SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info"

Transcriptie

1 Voorjaars Info Van maandag 26 februari t/m 4 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond en op zaterdagochtend is er JIU JITSU. Deze Japanse zelfverdediging is geschikt voor mannen en vrouwen. Kom een keer meedoen. Patrick geeft deze training in Bennekom en Bas in Ede. Er is voor mannen en vrouwen ook Aikido op maandag Karate op donderdag - Kickboksen op vrijdag Kravmaga op vrijdag en Judo op dinsdag en vrijdagavond; KOM OOK MEEDOEN! GEMEENTELIJKE-REGELINGEN VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN OM DEEL TE NEMEN AAN SPORT- EN ZWEM- ACTIVITEIEN & en: VERJAARDAGS FEESTJE in het zwembad - op de zachte -mat of in de zaal Steeds vaker wordt het zwembad verhuurd en worden er sportlessen gegeven voor verjaardagsfeestjes. Ook interesse (zwemmen-judo-karate-fitness-zelfverdediging); stuur een ; info@sportschool-venendaal.nl. AGENDA: * zaterdag 17 februari; Diploma A&B zwemmen * 12 t/m 17 februari; Examens bij Judo Karate Aikido - Jiu jitsu en Fighting jitsu * 19 t/m 24 februari; Neem vriendjes en vriendinnetjes mee naar de training! Fitness Aikido - Kickboksen Fighting jitsu Krav maga - Jiu jitsu - Karate & Judo * 12 t/m 17 maart; Kijkles bij Zwemles-Judo Karate Krav maga-kickboksen Jiu jitsu en Fighting jitsu! * zaterdag 21 april; Diploma A & B zwemmen * 30 maart t/m 2 april; Goede Vrijdag & Paasdagen GESLOTEN * zaterdag 14 april; Judo & Karate Vanentoernooi * vrijdag 27 april; Koningsdag * 30 april t/m 6 mei; Meivakantie + sportrooster * zaterdag 2 juni; het 25 e Heide Judo Toernooi in de Peppel: vrijwilligers zijn welkom.

2 ZWEMLESSEN IN VELE SOORTEN EN MATEN *Zwemles voor kinderen met karakter *Zwemles voor vrouwen / voor volwassenen *Prive-les per half uur of 3 kwartier *Zwemles vanaf 4½ jaar: Zwempakket t/m Diploma A of B (vanaf 5jr) & Zwemlessen per 10x kaart *Ouder&Kind zwemmen *Aquarobics *Therapeutisch zwemmen *Huren van het zwembad is ook mogelijk; leuk voor een verjaardag. Onze tarieven zijn per 1 maart 2018 aangepast.de nieuwe tarieven hangen bij binnenkomst in Ede/Rietkampen-Bennekom en Ede/Steinwijk Stuur een mailtje en ontvang een bijlage met de tarieven. GEMEENTELIJKE/PROVINCIALE REGELINGEN VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN OM DEEL TE NEMEN AAN SPORT- EN ZWEM- ACTIVITEIEN. De Gemeente Ede (maar ook de Provincie Gelderland) hebben voorzieningen zodat in sommige gevallen een bijdrage wordt gegeven om deel te kunnen nemen aan zwemlessen en sportlessen. en Bij de sportschool kunt u terecht voor zwemles judo karate streetdance fighting jitsu X-kids fitness en het hele verdere sportaanbod. CORE & SPINNING & AQUAROBICS Kom eens een keer meedoen met Aquarobics - Spinning of Core-training. Spinning; goed voor de conditie. Core- ; goed voor de romp (rug-borst-buik-schouders-heupen) Aquarobics; goed voor de conditie in het warme water Maandag uur: AQUAROBICS aan de Laan der Verenigde Naties 92 Maandag uur: AQUAROBICS aan de Laan der Verenigde Naties 92 Dinsdag uur: SPINNING aan de Laan der Verenigde Naties 92 Dinsdag uur: CORE aan de Laan der Verenigde Naties 92 Dinsdag uur: CORE-TRAINING aan de Laan der Verenigde Naties 92 Woensdag uur: AQUAROBICS aan de Laan der Verenigde Naties 92 Donderdag uur: AQUAROBICS aan de Laan der Verenigde Naties 92 Kom een keer meedoen; ook vrienden en vriendinnen zijn welkom. OP DE ZONNEBANK: LEKKER - WARM- ONTSPANNEN De sportschool in de Rietkampen heeft een zonnetunnel. Een afspraak maken is niet nodig. Ideaal als de kinderen zwemmen judoën etc. * Ook lekker na zelf te hebben gesport.

3 ZELFVERDEDIGING/ FIGHTING JITSU VOOR JONGEREN (vanaf 10 jaar) Op de vrijdag aan de Weerdestein kunnen jongeren meedoen met Fighting jitsu/zelfverdediging. Een variatie aan sporten in één training; o.a. Zelfverdediging Karate Jiu jitsu Judo & Kickboksen. Ideale afwisseling voor jongeren. Kickboksen voor Jongeren (10-16 jaar) is er op maandag tot uur in Ede- Rietkampen & en ook in Bennekom op vrijdag tot uur. DAMES BIJNA IEDERE DAG VAN DE WEEK ACTIEF MET: BODYSHAPE/AEROBICS/AERONETICS/STEPS/AQUAROBICS BODY SHAPE: de activiteit voor alle vrouwen van 30 tot 80 jaar! Op bijna iedere ochtend en avond. In Ede-Veldhuizen, Ede-Rietkampen en in Bennekom. Breng familie en vrienden op de hoogte en kom eens gezellig meedoen! JIU JITSU & AIKIDO & KICKBOKSEN & KRAV MAGA In Ede en Bennekom wordt Kickboksen en Jiu jitsu gegeven. In Bennekom Krav maga en in Ede ook Aikido. Er wordt hard gewerkt bij deze trainingen; zowel fysiek als mentaal. De trainingen kunnen wel wat versterking gebruiken! Enthousiaste belangstellenden vanaf 10 jaar zijn welkom! Kickboksen Ede-Rietkampen; maandag uur (10-16 jaar) Aikido Ede-Rietkampen; maandag uur (15+ jaar) Jiu jitsu Bennekom; woensdag uur (15+ jaar) Kickboksen Bennekom; vrijdag uur (10+ ) Jiu jitsu Ede; vrijdag uur (15+ ) Krav maga Bennekom; vrijdag uur (17+ ) Jiu jitsu Bennekom; zaterdag uur (15+ ) DIPLOMA ZWEMMEN VOOR A & B: KOM OOK SAMEN OEFENEN Ongeveer iedere 8 weken wordt er bij Sportschool Venendaal afgezwommen voor diploma A & B. Zo ook op zaterdag 17 februari - zaterdag 21 april en zaterdag 7 juli. Ga lekker met uw zoon/dochter oefenen tijdens het Vrij-zwemmen. Kijk alvast in de (zwem-)agenda wanneer Diploma-zwemmen Kijklessen en Vakantie s zijn. TIP: ga ook voor diploma B EXTRA oefenen met uw zoon/dochter; Iedere zondag uur; voor (zwem)leden slechts 2 euro. Heeft u nog geen ZwemAgenda seizoen stuur ons dan een mailtje. JUDOKA S UITNODIGING DEELNEMEN AAN: INSTAP TOERNOOI _JONGENS EN MEISJES: 2007 t/m 2012 Op: zaterdag 28 april in: Arnhem

4 VERJAARDAGS FEESTJE in het zwembad - op de zachte -mat of in de (dans)zaal Steeds vaker krijgen we de vraag of er een judo - karate Streetdance - fitness of een zwemfeestje/workshop mogelijk is bij de sportschool? Natuurlijk is dat mogelijk; tijden en prijzen in overleg. Stuur een of bel KIJKLES voor de hele familie In de week van 12 t/m 17 maart zijn alle ouders broers & zussen opa s en oma s en andere familie-leden en belangstellenden van harte welkom bij de Kijkles. Gezellig een keertje kijken wat uw zoon/dochter aan het doen is en waar ze mee bezig zijn. Bij Judo Karate Fighting jitsu Krav maga - Kickboksen Karate Aikido en Jongeren Fitness zijn belangstellenden van harte welkom om een keer te komen kijken. Het is geen meedoe les. De volgende meedoe les is in het volgende seizoen. KARATE & JUDO VANENTOERNOOI: Zaterdag 14 april Zaterdag 14 april is het volgende Judo & Karate Vanentoernooi. In de sportschool in de Rietkampen worden wedstrijden gehouden voor deze budoka s van Sportschool Venendaal. Het Vanentoernooi is voor alle karateka s en judoka s; beginners en gevorderden. DOE DUS ALLEMAAL MEE! 25 e INTERNATIONAAL HEIDE JUDO TOERNOOI-EDE Zaterdag 2 juni is het 24 e Heide Judo Toernooi in Ede. Judoka s uit heel Nederland komen naar Ede (Sporthal de Peppel). Ook zijn er veel judoka s van Sportschool Venendaal die hier aan deelnemen; misschien iets voor jou; van 2008 en ouder. Vraag het de leraar en kom ook naar de Judo wedstrijdtraining. De organisatie is in handen van stichting Heide Judo Toernooi. Iedereen die mee zou willen helpen om er wederom een mooi toernooi van te maken kan mailen naar secretaris@heidejudotoernooi.nl. Wilt u misschien sponsor worden van het toernooi, neemt u dan ook contact op met secretaris@heidejudotoernooi.nl TE LEEN: SPREEKBEURT PAKKET VOOR KARATE & JUDO Er zijn bij Sportschool Venendaal een paar Spreekbeurtpakketten te leen, zowel voor Judo als voor Karate. Met gekleurde banden, een boek en een leidraad voor een leuke informatieve spreekbeurt. Maak er iets leuks van; trek bijv je Judo/Karate pak aan en geef samen met een vriendje/vriendinnetje een kleine demo. Ook komen wij graag langs op school voor een introductie les; geef het door aan je leraar (m/v).

5 ZWEMLES VOOR KINDEREN met Karakter o.a. VORMEN VAN AUTISME Bij de sportschool is er op maandag bij Juffrouw Lia een speciale groep voor kinderen met karakter (oa bepaalde vormen van autisme). Er zijn minder kinderen in het zwembad en de ouders/begeleiders doen ook mee. Ook belangstelling; schrijf je in & Geef het door aan vrienden en bekenden. Voor meer informatie stuur een mailtje naar de sportschool. WAARDEVOLLE SPULLEN IN DE KLUISJES Fietssleutels, mobieltjes, bankpasjes, horloges, autosleutels, ringen en kettingen, geld etc etc: laat het niet onbeheerd in de kleedruimte liggen. Geef geen aanleiding: laat spullen van waarde niet onbeheerd in de kleedruimte. ZWEMLES VOOR VROUWEN Iedere week zijn er volwassenen bezig om de zwemslag onder de knie te krijgen. De sportschool heeft zwemles voor vrouwen op vrijdagavond. Belangstellenden zijn (natuurlijk) van harte welkom! GEEF HET DOOR aan familie en bekenden. *Het is natuurlijk ook mogelijk om Prive zwemles te krijgen. HATHA YOGA: DOE OOK MEE! Er zijn Yoga groepen in Bennekom en in Ede (aan de Weerdestein en in Ede-Rietkampen). >> geef het door aan familie-leden en bekenden en kom een keer meedoen. Ervaar de voldoening na de inspanning/ontspanning!

6 VOORJAARS VAKANTIE ROOSTER 26 februari t/m 4 maart EDE VELDHUIZEN EDE-RIETKAMPEN BENNEKOM WEERDESTEIN 377 LAAN DER VERENIGDE NATIES 92 KERKSTRAAT 21 Maandag Maandag VRIJ ZWEMMEN ook Baby en Peuter Vrij- zwemmen Maandag Vrij-trainen FITNESS Dinsdag INSTUIF AQUAROBICS Dinsdag FITNESS Vrij-trainen Dinsdag Vrij-trainen FITNESS VRIJ ZWEMMEN Woensdag Donderdag VRIJ TRAINEN: KARATE / JUDO / JIU JITSU / FIGHTING JITSU / KRAV MAGA/ KICKBOKSEN Vrijdag VRIJ ZWEMMEN INSTUIF JUDO Woensdag Vrij-trainen FITNESS ook voor Jongeren jaar VRIJ ZWEMMEN Donderdag Vrij Zwemmen INSTUIF AQUA ROBICS : Vrij-trainen FITNESS VRIJ ZWEMMEN Vrijdag VRIJ ZWEMMEN ook Baby en Peuter Vrij- zwemmen Woensdag Donderdag Vrij-trainen FITNESS Vrijdag Zaterdag GESLOTEN Zaterdag GESLOTEN Zaterdag GESLOTEN ZONDAG GESLOTEN ZONDAG GESLOTEN ZONDAG GESLOTEN

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info. 22 t/m 28 februari

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info. 22 t/m 28 februari Voorjaars Info 22 t/m 28 februari Van maandag 22 t/m 28 februari is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. ZWEMLESSEN IN VELE SOORTEN EN MATEN *Prive-les per half uur

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 2 t/m 8 mei 2016

Sportschool Venendaal. Lente Info. 2 t/m 8 mei 2016 Lente Info 2 t/m 8 mei 2016 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen alle leden GRATIS kennismaken met CX Speciale training voor buikspieren/rugspieren/borstspieren ea dinsdag 19.45 uur AQUA

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden.

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. Herfst Info 19 t/m 25 oktober 2015 Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. GRATIS VRIJ-ZWEMMEN De kinderen van de zwemles - de Judoka

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief Augustus 2016 Nieuwsbrief Augustus 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek

Nadere informatie

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

SPORTENTOCHT DOE MEE AAN DE IN HOOGVLIET-PERNIS 3 T/M 8 APRIL VOOR DE GROEPEN 1 T/M 8

SPORTENTOCHT DOE MEE AAN DE IN HOOGVLIET-PERNIS 3 T/M 8 APRIL VOOR DE GROEPEN 1 T/M 8 DOE MEE AAN DE SPORTENTOCHT IN HOOGVLIET-PERNIS 3 T/M 8 APRIL IK SPORT! JIJ OOK? DOE MEE! Van maandag 3 t/m zaterdag 8 april 2017 vindt in Hoogvliet-Pernis de Sportentocht plaats. Dit is dé week waarin

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie aug. 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2017 Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

MEERSSEN IN BEWEGING

MEERSSEN IN BEWEGING MEERSSEN IN BEWEGING Nationale Sportweek 2014 - zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 april. Judoclub Bunde Geïnteresseerden kunnen 2 weken gratis proeflessen volgen. Judoclub Bunde gymzaal "de Koprol" op

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar April Welkom!

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar  April Welkom! Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2016 Welkom! Dit is de nieuwsbrief van april 2016. Er zijn dit jaar al een aantal evenementen geweest, zoals de landelijke Aikido

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2019 Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties Zwembad De Zijl winter Openingstijden 2016/2017 Sportaccommodaties www.leiden.nl/zwemmen Openingstijden Vrijzwemmen Zwembad De Zijl Winterseizoen (september t/m april) Wedstrijdbad minimaal 3 banen Instructiebad

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2016-24 Zondag 12 juni Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief Verslag Open Beverwijkse Zadelpijn voor de centjes Fitness

Nadere informatie

De nieuwe locatie in Wassenaar: gymzaal van de dependance van de American School.

De nieuwe locatie in Wassenaar: gymzaal van de dependance van de American School. Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2015 Welkom! Met deze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte houden van alles wat er gaande is in en rondom ons Budocentrum.

Nadere informatie

In de week van 9 tot

In de week van 9 tot INHOUDSOPGAVE. Vers van de pers. 1. Nationale sportweek 2. Grote Clubactie 2017 3. Wedstrijd agenda 4. Wedstrijdtrainingen 5. Administratieve mededelingen 6. Vriendelijk verzoek 7. Sponsoren gezocht 8.

Nadere informatie

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE Belangrijk nieuws september 2012 Met ingang van september aanstaande hebben wij te maken met nieuwe regels van de verhuurder van de beide locaties, de Gemeente Rotterdam dienst Sport en Recreatie. Betreft

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Uurrooster Versie 31 Juli 2017

Uurrooster Versie 31 Juli 2017 Uurrooster 2017-2018 Versie 31 Juli 2017 Afdeling : Badminton Plaats Sport Recreatie Multimove + Minibad woensdag 15u30 17u00 Sporthal MMMB1 25 09u00 10u30 Sporthal MMMB2 25 Recreatie Minibad woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NIEUWE SPORTEN De nieuwe aanbouw biedt tevens de mogelijkheid om meer sporten aan te bieden.

NIEUWSBRIEF. NIEUWE SPORTEN De nieuwe aanbouw biedt tevens de mogelijkheid om meer sporten aan te bieden. NIEUWSBRIEF www.budosportarnhem.nl VERBOUWING Wellicht heeft u het al gezien, gehoord of op onze website en facebookpagina gespot: Budo Sport Arnhem heeft een mooie nieuwe fitnessruimte gekregen. Afgelopen

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2015/2016 SPORT stedelijke sportdienst Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2015 - januari 2016 - april

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten:

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten: Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs 2019 Uitgangspunten: Alle huurders (verenigingen, stichtingen en overige) behouden voor de accommodaties Objectieve vergelijking c.q. harmonisatie

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Z W E M B A D E N Subtropisch zwemparadijs Aqualaren Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Postbus 86, 9470 AB Zuidlaren Telefoon; 050-4095566 Email algemeen; info @Aqualaren.nl Email zwemles; receptie@aqualaren.nl

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

De nieuwe locatie in Wassenaar in de dependance van de American School aan de Deijlerweg 157.

De nieuwe locatie in Wassenaar in de dependance van de American School aan de Deijlerweg 157. Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2015 Welkom! Met deze nieuwsbrief willen we terugblikken op het afgelopen jaar en iedereen op de hoogte houden van alles wat

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2016/2017 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden in samenwerking met de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september

Nadere informatie

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 2 Openingstijden Klaar voor de start. Wanneer kom jij sporten in Zwemcentrum Rotterdam? We zijn zeven dagen per week open. Via de volgende online kanalen

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Lidmaatschap 16+ Een lidmaatschap bij Fitland XL De Geus Langedijk is inclusief: Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit

Nadere informatie

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie Van 5 t/m 13 maart 2011 Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Let op: gewijzigde openingstijden! www sportintilburg nl In deze folder vindt u alle

Nadere informatie

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging.

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdagen Opgaven mailen naar wedstrijdsecretriaaton@gmail.com t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdag Oost-Nederland(vol is vol) Datum : 4 september 2010 Telefoon : 0547

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM

MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM 2016 2017 MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit (Totale lichaamstraining in 2x4 minuten) Korting op Budosport: Judo, Jiu-Jitsu,

Nadere informatie

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Graag informeren wij u over het volgende: - Introductiefilmpje Jip. - Wat is het zwem-abc? - Leren zwemmen met Jip. - Virtuele tour zwembad

Nadere informatie

Graag willen wij vaders en moeders, opa s en oma s, ooms en tantes en alle andere volwassenen kennis laten maken met judo.

Graag willen wij vaders en moeders, opa s en oma s, ooms en tantes en alle andere volwassenen kennis laten maken met judo. Midio nieuwskrant van augustus en september 2012 Lege flessen actie: De lege flessen actie stopt met de kerstvakantie tot nu toe is er 125, - aan flessen ingeleverd. Helaas is dit nog niet genoeg voor

Nadere informatie

Gefeliciteerd mommies! Geboortes. Inbalance News. Oktober nr 3

Gefeliciteerd mommies! Geboortes. Inbalance News. Oktober nr 3 Oktober nr 3 2013 Nieuwe instructeurs Korting 16 november 100 % Boeken Arnhemse moeders 2x trainen App Inbalance News Gefeliciteerd mommies! Geboortes Moeder Laura 20 september bevallen van zoon Pepijn.

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2018 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

Agenda. Jan t/m juli Inleiding

Agenda. Jan t/m juli Inleiding Agenda Jan t/m juli 2019 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten,

Nadere informatie

Rooster september Sportiom: Zaterdag kaarten: Anne-Marie. Doel groepen bad. Tijd Les Lesgever 1 Lesgever 2 Lesgever 3 Lesgever 4

Rooster september Sportiom: Zaterdag kaarten: Anne-Marie. Doel groepen bad. Tijd Les Lesgever 1 Lesgever 2 Lesgever 3 Lesgever 4 Sportiom: kaarten: AnneMarie Doel groepen bad 17.00 17.45 uur 17.45 18.30 uur * 18.30 19.15 uur A/ + *kleine groep A/ + sterrenplan Wedstrijd bad 17.00 17.45 uur 17.45 18.30 uur 18.30 19.15 uur A diploma

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2017 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

Tabel 1. Kleine vakanties. kerstvakantie. pasen in de Brink. zomervakantie. zomer incluis aqua

Tabel 1. Kleine vakanties. kerstvakantie. pasen in de Brink. zomervakantie. zomer incluis aqua Dit document is geëxporteerd vanuit Numbers. Elke tabel is omgeze andere objecten op elk Numbers-werkblad zijn op afzonderlijke we mogelijk dat formuleberekeningen in Excel kunnen verschillen. Naam Numbers-werkblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Yoga-Touch

Nieuwsbrief Yoga-Touch Nieuwsbrief Yoga-Touch Juli/Augustus 2017 Adres ; Pasteurweg 53, R veen W; www.yoga-touch.nl E; info@yoga-touch.nl www.facebook.com/studioyogatouch?fref=ts *10 juli ; BEGIN Een extra Nieuwsbrief! Elke

Nadere informatie

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar.

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar. INHOUDSOPGAVE. 1. Vers van de pers. 2. Administratieve mededelingen 3. Nieuw logo 4. Open lesdag 29 augustus 5. Aanpassingen lesrooster Alexanderpolder a. Maandag b. Vrijdag 6. JudoExtra (speciaal onderwijs)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aquasport en Balance april

Nieuwsbrief Aquasport en Balance april Nieuwsbrief Aquasport en Balance 2017- april Hallo allen, Hierbij de 2 e nieuwsbrief van dit jaar. Met daarin het volgende: -Aquasport lessen rond Pasen en de meivakantie - betaling Aquasporten - social

Nadere informatie

Programma. Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september. RECREATIE

Programma. Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september.  RECREATIE RECREATIE ontspanning & plezier Programma Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september ens de zomervakantie 2016 geldt een aangepast doelgroepenprogramma in de diverse baden voor o.a. vrijzwemmen, banenzwemmen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES: INKOM INSCHRIJVINGEN LESSENREEKSEN OPENING ZWEMBAD

WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES: INKOM INSCHRIJVINGEN LESSENREEKSEN OPENING ZWEMBAD WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES: INKOM Neem steeds je iden teitskaart mee bij een bezoek aan het zwembad. Zo kan je genieten van de voordeeltarieven bij aankoop van een toegangs cket, een meerbeurtenkaart

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp September 2017 Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp Aanstaande zaterdag 30 september, is het eindelijk zover. Dan verwachten we jullie allemaal op het ijs van de Uithof. Hebben jullie

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum nr.2 De scholen zijn inmiddels weer een aantal weken van start. De diverse clubs en verenigingen in Burgum organiseren verschillende activiteiten

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2014/2015 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2014 - januari 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar December Welkom!

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar  December Welkom! Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl December 2015 Welkom! Ineens is Sinterklaas voorbij, zijn de examens achter de rug en staan de Kerstdagen alweer voor de deur. We

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden?

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon:   Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst Hamme 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs Inhoud

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES : INKOM INSCHRIJVINGEN LESSENREEKSEN OPENING ZWEMBAD

WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES : INKOM INSCHRIJVINGEN LESSENREEKSEN OPENING ZWEMBAD WELKOM! BELANGRIJKE WEETJES : INKOM Neem steeds je iden teitskaart mee bij een bezoek aan het zwembad zo kan je genieten van de voordeeltarieven bij aankoop van een toegangs cket, een meerbeurtenkaart

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01 V.2016-01 Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 Perioden Periode Startdatum Einddatum 59 31-08-2015 22-11-2015 60 23-11-2015 21-02-2016 61 22-02-2016 24-04-2016 62 25-04-2016 22-07-2016 Vakanties Vakantie:

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier GROEPSLESSEN v.a. 3-10-16 09:00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal Maandag 18:45-19:15 Move your body 19:30-20:00 Crossfit 19:30-20:20 Zumba 20:30-21:15 Insanity 09:00-09:50 Total body

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

zwemblad

zwemblad zwemblad www.de-warande.nl www.sportbedrijfoosterhout.nl sportbedrijf oosterhoutbrochure warande def 2.indd 1 27-4-2009 8:44:06 2 sportbedrijf Oosterhout De Warande Op Recreatieoord de Warande kun je zwemmen,

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE

TRAINING IN DE WINTERPERIODE TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2018-2019 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Zwemles Besthmenerberg

Zwemles Besthmenerberg 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 Besthmenerberg WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de sen bij Zwemschool Born 2 Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken, alle

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie