13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen.."

Transcriptie

1 13 juli 2018 De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen Zomervakantie t/m I.v.m. de privacy is deze rubriek op de website leeg. Eerste schooldag Circusdag 10 juli 2018

2 Afscheid van 2 leerlingen Onno v.d. Top V orige week dinsdag hebben we afscheid genomen van Onno van den Top. 12 jaar is Onno een leerling van De Wingerd geweest. Hij was een vrolijke en markante leerling, die je regelmatig ongezouten van repliek kon dienen. We gaan hem zeker missen! Onno is verknocht aan het werk op een boerderij. Hij gaat 4 dagen werken op 2 verschillende zorgboerderijen. Succes Onno! Christianne Hof Gisteren heeft de Vlinderstruik afscheid genomen van Christianne. Vorig najaar is Christianne verhuisd naar Dronten en de reistijd naar de Wingerd was erg lang. Daarom is er naar een school dichterbij gezocht. Na de zomervakantie start Christianne op ZML de Zevenster in Lelystad. Christianne heeft 10 jaar op De Wingerd gezeten. Je had je eigen fijne plek in de groep. Je klasgenoten en de meesters en juffen gaan je missen. Fijn dat je straks niet meer zo lang in de bus hoeft te zitten. Alle goeds voor de toekomst. AFSCHEID ALBERT VAN DE STREEK Graag wil ik iedereen bedanken voor het overweldigende afscheid van afgelopen week. Prachtig zoals de kinderen hebben genoten van hun acts. Prachtig ook om u als ouders te zien genieten van de prestaties van uw kinderen. Dank voor de vele mooie woorden en attenties. Ik wens u allen het allerbeste voor de toekomst. Albert van de Streek

3 NIEUWE GROEPSNAMEN IN HET VSO Afgelopen maandag mochten de VSO-leerlingen kiezen uit 2 groepsnamen. Dit is er uitgekomen: Hortensia wordt Kastanje Klimroos wordt Hazelaar Plataan wordt Lariks Doordat wij in het komende jaar van 4 naar 3 groepen gaan waren wij er als team over eens dat de groepsnamen veranderd moesten worden. De huidige namen waren zo ingeburgerd op school dat dit mogelijke een verkeerde betekenis zou kunnen geven aan de groepen. Een nieuw jaar met nieuwe groepsnamen prima! BURGERSCHAP Het afgelopen schooljaar zijn er collega s druk bezig geweest om een plan te bedenken zodat we meer rondom Burgerschap met de leerlingen gaan doen. Onze leerlingen verplaatsen zich ook in de maatschappij en het is goed voor ze om te weten wat er van hen verwacht wordt. Er is hier een visie voor ontwikkeld waar het hele team achter staat en ook de oudergeleding van de MR akkoord op heeft gegeven. In de visie staat beschreven waar we met de leerlingen naar toe gaan werken. In het kader van burgerschap willen we meer aandacht hebben voor de ontwikkeling van de eigen identiteit, wie ze zijn. Daarnaast is het belangrijk dat ze weten welke sociale regels er gelden in de maatschappij, waarbij respect voor zichzelf en de ander heel belangrijk is. Hierbij nemen we een voorbeeld aan de waarden en normen uit de Bijbel. Ook meer te weten te komen rondom ons democratisch Nederland, onze cultuur en andere culturen zijn onderwerpen die besproken zijn en aan bod zullen komen. Vanaf het nieuwe schooljaar willen we (meer) activiteiten ondernemen waarbij we bewust vanuit burgerschap werken, zodat we leerlingen meer voorbereiden op deelname aan de maatschappij. Volgend jaar zullen we hier met enige regelmaat verder over informeren. DE WINGERD HEEFT EEN LEERLINGENRAAD Vorige week was de eerste vergadering van de leerlingenraad. 5 Leerlingen uit het VSO hebben met de schoolleiding overlegd over de gang van zaken op school. Natuurlijk stond in deze eerste vergadering de toekomstige samenwerking met De Arend centraal. In een bijlage kunt u het verslag lezen. De aanwezigen hebben het verslag inmiddels goedgekeurd. De leerlingenraad is een mooie activiteit dat heel goed bij burgerschap past. Wij zijn er trots op dat wij dit schooljaar gestart zijn met de leerlingenraad. Dit stond al geruime tijd op het lijstje van wat wij als school nog wilde gaan doen. SCHOONMAAKOUDERS BEDANKT! Afgelopen maandag is in het SO en het VSO-gebouw door een grote groep ouders schoongemaakt. Bedankt voor jullie inzet en werk. Wij gaan het nieuwe schooljaar schoon beginnen.

4 ZOMERVAKANTIE: WEEK In het nieuwe schooljaar starten de leerlingen met 1 extra week vakantie. Dit is van 27 augustus t/m 31 augustus. In deze week gaan de beide teams met elkaar aan het werk zodat alles voor de leerlingen klaar is op 3 september. Deze extra week wordt op de volgende manier door het hele jaar heen gespaard : De schooltijden worden van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.40u u en op woensdag van 08.40u u. Concreet betekent dit dat de leerlingen in een week 5x 10 minuten = 50 minuten extra les hebben. 50 minuten x 40 schoolweken = 2000 minuten. Op deze manier komen de leerlingen aan de verplichte aantal uren onderwijs. In het schooljaar gaan de schooltijden weer naar de huidige schooltijden. WINGERD WORLD RECORDS Stagiairemeester Bram had, als opdracht voor zijn opleiding Sport en Bewegen, een project bedacht waarbij het belangrijk was dat iedereen succeservaringen zou opdoen. De opdracht bestond uit het meedoen aan de Wingerd World Records. Op dinsdag 26 juni (Plataan) en donderdag 28 juni (de andere VSO groepen) konden de leerlingen hieraan meedoen. Iedere VSO leerling mocht een activiteit bedenken welke hij of zij gedurende 1 minuut zo goed mogelijk zou kunnen uitvoeren. Dit persoonlijke record werd vastgelegd in het Wingerd Recordboek. Benieuwd naar de records van de leerlingen? Hierbij een opsomming van de records: Dansen, met badmintonracket shuttle hooghouden, met hockeystick doelpunten scoren, basketballen, met voetbal doelpunten maken, badmintonnen met z n tweeën, zo hoog mogelijk schommelen, touwspringen, hoogspringen met trampoline, skateboarden, rondjes in de gymzaal rennen, verspringen, cup song, koprollen en radslag maken. Een aantal onderdelen werd door meerdere leerlingen uitgevoerd. Wie weet wordt het persoonlijke record volgend jaar aangescherpt en aangepast in het Wingerd Recordboek (editie ). De leerlingen hebben genoten en waren fanatiek bij de uitvoering van deze onderdelen.

5 NIEUWSBERICHT VAN DE GGD VOOR OUDERS/VERZORGERS Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna ouders vulden de vragenlijst in! We stelden de ouders vragen over onderwerpen als voeding, bewegen, slaap, pesten en weerbaarheid. Ook gaven ouders aan hoe zij de opvoeding ervaren en waar zij graag steun bij zouden willen hebben. De resultaten zijn nu bekend. Hieronder alvast een paar interessante uitkomsten: Met de meeste kinderen gaat het goed! De gezondheid van 97% van de kinderen is goed tot zeer goed. Ruim 7 op de 10 kinderen eet op minstens 6 dagen per week fruit en/of groente. Acht op de 10 kinderen bewegen minstens 7 uur per week. Bijna alle kinderen slapen voldoende. En verder 9% van de kinderen heeft te maken gehad met een (echt)scheiding. En bijna 40% van deze kinderen heeft daar nu nog zorgen of problemen door. Bijna 1 op de 4 ouders ervaart (enige) problemen met het opvoeden. 16% heeft het afgelopen jaar behoefte gehad aan deskundige hulp bij het opvoeden. Ouders maken zich vooral zorgen over (faal)angst, onzekerheid en het social mediagebruik van hun kind. Ongeveer 3 op de 10 kinderen is de afgelopen 3 maanden gepest, meestal op school. Ongeveer de helft van de kinderen zit vaker achter een beeldscherm dan de norm. Meer weten? Bekijk dan het GGD E-magazine!

6 Hallo allemaal, Inmiddels is het voetbalseizoen afgesloten maar toch willen we u vertellen wat we de afgelopen maanden in de zaal hebben gedaan. Dit jaar waren we een klein team maar wel een team die van elkaar op aan kon. Trots zijn we dan ook op onze 2 e plek in de eindstand van de competitie. Dit seizoen hadden we allemaal min of meer een vaste plek op het veld. Aanvallend of verdedigend, ieder deed wat er van hem of haar werd verwacht en vaak deden we er nog een extra schepje bij op. De coach is reuze trots op ons. In de C1 klasse zijn wij het jongste team maar we voetballen als volwassen spelers en speelster. Telkens weer laten we zien dat we heel goed kunnen voetballen. Op de laatste speeldag hebben we in de pauze tussen de laatste wedstrijden afscheid genomen van Sven Prins. Sven krijgt voor de zaterdagen een andere dag invulling. We gaan hem zeker missen in het veld. Sven was een hele goede verdediger en vaak zagen we dan ook moedeloze blik van de aanvaller van de tegenstander als hij telkens weer de bal had afgenomen. Hij heeft in de jaren dat hij speelde laten zien dat hij sterk is geworden, hij laat zich voetballend en als man zich niet zomaar aan de kant zetten. Sven nogmaals, dank voor je inzet en alle goeds voor je toekomst! De coach werd door juf Frieda bedankt voor haar inzet voor het team bedankt en kreeg een prachtig boeket bloemen. De afgelopen weken/maanden zijn we druk doende geweest om nieuwe spelers bij het team te krijgen. Gelukkig is dit gelukt en kunnen we ook komend seizoen we met plezier naar de WRZV-hallen met ons team. Zodra de Wingerd en de Arend hun plekje hebben gevonden op school beginnen we weer met de trainingen op school en maken we kennis met 2 spelers van de Arend die bij ons team komen. De 1 e wedstrijddag is 9 september met het WeZotoernooi. In de week van 3 september krijgt iedere spelers/ster de info voor het seizoen 2018/2019. Het G-zaalvoetbalteam de Wingerd wensen jullie een hele fijn vakantieperiode toe!! Een voetbalgroet van het G-zaalvoetbalteam de Wingerd Voetbalteam en Dikkie bedankt voor jullie sportieve inzet in het afgelopen schooljaar. Wij zijn trots op jullie!

7 Een tip voor de vakantie Met de zomervakantie in zicht, bieden we groepen 1 t/m 5 de mogelijkheid om een leuke doe- en beleef expositie over duurzaamheid in Wezep te bezoeken. Kinderen leren op een interactieve manier over onderwerpen als zwerfafval, energie besparen en opwekken. Er is een pratende toilet dat uitleg geeft over water besparen. Kinderen spelen een spel met afvalgrijpers waarbij ze samenwerken om zwerfafval te bestrijden. Ook zijn er race autootjes die op zonne-energie rijden, en nog veel meer! De klassen die de tentoonstelling al hebben bezocht, waren enthousiast en hebben veel geleerd over duurzaamheid. Daarom biedt de gemeente Oldebroek nu ook de mogelijkheid aan klassen uit gemeenten Elburg en Nunspeet om zich aan te melden voor Deur dicht! Licht uit! Deelname is gratis. Leerlingen krijgen drinken en een werkboekje met duurzame puzzels. Meld je klas aan via Als je niet met de hele klas kunt komen, is het misschien leuk om dit bericht te delen met ouders en verzorgers. Leuk familie-uitje! De expositie is te bezoeken tot 25 juli 2018 van dinsdag t/m vrijdag in de Huiskamer van Wezep. Deze is geopend van tot uur en geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Kortom, Deur dicht! Licht uit! is een leuk uitje voor de hele klas en voor de hele familie! Het team van de Wingerd wenst u een fijne schoolvakantie. De eerste schooldag is maandag 3 september!

13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen..

13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen.. 13 juli 2018 De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen.. PERSONEEL Afscheid van Joke Vos Vorige week hebben we als team afscheid genomen van Joke.

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO 19 mei 2017 nr. 7 VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website Hebt u onze nieuwe website al bezocht? Nee? Dan raad ik u aan om dit snel te doen! Het is hetzelfde website-adres: www.dewingerdnunspeet.nl De nieuwe

Nadere informatie

Ruurlo, 11 juni Beste ouders/verzorgers,

Ruurlo, 11 juni Beste ouders/verzorgers, Ruurlo, 11 juni 2018 Beste ouders/verzorgers, Bridgenieuws Laura Olthof heeft twee keer meegespeeld op het NK Minibridge. Op zondag 18 maart werd in Utrecht het NK Scholen gehouden. Helaas was er van de

Nadere informatie

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers,

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers, Geachte ouders en verzorgers, Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om u als ouders mee te nemen in de ontwikkeling van De Wingerd en de samenwerking met De Arend. In september jl. ben ik daadwerkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 1 maart VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN

BESTE OUDERS EN VERZORGERS Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 1 maart VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN BESTE OUDERS EN VERZORGERS VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN In het directieberaad van EduCare, de stichting waartoe De Wingerd behoort, is afgesproken dat alle ouders/verzorgers worden geïnformeerd

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s.

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s. Uitkijckpost juni 2017 De Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 Nieuwe leerlingen op de Uitkijck In mei is Bram Schaareman gestart in groep 6. Van harte welkom op de

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Voor actuele zaken kunt u de website: raadplegen. 16 februari 2018 PERSONEEL Afsluiting Project Kunst

Voor actuele zaken kunt u de website:   raadplegen. 16 februari 2018 PERSONEEL Afsluiting Project Kunst 16 februari 2018 PERSONEEL I.v.m. de privacy is deze rubriek op de website leeg. 22-2-2018 Afsluiting Project Kunst 26-2-2018 t/m 2-03-2018 VoorjaarsVakantie 5-3-2018 LuizenControle 4 23-3-2018 NB 6 Wingerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen 7 april 2017 nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING Ouderavond en de gesprekken met andere scholen Er waren maar weinig aanmeldingen voor de ouderavond van jl. 8 maart, zodat we genoodzaakt waren om dit af te blazen.

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 8. Vanuit de directie

Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 8. Vanuit de directie Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal Schooljaar 2018-2019 nummer 8 Vanuit de directie Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling Vanaf 1 januari 2019 is de wet Meldcode huiselijk geweld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s), Afscheid juf Anja Er is tijd gekomen voor verandering. Na 6 jaar peuterjuf geweest te zijn op zowel de Meerpaal als Het Visje wil ik graag weer in het basisonderwijs

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen.

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen. Nieuwsbrief 39 schooljaar 2012/2013 week 28 4 juli Z Zomervakantie Het zit er al weer op, het schooljaar 2012-2013 sluiten wij vandaag af. Een jaar waarin we weer heel veel geleerd hebben met elkaar. Dit

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 22 week 28 09-07-2015 Nieuwe Weg 11 7261NL In Ruurlo dit nummer: 0573-452035 - Jarigen - Afscheid Eddy en Monique - Afscheid - Leerlingenraad - Familiedag - Bijna vakantie

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Beste ouders/verzorger(s), Na een hopelijk mooie vakantie starten we weer voor de laatste periode tot de zomervakantie. Een relatief korte periode van

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie