerling-inbreng. Aan het einde van het schooljaar zijn er groepsoverdrachten met desbetreffende groepsleerkracht en IB-er. 7. Er vinden klassenbezoeken plaats: de directie komt minimaal één keer per schooljaar in alle groepen kijken. de IB-er komt 2 keer per jaar op klassenbezoek Mocht u vragen hebben over dit BAS-document, kom gerust langs! 4 mei Nationale herdenking. 9 Leerlingen van onze school uit de groepen 7 en 8 doen samen met leerlingen van de Eskampen mee aan de 4 mei herdenking. Deze leerlingen vullen ongeveer tien minuten van het programma (met een liedje of gedicht en het aansteken van kaarsen). Bij het monument aan de Hereweg zijn wij om uur twee minuten stil en leggen onze kinderen een bloemstuk. Wij bereiden dit de komende weken voor samen met kinderen van de Eskampen! Na afloop is er ranja (en koffie) in de kerk. Aanvang uur. (kinderen u aanwezig). Fijn dat er, ondanks de meivakantie leerlingen mee doen! Meesters en juffendag. Op vrijdag 29 mei vieren alle meesters en juffen tegelijk hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Over het meenemen van eten en drinken, wordt u nog nader over geïnformeerd.

4 Sportdag De ouderverdeling van de sportdag is rond! Allereerst willen we via deze weg alle ouders bedanken die zich hebben opgegeven voor het helpen tijdens de sportdag! Helaas is het ons niet gelukt iedereen in te delen. Hieronder ziet u welke ouders zijn ingedeeld voor deze dag. De ouders die meehelpen op de sportdag krijgen binnenkort, via hun kind, een briefje met informatie mee. Mochten er dan nog onduidelijkheden zijn, dan horen we die graag! Groep 3/4: hindernisbaan> 2 ouders (ochtend, achterste veld) Patricia Veenstra en Carmen Kamps Groep 3/4: 50 m sprint> 2 ouders (ochtend, achterste veld) Miranda Waninge en Linda Huisman Groep 3/4: kogelstoten> 2 ouders (ochtend, achterste veld) Annelies van Zonneveld en Marchje Ipema Groep 5/6: verspringen> 2 ouders (ochtend, veld naast kantine) Greetje Valkema en Geke Ensing Groep 5/6: grote bal> 2 ouders (ochtend, veld naast kantine) Sandra Bakker en Annemarchien Haandrikman Groep 5/6: kogelstoten> 2 ouders (ochtend, veld naast kantine) Anouska Koopman en Elke Felicetti Groep 7/8: 60 m sprint> 2 ouders (middag, veld naast kantine) Harmanna Huiberts en Ineke Gritter Groep 7/8: verspringen> 2 ouders (middag, veld naast kantine) Nanda van Heuven en Petra Kruijer Groep 7/8 kogelstoten> 2 ouders (middag, veld naast kantine) Greetje Faber en Marion Schenk Voor komend schooljaar konden alle scholen in het noorden een aanvraag doen voor extra geld voor wetenschap en techniek: Geef W&T een vaste plek in het schoolprogramma en verdien 1000 euro! In 2015 is er geld beschikbaar om scholen die W&T structureel opnemen in het schoolprogramma, een financieel steuntje in de rug te geven. Steuntje in de rug Wetenschap en technologie duurzaam vormgeven op alle basisscholen in Noord-Nederland. Dat is een van de doelstellingen van Bètapunt Noord. Hierbij ondersteunen we scholen op veel verschillende manieren. Een financieel steuntje in de rug kan soms helpen om de kwaliteit van het onderwijs in wetenschap en technologie te verhogen en om W&T duurzaam in het lesprogramma op te nemen. Eenmalige premie In 2015 mag Bètapunt Noord 256 basisscholen blij maken met een eenmalige premie van duizend euro. Iedere school die W&T op een structurele manier heeft geïntegreerd in het onderwijsprogramma komt voor de premie in aanmerking. Onze techniekcommissie, bestaande uit juf Elsbeth, juf Moniek en meester Jeroen, hebben een aanvraag ingediend waarin ze hebben aangetoond dat we de wetenschap en techniek structureel in ons onderwijsaanbod hebben ingevoerd. De premie is toegekend! We kunnen nu materialen aanschaffen om de wetenschap- en technieklessen nog leuker te maken voor de kinderen!

5 Nieuws uit de groepen Groep 1 Groep 1 2 rood Groep 1 2 blauw Even voorstellen: Ik ben Marin Snippe, 14 jaar oud. Ik ben een oud leerling van het Spectrum en ik zit nu op het Terra in Eelde, ik doe daar het niveau vmbo kader klas 3. Elke 10 weken hebben we een blok met twee verschillende praktijk lessen of 10 weken lang één dag in de week stage lopen bij een bedrijf wat je interesseert. Ik heb deze 10 weken ervoor gekozen om hier stage te lopen en tot nu toe bevalt het me goed! De stage duurt tot 17 juni. Mee nemen dinsdag 28 april: Een droge/schone petfles met dop. (graag een grote fles van ander halve liter) De kinderen gaan er een muziek instrument van maken. Geboren. Rishano heeft een zusje gekregen. Ze heet Vajèn en is geboren op 1 april Oproepje! Wie heeft disco lampen te leen, graag 26 mei inleveren en graag voorzien van naam. Wie heeft leuke cd s voor de disco te leen, graag voorzien van naam. Dringende Oproep! Verschoning gevraagd!!! Groep 6 Groep 7 Op woensdagmorgen 29 april gaat groep 6 en 7 genieten van een golfclinic op de golfbaan in Roden. Een pro (trainer) zal de groepen het een en ander uitleggen over de sport golf. De leerlingen leren putten, afslaan en enkele regels die gelden bij de sport. Het is de bedoeling dat beide groepen op de fiets naar Roden gaan! Groep 7 begint om 9.00 uur tot uur en groep 6 begint om uur tot uur. MR Vacature MR: Onze voorzitter Jan Luuk Stel verlaat helaas na dit schooljaar de MR/oudervereniging, hij is statutair aftredend en niet herkiesbaar. De MR/oudervereniging wil Maaike Schipper voordragen als nieuwe voorzitter. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich melden voor 24 april bij de secretaris, Inge Tienkamp (ib@spectrumpeize.nl) Mochten zich tegenkandidaten melden, dan vinden er verkiezingen plaats in week 23. Tijdens de zakelijke ouderavond in september wordt de nieuwe voorzitter benoemd. Nadere informatie is in te winnen bij de voorzitter Jan Luuk Stel of de secretaris Inge Tienkamp.

6 De BAS-regel voor de komende week is: Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 30 april 2015 Kopij kan gestuurd worden naar De volgende ouderinfo verschijnt op vrijdag 1 mei april 2015

7 Nieuws van buiten Nu het lente is trekken veel kinderen en ouders de natuur in. In de Drentse natuur komen veel teken voor. Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kan de ziekte van Lyme veroorzaken. Daarom wil GGD Drenthe graag de volgende boodschap onder de aandacht brengen: Controleer altijd op teken na een verblijf in natuur of tuin. Verwijder een teek binnen 24 uur; de kans op de ziekte van Lyme is dan heel klein. Op vindt u een instructievideo over hoe een teek verwijderd moet worden en aanvullende informatie over de ziekte van Lyme. Met de app Tekenbeet kunt u opzoeken hoe teken eruit zien en wat u moet doen om teken correct en snel te verwijderen. De app Tekenbeet is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de App Store. Voor advies en vragen is team infectieziekten van GGD Drenthe te bereiken via (0592) of via ons mailadres infectieziekten@ggddrenthe.nl.

8

9

10

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Maandag 30 maart Tien minuten gesprekken groep 3, 3/4, 6 en 7 Dinsdag 31 maart Tien minuten gesprekken groep 5 en 7 s middags Woensdag

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Week van 13 t/m 17 april Verkeersweek voor alle groepen Vrijdag 10 april Leerlingen groepen 6, 7, 8 doen mee aan de Energiewachtwielerwedstrijd.

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

BAS DOCUMENTKWALITEITSZORG

BAS DOCUMENTKWALITEITSZORG BAS DOCUMENTKWALITEITSZORG Ontwikkelingslijn: Teamleren Ontwikkelingsveld: Vormen van samenwerking Basisschool St. Oda Versie: 01 Datum: 07-01-2011 Doel Wij proberen onze overlegstructuur zo in te richten

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemene ouderavond. Bezoek Eerebegraafplaats groep 8

Nieuwsbrief. Algemene ouderavond. Bezoek Eerebegraafplaats groep 8 Nieuwsbrief Algemene ouderavond 7 Afgelopen dinsdag, 8 april, hielden we op school de jaarlijkse informatieavond. Deze keer stond de avond in het teken van oudergesprekken en communicatie. Er werden door

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nummer 6 26 september 2014 september 2014

Nummer 6 26 september 2014 september 2014 Agenda Nummer 6 26 september 2014 september 2014 22 t/m 26 september Landelijke Week tegen Pesten 29 september Afsluiting Anti-pestweek. 3 oktober Open school voor familie en belangstellenden 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

1. JAARPLANNING 2015-2016.

1. JAARPLANNING 2015-2016. 1. JAARPLANNING 2015-2016. 1.1 Schooltijden. Maandag t/m vrijdag 8.30-14.00 uur Het leer- en ontwikkelingsproces bij ons op school is ononderbroken. Het samen eten en spelen maakt deel uit van het lesrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

NUTSFLITS. Nutsschool Laan van Poot Mei 2017

NUTSFLITS. Nutsschool Laan van Poot Mei 2017 Agenda 25 en 26 mei Hemelvaart groep 1 t/m 8 vrijdag 29 mei Schoolfotograaf 31 mei Schoolreis groep 1 en 2 31 mei Voorlichting verkeer groep 3 t/m 8 02 juni Voorlichting verkeer groep 1 en 2 05 juni Pinksteren

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21,22,23 april Cito eindtoets

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan VP TIEL T: E:

Brede school De Achtbaan Meeslaan VP TIEL T: E: 0 0 Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR VOOR DE AGENDA

VAN DE DIRECTEUR VOOR DE AGENDA Beste ouders en verzorgers, Nummer: 1069 22 mei 2015 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

DE POSTDUIF 9 april 2015

DE POSTDUIF 9 april 2015 DE POSTDUIF 9 april 2015 Welkom. In deze mooie tijd genieten we van de nieuwe natuur. Het is lente! Ook op school genieten we van heel veel leuke dingen en activiteiten. In deze Postduif kunt u erover

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie