Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:"

Transcriptie

1 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Publishing Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de EU DMKTCATA24 BN 09/2009 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts Peugeot België-Luxemburg nv Rue de l industrie Nijvel (édition française sur demande).

2 STAP IN HET AVONTUUR Zijn design weerspiegelt de krachttoer waarmee hij de 4x4-technologie koppelt aan het comfort van een eersteklas berline. Het inlaatrooster met verchroomd accent en de ranke, katachtige koplampen verlenen hem tegelijk een sportief en elegant karakter, volledig in de lijn van Peugeot. In profiel versterken de verchroomde opstaptreden* en ruitstrips* samen met de grote, startklare velgen de exclusieve uitstraling van de Achteraan omkaderen de rondingen van de robijnrode achterlichten het embleem dat mooi is ingewerkt in de mat verchroomde nummerplaatlijst, helemaal in pure Peugeot stijl. * Naargelang het afwerkingsniveau.

3 ALLES ONDER CONTROLE Een betere baanvastheid Regen, kronkelwegen, steenslag: uw 4007 en u hoeven niets te vrezen, zowel op weekend als op reis en voor uw doordeweekse verplaatsingen. U gaat onbekom - merd de weg op, hoe die er ook bij ligt. De 4007 is buitengewoon comfortabel en zoals het een Peugeot beaamt, heeft hij ook een weergaloze baanvastheid. De 4007 dankt die wendbaarheid aan zijn onderstel van topkwaliteit: McPherson-ophanging vooraan, meerarmige achtertrein, anti rol - stang van 22 mm en keuze uit verschillende aandrijfstanden. Twee- of vierwielaandrijving U kunt de aandrijving van uw 4007 met de hand instellen. In automatische stand (4WD) garandeert de elektronische verdeling van het koppel tussen de voor- en achtertrein u een optimale aan - drijving en wegligging in functie van de snelheid van de wagen, de versnelling, de draaihoek van het stuur en het snelheidsverschil van de voor- en achtertrein. Als u in ideale omstandigheden rijdt, op een prima en droge asfaltweg, kunt u voor de tweewielaandrijving kiezen (2WD). U rijdt dan met voorwielaandrijving én meteen ook zo zuinig mogelijk. Schakel in vergrendelingsmodus (4WD lock) bij sneeuw, zand, modder of moeilijkere omstandigheden: het systeem stuurt dan tot anderhalve keer meer koppel naar de achterwielen dan in automatische stand en helpt u zo moeilijke obstakels te overwinnen bij lage snelheid.

4 AANGENAAM VOOR IEDEREEN Comfort voorop Aan boord van de 4007 hebben alle inzittenden volop been- en hoofdruimte. Bovendien zijn er tal van opbergmogelijkheden voorzien om het leven aan boord zo aangenaam mogelijk te maken: ruimte in het dashboard, het handschoenenkastje, de deuren, het dak en bekerhouders voor de achterplaatsen. Alles op de 4007 werd uitgekiend om zowel de bestuurder als de passagiers het comfort te bieden zoals bij de beste berlines : auto - matische airco, afkoelbaar hand - schoenenkastje, 12V-stopcontacten, verlichting, elektrisch bediende ruiten. Altijd praktisch De ergonomische zetels van de 4007 zijn de sleutel van uw comfort en kunnen zowel in de hoogte als de lengte en in hellingsgraad versteld worden. De zitplaatsen achteraan bieden heel wat mogelijkheden zodat uw passagiers maxi maal kunnen genieten van de plaatsruimte van uw Bovendien biedt de achterbank veel moduleermogelijkheden zodat veel bagage meenemen een fluitje van een cent is aangezien ze in twee delen kan worden neergeklapt (2/3 1/3), over 80 mm naar voren en achteren kan schuiven en dat ook de rugleuning kan worden ingesteld. Instelbaar naar wens Met de 4007 kunnen de ruimte en het binnenvolume volledig worden afgestemd op uw avonturen. In een handomdraai kunt u de achterbank op rij 2 neerklappen of opsplitsen om zo een aanzienlijk extra koffervolume vrij te maken. Daar bovenop vinden nog twee passagiers een extra plekje op de achterste passagiersbank* die in de koffervloer kan worden weggewerkt. Zo kan de 4007 ook omgevormd worden tot een heuse zevenzitter. * Enkel op de versies met 7 zitplaatsen. 1. Opstelling met 7 zitplaatsen. 2. Opstelling met 5 zitplaatsen. 3. Opstelling met 3 zitplaatsen. 4. Opstelling met 2 zitplaatsen.

5 1. 2. UW 4007 PRECIES VOOR UW LIFESTYLE! De 4007 is een echte SUV die zich afstemt op uw levenstijl en behoeften. Moduleerbaar en transformeerbaar: hij plooit zich naar uw wensen en naar de omstandigheden. Met de 4007 worden uw verplaatsingen een plezier. Neem uw gezin of vrienden mee naar een verre bestemming. Of vervoer een karrenvracht bagage door de zetels van de tweede rij op te klappen, manueel of auto matisch met twee knoppen in de koffer. Onder de achterklep die verticaal openzwaait, kan de laadklep 200 kg torsen. De laadhoogte blijft beperkt (60 cm) zodat de 4007 erg vlot toegankelijk blijft. De kofferinhoud loopt op van 441 liter tot 510 liter (VDA). Achter de tweede zetelrij ligt een uitzonderlijk koffervolume dat helemaal bekleed is met een zwart koffertapijt en afgesloten wordt door een koffernet. Met neergeklapte zetels haalt de 4007 zelfs een laadvermogen van 1686 liter (VDA). 1. De achterzetels kunnen verschoven en opgeklapt worden en hebben een verstelbare rugleuning. 2. De laadklep maakt de koffer erg toegankelijk.

6 HET COMFORT VAN EEN BERLINE AAN BOORD VAN EEN 4X4! Nieuwe rij-ervaringen aan boord Het interieur van de 4007 heeft alles weg van een berline uit de topklasse : dubbele sierstiksels op het dash - board en de deurpanelen, verchroomde luchtroosters, hoogwaardige zetelbekleding, een harmonieus kleurenspel tussen zwart en staal : kortom, stuk voor stuk bewijs van esthetiek en verfijning. Binnenin vindt u het sportieve karakter terug dat de 4007 ook naar buiten uitstraalt, dankzij het sobere dashboard, op en top in de spirit 4x4, of de deurpanelen waarvan de bekleding mooi samen gaat met de zetelbekleding. Doelgericht ontwerp De opbouw van de stuurruimte geeft u een groot ruimtegevoel en biedt de inzittenden een pano - ramisch zicht. De nieuwe gerobotiseerde versnellingsbak biedt u een ongemeen rijgemak. De mooi geïntegreerde technologie maakt u het leven makkelijk. De verklikker - lichtjes en het multifunctioneel display houden u op de hoogte van het kleinste detail. De boord - computer toont in een vingerknip de gegevens die u nodig heeft. Met de cruise control kunt u aan het stuur de gewenste snelheid instellen, behalve op een steile helling. Kalmte, rust en muzikaliteit De uitgekiende geluidsisolatie zorgt voor nog meer binnencomfort in de Zo kunt u met volle teugen genieten van uw radio met mp3- compatibele cd-speler en het top - geluid van uw hifi*. Een daarmee compatibel navigatiesysteem** met 7" touchscreen brengt de belang - rijkste Europese landen in kaart en kan tot liedjes stockeren. Het scherm kan plaats maken zodat u een cd of een dvd*** kunt laden. * Optie naargelang de versies. ** Optie. *** Best bekijken bij volledig stilstand om de bestuurder niet te storen. 1. Cruise control. 2. Hifi-systeem. 3. Touch screen

7 SUBLIEM TOT IN DE DETAILS 1. Deurtreden met verchroomde strip De deurtreden met verchroomde strip gaan samen met de verchroomde randen van de zijruiten (standaard op Féline) en geven de lijn van de 4007 een luxueus cachet. 2. Mistlampen vooraan Keurig geïntegreerd in het voorschort, bieden zij een bijkomende verlichting die wel zo handig is bij moeilijke rijomstandigheden en onderstrepen ze ook nog eens het avontuurlijk karakter van de Xenon-koplampen en koplampsproeiers De Xenon-koplampen, standaard op Féline, sturen een lichtbundel uit die het daglicht benadert. Dankzij de koplampsproeiers behoudt u een goede verlichting in alle weersomstandigheden en op elk wegdek. 4. Achteruitrijcamera* De camera wordt geactiveerd zodra u achteruitschakelt en toont op het navigatiescherm de positie van het voertuig en de resterende ruimte die nodig is om de onderste klep van de koffer achteraan te kunnen openen. * Uitrusting gelinkt aan de optie navigatie 5. Scherm voor de achteruitrijcamera* Dankzij het LCD-scherm worden uw parkeer - manoeuvres heel wat makkelijker. De camera is achteraan onder de nummerplaatlijst ingewerkt. * Uitrusting gelinkt aan de optie navigatie. 6. Detector voor hindernissen achteraan met geluidssignaal* Vier sensoren in de achterbumper detecteren nabijgelegen obstakels en helpen de bestuurder aan de hand van een geluidssignaal. * Standaard of optie naargelang de versies

8 COMFORTABEL RIJDEN MET PRECISIE Aan het stuur van de 4007 beleeft u een fascinerende ervaring. U verkent in alle vertrouwen een nieuw universum en ervaart onversneden rijplezier. Daar bovenop ook een totale sereniteit dankzij het vermogen en de prestaties van de motor van uw 4007, het resultaat van de ruime knowhow en ervaring van Peugeot. Dieselmotor 2.2 l HDi 16V 156 pk FAP De 2.2-liter met turbo met variabele geometrie brengt de savoir-faire van Peugeot op het vlak van dieselmotoren in praktijk en staat voor mooie koppelwaarden. Deze krachtbron verbindt vermogen met gebruiksgemak en dit alles voor een erg redelijk verbruik. Deze motor is trouwens ook standaard voorzien van een FAP-roetfilter (Filtre A Particules). Versnellingsbakken De 4007 wordt uitgerust met een manuele transmissie of een gerobotiseerde versnellingsbak. De gerobotiseerde versnellingsbak met het zogenaamde D.C.S of Dual Clutch System is een transmissie met dubbele ontkoppeling met een instelbare Normale modus of Sport modus, schakelhendels aan het stuur en een Hill Assist functie die erg handig is bij het vertrek vanuit stilstand op een helling. Met deze versnellingsbak wint de 4007 aan dynamisme. Deze heeft zowel de voordelen van een handgeschakelde versnellingsbak, namelijk een degelijk rendement, duurzaamheid en rijplezier met die van een automaat: gebruiksgemak, vlot schakelen zonder hapering en gezwindheid.

9 TOEKOMSTGERICHT BETROKKEN Al vele jaren zet het merk Peugeot zich ten volle in voor onze toekomst aan de hand van zijn innovaties. Al in 2007 luidde Peugeot een nieuwe etappe in met de kwalificatie van de inspanning voor de komende generaties met de invoering van het BLUE LION * label. Sinds het jaar 2000 heeft Peugeot om en bij de 2 miljoen personenwagens verkocht die zijn uitgerust met een FAProetfilter. In 2008 heeft Peugeot zijn Europese leidersrol nog versterkt in het segment van de wagens met een uitstoot van minder dan 120 g CO 2 /km met een marktaandeel van 15,4%. Zo was in 2008 een wagen op zes in Europa** met een CO 2 - uitstoot onder de 120 g een Peugeot. * Voor de toekenning van het door Peugeot gehanteerde «BLUE LION» label dient een model te voldoen aan volgende criteria : een wagen met een CO 2 -uitstoot van minder dan of gelijk aan 130 g/km, gebouwd in een fabriek die de ISO naleeft en die achteraf voor 95% recycleer - baar is. ** Europa 14 landen bron A.A.A. maart Milieuvriendelijkheid Op het gebied van de vermin - dering van de milieuveront reiniging voldoet de 4007 aan de Euro 4 normen. Dat doel werd bereikt dankzij het lichter maken van de wagens (dak in aluminium) en de keuze voor aangepaste versnellingsbakken die prestaties en milieuvriendelijkheid voorop stellen. Extra aandacht ging ook naar de frontale luchtweerstand door de aërodynamica van het design te verbeteren. De FAP-roetfilter De HDi-technologie wordt gekop - peld aan een uiterst doeltreffende FAP-roetfilter. De filter herleidt de uitstoot van roetdeeltjes tot onder het meetbare. De FAP-roetfilter is zelfreinigend en behandelt de verbrandingsgassen die vrijkomen bij de ontbranding van de diesel - motor. VERBRUIK EN UITSTOOT Diesel Genormaliseerd verbruik, opgemeten door UTAC*** 2,2 l HDi 16V 156 pk Man. 6* DCS** Stad (l/100 km) 9,2 9,3 Buiten de stad (l/100 km) 5,8 6,1 Gemengd (l/100 km) 7,0 7,3 CO 2 -uitstoot (g/km) * Man. 6 = manuele 6-versnellingsbak. ** DCS = Dual Clutch System, gerobotiseerde 6-versnellingsbak. *** Volgens richtlijnen 99/100/EU.

10 VEILIGHEID VOOROP Om een optimaal evenwicht te bewaren, is de 4007 uitgerust met een ABS-remsysteem met elektronische remkrachtverdeling en actieve stabiliteitscontrole (ASC). Het antiblokkeersysteem (ABS) helpt u uw traject te beheersen bij een noodstop. ASC (Active Stability Control) verhoogt de stabiliteit van het voertuig door het rem- en motorvermogen individueel aan te sturen op elk wiel. De elektronica houdt op die manier het voertuig op het gewenste traject door het oversturen te controleren en het ondersturen te corrigeren bij sterk draaien of bij verminderde grip, dat alles uiteraard binnen de grenzen van de natuurwetten. Daar bovenop controleert een antislipsysteem de tractie en verbetert het de aandrijving en het weggedrag van de wagen bij versnellingen, in bochten of bergop. De 4007 is uitgerust met een parkeerhulp met geluidssignaal (standaard volgens de versie): vier sensoren in de achterbumper detecteren een obstakel vanaf een meter en helpen de bestuurder bij het parkeren met een geluidssignaal. Met de optie navigatie helpt een achteruitrijcamera u bij het parkeren. Die wordt automatisch geactiveerd bij het achteruitschakelen. Op het navigatiescherm worden de grenzen van de kofferopening en de algemene rijrichting van de wagen weergegeven. Daar bovenop komt nog een rits spitstechnologie zoals het automatisch ontsteken van de lichten in functie van de externe lichtsterkte, mistlampen die mooi zijn ingewerkt in de voorbumper en Xenon-koplampen (standaard naargelang de versie) met koplamp-sproeiers en elektrische bijstelling zodat andere weggebruikers niet verblinden. Op het vlak van preventie laat de 4007 werkelijk niets aan het toeval over. De 4007 beschermt u op heel wat manieren. Zijn structuur absorbeert het gros van de botsenergie en bij een frontale botsing beperkt de intrekbare stuurkolom de terugslag van het stuur. Ook het risico dat de motor en de versnellingsbak de passagiersruimte binnendringen werd beperkt. Bij een zijdelingse botsing bent u beschut in een versterkte cel die gewapend is met stevige zijverstevigingen en paddings* * absorbeert de vrijgekomen botsenergie Airbags Maar liefst zes airbags vormen een bijkomende bescherming voor de inzittenden van de 4007: twee frontale airbags voor bestuurder en passagier voorin; het opblazen gebeurt in functie van de schokintensiteit, twee laterale airbags vooraan die zijn ingewerkt in de zetels om de borstkas, buikstreek en de bekken van de bestuurder en de passagier vooraan te beschermen, twee gordijnairbags voor- en achteraan die het hoofd en de borstkas beschermen van de bestuurder, de passagier voorin en de passagiers op de zijplaatsen van de tweede rij. Veiligheidsgordels Vooraan zijn de veiligheidsgordels gekoppeld aan een verklikker van het niet vastklikken of loskomen ervan en een gordelspanner. Op rij 1 en 2 hebben de gordels ook een spankrachtbegrenzer. Bovendien kunt u in alle veiligheid een kinderzitje installeren: tussen de zitting en de rugleuning van de zijplaatsen op de tweede rij maakt het ISOFIX-systeem het mogelijk twee kinderzitjes stevig te verankeren. Omdat uw 4007 u lief is, zijn tal van afweermechanismen voorzien tegen diefstal en inbraak: elektronisch antistartsysteem met code, mechanische beveiliging met twee specifieke afstands - bedieningen met uitklapsleutels, opening van binnenuit van de motorkap en de brandstofklep.

11 KLEUREN & BINNENBEKLEDINGEN De knappe verschijning van de Peugeot 4007 komt helemaal tot zijn recht met 8 kleuren naar keuze. Twee soorten binnenbekleding vormen een perfecte match met de koetswerkkleuren. EFFEN KLEUREN Blanc Antractique METAALKLEUREN Binnenbekleding Diamant maaswerk met drie structuren (Premium) Beige Barkhane Muzzano blauw Mangaro bruin Cool Silver grijs Garrigue grijs Pilbara grijs Perlé zwart Lichtmetalen velg 16" Manyara (Premium) Lichtmetalen velg 18" Tanganiyka (Féline) Lederen bekleding Dulce Astrakan (Féline) Detail lederen bekleding : Zetels voorin : - Lederen voorstuk van de rugleuning - Lederen bovenstuk van het zitkussen - Binnenste flankpartijen van de rugleuning in geperforeerd leder - Binnenste flankpartijen van het zitkussen in geperforeerd leder Zetels achterin (Rij 2) : - Lederen voorstuk van de rugleuning - Lederen bovenstuk van het zitkussen - Binnenste flankpartijen van de rugleuning in geperforeerd leder - Binnenste flankpartijen van het zitkussen in geperforeerd leder - Lederen boven- en zijstuk van de centrale armsteun

12 DIENSTEN EN DEALERNET Wilt u meer weten over de Peugeot 4007? Een configuratie samenstellen volgens uw eigen wensen of meer te weten komen over de mogelijke kleuren, opties en motoren, het onderhoud en de technische specificaties van de 4007, neem dan even een kijkje op onze website. Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. Zo kunt u erop aan dat u terechtkomt bij een specialist die naar u luistert, uw noden begrijpt en er doeltreffend op inspeelt.wie kan betere adelbrieven voorleggen? VOOR UW GEMOEDSRUST Peugeot Waarborg (1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koets werklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten (2). Peugeot Assistance Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Peugeot Optiway Contracten (1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. Peugeot Verzekering (3) Peugeot Verzekering biedt verzekerings - contracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet: - Peugeot Omnium verzekert u 3 jaar waardegarantie bij totaalverlies of diefstal - Vervangwagen bij een panne, onmi d - dellijke zorg voor uw schadegeval door de garage, gratis repatriëring van uw wagen Is uw nieuw gekochte Peugeot minder dan 3 jaar oud, dan kunt u naast een klassieke vergoeding in geld ook kiezen voor een vergoeding in natura. In dat geval betaalt Peugeot Verzekering uw Peugeot-verdeler de promoprijs van een nieuwe Peugeot van dezelfde cataloguswaarde. Voor een tweedehands Peugeot biedt Peugeot Verzekering u een factuurgarantie van drie jaar na de datum van de eerste inverkeers stelling. Peugeot Verzekering koppelt dus de inzet van het Peugeot-net aan alle voordelen van een contract bij een grote verzekeringsmaatschappij. Aarzel niet om meer info over Peugeot Verzekering of een gratis offerte aan te vragen op nummer Peugeot Originele Wisselstukken Alle originele wisselstukken van Peugeot werden voor uw veiligheid streng getest en gecheckt en staan garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze genieten een jaar waarborg op onderdelen en werkuren in het Peugeot-net. PEUGEOT FINANCE (4) Peugeot Stretching De bekoring van het nieuwe. U bepaalt uw voorschot in functie van uw beschikbare middelen (minimum 15%). Daarna betaalt u 35, 47 of 59 kleine maandelijkse aflossingen. Aan het einde heeft u de keuze uw Peugeot te behouden mits betaling van een laatste aflossing of hem te vervangen door een nieuwe Peugeot. Kortom, u bent de eigenaar van een nieuwe Peugeot en u vervangt hem naargelang uw wensen om de 3, 4 of 5 jaar. De Klassieke lening Met deze formule, betaalt u uw Peugeot via maandelijkse afbetalingen, met of zonder voorschot. Binnen de wettelijke grenzen en in welke periode de betalingen gespreid worden (maximum 72 maanden). Na het verstrijken van die vastgelegde periode heeft u uw Peugeot volledig terugbetaald. VOOR UW PLEZIER Peugeot Boutique Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Website Peugeot Ontdek Peugeot op internet en surf naar: Peugeot Contact Center 070/ / (enkel geldig in België). functie van uw budget, bepaalt u zelf over (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, ver zek eringsmaatschappij toegelaten onder het num mer PSA Finance Belux nv (CBFA-nr ) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeot-verdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel 0800/ om de door de CBFA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finances is een Merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching: Lening op afbetaling met een maximaal duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15%. Klassieke lening : Lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductie technieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend.voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeotverdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van 407 / 407 SW DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van de motorkap en de cabine : kortom, duurzame

Nadere informatie

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg OnLine Digital Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk - Uitgeverij : Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA03 - BN - 09/2011 - Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

ONTDEK. België - November 2010

ONTDEK. België - November 2010 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - November 2010 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance De Peugeot-financieringen : Stretching en Autofin De bescherming van

Nadere informatie

Peugeot HDi 160pk Allure

Peugeot HDi 160pk Allure Bjorn Blokzijl 22 april 2014 Nieuw neusje voor succes Peugeot was in 2009 met de 5008 één van de laatste nieuwelingen in het midi-mpv-segment. Met de grote 807 waren de Fransen wel vertegenwoordigd in

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: WWW.PEUGEOT.BE Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Publishing: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11 juli 2009 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong Gratis ombouw op het volledige gamma! DRIVEN BY YOU Prijzen geldig vanaf 1 november 2016 in Nederland. Prijzen vermeld ombouw grijs kenteken gratis uitgezonderd

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden.

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden. PEUGEOT 308 CC In het vernieuwde design van de Peugeot 308 CC komen op subtiele wijze de nieuwe stijlkenmerken van het Merk tot uiting. De 308 CC is niet alleen nog eleganter geworden, maar heeft bovendien

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Lexus RX L 450h 4WD President Line

Lexus RX L 450h 4WD President Line Tony Vos 21 november 2018 Iedereen een beetje inschikken Het lijkt qua ontwikkelingskosten duur om pas bij een facelift van een bestaand model met een tweede carrosserieversie op de proppen te komen. Lexus

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie