Rijksstraatweg 16. Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rijksstraatweg 16. Utrecht. Rien Treur Makelaardij"

Transcriptie

1 Rijksstraatweg 16 Utrecht Rien Treur Makelaardij

2 OVERVOORN Deze schitterende, rietgedekte langhuisboerderij met afgetimmerde hooiberg, schuur, erf en tuin is gelegen tegenover Park Voorn, aan het autoluwe gedeelte van de Rijksstraatweg en op fietsafstand van het centrum van Utrecht. De Rijksstraatweg vormt de verbinding tussen Utrecht en dorpen als De Meern, Harmelen en verder. Aan de prachtige Rijksstraatweg wisselen oude boerderijen en monumentale gebouwen elkaar af. Het betreft hier een boerderij met een voor en achterhuis die beide zijn ingericht als aparte woningen, waardoor u de mogelijkheid heeft voor dubbele bewoning. Hierdoor heeft u in dit unieke object de beschikking over negen slaapkamers, vier badkamers, twee keukens en twee woonkamers. Tevens creëert dit de mogelijkheid tot praktijk of kantoor aan huis met een eigen entree. Over Utrecht/De Meern Dankzij de centrale ligging zijn de knusheid van het oude dorp De Meern en de dynamiek van de stad Utrecht binnen handbereik. Tegenover de boerderij bevindt zich Park Voorn. Op korte afstand is Recreatieplas Strijkviertel waar u heerlijk kunt wandelen en recreëren. De binnenstad Utrecht en Utrecht Centraal Station liggen op ca. 10 minuten fietsafstand. Zowel in De Meern als in het in aanbouw zijnde Leidsche Rijn Centrum kunt u terecht voor al uw boodschappen. Basisscholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen zijn binnen handbereik. De uitvalswegen A2 en A12 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

3 VOORHUIS Via de voordeur heeft u toegang tot de hal met trapopgang naar de verdieping, hoofdmeterkast, toilet met fontein, ruime kelder en toegang tot de woonkamer en keuken. Verdieping voorhuis Met de vaste trap komt u op de Lvormige overloop die u toegang geeft tot een drietal ruime slaapkamers. Eén van deze kamers is voorzien van een vaste kast en een ander van De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een openhaard en heeft vrij uitzicht over de strak aangelegde voortuin en Park Voorn. Vanuit de woonkamer kunt u naar de zijtuin met terras en de keuken. twee vaste kasten. Tevens heeft u aan het eind van de overloop toegang tot de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Op de overloop heeft u ook toegang tot twee bergkasten en een cvruimte waar de cv van het voorhuis is geïnstalleerd. De keuken is een ruime woonkeuken die nu eenvoudig is ingericht en voorzien is van een keukenblok met vierpits gaskookplaat, oven en afzuigkap.

4 ENTREE & WOONKEUKEN ACHTERHUIS In het midden van de woning komt u in de ruime hal van het achterhuis, vanwaar u toegang heeft tot het toilet met fontein, een badkamer met wastafel, inloopdouche en een bidet. Vanuit de ruime hal heeft u tevens toegang tot een slaapkamer/speelkamer, een studeerkamer/kantoor, de woonkeuken, de bijkeuken en ruime woonkamer. De woonkeuken is een schitterende ruimte met houtkachel en voorzien is van een Lvormig aanrecht met daarin een Boretti zespits gasfornuis met dubbele oven en afzuigkap. Tevens bevindt zich in de keuken een inbouwkoelkast en diverse kasten waaronder een apothekerskast.

5 WOONKAMER ACHTERHUIS De woonkamer is aan de achterzijde gelegen van de boerderij en door de vele raampartijen heeft u een schitterend panoramische uitzicht over de tuin en de achtergelegen weilanden. Omdat deze op het zuiden is gesitueerd, is dit een heerlijk lichte kamer. In de woonkamer heeft u de beschikking over een houtkachel en ruimte voor het maken van meerdere zitgelegenheden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken waar de wasmachineaansluiting en het centrale stofzuigsysteem zijn gesitueerd.

6 VERDIEPING ACHTERHUIS Vanuit de woonkamer komt u met een vaste trap op de overloop die u toegang geeft tot de masterbedroom met badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Tevens beschikt u in deze kamer tot een ruime inbouwkast en schitterend panoramisch uitzicht door de grote raampartij in de achtergevel. Middels een tweede vaste trap komt u vanuit de hal op een vide die u toegang geeft tot een tweetal ruime slaapkamers en een overloop. Vanuit de overloop heeft u toegang tot nog twee slaapkamers, een bergkast en de vierde badkamer. In deze badkamer heeft u de beschikking over een douche, toilet en wastafel. Vanaf de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder waar de cvketel en boiler van het achterhuis zijn opgesteld.

7 TUIN Aan de voorzijde van de woning ligt een keurig gazon met aan de straatzijde een haag. Tussen dit gazon en de oprit ligt een schitterend bloemenperk. Langs de westzijde loopt de zijtuin door naar de achtertuin. In de achtertuin heeft u tegen de achtergevel een strak aangelegd terras. Dit terras wordt omringd door bloemenborders en geeft u toegang tot de woonkamer middels loopdeuren. Achter de bloemenborders ligt een tweede gazon dat doorloopt tot het eind van het perceel.

8 SCHUREN BIJZONDERHEDEN Aan de oostkant van de woning heeft u de oprit en het erf dat voorzien is van grind. Hier kunt u meerdere auto s parkeren en heeft u toegang tot een schuur met dubbele garagedeuren, zodat u twee auto s overdekt kunt parkeren. In deze schuur heeft de huidige eigenaar ook een werkplaats gecreëerd en is een zolder/vide aanwezig. De ruimte tussen de eerste en de tweede schuur is overkapt. In deze tweede schuur is al een begin gemaakt voor een drietal paardenboxen en is een zolder/vide aanwezig. Direct achter deze schuren staat de hooiberg die in gebruik is als opslagruimte. Het achterhuis is voorzien van een authentieke tegelvloer Veel authentieke details zijn in de woningen aanwezig Achtergevel is ca. 30 jaar geleden opnieuw opgetrokken Gemeentelijk monument, met mogelijkheden Gelegen in een autoluwe straat /fietsstraat Op korte afstand van binnenstad van Utrecht Voldoende parkeerruimte op eigen terrein Recht tegenover Park Voorn gelegen Gelegen tegenover de rivier Leidsche Rijn Zonwering aan achter en zijkant van de woning In de gehele woning Snoek centraal stofzuigersysteem Nabij deze woonboerderij wordt een nieuwe woonwijk Rijnvliet gebouwd Bijzonder geschikt als mantelzorgwoning

9 BEGANE GROND EN KELDER 1 STE VERDIEPING

10 ZOLDER EN HOOIBERG BERGING

11 ALGEMENE INFORMATIE Rijksstraatweg 16 KENMERKEN Oppervlakten en inhoud Gebruikersoppervlakte wonen Opp. inpandige ruimte Opp. externe bergruimte Inhoud woning Inhoud bijgebouwen Bouwjaar Indeling woning Aantal kamers Aantal slaapkamers 478 m 2 55 m m m m 3 ca Kadastrale informatie Kadastrale gemeente Sectie Nummer Gezamelijk groot Eigendomssituatie Utrecht T are en 99 centiare (2.599 m 2 ) Volle eigendom DISCLAIMER Voor onze koopakte gelden de standaard NVMregels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom /bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rien Treur Makelaardij Breeveld 28, 3445 BB Woerden Telefoon: info@rientreur.nl Website:

Korenmolen 17. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

Korenmolen 17. Harmelen. Rien Treur Makelaardij Korenmolen 17 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Ruime hoekwoning Heerlijke ruime hoekwoning met vier slaapkamers, een aangebouwde stenen berging en een diepe achtertuin op het oosten met

Nadere informatie

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij Zandweg 30 Utrecht Rien Treur Makelaardij EEN GROENE OASE Vrij wonen op een klein landgoed én op fietsafstand van het centrum van Utrecht, dit is uw droomhuis. Dit schitterende landhuis is gelegen in het

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

Rijnkade 88. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Rijnkade 88. Woerden. Rien Treur Makelaardij Rijnkade 88 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn Nabij de rivier de Oude Rijn, in een autoluwe straat staat deze karakteristieke jaren-30 eindwoning

Nadere informatie

Alpenstraat 66. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Alpenstraat 66. Woerden. Rien Treur Makelaardij Alpenstraat 66 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND In deze woning heeft u de beschikking over drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. De begane grond is strak afgewerkt en voorzien

Nadere informatie

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn 89 RIJNKADE WOERDEN INFO Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn Nabij de rivier de Oude Rijn, in een autoluwe straat ligt deze karakteristieke, vrijstaande, jaren-30 woning. De woning is

Nadere informatie

INFO. Wonen in Harmelen

INFO. Wonen in Harmelen 49 Uitweg Harmelen INFO Fraai gelegen, ruime twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande berging en mooi aangelegde, diepe achtertuin op het zuiden. Deze jaren 50 woning is in 2003 aan de achterzijde uitgebouwd.

Nadere informatie

Reijerscop 28. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

Reijerscop 28. Harmelen. Rien Treur Makelaardij Reijerscop 28 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Deze woonboerderij vindt u in het buitengebied van het dorp Harmelen. Het is een voormalige boerderij met 4 slaapkamers, een royaal erf omgeven

Nadere informatie

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij Zwanebloem 1 Kockengen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Deze ruime, goed onderhouden, vrijstaande woning met inpandige garage en een parkeerplaats op eigen terrein ligt op de hoek van de straat

Nadere informatie

Barwoutswaarder 162. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Barwoutswaarder 162. Woerden. Rien Treur Makelaardij Barwoutswaarder 162 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Op een schitterende locatie in het buitengebied van Woerden vindt u dit vrijstaande, uitgebouwde woonhuis en het voormalige veerhuis

Nadere informatie

Weijpoort Nieuwerbrug. Rien Treur Makelaardij

Weijpoort Nieuwerbrug. Rien Treur Makelaardij Weijpoort 35-1 Nieuwerbrug Rien Treur Makelaardij INFO Unieke locatie - Voorhuis woonboerderij Weijpoort 35-1, Nieuwerbrug Net buiten de bebouwde kom van Nieuwerbrug aan den Rijn, op een bijzondere en

Nadere informatie

Lindenlaan 51. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Lindenlaan 51. Woerden. Rien Treur Makelaardij Lindenlaan 51 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO Aan groene laan in de Bomenbuurt ligt deze super strak verbouwde en uitgebouwde eengezinswoning met berging, veranda, voor- en achtertuin op loopafstand

Nadere informatie

Elbakade 27. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Elbakade 27. Woerden. Rien Treur Makelaardij Elbakade 27 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO Elbakade 27, 3446 BB Woerden Deze moderne, goed onderhouden grachtenwoning met 4 slaapkamers, dakterras van ca. 24 m2, een diepe achtertuin met stenen berging

Nadere informatie

s-gravensloot Woerden

s-gravensloot Woerden 132 s-gravensloot Woerden INFO Wilt u vrijstaand en landelijk wonen met prachtig uitzicht op het polderlandschap, maar toch op loopafstand van het centrum van Woerden? Dan mag u deze kans niet missen.

Nadere informatie

Montfoortlaan 36. Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Montfoortlaan 36. Utrecht. Rien Treur Makelaardij Montfoortlaan 36 Utrecht Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Schitterend gelegen eindwoning met 3 slaapkamers, inpandige berging en een heerlijke lichte woonkamer met toegang tot een zonnig dakterras.

Nadere informatie

Bomschuit 13. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Bomschuit 13. Woerden. Rien Treur Makelaardij Bomschuit 13 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO Bomschuit 13 te Woerden Zeer royale helft van dubbel woonhuis die veel mogelijkheden biedt, door de in 2007 gerealiseerde praktijk/kantoorruimten met een

Nadere informatie

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij Zandweg 30 Utrecht Rien Treur Makelaardij EEN GROENE OASE BEGANE GROND Vrij wonen op een klein landgoed én op fietsafstand van het centrum van Utrecht, dit is uw droomhuis. Dit schitterende landhuis is

Nadere informatie

Geestdorp 32. Woerden, Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Geestdorp 32. Woerden, Utrecht. Rien Treur Makelaardij Geestdorp 32 Woerden, Utrecht Rien Treur Makelaardij INFO Vrijstaande, karakteristieke woning met berging en tuin direct aan de rivier de Oude Rijn. De woning ligt langs de doorgaande weg tussen Woerden

Nadere informatie

PARKWEG 36-A. Vleuten. Rien Treur Makelaardij

PARKWEG 36-A. Vleuten. Rien Treur Makelaardij PARKWEG 36-A Vleuten Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Uniek wonen: luxe woonboerderij in landelijk gebied op korte afstand van Utrecht Op een unieke plek in het buitengebied van Utrecht vindt u

Nadere informatie

Provincialeweg Oost 69

Provincialeweg Oost 69 Provincialeweg Oost 69 Haastrecht Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Heeft u altijd al gedroomd om een eigen Wellness of spa resort aan huis te hebben? Dan is dit uw kans! Deze vrijstaande dijkwoning

Nadere informatie

Burgemeester Reijerslaan 64

Burgemeester Reijerslaan 64 Burgemeester Reijerslaan 64 Kamerik Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Schitterend gelegen vier-kamer appartement met een riant dakterras, liggend op het westen. Dit appartement is gelegen op de

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

TE KOOP. Alpenstraat K.K DP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Alpenstraat K.K DP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 285.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Alpenstraat 38 3446 DP Woerden Alpenstraat 38 3446 DP Woerden Inleiding Uitgebouwde hoekwoning met

Nadere informatie

Houtdijk 5. Kamerik. Rien Treur Makelaardij

Houtdijk 5. Kamerik. Rien Treur Makelaardij Houtdijk 5 Kamerik Rien Treur Makelaardij INFO In deze vrijstaande woning in landelijke omgeving kunt u genieten van het buitenleven. U vindt de woning direct buiten de bebouwde kom van Woerden, midden

Nadere informatie

TE KOOP WOERDEN. 685.000,- kosten koper. Barwoutswaarder 21--25. bedrijfs- of dienstwoning

TE KOOP WOERDEN. 685.000,- kosten koper. Barwoutswaarder 21--25. bedrijfs- of dienstwoning TE KOOP Barwoutswaarder 21--25 bedrijfs- of dienstwoning 685.000,- kosten koper EEN UNIEKE MOGELIJKHEID OM WERKEN EN WONEN TE COMBINEREN! Op een mooie locatie aan de rand van Woerden een VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING

Nadere informatie

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV TE KOOP 256.500 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Johan van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden J. van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden Inleiding

Nadere informatie

INFO Op een bijzondere locatie treft u dit vrijstaande bedrijfsgebouw (2001) met vrijstaande bedrijfswoning (1984). Het is gelegen aan de doorgaande w

INFO Op een bijzondere locatie treft u dit vrijstaande bedrijfsgebouw (2001) met vrijstaande bedrijfswoning (1984). Het is gelegen aan de doorgaande w 84 KAMERIK MIJZIJDE INFO Op een bijzondere locatie treft u dit vrijstaande bedrijfsgebouw (2001) met vrijstaande bedrijfswoning (1984). Het is gelegen aan de doorgaande weg aan de rand van het dorp Kamerik

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 389.000,- kosten koper Bouwjaar : 1936 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 157 m² Inhoud : circa 550 m³ (excl. bijgebouwen) Perceel : circa 475 m² Kamers : 7 Ligging : Centrum

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

Van Teylingenweg 163. Kamerik. Rien Treur Makelaardij

Van Teylingenweg 163. Kamerik. Rien Treur Makelaardij Van Teylingenweg 163 Kamerik Rien Treur Makelaardij INFO Een beschrijving doet te kort aan deze prachtige, rietgedekte woonboerderij met overstek met zwaluwstaarten, direct gelegen aan een landelijke weg

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 309.000,- kosten koper Bouwjaar : 1923 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 99 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 253 m² Kamers : 4 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Victordal 35, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 365.000,- kosten koper Bouwjaar : 1960 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 114 m² Inhoud : circa 460 m³ excl. bijgebouwen Perceel : circa 1500 m² Kamers : 6 Ligging : Buitengebied

Nadere informatie

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k.

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k. Brochure Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Vraagprijs 535.000,-- k.k. Omschrijving Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Aan de rand van het Doorn op loopafstand van de uitgestrekte bossen van de Utrechtse

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m².

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². Haaften, Rijthoek 6a OMSCHRIJVING: Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². De woning en de bedrijfshal

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 325.000,- kosten koper Bouwjaar : 1916 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 139 m² Inhoud : circa 470 m³ (ex. Garage) Perceel : circa 380 m² Kamers : 5 Ligging : Nabij

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Prachtig multifunctioneel riet gedekt landhuis, gelegen op groot perceel, net buiten Buurse en grenzend aan de Buursebeek en natuurgebied het Witteveen. De

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 359.000,- kosten koper Bouwjaar : 1969 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 176 m² Inhoud : circa 702 m³ Perceel : circa 326 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN "Nabij de dorpskern van Tegelen gelegen halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met garage." Vraagprijs: 199.500,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar

Nadere informatie

WEERT Drieslagstraat 20

WEERT Drieslagstraat 20 WEERT Drieslagstraat 20 Vraagprijs 245.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, aanbouw, garage gelegen op een royaal perceel op een keurige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Leuken, op

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 249.500,- kosten koper Bouwjaar : 1920 Woningtype : Tweekapper Woonoppervlakte : circa 107 m² Inhoud : circa 380 m³ Perceel : circa 223 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Vraagprijs 210.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Verrassend ruime hoekwoning met aangebouwde werkplaats op een

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Rustenburgstraat 31 Puttershoek Rustenburgstraat 31 Puttershoek Uniek! Royaal vrijstaand woonhuis met garage, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op 430m² eigen grond Aangebouwde tuinkamer met extra keuken en toilet Schitterend

Nadere informatie

Schouteneinde 26 Puttershoek

Schouteneinde 26 Puttershoek Schouteneinde 26 Puttershoek Aan een zeer rustige en historische dijk gelegen prachtige, vrijstaande en ruime dijkwoning Eigen oprit met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein Gesitueerd op 510

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Lunteren Hoge Valkseweg 28

Lunteren Hoge Valkseweg 28 Lunteren Hoge Valkseweg 28 439.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 171 m2 ± 490m3 ± 1905 8 5 ±990 m2 Aanvaarding in overleg Verrassend ruime KARAKTIRISTIEKE

Nadere informatie

De Maten 9 te Blaricum

De Maten 9 te Blaricum De Maten 9 te Blaricum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Bijzonder goed onderhouden en uitgebouwde kwadrantwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Westervelden 9 VRAAGPRIJS: 1.180.000,- K.K. Vrijstaande romantische villa met dubbele garage en een carport voor 2 auto s op een perceel van ruim

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk Sporkehout 14 Alphen Stijlvolle vrijstaande woning in rustige straat Deze stijlvolle woning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper TE KOOP Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR!!! IN BUITENGEBIED GELEGEN, VRIJSTAANDE WONING met grote WERKPLAATS/GARAGE van circa 475m³, weiland, oprit en privacy biedende

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k.

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 550.000,- k.k. In het buitengebied van, gelegen aan het Twentekanaal een charmante cottage achtige woning met een recreatie woning met eigen huisnummer en een B&B gebouw met 2 units. Verder

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 265.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 131 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 185 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

Biezenweide 42 Puttershoek

Biezenweide 42 Puttershoek Biezenweide 42 Puttershoek Met vrij uitzicht over het park, in een kindvriendelijke woonwijk gelegen op 152m² eigen grond Zéér goed onderhouden en recent gemoderniseerde tussenwoning Met aanbouw, dubbele

Nadere informatie

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard Lindestraat 22, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1955 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 100 m² Inhoud : circa 360 m³ Perceel : circa 170 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

De Vucht 7 te RIJEN. Inhoud: 405 m³. Woonoppervlakte: 120 m². Externe bergruimte: 12 m². Bouwjaar: Perceel: 428 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

De Vucht 7 te RIJEN. Inhoud: 405 m³. Woonoppervlakte: 120 m². Externe bergruimte: 12 m². Bouwjaar: Perceel: 428 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k. Inhoud: 405 m³ Woonoppervlakte: 120 m² Externe bergruimte: 12 m² Bouwjaar: 1988 Perceel: 428 m² VRAAGPRIJS: 374.000,00 k.k. De Vucht 7 te RIJEN Deze speelse, vrijstaande woning is gelegen aan een rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Millsebaan 49 te Uden Op mooi, rustig woonerf van de Millsebaan, in een kindvriendelijke en groene woonomgeving gelegen, keurig onderhouden, royaal vrijstaand landhuis van maar liefst 850m³ met

Nadere informatie

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen.

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10 Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. VRAAGPRIJS 500.000 K.K. PERCEELOPPERVLAKTE 5500 M 2 INHOUD ± 850 M 3 BOUWJAAR 1946 AANVAARDING

Nadere informatie

Schalksedijkje 20 Ridderkerk

Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Vraagprijs 650.000 - kosten koper Met een fantastisch uitzicht over De Waal gesitueerd: VRIJSTAANDE woning op totaal 1020 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kerktorenstraat 1 VRAAGPRIJS: 209.000,- K.K. Mooie zonnige hoekwoning met diepe sfeervol aangelegde tuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige straat

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Schietbergen 1. Nuenen

Schietbergen 1. Nuenen Moderne hoekwoning met een speelse en lichte woonkamer, aparte speel-/werkkamer, half-open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandige berging en beschutte achtertuin gelegen op het zuiden

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Puttershoek

Nassaulaan 11 Puttershoek Nassaulaan 11 Puttershoek Uniek! Nabij het centrum gelegen geheel gerenoveerde hoekwoning Met ruime garage/schuur, achteraanbouw en parkeergelegenheid voor meerdere auto s op eigen terrein Gesitueerd op

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,--

Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,-- Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,-- Het betreft hier een uniek monumentaal woonhuis (353 m2 woonoppervlakte) met authentieke stijlelementen,

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE

PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE PYRMONSTRAAT 5 ENSCHEDE Op loopafstand van het gezellige centrum van Enschede met alle voorzieningen in de nabijheid staat deze volledig gemoderniseerde en goed onderhouden sfeervolle vrijstaande woning

Nadere informatie

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k.

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Inhoud: 370 m³ Woonoppervlakte: 127 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1981 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Den Brem 69 te GOIRLE Recent gemoderniseerde eindwoning met voortuin, op het zuidoosten

Nadere informatie