Een compleet huis voor jezelf. Met wie je het ook wilt delen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een compleet huis voor jezelf. Met wie je het ook wilt delen"

Transcriptie

1 Voor elk wat Weesps Een compleet huis voor jezelf. Met wie je het ook wilt delen Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen EEN BASISWONING VANAF V.O.N. MÉT ZOLDER EN PATIO BASISWONINGEN GEZINSWONINGEN IN EEN RIJ TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN PATIOWONINGEN

2 2 GEZINSWONINGEN fase 3 fase 1 BASISWONINGEN PATIOWONINGEN VRIJSTAANDE WONING TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN

3 03 GEZINSWONINGEN fase 1 VRIJSTAANDE WONING fase 2 BASISWONINGEN TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN PAPEVELD IN VOGELVLUCHT Papeveld wordt in fases gerealiseerd, op de locatie naast de sportvelden langs de Papelaan. In totaal telt het plan 134 koopwoningen op eigen grond. Daarnaast is in de plannen rekening gehouden met een mogelijk als laatste te bouwen appartementengebouw. Deze brochure is bedoeld om u een indruk te geven van de 48 basiswoningen, waarvan er in de eerste fase 12 gerealiseerd zullen worden. De geplande situering en fasering ziet u hiernaast afgebeeld. De witte stippellijn markeert de eerste bouwfase. Op onze website kunt u het verloop van dit project volgen. N236 Knooppunt Diemen A9 Gaasperdammerweg A1 E231 Brug Muiden N236 Noorden Hogeweyselaan N236 A1 WEESP Provincialeweg Gooilandseweg Golfclub Weesp Sportcomplex Papelaan Heemraadweg E231 Leeuwenveldseweg Papelaan Sportcomplex Papelaan Gemeenschapspolderweg 4 Aetsveld Papelaan Korte Muiderweg Sportpark Vechtoever Gooilandseweg N236

4 4 Thuis. In Papeveld, Weesp

5 05 Thuiskomen. Van je werk, van een fiets- of boottochtje in de omgeving, van een uurtje lekker sporten naast de deur, een fantastische voorstelling in het theater, een middagje funshoppen, je gewone dagelijkse boodschappen, of van school. In een buurt die direct vertrouwd aanvoelt. In je eigen huis en op je eigen grond. Dat voelt goed. Papeveld wordt straks een buurt die naar de beste Nederlandse woontraditie is opgezet. Met een mooie, evenwichtige mix van duurzame en energiezuinige koopwoningen voor mensen met verschillende woonbehoeften. Dus óók voor singles of samenwonenden die voor een redelijke prijs méér willen dan een kamer, een bovenwoning of galerijflat.

6 6 Weesp. Het beste van drie werelden Weesp is de ideale uitvalsbasis voor wie in de regio Amsterdam, Almere of het Gooi zijn of haar werk heeft. Per slot van rekening ligt het centraal tussen de A1 en A9, en ben je bijvoorbeeld met de trein binnen een kwartier in hartje Amsterdam. Bovendien ligt Weesp temidden van een prachtig en waterrijk, oer-hollands polderlandschap, waarin het heerlijk wandelen, fietsen of varen is.

7 07 Maar daarnaast heeft Weesp van zichzelf al zoveel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het historische centrum van dit voormalige vestingstadje, met z n levendige weekmarkt, leuke speciaalzaakjes, sfeervolle terrassen, grachten en bruggen, het bastion de Ossenmarkt en natuurlijk de fraaie Vecht. gebied valt in Weesp het nodige te beleven. Zo kent het stadje een rijk verenigingsleven. Geniet je van verrassende voorstellingen in het Wesopa theater. Kijk je elk jaar weer uit naar het unieke, driedaagse Sluis- en Bruggenfeest. En kun je jezelf helemaal uitleven op de sportvelden en tennisbanen langs de Papelaan. Trouwens, ook op cultureel en sportief

8 8 De sfeer van een vriendelijk tuindorp

9 9 Papeveld heeft de uitstraling en kleinschalige opzet van een tuindorp uit de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw. Met een architectuur die typisch Hollands is. Door het gebruik van voornamelijk bontrode baksteen, klassiek golvende dakpannen en grachtengroene voordeuren. Door de aandacht voor detail. En door de afwisseling van verschillende dakvormen en de royale gootoverstekken. Het is een wijk geworden waarin iedere bewoner al van ver zijn eigen huis herkent. Papeveld is - zonder de soms onmisbare auto te kort te doen - vooral vriendelijk en veilig voor spelende kinderen, voetgangers en fietsers. Er is namelijk alleen sprake van langzaam- en bestemmingsverkeer. Bovendien neemt de auto een onopvallende plaats in het straatbeeld in, dankzij de aparte parkeerhoven. Maar het meest bepalend voor de ontspannen sfeer van een tuindorp is de groene aankleding van de buurt. Het water, de tuinen, de beplanting langs de straten en het langgerekte plantsoentje in het midden van het plan: het zorgt er allemaal voor dat Papeveld straks op een natuurlijke manier aansluit op de sportvelden.

10 10 Compact. Compleet. Duurzaam én betaalbaar In Papeveld woon je al voor v.o.n. met beide benen op je eigen grond. In één van de 12 basiswoningen (verdeeld over twee blokken van zes) die in de eerste fase van Papeveld gerealiseerd gaan worden.

11 BASISWONINGEN 11

12 12 Basiswoningen Het zijn betaalbare, maar ook verrassend complete woningen. Met een herkenbare en vriendelijke architectuur, een eigen voordeur aan straat, maar liefst twee woonlagen met nog een zolder en een terras achter. Daar komt bij dat de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd worden. Wat niet alleen voordeel voor het milieu oplevert, maar ook zorgt voor een optimaal, gezond en comfortabel binnenklimaat én aanzienlijk scheelt in je stookkosten.

13 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN BASISWONINGEN BASISWONINGEN 43 C2 22 C6 28 D8 29 D4 30 D5 31 D4 32 D3 33 D7 34 D6 35 D4 36 D3 37 D1 01 A5 02 A1 03 A2 04 A4 05 A1 06 A4 07 A2 08 A1 09 A3 10 A6 11 A1 12 A4 13 A2 14 A6 15 B3 16 B1 17 B5 18 B4 19 B2 20 B6 21 B7 42 C4 23 C8 41 C3 24 C7 40 C4 25 C8 39 C3 26 C7 38 C1 27 C5 GEZINSWONINGEN GEZINSWONINGEN GEZINSWONINGEN PAPELAAN VRIJSTAANDE WONING 13

14 14 In de zomer loop je zó vanuit je woonkamer het terras op De open keuken geeft een extra ruimtelijk effect aan de woonkamer. Zo kun je tijdens het koken door toch gewoon doorkletsen met gasten of met een schuin oog naar het zes-uur-journaal of je favoriete tv-serie kijken. Aan de achterzijde zorgen de van glas voorziene deur en raampartij voor voldoende lichtinval. Maar met de optionele dubbele openslaande deuren en aan weerszijden een extra glasstrook wordt de kamer natuurlijk nóg lichter. En lijkt het heerlijk beschutte terras haast een verlengstuk van je woonkamer.

15 15 BASISWONING Begane grond Bouwnr. 40 (Type C4) Schaal 1 : 50

16 16 Zo n extra kamer boven is ideaal. Bovendien kun je ook op de zolderberging heel wat spullen kwijt Aan de achterzijde van de woning loopt het schuine dak wat langer door dan aan de voorzijde. Maar dankzij de twee dakramen is de hoofdslaapkamer op de bovenverdieping toch lekker licht en sfeervol. Naast uiteraard een badkamer met fijne douche telt deze verdieping aan de voorzijde nog een extra kamer. Ideaal voor een logé, als werkplek of - lekker chic - als garderobekamer. En helemáál handig is de zolderberging, die je met een vlizotrap bereikt. Het is namelijk een prima bergplaats voor al die spullen die je niet zo vaak nodig hebt, maar wel flink wat ruimte innemen.

17 17 BASISWONING 1 e verdieping + zolder Bouwnr. 40 (Type C4) Schaal 1 : 50

18 18 De twee kopwoningen zijn ruim genoeg voor een heel gezin Aan de kop van elk blok van zes basiswoningen staat een woning met een zogenaamde dwarskap, die zich niet alleen onderscheidt door z n andere uiterlijk en een raam in de zijgevel, maar ook door z n grotere woonoppervlak. Dat merk je niet op de begane grond, die dezelfde indeling heeft als de overige woningen, maar wel op de twee verdiepingen daarboven.

19 19 BASISWONING Begane grond Bouwnr. 38 (Type C1) Schaal 1 : 50

20 20 Extra royaal, extra luxe Zo is op de eerste verdieping de hoofdslaapkamer extra royaal én voorzien van maar liefst drie ramen. Bovendien biedt de badkamer alle ruimte voor een optioneel ligbad, bidet of toilet. Een extra slaapkamer mogelijk Vervolgens voert een vaste trap je naar de zolderverdieping die gerust een volwaardige woonlaag genoemd mag worden. Met een tweede slaapkamer, én als optie een derde slaapkamer.

21 21 BASISWONING 1 e verdieping + zolder Bouwnr. 38 (Type C1) Schaal 1 : 50

22 22

23 23 Extra woonwensen? Die nemen we graag even persoonlijk met u door In Papeveld kunt u kiezen voor een aantal standaard bouwkundige opties, zoals bijvoorbeeld voor een uitbouw of een dakkapel. Maar ook aan bijvoorbeeld een extra elektragroep of speciale wensen met betrekking tot het sanitair of de indeling wordt door ons graag voldaan. Voor dit soort vragen en wensen is er een kopersbegeleider, die alle tijd voor u neemt om verschillende opties met u door te nemen én door te rekenen.

24 24 Duurzaam gebouwd. Dat betekent goed geïsoleerd, een gezond woonklimaat en lage stookkosten

25 25 De woningen in Papeveld worden gebouwd volgens de houtconstructiebouw-methode: een milieu-vriendelijke methode, waarbij gebruik gemaakt wordt van hout dat afkomstig is uit productiebossen op het noordelijk halfrond, waar een verantwoord kap- en herplantbeleid wordt gevoerd. Extra isolatie, extra comfort Het bouwconcept kenmerkt zich verder door een extra zware isolatie van wanden, daken en vloeren, een hoge mate van kierdichting, en een stenen buitenmuur of gevelbekleding. Door deze uitstekende isolatie én door de ankerloze spouwmuren en vloeren wordt geluidsoverdracht richting de buren tot een minimum beperkt. De vensters zijn standaard uitgerust met Hoog Rendement (HR++) beglazing. Hierdoor blijven de woningen s winters comfortabel warm, zonder veel energie te verbruiken. Optimale verwarming en ventilatie Daarnaast worden de woningen voorzien van een geïntegreerd verwarmings- en ventilatiesysteem met warmte-terugwin-unit, dat zorgt voor de automatische afvoer van vochtige, gebruikte lucht en de aanvoer van verse, verwarmde lucht, die - via roosters in de wand of vloer - elk vertrek binnenstroomt. Daarbij wordt de lucht door een speciaal filter ontdaan van stofdeeltjes, wat bijzonder prettig is voor mensen met aandoeningen aan de luchtwegen of allergieën. Een bijkomend voordeel: door het gebruik van roosters zijn radiatoren overbodig, zodat je meer ruimte overhoudt en flexibeler bent bij het inrichten van je huis. Een lagere energierekening Dankzij het gebruik van veel hout, de goede isolatie en de toepassing van lucht in combinatie met een warmte-terugwin-unit worden je stookkosten met ongeveer de helft teruggebracht, in vergelijking met een bestaand huis dat op de traditionele manier geïsoleerd en verwarmd wordt.

26 26 Woningborg Garantie- en waarborgregeling Wat houdt de Woningborg Garantieen waarborgregeling in? De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. Het certificaat wordt uitgegeven door Woningborg N.V. onder de naam Woningborg-certificaat. Woningborg: geeft u meer zekerheid Voordat een bouwonderneming zich kan inschrijven bij Woningborg, toetst Woningborg de bouwonderneming op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. Bij ieder bouwplan worden de tekeningen en technische omschrijving getoetst aan het Bouwbesluit. Ook wordt de concept (koop-/)aannemingsovereenkomst beoordeeld op een goede balans in de rechtsverhouding tussen koper en bouwonderneming. Wat betekent de Woningborg Garantieen waarborgregeling voor u? Als u een huis met Woningborg Garantie koopt, betekent dit voor u o.a. het volgende: gaat uw bouwonderneming tijdens de bouw failliet, dan zorgt Woningborg voor afbouw van uw woning. Is afbouw om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekt Woningborg u een financiële schadeloosstelling. de bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Woningborg waarborgt de garantieverplichting van de bouwonderneming, anders gezegd als de bouwonderneming niet meer kan of wil herstellen dan draagt Woningborg hier zorg voor. bouwondernemingen, die bij Woningborg zijn ingeschreven, zijn verplicht om een model (koop-/) aannemingsovereenkomst met bijbehorende algemene voorwaarden en toelichting te gebruiken. Het modelcontract vormt de contractuele basis voor de rechtsverhouding tussen u als koper en de bouwonderneming. In dit modelcontract zijn de rechten en plichten van de koper en de bouwonderneming evenwichtig vastgelegd. wanneer er na oplevering van de woning geschillen tussen de koper en de bouwonderneming ontstaan over de kwaliteit van de woning dan kan Woningborg hierin bemiddelen. Wat valt niet onder de Woningborg Garantie? Onderdelen die niet door of via de bouwonderneming worden uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld minderwerk), vallen niet onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Daarnaast worden in uw (koop-/) aannemingsovereenkomst en in de Woningborg Garantie- en waarborgregeling een aantal aspecten genoemd die van de garantie zijn uitgesloten.

27 27 Bewust omgaan met energie wordt steeds belangrijker Uw woning gebruikt energie voor verwarmen van de woning en het geven van warmtapwater. Lekker douchen in 5 minuten of in 10 minuten of de thermostaat op 25 graden of op 20 graden instellen alles heeft in vloed op uw energieverbruik. Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen van een woning is het daarom belangrijk dat u betrouwbare informatie heeft over de energiezuinigheid van de woning. Hiervoor is het Energielabel opgezet, een algemeen label voor woningen dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is, in vergelijking met soortgelijke huizen, uitgedrukt in A++ tot en met G in respectievelijk de kleuren donkergroen tot en met rood. Energielabel A++ (donkergroen) is zeer zuinig en energielabel G (rood) is zeer onzuinig. Woningen die jonger zijn dan 10 jaar hebben geen verplichting tot een energielabel. Deze nieuwbouwwoningen voldoen aan de gestelde wettelijke eisen voor bouwvergunning, hieronder valt o.a. een EPC-berekening (Energie Prestatie Coëfficiënt). Uw totale jaarlijks energieverbruik is sterk afhankelijk van het gebruik in en om de woning, buitenverlichting, 60 Watt gloeilampen of 5 Watt LED verlichting, een energiezuinige koelkast, wasmachine en wasdroger alle apparaten die elektrische stroom en/of gas verbruiken zijn van invloed op uw uiteindelijk energieverbruik. Een energiezuinige woning biedt behalve voor het milieu ook voor de bewoners veel voordelen. Een goede isolatie van uw woning betekent dat de energierekening aanzienlijk lager zal uitvallen. Daarnaast geeft het A+ Label de woning een hogere toekomstwaarde en dat kan een extra trekker zijn voor mogelijke verkoop van de woning in de toekomst. De woningen in Plan Papeveld hebben een EPC van 0.6 overeenkomstig een energielabel A+, een zeer zuinige woning.

28 28 De koop-/ aannemingsovereenkomst Wanneer u besluit tot de aankoop van een woning, wordt dit contractueel vastgelegd in een koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst met de daarbij behorende contrastukken als verkooptekeningen, technische omschrijving, etc, U ontvangt voor ondertekening alle benodigde informatie en documentatie ter inzage en goedkeuring. De makelaar zal u een toelichting op deze kopersinformatie geven. Er is sprake van een zogenaamde gescheiden koop-/ en aannemingsovereenkomst. Dit houdt in dat u een aparte koopovereenkomst afsluit met VOF t Hof van Weesp voor de aankoop van de (eigen) grond. Met Ooms Bouw B.V. sluit u een aannemingsovereenkomst voor de bouw van de woning. Deze twee overeenkomsten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De koopovereenkomst verplicht VOF t Hof van Weesp de (eigen)grond te leveren en de aannemingsovereenkomst verplicht aannemer Ooms Bouw B.V. alle werkzaamheden ten behoeve van de realisatie betreft van de woning uit te voeren. U bent als koper verplicht de koopsom en de aanneemsom (in termijnen) te betalen. Nadat de overeenkomsten door u en verkopende partijen VOF t Hof van Weesp en Ooms Bouw B.V. zijn ondertekend, ontvangt u binnen enkele dagen een kopie. Het origineel gaat naar de projectnotaris die de akte van levering zal opstellen. Kopersbegeleiding Ooms Bouw B.V. en VOF t Hof van Weesp hechten grote waarde aan een goede relatie met de koper. Wij willen u als koper voor en tijdens het bouwproces een goede begeleiding beiden. Velen van u zullen voor het eerst te maken krijgen met het bouwproces. Dit roept ongetwijfeld een aantal vragen bij u op, stel ze gerust aan de makelaar. Voor alle vragen die u heeft in de aanloop tot en met de aankoop van de woning, kunt u bij de makelaar terecht. Na de koop van de woningen zal de kopersbegeleider uw aanspreekpunt zijn voor uw koperswensen en meerwerkopties. In de bouwperiode wordt u op de bouw uitgenodigd om de stand van het werk te bekijken en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen over het bouwproces.

29 Kopersinformatie 29

30 30 Tot slot: de kleine letters groot geschreven

31 31 Deze brochure is geen contractstuk of behorende daar toe. De brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische, technische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen of wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Verkoop van de woningen geschiedt onder voorbehoud van verkrijgen omgevingsvergunning, of andere van overheidswege geëiste vergunningen. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in kleur, materiaal en afwerkingen zonder dat één of ander afbreuk doet aan de kwaliteit en bruikbaarheid van de woning; deze wijzigingen zullen geen der partijen enig recht geven tot verrekening van meer of minder kosten. De op tekening ingeschreven maten zijn circa maten. De afgebeelde perspectieftekeningen zijn een impressie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Alle ingetekende verfraaiingen, meubelen, huishoudtoestellen, keuken, tuininrichtingen etc. worden niet geleverd. In overleg met de gemeente Weesp wordt de openbare ruimte ingericht. Aan wijzigingen in de openbare inrichting en verlichting ten opzichte van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning is van toepassing. Paap Noot Mies

32 woneninpapeveld.nl VERKOOPINFORMATIE: ONTWIKKELING VAN: De Vuurtoren makelaardij o.z. a nieuwbouw@demakelaars.nl oomsontwikkeling.nl eigenhaard.nl V.O.F. t Hof van Weesp: een samenwerking van Ooms Ontwikkeling en woningstichting Eigen Haard. BASISWONINGEN GEZINSWONINGEN IN EEN RIJ TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN PATIOWONINGEN

Een heerlijk comfortabele woning. Waarin u samen een leven lang geniet

Een heerlijk comfortabele woning. Waarin u samen een leven lang geniet Voor elk wat Weesps Een heerlijk comfortabele woning. Waarin u samen een leven lang geniet Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen WONEN LANGS HET WATER. IN EEN PATIOWONING MET SLAAPKAMER OP DE BEGANE

Nadere informatie

Gun je kinderen en jezelf de ruimte. Binnen én buiten. Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Voor elk wat Weesps

Gun je kinderen en jezelf de ruimte. Binnen én buiten. Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Voor elk wat Weesps Voor elk wat Weesps Gun je kinderen en jezelf de ruimte. Binnen én buiten Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen GEZINS- WONINGEN IN EEN RIJ OF TWEE- ONDER-ÉÉN- KAPPER MET EEN FIJNE TUIN BASISWONINGEN

Nadere informatie

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl Voor elk wat Weesps Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen www.woneninpapeveld.nl 2 3 Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Ze liggen vandaag de dag misschien niet altijd voor

Nadere informatie

APPARTEMENTEN COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE

APPARTEMENTEN COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE APPARTEMENTEN M I D D E N D O R P COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE W onen in een landelijke omgeving met een zeer groot aanbod van horeca en gespecialiseerde winkels? Drunen biedt het. Comfortabel

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord 16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord Een woningbouwprogramma voor alle doelgroepen met ééngezinswoningen, tweekappers en bouwkavels voor vrijstaande woningen. 16 Fraaie tweekappers In Noord

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage De Buitenplaats Welkom in Geldermalsen Wonen in de Betuwe Nieuwbouwproject De Plantage, dé plek voor heerlijk wonen, lekker leven. Jonge stellen, gezinnen met kinderen

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 109, 3262 XC Oud-Beijerland Algemeen Bent u opzoek naar een sfeervolle, authentieke woning, maar heeft u geen

Nadere informatie

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 15 rijwoningen Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7 Groen en landelijk Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper)

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper) Dwarstak 15 9223 NE Houtigehage 324.500 (kosten koper) Page 1 of 7 Dwarstak 15, 9223 NE Houtigehage Overzicht Vrijstaande Finse logwoning met vrijstaande garage Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

Familiehuis in een fantastische buurt!

Familiehuis in een fantastische buurt! Familiehuis in een fantastische buurt! Bikbergerweg 17 Huizen www.bikbergerweg17.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 503 m² 1927 in overleg 945.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. vrijstaande woningen type Diana en Castrum

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. vrijstaande woningen type Diana en Castrum Samen Bouwen in Naaldwijk Hoogeland vrijstaande woningen type Diana en Castrum Welkom in Het Westland Het Westland, een gebied dat vooral bekend staat om haar kassen, tuinbouw en stranden. Het Westland

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Samen Bouwen in Naaldwijk Hoogeland Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Welkom in Naaldwijk - Hoogeland Het Westland, een gebied dat vooral bekend staat om haar kassen, tuinbouw en stranden.

Nadere informatie

Tuindorp. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen

Tuindorp. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen Tuindorp 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen 2 Wonen in de sfeer van de jaren 30 Samen met Brummelhuis invulling geven aan uw droomhuis Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Een unieke woning

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel

12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel 12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel De Hoogeweidseweg Wonen nabij het stadscentrum van Tiel In het hart van Tiel heeft stadsvernieuwing alle aandacht. Het levend en aantrekkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

FASE III

FASE III www.wonenaandemeander.nl FASE III 2 Inhoud 201 210 211 212 213 O type N1-N2 O1-O2 Hoekwoning drie- en vier-onder-één-kap Bouwnummers 207, 209, 210 Pagina 17 202 203 M N type M1 204 205 206 209 208 207

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18.

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18. DRIELAAGSE RIJWONING Wat een heerlijke plek om thuis te komen! Een ideale plek om vrienden te ontvangen, lekker te tafelen en vanuit hier erop uit te trekken. De drielaagse rijwoningen zijn er in twee

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl RUIME GEZINSWONING OP UNIEKE LOCATIE ALGEMENE OMSCHRIJVING Mooie, zeer goed onderhouden, ruime dertiger

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

BARNEVELD. Vraagprijs: 372.500 euro kosten koper

BARNEVELD. Vraagprijs: 372.500 euro kosten koper BARNEVELD Vraagprijs: 372.500 euro kosten koper Deze fraaie twee-onder-een-kapwoning uit 1937 is gemoderniseerd met veel aandacht voor de authentieke stijlkenmerken. De woning staat in een rustige straat

Nadere informatie

Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix

Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix www.woneninlarix.nl Vathorst I-Centrum A1 Winkelcentrum Vathorst A28 Station Vathorst De ron Amersfoort Amersfoort ligt in het hart van Nederland. Via

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Winschoten Kloostervallei 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Aangenaam wonen in Kloostervallei, Winschoten Winschoten, de woonstad van Oost-Gronigngen. Daar waar u kunt wonen op een mooie plek,

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester Te koop Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk Burgermeester Moonshof Wonen in een vertrouwde omgeving Inhoudsopgave Locatie 5 Wonen 8 Slapen 11 Hobby 13 Sanitair 14 Keuken 15 Financiering

Nadere informatie

Sporenring 224 Goirle herenhuis

Sporenring 224 Goirle herenhuis Sporenring 224 Goirle herenhuis Wonen en leven in bosrijk Goirle De gemeente Goirle is centraal gelegen in de provincie Brabant, op steenworp afstand van Tilburg, vlakbij Hilvarenbeek, Alphen en Poppel

Nadere informatie

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij Zwanebloem 1 Kockengen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Deze ruime, goed onderhouden, vrijstaande woning met inpandige garage en een parkeerplaats op eigen terrein ligt op de hoek van de straat

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Samen Bouwen in Meppel de Botter

Samen Bouwen in Meppel de Botter Samen Bouwen in Meppel de Botter Welkom in Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. Postbus 159 4460 AD Goes Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. Postbus 159 4460 AD Goes Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96 NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96 In de Dorpsstraat 116 in Heinkenszand bieden wij u een totaal gerenoveerde boerenwoning aan met een

Nadere informatie

Mercatorschans VILLA M

Mercatorschans VILLA M Mercatorschans VILLA M ARCHITECTENBUREAU KREATUUR de afgebeelde serre is optioneel KREATUUR Natuurlijk wonen voor iedereen! Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting

Nadere informatie

Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning

Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning DUURZAME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING Karakteristiek wonen in Oost-Souburg Het vriendelijke Oost-Souburg (gemeente Vlissingen) ligt op Walcheren, op korte

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE 16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE DE WONINGEN HEBBEN EEN BIJZONDERE LIGGING, MET DIEPE TUINEN GELEGEN AAN HET WATER OF HET GROEN. DICHTBIJ HET AGATHEPARK EN HET DORPSHART VAN KROMMENIE

Nadere informatie

SINT ANNAPAROCHIE, OVER T SET

SINT ANNAPAROCHIE, OVER T SET SINT ANNAPAROCHIE, OVER T SET Prijzen vanaf 229.000,= V.O.N. Nieuwbouwplan van 6-tal sfeervolle en energiezuinig gebouwde halfvrijstaande woningen met garage gelegen op rustige en kindvriendelijke woonstand

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. WONEN EN WERKEN COMBINEREN?! Deze ruim bemeten, onderhoudsvriendelijke en praktisch ingedeelde, vrijstaande villa met dubbele garage

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 8 twee-ondereen-kapwoningen Types: C1, C2, D2 en E Groen en sfeervol Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Planetenlaan 17, Assen

Planetenlaan 17, Assen Planetenlaan 17, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.000 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Heerlijk ruim royaal wonen

Heerlijk ruim royaal wonen Heerlijk ruim royaal wonen 20 ROBUUSTE RIJWONINGEN Buiten spelen tot het donker wordt RUST EN RUIMTE Je woont in de groene wijk Kernhem: een levendige wijk waar je je direct thuis voelt! De wijk met een

Nadere informatie

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k.

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs 319.000,- k.k. Biezen 25 - Dongen Vraagprijs 319.000,- k.k. Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage en tuin op het noordwesten. Rustig gelegen woning in het centrum van Dongen. Van den Bosch

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

dorps wonen, Gegarandeerd garantie Over smaakt valt te twisten. Maar niet over zaken die goed geregeld behoren te zijn. Vandaar dat de woningen zijn gebouwd met SWK garantie. Daarmee ben je er zeker van

Nadere informatie

Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk ,- k.k.

Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk ,- k.k. Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk 375.000,- k.k. Sate Steenbergenstrjitte 15. 8561 DW, Balk Vrijstaand wonen op mooie locatie en op ruim perceel, dat kan hier. De woning is gebouwd in 2007, staat op een

Nadere informatie

Inleiding. Omgeving en project. Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van

Inleiding. Omgeving en project. Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van 8 patiowoningen Baakwoning Inleiding Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van s-gravenzande, bouwt Lithos bouw & ontwikkeling een aantal zeer bijzondere,

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt De Hoopstraat 39 1335 WC ALMERE Oostvaardersbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00

Nadere informatie

Duurzame koopwoningen in een groene omgeving. Een prachtige en historische plek om te wonen SLOTTUIN-HEEMSTEDE.NL

Duurzame koopwoningen in een groene omgeving. Een prachtige en historische plek om te wonen SLOTTUIN-HEEMSTEDE.NL Duurzame koopwoningen in een groene omgeving Een prachtige en historische plek om te wonen SLOTTUIN-HEEMSTEDE.NL WONEN IN HEEMSTEDE Het goede van het oude met het beste van het nieuwe Met de naam Heemstede

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere Samen bouwen in Gieten Goornsenaere Welkom in Gieten Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze en is als woonplek zeer geliefd. Het heeft uitstekende

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

VAN EVERDINGENSTRAAT 29 ALKMAAR 698.000 k.k. www.vaneverdingenstraat29.nl Van Everdingenstraat 29, Alkmaar Oud of toch nieuw, of nieuw maar toch oud, dat kenmerkt deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Eigentijds, gezellig en stijlvol huis!

Eigentijds, gezellig en stijlvol huis! Eigentijds, gezellig en stijlvol huis! Marconistraat 119 Hilversum www.marconistraat119.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 127 m² 2006 in overleg 359.000 k.k. Bijzonderheden

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie