Coaches/begeleiders LET OP!! Let op welke kleedkamers voor jouw team wordt aangewezen op de borden en houd je daaraan!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Coaches/begeleiders LET OP!! Let op welke kleedkamers voor jouw team wordt aangewezen op de borden en houd je daaraan!!"

Transcriptie

1 Coaches/begeleiders LET OP!! Let op welke kleedkamers voor jouw team wordt aangewezen op de borden en houd je daaraan!! Voor het spelen op kunstgras zijn handbalschoenen met goed profiel nodig. Er mag absoluut niet met voetbalschoenen op gespeeld worden, evt. speciale kunstgrasschoenen mogen natuurlijk wel. Het hek zit op slot, de sleutel ligt bij de beheerder. Het 1e team haalt de sleutel op, opent het hek en brengt de sleutel weer terug bij de beheerder. Het laatste team haalt de sleutel weer op en doet het hek op slot en brengt dan de sleutel weer terug bij de beheerder. Is het volgende team nog niet aanwezig dan moet het hek ook weer afgesloten worden. Mocht de beheerder niet aanwezig zijn dan kan je de sleutel vragen achter de bar. VELDhandbal woensdag 10 september uur Verburch D3-VENECO VELO D4 vertrek uur uur VENECO VELO E1-Oliveo E2 SR.wordt door de coach van E1 voor gezorgd. VELDhandbal donderdag 11 september DBjeugd 19:00 uur VENECO VELO DB2-ODIS DB2 SR.Shenna v.aalst veld 2 VELDhandbal vrijdag 12 september DAjeugd uur Snelwiek DA1-VENECO VELO DA1 SR.de Kort Sportpark De Vaan ROTTERDAM VELDhandbal zaterdag 13 september DCjeugd 13:35 uur Oliveo DC2-VENECO VELO DC4 vertrek uur mfa Het Nest PIJNACKER 17:00 uur Rijnstreek DC1-VENECO VELO DC5 vertrek uur Rowah Sportpark de Sniep WADDINXVEEN 14:50 uur ODIS D1-VENECO VELO D1 vertrek uur 13:20 uur WPK/Westlandia D3-VENECO VELO D4 vertrek uur res.shirts!! veld 2 13:00 uur TOGB D1-VENECO VELO D5 vertrek uur Sportp Het Hoge Land BERKEL/RODENRIJS 11:50 uur Hercules E2-VENECO VELO E2 vertrek uur veld 2

2 10:00 uur TOGB E1-VENECO VELO E3 vertrek 8.45 uur Sportp Het Hoge Land BERKEL/RODENRIJS ZAALhandbal zondag 14 september DS 13:30 uur Bevo DS1-VENECO VELO DS1 de Heuf PANNINGEN SR.Schipper/v.Dijk VELDhandbal zondag 14 september DS 13:40 uur SOS/KwSport DS1-VENECO VELO DS1 vertrek uur 11:20 uur Rijnsoever DS1-VENECO VELO DS2 vertrek uur KATWIJK HS 12:55 uur Foreholte HS 2-VENECO VELO HS1 vertrek uur Sportterrein Elsgeest VOORHOUT DAjeugd 12:15 uur Ventura DA1-VENECO VELO DA1 veld 1 Sportpark Harga SCHIEDAM 13:00 uur VENECO VELO DA2-WPK/Westlandia DA1 SR.Cok Duijvestijn veld 1 11:45 uur Atomium'61 DA1-VENECO VELO DA3 vertrek uur DBjeugd 12:35 uur Hercules DB1-VENECO VELO DB1 vertrek uur veld 2 12:00 uur VENECO VELO DB2-Stompwijk '92 DB1 SR.Hans Boeters veld 1 11:50 uur Gemini DB1-VENECO VELO DB3 vertrek uur veld 1 DCjeugd 13:35 uur VENECO VELO DC3-Quintus DC3 SR.Hans Boeters veld 2 12:00 uur VENECO VELO D2-Quintus D2 SR.Rob v.meurs veld 2 11:10 uur VENECO VELO D3-ODIS D3 SR.Marcha Olsthoorn veld 1 11:10 uur VENECO VELO E1-Verburch E1 SR.Nina v.ruijven veld 2 12:50 uur VENECO VELO E5-VENECO VELO E4 SR.Ingrid v.lier veld 2 E4 res.shirts!!

3 OPROEP Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden. De eerste wedstrijden zitten erop en zo is de kop van het seizoen eraf. De coördinatoren zijn nog druk om het laatste kader voor de teams rond te krijgen. Met name in de C, D en E jeugd liggen nog een aantal vacatures. Wij zijn nog op zoek naar een aantal coaches, begeleiders en trainers op een aantal teams. Dit is elk jaar een grote uitdaging met heel veel mailverkeer naar ouders/leden. Graag wil ik namens de vereniging het volgende verduidelijken. Onze vereniging bestaat uit ruim 300 leden en volgens de uitgangspunten van een vereniging is het in basis de bedoeling dat elk lid een bijdrage levert. Elk jaar zijn we in staat om vrijwilligers te vinden om ons te helpen dit in te vullen. Doorgaans hebben we ruim 175 vrijwilligers nodig om alle taken te vervullen. Hiermee zou met ruim 300 leden dit geen enkel probleem moeten zijn. Uit de intensieve maildiscussies die wij als bestuur wel eens zien tussen ouders en ons kader, blijkt er een ander beeld te bestaan over een lidmaatschap aan een vereniging. Er bestaat nog wel eens de indruk bij een lid en/of ouder verzorger dat de enige bijdrage van een lid de contributie is. Dit is onmogelijk alleen al vanuit het feit dat onze hele kader belangeloos werkt voor de vereniging. Wij hopen dat het duidelijk is dat de contributie in geen enkel opzicht dekkend zou zijn voor een compleet betaald kader binnen de vereniging. Kortom alle leden dienen in basis een inspanning te leveren. Van onze jeugdleden van F, E, D, C en B jeugd wordt een inspanning gevraagd van de ouder/verzorger. Dit is wat de handballeden van VELO sinds de oprichting met elkaar hebben afgesproken. Wij zoeken nog kader met (enige) handbalkennis/ervaring als coach en/of trainer. En wij zoeken nog begeleiders aan de teams die zorgen dat alle zaken er om heen worden geregeld zoals autoindeling, wasbeurten etc. Gewoon om het onze jonge leden naar de zin te maken en te zorgen met elkaar dat alles loopt. Via deze weg bedanken wij alle ouders/leden en vrijwilligers die zich al weer beschikbaar hebben gesteld voor dit seizoen voor hun bijdrage. Kortom meldt u aan via de coördinator van de leeftijdsgroep en help ons om samen het voor elkaar te krijgen. Samen maken we het LEUK! Namens TC en Bestuur. Nieuws van de scheidsrechterscommissie Druk is het wel geweest afgelopen weekend voor de scheidsrechterscommissie. Begeleiding voor onze scheidsrechters regelen, indeling voor komend weekend maken (een ieder die kan fluiten speelt uit!!!), een verdiende vakantie. Dus alle hens aan dek! Dan is het top dat iedereen die ingedeeld was voor afgelopen weekend er was of zelf voor vervanging had gezorgd. Dank daarvoor. We hopen dat dit we het hele seizoen op jullie kunnen rekenen, dan gaan wij proberen te regelen dat er steeds ook voor jullie een scheidsrechter klaarstaat!

4 Een prachtig gezicht aan het einde van de middag waren de scheidsrechters die konden fluiten in hun nieuwe scheidsrechtersshirt. Marjolein bedankt voor het eindeloos mailen hiervoor en uiteraard het wassen van die 50 shirts!! Namens de scheidsrechterscommissie Hans Boeters VENECO VELO verzuimt de winst te pakken De handbalsters van VENECO VELO hadden dit weekend een uitstekende kans om aan het debuut in de 1e divisie twee punten over te houden. In een thuiswedstrijd tegen streekgenoot Westlandia moesten de Wateringsen uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling: De beginfase was duidelijk in het voordeel van de bezoekers. VENECO VELO startte nerveus en kon niet voorkomen dat Westlandia een 0-3 voorsprong nam. Romy Kunath maakte na 7 minuten de 1-3, maar blesseerde zich bij die actie zodanig dat ze de rest van de wedstrijd aan de kant bleef. Samira van Oosten, net in de ploeg, raakte kort daarna geblesseerd aan haar knie en kwam eveneens niet meer in het veld. Vreemd genoeg speelde de thuisploeg al snel de teleurstelling van het verlies van haar speelsters van zich af. Sabrina van der Goes benutte een overtal situatie en door treffers van Renske van den Berg en Michelle van der Knaap was halverwege de eerste helft de stand weer in evenwicht: 4-4. De ploeg uit Naaldwijk kwam opnieuw op voorsprong (5-6) maar daarna brak er een uitstekende fase aan voor VENECO VELO. Doelpunten van Manon van der Marel, Kelly Zwinkels (2x) en drie op een rij van Larissa Wouters zorgden voor een riante 11-6 voorsprong bij rust. De tweede helft gaf een heel ander beeld te zien. De speldiscipline in de aanval was plotseling verdwenen verzuchtte trainer coach Jos Klepke. Daardoor creëerden we te weinig kansen en gaven ook nog eens een paar break-outs weg. Westlandia profiteerde dankbaar van de terugval en kroop dichterbij. Na 18 minuten stond er nog altijd een marge van drie op het scorebord dankzij treffers van onder meer Jessica van Galen en Laura Zwinkels en vooral door uitstekend keeperswerk van Laura Jetten. Daarna was het aanvallend helemaal op bij VENECO VELO. Een toegekende 7-meterworp werd niet benut en de overtalsituatie die vervolgens ontstond resulteerde slechts in balverlies en een tegendoelpunt: Zes minuten voor tijd zette Westlandia de eindstand al op het bord en miste vervolgens de kans op een voorsprong door een 7-meterworp op de paal te gooien en ook de 2 minuten overtalsituatie niet te verzilveren. De thuisploeg kreeg in de spannende slotfase nog enkele goede mogelijkheden om de volle winst te grijpen, maar paal en lat stonden succes in de weg. Jos Klepke was na afloop uiteraard teleurgesteld over de gemiste kans. Verdedigend deden we het prima dus dat is positief, maar het goede aanvallende spel van het eind van de eerste helft zullen we langer vast moeten houden. Vier doelpunten in één helft is uiteraard veel te weinig. Komende zondag spelen de dames een uitwedstrijd tegen Targos Bevo HC. De aanvangstijd in Panningen is 13:30 uur.

5 Busreis met Dames 1 naar Panningen Zondag 14 september speelt Dames 1 om uur hun 2 e wedstrijd in de 1 e Divsie in Panningen tegen BEVO. Naar deze uitwedstrijd reizen de Dames met de bus waarbij supporters weer van harte welkom zijn om mee te reizen. De bus vertrekt om uur en er wordt om uur verzamelt in de kantine. De kosten voor deze busreis is 5,00. Deze bus wordt gesponsord door Oostelbos Van de Berg. Wil je mee met deze busreis stuur dan een mail naar edwinvandervoort@gmail.com om je aan te melden.

ZAALHANDBAl dinsdag 30 september DS 20:30uur VENECO/VELO DS1-WHC DS1 SR.den Breejen/R.Nulle

ZAALHANDBAl dinsdag 30 september DS 20:30uur VENECO/VELO DS1-WHC DS1 SR.den Breejen/R.Nulle Coaches/begeleiders LET OP!! Voor het spelen op kunstgras zijn handbalschoenen met goed profiel nodig. Er mag absoluut niet met voetbalschoenen op gespeeld worden, evt. speciale kunstgrasschoenen mogen

Nadere informatie

LET OP!! In het weekend van 18-19 oktober zijn er veld-en zaalwedstrijden.

LET OP!! In het weekend van 18-19 oktober zijn er veld-en zaalwedstrijden. LET OP!! In het weekend van 18-19 oktober zijn er veld-en zaalwedstrijden. Coaches/begeleiders LET OP!! Voor het spelen op kunstgras zijn handbalschoenen met goed profiel nodig. Er mag absoluut niet met

Nadere informatie

ZAALREGELS TEN STRENGSTE VERBODEN IN DE SPORTHAL: STRAATSCHOENEN, ETEN EN DRINKEN

ZAALREGELS TEN STRENGSTE VERBODEN IN DE SPORTHAL: STRAATSCHOENEN, ETEN EN DRINKEN ZAALREGELS TEN STRENGSTE VERBODEN IN DE SPORTHAL: STRAATSCHOENEN, ETEN EN DRINKEN Wil het team dat als laatste speelt of zaaldienst heeft de doeltjes, de banken en de stoelen opruimen. In hal 2 worden

Nadere informatie

Thuiswedstrijden zaalcompetitie Datum Tijd Thuisteam Uitteam Tijdwaarneming:

Thuiswedstrijden zaalcompetitie Datum Tijd Thuisteam Uitteam Tijdwaarneming: Thuiswedstrijden zaalcompetitie 2018-2019 Datum Tijd Thuisteam Uitteam Tijdwaarneming: 27-10-2018 10:00 Oliveo F1 Hellas F1 27-10-2018 10:00 Oliveo F2 Hellas F2 27-10-2018 11:00 Oliveo E2# Hillegom E1

Nadere informatie

District Zuid West - Regio ZH ZAAL versie 1 ( )

District Zuid West - Regio ZH ZAAL versie 1 ( ) District Zuid West - Regio ZH ZAAL 16-17 versie 1 (06-05-216) De Klasse- of Poule-benaming begint met de afkorting van het District (ZW), gekoppeld met de Regio ZH (Zuid Holland). Vervolgens de categorie

Nadere informatie

District Zuid West - Regio ZH ZAAL versie 4 ( )

District Zuid West - Regio ZH ZAAL versie 4 ( ) District Zuid West - Regio ZH ZAAL 16-17 versie 4 (30-06-216) De Klasse- of Poule-benaming begint met de afkorting van het District (ZW), gekoppeld met de Regio ZH (Zuid Holland). Vervolgens de categorie

Nadere informatie

VELONIEUWS UITGAVE 2015_1025

VELONIEUWS UITGAVE 2015_1025 VELONIEUWS UITGAVE 2015_1025 COLUMN VOORZITTER Ongeveer 12 maanden gelden kwam ik in contact met de toenmalige voorzitter. Na veel met elkaar te hebben gesproken heb heeft de voorzitter mij voorgedragen

Nadere informatie

VELDHANDBAL dinsdag 14 april DAjeugd 19:30 uur Gemini DA1-VENECO VELO DA1 SR.v.Engelen Oosterpoort veld ZOETERMEER

VELDHANDBAL dinsdag 14 april DAjeugd 19:30 uur Gemini DA1-VENECO VELO DA1 SR.v.Engelen Oosterpoort veld ZOETERMEER Coaches/begeleiders LET OP!! Voor het spelen op kunstgras zijn handbalschoenen met goed profiel nodig. Er mag absoluut niet met voetbalschoenen op gespeeld worden, evt. speciale kunstgrasschoenen mogen

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

VELONIEUWS UITGAVE 2016_0320

VELONIEUWS UITGAVE 2016_0320 VELONIEUWS UITGAVE 2016_0320 PROGRAMMA EN WEDSTRIJDSCHEMA HANDBALMARATHON Beste sportliefhebbers, VENECO VELO handbal is met haar ruim 350 leden een grote handbalvereniging. Samen met de overige afdelingen,

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Zaalhandbal zondag 22 januari Zaaldienst zaal 1 (zaalregels hierboven) E3 klaarzetten DS2 alles opruimen

Zaalhandbal zondag 22 januari Zaaldienst zaal 1 (zaalregels hierboven) E3 klaarzetten DS2 alles opruimen ZAALREGELS TEN STRENGSTE VERBODEN IN DE SPORTHAL: STRAATSCHOENEN, ETEN EN DRINKEN Wil het team dat als laatste speelt of zaaldienst heeft de doeltjes, de banken en de stoelen opruimen. In hal 2 worden

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 VV Katwijk Top KrokustoernooI woensdag 1 maart 2017 13:30 uur O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 met onder andere: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Excelsior Rotterdam, SC Feyenoord,

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

E- en D-toernooi Zaterdag 17 mei 2014. Contactpersoon: Mattie van Weeren toernooien@vvnaaldwijk.nl

E- en D-toernooi Zaterdag 17 mei 2014. Contactpersoon: Mattie van Weeren toernooien@vvnaaldwijk.nl E- en D-toernooi Zaterdag 17 mei 2014 Contactpersoon: Mattie van Weeren toernooien@vvnaaldwijk.nl Geachte deelnemers, Voor u ligt het programmaboekje voor het E- en D-Toernooi, dat gespeeld wordt bij de

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon:

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: Het BFC toernooi Zondag 29 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal,

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal, Jeugdhandbal Hallo meiden van de handbal, En ja hoor, de school is weer begonnen dus dat betekent dat de handbal ook weer gaat beginnen!! Als het goed is hebben de jeugdleden het schema gekregen met de

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei Foto s : Jolanda van t Kaar Zaterdag 21 & 28 mei 2016 8 1 VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi Beste deelnemers, Voor u ligt het toernooiboekje van het vv Nieuwerkerk den Ouden Assurantiën pupillentoernooi

Nadere informatie

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda VOORWOORD Graag verwelkomen wij iedereen op het Pinkstertoernooi 2015 van. Dit jaar zijn er weer 45+ teams die meedoen aan het toernooi. In tegenstelling tot afgelopen jaren, zullen zowel de senioren als

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving:

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving: MET ONDER ANDeRE: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Spijkenisse,, De Meern, PVCV, BFC, De Betrokken Spartaan, Exc. Maasluis, Zeeburgia, Buitenveldert, Elinkwijk Informatie Datum: woensdag

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Zaterdag 2 juni 2018 Ochtend 9.00 uur tot uur Middag tot uur

Zaterdag 2 juni 2018 Ochtend 9.00 uur tot uur Middag tot uur Zaterdag 2 juni 2018 Ochtend 9.00 uur tot 12.00 uur Middag 13.00 tot 16.00 uur Met speciale dank aan de sponsors van onze jeugdtoernooien: Beste deelnemers, coaches, leiders en andere sportieve betrokkenen,

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

WERKWIJZE MINIPUPILLEN

WERKWIJZE MINIPUPILLEN Achilles 1894 WERKWIJZE MINIPUPILLEN 1 Werkwijze mini-pupillen 1. Inleiding en aanleiding 2. Intake van een nieuwe mini-pupil 3. Het kader van Achilles 1894 m.b.t. de mini-pupillen 4. Hoe zijn de trainingen

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering Gedragsregels Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering 14 november 2012 Inleiding Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648.

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648. Het BFC D&C toernooi Zaterdag 16 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC D&C Toernooi, zaterdag 16 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden, Namens

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 11 juni 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, juni 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Het BFC E-pupillen toernooi

Het BFC E-pupillen toernooi Het BFC E-pupillen toernooi Zondag 31 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC E-pupillen Toernooi, zondag 31 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal Vrijwilligerskrant Eenmalige uitgave voor alle leden van AVC Heracles Vrijwilligers gezocht V erenigen doe je met elkaar AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

1 e Divisie Dames 4 november 2017

1 e Divisie Dames 4 november 2017 Handbalvereniging DSS Heemskerk 1 e Divisie Dames 4 november 2017 DSS Virto/Quintus Hallo handballiefhebbers! Welkom bij de Eerste Divisie handbalwedstrijd tussen DSS DS1 Quintus DS2! Vandaag ben ik, Rosalie

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

VOORWOORD TOERNOOICOMMISSIE

VOORWOORD TOERNOOICOMMISSIE Beste voetballers, begeleiders en vrijwilligers, VOORWOORD TOERNOOICOMMISSIE Welkom op Sportpark het Hofland, leuk dat jullie er opnieuw met velen zijn! Samen met een grote groep vrijwilligers, de spelers,

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage Hockey Heeze

Richtlijnen Arbitrage Hockey Heeze Richtlijnen Arbitrage Versie 2 21 februari 2013 Inhoudsopgave 1. RICHTLIJNEN ARBITRAGE HOCKEY HEEZE... 3 1.1 Behoefte aan scheidsrechters... 3 1.2 Hoe is de arbitrage geregeld bij?... 3 1.3 Opleiding clubscheidsrechter...

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag 26 november 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Hallo supporters! Welkom allemaal bij de belangrijke wedstrijd van het eerste heren

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden.

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden. Beste ouders en leiders van onze jeudgteams, Zoals jullie weten verzorgen de ouders en leiders van de jeugdteams (roulerend) het ochtendleiderschap en dat alles rondom de jeugdwedstrijden goed verloopt.

Nadere informatie