NACHTMERRIE! UIT UW MOBIELE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NACHTMERRIE! UIT UW MOBIELE E-MAIL"

Transcriptie

1 WORD WAKKER UIT UW MOBIELE NACHTMERRIE! Geef gebruikers de vrijheid om overal productief te zijn met een modern systeem waarop IT kan vertrouwen. Ik heb een terugkerende nachtmerrie : de hele organisatie is in paniek omdat ze toegang proberen te krijgen tot hun op iphones, ipads, telefoons en tablets voor Android en Windows... zo veel mobiele apparaten! Ja, ik weet het - dit is niets nieuws. op telefoons bestaat al sinds de introductie van de Simon in En het voelt alsof we vanaf dat moment ook ons mobiele platform hebben gekregen. De beelden zijn zo duidelijk, ik vraag me af of ze niet echt zijn...

2 DE REGENDANS , niet "snail" mail Oh,netwerkgoden Maak snel Later in mijn nachtmerrie kom ik een groep verkooplieden tegen die een regendans aan het doen zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat dit zal helpen hun s sneller te laden. Ze dansen met volle overtuiging. Wat ze zich niet realiseren is dat s van de server gehaald moeten worden voordat ze afgeleverd worden. Ik blijf schreeuwen: "jullie verspillen je tijd en energie - we zitten vast aan wat we hebben," maar ze blijven proberen op een magische wijze voor elkaar te krijgen dat s worden gepusht zodra ze binnenkomen, of dat ze op zijn minst ervan op de hoogte worden gebracht dat hun niet verzonden is door het uitvallen van een netwerk of door de limieten van een mailbox.

3 Durf te dromen... Mobiele van vandaag dient geen regen of vuur nodig te hebben. Met Citrix WorxMail hoeven gebruikers geen acrobatische trucjes uit te voeren om hun laatste berichten te ontvangen. Berichten komen binnen, ongeacht of de gebruiker de applicatie open heeft. Ze krijgen ook notificaties te zien wanneer ze in een andere app zitten of wanneer het apparaat in slaapstand zit met een scherm dat uit staat. Maar het beste is nog dat gebruikers niet hoeven te wachten op het downloaden van grote bestanden of batchmails. En dus kan uw verkoopgroep zijn tijd besteden aan het dansen voor geld, in plaats van aan .

4 Je hebt me dubbel geboekt! Controleer mijn agenda! Die is helemaal bijgewerkt! Stop met het overal achterlatenvan Kun je morgen Post-Its! afspreken? HET PROBLEEM MET VERGADERINGEN Mijn nachtmerrie gaat verder... Onze uitvoerenden proberen onderweg vergaderingen in te plannen. Hoe kan ik het ze uitleggen dat ze met native clients niet de mogelijkheid hebben om de "vrij/bezet"- informatie te zien van deelnemers op hun mobiele apparaten? Ik heb een standaard ter ondersteuning hiervoor: "schrijf voor jezelf een Post-It dat je de uitnodiging moet maken wanneer je terug op kantoor bent." Het is maar goed dat mijn CV actueel is.

5 Durf te dromen... Agenda's inplannen op een manier die werkt... zonder Post-Its. Citrix WorxMail biedt een uitgebreide agenda, waarmee u vergaderingen op kunt zetten met volledige "vrij/bezet"-informatie, precies wanneer u dat nodig hebt. Nu kunnen uw executives een vergadering opzetten zonder hun laptop aan te hoeven zetten (of Post-Its te gebruiken).

6 VLIEG, BIJLAGES, VLIEG! Haal een handtekening en vlieg z.s.m. terug Vliegals de wind Ditcontract moet daar vandaagnog aankomen Terwijl ik mijn best doe om te ontwaken uit deze nachtmerrie, zie ik ons juridische team een groep duiven trainen. Wie had er ooit gedacht dat ze zo slim zouden zijn? Waarschijnlijk is het veel eenvoudiger om bestanden via de postduif te versturen dan via een mobiel apparaat. Ik ben druk bezig met het zoeken van dekking, terwijl ik ze probeer uit te leggen dat het versturen van bijlages vanuit een bestandensysteem, of de Cloud, niet eens in ons was opgekomen toen we ons systeem implementeerden.

7 Durf te dromen... Stroomlijn bijlages zonder de rotzooi. Citrix WorxMail is geïntegreerd met Citrix ShareFile, een "volgmij" systeem voor ondernemingen om bestanden te synchroniseren en te delen, dat werkt zoals elke andere cloudopslag maar met alle IT-databeheermogelijkheden die het voor ondernemingen mogelijk maken om te voldoen aan beveiligings- en compliancerichtlijnen. Nu kan uw juridisch team veilig bestanden bijvoegen aan berichten - ongeacht waar ze zijn opgeslagen - in een paar eenvoudige klikken, vanaf elk mobiel apparaat. En het openen van die bijlages is ook nog eens veilig. En het allerbeste is nog dat ze de duiven vrij kunnen laten.

8 DWAAL NIET AF VAN UW LAPTOP Nietechtbepaald "untethered" Ikvoelmezomobiel Welkjaarisdit? In het meest surrealistische deel van deze nachtmerrie, deel ik kettingen uit - u hoort het goed, kettingen - aan het marketingteam. Ze willen allemaal bijlages kunnen bewerken vanaf hun mobiele apparaten. Begrijpen ze het dan niet? DAT KAN NIET! En deze kettingen zijn dus bedoeld om ervoor te zorgen dat ze hun laptop altijd bij de hand hebben. Dat klopt, Tiffany, zolang je in de buurt bent van je laptop, kun je de documenten daarop bewerken! "Zie het als de volgende generatie mobiele link," hoor ik mezelf zeggen... maar zelfs het marketingteam trapt daar niet in.

9 Durf te dromen... De moderne aanpak van mobiele applicaties Citrix WorxMail maakt gebruik van Citrix MDX Technologies - ze maken beide onderdeel uit van de Citrix XenMobileoplossing - en geeft gebruikers een volledige integratie tussen applicaties, terwijl het IT de volledige mogelijkheid geeft om te zorgen dat applicaties en gegevens veilig en onder de controle van IT blijven. Nu kan uw marketingteam echt hard werken. Dat klopt - WorxMail verricht wonderen - bestanden zijn bruikbaar en content is echt mobiel, en productiviteit kan zegevieren. Zelfs het scrollen door grote pdf-bestanden gaat heel gemakkelijk. Voor IT kunnen vertrouwelijke gegevens beveiligd worden zonder dat er extra ontwikkelingswerkzaamheden nodig zijn.

10 EEN KWETSBARE VERBINDING Terwijl een nummer van Pink Floyd uit 1979 door mijn nachtmerrie galmt, zie ik hoe een boze menigte zich verzamelt in mijn hersenen. Het blijkt dat ze geen toegang hebben tot WELKE VORM van mobiele diensten DAN OOK. Ik probeer ze uit te leggen in welke hoge mate we afhankelijk zijn van het Network Operations Center (NOC). Is daar iemand? Terwijl het mobiele personeel vrij wil kunnen rondrennen, lopen we tegen een muur aan... bij wijze van spreken dan. De NOC is down en ik sta machteloos. Mijn moeder had gelijk; ik had een rockster moeten worden. DE NOC IS DOWN! IN VERBAND MET DE GROTE OMVANG IS DE WACHTTIJD 250 UUR

11 Durf te dromen... Een wereld met veerkrachtige mobiele toegang... en geen telefoontjes naar de helpdesk. Citrix WorxMail vertrouwt niet op een dedicated NOC, en dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over dat mogelijke extra punt van falen. Verminderd risico op downtime - beter gebruik van tijd. Het betekent ook dat u niet almaar hardware toe hoeft te voegen of uw netwerk aan hoeft te passen wanneer het aantal gebruikers groter wordt. En het beste van allemaal: er zijn geen overbodige diensten nodig. Eenvoudig voor u om te beheren, rendabel om aan te passen, en uw gebruikers hoeven zich niet af te vragen of ze vandaag wel toegang zullen hebben tot mobiele .

12 Wij houden van IT! IT rocks! Ga mobiel! Word wakker met een nieuwe mobiele werkstijl. Ik word wakker en realiseer me dat ik mijn werknemers een rijkere ervaring KAN geven op hun mobiele apparaat, terwijl ons team de controle houdt... met Citrix WorxMail. Een nieuwe dag breekt aan.

13 Mobiele hoeft geen nachtmerrie te zijn voor IT. Het is mogelijk om de volledige omvang, functionaliteiten en managementcontrole te krijgen die nodig zijn, zonder dat u uw gebruikers weghoudt van hun apparaten, applicaties of productiviteit. Moderne, mobiele . Integratie met Citrix NetScaler creëert een langdurige sessie tussen de Citrix WorxMail klant en de Microsoft Exchange-server. Deze blijvende verbinding zorgt ervoor dat gepusht wordt naar het mobiele apparaat zonder dat gebruikers genoodzaakt zijn een sessie te starten door op de icoon te drukken. Agenda's inplannen op een manier die werkt. De geïntegreerde agenda van WorxMail gaat verder dan dat het de gebruikers de mogelijkheid biedt om uitnodigingen te creëren en te verzenden, het biedt ze inzicht in de agenda van hun collega's zodat ze kunnen zien of die wel of niet beschikbaar zijn. Stroomlijnen van bijlages. Integratie met Citrix ShareFile geeft gebruikers de mogelijkheid om documenten aan berichten binnen WorxMail toe te voegen met een enkele klik. Omdat ShareFile gebruikers toegang geeft tot hun gegevens op de cloud of netwerkopslag, kunnen gebruikers vanaf om het even welke locatie documenten toevoegen aan berichten. De moderne aanpak van applicaties WorxMail en andere Worxenabled apps, waaronder ShareFile en Citrix WorxWeb, kunnen documenten en databeheermaatregelen delen (inclusief eenmalig aanmelden). Dit betekent dat bijlages die binnen WorxMail worden ontvangen, veilig geopend kunnen worden binnen andere Worxenabled apps waardoor ze handig kunnen worden bekeken, bewerkt en voorzien van commentaar. Veerkrachtige - en consequente - mobiele toegang. Anders dan mobiele technologieën die afhangen van een dedicated network operations center om messaging services te laten werken, vertrouwt WorxMail op bestaande push-notificationdiensten, en vermindert het hiermee de complexiteit en verwijdert het een punt van falen.

14 Over veilige mobiele productiviteit met Citrix WorxMail WorxMail is uw one-stop-shop voor mobiele , agenda en contactpersonen - het is net zo eenvoudig en intuïtief voor gebruikers als native applicaties. WorxMail integreert met de andere Worx-apps van Citrix en maakt gebruik van de Worx App SDK, om gebruikers veilige productiviteit te bieden ongeacht waar ze zich bevinden. Gebruikers kunnen ShareFilebestanden toevoegen aan berichten, bijlages opslaan op ShareFile, en bijlages en weblinks openen met WorxWeb, en dit alles terwijl ze in de beveiligde omgeving op het mobiele apparaat blijven. Werk beter. Volledig mobiliteitsbeheer voor de onderneming Een volledige mobiliteitsstrategie voor de onderneming is cruciaal voor het ondersteunen van mobiele werkstijlen die de drijfveer zijn achter een meer samenwerking, innovatie en bedrijfsgroei. Citrix XenMobile is de enige uitgebreide mobiliteitsbeheeroplossing voor ondernemingen die een volledige en veilige vrijheid mogelijk maakt voor mobiele apparaten, apps en gegevens. Gebruikers krijgen via één enkele klik snel toegang tot al hun mobiele, web-, datacenter- en Windowsapps vanuit een verenigde applicatieopslag, inclusief prachtige productiviteitsapps - zoals Citrix WorxMail en Citrix WorxWeb - die naadloos zijn geïntegreerd om een geweldige gebruikerservaring te bieden. De oplossing biedt: op identiteit gebaseerde provisioning en beheer voor alle apps, gegevens en apparaten, op beleid gebaseerd beheer zoals beperking van de toegang tot de app voor geautoriseerde gebruikers, automatische de-provisioning van de account voor afgesloten gebruikers en selectieve wipe van apps en gegevens die zijn opgeslagen op verloren, gestolen of out-of-compliance apparaten. Met XenMobile kan IT voldoen aan naleving en de behoeften controleren, terwijl gebruikers de mobiele vrijheid krijgen om hun werk en leven op hun eigen manier in te delen. Aanvullende bronnen Video: Mobile minute - Veilige mobiele White paper: Implementatiehandleiding voor veilige White paper: Enterprise Mobility Management - Embracing BYOD Through Secure App and Data Delivery Deel dit e-book Citrix Systems. Alle rechten voorbehouden. Citrix, Citrix WorxMail, Citrix WorxWeb, Citrix Worx Mobile Apps, Citrix ShareFile, Citrix MDX Technologies, en Citrix XenMobile zijn handelsmerken van Citrix Systems, Inc. of een van zijn dochterondernemingen, en kan geregistreerd zijn bij Patent and Trademark Office van de Verenigde Staten en in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

10 essentiële elementen voor een strategie voor enterprise mobility

10 essentiële elementen voor een strategie voor enterprise mobility 10 essentiële elementen voor een strategie voor enterprise mobility Best practices voor het beschermen van gevoelige bedrijfsgegevens terwijl mensen productief kunnen zijn waar ze ook zijn Mobiliteit en

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores

IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit 1 Inleiding Tien jaar geleden zaten

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Enterprise Mobility Management: kies voor BYOD met veilig aangeboden apps en data

Enterprise Mobility Management: kies voor BYOD met veilig aangeboden apps en data Enterprise Mobility Management: kies voor BYOD met veilig aangeboden apps en data Waarom Citrix XenMobile de beste manier is 2 Inleiding Mobility, consumerization, Bring Your Own Device (BYOD) en flexwerk

Nadere informatie

Vergaderen op afstand

Vergaderen op afstand Vergaderen op afstand Versie: 5-5-2012 Auteur: Pierre Gorissen Deze uitgave wordt beschikbaar gesteld met de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0

Nadere informatie

Android Professioneel Gebruiken

Android Professioneel Gebruiken Android Professioneel Gebruiken Praktische Gids Dit document is toegespitst op een praktische implementatie van Android toestellen in een bedrijfsomgeving. Juni 2014 Ulrik Van Schepdael Mobco bvba Voorwoord

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY.

SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY. SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY. Introductie OOBE-mail For Connected Services www.oobe.nl OOBE MAIL 1 E-MAIL GEBRUIK. Wereldwijd meer dan 1 miljard email gebruikers Analysys Consulting verwacht dat meer

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD?

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? VIJF REDENEN WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD BETER IS IN HET BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN VAN UW BEDRIJF 2012 Zscaler. All Rights Reserved. Page 1 Overzicht Het in evenwicht

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Zarafa

Handleidingen 1.0 Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa In dit document vind je de handleidingen voor Zarafa zoals aangeboden door ECM2. I. Zarafa Email en Agenda 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens...

Nadere informatie

E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw

E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw Hoe kunnen we slimmer samenwerken? Met teksten van: Nienke Ris Hans van de Meer Rogier den Boer Inhoud De tijd van waarin productiviteit werd gemeten aan de hand van

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag!

Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag! Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag! Auteur: Hugo Bakker Dit e-book is geschreven door Hugo Bakker en beschrijft hoe jij FOCUS kunt creëren en MS Outlook gebruiken om je daarbij te ondersteunen

Nadere informatie

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING MyWorkpl@ce VERSIE 0.10 DATUM: 05-05-14 15:37 2-22 Inhoudsopgave 1 Waarom MyWorkpl@ce?... 5 1.1 Waarin wij geloven... 5 1.2 Waarin wij niet geloven...

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie