Vergadering gemeentelijke jeugdraad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergadering gemeentelijke jeugdraad"

Transcriptie

1 Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 14 februari 2014 Aanwezig VKSJ Wakken: Jana Delagrange en Indra Vanoverbeke KLJ Oeselgem: Timothy Baudoncq Chiro t Sleutelke Oeselgem: Tim Dhaenens, Aaron Lanneau en Amber Lambert Jeugdhuis Kernelle Dentergem: Isabeau De Rijcke KLJ Dentergem: Stijn Mannens Jeugdhuis Zjuzjup: Alexander Callens en Mattias Dhondt Speelpleinwerking Jeundui: Angelo Rolle Secretaris en jeugdfunctionaris: Heleen Vullers Schepen van jeugd: Bart De Keukeleire Afwezig Aline Gevaert, Robin Maes, Aäron Joos, Jesse Lucas, Jorg Stevens, Jolien Haverbeke, Celine Baeckelandt, Shana De Buysere 1. Evaluatie kerstmarkt 2013 Opmerkingen van de politie Standen waar er wordt gebakken en gebraden, waren niet in het bezit van een brandblusser of branddeken. Dat moet vanaf volgende edities wel. We moeten dan nog bekijken of die door de verenigingen zelf moeten worden meegebracht of door de jeugdraad worden voorzien. Het voorziene parkeerverbod is volledig genegeerd geweest. Dat zou een evacautie sterk hinderen of onmogelijk maken. Extra aandacht aan schenken vanaf volgende edities! Het ontbreken van de aanduiding dat er geen sterke dranken worden geschonken beneden de 18 jaar. Die opmerking is niet terecht want die briefjes hingen wel degelijk uit. Geen keuring van de elektriciteit Vanaf volgend jaar vragen aan de noodplanningsambtenaar om de brandweer en politie op voorhand te laten komen om het evenement goed te keuren. Heleen zal wel nog eens navragen of het nodig is om een gehuurde generator te laten keuren. Normaal gezien zouden die toch in orde moeten zijn. Opmerkingen door de jeugdraad Steeds dezelfde verenigingen blijven tot het einde om de opkuis van de kerstmarkt te doen. Dat is frustrerend en lastig voor de personen die als laatste blijven en het afval van anderen moeten opruimen. Idee: vanaf volgend jaar zouden we kunnen een waarborg vragen aan de verenigingen. De waarborg krijgen ze pas terug als ze alle afval en rommel hebben opgeruimd.

2 Opmerking: dan moeten we wel zorgen voor een retributiereglement via het gemeentebestuur. Kinderen hadden het materiaalhok van de sporthal helemaal overhoop gehaald. De deur kon echter niet op slot omdat de elektriciteitskabel in dat hok moest aangesloten worden. In het vervolg moeten we de elektriciteitskabel langs de kleedkamers laten lopen zodat de sportzaal toch kan gesloten worden. Er hing nogal weinig kerstversiering op de kerstmarkt waardoor er niet zo veel kerstsfeer was. Vanaf volgend jaar moet er meer versiering hangen. We moeten dan bekijken of de verenigingen of de jeugdraad daarvoor zullen zorgen. Voor de verkoop van drank en versnaperingen zullen we een systeem moeten bedenken waarbij elke vereniging slechts een beperkt aantal dingen mag verkopen. Het wordt steeds moeilijker om iedereen zijn eerste keuze te laten verkopen. Sommige verenigingen houden zich ook niet aan de vooraf gemaakte afspraken. Door een beperkt aantal zaken te laten verkopen, zullen we een betere controle kunnen uitvoeren. Voorbeeld: het oudercomité verkocht dit jaar ook Hasseltse koffie. Dat was niet afgesproken want de VKSJ had opgegeven om Hasseltse koffie te verkopen. Nogal wat tenten waren niet stevig genoeg om de stevige wind te trotseren. Volgend jaar kunnen we misschien met de jeugdraad stevige tenten huren. Dan heeft iedereen dezelfde tent en kan er geen discussie ontstaan over wie nu de beste plaats heeft, de tenten zullen veel steviger zijn en bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en de kerstmarkt zal er ook professioneler en ordelijker uitzien. Er zou wel voor een extra tent kunnen gezorgd worden om op het binnenplein van de kerstmarkt te zetten voor het geval er plots neerslag valt. Er waren ook bijna geen verwarmingselementen aanwezig dit jaar. 2. Beheer Facebookpagina Er zou wat meer activiteit moeten zijn op de Facebookpagina van de jeugdraad. Isabeau bezorgt de inloggegevens aan Heleen zodat ook zij de pagina kan beheren. 3. Uitwerken van activiteiten 2014 Zaterdag 20 december 2014: kerstmarkt Vrijdag 10 oktober 2014: Jeugdraad Rockt Zaterdag 30 augustus 2014: jeugdraaddag Zaterdag 26 april 2014: filmmarathon Filmmarathon Datum en locatie We hadden afgesproken om de filmmarathon te laten plaatsvinden op zaterdag 26 april 2014 in ofwel het Hondiuspark ofwel zaal Pax. Beide zalen zijn echter al bezet op die dag.

3 We moeten dus een nieuwe datum kiezen! Heleen stelt een Doodle op met de nog beschikbare data in het Hondiuspark om een nieuwe datum vast te leggen. Kan iedereen de Doodle aub invullen voor 26 februari? Concept Er worden 4 films gepresenteerd voor 4 verschillende leeftijdscategorieën: o 13u00: 1 e t.e.m. 3 e leerjaar o 15u30: 4 e t.e.m. 6 e leerjaar o 18u00: 12 t.e.m. 16 jaar o 21u00: 16+ Om te beslissen welke films er zullen worden vertoond, wordt er afgesproken dat iedereen per leeftijdscategorie 2 filmvoorstellen mailt naar Heleen voor 28 februari. Daarna kunnen we zelf beslissen of op de Facebookpagina van de jeugdraad de volgers laten kiezen welke films het worden. Inkleding: o Popcornmachine huren o IJsjes o Drankjes 4. Verkoop materiaal defensie voor jeugdbewegingen Op vrijdag 4 april (van 10 tot 17 uur) en zaterdag 5 april 2014 (van 10 tot 16 uur) organiseert de Verkoopdienst van Defensie een exclusieve verkoop ten voordele van de jeugdverenigingen. Tijdens die verkoop worden onder andere kampeermateriaal, kledij en uitrusting te koop gesteld aan voordelige prijzen. Toegang tot de verkoop is zowel mogelijk voor de jeugdleiders als voor de individuele leden van de vereniging. Op de website van Defensie kan vanaf 26 maart 2014 de lijst van het aangeboden materiaal en alle nuttige informatie gevonden worden. Bij aankoop van materiaal wordt er een contante betaling gevraagd en wordt er verwacht de aangekochte goederen onmiddellijk mee te nemen. 5. Stand van zaken jeugdhuis Zjuzjup Na de bekendmaking dat jeugdhuis Zjuzjup de deuren zou sluiten, is er heel wat reactie gekomen. Er werd ondertussen een nieuw 10-koppig bestuur samengesteld en er werd een financieel plan opgemaakt om de resterende schulden af te lossen. Vanaf nu zal jeugdhuis Zjuzjup wekelijks open zijn op vrijdag en zaterdag. Elke maand wordt er een speciale activiteit georganiseerd, zoals de quiz van 14/03 in het Hondiuspark. Heleen bezorgt de inloggegevens van de gemeentelijke website aan Alexander zodat de gegevens en activiteiten van Zjuzjup op de gemeentelijke website up-to-date kunnen worden gehouden. 6. Stand van zaken jeugdhuis Kernelle Voor jeugdhuis Kernelle ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Het huidige bestuur bestaat nog uit slechts twee personen, opvolging is alsnog niet gevonden, er komt niet veel volk meer naar het jeugdhuis, er worden geen activiteiten meer georganiseerd, er komen geen nieuwe jongeren naar het jeugdhuis,

4 Er zal een oproep worden gelanceerd in de gemeente met de vraag voor extra helpende handen. Daarvoor bezorgt Isabeau een tekst aan Heleen. Heleen zal de boodschap dan uitsturen. Er zullen ook persoonlijke gesprekken moeten plaatsvinden om mensen te overtuigen om bij het bestuur te komen. Daarnaast zullen Isabeau en Jorg de koppen eens bij elkaar moeten steken om alvast een kortetermijnplanning op te stellen. Voorlopig wordt er geen actie ondernomen tot Isabeau en Jorg een seintje geven naar de jeugdraad en het gemeentebestuur toe. 7. Dak jeugdhuis Kernelle Er werd door het gemeentebestuur een bestek opgemaakt voor de vernieuwing van het dak van jeugdhuis Kernelle. Vermoedelijk zullen de werkzaamheden in de zomer van start gaan. 8. Data kampvervoer Alle jeugdverenigingen die willen gebruik maken van het kampvervoer van de gemeente moeten voor 15 maart 2014 onderstaande gegevens bezorgen aan Heleen: Heen Dag en tijdstip voor het laden van de vrachtwagen Adres voor het laden van de vrachtwagen Dag en tijdstip voor het vertrek van de vrachtwagen richting de kampplaats Adres van de kampplaats Vermoedelijke reistijd van Dentergem naar de kampplaats Eventueel: adres van de locatie waar er tenten moeten worden opgehaald, de daarmee gepaard gaande reistijd en het tijdstip van afhaling van het materiaal Terug Dag en tijdstip voor het laden van de vrachtwagen Adres van de kampplaats Dag en tijdstip voor het vertrek van de vrachtwagen op de kampplaats richting Dentergem Adres van de plaats waar de vrachtwagen zal gelost worden Eventueel: adres van de locatie waar er tenten moeten worden afgeleverd, de daarmee gepaard gaande reistijd en het tijdstip van afleveren van het materiaal 9. Evaluatie leefweek Chiro t Sleutelke De leefweek van Chiro t Sleutelke wordt door de leiding goed geëvalueerd. De leiding heeft over de leden veel bijgeleerd. Dat is interessant voor het 10- daagse kamp in de zomer. Er bleven 13 personen slapen in de jeugdlokalen. Het is voor herhaling vatbaar.

5 10. Varia De aspi s van Chiro Oeselgem willen een fuif organiseren in zaal Pax om hun kas te spijzen. Heleen vraagt na bij Dorine hoeveel de huur daarvoor bedraagt en brengt de leiding op de hoogte. Chiro Oeselgem laat weten dat de ramen van hun containers zijn toegenageld met houten planken. Er kunnen dus geen ramen meer worden ingegooid. Maar omdat er geen elektriciteit naar de containers loopt, is het nu dus pikdonker in de containers. Heleen vraagt na bij de technische dienst of er een oplossing kan worden bedacht. VKSJ Wakken organiseert een cocktailnight op 21 maart 2014 in het Hondiuspark. Allen welkom! Op 18 en 19 april 2014 organiseert de VKSJ van Wakken een eetfestijn en oudershow. Allen daarheen! De VKSJ van Wakken heeft de sleutel van hun toilet teruggevonden maar nu blijkt de sleutel niet meer te passen op de deur. Heleen vraagt na bij de technische dienst. De leiding van de Chiro in Oeselgem is heel blij dat ze het lokaal op de bovenverdieping hebben teruggekregen. Het lokaal is echter altijd open en ze hebben nog geen sleutel ontvangen. Daardoor kunnen ze geen materiaal in het lokaal achterlaten want de deur kan niet gesloten worden. Heleen vraagt na waar er een sleutel kan verkregen worden. De verenigingen die hun lokaal hebben in het Leieheem melden dat er aan de glascontainer aan hun lokalen (achter de struiken) veel afval wordt achtergelaten. Het gaat om vuilzakken, glas, wc-potten, Er ligt altijd wel wat. Er liggen ook heel wat glasscherven om en rond de container en die staat dan weer dicht bij de fietsrekken. Er sneuvelen dus af en toe fietsbanden en ook de kinderen kunnen zich gemakkelijk bezeren op die manier. Heleen vraagt na of het eventueel mogelijk is om de container te verplaatsen naar het gras of aan het kerkhof. Als de container meer in het zicht staat, zal er door de sociale controle misschien minder gesluikstort worden. De verenigingen die hun lokaal hebben in het Leieheem vragen of er geen container kan worden geplaatst om vuilzakken in te doen. Nu moeten de verenigingen telkens dure gele vuilzakken kopen en moet er in de week iemand worden opgetrommeld om de vuilzakken buiten te gaan zetten. In de andere deelgemeentes staat er wel een container aan de jeugdlokalen dus eigenlijk is dat niet eerlijk. Heleen vraagt na bij de beheerscommissie of daar verandering in kan komen. De Chiro van Oeselgem vraagt of ze een terugbetaling kan krijgen van de rookmelder die ze hebben gekocht bij Doe-het-zelf Van Gheluwe (t.w.v. 14) na de rondgang van de brandweer de dag dat hun inleefweek startte. Heleen vraagt na bij het gemeentebestuur. Jeugdhuis Kernelle meldt dat de chauffage nog steeds stuk is. Heleen vraagt aan de technische dienst om nog eens langs te gaan om het probleem op te lossen. Gelieve de Doodle in te vullen om een datum voor de volgende jeugdraad vast te leggen.

Vergadering gemeentelijke jeugdraad

Vergadering gemeentelijke jeugdraad Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 27 april 2013 Aanwezig VKSJ Wakken: Jana Delagrange, Indra Vanoverbeke KLJ Dentergem: Mannens Stijn, Jolien Haverbeke Kernelle Dentergem: Isabeau De Rijcke,

Nadere informatie

Vergadering gemeentelijke jeugdraad

Vergadering gemeentelijke jeugdraad Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 28 mei 2014 Aanwezig VKSJ Wakken: Jana Delagrange, Aline Gevaert en Indra Vanoverbeke Chiro t Sleutelke Oeselgem: Tim D haenens, Aaron Lanneau en Amber Lambert

Nadere informatie

1. Kermis te Dentergem

1. Kermis te Dentergem Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 12 mei 2017 Aanwezig KSA Wakken: Indra Vanoverbeke, Zaja Ketels Chiro t Sleutelke: Tim D haenens, Amber Lambert Chiro Nellekijn Dentergem: Simon Vancoillie

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC VERSLAG Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april 2018 19.15u Plaats: Collegezaal ABC Aanwezig: Sander Boel (ondervoorzitter), Wannes Vyvey (scouts Sint-Johannes), Ellen De Vos (jeugdhuis), Annelies Tack

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad.

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad. Verslag van de zitting van de algemene vergadering van 1 oktober 2016, 10.00 uur, jeugdlokalen KLJ Ravels-Eel Aanwezig: Ruben Van Nooten (jeugdconsulent, secretaris), Patrick Van den Borne (schepen), Tom

Nadere informatie

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Aanwezig: Arno Laruelle (voorzitter), Annelies Gilis (Chiro Hoegaarden), Anton Van Houdt (Chiro Hoegaarden),

Nadere informatie

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (voorzitter/open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Anaïs Gevaert (Chiro Kanjo), Marlies Nachtergaele (Chiro Kanjo),

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD Woensdag 22 april - 12u. 13u. Raadzaal gemeentehuis 1. Voorstelling kinder- en jongerenraad Op dinsdag 21 april keurde de gemeenteraad de kinder- en jongerenraad goed. Dat

Nadere informatie

Jeugdraad 27 april 2015

Jeugdraad 27 april 2015 Jeugdraad 27 april 2015 Aanwezig: Frauke Alexander, Evie Wuytack, Cynthia De Kerpel, Karel Gysel, Fedra Van de Voorde, Kato Noppe, Ruben Deconinck, Michiel Van Eetvelde, Leen Groothaert Verontschuldigd:

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 Aanwezig: Chirojongens Groot-Vorst (Dieter Heus, Dries Peeters), Chiromeisjes Groot-Vorst (Britt Mondelaers), Chiromeisjes Veerle (Lise Vermeulen, Lotte Gielis),

Nadere informatie

Jeugdraad 29 april 2014

Jeugdraad 29 april 2014 Jeugdraad 29 april 2014 Aanwezig:Ruben P, Ester, Wouter, Aron, Michiel, Julie, Kato, Frauke, Leen Verontschuldigd: Sanne, Evie Afwezig 1. Goedkeuring vorig verslag punten worden nog eens overlopen en verder

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Bruno (voorzitter), Aaron (ondervoorzitter), Wouter (secretaris), den Joe, Sint-Lieven, Haegepoorters, Den draai, Chiro D, JRK, Kadullen (te laat),

Nadere informatie

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd.

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd. Verslag jeugdraad 20/03/2014 Aanwezig - Joris Croket Jeugddienst Sint-Amands joris.croket@sint-amands.be - Diete De Smet Chirojongens Sint-Amands - Ruben Vantomme Chirojongens Sint-Amands - Benjamin Helsen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens)

Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Bijlages 1 Voorbeeld draaiboek 2 Voorbeeld begroting 3 Voorbeeld checklist 4 Voorbeeld shiftlijst 1.1 Voorbeeldje draaiboek Pride-actie op de Grote Markt Voorbeeld 1 Vrijdag 26/03 Uur Wat Plaats Wie Info

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 Aanwezig: Berre Gorrens (Chiro Rijkevorsel), Eefje Brosens (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Liene Van Riel (Chiro Sint-Jozef), Zoë Van Dijck

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

Verslag JAL: 26 juni 2013

Verslag JAL: 26 juni 2013 Verslag JAL: 26 juni 2013 Aanwezigen: Joy Leysen, chiro Malderen Flor Vertongen, chiro Malderen Stijn Rampelbergh, chiro Malderen Victor Steemans, Scouts Londerzeel Bert Stoffels, Scouts Londerzeel Jordi

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Aanvraag Startsubsidie

Aanvraag Startsubsidie Aanvraag Startsubsidie Dit formulier 6 maand na de start van het jeugdwerkinitiatief, bezorgen aan het College van Burgemeester en Schepenen T.a.v. De gemeentelijke jeugddienst Grote Markt 1 9060 Zelzate

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018

VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018 VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018 Aanwezig: Pluym Seppe (Chiro Rijkevorsel), Adriaensen Liam (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Fleur Van den Eynde (Chiro Sint-Jozef), Vermeiren

Nadere informatie

Jeugdraad 9 februari 2015

Jeugdraad 9 februari 2015 Jeugdraad 9 februari 2015 Aanwezig: Frauke, Ines, Nick, Karel, Kato, Jasmine, Leen, Fedra, Niels, Tibo Van Geijn, Lenja Verontschuldigd: Evie Wuytack, Michiel, Sanne, Ruben DC Afwezig 1. Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Jeugdraad 8 februari 2016

Jeugdraad 8 februari 2016 Jeugdraad 8 februari 2016 Aanwezig: Chiro (Justine, Phaedra, Yasmine), Jeugdhuis t Kasseiken(Nick en Hannes), SPW (Nick) Sanne en Frauke Alexander, Geoffrey Dehaen (jeugddienst) en Evie Wuytack (Schepen

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Robbert Neckebroek (jeugdconsulent), Aaron De Ruyver (ondervoorzitter), Wouter Maes (secretaris) (te laat), FOS, Joe-English, Den Draai, Chiro D, JRK,

Nadere informatie

Reglement Kerstdorp 2008

Reglement Kerstdorp 2008 Reglement Kerstdorp 2008 Reglement 2008 Kerstmarkt: Art. 1 Locatie van het kerstdorp Het kerstdorp wordt georganiseerd op volgende locaties: Schapekoppenstraat Zimmerplein De Kerstmarkt in Koningshooikt

Nadere informatie

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde Verslag Jeugdraad 7 juni 2016: Aanwezig: Erik (Voorzitter/Penningmeester), Tom, Wouter, Ruben (Chiro Erps-Kwerps), Nils (Chiro Everberg), Jens (JH Den Aap), Tom, Jana ( Scouts Kortenberg), Mit (jeugdconsulent),

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 8 DECEMBER 2017

VERSLAG JEUGDRAAD 8 DECEMBER 2017 VERSLAG JEUGDRAAD 8 DECEMBER 2017 Aanwezig: Berre Gorrens (Chiro Rijkevorsel), Cato Bevers (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Liene Van Riel (Chiro Sint-Jozef), Zoë Van Dijck (Plussers),

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 25 agustus 2015 @ Gemeentehuis Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulent Chiro Lange Jo Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo Chiro Ixagodo De Flodder De Flodder Chiro-KSA-Poelkapelle

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Verslag jeugdraad. Datum: 3 oktober Aanwezig:

Verslag jeugdraad. Datum: 3 oktober Aanwezig: Verslag jeugdraad Datum: 3 oktober 2016 Aanwezig: Mireille Helderweirdt Jeugdconsulent Hanna Courtijn Schepen van jeugd Simon Van der Spiegel Voorzitter Eveline Martens Voorzitter Martijn Saelens Secretaris

Nadere informatie

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Jeugdraad 28 november 2013 1. Verslag vorige vergadering 2. Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Zichtrekening 1243,22 euro Spaarrekening 19122,62 euro 3. Beurtrol plakzuilen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Jeugdraad 17 MEI 2011

Jeugdraad 17 MEI 2011 Jeugdraad 17 MEI 2011 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (Open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Sam De Waele (Open Jeugdwerk), Jo Vermeersch (KSA Zulte), Stefaan Vermeersch

Nadere informatie

Jeugdraad 29 augustus 2016

Jeugdraad 29 augustus 2016 Jeugdraad 29 augustus 2016 Aanwezig: Hannes, Nick, Karel, Ruben, Geoffrey, Justine, Frauke, Evie, Sanne Verontschuldigd: Phaedra, Jasmine en Laura Afwezig: Niels, Stef 1. Goedkeuring vorig verslag a. Geen

Nadere informatie

HUISBROCHURE. Contactgegevens. Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg

HUISBROCHURE. Contactgegevens. Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg HUISBROCHURE Contactgegevens Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg Verantwoordelijke VZW Bochizon Heremans Rikke Heibloemstraat 10 2220 Heist-op-den-Berg 0496/25 88 39

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011 Aanwezig: Robbe Bleuzé (DB), Annelies Neirinck (DB), Tom Depypere (Chiro St.- Michiel-DB), Evi Duyvejonck (Jeugddienst), Pieter Defoor (KSJ-DB), Brecht Desmet

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Jeugdraad 2 december 2013

Jeugdraad 2 december 2013 Jeugdraad 2 december 2013 Aanwezig: Stijn De Winter Plectrum Nele D hondt Chiro Windeke Frode Lefevre Plectrum Wouter Waeytens Pallieter Sara De Clercq Margot Van Melkebeke Maxim Defrance Jasper Begyn

Nadere informatie

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail.

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail. Als je t mij vraagt: CHIRO Weekend Huurovereenkomst Overeenkomst gesloten tussen, Chiro Altena verhuurder van bivakhuis - kampeerterrein Chiro Altena en meerderjarig vertegenwoordiger van : Groepsnaam

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen

Nadere informatie

Het verslag van vorige vergadering ( ) werd overlopen en goedgekeurd.

Het verslag van vorige vergadering ( ) werd overlopen en goedgekeurd. Jeugdraadvergadering 19 november 2009 Aanwezig: Else De Wachter (schepen jeugd) Loes Troch (jeugdconsulent) Stijn Espagnet (voorzitter jeugdraad) Kim Vanden Brande (ondervoorzitter jeugdraad) Tom Lamberts

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

KSA DE BLAUWE TORRE VARSENARE WERKJAAR JONGKNAPEN

KSA DE BLAUWE TORRE VARSENARE WERKJAAR JONGKNAPEN KSA DE BLAUWE TORRE VARSENARE WERKJAAR 2018-2019 JONGKNAPEN Algemene gegevens KSA De Blauwe Torre Oude Dorpsweg 50 8490 Varsenare ksadeblauwetorre@hotmail.com www.ksavarsenare.be KSA De Blauwe Torre Varsenare

Nadere informatie

We stellen voor deze vragenlijst één maal per jaar te gebruiken.

We stellen voor deze vragenlijst één maal per jaar te gebruiken. Vragenlijst Lokaal Drugoverleg Inleiding Binnen de alcohol- en drugpreventiesector weten we dat een dynamisch lokaal drugoverleg een belangrijke basis en voorwaarde vormt om binnen de gemeente een werkbaar

Nadere informatie

Vergadering gemeentelijke culturele raad Algemene Vergadering Zitting dd. 9 oktober 2014

Vergadering gemeentelijke culturele raad Algemene Vergadering Zitting dd. 9 oktober 2014 Gemeentebestuur Dentergem Kerkstraat 1 8720 Dentergem Uw contactpersoon Heleen Vullers 051 57 55 12 cultuurfunctionaris@dentergem.be Vergadering gemeentelijke culturele raad Algemene Vergadering Zitting

Nadere informatie

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL Dienst vrije tijd & jeugd Laarne Postadres: Dorpsstraat 2, 9270 Laarne Bezoekadres: Keistraat 5 09 365 24 19 uitleen@laarne.be G e b r u i k s o v e r e e n k o m s t Z a a l S k a l a Voor wie is dit

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDLOKALEN GROENSTRAAT Toelichting Het gebruiksreglement (bepalingen voor vast en occasioneel gebruik), het

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

17 mei u. Scouts

17 mei u. Scouts JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 17 mei 2016 20u. Scouts AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Joren & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers: Mieke,

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL Aanwezig: - Schepen: Geert Vandewynckel - Voorzitter: Thijs Platteau - Consulent jeugddienst: Saskia Candry en Lies Werbrouck - Chiro Wij(t)schateren:

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Voorzitter Secretaris Jeugdconsulent Bestuursleden Emma Staut Toon Daems Jeroen Kersschot Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander,

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel

Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde 2 de jaar Bedrijfsbeheer optie Expeditie, Distributie en Transport Transportverzekering: Vergelijking

Nadere informatie

º In zitting van. heeft het college van burgemeester en schepenen: - kennisgenomen - goedgekeurd - gunstig geadviseerd

º In zitting van. heeft het college van burgemeester en schepenen: - kennisgenomen - goedgekeurd - gunstig geadviseerd NOTA AAN HET SCHEPENCOLLEGE Datum: 20 mei 2017 Dienst: Secretariaat adviesraden Kenmerk: AB/058 Betreft: Verslag vergadering Jeugdraad 20 mei 2017 Bijlagen: eventuele bijlagen zijn toegevoegd aan origineel

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

Verontschuldigd: Svenja en Shabnam (JH Den Uyl), Jana (Scouts Kortenber), Tom (Chiro EK), Janne (Chiro Everberg), Nick (JH Den Aap)

Verontschuldigd: Svenja en Shabnam (JH Den Uyl), Jana (Scouts Kortenber), Tom (Chiro EK), Janne (Chiro Everberg), Nick (JH Den Aap) Verslag Jeugdraad 14 februari 2017: Aanwezig: Wouter (Voorzitter), Erik (Penningmeester), Céline (Chiro Erps-Kwerps), Jens, Gilles (Chiro Everberg), Jana, Thibaud (JH Den Aap), Tom (Scouts Kortenberg),

Nadere informatie

Huurovereenkomst ZoeNK

Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst voor activiteit in zaal de ZoeNK op / / Tussen enerzijds ZoeNK vzw, Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-lo, hieronder genaamd de verhuurder en anderzijds de inrichter

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT Opgelet: Vul deze evenementenfiche per activiteit volledig en correct in en verstuur hem minimum 1 maand voor het evenement terug naar de ondersteunende dienst (sport,

Nadere informatie

Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie

Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie Verslag vergadering 13 dec 2016 Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie 1. Evaluatie halloween Weinig op aan te merken, goed verlopen,lekker eten borden te kort, kwam

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Toerisme Herentals VZW en de stad Herentals organiseren een kerstmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op 11 december 2016. Art. 1 - DEELNEMERS: Mogen deelnemen aan

Nadere informatie

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum:

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum: Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo www.jhderoute.be jhderoute@gmail.com - 0474 07 91 59 Datum:...-...-... Overeenkomst tussen jeugdhuis De Route, vertegenwoordigd door: Bieke Vanfleteren email:

Nadere informatie

Jeugdraad 27 Augustus 2018

Jeugdraad 27 Augustus 2018 Jeugdraad 27 Augustus 2018 Vereniging Naam Aanwezig Afwezig CHIRO Emma Rooms Anne Boone Liene Rooms KSA JEUGDHUIS Ruth Van Hoecke Niels Verstraete Vic Van Hoecke Michiel Van Eetvelde Rani Leroux Marthe

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Scoutsheem Lille Poederlee

Huishoudelijk reglement Scoutsheem Lille Poederlee 1. Contact Welkom in het Scoutslokaal van Lille-Poederlee, Zagerijstraat 29, 2275 Lille. Het lokaal staat onder toezicht van een plaatselijke verantwoordelijke, verder de beheerder genoemd. Kort voor aankomst

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

C:\Users\kristien.dhondt\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\XXC8AEEM\aanpassing reglement subsidiëring

C:\Users\kristien.dhondt\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\XXC8AEEM\aanpassing reglement subsidiëring REGLEMENT SUBSIDIËRING VAN JEUGDRAAD EN JEUGDVERENIGINGEN (GR MEI 2008) 1 AANPASSING SUBSIDIEREGLEMENT 1994 1. WIE WORDT GESUBSIDIEERD? Artikel 1. Binnen de perken van de kredieten, daartoe goedgekeurd

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015

Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015 Reglement kerstmarkt 12 & 13 december 2015 DEELNAME Een standhouder kan pas effectief deelnemen als in volgende zaken is voldaan: 1. Ingevuld deelnameformulier doorgezonden, uiterlijk tegen 23/11/2015

Nadere informatie

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem Chiro Heilig Hart Zottegem Huurcontract tussen Chiro Heilig Hart Zottegem verantwoordelijke en ondergetekende (verantwoordelijke van de groep) Adres:. De huurder (gegevens van de groep) Adres:. Prijs en

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 5 januari 2016:

Verslag Jeugdraad 5 januari 2016: Verslag Jeugdraad 5 januari 2016: Aanwezig: Erik (Penningmeester), Jolien, Wouter, Ruben, Céline (Chiro Erps-Kwerps), Zoe, Janne, Gilles, (Chiro Everberg), Tom (Scouts Kortenberg), Jens, Sander (JH Den

Nadere informatie

Retributiereglement betreffende de inzameling van huishoudelijk afval aanslagjaar 2015

Retributiereglement betreffende de inzameling van huishoudelijk afval aanslagjaar 2015 1 Retributiereglement betreffende de inzameling van huishoudelijk afval aanslagjaar 2015 De gemeenteraad, Gelet op het gemeentedecreet van 15 juli 2005 en latere wijzigingen, de artikelen 42, 43 2, 15

Nadere informatie

Verontschuldigd: Rani Leroux [Tienerwerking-JH], Nick Luyckx [JH-SPW]

Verontschuldigd: Rani Leroux [Tienerwerking-JH], Nick Luyckx [JH-SPW] Jeugdraad 7 mei 2018 Aanwezig: Geoffrey Dehaen [jeugdconsulent], Evie Wuytack [schepen], Anne Boone [Chiro], Niels Verstraete [KSA], Marthe Vanthuyne [JH-FAB], Ruben De Coninck [SPW], Quirijn Tanghe, Sanne

Nadere informatie

Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op de tijdelijke plaatsing van een of meer woonwagens op een pleisterplaats.

Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op de tijdelijke plaatsing van een of meer woonwagens op een pleisterplaats. 1. Model van algemene politieverordening op het tijdelijke verblijf van woonwagenbewoners (in te voegen in het algemene politiereglement van de politiezone) Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Erik Van Roelen; de heer Thomas Dubois; de heer Kris Jacobs; mevrouw Elke Boogaerts; mevrouw Ingrid

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 Aanwezig Kim Copejans (voorzitster), Jasmien Khouder (DB), Charlotte Peeters (DB), Michael Van Slycken (jeugddienst), Nele De Wilde (jeugddienst),

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van ZeeGam tweede kwartaal 2009

Nieuwsbrief van ZeeGam tweede kwartaal 2009 Nieuwsbrief van ZeeGam tweede kwartaal 2009 Na een bezoek in maart aan Gambia is sjak begonnen met het verzamelen van allerlei goederen, (zie bij gaande foto s). 3 juli is Sjak weer naar Gambia gegaan

Nadere informatie

Lokaal Overleg Drugs Nazareth. Verslag 18 september 2014. Nieuws

Lokaal Overleg Drugs Nazareth. Verslag 18 september 2014. Nieuws Lokaal Overleg Drugs Nazareth Verslag 18 september 2014 Aanwezig Verontschuldigd Els Delarue (leerkracht 6 de leerjaar GBS Nazareth), Klaartje Denoyette (KLJ Nazareth), Jens Vandenberghe (KLJ Nazareth),

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio)

Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio) Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio) Aanwezig: Bestuur: Nils Devos, Veerle Moriau, Thomas Van Riet Chiro Negenmanneke: Esther Van Obbergen, Ruth Van Obbergen KLJ Vlezenbeek jongens:

Nadere informatie