sponsoring en hospitality mogelijkheden Eneco Tour in West-Brabant 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "sponsoring en hospitality mogelijkheden Eneco Tour in West-Brabant 2012"

Transcriptie

1 sponsoring en hospitality mogelijkheden Eneco Tour in West-Brabant 2012

2 titel titel Regio West-Brabant Stichting De Goeie Ontsnapping Gemeente Bergen op Zoom Gemeente Woensdrecht

3 Regio West-Brabant en stichting De Goeie Ontsnapping De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant (RWB) is het samenwerkingsverband van de 18 West-Brabantse gemeenten en de Zeeuwse gemeente Tholen. Binnen RWB werken de gemeenten samen op de beleidsterreinen economie (waaronder Vrijetijd), mobiliteit, duurzaamheid, onderwijs/zorg/welzijn, ruimtelijke ontwikkeling en wonen. Stichting De Goeie Ontsnapping is een West-Brabantse organisatie die iedereen die zich betrokken voelt bij het wielrennen met elkaar verbindt en op een inspirerende manier ervoor zorgt dat de West-Brabantse wielercultuur blijvend wordt uitgedragen. RWB heeft op initiatief en met behulp van De Goeie Ontsnapping een overeenkomst gesloten met de organisatie van de Eneco Tour (Golazo), voor een start en finish van een etappe van de Eneco Tour in West Brabant in 2011 en 2012.

4 West-Brabant, de bakermat van het Nederlandse wielrennen Adrie van der Poel, René Pijnen, Wim van Est, Gerard Koel, Wout en Rini Wagtmans, Jan Janssen, Johan van der Velde en Jeroen Blijlevens. Mannen uit West-Brabant die naam hebben gemaakt in de boeiende, harde wereld van het wielrennen. De lijst uitbreiden is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld Thijs Roks, John Braspennincx, Jacques Hanegraaf en Johan Lammerts. West-Brabant kan op basis van de historie met recht de bakermat van het Nederlandse wielrennen worden genoemd. De symbolische pijlers van het erfgoed van het West-Brabantse wielrennen zijn onafhankelijkheid, karakter, lijden, heroïek, traditie en samenzijn. De goeie ontsnapping is een bekende wielerterm. Iedereen die iets van het métier afweet, kan deze uitdrukking plaatsen. De goeie ontsnapping is diè ontsnapping die achteraf beslissend blijkt in de koers. De term de goeie ontsnapping is in West-Brabant echter méér dan dat. Veel West-Brabantse coureurs hebben kans gezien om door het wielrennen een rol van betekenis te spelen op deze wereld. Het besef dat het wielrennen hen aanzien en financiële draagkracht kon bezorgen die anders onbereikbaar zouden blijven, motiveerde menig karakterrenner tot bovenmenselijke prestaties. Het werden helden die door de keuze voor de goeie ontsnapping het lot van volkse armoe wisten af te schudden en die West-Brabant maakten tot de bakermat van het Nederlandse wielrennen. Daarnaast biedt fietsen voor veel professionele maar ook recreatieve fietsers de stap naar een stukje vrijheid. Het gevoel om op zondagochtend of op een mooie zomeravond in de (vaak fraaie) vrije natuur te toeren, appelleert aan de behoefte aan vrijheid die veel wielrenners hebben. Vrijheid binnen de kaders van een regulier druk bezet leven. Vrijheid waarbinnen de persoonlijke mentale en lichamelijke mogelijkheden worden afgetast. De goeie ontsnapping om via fysieke inspanning individuele grenzen te verleggen en tot ontspanning van geest te komen. Voor alle mensen die met een activiteit onder het concept de goeie ontsnapping te maken krijgen, betekent dit een belevingsvolle ontsnapping uit het leven van alledag. Mensen uit westerse culturen staan onder druk van werk, mediaprikkels en sociale verplichtingen. Men is naarstig op zoek naar mogelijkheden om aan deze druk te kunnen ontsnappen. De goeie ontsnapping biedt een dergelijke kans in het mooie, intrigerende West-Brabant. De Eneco Tour in West-Brabant draagt bij aan het realiseren van het doel van stichting De Goeie Ontsnapping om de West-Brabantse wielercultuur blijvend uit te dragen. RWB, stichting De Goeie Ontsnapping en de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht nodigen u in 2012 uit om als mede promotor van het fietsen in West-Brabant bij te dragen aan het blijvend op de kaart zetten van West-Brabant als dè wielerregio van Nederland.

5 Bergen op Zoom, 800 jaar stad Het is feest dit jaar in Bergen op Zoom. In 2012 bestaat de stad Bergen op Zoom namelijk minstens 800 jaar. Daarmee is ze de oudste stad van Zuid-West Nederland en een van de oudste van Nederland. Waar Brabant Zeeland kust, ligt Bergen op Zoom. Smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen hier het verhaal van een rijk en bewogen verleden. De historische binnenstad is een bruisend winkelhart waar het heerlijk shoppen is. Veel bekende ketenbedrijven maar ook winkeltjes met een bijzonder aanbod. Monumenten Bergen op Zoom telt maar liefst meer dan 800 monumenten. De Gertrudiskerk met haar veelbewogen geschiedenis, de Lievevrouwepoort uit en het Markiezenhof, het voormalige woonpaleis van de Heren en Markiezen van Bergen op Zoom uit de 15e eeuw zijn slechts enkele voorbeelden. Theater van het goede leven Theater van het goede leven Welkom in het Theater van het Goede Leven! Ook op culinair gebied weet Bergen op Zoom van wanten. Kenners roemen Bergen op Zoom omwille van de drie A s Asperges, Ansjovis en Aardbeien. De ansjovis wordt hier al generaties lang via de ambachtelijke methode van de weervisserij gevangen. Het hele jaar nodigt de historische stad bezoekers uit om het eeuwfeest mee te vieren. Tal van evenementen worden georganiseerd in het teken van 800 jaar en een van de absolute hoogtepunten zal de Enecotour zijn dit jaar. Met Bergen op Zoom op 9 augustus als finishplaats zullen tienduizenden bezoekers het wielerspektakel meebeleven. De combinatie van topsport en de historische sfeervolle straten van Bergen op Zoom is een must voor iedere wielerliefhebber. Maar ook voor de bezoeker die niet in eerste instantie van wielrennen houdt is er van alles te doen. De gehele dag zijn tal van activiteiten en de dag zal afgesloten met enkele spetterende optredens op de Grote Markt.

6 Woensdrecht, groene gemeente en dé wielergemeente op de Brabantse Wal Woensdrecht is dé actieve recreatiegemeente op de Brabantse Wal! In het bijzonder voor de wielersport- en toerisme, maar ook voor wandelaars en ruiters. Wilt u een fysieke uitdaging aangaan, iets leren over natuur en landschap en tot rust komen in een groene omgeving? Dan is Woensdrecht de aangelezen gemeente. Het hoogteverschil bezorgt u de fysieke uitdaging, de groene long de sfeer. Natuur en landschapsbeleving De bosrijke omgeving, de natte natuurparels Noordpolder en de Blaffert en Grenspark De Zoom Kalmthoutse Heide zijn gebieden, waar u de natuur al wandelend of fietsend optimaal beleeft. De polders en recreatieboerderijen geven u dat typische plattelandsgevoel! De Volksabdij en Kasteelpark Ravenhof-Moretusbos geleiden u over een tijd als recreatieve poort met informatie en faciliteiten naar Grenspark Plus, de uit te breiden delen van Grenspark De Zoom Kalmthoutse Heide. Er zullen nog meer recreatieve poorten komen, waar u informatie krijgt over provinciaal landschap de Brabantse Wal en kunt ontspannen in de natuurrijke omgeving. De gemeente Woensdrecht kent een rijke wielerhistorie. Naast dat vele bekende coryfeeën zoals o.a. René Pijnen, Harm Ottenbros, Jan Janssen, Henny Kuiper,Gerard Koel en Adrie van der Poel hun roots in de gemeente Woensdrecht hadden, werd en wordt er ook veel georganiseerd op wielergebied. In 1935 werd voor de eerste keer in Hoogerheide/Woensdrecht het Nederlands kampioenschap (NK) op de weg georganiseerd. Later in de jaren 70 was Hoogerheide nog eens twee maal gastheer voor het NK. In de zeventiger en tachtiger jaren werd in Hoogerheide, Huijbergen en Ossendrecht een profcriterium georganiseerd. Elke kern, 5 in totaal, in de gemeente Woensdrecht heeft zijn jaarlijkse wielercriterium ( rondje rond de kerk ). Daarnaast wordt er in twee kernen elk jaar een jeugdronde gehouden. Al 20 jaar worden in de verschillende kernen ook recreatieve toertochten georganiseerd. In de kern Putte wordt al meer dan 75 jaar de Putse Sluitingsprijs georganiseerd. Elk jaar de laatste elite-wedstrijd van het seizoen voor België en Nederland. Ossendrecht was tien jaar lang etappe-plaats voor Olympia s Tour. Veldrijden Begin jaren 60 werd voor het eerst een veldrit in Huijbergen georganiseerd. Inmiddels worden in zowel Hoogerheide als in Huijbergen alweer ruim tien jaar nationale en internationale cyclo-crosswedstrijden georganiseerd. Reeds vier maal werd in Huijbergen het NK georganiseerd en één maal het EK. De Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide staat inmiddels al 9 jaar garant voor de finale van de UCI-worldcup met als klap op de vuurpijl het Wereldkampioenschap in Het bovenstaande in acht genomen mag toch wel met gepaste trots worden gesteld dat de gemeente Woensdrecht een echte wielergemeente is, zo niet Dé Wielergemeente van Nederland.

7 titel titel Eneco Tour, een UCI World Tour wedstrijd

8 Eneco Tour, een UCI World Tour wedstrijd De UCI heeft in 2009 een UCI World Tour licentie toegekend aan de Eneco Tour voor een periode van 4 jaar. Op 12 maart 2012 maakte de licentiecommissie van de UCI maakte bekend dat de UCI World Tour licentie nogmaals voor de periode van vier jaar ( ) aan Eneco is toegekend. De Eneco Tour maakt daarmee minimaal tot en met 2016 onderdeel uit van de UCI WorldTour. Kwalitatieve aanpak: - uitmuntend rapport UCI; - positieve reacties pers, publiek en partners. UCI ProTour en World calendar zijn vanaf 2011 samengevoegd tot de UCI World Tour, s werelds hoogste competitie, waarvan de Eneco Tour deel uitmaakt. De beste wielerploegen ter wereld nemen deel aan de UCI World Tour en dus ook aan de Eneco Tour. De wedstrijd situeert zich in Nederland en België met een evenwichtige verdeling van start- en aankomstplaatsen. De Eneco Tour wordt rechtstreeks uitgezonden in binnen- en buitenland: bijvoorbeeld op Sporza (VRT), RTBF, L1 (Limburg), Eurosport, live streaming via enecotour.com. Live verslaggeving via Nusport.nl, Cycling TV, sport.nl, sport.be. Samenvattingen via de NOS, TV2 Norway, Omroep Brabant, via de European Broadcasting Union (o.a. Italië, Spanje, Frankrijk).

9 Eneco Tour, een UCI World Tour wedstrijd

10 Communicatie De Eneco Tour is een evenement met (inter)nationale uitstraling. Partijen die zich linken aan de Eneco Tour in West-Brabant verhogen hun naamsbekendheid of geven producten een hogere bekendheid. Voor partners is een duidelijke link voorzien met de Eneco Tour door hun aanwezigheid in communicatie die voor de activiteiten in West-Brabant worden ontwikkeld. RWB en de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht maken afspraken met (media)partners en de organisatie van de Eneco Tour op het gebied van communicatie. Onze centrale doelen in communicatie zijn: Het creëren van een relevant communicatieplatform voor de partners; Werving van bezoekers (lokaal, regionaal, nationaal); Werving van zakelijke partners; Het onder de aandacht brengen van de programmering met side events; Het uitdragen van de voor West-Brabant relevante boodschappen. De campagne bestaat o.a. uit online campagnes; printcampagnes, campagnes in kranten en magazines, radio en televisie.

11 titel titel West-Brabant en de Eneco Tour in 2012

12 De Eneco Tour in West- Brabant in 2012 De Eneco Tour wordt in 2012 van 6 tot en met 12 augustus verreden. De finish van 4 e etappe (donderdag 9 augustus) is gelegen in het jubilerende Bergen op Zoom. De etappe start in Heers (België). De etappe voert door 9 West-Brabantse gemeenten om daarna een finishronde door de gemeenten Woensdrecht en Bergen op Zoom te maken. De volgende dag (vrijdag 10 augustus) starten de renners rond het middaguur in de wielergemeente Woensdrecht (start voor het gemeentehuis in Hoogerheide) voor hun rit door het Westelijk deel van West-Brabant en via Tholen door Zeeland richting Aalter in België.

13 De Eneco Tour in West- Brabant Harrie Nuijten, voorzitter van stichting De Goeie Ontsnapping, geeft aan dat na de succesvol verlopen West-Brabant etappe van 2011 hij opgetogen is over de samenwerking met de gemeenten Woensdrecht en Bergen op Zoom in RWB en Stichting De Goeie Ontsnapping hebben er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer, nu samen met Bergen op Zoom en Woensdrecht, een prachtig evenement neerzetten in de regio. Hij vervolgt: Een van de ambities van De Goeie Ontsnapping is om het West-Brabantse wielererfgoed blijvend op de kaart te zetten. West-Brabant is de bakermat van het Nederlandse wielrennen. Een wedstrijd op het hoogste internationale niveau laten verrijden in de regio sluit prima aan bij onze doelstellingen. Wethouder Ton Linssen van de gemeente Bergen op Zoom (Economie & Grote Evenementen) spreekt van een mooie kans voor de regio West-Brabant. Je ziet op deze manier heel goed waartoe samenwerking in de regio kan leiden. Dit soort evenementen zijn trekkers van allure. Er komen veel bezoekers op af en heel Nederland krijgt er via de media iets van mee. Hiermee zetten we de samenwerkende gemeenten op de Brabantse Wal op de kaart, aldus wethouder Linssen. Zijn collega Arjan van der Weegen (Sport & Cultuur) is diezelfde mening toegedaan. Voor Bergen op Zoom komt dit wielerevenement op het juiste moment. Extra bezoekers in het jaar dat we ons 800-jarig bestaan als stad vieren zie ik als een mooi cadeau. Als je daarbij ook nog eens de bestaande evenementen neemt die Bergen op Zoom in dit bijzondere jaar extra oppimpt, dan heb ik er vertrouwen in dat 2012 voor onze stad een mooi jaar gaat worden. Ook ben ik blij dat we gebruik kunnen maken van de know-how die er in Woensdrecht aanwezig is als wielergemeente bij uitstek. "Woensdrecht heeft als wielergemeente al vele nationale en internationale wielerevenementen georganiseerd. Hierbij mag de Eneco Tour niet ontbreken. Wij zijn hier dan ook graag gastheer voor.", aldus wethouder sport Vic Huijgens van de gemeente Woensdrecht. "In samenwerking met de RWB en de gemeente Bergen op Zoom, in het bijzonder met mijn collega wethouder Arjan van der Weegen, gaan we er een mooi wielerevenement van maken" besluit Huijgens.

14 Programma Donderdag 9 augustus uur: Vip lunch (Bergen op Zoom) uur: Officiële start 4e etappe in Heers (België). De etappe voert door West-Brabant (9 gemeenten) naar Bergen op Zoom uur: VIP tour café (bij de finishstreep in bergen op Zoom) uur: Eneco Kidsride (bij de finish in Bergen op Zoom, finish ± uur) uur: Koppelkoers (finish ± uur) ±16.00 uur: Eerste doorkomst in Bergen op Zoom ±16.30/16.45 uur: Finish in Bergen op Zoom. Vrijdag 10 augustus uur: VIP brunch (bij de start, gemeentehuis in Hoogerheide) uur: Vertrek 5e etappe in Hoogerheide. De etappe voert via West-Brabant, Tholen naar Aalter (België).

15 titel titel Mogelijkheden sponsoring en hospitality

16 Participatie structuur We bieden u de volgende mogelijkheden: 1. SPONSORING (INCLUSIEF HOSPITALITY) PRESENTING PARTNER: PROVINCIE NOORD-BRABANT (1): ,- PARTNER GOUD (1): ,- PARTNER ZILVER (3): ,- PARTNER BRONS (3): ,- Start Hoogerheide: 10 toegangskaarten voor de VIP brunch 2. HOSPITALITY / VIP PAKKET HOSPITALITY: 2.100,- Finish Bergen op Zoom: tafel voor 10 personen voor de VIP lunch Inclusief 10 toegangskaarten voor het VIP toercafé

17 Partner Goud 1/3 Communicatie Logo in alle communicatie uitingen rondom de Eneco Tour in West-Brabant (denk aan bijvoorbeeld persberichten, directmail, hospitalitybrochure, flyers, persbijeenkomsten,mediacampagnes etc) Logo in officiële programmaboek Eneco Tour (oplage: exemplaren) Logo driehoeksbord huldigingpodium Links op websites degoeieontsnapping.nl, fietseninwestbrabant.nl, westbrabant.eu, Logo, naamsvermelding, link in nieuwsbrieven Regio West-Brabant, De Goeie Ontsnapping en de nieuwsbrief van Bergen op Zoom (800 jaar stad) in het kader van de Eneco Tour in West-Brabant Advertentie in mediacampagne in regionale krant

18 Partner Goud 2/3 Zichtbaarheid event (inclusief TV uitingen) Boog met eventueel partner zone op kilometerpunt (TV) 1 x 4 salvarini s; neusborden(tv) 50 meter spandoeken bij de start 100 meter spandoeken bij de finish Logo op het grote publiekscherm bij de finish Twee reclamewagens / gastenwagens in de koers (9 en 10 augustus) Optioneel: promostand in de finishzone

19 Partner Goud 3/3 Hospitality (zie beschrijving bij deel hospitality) Bergen op Zoom, 9 augustus: 3 tafels voor 10 personen (totaal dus 30 personen) voor de VIP lunch in Bergen op Zoom 50 kaarten voor het VIP tourcafé in Bergen op Zoom Hoogerheide, 10 augustus: 30 kaarten voor de VIP brunch bij de start in Hoogerheide Daarnaast bieden bij u de mogelijkheid om extra VIP kaarten voor de lunch,hettourcaféofdebrunchaftenemen Deelnamekosten partner GOUD: ,- exclusief btw, exclusief productiekosten, promotiematerialen

20 Partner Zilver 1/2 Communicatiecampagne Advertentie in mediacampagne in regionale krant Logo programmaboek Eneco Tour (oplage: exemplaren) Logo driehoeksbord huldigingpodium Links op websites degoeieontsnapping.nl, fietseninwestbrabant.nl, westbrabant.eu, Zichtbaarheid event (inclusief TV uitingen) Boog op kilometer punt (TV) 1 x 4 salvarini s (neusborden, TV) 20 meter spandoeken bij de start (TV mogelijk) 40 meter spandoeken bij de finish (TV) Logo op het publiekscherm bij de finish Reclamewagen / gastenwagen in de koers (9 en 10 augustus).

21 Partner Zilver 2/2 Hospitality (zie beschrijving bij deel hospitality) Bergen op Zoom, 9 augustus: 2 tafels voor 10 personen (totaal dus 20 personen) voor de VIP lunch in Bergen op Zoom 30 kaarten voor het VIP tourcafé in Bergen op Zoom Hoogerheide, 10 augustus: 20 kaarten voor de VIP brunch bij de start in Hoogerheide Daarnaast bieden bij u de mogelijkheid om extra VIP kaarten voor de lunch,hettourcaféofdebrunchaftenemen Deelnamekosten partner ZILVER: ,- exclusief btw, exclusief productiekosten promotiematerialen

22 Partner Brons Communicatiecampagne Advertentie in mediacampagne in regionale krant Logo programmaboek Eneco Tour (oplage: ex.) Zichtbaarheid event Logo op het publiekscherm bij de finish Logo driehoeksbord huldigingpodium 10 meter spandoeken bij de start 20 meter spandoeken bij de finish Hospitality (zie beschrijving bij deel hospitality) Bergen op Zoom, 9 augustus: 1 tafel voor 10 personen voor de VIP lunch in Bergen op Zoom 15 kaarten voor het VIP tourcafé in Bergen op Zoom Hoogerheide, 10 augustus: 10 kaarten voor de VIP brunch bij de start in Hoogerheide Daarnaast bieden bij u de mogelijkheid om extra VIP kaarten voor de lunch, het tourcafé of de brunch af te nemen. Deelnamekosten partner BRONS: ,- exclusief btw, exclusief productiekosten promotiematerialen

23 titel titel BESCHRIJVING HOSPITALITY

24 Hospitality Pakket Eneco Tour in West-Brabant 2012 Bergen op Zoom, 9 augustus: 1 tafel voor 10 personen voor de VIP lunch in Bergen op Zoom Deze 10 kaarten geven u eveneens toegang tot het VIP tourcafé aan de finish in Bergen op Zoom Hoogerheide, 10 augustus: 10 kaarten voor de VIP brunch bij de start in Hoogerheide Deelnamekosten hospitality pakket: 2.100,- exclusief btw Daarnaast bieden bij u de mogelijkheid om extra VIP kaarten voor de lunch, het tourcafé of de brunch af te nemen: VIP Lunch Bergen op Zoom (9 augustus): kosten extra losse kaart: 150,- De kaarten voor de VIP Lunch geven u eveneens toegang tot het VIP Tourcafé. VIP Tourcafé Bergen op Zoom (9 augustus): kosten extra losse kaart : 65,- VIP Brunch Hoogerheide (10 augustus): kosten extra losse kaart: 75,- Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW

25 VIP Lunch- finish Bergen op Zoom 9 augustus Het VIP lunch hospitality pakket biedt u de mogelijkheid om uw genodigden op donderdag 9 augustus tijdens de 4 e etappe van de Eneco Tour 2012 reeds 's middags stijlvol in Bergen op Zoom te ontvangen. Na een verzorgd en uitgebreid menu hebben uw genodigden toegang tot het VIP tourcafé, zodat zij de finish van dichtbij kunnen meemaken. Inhoud: Originele VIP uitnodigingen Verzorgde programmabrochure Deelname aan VIP lunch Toegang tot het VIP tourcafé met onbeperkt F&B

26 VIP Tourcafé- finish Bergen op Zoom 9 augustus Het VIP tourcafé op 9 augustus in Bergen op Zoom, met onbeperkt drankjes en hapjes, is gesitueerd in de aankomstzone (aan de finish) en is open vanaf 's middags tot na de finish. U kunt de etappe van dichtbij meemaken met een doorkomsten en de finish. Inhoud: Originele VIP uitnodiging Verzorgde programmabrochure Toegang tot het VIP tourcafé met onbeperkt F&B

27 VIP Brunch- start Hoogerheide 10 augustus Het VIP brunch hospitality pakket biedt u de mogelijkheid om op 10 augustus in de startzone in Hoogerheide (bij gemeentehuis), de presentatie van de renners vanaf de eerste rij mee te maken en ondertussen te genieten van een heerlijke brunch. Tevens worden de renners uitgenodigd om uw gasten te komen begroeten in deze afgesloten zone. Inhoud: Originele VIP uitnodiging Verzorgde programmabrochure Uitgebreide ontbijtbrunch in de VIP startzone

28 titel titel Algemeen contact/ coördinatie Regio West-Brabant/stichting De Goeie Ontsnapping Nico Sommen, E. M

29

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012 Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 titel titel INTRODUCTIE & POSITIONERING Regio West - Brabant De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant

Nadere informatie

Eneco Tour een contract afgesloten voor etappes in West-Brabant in 2011 en 2012.

Eneco Tour een contract afgesloten voor etappes in West-Brabant in 2011 en 2012. Het Buitenblad Informatief bulletin van stichting De Goeie Ontsnapping Extra editie mei 12: Eneco Tour in West-Brabant 2012 Meer informatie: www.degoeieontsnapping.nl Op donderdag 9 augustus finisht de

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Maximale exposure voor uw bedrijf

Maximale exposure voor uw bedrijf Maximale exposure voor uw bedrijf 3 & 4 februari 2018 be part of it! Wie winter en wielrennen zegt, zegt Cyclo- Cross. Voeg hier de historische Cauberg aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE FANPARK

TOUR DE FRANCE FANPARK TOUR DE FRANCE FANPARK BELGIE EN NEDERLAND 2014 Village dedicated to Cycling and the Tour de France 2 DE GROOTSTE BELEVENIS De Tour de France is een wereldberoemd evenement. In omvang staat het op de derde

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS THE NETHERLANDS UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 #Apeldoorn2018 PRESENTING SPONSOR INSTITUTIONAL PARTNERS LOCAL ORGANISING COMMITTEE

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

BELEEF HET NK ALS VIP!

BELEEF HET NK ALS VIP! BELEEF HET NK ALS VIP! #NK2019 Het NK komt naar Ede! Een unieke generatie Nederlandse renners en rensters strijden op woensdag 26 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni om de rood-witblauwe kampioenstruien.

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

ENECO TOUR - Stad Genk 2012

ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Sponsordossier ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Rit: Riemst Genk Woensdag 8 augustus 2012 Cor Vos Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Beste sportliefhebber, Dat Genk een echte sportstad is, wist u waarschijnlijk

Nadere informatie

GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019

GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019 GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019 ZONDAG 11 AUGUSTUS: PLOEGENPRESENTATIE MARKT HULST MAANDAG 12 AUGUSTUS: RIT BEVEREN ST-GILLIS-WAAS STEKENE - HULST GOLAZO DE KOERS IS VAN U Ruim 53 miljoen mensen keken

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE VOLTA LIMBURG CLASSIC 2 APRIL 2016 WEDSTRIJD #43 3 APRIL 2016 TOERVERSIE #06 EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA

Nadere informatie

1-3 juli 2016 Valkenburg

1-3 juli 2016 Valkenburg 1-3 juli 2016 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden. Deze romantische gedachte zorgde ervoor

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

Sponsoring, Hospitality & Advertising

Sponsoring, Hospitality & Advertising Sponsoring, Hospitality & Advertising KNWU NK Wielrennen 2013 Kerkrade Zaterdag 22 juni en zondag 23 juni Zaterdag 22 juni Elite Vrouwen Beloften Zondag 23 juni Elite Heren Na een heroïsche titelstrijd

Nadere informatie

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS)

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) Cor Vos BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) www.wielerpromotionsittardgeleen.nl Voorwoord Na 12 jaar Eneco Tour, heeft de grootse wielerronde van Nederland

Nadere informatie

Wellicht ook iets voor u?

Wellicht ook iets voor u? 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek, foodtrucks en kermis? Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL + HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL 15-04-2015 55 ste BRABANTSE PIJL Woensdag 15 april 2015 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 7 mei 2016 Sponsorplan Inleiding Evenement: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen en ondernemen Sponsorcommissie:

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

WIELER PLAN 2030 WEST-BRABANT WEST-BRABANT DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND

WIELER PLAN 2030 WEST-BRABANT WEST-BRABANT DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND WIELER PLAN 2030 DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND BESTUURLIJKE KOPGROEP WIELERPLAN WIJ WILLEN (INTER)NATIONAAL ALS DÉ WIELERREGIO VAN NEDERLAND POSITIONEREN Paul de Beer (wethouder Breda) Joerie

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 9 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 9 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 9 mei 2015 Sponsorplan Inleiding Nieuwe naam: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Thema 2015: Voorsprong door Innovatie Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen

Nadere informatie

BESTE WIELERLIEFHEBBER,

BESTE WIELERLIEFHEBBER, VIP DOSSIER BESTE WIELERLIEFHEBBER, Graag heten we u van harte welkom op de 84 e editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen, de echte slothappening van het Belgische en Nederlandse wegwielrennen. Deze

Nadere informatie

59 STE DE BRABANTSE PIJL

59 STE DE BRABANTSE PIJL 59 STE DE BRABANTSE PIJL Woensdag 17 April 2019 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Belgische wielergeschiedenis. De Brabantse

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Bruisend. Buggenhout

Bruisend. Buggenhout Bruisend Buggenhout Ons Project! Bank van De Post Ronde van België ELITE met contract in BUGGENHOUT op woensdag 23 mei 2012! Doortocht via Opstal en Centrum Buggenhout! Twee grote ronden over BUGGENHOUT

Nadere informatie

58 STE DE BRABANTSE PIJL

58 STE DE BRABANTSE PIJL 58 STE DE BRABANTSE PIJL Woensdag 11 April 2018 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Belgische wielergeschiedenis. De Brabantse

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN

GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN GP JEF SCHERENS De GP Jef Scherens is een eendaagse wielerwedstrijd van ruim 180 kilometer die in augustus plaatsvindt in Leuven. De renners leggen diverse

Nadere informatie

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica (Italiaans voor heroïsch / held) is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden.

Nadere informatie

Titelsponsor. Hoofdsponsor. Het pakket omvat: Kosten: n.o.t.k. Het pakket omvat: Kosten: 30.000,- exclusief BTW

Titelsponsor. Hoofdsponsor. Het pakket omvat: Kosten: n.o.t.k. Het pakket omvat: Kosten: 30.000,- exclusief BTW Titelsponsor Als titelsponsor staat uw logo en naam vermeld op alle communicatie-uitingen van de 13e Zesdaagse van Amsterdam. Uw bedrijf is de presenting sponsor van het evenement. Uw logo wordt viermaal

Nadere informatie

Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen.

Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen. Eindhoven, 10 maart 2011 Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen. Dankzij de nieuwe hoofdsponsor draagt de UCI 2.1 wielermeerdaags

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen 29 december 2018 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord. Wim Dupont. Polfermolen

Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord. Wim Dupont. Polfermolen Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord Wim Dupont Directeur Exploitatiemaatschappij Polfermolen Limburgse Ontmoetingsdag Sport John Wauben Projectmanager Evenementen, Citymarketing en Communicatie

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE ZAKELIJKE PIRA 66 44 1 ZILVER SPORTS BAR 1912 LOUNGE SKYBOX 22 33 55 BEATRIX LOUNGE GOUD BRONS MIDE BOS 77 NAC BUSINESS 7 5 5 7 2 1 4 6 5 3 3 3 5 TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 NAC BUSINESS HET GROOTSTE ZAKELIJKE

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

SPONSORING VIP-FORMULES 2017

SPONSORING VIP-FORMULES 2017 SPONSORING VIP-FORMULES 2017 DWARS DOOR HET HAGELAND Dwars door het Hageland is met voorsprong de jongste wedstrijd van de Napoleon Games Cycling Cup, maar heeft alles in zich om mettertijd uit te groeien

Nadere informatie

Wij garanderen mediabelangstelling uit binnen - en buitenland en een rechtstreekse TV uitzending.

Wij garanderen mediabelangstelling uit binnen - en buitenland en een rechtstreekse TV uitzending. Sponsordossier 2018 Geachte, Op zondag 30 december 2018 richt wielerclub SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM VZW voor de 44ste keer de internationale veldrit in te Diegem, met de verzekerde deelname van s werelds

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht

Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht Pagina 1 van 6 Europese Kampioenschappen Steppen Geachte ondernemer hoofd communicatie, Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juli 2011

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen 28 december 2017 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7,5 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

90 ste Schaal Sels Sponsordossier

90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels 1921-2015 Op zondag 30 augustus 2015 arriveert op de Merksemse Bredabaan de 90 ste Schaal Sels. Met namen als Rik van Looy, Edwig Van Hooydonck, Wilfried

Nadere informatie

Wij garanderen mediabelangstelling uit binnen - en buitenland en een rechtstreekse TV uitzending.

Wij garanderen mediabelangstelling uit binnen - en buitenland en een rechtstreekse TV uitzending. Sponsordossier 2019 Geachte, Op zondag 29 december 2019 richt wielerclub SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM VZW voor de 45ste keer de internationale veldrit in te Diegem, met de verzekerde deelname van s werelds

Nadere informatie

DE BRABANTSE PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY WOE

DE BRABANTSE PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY WOE DE BRABANTSE PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 13 04 16 56 ste BRABANTSE PIJL WOE 13 04 16 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Belgische

Nadere informatie

73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD

73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD 73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD Zaterdag 24 februari 2018 Omloop Het Nieuwsblad, dé openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar is elk jaar opnieuw een dag waar renners en wielerfans maanden reikhalzend

Nadere informatie

Dwars door het Hageland Vrijdag 5 augustus 2016

Dwars door het Hageland Vrijdag 5 augustus 2016 Dwars door het Hageland Vrijdag 5 augustus 2016 Dwars door het Hageland Dwars door het Hageland is met voorsprong de jongste wedstrijd van de Napoleon Games Cycling Cup, maar heeft alles in zich om mettertijd

Nadere informatie

Prospectus. Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch

Prospectus. Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch Prospectus Contact Arie Slijters Sponsoring- Coördinator 0031629409958 info@veldrit-gpb.nl Communicatie en Media redactie@veldrit-gpb.nl Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch

Nadere informatie

Sponsordossier TELENET SUPERPRESTIGE DIEGEM

Sponsordossier TELENET SUPERPRESTIGE DIEGEM Sponsordossier TELENET SUPERPRESTIGE DIEGEM 2017 Geachte, Op zaterdag 30 december 2017 richt wielerclub SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM VZW voor de 43ste keer de internationale veldrit in te Diegem, met de verzekerde

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG 28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek en foodtrucks Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 SEAN DE BIE - WINNAAR 2015 PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 2015 werd voor de Primus Classic Impanis-Van Petegem een scharnierjaar. De organisatie

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk Link uw bedrijf aan topsport Meer exposure Meer bekendheid Vergroot uw netwerk Een ondernemende sport Surhuisterveen is bij uitstek hét wielerdorp van het Noorden. Regionaal, nationaal en zelfs internationaal

Nadere informatie

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE 1 INLEIDING Al vele jaren toonaangevend in Nederland met vele individuele overwinningen, maar ook als vereniging, zoals winst in de nationale clubcompetitie en op het

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE 23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE Van 20 t/m 26 juli 2015 wordt voor de 23e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd. De Sport1 Open

Nadere informatie

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL + HOSPITALITY & PUBLICITY + DE BRABANTSE PIJL 15-04-2015 55 ste BRABANTSE PIJL Woensdag 15 april 2015 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt

Nadere informatie

BRA BANTSE PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY

BRA BANTSE PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY BRA BANTSE 12 04 2017 PIJL HOSPITALITY + PUBLICITY 57 ste DE BRABANTSE PIJL Woensdag 12 April 2017 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

107 e SCHELDEPRIJS. Woensdag 10 april 2019

107 e SCHELDEPRIJS. Woensdag 10 april 2019 107 e SCHELDE Woensdag 10 april 2019 Op woensdag 10 april 2019, pal in de heilige wielerweek tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, staat voor het internationale wielerpeloton de oudste Vlaamse

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Sponsorplan tandemteam Pelle Valé

Sponsorplan tandemteam Pelle Valé Sponsorplan tandemteam Pelle Valé Versie: mei 2011 Inleiding Bent u met uw bedrijf op zoek naar of geïnteresseerd in de sponsoring van een opvallend team? Lees dan vooral verder! Een tandemteam sponsoren

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk Link uw bedrijf aan topsport Meer exposure Meer bekendheid Vergroot uw netwerk Een ondernemende sport Surhuisterveen is bij uitstek hét noordelijke wielerdorp. Regionaal, nationaal en zelfs internationaal

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp

sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp VOORWOORD De Paardesportvereniging Eext, organisator van het Concours Hippique in Eext, is alweer volop in beweging richting

Nadere informatie

73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN

73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN 73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN Woensdag 28 maart 2018 Na een razend spannende editie vorig jaar, waarin local boy Yves Lampaert een sterk staaltje teamwerk van Quick-Step Floors afwerkte met een solo richting

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar

Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar Marketingcongres Antwerpse ondernemers Netwerken De Shop, t Eilandje 3 juni 2015 Walking dinner Na het succes van Made in Kempen live vorig jaar Brengen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 in te dienen voor 1 oktober 2011 Autonoom ProvincieBedrijf SPORT, tav Van Hauwaert Valerie, Boomgaardstraat 22 bus 1 2600 Berchem subsidies@apbsport.provant.be

Nadere informatie

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties 1 Informatiebrochure voor relaties 2 De hippische beleving van het zuiden 3 Onze wedstrijd in 11 items Driedaagse wedstrijd op 15, 16 en 17 april 2016 De wedstrijd bestaat uit dressuur, vaardigheid en

Nadere informatie

OMLOOP HET NIEUWSBLAD

OMLOOP HET NIEUWSBLAD OMLOOP HET NIEUWSBLAD HOSPITALITY + PUBLICITY ZAT 27 02 16 71 ste OMLOOP HET NIEUWSBLAD ZAT 27 02 16 Omloop Het Nieuwsblad, dé openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar. Een dag waar renners en

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

DE BRABANTSE PIJL. Woensdag 16 april 2014

DE BRABANTSE PIJL. Woensdag 16 april 2014 DE BRABANTSE PIJL Woensdag 16 april 2014 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Belgische wielergeschiedenis. De Brabantse Pijl is

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau Zaken doen in een omgeving van hoog niveau In de weekenden van 3, 4 en 5 mei & 11 en 12 mei 2019 vindt bij het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg de 15e editie plaats van Grandorse Horse Trials,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB ZAKELIJKE NAC 9 5 6 7 5 6 2 3 5 6 3 1 3 TRIBUNE 7 9 4 5 6 8 SEIZOEN 2019 / 2020 NAC HET GROOTSTE ZAKELIJKE NETWERK VAN DE REGIO NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE SPONSORING

INFORMATIEBROCHURE SPONSORING VRIJDAG 28 EN ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 12 MANNEN FIETSEN IN 36 UUR NON-STOP NAAR PARIJS EN TERUG: 1.000 KILOMETER. VOOR HET GOEDE DOEL, KINDEREN KANKERVRIJ. STEUN ONS OOK! INFORMATIEBROCHURE SPONSORING

Nadere informatie

Azencross Donderdag 29 December Loenhout

Azencross Donderdag 29 December Loenhout Azencross 2016 Donderdag 29 December 2016 Loenhout A. Azencross Loenhout B. Lokale partnerships C. VIP Formules D. Contact A. Azencross Loenhout 33 e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden!

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie