INFORMATIEPAKKET DIRECTEUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIEPAKKET DIRECTEUR"

Transcriptie

1 INFORMATIEPAKKET DIRECTEUR FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale economie, rijmen een economische activiteit met opleiding en tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven er dan ook naar onze werknemers klaar te stomen voor de reguliere arbeidsmarkt. Werkplus stelt 55 mensen te werk. Werkplus Maatwerk vzw heeft 2 afdelingen: Veloods en Kluster. Binnen 'Veloods' monteren, herstellen, verhuren en verkopen we fietsen. Daarnaast baten we het fietspunt aan het station van Waregem uit. Binnen de afdeling Kluster voeren we onderhoudsopdrachten uit op openbaar domein (bijvoorbeeld zwerfafval, vuilbakken afwassen ), of in bijvoorbeeld sportaccommodaties. We verrichten ook groenwerk bij bedrijven, openbare besturen en specifieke doelgroepen en voeren kleine bedelingen uit. Binnen Werkplus vzw (LDE) voeren we groen- en klusopdrachten uit bij openbare besturen en specifieke doelgroepen. Daarnaast staan we in voor het onderhoud van hydranten en bedelen we infomagazines. Daarnaast is er op dezelfde site ook een regulier dienstenchequebedrijf, DCO Waregem vzw gevestigd. DCO Waregem stelt ongeveer 30 personen te werk. Naast de poetsdienst aan huis, is er ook een strijkatelier. Beide afdelingen werken uitsluitend met dienstencheques. DOEL VAN DE FUNCTIE U ontwikkelt een gedeelde visie inzake strategie, personeelsbeleid en kwaliteitsbeleid. Naar de buitenwereld toe en in het onderhouden van externe relaties bent u het gezicht van de organisatie en de vertegenwoordiger van de organisatiewaarden. Intern bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het strategische, financieel-, administratief en personeelsbeleid. U staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking en het beheer van de infrastructuur.

2 SITUERING IN DE ORGANISATIE Organogram De directeur staat aan het hoofd van Werkplus Waregem (LDE en Maatwerk) en DCO Waregem. U rapporteert aan de raad van bestuur over de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid. Back-up: Coördinator administratie Leidinggevende: Raad van Bestuur Leiding geven: Direct: coördinatoren en beleidsmedewerker Indirect: overige leden van de omkadering en de medewerkers

3 TAKENPAKKET RESULTAATSGEBIED 1: STRATEGISCH BELEID Het bevorderen van de continuïteit en ontwikkeling van de organisatie door het ontwikkelen en realiseren van de strategie en de missie van de organisatie. - Ontwikkelen van een gedragen strategische visie ism. de Raad van Bestuur; - Implementeren, opvolgen, evalueren en rapporteren over strategisch beleid; - Opvolgen, analyseren en rapporteren over algemene, relevante ontwikkelingen in de omgeving; - Opvolgen en analyseren van beleids- en wetgevende ontwikkelingen inzake tewerkstellingsbeleid, sociale economie en regionaal sociaal-economisch beleid; - Onderhouden van externe relaties naar de buitenwereld toe, het gezicht vormen van de organisatie en het vertegenwoordigen van de organisatiewaarden. RESULTAATSGEBIED 2: ORGANISATIE EN PERSONEELSBELEID Verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie, opvolging en evaluatie van het organisatie & personeelsbeleid van Werkplus. - Organisatie van het wervings- en selectieproces van de leden van de omkadering; - Ontwikkelen van het organisatiemodel en zorgen dat de juiste mens op de juiste plek zit; - Aansturen en opvolgen van het functioneren en het evalueren van de omkadering; - Uitwerken en opvolgen van een VTO-beleid; - Visie ontwikkelen inzake doorstroming van doelgroepmedewerkers.

4 RESULTAATSGEBIED 3: COORDINATIE DAGELIJKSE WERKING Verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve dagelijkse werking van Werkplus Waregem. - Bijeenroepen en coördineren van de verschillende overlegorganen in Werkplus Waregem; - Organiseren van regelmatig werkoverleg met de verschillende omkaderingsleden afzonderlijk; - Leiden van de verschillende overlegorganen in Werkplus Waregem, of delegeren naar de coördinator administratie. RESULTAATSGEBIED 4: FINANCIEEL EN ADMINISTRATIEF BELEID Het nastreven van een gezonde en transparante financiële situatie van Werkplus Waregem en eindverantwoordelijk voor een kader waarbinnen de ondersteunende en administratieve processen in de organisatie correct en efficiënt verlopen. - Actief zoeken naar nieuwe vormen van financiering en het continueren van bestaande vormen van financiering; - Bewaken van de opbrengsten- en kostenzijde van de resultatenrekening, teneinde jaarlijks een gezond positief resultaat neer te zetten; - Opstellen van de begroting, budgetten en jaarrekening; - Presenteren van de financiële resultaten; - Het creëren van een kader waarbinnen de administratieve en logistieke processen in de organisatie vlot en efficiënt verlopen, teneinde deze werkelijk ondersteunend te laten zijn voor de primaire processen in de organisatie (o.a. door het genereren en analyseren van beleidsinformatie hieruit); - Zorgen voor een adequate rapportering over deze processen, zowel intern als extern. RESULTAATSGEBIED 5: EXTERNE RELATIES Het onderhouden van externe relaties teneinde de positie van Werkplus Waregem in de omgeving te bestendigen en zo fundamenteel bij te dragen aan de legitimiteit van de organisatie in de maatschappij, de overheid, de sector en bij de klanten.

5 - Kennen en correct inschatten van de belangrijkste stakeholders en hun belangen; - Relevante vergaderingen en bijeenkomsten in de sector, bij klanten, lokale of Vlaamse overheden zelf bijwonen of delegeren aan de leden van de omkadering; - Contacten onderhouden met lokale en Vlaamse overheden in het kader van erkennings- en subsidiedossiers; - Actief zoeken naar mogelijkheden voor regionale of sectorale samenwerking. RESULTAATSGEBIED 6: INFRASTRUCTUUR EN INVESTERINGSBELEID Verantwoordelijk voor een goed beheer van de infrastructuur en investeringen. - Uitvoeren en opvolgen van infrastructuur en investeringen in vaste activa; - Verzorgen en coördineren van de contacten met de externe leveranciers, m.b.t. infrastructurele werken en materiële middelen; - Opmaken van een planning voor infrastructurele werken in relatie tot de algemene werking, de financiële middelen, de noden en de behoeften van Werkplus Waregem; - Advies verlenen aan de raad van bestuur inzake nieuwe investeringen/aankopen. COMPETENTIEPROFIEL Werkplus hanteert een competentiehandboek. In dit handboek staan alle mogelijke competenties opgesomd. Per competentie zijn er 3 niveaus bepaald. Hieronder vindt u de competenties voor deze functie: Organisatiecompetenties Kwaliteitsgerichtheid (niveau 3): Optimaliseren van een kwaliteitsvolle dienstverlening door het ontwikkelen van processen en het anticiperen op nieuwe tendensen / toekomstige probleemstellingen. Samenwerken (niveau 3): Acties en initiatieven nemen om tot constructieve samenwerking te komen binnen het team, het bedrijf en met externe partners. Inzet (niveau 3): Toont betrokkenheid en initiatief om de organisatie vooruit te helpen.

6 Technische competenties Vaktechnische kennis: kennis van managementstijlen, relevante wetgeving binnen sociale economie Talen: mondeling en schriftelijk correct Nederlands, basiskennis Frans en Engels ICT: PC-vaardigheden en vlot gebruik telecommunicatie Persoonsgebonden competenties - Klantgerichtheid (niveau 3): Structurele acties ondernemen om de dienstverlening naar klanten te optimaliseren. - Coachen en begeleiden (niveau 3): Ontwikkelingsgericht coachen van medewerkers: biedt medewerkers hulp en steun bij het ontwikkelen van de gewenste gedragsvaardigheden en lange termijnontplooiing. - Motiveren (niveau 3): De drijfveren van medewerkers aanwenden in functie van de organisatie. - Probleemoplossend werken (niveau 3): Structureel de nodige instrumenten ontwikkelen om tot oplossingen te komen. - Visie ontwikkelen (niveau 3): Een innoverend en strategisch beleid ontwikkelen dat de organisatie op lange termijn beïnvloedt. - Organiseren (niveau 3): Plannen, organiseren en beheren op niveau van projecten en (verandering) processen. - Besluitvaardigheid (niveau 3): Meer complexe en cruciale beslissingen kunnen nemen. - Resultaatgerichtheid (niveau 3): Procedures en werkmethodes ontwikkelen om de bedrijfsdoelen te bereiken, ook in onvoorziene omstandigheden - Netwerken (niveau 3): Doelgericht uitbouwen van een professioneel netwerk en dat diplomatisch aanwenden. - Flexibiliteit (niveau 3): Blijft soepel en efficiënt functioneren in complexe, snel veranderende situaties. - Mondelinge communicatie (niveau 3): Vlot kunnen communiceren naar verschillende groepen. - Betrouwbaarheid (niveau 3): Een voorbeeldfunctie hebben en zorgen voor een transparante structuur.

7 AANWERVINGSVOORWAARDEN U heeft een bachelor (mits slagen voor een niveau- of capaciteitstest) of master diploma. U heeft minimum 4 jaar nuttige ervaring in een beleids- of leidinggevende functie. De aard en de duur van de ervaring speelt een rol bij de beoordeling van de kandidaturen. Indien meer dan 20 kandidaten: ervaring met de werking met kansengroepen. U heeft bij voorkeur affiniteit voor de werking met kansengroepen. U slaagt voor de selectieprocedure. SELECTIEPROCEDURE - Indienen van de kandidatuur: uiterlijk op donderdag 24 januari Cv-screening op aanwervingsvoorwaarden & aanvaarden kandidaturen. - Schriftelijk gedeelte thuisopdracht: indienen uiterlijk op woensdag 30 januari Psychotechnische proeven en gedragsgericht interview: op afspraak in de periode van 5 februari 2019 tot en met 16 februari Mondeling eindgesprek: voorlopig voorziene data: maandag 18 februari 2019 en dinsdag 19 februari 2019, telkens in de namiddag. HOE SOLLICITEREN? Solliciteren kan tot en met donderdag 24 januari Vul het sollicitatieformulier (standaard CV) in, terug te vinden op de website Om een vlotte en correcte behandeling van uw dossier te laten, verzoeken we u om dit formulier volledig en precies in te vullen. Stuur het ingevulde sollicitatieformulier met recente pasfoto en kopie van diploma per mail naar lisa.vercampt@werkplus.be. ONS AANBOD Voltijds contract van onbepaalde duur Verloning A-barema: A1a A3a Een gratis hospitalisatieverzekering Maaltijdcheques ter waarde van 6 EUR per gewerkte dag Volledige terugbetaling woon-werk verkeer met openbaar vervoer Fietsvergoeding van 0.23 cent per km GSM Mogelijkheid tot vorming

8 LOONTABEL Berekening maandloon: De bedragen in bijgevoegde tabel zijn jaarwedden en moeten nog geïndexeerd worden. Vb. voltijds maandloon voor startende medewerker met 4 jaar nuttige ervaring: X 1,7069 (=index) / 12 = 3740,96 euro bruto per maand MEER INFO Werkplus maatwerk vzw - Windhoek Waregem 056/ info@werkplus.be

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR Werkplus lokale diensteneconomie FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven,

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIEPROFIEL STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG)

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIEPROFIEL WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

ADJUNCT VAN DE DIRECTIE

ADJUNCT VAN DE DIRECTIE INFORMATIEPAKKET ADJUNCT VAN DE DIRECTIE FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER (m/v)

WERKBEGELEIDER (m/v) INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

COÖRDINATOR RSVK. Het VZW RSVK is een samenwerkingsverband tussen het OCMW Waregem, het OCMW Deerlijk en de sociale bouwmaatschappij "Helpt Elkander".

COÖRDINATOR RSVK. Het VZW RSVK is een samenwerkingsverband tussen het OCMW Waregem, het OCMW Deerlijk en de sociale bouwmaatschappij Helpt Elkander. INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR RSVK FUNCTIECONTEXT Het Regionaal Sociaal Verhuurkantoor (RSVK) huurt woningen op de private huurmarkt in Waregem, Deerlijk en Anzegem. Deze woningen worden onderverhuurd aan

Nadere informatie

Coördinator Argos vzw (38/38)

Coördinator Argos vzw (38/38) 1. Publicatie Wil je in de toekomst van Ieper een cruciale rol spelen? Dat kan, het college van burgemeester en schepenen maakt bekend dat zal overgegaan worden tot de openstelling in contractueel verband

Nadere informatie

JURIST JURIDISCHE DIENST

JURIST JURIDISCHE DIENST INFORMATIEPAKKET JURIST JURIDISCHE DIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners van de eigen gemeente.

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST INFORMATIEPAKKET MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen:

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen: ALGEMEEN DIRECTEUR Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Algemeen 2 Omschrijving van de functie 2 Competenties 3 Selectievoorwaarden 3 Verloning 4 Selectieprocedure 5 Meer

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5 Functie Graadnaam: Coördinator Functienaam: Coördinator Vrije Tijd Functionele loopbaan: B4 B5 Code: Cluster: Samenleving, Leven en Welzijn Afdeling: Vrije tijd, ontspanning en vrijwilligers Dienst: Subdienst:

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE DE VARENT (HT)

VERANTWOORDELIJKE DE VARENT (HT) INFORMATIEPAKKET VERANTWOORDELIJKE DE VARENT (HT) FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners van de eigen

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving Functie: Verantwoordelijke grootkeuken FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, opvolgen en bijsturen van de algemene werking van de drie

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Opvoeden Functiegroep: Leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a A3a Code: Afdeling: Opvoeden Dienst: Opvoeden Subdienst: Doel van de entiteit Met

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein.

Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein. INFORMATIEPAKKET HR MEDEWERKER SELECTIES, PLANNING EN ADMINISTRATIE Heb je een eerste ervaring of sterke interesse in rekrutering en selectie? Zit gestructureerd werken, plannen en organiseren jou in de

Nadere informatie

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) is er voor iedere burger met om het even welke welzijnsvraag. De kerntaken van een CAW

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Coördinator grootkeuken A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat in voor het opvolgen, ontwikkelen en implementeren van het uitvoerend beleid met betrekking tot voeding

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V)

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) VZW RSVK WAREGEM FUNCTIECONTEXT Het RSVK heeft als belangrijkste opdracht het huren van woningen op de privatieve markt, om deze daarna onder te verhuren aan mensen

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Coördinerend Teamcoördinator Coördinerend Administratief Teamcoördinator

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

In het bezit zijn van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

In het bezit zijn van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs GEZOCHT: halftijds coördinator onderwijs (B1-B3) Over het bedrijf De gemeente Londerzeel is een dynamische, Vlaamse gemeente, met een landelijk karakter, waar het goed is om te wonen, te werken en te vertoeven.

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: /

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: / Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris personeel Functiefamilie: leidinggevenden Afdeling : Interne zaken Dienst : personeel Subdienst: / Functionele loopbaan: A1a-A3a Code:

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke De Passant

Teamverantwoordelijke De Passant Functie- en competentieprofiel Teamverantwoordelijke De Passant Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking De Passant Plaats in de organisatie Teamverantwoordelijke Situering van de dienst

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst Voltijds statutair - A4a A4b DE VISIE VAN ONZE TECHNISCHE DIENST : - ONZE KLANTEN WETEN WAAR EN WANNEER ZE MET HUN VRAGEN TERECHT KUNNEN

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein.

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein. INFORMATIEPAKKET HR MEDEWERKER SELECTIES, PLANNING EN ADMINISTRATIE Ben je administratief en communicatief? Zit gestructureerd werken, plannen en organiseren jou in de genen? Geeft zelfstandig werken jou

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Niveau

Functiebeschrijving. Niveau Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Directeur WZC Zilverlinde Rechtstoestand Contractueel Niveau A Salarisschaal A1a-A1b-A2a 2. Plaats in de organisatie De directeur staat aan het hoofd van het WZC

Nadere informatie

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris.

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris. 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Beleidscoördinator Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator A4 Datum

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V)

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) vzw Regionaal Sociaal Verhuur Kantoor Waregem INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) VZW RSVK WAREGEM (vervulling van een vacature door interne personeelsmobiliteit) FUNCTIECONTEXT Het RSVK heeft als belangrijkste

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst Vrije tijd coördineert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE INFORMATIEPAKKET Welzijnshuis Schakelstraat 41 8790 Waregem BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE FUNCTIECONTEXT Het Welzijnshuis Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER INFORMATIEPAKKET ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners van

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene toelatingsvoorwaarden: Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van jeugdwerker jeugddienst

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER SENIOREN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP

MAATSCHAPPELIJK WERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER SENIOREN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP INFORMATIEPAKKET Welzijnshuis Schakelstraat 41 8790 Waregem MAATSCHAPPELIJK WERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER SENIOREN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP FUNCTIECONTEXT Het Welzijnshuis Waregem staat in om zorg, hulp,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar (m/v): EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt minimum

Nadere informatie

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen)

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Wie zijn wij? CAW ANTWERPEN vzw is de nieuwe sociaalwerk organisatie die vanaf 1 januari 2014 wordt gevormd door het samengaan van

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Groepscoördinator Strategisch Leidinggevend Groepscoördinator

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de directeur of stadssecretaris. Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst.

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de directeur of stadssecretaris. Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd hoofdsportfunctionaris Functionele loopbaan: A1a-A3a Code: VT2SPD01 Sector: Vrije Tijd Dienst: Sportdienst Subdienst: Doel van

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD BIBLIOTHEEK NIVEAU A1a A2a INHOUD: 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING 2. EXAMENPROGRAMMA

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator onderwijs Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Samenleving, leven en welzijn Dienst: Burgerzaken, onderwijs en sociale dienst Subdienst: onderwijs

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL. COÖRDINATOR FLANKEREND ONDERWIJSBELEID B1-B3 Interne zaken

INFOBUNDEL. COÖRDINATOR FLANKEREND ONDERWIJSBELEID B1-B3 Interne zaken INFOBUNDEL COÖRDINATOR FLANKEREND ONDERWIJSBELEID B1-B3 Interne zaken 1 1. UITGEBREID VACATUREBERICHT De gemeente Beveren, gelegen in het hart van het Waasland, is een bruisende gemeente die enkel het

Nadere informatie

INFOFICHE. 1. Identificatiegegevens. 2. Positionering in het organogram. 3. Doel van de functie

INFOFICHE. 1. Identificatiegegevens. 2. Positionering in het organogram. 3. Doel van de functie INFOFICHE Het gemeentebestuur van Balen, afdeling grondzaken, is op zoek naar: 1 contractueel projectleider grondzaken met voltijdse prestaties Datum indiensttreding: najaar 2018 Er wordt een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de beleidscoördinator grondgebiedszaken.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de beleidscoördinator grondgebiedszaken. Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: Duurzaamheidsambtenaar Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Milieu Subdienst: FB-07-14-b Doel van de entiteit De afdeling grondgebiedzaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functiefamilie: deskundig-expert Functionele loopbaan: B1-B3 Cluster: ondersteuning & burger Sector: communicatie & ICT Subsector: Code: Doel van de

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE HULP DIENST THUISZORG

MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE HULP DIENST THUISZORG INFORMATIEPAKKET MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE HULP DIENST THUISZORG FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker. Functie Graadnaam: beleidsmedewerker Functienaam: beleidsmedewerker Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Secretariaat Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit Het

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS 1. Aanwervingsvoorwaarden Je bent minstens in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Slagen in een selectieproef, bestaande uit een preselectieproef (indien meer dan 30 kandidaten),

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subdienst:

Functiebeschrijving. Subdienst: Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Functiefamilie: Leidinggevenden Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Dienst: Burgerzaken Subdienst: Code: Doel van de entiteit De dienst burgerzaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V)

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) VERVANGINGSCONTRACT RSVK WAREGEM VZW FUNCTIECONTEXT Het Regionaal Sociaal Verhuurkantoor (RSVK) Waregem heeft als belangrijkste opdracht het huren van woningen op

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Bachelor in een technische richting Ervaring als leidinggevende in een technische/logistieke omgeving

FUNCTIEPROFIEL. Bachelor in een technische richting Ervaring als leidinggevende in een technische/logistieke omgeving Functie: Verantwoordelijke technische dienst FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat in voor het aansturen, coördineren en opvolgen van de technische dienst over de vier

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Functie De poetsdienst staat in voor de kwaliteitsvolle schoonmaak van de gemeentelijke instellingen zoals het gemeentehuis, de bibliotheek,

Nadere informatie

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren) Functieomschrijving Coördineren en opvolgen van alle activiteiten met betrekking tot materiële en agogische

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie