SHOW 2009 MUSIC MAESTRO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SHOW 2009 MUSIC MAESTRO"

Transcriptie

1 ontwerp: SHOW 2009 MUSIC MAESTRO Duo Flash * Ivann * Dimitri Verhoeven Jeroen Maes * nele Goossens Tanja Dexters * Wanda Joosten * Pellegrini Brothers * (Winner Golden Clown Award Monaco) Muzikale leiding Patrick Desmedt * Choreografie Bart Rogier SHOWS 2009 van 15 juli t.e.m. 7 september 2009 om 20u - Op Zondag: middagvoorstellingen om 16u - OP Dinsdag gesloten - Inkom 32 euro (kinderen tot 12 jaar aan 1/2 prijs) liter pils of frisdrank inbegrepen Het Witte Paard - Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge - Fax: 050 / VOOR MEER INFORMATIE EN Reservaties tel. 050 / of

2 * Het Witte Paard * Blankenberge * Ben Van DeN Keybus Kenneth Smets Presenteren Music Maestro Concept en regie: Bruno Van Heystraeten Kenneth Smets Cast: Tanja Dexters, Ivann, Dimitri Verhoeven, Jeroen Maes, Tom Saeys, Nele Goossens, Wanda Joosten, Pelligrini Brothers, Duo Flash, het orkest van Patrick Desmedt en het ballet onder leiding van Bart Rogier

3 * NIEUW TIJDPERK IS AANGEBROKEN * Deze zomer wordt een nieuwe bladzijde in de al rijke geschiedenis van Het Witte Paard geschreven. Na vier jaar Crazy-shows, waarop komiek Jan Van Dyke zijn stempel drukte, is het nu tijd voor een totaal ander concept. Hoewel, totaal anders is lichtjes overdreven. De revue in Het Witte Paard blijft gebaseerd op een mengeling van humor, zang, dans en adembenemende visuele acts. Dit jaar werd extra hard gewerkt aan de sketches en de medleys en met de Pellegrini Brothers werd een internationale superattractie binnengehaald. Deze broers wonnen immers vorig jaar de Golden Clown Award tijdens het Circusfestival in Monaco. Maar niet alleen inhoudelijk begint er een nieuw tijdperk. Ook de uitbating is vanaf dit jaar in nieuwe handen, zij het dat het allemaal in de familie blijft. Willy Smets is met pensioen gegaan en de neven Kenneth Smets en Ben Van den Keybus vormen nu al de vierde generatie eigenaars. Zij zullen ongetwijfeld een nieuwe wind laten waaien in Het Witte Paard. * Beste komieken stonden in Het Witte Paard * Het Witte Paard heeft al een ontzettend lange geschiedenis achter de rug. Sinds het prille begin in 1936 liepen de revues jarenlang in Oostende, Knokke en Blankenberge. De beste Vlaamse komieken, nationale en internationale muzikale artiesten stonden op het podium van de verschillende zalen. Nu blijft alleen nog Blankenberge over, en de familie onder leiding van Kenneth Smets en Ben Van den Keybus, is nog lang niet van plan om de showtraditie zomaar overboord te gooien. Op het podium stonden onder meer de volgende grote komieken: Gaston en Leo, Yvonne Verbeeck, Luc Caals en Dirk Van Vooren, Jacques Vermeire, Sven en Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Luc Verhoeven en Jan Van Dyke. Heel wat muzikale topartiesten uit binnen- en buitenland brachten hun zomer in Blankenberge door: Helmut Lotti, Sandra Kim, Eddy Wally, Garry Hagger, Bart Kaëll, Wendy Van Wanten, Rob de Nijs, Johnny Logan, Günther Neefs, Sofie, Sergio en Xandee, John Terra en Liliane Saint-Pierre om er maar enkelen te noemen. De recente vernieuwing en uitbreiding van het podium biedt nu ook meer mogelijkheden voor gevarieerde acrobatenacts, zoals er dit jaar weer twee op het programma staan, met name de Pelligrini Brothers en Duo Flash.

4 * Music Maestro volgt Crazy Again op * Na vier Crazy-shows onder de leiding van Jan Van Dyke zijn het dit jaar Kenneth Smets, regisseur Bruno Van Heystraeten en artiest Jeroen Maes, die een wervelend spektakel in mekaar hebben gestoken. De basisingrediënten van de revue blijven uiteraard onaangeroerd, maar uiteraard heeft iedere regisseur zijn eigen visie. We laten Bruno Van Heystraeten hierover even aan het woord. We gaan gewoon proberen de mensen te amuseren, zegt hij. We moeten terug naar de basis van de revue, wat inhoudt dat we een zo gevarieerd mogelijke avond proberen samen te stellen. We hebben eerst zoveel mogelijk materiaal verzameld en daaruit een selectie gemaakt, zodat we nu een goede mengeling kunnen brengen van sketches, liedjes, dansen en acrobatieën. Wat telt bij zo n revue is de snelle opeenvolging en het tempo. Jan Van Dyke stond de afgelopen jaren aan het roer. Heeft Bruno een totaal andere werkwijze gehanteerd? Ik denk niet dat de shows te vergelijken zijn. De afgelopen jaren draaide alles of toch heel veel rond Jan, terwijl nu zowat alle artiesten voldoende aan bod kunnen komen. We werken veel met visuele sketches, medleys en choreografieën, waarbij iedereen in het verhaal voorkomt. Iedereen is zo een beetje multidisciplinair. Myriam Bronzwaar heeft op het laatste moment moeten afhaken. Was dat gemakkelijk op te vangen? Heel veel materiaal was natuurlijk geschreven voor Myriam en het is natuurlijk erg om zo n klassemadam te moeten missen, maar de show moet doorgaan. En daarom hebben we met Nele Goossens een komische actrice in huis gehaald, die ook nog goed kan zingen en bewegen. We hebben weinig teksten echt zwaar moeten aanpassen.

5 * Tanja Dexters stunt opnieuw * Met Tanja Dexters kan je als organisator van een show alle kanten uit. Tanja is namelijk de Vlaamse stuntmadam bij uitstek. Twee jaar geleden was ze er al bij in Het Witte Paard en hield ze het bij paaldansen en zingen. Dit keer vliegt ze in de champagne of tenminste in een levensgroot champagneglas. Op dit ogenblik is de ex-kleuterjuf en de ex-miss België nog aan het rondtoeren met haar internationale groep, maar wij zijn blij dat ze tijdens de zomervakantie voor de Belgische kust kiest. Haar palmares is ondertussen al indrukwekkend geworden. Toen de verplichte opdrachten als Miss België er in 1999 opzaten, vertrok Tanja Dexters naar Milaan om er te werken als model. Ze werkte er twee jaar voor het bureau dat modellen als Naomi Campbell vertegenwoordigt, ze figureerde in een videoclip, deed copresentatie bij een aantal tv-shows en poseerde voor een naaktkalender. Haar interesse in extreme sporten begon in deze periode. Tanja werd een geregelde gaste op racecircuits, deed aan basejumpen en skydiving. Eind 2001 haalde ze het tv-journaal met een basejump van de Eifeltoren. Veiliger was haar job als presentatrice bij De Rode Loper (VRT) en als mediamadam bij VT4. In 2001 bracht Tanja 2 CD-singles uit en ze stelde zich met succes kandidate voor de Eurosong preselectie. Een derde single was haar pas écht op het lijf geschreven: Born To Be Wild. Eind 2003 was er veel belangstelling voor haar kerstconcerten. Ze trad heel succesvol en dikwijls op met haar eigen groep. In 2005 was Tanja Dexters het gezicht van Autozone, model voor Marie-Jo en presentatrice van het tv-programma Auto TV. In december van dat jaar trad ze op ter gelegenheid van 5 jaar MAXIM België en sierde ze de cover. Bij haar show op het verjaardagsfeest introduceerde ze voor het eerst het paaldansen. Dit werd zo n megasucces dat ze besloot een lesdvd uit te brengen. In 2006 bracht ze een nieuwe single, Hot Stuff, uit. Dit is een cover van een Donna Summer nummer. Tanja was ook panellid van Ranking the Stars en nam deel aan Sterren op het ijs. Nauwelijks bekomen van deze schaatservaring verschenen er beelden op het internet van een tongzoenende Tanja, samen met Ann Van Elsen die in navolging van Dexters ook in Playboy was verschenen. Ook haar in scène gezet gevecht met Els De Schepper stond lang in de lijst van meestbekeken filmpjes op You Tube. Ze deed ook twee keer mee aan Eurosong, de preselecties voor het Eurovisiesongfestival, en bereikte in 2008 zelfs de halve finale. En nu zal ze in Het Witte Paard het publiek opnieuw doen versteld staan. Over wat ze nu weer uit haar hoge hoed tovert, zal er alleszins gesproken en geschreven worden..

6 * Wanda joosten * Wanda Joosten is van alle markten thuis. Zowel op het gebied van revue, musical, televisie als theater heeft ze veel ervaring. Recent speelde ze in de Suske en Wiske-musical De Circusbaron de rol van Tante Sidonia. Ze acteerde en zong in een reeks musicals, waaronder Jesus Christ Superstar, My Fair Lady en Evita. Ze was eerder ook al een paar jaar te gast in de revues van Het Witte Paard. Het is al een hele tijd geleden maar Wanda wordt door het grote publiek nog altijd herkend als Jeannineke in de Familie Backeljau. In 1999 speelde ze de rol van Jenny Platteau in de televisieserie Lebbegem. Ze speelde ook gastrollen in series als Spoed, Café Majestic, Booh en Flikken. Op televisie is ze ook te zien in een reclamespot over het zuiverende water. Ook als theateractrice kan ze een reeks adelbrieven voorleggen. In haar albums La Passionata en So y Sombra laat ze horen wat ze muzikaal in haar mars heeft. In Music Maestro zal ze het publiek ongetwijfeld weer kippenvel bezorgen met haar doorleefde songs.

7 * NELE GOOSSENS * Nele Goossens krijgt de ondankbare taak om in de show Myriam Bronzwaar te doen vergeten. Maar ze gaat dat ongetwijfeld fantastisch doen. Ze heeft trouwens al heel wat ervaring op revuegebied en bovendien heeft ze een geweldige zangstem. Recent zat ze nog in het ensemble van Daens de musical en speelde ze een gastrol in Flikken. Ze was subliem als de vriendin van Snellen Eddy in Chris & Co en liet haar komisch talent eveneens opmerken in Oekanda en Grappa. Op toneel stond ze geregeld in de komedies en blijspelen van Studio 100. Grappige vrouwen zijn er echt niet in overvloed in Vlaanderen maar Nele is een geweldige uitzondering op die regel.

8 * IVANN * Met zijn talent, dat hij waarschijnlijk van zijn moeder Nadia erfde, werd Ivan Vermeer op zeer jonge leeftijd al gecontacteerd voor reclamespots. Op 10-jarige leeftijd maakte hij deel uit van de succesvolle kindergroep The Bubbles. Vijf jaar later werd hij leadzanger van de boysband Piece of cake. De debuutsingle Vandaag was een schot in de roos en belandde onmiddellijk in de hitlijsten. In 2000 en 2002 nam Ivann deel aan de preselecties voor Eurosong. In 2005 nam hij met succes deel aan VTM s X-Factor. Ivann toerde drie jaar door heel de Benelux met de Heverband. Daardoor belandde hij in het circuit van backing vocalisten en zong samen met vele nationale en internationale sterren, zoals Paul Young, Rob de Nijs, Boney M, Leo Sayer, René Froger, Lionel Ritchie en vele anderen. Stilaan groeide zijn voorliefde voor livebands en werkte hij veel samen met de Lou Roman Band en de TVband onder leiding van Steve Willaert. Recent nog was Ivann backing vocal, samen met zijn moeder trouwens, in het vtm-programma Op zoek naar Maria. Al drie seizoenen is hij ook de vaste zanger van de muzikale band tijdens het programma Sterren op de dansvloer. In het najaar 2009 gaat het theaterconcert Ivann sings songs from the heart in première en momenteel legt hij de laatste hand aan een full cd. Ook komt er een nieuw swingproject aan. Ivann wordt in Het Witte Paard stilaan een vaste waarde, want hij is al voor het vijfde achtereenvolgende seizoen op de afspraak.

9 * Jeroen Maes * Jeroen Maes studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen (afdeling kleinkunst) en begon zijn carrière op het kleine scherm als Freek in de VTM-serie Wat nu weer? Verder was hij te zien als Steven in de VRT-soap Thuis en Cyriel in Nonkel Jef. Ook speelde hij gastrollen in onder meer De Kotmadam, Wittekerke, Familie, Spoed, Zone Stad, Samson en Mega Mindy. Ondertussen werkte Jeroen ook aan een eigen cabaretprogramma. Op musicalgebied was hij te bewonderen in Annie, Al- ladin en Pallieter. Zijn meest in het oog springende musicalrollen waren die van de vorst van Verona in Romeo en Julia en die van tante Sidonia in de Suske en Wiskeproducties. Jeroen was verder zanger bij de VTM-Soapband en de Canzonissima s. En ook in het theater heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen. Recent was hij nog te zien in de hilarische komedie Stilte aub. Jeroen Maes wordt ook geregeld gevraagd om stemmen in te spreken en zelfs van operette heeft hij kaas gegeten. Dat bewijzen zijn prestaties Der Zarewitsch en Masker in Blauw, twee producties van het Vlaams Muziek Theater. In de VTM-soap Familie vertolkte hij zopas nog de rol van Patrick Holemans. Het Witte Paard loopt als een rode draad door zijn carrière, want het is al voor de zesde opeenvolgende zomer dat hij in Blankenberge op de planken staat.

10 * Dimitri Verhoeven * Dimitri Verhoeven studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in Het grote publiek kent hem van zijn vertolkingen in tal van musicalproducties: Les Misérables in Antwerpen, Jesus Christ Superstar in Vorst Nationaal, Oliver en Rex in Nederland. Bij het Ballet van Vlaanderen speelde hij mee in The hired man en She loves me. En bij Studio 100 waren er de musicals Doornroosje, De 3 biggetjes en De kleine zeemeermin. Hij stond op de planken in Zo mooi, zo blond en in de vernieuwde versie van Sneeuwwitje was hij alternate voor de rol van Aimé, de butler. Ook in Dracula, de tweede versie van Pinokkio, The Beauty and the Beast en in de herneming van Kuifje de Zonnetempel speelde hij belangrijke rollen. Recent was Dimitri understudy voor Woeste en Pieter in Daens de musical. Het afgelopen jaar toerde hij rond met de Bakelietjes. Heel trots is hij op zijn rol in Bloedbroeders, waarvoor hij terecht de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol won tijdens de uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen.

11 * tom saeys * Tom Saeys was van kindsbeen af al een zeer gepassioneerd kereltje, die probeerde de mensen te laten lachen en te laten huilen. Het is echter veel later, rond zijn 20ste, dat zijn interesse hem naar de wereld van de visuele komedie lokte, een wereld waarin zijn talenten een thuis vonden. Nu, meer dan tien jaar en vele levenslessen later, is de passie een filosofie geworden. Als podiumartiest, acteur, improvisator, ballonkunstenaar, goochelaar en straatartiest vervult hij nu al zijn eigen kinderdromen. Hij won al verschillende belangrijke prijzen in binnenen buitenland. Naast een veelzijdig podium- en straatartiest heeft ook de televisie Tom ontdekt. Hij speelt mee in het VTMkinderprogramma Booh, waar hij gestalte geeft aan Don Carlos, de kolerieke Spaanse leider van de bende spoken. Ook was hij te zien in De Magische 4 als een van de vier goochelaars, die groot en klein verbaasden met hun magie.

12 * Pellegrini Brothers * Erdeo, Natale, Ivan en Andrea zijn niet voor het eerst te gast in Het Witte Paard. Een paar jaar geleden verrasten ze al vriend en vijand met hun geweldige acts. Zij zijn al de vierde generatie acrobaten in hun familie. De appel of de appels vallen dus in hun geval niet ver van de boom. Hun vader, grootvader en overgrootvader waren allemaal actief in het circus. Behendigheid, kracht, geloof en vertrouwen zijn de voornaamste eigenschappen van de vier broers tijdens hun ongelofelijke evenwichtsoefeningen. Zij vormen een groep acrobaten zonder weerga, waar je met open mond naar zit te kijken en verbaasd bent over hoe zoiets toch mogelijk is. Niet voor niets wonnen de Pellegrini Brothers vorig jaar de Golden Clown Award tijdens het Circusfestival van Monaco.

13 * duo flash * Ook acrobatie komt van het Duo Flash. Deze twee heren uit Oekraïne doen alles op een humoristische en excentrieke manier. De kunst om zich op een juiste manier te laten vallen, beheersen Yefrem Bitkine en Evgenij Daschkovskij perfect. Net als twee vrolijke kinderen spelen ze met mekaar en voeren de meest verrassende acrobatieën uit. De sprongen zijn soms zo gewaagd dat je denkt dat er wel eens iets zou kunnen mislukken maar telkens weer komt het goed. En bij dit duo is de lach nooit ver weg.

14 * Het Witte Paard-showorkest * Onder de leiding van Patrick Desmedt. Patrick stond vanaf zijn negende op de planken in allerlei hoedanigheden, samen met vader Marcel. Zijn eerste geluidsopname als Vlaams Heintje dateert van Hij begon op zijn twintigste les te geven in Gent, waar hij nog steeds piano (jazz) en ensemble onderwijst. Hij startte ook een veelgevraagde begeleidings- en showband, namelijk Nightshift. Een groep, waarmee hij zowat alle artiesten in binnen- en buitenland begeleidde, toerde door Europa hij nam alle arrangementen voor zijn rekening. Patrick schreef muziek en arrangementen voor tal van televisieproducties, musicals en theater. Hij zorgde voor een aantal eigenzinnige bewerkingen aan het conservatorium van Brussel, waar hij sinds 1995 verbonden is als docent en les geeft in tal van disciplines. Ondertussen geeft hij ook piano en ensemble in Nederland en het afgelopen jaar toerde hij rond met de Bakelietjes. Patrick tekent nu voor de derde maal voor de muzikale leiding en de arrangementen van de Zomerrevue in Het Witte Paard. De bezetting ziet er als volgt uit: Tim Van Roy (gitaar), Kris Van Zielegem (drums), Alain Verriest (bas), Patrick Desmedt (piano) en Franky Van Laere (keyboards en sax). * Het Witte Paard-showballet * Onder leiding van Bart Rogier Bart startte zijn carrière als uitvoerend artiest in het Lido van Parijs en hij reisde gedurende meerdere jaren de wereld rond met verschillende producties. Al snel kreeg zijn artistieke creativiteit de bovenhand en die kon hij uiten als choreograaf. Hij kon zich op verschillende vlakken bewijzen. Voor televisie bijvoorbeeld was hij verantwoordelijk voor choreografieën van de Soundmixshow, Het Gevoel van en Klasgeheimen. Voor het theater was hij verantwoordelijk voor My Fair Lady, Le Malade Imaginaire, De Sterrendief en Animal Farm. Ook bij The Stage in Antwerpen was hij actief. Enkele jaren geleden won Bart, samen met danspartner en televisiepresentatrice Véronique De Kock, de finale van de VT4-televisieserie Let s dance. Music Maestro wordt de vijfde productie van Bart in Het Witte Paard. Ook dit jaar is de top van de Belgische en Nederlandse dansers present. Anne Chantraine, Gwen Hamerlynck, Katrien Devries en Janette Rivers brengen de nodige swing, zorgen voor de afwisseling en zijn een streling voor het oog.

15 * Marissa Allen, kostuums * Marisa Allen werkt sinds haar vijfde levensjaar samen met haar mama, die een winkel in binnenhuisinrichting had in Lokeren. Door de jaren heen heeft zij zichzelf bewezen met het design en het realiseren van de meest spectaculaire showkostuums voor onder meer Studio 100, Het Witte Paard, The Stage en een heleboel bekende mensen in België en het buitenland. Zij gebruikt de meest prestigieuze stoffen, materialen en veren, die ze aankoopt in exotische landen. Met haar opleiding aan de kunstacademies van Sint-Niklaas en Antwerpen is zij van start gegaan met een exclusieve collectie van meest adembenemende avond- en cocktailjurken. Zij ontwerpt ook op maat. Niet voor niets worden haar kostuums, die zij maakt voor de revue van Het Witte Paard, jaar na jaar met lofbetuigingen overladen. Sinds kort heeft Marisa een totaal vernieuwde Showbizz Shop geopend in Lokeren.

16 * Praktische info * Music Maestro van 15 juli tot en met 7 september om 20u op zondag voorstelling om 16u dinsdag gesloten Het Witte Paard Vissersstraat 53 Blankenberge Info: 050/ of Perscontacten: 0478/ of Zeedijk Casinoplein Casinostraat Breydelstraat Visserstraat Nieuwstraat Langestraat Vissersstraat Bakkerstraat Kerkstraat Langestraat Molenstraat Kerkstraat Molenstraat Molenstraat Weststraat

SABAM MAGAZINE// LIESA VAN DER AA VERTAALT LIEFDE VOOR VIDEOKUNST IN VISUEEL MUZIEKVERHAAL //APRIL>MEI>JUNI/JAAR 2012//

SABAM MAGAZINE// LIESA VAN DER AA VERTAALT LIEFDE VOOR VIDEOKUNST IN VISUEEL MUZIEKVERHAAL //APRIL>MEI>JUNI/JAAR 2012// SABAM MAGAZINE// 69 //APRIL>MEI>JUNI/JAAR 2012// DRIEMAANDELIJKS 2/4 TIJDSCHRIFT //18 DE JAARGANG //AFGIFTEKANTOOR BRUSSEL X WWW.SABAM.BE LIESA VAN DER AA VERTAALT LIEFDE VOOR VIDEOKUNST IN VISUEEL MUZIEKVERHAAL

Nadere informatie

Cabaret & Stand-up Comedy

Cabaret & Stand-up Comedy Themalijst Cabaret & Stand-up Comedy Openbare bibliotheek Kortrijk April 2011 Nederland Cabaret & Theatershows Literair-muzikale kleinkunstvorm bij voorkeur uitgevoerd in kleine theaters door kleine gezelschappen,

Nadere informatie

BEVEREN HAMME LOKEREN SINT-NIKLAAS WAASMUNSTER ZWIJNDRECHT Magazine van de cultuur- en gemeenschapscentra van het Waasland

BEVEREN HAMME LOKEREN SINT-NIKLAAS WAASMUNSTER ZWIJNDRECHT Magazine van de cultuur- en gemeenschapscentra van het Waasland accenten BEVEREN HAMME LOKEREN SINT-NIKLAAS WAASMUNSTER ZWIJNDRECHT Magazine van de cultuur- en gemeenschapscentra van het Waasland PB- PP B-00000 BELGIE(N) - BELGIQUE AFGIFTEKANTOOR SINT-NIKLAAS MAIL

Nadere informatie

ter lering en vermaak

ter lering en vermaak 2010 totaal vokaal oost festival 2010 Totaal Vokaal Festival Oost ter lering en vermaak 2 intro Voorwoord Zou er wel animo zijn? Ach, met een paar fanatiekelingen van Noord erbij moet het lukken. Maar

Nadere informatie

ALLE BALLEN OP MAASTRICHT MODESTAD

ALLE BALLEN OP MAASTRICHT MODESTAD JAARGANG 4 / NUMMER 1 / APRIL 2015 KUMULUSMAGAZINEOVERMUZIEK BEELDENDEKUNSTDANSTHEATER SCHRIJVENENKUNSTVERKENNEN ALLE BALLEN OP MAASTRICHT MODESTAD RENEE WIJNHOVEN WILD ENTHOUSIAST OP DE CELLO DE DEUREN

Nadere informatie

Shangrila Home v.z.w. SHANGRILA HOME V.Z.W.

Shangrila Home v.z.w. SHANGRILA HOME V.Z.W. SHANGRILA HOME v.z.w Afgiftekantoor Antwerpen X 3 maandelijks: juli, augustus, september 2006 Verantwoordelijke uitgever: Ingrid Janssen Joost Robijnslei 50 2140 Borgerhout Projectrekening: 068-2224815-50

Nadere informatie

INTERVIEW BENJAMIN HERMAN Je moet er hard aan trekken en goed voor ogen hebben wat je wilt. VIJF VRAGEN AAN... Alexander Beets

INTERVIEW BENJAMIN HERMAN Je moet er hard aan trekken en goed voor ogen hebben wat je wilt. VIJF VRAGEN AAN... Alexander Beets MAGAZINE VOOR MUSICI EN ACTEURS JULI 2015 INTERVIEW BENJAMIN HERMAN Je moet er hard aan trekken en goed voor ogen hebben wat je wilt VIJF VRAGEN AAN... Alexander Beets GOUDEN NOTEKRAKER Format Gouden Notekraker

Nadere informatie

Jij en het Coornhert: een succesformule!

Jij en het Coornhert: een succesformule! Jij en het Coornhert: een succesformule! Informatie over 1 atheneum en 1 gymnasium 2015-2016 Inhoudsopgave Beste achtste-groeper,... 3 Sterk vwo... 5 Verbreding voor alle vwo ers... 7 Effectieve regie...

Nadere informatie

DE ZANDLOPER. 10-11 Los del Trè laat gitaren trillen in Ossel. 2-3 Uit de gemeenteraad Open VLD stapt uit Lijst Burgemeester

DE ZANDLOPER. 10-11 Los del Trè laat gitaren trillen in Ossel. 2-3 Uit de gemeenteraad Open VLD stapt uit Lijst Burgemeester afgiftekantoor Brussel X DE ZANDLOPER wemmel Jaargang 13 nr 3 maart 2012 maandelijks tijdschrift (niet in juli-augustus) Uitgave van gemeenschapscentrum de ZANDLOPER en vzw de Rand België - Belgique P.B.

Nadere informatie

Educatief basisdossier Sylvain De Bleeckere

Educatief basisdossier Sylvain De Bleeckere Educatief basisdossier Sylvain De Bleeckere 1 KDF, Brussel en Sylvain De Bleeckere, Hasselt, 2013 Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of

Nadere informatie

Lilia Mestre & Guy Cassiers

Lilia Mestre & Guy Cassiers Etcetera stuurde 4 artiesten op een Blind Date met een (hen) onbekende collega. Enkel gewapend met een opnameapparaat en een handvol drinkgeld, worstelden de twee koppels zich doorheen een dik uur conversatie.

Nadere informatie

target in pocket game

target in pocket game target in pocket game leerlingenmap target in pocket game inhoud Waarom ontwikkelt een OCMW totaalproject schuldpreventie? De realiteit van de cijfers 1 Het OCMW helpt niet alleen als er problemen zijn,

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Ronny Soontjens, Hazewindstraat 7, 9100 Sint-Niklaas

Verantwoordelijke uitgever: Ronny Soontjens, Hazewindstraat 7, 9100 Sint-Niklaas Tweemaandelijks tijdschrift van Zigzag ( verschijnt niet in juli en augustus ) Verantwoordelijke uitgever: Ronny Soontjens, Hazewindstraat 7, 9100 Sint-Niklaas Jaargang 15 Editie 3 Mei Juni 2015 1 2 LOCATIE

Nadere informatie

2 Arme schapen. De kudde loopt te grazen. Geen vuiltje aan de lucht. Ze vullen kalm hun magen tot het daglicht vlucht.

2 Arme schapen. De kudde loopt te grazen. Geen vuiltje aan de lucht. Ze vullen kalm hun magen tot het daglicht vlucht. theaterboek 2007 2 Arme schapen De kudde loopt te grazen. Geen vuiltje aan de lucht. Ze vullen kalm hun magen tot het daglicht vlucht. De herder is verdwenen. Voor even of voorgoed. Er is niemand die de

Nadere informatie

6 Sam Coeckelberghs: Goede televisie maken is een kunst. 8-9 Blanco: 100 % geïmproviseerd en uniek theater

6 Sam Coeckelberghs: Goede televisie maken is een kunst. 8-9 Blanco: 100 % geïmproviseerd en uniek theater DE ZANDLOPER wemmel Jaargang 11 nr 3 maart 2010 maandelijks tijdschrift (niet in juli-augustus) afgiftekantoor Brussel X Uitgave van gemeenschapscentrum de ZANDLOPER en vzw de Rand België - Belgique P.B.

Nadere informatie

PERSPECTIEF GVA RECRUTEERT EENHEIDSWORST OP HET MENU? KARL & VTM, GROTE LIEFDE. Een kijk op de opleiding journalistiek in Plantijn P. 8 P. 4 P.

PERSPECTIEF GVA RECRUTEERT EENHEIDSWORST OP HET MENU? KARL & VTM, GROTE LIEFDE. Een kijk op de opleiding journalistiek in Plantijn P. 8 P. 4 P. PERSPECTIEF Een kijk op de opleiding journalistiek in Plantijn 1ste jaargang nr.1 EENHEIDSWORST OP HET MENU? KARL & VTM, GROTE LIEFDE GVA RECRUTEERT P. 2 P. 4 P. 8 Journalistiek, het klinkt spannend en

Nadere informatie

Luc Colemont. Een dokter en 12 wijzen tonen u een weg naar... Een wereld zonder darmkanker

Luc Colemont. Een dokter en 12 wijzen tonen u een weg naar... Een wereld zonder darmkanker Luc Colemont Een dokter en 12 wijzen tonen u een weg naar... Een wereld zonder darmkanker Grafische vormgeving: Lonely Alien Productions Verantwoordelijke uitgever: Luster Druk: Newgoff Gent Eerste druk

Nadere informatie

magazine Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands

magazine Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands magazine Vol inspiratie over kunst, cultuur, kennis & muziek Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands Met Kinderspecial Muziek maakt

Nadere informatie

Cursusaanbod 2009/2010. www.hetwildewesten.nl

Cursusaanbod 2009/2010. www.hetwildewesten.nl Cursusaanbod 2009/2010 www.hetwildewesten.nl Inhoud Jaaragenda... 3 Welkom... 4 Wat doet Het Wilde Westen?... 5» Kunsteducatie op scholen in Utrecht West... 5» Projecten in de wijk...6 Straatgewijs...................................

Nadere informatie

Schoolkrantuitgave van het Peellandcollege jaargang 3 editie 3 april 2014

Schoolkrantuitgave van het Peellandcollege jaargang 3 editie 3 april 2014 Peel p o s t Schoolkrantuitgave van het Peellandcollege jaargang 3 editie 3 april 2014 Actueel pag 2 Projecten pag 8 Excursies pag 9 Interview pag 10 Kroniek pag 12 Drie dagen Drie Musketiers Ruim vijftig

Nadere informatie

Voorne-Putten Rozenburg

Voorne-Putten Rozenburg ichterbij Voorne-Putten Rozenburg De Landtong Bijzondere tegenstelling Nieuw cultureel seizoen van start! Waar moet je zijn? Het Streekarchief? Heel interessant! De ledenraad? Die heeft echt inhoud. Magazine

Nadere informatie

INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013.

INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013. INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013. Koninklijke Hoogheden, we zijn hier in uw toekomstig werkpaleis. Over twee weken bent u Koning

Nadere informatie

' s PORT WWW.CITYTRAINER.NL

' s PORT WWW.CITYTRAINER.NL WWW.CITYTRAINER.NL ' s PORT IIIIIIIIOOIIFJAI lillidlil 't t!uiiiiosci De meeste Citytrainers ken ik persoon lijk! Alswethoudervan Sport kom ik ze namelijk regelmatig tegen.zij zijn voor mij het 'wandelende'

Nadere informatie

Eeckenrhode viert 55 ste verjaardag. Kunst in huis. Uw kwartaal magazine van Eeckenrhode. zomer editie. Editie zomer 2015

Eeckenrhode viert 55 ste verjaardag. Kunst in huis. Uw kwartaal magazine van Eeckenrhode. zomer editie. Editie zomer 2015 _ Uw kwartaal magazine van Eeckenrhode Editie zomer 2015 _ De memoires van Scato Albarda Bubbels, jam en bolides! Eeckenrhode viert 55 ste verjaardag Exposities op Eeckenrhode Kunst in huis Inhoud De memoires

Nadere informatie

inhoudsopgave Voorwoord 3

inhoudsopgave Voorwoord 3 inhoudsopgave Voorwoord 3 Voorwoord 3 1 Inleiding 4 2 Jongeren & cultuur 6 3 Het Cultureel Jongeren Profiel 12 De vier culturele types in het kort 16 4 De types uit het Cultureel Jongeren Profiel 19 Geïnteresseerde

Nadere informatie

De Gooische matras bestaat nog steeds DE KROEG IN MET JANNEKE HANEGRAAF WAT VERDIENEN JOUW IEMES-COLLEGA S?

De Gooische matras bestaat nog steeds DE KROEG IN MET JANNEKE HANEGRAAF WAT VERDIENEN JOUW IEMES-COLLEGA S? De Gooische matras bestaat nog steeds DE KROEG IN MET JANNEKE HANEGRAAF WAT VERDIENEN JOUW IEMES-COLLEGA S? Magazine voor IEMES-alumni // lente 2012 IEMES //NEWS SCRATCH //INHOUD Colofon Scratch is een

Nadere informatie

Vinden ze nog werk? Opel Antwerpen De eerste outplacement resultaten. Jobs in Oost-Vlaanderen vanaf blz. 16. + 6.813 jobs op jobat.

Vinden ze nog werk? Opel Antwerpen De eerste outplacement resultaten. Jobs in Oost-Vlaanderen vanaf blz. 16. + 6.813 jobs op jobat. Weekblad over en voor werk, met de beste jobaanbiedingen www.jobat.be Zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2010 IVAN DE WITTE EN BRECHT DECROOS geven u uw verdiende loon blz. 4 BEROEPSGHEIM Barbara Sarafian

Nadere informatie

BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE

BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE LOTGENOTEN Roland (59) Toch ongelofelijk hé, wat die pillen doen pag.4 An (38) Met de therapietrouw gaat het denk ik wel lukken pag.7 Pieter (28) Door de medicatie voel

Nadere informatie

Interview Monique van de Ven NORMA incasseert 2,5 miljoen Noorderslag Seminar 2006 NORMA vecht voor kabelgeld

Interview Monique van de Ven NORMA incasseert 2,5 miljoen Noorderslag Seminar 2006 NORMA vecht voor kabelgeld Magazine voor musici en acteurs In dit nummer (februari 2006) Interview Monique van de Ven NORMA incasseert 2,5 miljoen Noorderslag Seminar 2006 NORMA vecht voor kabelgeld Februari 2006 NORMA Nieuws Magazine

Nadere informatie

WE DON T NEED NO EDUCATION

WE DON T NEED NO EDUCATION KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN FACULTEIT SOCIALE WETENSCHAPPEN OPLEIDING COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN WE DON T NEED NO EDUCATION Onderzoek naar de muzikale kennis van rockers Promotor : Prof. Dr. G. DE MEYER

Nadere informatie