SHOW 2009 MUSIC MAESTRO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SHOW 2009 MUSIC MAESTRO"

Transcriptie

1 ontwerp: SHOW 2009 MUSIC MAESTRO Duo Flash * Ivann * Dimitri Verhoeven Jeroen Maes * nele Goossens Tanja Dexters * Wanda Joosten * Pellegrini Brothers * (Winner Golden Clown Award Monaco) Muzikale leiding Patrick Desmedt * Choreografie Bart Rogier SHOWS 2009 van 15 juli t.e.m. 7 september 2009 om 20u - Op Zondag: middagvoorstellingen om 16u - OP Dinsdag gesloten - Inkom 32 euro (kinderen tot 12 jaar aan 1/2 prijs) liter pils of frisdrank inbegrepen Het Witte Paard - Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge - Fax: 050 / VOOR MEER INFORMATIE EN Reservaties tel. 050 / of

2 * Het Witte Paard * Blankenberge * Ben Van DeN Keybus Kenneth Smets Presenteren Music Maestro Concept en regie: Bruno Van Heystraeten Kenneth Smets Cast: Tanja Dexters, Ivann, Dimitri Verhoeven, Jeroen Maes, Tom Saeys, Nele Goossens, Wanda Joosten, Pelligrini Brothers, Duo Flash, het orkest van Patrick Desmedt en het ballet onder leiding van Bart Rogier

3 * NIEUW TIJDPERK IS AANGEBROKEN * Deze zomer wordt een nieuwe bladzijde in de al rijke geschiedenis van Het Witte Paard geschreven. Na vier jaar Crazy-shows, waarop komiek Jan Van Dyke zijn stempel drukte, is het nu tijd voor een totaal ander concept. Hoewel, totaal anders is lichtjes overdreven. De revue in Het Witte Paard blijft gebaseerd op een mengeling van humor, zang, dans en adembenemende visuele acts. Dit jaar werd extra hard gewerkt aan de sketches en de medleys en met de Pellegrini Brothers werd een internationale superattractie binnengehaald. Deze broers wonnen immers vorig jaar de Golden Clown Award tijdens het Circusfestival in Monaco. Maar niet alleen inhoudelijk begint er een nieuw tijdperk. Ook de uitbating is vanaf dit jaar in nieuwe handen, zij het dat het allemaal in de familie blijft. Willy Smets is met pensioen gegaan en de neven Kenneth Smets en Ben Van den Keybus vormen nu al de vierde generatie eigenaars. Zij zullen ongetwijfeld een nieuwe wind laten waaien in Het Witte Paard. * Beste komieken stonden in Het Witte Paard * Het Witte Paard heeft al een ontzettend lange geschiedenis achter de rug. Sinds het prille begin in 1936 liepen de revues jarenlang in Oostende, Knokke en Blankenberge. De beste Vlaamse komieken, nationale en internationale muzikale artiesten stonden op het podium van de verschillende zalen. Nu blijft alleen nog Blankenberge over, en de familie onder leiding van Kenneth Smets en Ben Van den Keybus, is nog lang niet van plan om de showtraditie zomaar overboord te gooien. Op het podium stonden onder meer de volgende grote komieken: Gaston en Leo, Yvonne Verbeeck, Luc Caals en Dirk Van Vooren, Jacques Vermeire, Sven en Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Luc Verhoeven en Jan Van Dyke. Heel wat muzikale topartiesten uit binnen- en buitenland brachten hun zomer in Blankenberge door: Helmut Lotti, Sandra Kim, Eddy Wally, Garry Hagger, Bart Kaëll, Wendy Van Wanten, Rob de Nijs, Johnny Logan, Günther Neefs, Sofie, Sergio en Xandee, John Terra en Liliane Saint-Pierre om er maar enkelen te noemen. De recente vernieuwing en uitbreiding van het podium biedt nu ook meer mogelijkheden voor gevarieerde acrobatenacts, zoals er dit jaar weer twee op het programma staan, met name de Pelligrini Brothers en Duo Flash.

4 * Music Maestro volgt Crazy Again op * Na vier Crazy-shows onder de leiding van Jan Van Dyke zijn het dit jaar Kenneth Smets, regisseur Bruno Van Heystraeten en artiest Jeroen Maes, die een wervelend spektakel in mekaar hebben gestoken. De basisingrediënten van de revue blijven uiteraard onaangeroerd, maar uiteraard heeft iedere regisseur zijn eigen visie. We laten Bruno Van Heystraeten hierover even aan het woord. We gaan gewoon proberen de mensen te amuseren, zegt hij. We moeten terug naar de basis van de revue, wat inhoudt dat we een zo gevarieerd mogelijke avond proberen samen te stellen. We hebben eerst zoveel mogelijk materiaal verzameld en daaruit een selectie gemaakt, zodat we nu een goede mengeling kunnen brengen van sketches, liedjes, dansen en acrobatieën. Wat telt bij zo n revue is de snelle opeenvolging en het tempo. Jan Van Dyke stond de afgelopen jaren aan het roer. Heeft Bruno een totaal andere werkwijze gehanteerd? Ik denk niet dat de shows te vergelijken zijn. De afgelopen jaren draaide alles of toch heel veel rond Jan, terwijl nu zowat alle artiesten voldoende aan bod kunnen komen. We werken veel met visuele sketches, medleys en choreografieën, waarbij iedereen in het verhaal voorkomt. Iedereen is zo een beetje multidisciplinair. Myriam Bronzwaar heeft op het laatste moment moeten afhaken. Was dat gemakkelijk op te vangen? Heel veel materiaal was natuurlijk geschreven voor Myriam en het is natuurlijk erg om zo n klassemadam te moeten missen, maar de show moet doorgaan. En daarom hebben we met Nele Goossens een komische actrice in huis gehaald, die ook nog goed kan zingen en bewegen. We hebben weinig teksten echt zwaar moeten aanpassen.

5 * Tanja Dexters stunt opnieuw * Met Tanja Dexters kan je als organisator van een show alle kanten uit. Tanja is namelijk de Vlaamse stuntmadam bij uitstek. Twee jaar geleden was ze er al bij in Het Witte Paard en hield ze het bij paaldansen en zingen. Dit keer vliegt ze in de champagne of tenminste in een levensgroot champagneglas. Op dit ogenblik is de ex-kleuterjuf en de ex-miss België nog aan het rondtoeren met haar internationale groep, maar wij zijn blij dat ze tijdens de zomervakantie voor de Belgische kust kiest. Haar palmares is ondertussen al indrukwekkend geworden. Toen de verplichte opdrachten als Miss België er in 1999 opzaten, vertrok Tanja Dexters naar Milaan om er te werken als model. Ze werkte er twee jaar voor het bureau dat modellen als Naomi Campbell vertegenwoordigt, ze figureerde in een videoclip, deed copresentatie bij een aantal tv-shows en poseerde voor een naaktkalender. Haar interesse in extreme sporten begon in deze periode. Tanja werd een geregelde gaste op racecircuits, deed aan basejumpen en skydiving. Eind 2001 haalde ze het tv-journaal met een basejump van de Eifeltoren. Veiliger was haar job als presentatrice bij De Rode Loper (VRT) en als mediamadam bij VT4. In 2001 bracht Tanja 2 CD-singles uit en ze stelde zich met succes kandidate voor de Eurosong preselectie. Een derde single was haar pas écht op het lijf geschreven: Born To Be Wild. Eind 2003 was er veel belangstelling voor haar kerstconcerten. Ze trad heel succesvol en dikwijls op met haar eigen groep. In 2005 was Tanja Dexters het gezicht van Autozone, model voor Marie-Jo en presentatrice van het tv-programma Auto TV. In december van dat jaar trad ze op ter gelegenheid van 5 jaar MAXIM België en sierde ze de cover. Bij haar show op het verjaardagsfeest introduceerde ze voor het eerst het paaldansen. Dit werd zo n megasucces dat ze besloot een lesdvd uit te brengen. In 2006 bracht ze een nieuwe single, Hot Stuff, uit. Dit is een cover van een Donna Summer nummer. Tanja was ook panellid van Ranking the Stars en nam deel aan Sterren op het ijs. Nauwelijks bekomen van deze schaatservaring verschenen er beelden op het internet van een tongzoenende Tanja, samen met Ann Van Elsen die in navolging van Dexters ook in Playboy was verschenen. Ook haar in scène gezet gevecht met Els De Schepper stond lang in de lijst van meestbekeken filmpjes op You Tube. Ze deed ook twee keer mee aan Eurosong, de preselecties voor het Eurovisiesongfestival, en bereikte in 2008 zelfs de halve finale. En nu zal ze in Het Witte Paard het publiek opnieuw doen versteld staan. Over wat ze nu weer uit haar hoge hoed tovert, zal er alleszins gesproken en geschreven worden..

6 * Wanda joosten * Wanda Joosten is van alle markten thuis. Zowel op het gebied van revue, musical, televisie als theater heeft ze veel ervaring. Recent speelde ze in de Suske en Wiske-musical De Circusbaron de rol van Tante Sidonia. Ze acteerde en zong in een reeks musicals, waaronder Jesus Christ Superstar, My Fair Lady en Evita. Ze was eerder ook al een paar jaar te gast in de revues van Het Witte Paard. Het is al een hele tijd geleden maar Wanda wordt door het grote publiek nog altijd herkend als Jeannineke in de Familie Backeljau. In 1999 speelde ze de rol van Jenny Platteau in de televisieserie Lebbegem. Ze speelde ook gastrollen in series als Spoed, Café Majestic, Booh en Flikken. Op televisie is ze ook te zien in een reclamespot over het zuiverende water. Ook als theateractrice kan ze een reeks adelbrieven voorleggen. In haar albums La Passionata en So y Sombra laat ze horen wat ze muzikaal in haar mars heeft. In Music Maestro zal ze het publiek ongetwijfeld weer kippenvel bezorgen met haar doorleefde songs.

7 * NELE GOOSSENS * Nele Goossens krijgt de ondankbare taak om in de show Myriam Bronzwaar te doen vergeten. Maar ze gaat dat ongetwijfeld fantastisch doen. Ze heeft trouwens al heel wat ervaring op revuegebied en bovendien heeft ze een geweldige zangstem. Recent zat ze nog in het ensemble van Daens de musical en speelde ze een gastrol in Flikken. Ze was subliem als de vriendin van Snellen Eddy in Chris & Co en liet haar komisch talent eveneens opmerken in Oekanda en Grappa. Op toneel stond ze geregeld in de komedies en blijspelen van Studio 100. Grappige vrouwen zijn er echt niet in overvloed in Vlaanderen maar Nele is een geweldige uitzondering op die regel.

8 * IVANN * Met zijn talent, dat hij waarschijnlijk van zijn moeder Nadia erfde, werd Ivan Vermeer op zeer jonge leeftijd al gecontacteerd voor reclamespots. Op 10-jarige leeftijd maakte hij deel uit van de succesvolle kindergroep The Bubbles. Vijf jaar later werd hij leadzanger van de boysband Piece of cake. De debuutsingle Vandaag was een schot in de roos en belandde onmiddellijk in de hitlijsten. In 2000 en 2002 nam Ivann deel aan de preselecties voor Eurosong. In 2005 nam hij met succes deel aan VTM s X-Factor. Ivann toerde drie jaar door heel de Benelux met de Heverband. Daardoor belandde hij in het circuit van backing vocalisten en zong samen met vele nationale en internationale sterren, zoals Paul Young, Rob de Nijs, Boney M, Leo Sayer, René Froger, Lionel Ritchie en vele anderen. Stilaan groeide zijn voorliefde voor livebands en werkte hij veel samen met de Lou Roman Band en de TVband onder leiding van Steve Willaert. Recent nog was Ivann backing vocal, samen met zijn moeder trouwens, in het vtm-programma Op zoek naar Maria. Al drie seizoenen is hij ook de vaste zanger van de muzikale band tijdens het programma Sterren op de dansvloer. In het najaar 2009 gaat het theaterconcert Ivann sings songs from the heart in première en momenteel legt hij de laatste hand aan een full cd. Ook komt er een nieuw swingproject aan. Ivann wordt in Het Witte Paard stilaan een vaste waarde, want hij is al voor het vijfde achtereenvolgende seizoen op de afspraak.

9 * Jeroen Maes * Jeroen Maes studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen (afdeling kleinkunst) en begon zijn carrière op het kleine scherm als Freek in de VTM-serie Wat nu weer? Verder was hij te zien als Steven in de VRT-soap Thuis en Cyriel in Nonkel Jef. Ook speelde hij gastrollen in onder meer De Kotmadam, Wittekerke, Familie, Spoed, Zone Stad, Samson en Mega Mindy. Ondertussen werkte Jeroen ook aan een eigen cabaretprogramma. Op musicalgebied was hij te bewonderen in Annie, Al- ladin en Pallieter. Zijn meest in het oog springende musicalrollen waren die van de vorst van Verona in Romeo en Julia en die van tante Sidonia in de Suske en Wiskeproducties. Jeroen was verder zanger bij de VTM-Soapband en de Canzonissima s. En ook in het theater heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen. Recent was hij nog te zien in de hilarische komedie Stilte aub. Jeroen Maes wordt ook geregeld gevraagd om stemmen in te spreken en zelfs van operette heeft hij kaas gegeten. Dat bewijzen zijn prestaties Der Zarewitsch en Masker in Blauw, twee producties van het Vlaams Muziek Theater. In de VTM-soap Familie vertolkte hij zopas nog de rol van Patrick Holemans. Het Witte Paard loopt als een rode draad door zijn carrière, want het is al voor de zesde opeenvolgende zomer dat hij in Blankenberge op de planken staat.

10 * Dimitri Verhoeven * Dimitri Verhoeven studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in Het grote publiek kent hem van zijn vertolkingen in tal van musicalproducties: Les Misérables in Antwerpen, Jesus Christ Superstar in Vorst Nationaal, Oliver en Rex in Nederland. Bij het Ballet van Vlaanderen speelde hij mee in The hired man en She loves me. En bij Studio 100 waren er de musicals Doornroosje, De 3 biggetjes en De kleine zeemeermin. Hij stond op de planken in Zo mooi, zo blond en in de vernieuwde versie van Sneeuwwitje was hij alternate voor de rol van Aimé, de butler. Ook in Dracula, de tweede versie van Pinokkio, The Beauty and the Beast en in de herneming van Kuifje de Zonnetempel speelde hij belangrijke rollen. Recent was Dimitri understudy voor Woeste en Pieter in Daens de musical. Het afgelopen jaar toerde hij rond met de Bakelietjes. Heel trots is hij op zijn rol in Bloedbroeders, waarvoor hij terecht de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol won tijdens de uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen.

11 * tom saeys * Tom Saeys was van kindsbeen af al een zeer gepassioneerd kereltje, die probeerde de mensen te laten lachen en te laten huilen. Het is echter veel later, rond zijn 20ste, dat zijn interesse hem naar de wereld van de visuele komedie lokte, een wereld waarin zijn talenten een thuis vonden. Nu, meer dan tien jaar en vele levenslessen later, is de passie een filosofie geworden. Als podiumartiest, acteur, improvisator, ballonkunstenaar, goochelaar en straatartiest vervult hij nu al zijn eigen kinderdromen. Hij won al verschillende belangrijke prijzen in binnenen buitenland. Naast een veelzijdig podium- en straatartiest heeft ook de televisie Tom ontdekt. Hij speelt mee in het VTMkinderprogramma Booh, waar hij gestalte geeft aan Don Carlos, de kolerieke Spaanse leider van de bende spoken. Ook was hij te zien in De Magische 4 als een van de vier goochelaars, die groot en klein verbaasden met hun magie.

12 * Pellegrini Brothers * Erdeo, Natale, Ivan en Andrea zijn niet voor het eerst te gast in Het Witte Paard. Een paar jaar geleden verrasten ze al vriend en vijand met hun geweldige acts. Zij zijn al de vierde generatie acrobaten in hun familie. De appel of de appels vallen dus in hun geval niet ver van de boom. Hun vader, grootvader en overgrootvader waren allemaal actief in het circus. Behendigheid, kracht, geloof en vertrouwen zijn de voornaamste eigenschappen van de vier broers tijdens hun ongelofelijke evenwichtsoefeningen. Zij vormen een groep acrobaten zonder weerga, waar je met open mond naar zit te kijken en verbaasd bent over hoe zoiets toch mogelijk is. Niet voor niets wonnen de Pellegrini Brothers vorig jaar de Golden Clown Award tijdens het Circusfestival van Monaco.

13 * duo flash * Ook acrobatie komt van het Duo Flash. Deze twee heren uit Oekraïne doen alles op een humoristische en excentrieke manier. De kunst om zich op een juiste manier te laten vallen, beheersen Yefrem Bitkine en Evgenij Daschkovskij perfect. Net als twee vrolijke kinderen spelen ze met mekaar en voeren de meest verrassende acrobatieën uit. De sprongen zijn soms zo gewaagd dat je denkt dat er wel eens iets zou kunnen mislukken maar telkens weer komt het goed. En bij dit duo is de lach nooit ver weg.

14 * Het Witte Paard-showorkest * Onder de leiding van Patrick Desmedt. Patrick stond vanaf zijn negende op de planken in allerlei hoedanigheden, samen met vader Marcel. Zijn eerste geluidsopname als Vlaams Heintje dateert van Hij begon op zijn twintigste les te geven in Gent, waar hij nog steeds piano (jazz) en ensemble onderwijst. Hij startte ook een veelgevraagde begeleidings- en showband, namelijk Nightshift. Een groep, waarmee hij zowat alle artiesten in binnen- en buitenland begeleidde, toerde door Europa hij nam alle arrangementen voor zijn rekening. Patrick schreef muziek en arrangementen voor tal van televisieproducties, musicals en theater. Hij zorgde voor een aantal eigenzinnige bewerkingen aan het conservatorium van Brussel, waar hij sinds 1995 verbonden is als docent en les geeft in tal van disciplines. Ondertussen geeft hij ook piano en ensemble in Nederland en het afgelopen jaar toerde hij rond met de Bakelietjes. Patrick tekent nu voor de derde maal voor de muzikale leiding en de arrangementen van de Zomerrevue in Het Witte Paard. De bezetting ziet er als volgt uit: Tim Van Roy (gitaar), Kris Van Zielegem (drums), Alain Verriest (bas), Patrick Desmedt (piano) en Franky Van Laere (keyboards en sax). * Het Witte Paard-showballet * Onder leiding van Bart Rogier Bart startte zijn carrière als uitvoerend artiest in het Lido van Parijs en hij reisde gedurende meerdere jaren de wereld rond met verschillende producties. Al snel kreeg zijn artistieke creativiteit de bovenhand en die kon hij uiten als choreograaf. Hij kon zich op verschillende vlakken bewijzen. Voor televisie bijvoorbeeld was hij verantwoordelijk voor choreografieën van de Soundmixshow, Het Gevoel van en Klasgeheimen. Voor het theater was hij verantwoordelijk voor My Fair Lady, Le Malade Imaginaire, De Sterrendief en Animal Farm. Ook bij The Stage in Antwerpen was hij actief. Enkele jaren geleden won Bart, samen met danspartner en televisiepresentatrice Véronique De Kock, de finale van de VT4-televisieserie Let s dance. Music Maestro wordt de vijfde productie van Bart in Het Witte Paard. Ook dit jaar is de top van de Belgische en Nederlandse dansers present. Anne Chantraine, Gwen Hamerlynck, Katrien Devries en Janette Rivers brengen de nodige swing, zorgen voor de afwisseling en zijn een streling voor het oog.

15 * Marissa Allen, kostuums * Marisa Allen werkt sinds haar vijfde levensjaar samen met haar mama, die een winkel in binnenhuisinrichting had in Lokeren. Door de jaren heen heeft zij zichzelf bewezen met het design en het realiseren van de meest spectaculaire showkostuums voor onder meer Studio 100, Het Witte Paard, The Stage en een heleboel bekende mensen in België en het buitenland. Zij gebruikt de meest prestigieuze stoffen, materialen en veren, die ze aankoopt in exotische landen. Met haar opleiding aan de kunstacademies van Sint-Niklaas en Antwerpen is zij van start gegaan met een exclusieve collectie van meest adembenemende avond- en cocktailjurken. Zij ontwerpt ook op maat. Niet voor niets worden haar kostuums, die zij maakt voor de revue van Het Witte Paard, jaar na jaar met lofbetuigingen overladen. Sinds kort heeft Marisa een totaal vernieuwde Showbizz Shop geopend in Lokeren.

16 * Praktische info * Music Maestro van 15 juli tot en met 7 september om 20u op zondag voorstelling om 16u dinsdag gesloten Het Witte Paard Vissersstraat 53 Blankenberge Info: 050/ of Perscontacten: 0478/ of Zeedijk Casinoplein Casinostraat Breydelstraat Visserstraat Nieuwstraat Langestraat Vissersstraat Bakkerstraat Kerkstraat Langestraat Molenstraat Kerkstraat Molenstraat Molenstraat Weststraat

Ben Van DeN Keybus Kenneth Smets

Ben Van DeN Keybus Kenneth Smets PERSBERICHT: Witte Paard: 75 Celebration Revuetempel viert heel de zomer zijn verjaardag met The Gibson Brothers! Legendarische disco- salsagroep hoofdact Witte Paard Revue 2011 Het Witte Paard Team is

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Sketches spelen. Hugo Renaerts

Sketches spelen. Hugo Renaerts Sketches spelen 2 Sketches spelen Hugo Renaerts 3 4 Inleiding In dit boek wordt u niet alleen wegwijs gemaakt in de wereld van de sketch. U vindt er naast allerlei adviezen en voorbeelden ook veel humor.

Nadere informatie

Door Ruben Willemsen, groep 6

Door Ruben Willemsen, groep 6 Door Ruben Willemsen, groep 6 1 Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 2: Geschiedenis Hoofdstuk 3: Musical Hoofdstuk 4: Hoe wordt de Musical gemaakt Hoofdstuk 5: In het theater Hoofdstuk 6: Het leven van een

Nadere informatie

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer Auteur: Gerwin De Decker was. Dat werd gezongen door Laura. Zij behaalde de vierde Natuurlijk ken je het Junior Eurovisiesongfestival. De Europese liedjeswedstrijd voor kinderen van tien tot vijftien jaar.

Nadere informatie

Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur

Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur 'Ontdek de elegantste manier om je lief te dumpen Paul maakt Sophie wijs dat zijn beste vriend, Martin, net zijn moeder heeft verloren. Om hem op te

Nadere informatie

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website AMALUNA komt naar België! Brussel is derde halte op de Europese première tour 05 FEBRUARI 2015, BRUSSEL, BELGIË SAMENVATTING Na het enorme succes van Kooza in Knokke-Heist in 2013, komt Cirque du Soleil

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

DE MOOISTE SHOWMIDDAGEN VAN VLAANDEREN 2015

DE MOOISTE SHOWMIDDAGEN VAN VLAANDEREN 2015 Kaasboerin Middagshows Henk Wijngaard Luc Steeno Kathleen Maartje Van Neygen Wim Soutaer Jacky Lafon Frans Duijts Wendy Van Wanten Vader Abraham Mieke Marc Dex Michael Lanzo George Baker Eerselseweg 99

Nadere informatie

Suske en Wiske: 65! De eerste Suske en Wiske. Rikki en Wiske in de krant. Stijn Dekelver. Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij

Suske en Wiske: 65! De eerste Suske en Wiske. Rikki en Wiske in de krant. Stijn Dekelver. Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij Suske en Wiske: 65! Stijn Dekelver Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij vervangen door Suske. Het verhaal Suske en Wiske worden 65 jaar. Niet echt natuurlijk, want dan zouden ze in de strips al opa en

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010:

Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010: Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010: Zaterdag 21 augustus vanaf 17.00 uur: Tijdens de jaarlijkse feestmarkt presenteren wij voor het gemeentehuis ons programma van op een volledig vernieuwd hoofdpodium

Nadere informatie

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS.

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS. NR.1 NAJAAR 2014 E7,95 WWW.BELAFONTEMAGAZINE.COM Belafonte WILLEM MIDDELKOOP VS. ERIK DE VLIEGER WIJNBAR & WIJNWINKEL PIERRE RUIG & PARTNERS ADVOCATEN VAN LANSCHOT BANKIERS NURLAILA KARIM WTC THE HAGUE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG Ckv verslag Kunst- en Cultuurroute en cabaret Julia van Sluijs April 2015!1 Inhoudsopgave - Algemene gegevens 3 - Verantwoording keuze 4 - Kunst- en cultuurroute Workshop 1: Graffiti 5 Workshop 2: Capoeira

Nadere informatie

Les ballets de monte carlo. volgens henk van cauwenbergh

Les ballets de monte carlo. volgens henk van cauwenbergh Les ballets de monte carlo volgens henk van cauwenbergh tekst GEERT STADEUS foto s HENK VAN CAUWENBERGH De dansers en danseressen van Les Ballets de Monte Carlo genieten wereldfaam. Fotograaf Henk Van

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

foto s sina willmann haar mannetje

foto s sina willmann haar mannetje foto s sina willmann Sina Willmann staat haar mannetje De wereld van quadraces staat bij het brede publiek voornamelijk bekend als een echte mannenwereld. Er zijn echter ook dames die hun mannetje weten

Nadere informatie

JUNIOR MUSICAL Tatyana Beloy en Leonard Muylle presenteren televisieluik Audities van start op maandag 1 september op Ketnet

JUNIOR MUSICAL Tatyana Beloy en Leonard Muylle presenteren televisieluik Audities van start op maandag 1 september op Ketnet JUNIOR MUSICAL Tatyana Beloy en Leonard Muylle presenteren televisieluik Audities van start op maandag 1 september op Ketnet JUNIOR MUSICAL Tatyana Beloy en Leonard Muylle zijn de gezichten van het televisieluik

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater.

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Hierin vindt u een overzicht van alle komende shows, evenementen en concerten. Voor meer

Nadere informatie

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 rond animatie, muziekconcerten, spelprogramma s, podiumtechniek daguitstappen, vakantieverblijven, cursussen, locaties incentives, evenementen, festivals maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 enkel professionelen

Nadere informatie

Dierbaren lezer. den Muzenmeester. Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament.

Dierbaren lezer. den Muzenmeester. Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament. Dierbaren lezer Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament. Voor ik dezen stoffigen wereld verlaat, wil ik u mijnen schat toevertrouwen. Heel mijn leven heb ik mijne

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen Talloze topartiesten in één persoon. Steve Ryckier is zanger én imitator. Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. U gelooft uw oren niet. En uw ogen evenmin. Het is net of Michael Jackson

Nadere informatie

Mieke Dobbels en Sebastien Dewaele 40 koorleden bij de GROTE versie / 6tal koorleden bij de KLEINE versie

Mieke Dobbels en Sebastien Dewaele 40 koorleden bij de GROTE versie / 6tal koorleden bij de KLEINE versie INTRO "Veel schrikwekkender dan onze vijanden, tasten onze beschermers de wortels van onze gelukzaligheid aan en verstoren haar voor ons en onze nakomelingen" ( Uber die Soldatenehen, Jacob Michaël Lenz

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Muziek maakt iedereen blij!

Muziek maakt iedereen blij! 12 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Muziek maakt iedereen blij! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS Jij leert. Jij inspireert! De nieuwe Click avonturen! Jongens en meisjes, Hier zijn weer de

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Theatertijd. Dit was de theatertijd van groep 6b,

Theatertijd. Dit was de theatertijd van groep 6b, Theatertijd Dit was de theatertijd van groep 6b, Het ging over een schrijfster die een brief kreeg en erin stond: Beste mevrouw de sprookjes schrijver wij hebben een nieuwe opdracht voor u maak een boek

Nadere informatie

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur GC De Roos heeft alweer een nieuw aanbod voor u klaar met een ruime keuze aan theater en muziek. We kozen er bewust voor om mensen uit de regio en nationale artiesten uit verschillende cultuurdisciplines

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Tiemen Van Haver. Contact. https://vimeo.com/ Inhoud /

Tiemen Van Haver. Contact. https://vimeo.com/ Inhoud / Tiemen Van Haver 16 oktober 1987 Contact - 0032 474 575 618 / tiemenvh@gmail.com Showreel - https://vimeo.com/196452719 Inhoud - Korte bio Opleiding Televisie/Film Stemwerk Theater & Performance Korte

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Dubbelspel. Alan Durant

Dubbelspel. Alan Durant Dubbelspel Dubbelspel maakt deel uit van de Schaduw-reeks van Lezen voor Iedereen/Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Lezen voor Iedereen/Uitgeverij

Nadere informatie

Festival 2010. Feestzaal Kielpark St.-Bernardsesteenweg 113 - Antwerpen - Kiel. W sj DE BRUYCKER. Vriendenkring van v.z.w.

Festival 2010. Feestzaal Kielpark St.-Bernardsesteenweg 113 - Antwerpen - Kiel. W sj DE BRUYCKER. Vriendenkring van v.z.w. Vriendenkring van v.z.w. PAPESTRAAT 30-2930 BRASSCHAAT Festival 2010 Feestzaal Kielpark St.-Bernardsesteenweg 113 - Antwerpen - Kiel Brouwerij De Valk n.v. Oud Sluisstraat 1 2110 Wijnegem Tel. 03 328 19

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

www.pantheonpalace.be

www.pantheonpalace.be Aanbevolen door MICHELIN gids 2011 Uitgeroepen tot het beste hotel in België door Pantheon Palace Langestraat 36-8370 Blankenberge Tel. 050/41.11.09 www.witte-paard.be www.pantheonpalace.be www.kotee-jardin.be

Nadere informatie

LIVECOMEDYBOOKINGS.BE

LIVECOMEDYBOOKINGS.BE LIVECOMEDYBOOKINGS.BE BOOKING BROCHURE 2016 2017 STAND UP COMEDY OF MISSCHIEN GA IK ZINGEN. ALLES KAN, EN DAT MAAKT HET NET ZO INTERESSANT. JAVIER GUZMAN JAVIER GUZMAN NIEUWE VOORSTELLING Het was afgelopen

Nadere informatie

maart 2014 nr 120 www.maks.be PROTEST

maart 2014 nr 120 www.maks.be PROTEST maart 2014 nr 120 www.maks.be PROTEST Jens Mollenvanger 6 PROTEST Jonathan deelt GAS-beloningen uit 11 LEERLINGENKAART Ontwerp ze zelf 18 BETERE PUNTEN Scoren met google 20 BRUSSEL Rappen over probleemwijken

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

PersMap. Zaterdag, 29 januari 2005, om 14u00. uitreiking van de aantwaarpse awaards met - 1 -

PersMap. Zaterdag, 29 januari 2005, om 14u00. uitreiking van de aantwaarpse awaards met - 1 - PersMap Zaterdag, 29 januari 2005, om 14u00 uitreiking van de aantwaarpse awaards met o.a. Jacky Lafon Yvette ravell Maurice Dean DE STRANGERS SOFIE - 1 - 02. voorstelling aantwaarpse awaards De Aantwaarpse

Nadere informatie

unya Khayame INTERVIEW colorfull 9

unya Khayame INTERVIEW colorfull 9 unya Khayame INTERVIEW colorfull 9 INTERVIEW Verschillende theaterproducties en televisieseries heeft ze al op haar naam staan. Onlangs was ze te zien in de televisiehit Wie is de Mol? De nuchtere krullenbol

Nadere informatie

Het is een bijzonder harde wereld, vergis je niet.

Het is een bijzonder harde wereld, vergis je niet. Het is een bijzonder harde wereld, vergis je niet. Julian De Backer houdt onderhoud ( onderhoudt ) met Deborah De Ridder, het best bewaarde musicalgeheim van België. Julian De Backer : De eerste keer dat

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... UA jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Scala Urban Arts 2015/2016 Scala Urban Arts is een aparte afdeling binnen Scala Centrum

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 In de aflevering van donderdag 5 december spelen de overgebleven zes singer-songwriters voor het eerst in zaal El Dorado

Nadere informatie

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen

Nadere informatie

Het najaar bij MNM. MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek

Het najaar bij MNM. MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek Persbericht 29 augustus 2011 Het najaar bij MNM MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek Op donderdag 1 september is MNM er weer met alle vertrouwde programma s, opgefrist met nieuwe rubrieken.

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

De blijft je hele leven een rol spelen

De blijft je hele leven een rol spelen Laat je zien. In de Theaterklas. Stilletjes zijn we er heel trots op: onze Theaterklas. Omdat we ernstig vermoeden dat geen enkele andere middelbare onderwijsinstelling op dit hoge niveau programma s aanbiedt

Nadere informatie

Retteketettetiereliere

Retteketettetiereliere Retteketettetiereliere WARBOEL muziekprojecten Bladmuziek, tekst & akkoorden Alsjeblieft! Beste (vak)leerkrachten, Alsjeblieft hierbij ontvangen jullie ons nieuwe Sinterklaaslied! Het lied: Retteketette

Nadere informatie

Voorbereiding in de klas

Voorbereiding in de klas 2 3 Voorbereiding in de klas 1. Zot van A 1. Wat betekent Zot van A?... 2. Waarover denk je dat een film met zo n titel gaat?... 3. Welke andere manier ken je om Ik ben zot van a te zeggen?... 4. Op welke

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Retteketettetiereliere

Retteketettetiereliere Retteketettetiereliere WARBOEL muziekprojecten Bladmuziek, tekst & akkoorden Alsjeblieft! Beste (vak)leerkrachten, Alsjeblieft hierbij ontvangen jullie ons nieuwe Sinterklaaslied! Het lied: Retteketette

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Productievormen 1. Jan Hoekstra

Productievormen 1. Jan Hoekstra Productievormen 1 Jan Hoekstra Onderwerpen: Drama/toneel (blijspel, treurspel). Dans (modern, ballet, hiphop). Muziek (klassiek, pop, underground). Cabaret (geënsceneerd). Opera, Operette en Musical. Drama

Nadere informatie

Over Anja. Over ons. Over Peter

Over Anja. Over ons. Over Peter Over Anja Deze prachtige lyrische sopraan met haar veelzijdige sensuele stem weet echt de gevoelige snaar te raken. Haar warme heldere sopraanstem komt bijzonder tot zijn recht in verschillende stijlen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

Fjoertoer Terschelling 2015

Fjoertoer Terschelling 2015 nieuws juni 2015 Voor medewerkers, vrienden van Telder en belangstellenden en voor iedereen die een bijdrage heeft gedoneerd voor ons crowdfundingproject In mijn Hoofd via Voordekunst.nl. Wij willen jullie

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

DOSSIER >>> Wat is een. goede papa? DOSSIER

DOSSIER >>> Wat is een. goede papa? DOSSIER DOSSIER >>> Wat is een DOSSIER goede papa? 42 PSYCHOLOGIES MAGAZINE april 2014 Beter in je vel op het werk Nu de strenge maar afwezige vader definitief heeft afgedaan is het voor papa s zoeken naar een

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

gegeven. Op een later moment lieten de handtekeningenjagers het afweten.

gegeven. Op een later moment lieten de handtekeningenjagers het afweten. In herinnering ga ik terug naar het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Radio was als het ging om de commerciële stations actief vanaf internationale wateren glorieus. Hilversum 3, dat 6 jaar

Nadere informatie

was het echt veel werk! Want Omie werd steeds waziger en ze werd incontinent. Ze moest luiers dragen en s nachts bond mijn tante haar vast in bed,

was het echt veel werk! Want Omie werd steeds waziger en ze werd incontinent. Ze moest luiers dragen en s nachts bond mijn tante haar vast in bed, Zo kan het ook Zouden er nog meer leuke oude mensen bestaan? vroeg ik me inmiddels af. Ja hoor, zei mijn yogaleraar, mijn oma. Die is achtentachtig en ze rijdt nog auto en als het moet, slingert ze ook

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: Adres: Telefoon: E- mail: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geslacht: Nationaliteit: Burgerlijke staat: Rijbewijs: Website: Kelly Timmers Birkstraat 137, 3768 HE Soest 0612157994

Nadere informatie

Nordmann schreef soundtrack bij film noir

Nordmann schreef soundtrack bij film noir Nordmann schreef soundtrack bij film noir N.a.v. de reeks concerten vanaf 9 maart 2017 in het kader van een tournee georganiseerd door JazzLab Series, vroeg ik naar de ontstaansgeschiedenis van de muziek

Nadere informatie

Doeietswat bijjepast. Hetpodium maaktmij rustiger

Doeietswat bijjepast. Hetpodium maaktmij rustiger levenslessen 32 Ooit zou ze in Carré willen staan. Maar cabaretière Dorine Wiersma maakt zich geen illusies. Wat ik maak is voor de liefhebbers van mooie muziek en ambachtelijke teksten, niet voor een

Nadere informatie

Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat!

Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat! Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat! Iedereen kent het verhaal van de jonge Ciske, het volksventje dat regels aan zijn laars lapt en dingen doet en zegt die anderen

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen]

maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen] MUSIC ANDREW LLOYD WEBBER LYRICS TIM RICE NEDERLANDSE VERTALING DANIEL COHEN 3 4 5 6 7 8 12 13 14 15 maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen] VERKOOP TICKETS CC DE KIMPEL BILZEN WWW.JCS-BILZEN.BE Andrew Lloyd

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA 2017 GAAT VER BLIJFT DICHTBIJ BVBA THESAURIA. Wij komen ook graag bij U thuis! UW PARTNER VOOR BANK EN VERZEKERINGEN.

JAARPROGRAMMA 2017 GAAT VER BLIJFT DICHTBIJ BVBA THESAURIA. Wij komen ook graag bij U thuis! UW PARTNER VOOR BANK EN VERZEKERINGEN. GAAT VER BLIJFT DICHTBIJ BVBA THESAURIA FSMA 040933 A-cB ALFONS PIETERSLAAN 2 8400 OOSTENDE T. 059 80 37 06 T. 059 80 53 32 JAARPROGRAMMA 2017 Onze openingsuren : Maandag 09:00-12:30 / 14:00-17:00* Dinsdag

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

KIDS KADABRA MAGIC SHOW

KIDS KADABRA MAGIC SHOW Pagina 1(8) KIDS KADABRA MAGIC SHOW De Kids Kadabra Magic Show is een interactieve goochelshow voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De voorstelling zit boordevol Magic, Interactie en uiteraard Humor. Gedurende

Nadere informatie

Theater Speelman DO (8+)

Theater Speelman DO (8+) Theater Speelman DO (8+) Met dank aan Hanne Moors Beste leerkracht, Deze lesmap is bedoeld voor kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs. Er zijn een aantal aspecten die je kunt bespreken

Nadere informatie

Programma 25 april 2013 Theater Odeon

Programma 25 april 2013 Theater Odeon Karijn Haasjes Aafke van Welbergen Emily Bouwhuis The Future Kids! Kunstbende Black Illusion Presentatie: Michael Kroegman Programma 25 april 2013 Theater Odeon Deelnemende scholen: Gymnasium Celeanum

Nadere informatie

S PE POUR TOU VOOR IEDEREEN LE MONDE MET MEER DAN 20 DIEREN WILDE KATTEN - 12 SIERDUIVEN - FAMILIE CANADESE SIERKIPPEN EN HAAN

S PE POUR TOU VOOR IEDEREEN LE MONDE MET MEER DAN 20 DIEREN WILDE KATTEN - 12 SIERDUIVEN - FAMILIE CANADESE SIERKIPPEN EN HAAN VOOR! IEDEREEN ARTOUM BILLPK RESENTS POUR TOU T LE MONDE! THEATER VARIETE MAGIC CIRCUS E SCHOOLPROGRAMMA S MET MEER DAN 20 DIEREN CIAL S PE WILDE KATTEN - 12 SIERDUIVEN - FAMILIE CANADESE SIERKIPPEN EN

Nadere informatie

STREUVELS EN OORLOG THEATERADAPTATIES VAN ZIJN OORLOGSDAGBOEK EN VAN PRUTSKE

STREUVELS EN OORLOG THEATERADAPTATIES VAN ZIJN OORLOGSDAGBOEK EN VAN PRUTSKE STREUVELS EN THEATERADAPTATIES VAN ZIJN SDAGBOEK EN VAN PRUTSKE GoneWest editie 2015 OVER DE THEATERPRODUCTIE De twee theateradaptaties willen vooral vergeten aspecten uit de oorlogstijd evoceren, met

Nadere informatie

Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie!

Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie! Seizoen 2014 Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie! Gasten stellen steeds hogere eisen. Professionaliteit, kwaliteit en spectaculaire activiteiten is wat de gast van vandaag verwacht van een goed animatieprogramma.

Nadere informatie

ACHTERUIT ZWEMMEN IN GLASSPLINTERS door Herman Brusselmans

ACHTERUIT ZWEMMEN IN GLASSPLINTERS door Herman Brusselmans door Herman Brusselmans ACHTERUIT ZWEMMEN IN GLASSPLINTERS Ik ben begonnen met schrijven op mijn 23e. Maar het grote succes kwam pas later. Op mijn 24e. Door dit succes bleef ik schrijven. Maar ook omdat

Nadere informatie

ARDOOIE THEATERT. Seizoen

ARDOOIE THEATERT. Seizoen ARDOOIE THEATERT Seizoen 2012-2013 Ardooie leeft! Naar jaarlijkse traditie stellen het gemeentebestuur en de culturele raad van Ardooie in juni hun nieuwe programma voor. Ontroering, beroering, vervoering

Nadere informatie

BIOGRAFIE STUDIES & WERK THEATER

BIOGRAFIE STUDIES & WERK THEATER BIOGRAFIE STUDIES & WERK Bert Gabriëls studeerde rechten en antropologie te Leuven. Hij was als student cultuurpraeses bij het VRG, actief bij Amnesty International en Oxfam wereldwinkel, Van 1999 tot

Nadere informatie

old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien

old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien old cats synopsis Isadora (Belgica Castro, de grand dame van de Chileense cinema) en Enrique (Alejandro Sievking) leven een comfortabel leven. Ze hebben

Nadere informatie

D Artagnan gaat naar Parijs

D Artagnan gaat naar Parijs D Artagnan gaat naar Parijs Artagnan reed op zijn oude paard, een uitgeputte knol met een trieste blik. Ook al was zijn paard op zijn minst vreemd te noemen en ook al waren de kleren die hij droeg verbleekt,

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 WELKOM Droom jij er van om in de spotlights te staan, te acteren, te zingen of misschien wel te dansen? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres!

Nadere informatie

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos MAICO Cup België 23 Juli te Pulderbos Ondanks de slechte weersverwachting hebben 27 MAICO Rijders, uit België en Nederland, de moeite genomen om het graslandcicuit in Pulderbos op te zoeken. Aanvankelijk

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

stelt voor Vind ik leuk??? ism Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek

stelt voor Vind ik leuk??? ism Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek stelt voor Vind ik leuk??? ism Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek 1. Het productieproces 6 zondagen, 12 jongeren tussen de 16 en de 18 jaar Cyberpesten en high-schoolshooting als uitgangspunt en centraal

Nadere informatie

16de editie JUMPING SINT-NIKLAAS. RECREATIEPARK DE STER mei 2017 SPORT SFEER SAMEN.

16de editie JUMPING SINT-NIKLAAS. RECREATIEPARK DE STER mei 2017 SPORT SFEER SAMEN. 16de editie JUMPING SINT-NIKLAAS RECREATIEPARK DE STER 18-19-20-21 mei 2017 SPORT SFEER SAMEN www.wasepaard.be info@wasepaard.be . VOORWOORD De 16e editie van de Jumping Sint-Niklaas staat in 2017 op

Nadere informatie