Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders ALGEMEEN Informatieavond Gisteravond hielden wij de jaarlijkse Informatieavond in alle klassen. Er was weer gelegenheid om kennis te maken met elkaar en nieuwe leerkrachten en daarnaast een heleboel informatie over wat dit jaar staat te gebeuren en hoe school en ouders daarin optimaal samen kunnen werken. De jaarverslagen van Ouderraad en Medezeggenschapsraad volgen later. We kiezen ervoor geen presentaties te houden omdat de opkomst van geïnteresseerde ouders hierbij de afgelopen jaren zeer laag was. Het is tijd voor een andere aanpak! Mocht u toch vragen hebben dan kunt u die altijd stellen aan een van de MR- of OR leden of middels een mailtje naar info@obs-devuurtoren.nl. Wij zorgen dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt. Studiedag OPO IJmond Afgelopen vrijdag waren de kinderen vrij en hadden wij een Studiedag voor alle medewerkers van OPO IJmond. Op deze dag lag de focus op de toekomst van het Primair Onderwijs. De veranderende samenleving stelt andere eisen aan mensen en dus zullen we met elkaar onze kinderen moeten voorbereiden op een tijd waarin ontelbare mogelijkheden zich aandienen. Wij willen steeds meer aandacht besteden aan zelfstandigheid en het maken van verstandige keuzes. Ook computervaardigheden, samenwerken en het ontdekken en ontwikkelen van eigen talenten willen wij veel aandacht geven op de Vuurtoren. Komend jaar zullen wij een aantal besluiten nemen die bijdragen aan dit nieuwe concept en toekomstbestendig Onderwijs! Administratie Juf Frieda gaat na heel veel jaren trouwe dienst de Vuurtoren verlaten. Op vrijdag 28 september neemt het team afscheid van haar. Kinderen en ouders krijgen aan het begin van de middag (13.30 uur) gelegenheid om afscheid te nemen. We gaan juf Frieda heel erg missen en hopen haar nog af en toe in de school te zien voor een borrel of ondersteuning bij de overblijf. Gelukkig hebben we een vervangster gevonden die het administratieve werk gaat overnemen vanaf 1 oktober: Hanneke Drewes. Hanneke gaat op maandagen op Oost werken en op woensdag en donderdag op west. Zij zal op deze werkdagen tot ongeveer uur aanwezig zijn. STAAL en SIL U hebt deze week van ons al de Informatiebrief over Staal ontvangen. De kleuters zijn begonnen met het nieuwe aansprekende programma Sil op School.

2 Ateliers Op vrijdag 12 oktober starten we met onze eerste serie Ateliers. Om de kinderen alvast in de stemming te brengen, maken we de onderwerpen nu bekend. Op locatie West voor groep 5 t/m 8 zijn de onderwerpen: Toneel, Ruimtevaart en Zintuigen Op locatie West voor groep 1 t/m 4 Zijn de onderwerpen: Zingen en muziek, Dans, Techniek Op locatie Oost voor de groepen 5 t/m 8 zijn de onderwerpen: Hockey, Het beste idee van Nederland en Druktechnieken. Op locatie Oost voor de groepen 1 t/m 4 Zijn de onderwerpen: Papier, Lucht en zweven, Creatief. Gedurende het jaar zullen alle leerlingen de Ateliers volgen die bij hun groep horen. Inschrijven hoeft dus niet meer. We werken met een roulatiesysteem en hopen er op dat kinderen verrast worden en zichzelf en anderen laten verrassen met hun talenten en kwaliteiten. GGDFlits Vaccinatiecampagne najaar 2018 In september start de vaccinatiecampagne. Wie worden er uitgenodigd? Voor BMR- en DTP vaccinatie: Alle kinderen die in 2018 negen jaar zijn of worden De BMR-prik beschermt tegen bof, mazelen en rode hond. De DTP-prik beschermt tegen difterie, tetanus en polio. Voor HPV vaccinatie : Meisjes die in jaar zijn of worden. De HPV-prik beschermt tegen een infectie met het HPV-virus Voor Meningokokken ACWY: Alle tieners die dit jaar tussen 1 mei en 31 december 14 jaar worden. Verdere planning voor de Meningokokken ACWY vaccinatie: Maart/april 2019: geboortejaren: 2005, 2001 en een deel van 2004 (geboren tussen en ). September/oktober 2019: geboortejaren 2002 en Meningokokken ACWY beschermt tegen de meningokokkenbacterie, typen A, C, W en Y Deze vaccinaties geeft GGD Kennemerland op verschillende locaties door de hele regio. Wilt u meer waar of meer informatie? Kijk dan op: School tv heeft nog een leuke Quiz voor kinderen over vaccineren.

3 WEST: Locatie Koningsplein Glimlachjes Naast de zandbak lag een enorme plas regenwater en toen de kleuters naar buitengingen waren er snel kinderen in de weer met zand en water. Modder maken was helemaal geweldig en een meisje zei enthousiast: Juf, wij spelen jakkie. In de kring ging het gesprek over huisdieren en iemand vertelde dat er wel eens een vreemde poes naar binnen was gekomen. Hoe dat kon? Het raam staade open juf. Dat is bij ons ook wel eens gebeurd, zei een ander kind, maar de poes klopte gewoon aan bij ons met zijn scherpe handjes. Er stonden een aantal kinderen om hun handen te wassen, toen één van de kinderen met een benauwd gezicht zei: Juf, als het water klinkt moet ik heel nodig plassen. Trek je m niet aan, dan kan je er een slaatje uit slaan. De schoolvakantie is helaas weer voorbij. Wij hopen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Graag willen wij u weer u vragen of u ons weer wil helpen, met inzamelen van kleding voor Bag2School. Op dinsdagochtend 6 november wordt de kleding weer opgehaald door de bag2school bus. Vraag je familie, buren of ze nog oude kleding hebben. Sjouwen, slepen en sleuren met zakken. Onze school krijgt 0,30 per kilo. Daar kunnen we voor onze kinderen weer leuke en extra dingen voor doen. Op kunt u meer lezen over wat deze organisatie doet. Wat willen we zoal doen met de opbrengst? * Nieuwe leesboeken aanschaffen; * Spelletjes voor buiten aanschaffen; * Nieuwe sporttenues aanschaffen. Inzamelmoment: Iedere vrijdag tijdens schooltijden (8.30 uur t/m uur, met uitzondering van vakanties en feestdagen). U kunt de kleding in dichte (vuilnis)zakken naast de schuur zetten, wij zorgen er dan voor dat alles op de juiste plek komt. Wat mag ingeleverd worden? Tweedehands kleding, Lakens, Dekens, Gordijnen, Knuffelbeesten, Schoenen (alleen per paar), Riemen / Ceinturen, Handtassen, Matten, Dekbedden. Dank u wel namens de ouderraad en leerlingen OBS de Vuurtoren West, Koningsplein 1 IJmuiden.

4 Steun onze school Als u de dagelijkse boodschappen doet bij de Vomar ontvangt u op de Klant- Is- Koning klantkaart, gratis de zogenaamde Kikpunten. De Vomar steunt via dit systeem verschillende goede doelen. U kunt zelf aangeven aan welk doel uw punten worden geschonken. Eén van die doelen is onze school OBS de Vuurtoren. De Ouderraad van school organiseert die evenementen die buiten het gewone lespakket vallen, maar die het schoolgaan voor onze kinderen nog leuker maken. Zoals bijvoorbeeld de Sint-, Kerst- en Paasviering, wat lekkers bij de sportdag, het jaarlijkse schoolreisje Deze feestjes worden o.a. betaald van de (vrijwillige) ouderbijdrage. Maar u zult begrijpen het extraatje van de Kikpunten is een -meer dan- welkome aanvulling! Bij de Vomar kunt u de klantkaart gratis aanvragen. Heeft u al een kaart en wilt u de Kikpunten toekennen aan school? Graag! U kunt uw klantenkaartnummer noteren op de inschrijflijsten die bij de deur van de klas van uw kind(eren) hangen. Dank u wel namens de Ouderraad Schilderijlijsten De eerste herfststorm heeft Nederland bereikt, maar daar willen wij op de Vuurtoren nog niet aan geloven. De kinderen van de huidige groepen 6 en 7 hebben eind vorig schooljaar zomerse schilderijen gemaakt. Deze hangen de komende periode in de schilderijlijsten aan de muur. Zo kunt u toch nog even terugdenken aan de prachtige zomer die wij hebben gehad. OOST: Locatie Heerenduinweg We zijn blij dat we weer een aantal ouders hebben gevonden die vaste klussen voor de school gaan doen komend jaar. Er is een bijna volledig vernieuwde Ouderraad die gaat ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van leuke activiteiten en feestdagen voor de kinderen. Ook hebben we twee moeders gevonden die na iedere vakantie de kinderbolletjes op Luizen zullen controleren. Mocht er onverhoopt een uitbraak van Luizen zijn dan kunnen we ook een beroep op hen doen. Zorgt u ook voor regelmatige controle bij uw eigen kind? Op die manier houden we ze hopelijk op afstand! Vanuit groep 1/2 Wij verwelkomen in groep 1: Selma, Donn, Silla en Danisha, en hopen dat zij een fijne en leerzame tijd bij ons op school hebben! Op maandagochtend heeft groep 1/2 vanaf uur gym van de vakleerkracht op school. Zorgt u voor de gym kleding? De gymles begint om uur, dus wilt u er voor zorgen dat u uw kind(eren) op tijd op school brengt?

5 West: Kumara, Maks, Roan, Omar, Tristan, Qeisha en Reaven Oost: D-J, Jomani, Esther Beide Locaties September: Dinsdag 25 september: Swimming s Cool groep 5/6 Donderdag 27 september: Brandoefening Oktober: Dinsdag 2 oktober: Inloopspreekuur GGD en CJG Woensdag 3 oktober: Start kinderboekenweek. Thema: Vriendschap Dinsdag 9 oktober: Swimming s Cool groep 7/8 Woensdag 10 oktober: Boekenmarkt Vrijdag 12 oktober: Ateliers 1 blok 1 Dinsdag 16 oktober: Swimming s Cool groep ¾ Woensdag 17 oktober: Nio afname groep 8 Donderdag 18 oktober: Schoolfotograaf Vrijdag 19 oktober: Ateliers Maandag 29 oktober: Techport 3 /4 oost Dinsdag 30 oktober: Swimming s Cool groep 3/4

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 oktober 2018 Studiedag Afgelopen dinsdag hadden wij met het team onze studiedag. Het thema van de studiedag was het effectieve directe instructiemodel (EDI).

Nadere informatie

O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Koningsplein 1, 1975 DR IJmuiden Telefoon: Website:

O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Koningsplein 1, 1975 DR IJmuiden Telefoon: Website: O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Koningsplein 1, 1975 DR IJmuiden Telefoon: 0255-514620 E-mail: info@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl 23 maart 2018 OBA Vorige week heeft u via uw kind een

Nadere informatie

Opening Kinderboekenweek

Opening Kinderboekenweek Opening Kinderboekenweek Op woensdagochtend is op De Wilgen de Kinderboekenweek feestelijk geopend. Zoals u eerder in onze speciale Kinderboekenweek editie heeft kunnen lezen staat tijdens deze week het

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 12 van 5 maart 2015

Nieuwsbrief nummer 12 van 5 maart 2015 Basisschool "'t Keuningshöfke", Karel-V-straat 45, 6104 BR Koningsbosch. Tel. nr. 0475-301274 E-mail: info@keuningshofke.nl Nieuwsbrief nummer 12 van 5 maart 2015 1. Hoofdluis Afgelopen week zijn er restanten

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief

Nieuwsflits 2. Luizen. Kennismakingsgesprekken. In deze nieuwsbrief Nieuwsflits 2 Casembrootstraat 58 1972 CC IJmuiden Tel.: 0255-514471 E-mail: info@vliegendehollander.net Website: www.vliegendehollander.net In deze nieuwsbrief 5-9-2019 Informatie-avond Luizen Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Bezoek bibliotheek groepen 3

Bezoek bibliotheek groepen 3 Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Week 39 In deze nieuwsbrief Bezoek de Olmenhorst groepen 1/2 Bezoek bibliotheek groepen 3 Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuws uit de kijker

Nieuws uit de kijker Nieuws uit de kijker Nummer 11 o.b.s. de Sterrekijker van der Hoopstraat 54 1945 TT Beverwijk 0251-243816 Info@desterrekijker.nl www.desterrekijker.nl Vanuit de directie Kijkavond Volgende week dinsdag

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG NUMMER 3 JAARGANG 32 05-10-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 4 oktober Algemene ledenvergadering ouderraad 5 oktober Dag van de leraar 8 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 10,11 en 12 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief DGVG. Daaf Gelukschool, Vestiging Gunning op de Daaf Geluk

Nieuwsbrief DGVG. Daaf Gelukschool, Vestiging Gunning op de Daaf Geluk Daaf Gelukschool, Vestiging Gunning op de Daaf Geluk Jaargang 1, nummer 2, 12 oktober 2018 Welkom bij dit tweede nummer van de nieuwsbrief. Net als bands na hun eerste succesvolle album vaak moeite hebben

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het pagina 1 van 5 Bekijk deze nieuwsbrief online Nieuwsbrief SBO Het Kompas In deze nieuwsbrief ontvangt u de informatie vanuit school en ook de informatie die wij ontvangen van onze samenwerkingspartners.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

nummer 5. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken

nummer 5. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken 17-10-2017 nummer 5 Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken HOOFDLUIS IN DE SCHOOL In het vorige BDH stond al een berichtje over hoofdluis. Er is vorige week nog één nieuwe melding van

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

Oproep schoolfeest! Donderdag 31 maart is de datum van onze schoolfeestdag in het kader van Afrika!!

Oproep schoolfeest! Donderdag 31 maart is de datum van onze schoolfeestdag in het kader van Afrika!! Week 6 GGDFlits Alle kinderen die in 2016 negen jaar zijn of worden, krijgen van de GGD een uitnodiging voor vaccinatie, de BMR- en DTP. De BMR-prik beschermt tegen bof, mazelen en rode hond. De DTP-prik

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen Nieuwsbrief Projectweken Februari 2016 IN DIT NUMMER: Projectweken 1 Het jaar van het boek 1 Open dag 16 maart 2 Sportservice fit-week 3 GGD Flits 3 Op dinsdag 8 maart starten wij weer met ons jaarlijkse

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M e i 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei 2015. Gedurende de laatste weken van dit schooljaar zijn veel activiteiten gepland. Voor de groepen

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders

Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders Nieuwsbrief tweewekelijks informatie voor ouders ALGEMEEN Beste ouders, Met Nicolien gaat het iedere dag een beetje beter. We hopen dat zij na de kerstvakantie langzaam weer kan beginnen. Ondertussen worden

Nadere informatie

Nova wordt binnenkort 4 jaar zij gaat wennen in de klas van Geesje. We wensen je een fijne tijd toe op De Boog.

Nova wordt binnenkort 4 jaar zij gaat wennen in de klas van Geesje. We wensen je een fijne tijd toe op De Boog. Montessorischool De Boog 6 februari 2015 Nr. 12 In dit nummer: Nieuwe leerlingen Gevonden voorwerpen Verloren voorwerpen Kunstmenu Jogchem Jalink Vijf gelijke dagen Roodvonk Montessoritentoo nstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 11: 30 juni 2017 Informatie rondom onderzoek naar andere schooltijden (continurooster)

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr mei 2018

Nieuwsbrief nr mei 2018 Nieuwsbrief nr. 17 17 mei 2018 Kalender Vr 18-5 Verkeersexamen groepen 8 Ma 21-5 2 e Pinksterdag; vrije dag Di 29-5 Avond-4-daagse Wo 30-5 Avond-4-daagse Do 31-5 Avond-4-daagse Volgende nieuwsbrief Besluit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda Koetkrant Woensdag 4 oktober 2017 Agenda 5 oktober 2017 : Landelijke staking, school is gesloten 4 t/m 15 oktober 2017 : Kinderboekenweek 13 oktober 2017 : Boekenruilbeurs 18 oktober 2017 : Kijkkwartier

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Medezeggenschapsraad

Beste ouders/verzorgers, Medezeggenschapsraad SCHOOLJAAR 2013-2014 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Hoewel het grote feest zelf net niet in deze maand valt, is er wel een aantal traditionele Carnavalsactiviteiten dat we

Nadere informatie

nummer 5 25 september 2015

nummer 5 25 september 2015 nummer 5 25 september 2015 Weekagenda: Maandag 5 oktober: Groep 1-2-3 vrij! Woensdag 7 oktober: Start Kinderboekenweek Zaterdag 9 oktober: Dag van de duurzaamheid Zondag 11 oktober: Open Dag van 10.00u-12.00u

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie