FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 29 maart 2012 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid New Inn Plants B.V. statutair gevestigd te Reeuwijk en aldaar kantoorhoudende aan de Gouwedreef 8. Faillissementsnummer : F12/148 Datum faillissement : 28 februari 2012 Curator : Mr. M.P. van Eeden-van Harskamp Rechter-commissaris : Mr. P. van Essen Activiteiten onderneming : Handel in (import en export, vooral gericht op Ierland, Italië, Turkije en het Midden-Oosten) van tuinderij-artikelen. Omzetgegevens : 2011: , : , : , : ,00 Personeel gemiddeld aantal : 1 Verslagperiode : 28 februari 2012 t/m 28 maart 2012 Bestede uren in verslagperiode : Mr. M.P. van Eeden-van Harskamp: Mr. A. Prummel: Insolventieafdeling: Bestede uren totaal : Mr. M.P. van Eeden-van Harskamp: Mr. A. Prummel: Insolventieafdeling:

2 2 1. Inventarisatie 1.1. Directie en organisatie Gefailleerde is opgericht op 10 april Het maatschappelijk kapitaal beloopt ,00; het geplaatst en gestort kapitaal beloopt ,00. Enig aandeelhouder is de heer M. Schouten, zulks sedert 24 maart Voordien waren de aandelen, vanaf datum oprichting, eigendom van New Inn Plants Limited te Ierland. De heer M. Schouten is sinds 10 april 2006 enig statutair bestuurder van gefailleerde. De activiteiten van gefailleerde bestaan voornamelijk uit de handel, te weten de im- en export (voornamelijk gericht op Ierland, Italie, Turkije en het Midden-Oosten) van tuinderijartikelen, zoals bomen en planten. Gefailleerde fungeerde als tussenpersoon tussen de veilinghuizen en de verkopers. Enig aandeelhouder en statutair bestuurder van gefailleerde is de heer Schouten. 1.2 Winst en verlies Het resultaat na belastingen bedroeg volgens de jaarstukken per: - 31 december 2008: ,-- winst; - 31 december 2009: ,-- verlies; en volgens de uit de administratie verkregen saldi/eindbalansen per: - 31 december 2010: ,-- winst; - 31 december 2011: 9.241,24 verlies. 1.3 Balanstotaal Het balanstotaal bedroeg volgens de jaarstukken per: - 31 december 2008: ,--; eigen vermogen: ,-- positief; - 31 december 2009: ,--; eigen vermogen: ,-- negatief; en volgens de uit de administratie verkregen saldi/eindbalansen per - 31 december 2010: ,58; eigen vermogen: ,25 negatief; - 31 december 2011: ,41; eigen vermogen: ,25 negatief. 1.4 Lopende procedures Volgens de directie is daarvan geen sprake (meer). Daarvan is de curator ook niet gebleken. Wel bleken er vóór datum faillietverklaring twee incassoprocedures door twee schuldeisers aanhangig te zijn gemaakt, waarin vóór datum faillietverklaring (verstek)vonnis is gewezen. De curator is niet gebleken van gronden voor verweer tegen de betreffende vorderingen en heeft de vorderingen geplaatst op de lijst van erkende schuldeisers. 1.5 Verzekeringen Ten tijde van de faillietverklaring was sprake van een bedrijfsverzekeringpakket ten aanzien van de bedrijfsinventaris, de elektronica alsmede de bedrijfsaansprakelijkheid van gefailleerde. De curator heeft de verzekeraar aangeschreven met het verzoek om nadere informatie terzake. 1.6 Huur Het bedrijfspand waarin gefailleerde kantoor hield wordt door gefailleerde gehuurd van een derde. Het bedrijfspand bevindt zich in het bedrijf van deze derde. De curator heeft met machtiging van de rechter-commissaris deze huurovereenkomst tegen de rechtens eerstmogelijke datum opgezegd. Met de verhuurder vindt nader overleg plaats over het tijdstip en de wijze van oplevering. 1.7 Oorzaak faillissement Kort na de faillietverklaring heeft de curator op het bedrijf een bespreking met de statutair bestuurder gevoerd.

3 3 Tijdens deze bespreking heeft de statutair bestuurder aangegeven, dat het faillissement voornamelijk is te wijten aan een grote hoeveelheid buitenlandse debiteuren (voornamelijk uit Ierland en Italië) die in betalingsverzuim bleven alsmede door het niet doorgaan van een grote order in Libië. Gefailleerde heeft vervolgens getracht via een incassobureau de buitenlandse debiteuren buitengerechtelijk alsnog tot betaling te dwingen, maar dat is niet gelukt. De laatste mogelijkheid was om een procedure tegen deze debiteuren te beginnen, maar aangezien deze buitenlandse procedures kostbaar en tijdrovend zijn, heeft gefailleerde gelet op de liquiditeitskrapte hiervan afgezien. Doordat de geldstroom uitbleef vanwege de niet-betalende debiteuren alsmede het niet doorgaan van een grote order in Libië, raakte gefailleerde op een gegeven moment door haar liquide middelen heen (cashflow), waardoor zij niet meer in staat was om voorraad in te kopen om vervolgens de onderneming draaiende te houden. Naar aanleiding daarvan zijn de bedrijfsactiviteiten volgens de statutair bestuurder feitelijk rond september 2011 gestaakt en heeft hiuj vanaf dat moment intensief getracht nog gelden binnen te krijgen van de buitenlandse debiteuren (o.a. door het inschakelen van een incassobureau en het voeren van een bespreking in Ierland). Daarnaast gaf de statutair bestuurder aan dat in deze huidige tijd het zeer moeilijk is om nieuwe klanten te werven. De steeds aanhoudende economische crisis heeft namelijk ook haar neerslag op de agrarische markt. Dit heeft als gevolg dat de verkopers steeds vaker rechtstreeks zaken doen met de veilinghuizen in plaats van via een tussenpersoon. Voorts gaf de statutair bestuurder aan niet over zekerheden te beschikken, zodat hij ook geen financiering kon verkrijgen. Nadat de Rabobank Gouwestreek eenmaal was overgegaan tot het bevriezen van de bankrekening zag de statutair bestuurder, in combinatie met het vorenstaande, zich uiteindelijk genoodzaakt om over te gaan tot het aanvragen van het faillissement van New Inn Plants B.V.. De curator zal nog een nader onderzoek verrichten naar de oorzaak van het faillissement, in samenhang met de hierna onder 7 vermelde punten. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Ten tijde van de faillietverklaring was volgens de administratie van gefailleerde een personeelslid in dienst, te weten de statutair bestuurder. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement In 2010 was sprake van 2 werknemers, inclusief de statutair bestuurder (2009: 2). 2.3 Datum ontslagaanzegging Na verkregen machtiging van de rechter-commissaris heeft de curator, voor zover van een dienstverband sprake is c.q. rechtens vereist, bij brief van 1 maart 2012 de arbeidsovereenkomst aan de statutair bestuurder tegen de rechtens eerstmogelijke datum opgezegd. Aangezien de statutair bestuurder ook enig aandeelhouder is, kan deze geen beroep doen op de Loongarantieregeling. 2.4 Werkzaamheden Onderzoek personeel; ontslagaanzegging.

4 4 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Daarvan is geen sprake. Het bedrijfspand is gehuurd. Verwezen wordt naar het hiervoor vermelde onder Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4 Boedelbijdrage 3.5 Werkzaamheden Bedrijfsmiddelen 3.6 Beschrijving De bedrijfsmiddelen bestaan uit beperkte kantoorinventaris (computers, bureaus/tafels, stoelen, kasten printer en kopieermachine) en een veegmachine Verkoopopbrengst Nog onbekend. De verhuurder heeft aangegeven interesse te hebben in overname van de bedrijfsmiddelen. De curator zal de inventaris trachten onderhands te verkopen; mocht er geen redelijke bieding daarop komen, dan is de curator voornemens de inventaris via een internetveiling aan te bieden Boedelbijdrage De opbrengst valt in de boedel; zie het hierna gestelde onder Bodemvoorrecht fiscus Aangezien er geen zekerheidsgerechtigden zijn met betrekking tot de inventaris (zie het hierna gestelde onder 5), is art. 57 lid 3 Fw niet van toepassing Werkzaamheden - inventarisatie + verkoop bedrijfsmiddelen Voorraden/Onderhanden werk Beschrijving Van onderhanden werk was ten tijde van de faillietverklaring geen sprake. Aangezien gefailleerde niet meer over voldoende cashflow beschikte om de onderneming draaiende te houden, zijn de bedrijfsactiviteiten van gefailleerde volgens de statutair bestuurder feitelijk in september 2011 gestaakt Verkoopopbrengst 3.13 Boedelbijdrage Werkzaamheden

5 5 Andere activa Beschrijving Ten tijde van de faillietverklaring bevond zich op het bedrijf van gefailleerde een electro vorkheftruck, bouwjaar Deze was blijkens de nadien uit de administratie van gefailleerde verkregen stukken gekocht op afbetaling; de overeenkomst is gesloten op 10 juni 2010, betaling zou plaatsvinden in 24 maandelijkse termijnen. De verkoper heeft de vorkheftruck kort na de faillietverklaring zonder toestemming/medeweten van de curator onder zich genomen met een beroep op eigendomsvoorbehoud. Na verricht onderzoek naar de huidige waarde van de vorkheftruck en de nog verschuldigde betalingstermijnen heeft de curator geconcludeerd dat het niet in het belang van de boedel is om de vorkheftruck te revindiceren Verkoopopbrengst Niet van toepassing; zie hiervoor onder Werkzaamheden - onderzoek andere activa 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Volgens de administratie van gefailleerde beliep het totaal aan openstaande debiteuren per datum faillietverklaring ,46. Het betreft hier voornamelijk buitenlandse debiteuren. De curator heeft de debiteuren aangeschreven met het verzoek over te gaan tot betaling van de openstaande facturen. 4.2 Opbrengst Daarvan is nog geen sprake Boedelbijdrage Niet van toepassing 4.4. Werkzaamheden Verwezen wordt naar het hierboven gestelde onder Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Rabobank heeft bij brief van 19 maart 2012 een vordering ad ,29 uit hoofde van krediet in rekening-courant in het faillissement ingediend en daarbij aangegeven dat door gefailleerde voor deze vordering geen zekerheden zijn verstrekt. 5.2 Leaseovereenkomsten Ten tijde van de faillietverklaring was sprake van twee operational leaseovereenkomsten met betrekking tot twee (bedrijfs)auto s. Tijdens de bespreking met de statutair bestuurder na de faillietverklaring is afgesproken dat de bestuurder ervoor zou zorgdragen dat beide auto s op de kortst mogelijke termijn aan de leasemaatschappij zouden worden geretourneerd. Dit heeft inmiddels plaatsgevonden; de schriftelijke bevestiging van de zijde van de leasemaatschappij is door de curator ontvangen.

6 6 5.3 Beschrijving zekerheden Daarvan is geen sprake. Zie het hiervoor gestelde sub Separatistenpositie Niet van toepassing; zie het hiervoor gestelde sub Eigendomsvoorbehoud Twee crediteuren hebben een beroep gedaan op eigendomsvoorbehoud. Eén betreft een electro vorkheftruck; terzake wordt verwezen naar het hiervoor sub 3.15 vermelde. Het andere eigendomsvoorbehoud betreft een huurcontainer; de curator zal dit eigendomsvoorbehoud afwikkelen. 5.6 Reclamerechten Daarvan is niet gebleken. 5.7 Retentierechten Daarvan is geen sprake. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie Daarvan is geen sprake. Ten tijde van de faillietverklaring waren de bedrijfsactiviteiten van gefailleerde de facto (sinds september 2011) gestaakt. 6.2 Financiële verslaglegging 6.3. Werkzaamheden Doorstart 6.4 Beschrijving 6.5 Verantwoording 6.6 Opbrengst 6.7 Boedelbijdrage 6.8 Werkzaamheden Er hebben zich terzake geen gegadigden gemeld. De curator verwijst in dat kader ook naar het hiervoor vermelde onder 1.7 (oorzaken faillissement). 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Dit wordt nog onderzocht. De curator is in het bezit gesteld van de administratie van gefailleerde. 7.2 Depot jaarrekeningen - boekjaar 2010: geen jaarrekening gedeponeerd, terwijl dit conform het bepaalde in art. 2:394 lid 3 BW uiterlijk 31 januari 2012 had dienen te geschieden; - boekjaar 2009: voorlopige jaarrekening gedeponeerd op 21 februari 2011, mitsdien niet (tijdig) voldaan aan de bepalingen van art. 2:394 BW; - boekjaar 2008: jaarrekening gedeponeerd op 19 oktober 2009, mitsdien tijdig.

7 7 7.3 Goedkeurende Verklaring Accountant Gefailleerde is op grond van artikel 2:396 lid 1 BW vrijgesteld van de verplichting tot controle van de jaarrekening door een accountant; de accountantsverklaring ontbreekt derhalve. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Aangezien gefailleerde is opgericht op 10 april 2006, is een eventuele vordering uit hoofde van volstortingsverplichting aandelen (art. 2:193 BW) verjaard op grond van het arrest van de Hoge Raad d.d. 17 oktober 2003 (art. 3:307 lid 1 BW). 7.5 Onbehoorlijk bestuur Dit wordt nog onderzocht. Opgemerkt wordt dat gelet op het feit dat niet is voldaan aan de publicatieverplichting ex art. 2:394 BW (zie hiervoor sub 7.2), op grond van de wet (art. 2:248 lid 2 BW) vaststaat dat het bestuur zijn taak kennelijk onbehoorlijk heeft vervuld. Het onderzoek van de curator zal zich dan ook met name richten op de vraag of de onbehoorlijke taakvervulling een belangrijke oorzaak is van het faillissement. 7.6 Paulianeus handelen Dit wordt nog onderzocht. Werkzaamheden De curator heeft de administratie van gefailleerde ingenomen en een onderzoek verricht naar de deponering van de jaarrekeningen. De overige punten zal de curator nog onderzoeken. 8. Crediteuren Op basis van de aangeleverde crediteurenadministratie zijn alle bekende crediteuren door de curator aangeschreven. 8.1 Boedelvorderingen Nog niet bekend, maar in ieder geval de navolgende vorderingen: - Salaris en kosten curator: PM - Verhuurder: PM 8.2 Preferente vordering van de fiscus De fiscus heeft tot op heden de navolgende vordering ingediend: - loonheffingen 1.883, Preferente vordering van het UWV Daarvan is geen sprake, zie Andere preferente crediteuren Er zijn nog geen andere preferente vorderingen ingediend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren De crediteuren zijn door de curator op 6 maart 2012 aangeschreven met het verzoek hun vorderingen in te dienen. Tot op heden hebben 51 crediteuren concurrente vorderingen ingediend. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Het totaal aan ingediende concurrente vorderingen beloopt heden ,89.

8 8 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling In dit stadium van het faillissement kan daarover nog geen uitspraak worden gedaan. 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) 9.2 Aard procedure 9.3 Stand procedure 9.4 Werkzaamheden Van procedures is niet gebleken. Verwezen wordt naar het gestelde onder Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement In dit stadium van het faillissement kan daarover nog geen uitspraak worden gedaan Plan van aanpak De volgende werkzaamheden zullen door de curator worden opgepakt c.q. voortgezet: - onderzoek/beëindiging verzekeringen; - verkoop bedrijfsmiddelen; - incasso debiteuren; - onderzoek oorzaken faillissement, boekhoudplicht, onbehoorlijk bestuur en paulianeus handelen; - inventarisatie vorderingen Indiening volgend verslag De curator streeft ernaar het volgende verslag in te dienen op 28 juni Alphen aan den Rijn, 29 maart 2012 M.P. van Eeden-van Harskamp, curator

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 oktober 2015 Gegevens gefailleerde : ERSA Transport B.V., statutair gevestigd te Hengelo laatstelijk gevestigd te (2404 HA) Alphen aan den Rijn aan de Prinses

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 3 juli 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Allicht Reclame & Design B.V., statutair gevestigd te Stolwijk en ten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/295 NL:TZ:0000015045:F001 15-08-2017 mr. R. Mons mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 13 januari 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Gasady Holding B.V., statutair gevestigd te Leiden, kantoorhoudende te Dreischor aan de Slotstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 14 augustus 2012 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leylinde B.V. statutair gevestigd te Alphen aan den Rijn en laatstelijk

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/481 NL:TZ:0000016031:F001 31-10-2017 mr. E.H. Bruggink mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 18 oktober 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Koophuis Gouda B.V., gevestigd te (2912 CL) Nieuw erkerk aan den IJssel aan de Kerklaan 92 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 03 maart 2014 Gegevens onderneming : GYM DE BENJAMIN HALFWEG B.V., statutair gevestigd te IJmuiden en kantoorhoudende te IJmuiden aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 27 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Solar-IT B.V. statutair gevestigd te Koudekerk aan den Rijn, gemeente Alphen aan den Rijn, en aldaar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 4 december 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap De Ridder Nachtrust Adviseurs Alphen B.V., statutair gevestigd Alphen aan den Rijn en aldaar kantoorhoudende

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011 Gegevens onderneming : Van der Hoorn Onroerend Goed B.V te Ter Aar Faillissementsnummer : F.11/70 Datum uitspraak : 25 januari 2011 Curator : mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 29 augustus 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap K. van der Pouw Kraan Betonboringen B.V. statutair gevestigd te Oud Ade (gemeente Kaag en Braassem)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/940 NL:TZ:0000002303:F001 21-10-2014 mr. R. Meulenberg mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming WBS Onderhoud en Dienstverlening

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/422 NL:TZ:0000009418:F001 22-11-2016 mr. D. Winters mr. M. Wouters Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Peterson

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Gegevens onderneming : Easy Group B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/13/29 Datum uitspraak : 15 januari 2013 Curator : mr. A.Y.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Gegevens onderneming : Reliable Moving B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/13/30 Datum uitspraak : 15 januari 2013 Curator : mr.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 maart 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf Bakker-Koster B.V., statutair gevestigd te Moerkapelle,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 6-0-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/15/375 NL:TZ:0000000948:F001 20-10-2015 mr. M.J.A.M. Muijres mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

,-- : *** , , ,--

,-- : *** , , ,-- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 januari 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : STUDIO VAN HESSE B.V. in liquidatie : C 16/14/1040 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 december 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap R. Leemburg Beheer B.V., statutair gevestigd te Bodegraven, vestigingsadres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/422 NL:TZ:0000009418:F001 22-11-2016 mr. D. Winters mr. M. Wouters Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Peterson

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 7 januari 2015 Gegevens onderneming : Handelsmaatschappij Bruneell B.V., statutair gevestigd te Apeldoorn met vestigingsadres 6831 GM

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement Shortstay Amsterdam B.V., tevens handelend onder de naam AAA Shortstay Amsterdam Apartments, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: VSL NUTH B.V. Datum: 6 november 2015 Nummer: verslag 8 Gegevens onderneming : VSL NUTH B.V. Dossiernummer : F03130002 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/865 NL:TZ:0000001093:F001 03-11-2015 Mr. R.J. Borghans mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming Skye Sales Professionals

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG ADVOCATEN I MEDIATORS Nummer 2 Datum 5 december 2014 Gegevens onderneming Handelsregister Adres Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Adres curator Telefoon Fax E-mail Rechter-commissaris

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 1 Datum : 26 maart 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010 Gegevens onderneming : Autobedrijf Johan Zwart B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F10/247 Datum uitspraak : 30 maart 2010 Curator : mr.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sandy Dress B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-07-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/44 NL:TZ:0000024884:F001 30-01-2018 mr J.A. Breeman mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/18/47 NL:TZ:0000024939:F001 30-01-2018 Mr. H.J.D. ter Waarbeek mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming RTR Projects B.V.,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-0-209 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juli 2013 Gegevens onderneming: Veta Holding B.V., gevestigd te Grotelant 7, 9679 Datum uitspraak: 2 juli 2013 Curator:

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/596 NL:TZ:0000009103:F001 08-11-2016 mr. L.L. ten Wolde mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/462 NL:TZ:0000015359:F002 21-09-2017 Mr. N.G. Cornelissen mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/356 NL:TZ:0000015568:F001 26092017 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming Taha Transport

Nadere informatie

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 9 juli 2012 Gegevens onderneming Createchnics BV (kvk:20121568) Faillissementsnummer 12/567 F Datum uitspraak 18 juni 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 15 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap MG Gouda Boek B.V., statutair gevestigd te Gouda en ten tijde van de faillietverklaring kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H30 Service BV, gevestigd te Doetinchem en aldaar zaakdoende op het adres te (7001 BM) Doetinchem,

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : BFW Architectuur B.V., gevestigd te 1521 RM Wormerveer aan de Samsonweg nr. 46.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : BFW Architectuur B.V., gevestigd te 1521 RM Wormerveer aan de Samsonweg nr. 46. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 9 mei 2012 Gegevens onderneming : BFW Architectuur B.V., gevestigd te 1521 RM Wormerveer aan de Samsonweg nr. 46. Faillissementsnummer

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 juli 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg 345B

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 1 april 2015 Gegevens onderneming : Tecflow Export Company B.V., gevestigd te 1943 DA Beverwijk aan de Anjelierenlaan 1. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2015. Gegevens onderneming: G-Works B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/491 F Datum uitspraak: 21 juli 2015 Curator:

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FFOOFF B.V. (KvK-nummer 58732004),

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 18 april 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Handelsmaatschappij R. Willems B.V.,statutair gevestigd te Stolwijk, vestigingsadres: (2821 LV) Stolwijk,

Nadere informatie

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 november 2012 Gegevens failliet: Sales & Marketing Partners B.V. Faillissementsnummer: 12/587 F Datum uitspraak: 25 september 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 12 december 2016 Gegevens onderneming: De Ontmoeting Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/730 F Datum uitspraak: 8 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Leswa Holding B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C/05/15/843 F

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 2 Datum : 25 juni 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. Gegevens onderneming : 1. Primavera Holding B.V. 2. Primaveraquint B.V.

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2013 Gegevens gefailleerde : de Vennootschap onder Firma De Nieuwe Moriaan, gevestigd te (2802 LG) Gouda aan de Jacob van Lennepkade 5 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon -------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 1 Datum : 8 september 2015 Gegevens onderneming :

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement J.H. ter Borgh Beheer B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1339 XP) Almere, aan de Tenerifestraat 25,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 14 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Koophuis Gouda B.V., gevestigd te (2912 CL) Nieuw erkerk aan den IJssel aan de Kerklaan 92 Faillissementsnummer

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie