OMDAT U WEET WAT TELT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OMDAT U WEET WAT TELT."

Transcriptie

1 OPEL INSIGNIA

2

3 OMDAT U WEET WAT TELT. De Opel Insignia is een uitzonderlijke wagen. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop u dagelijks met uw wagen samenwerkt revolutionair veranderen. Het infotainmentsysteem, dat u via een touchpad bedient en helemaal aan uw eigen wensen kunt aanpassen, vormt een naadloos verlengstuk van uw digitale wereld, zodat u zich thuisvoelt zodra u instapt. En dat is nog maar het begin. De Insignia verlegt op veel meer terreinen de grenzen. Met de laagste luchtweerstand in zijn klasse 1, geavanceerde ondersteunende systemen, luxueuze bekledingen en de betrouwbaarheid en verfijnde rijeigenschappen die het voordeel zijn van Duitse techniek. Tijdens een proefrit ervaart u hoe goed we erin geslaagd zijn dit alles aaneen te smeden tot een onovertroffen rijervaring. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (11/2014). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie. INHOUD OPEL INSIGNIA 04 De Insignia 22 Uitrustingsvarianten 34 Comfort 36 AFL+ 38 Opel Eye 40 Veiligheid 42 4-wielaandrijving 44 Geavanceerde displays 46 Infotainment 48 Opties en accessoires 50 OPC-Line Packs 52 Motoren en transmissie 54 Velgen en banden 58 Bekleding en interieur 62 Koetswerkkleuren 64 Opel Service 66 Baanbrekende innovaties 1 Voor de Insignia 5-deurs ecoflex; gegevens per november 2013.

4 INSPIRATIE MET INHOUD LEIDT TOT DE ABSOLUTE TOP.

5 De Insignia heeft in elke uitvoering een onweerstaanbare aantrekkingskracht. U heeft de keuze uit vier koetswerkvarianten: de elegante 4-deurs, de gestroomlijnde 5-deurs, de extra ruime Sports Tourer en de veelzijdige Country Tourer met offroad-bescherming (zie blz. 14). Alle vier voorzien van een baanbrekend design en innovatieve techniek.

6

7 ELKE GENERATIE HEEFT HAAR ICONEN. De Insignia heeft een klassieke uitstraling met unieke details. De top van de reeks wordt gevormd door de Country Tourer, die een volkomen nieuw designconcept combineert met geavanceerde technologie en bewijst dat robuust en stijlvol prima kunnen samengaan. Geavanceerde veiligheidssystemen zorgen dat u zijn kracht in elke situatie goed in de hand houdt en om hem extra te beschermen is de onderzijde van het koetswerk voorzien van een opvallende antracietkleurige bekleding. Off road-banden, unieke lichtmetalen velgen en het 4x4 logo maken in één oogopslag duidelijk dat deze Insignia heel wat in zijn mars heeft.

8

9 ONVERGELIJKBAAR. De Insignia maakt overal een onuitwisbare indruk. Het eerste wat opvalt is zijn sierlijke, gestroomlijnde silhouet dat samengaat met een zelfbewust breed postuur en een lage wegligging. De LED-achterlichten geven zijn esthetische lijnen een extra accent. En dat is alleen nog maar de buitenkant...

10 EEN INTERIEUR DAT HOGE BELOFTES WAARMAAKT. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor u, is in de Insignia aandacht geschonken aan ieder detail. De rijkdom van het interieur, met zorgvuldig gekozen materialen, maakt in één oogopslag duidelijk hoe goed we daarin geslaagd zijn. Daarnaast geniet u van het superieure comfort van meervoudig verstelbare ergonomische voorzetels met AGR-certificaat 1, zodat u elke dag opnieuw in uw eigen business-class reist. 1 Het AGR-certificaat is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten Aktion Gesunder Rücken e. V..

11

12 REVOLUTIONAIR INFOTAINMENT-SYSTEEM. De Insignia biedt digitale mogelijkheden die tot nu toe in geen enkele wagen te vinden waren. De meest geavanceerde optionele infotainmentsystemen bieden u toegang tot al uw digitale media, met één druk op een knop of swipebediening, via het allereerste touchpad in een wagen dat door haptische feedback reageert op uw invoer. Dit intuïtieve systeem is zelfs voorzien van handschriftherkenning. Spraakgestuurde functies maken het gemakkelijk om telefoongesprekken te voeren, muziek te selecteren en het navigatiesysteem te bedienen zonder uw handen van het stuur te halen. En net zo gemakkelijk maakt u uw keuze uit 60 persoonlijk in te stellen favorieten (radiozenders, adressen, muziek,...) op het grote kleurenscherm. Dit zijn niet zomaar wat nieuwe snufjes: dit is de volledige integratie van uw smartphone met het dashboard.

13

14

15 ONTWIKKELD OM KILOMETERS TE MAKEN. De motoren van de Insignia inspireren én imponeren. Dankzij de geavanceerde ecoflex- en BlueInjection-technologie van Opel zijn de nieuwe motoren niet alleen bijzonder zuinig, maar is ook hun uitstoot aanzienlijk beperkt. De 5-deurs ecoflex heeft de laagste luchtweerstandscoëfficiënt in zijn categorie 1 terwijl de 2.0-motoren met 88 kw (120 pk) en 103 kw (140 pk) uitblinken met een spectaculair lage CO 2 -uitstoot in hun klasse: slechts 98 g/km 2. En vanzelfsprekend gaat dat niet ten koste van hun vermogen. De krachtigste motor levert maar liefst 184 kw (250 pk) bij een maximaal koppel van 400 Nm. Wilt u nog meer dynamiek, dan is er het optionele FlexRide-onderstel. BlueInjection maakte het mogelijk krachtige dieselmotoren te ontwikkelen die aan de strenge Euro 6-uitstootnorm voldoen. Deze technologie verlaagt de uitstoot van stikstofoxide (NO x ) door de toevoeging van AdBlue, dat een interne reactie veroorzaakt waardoor de NO x wordt omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp. De AdBlue hoeft slechts zelden te worden bijgevuld, gemiddeld pas na meer dan km. En als het nodig is, gaat bijvullen snel en eenvoudig. Welke motor ook uw voorkeur heeft en wat uw rijstijl ook is, de kilometers vliegen voorbij in de Insignia. 1 2 Gegevens per juli g geldt voor 4-deurs en 5-deurs; 104 g voor Sports Tourer. Alle cijfers gaan uit van het EU-basismodel met standaarduitrusting. Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot berekend volgens richtlijn R (EC) nr. 715/2007 en R (EC) nr. 692/2008 (in de versies die respectievelijk van toepassing zijn), uitgaande van het leeggewicht van het voertuig, tijdens bedrijf, in overeenstemming met deze richtlijnen. Extra uitrusting en in de fabriek ingebouwde opties kunnen ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2 -uitstoot hoger zijn dan hier opgegeven. AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk van Verband der Automobilindustrie e.v. (VDA), de Duitse brancheorganisatie voor de auto-industrie.

16 ALTIJD EEN UITWEG. Nu is er een Insignia die zich ook buiten het asfalt helemaal in zijn element voelt. De Country Tourer heeft een ruig off-road karakter en beschikt desgewenst over 4-wielaandrijving met FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel. Hij combineert die robuuste eigenschappen met een stijlvol design, waarin zilverkleurige beschermingspanelen, een hogere bodemspeling en chroomaccenten rondom de koplampen opvallen. En dankzij de zwarte anti-steenslagbekleding rondom ziet hij er altijd onberispelijk uit.

17

18

19 VERSCHERPTE CONTROLE. Slimme sensoren maken het u bijzonder gemakkelijk. De Insignia is voorzien van de meest geavanceerde systemen om u tijdens het rijden te ondersteunen. Optionele radargestuurde systemen zoals Rear Cross Traffic Alert, dode-hoekwaarschuwing en Lane Change Alert helpen u om veilig van rijstrook te wisselen of achteruit te rijden. Dankzij dit soort proactieve systemen kunt u zich in elke rijsituatie meer onstpannen.

20 DE BESLISSING IS SNEL GENOMEN, ALS U EENMAAL WEET WAT U WILT.

21

22 UW HANDEN VEILIG AAN HET STUUR. De geavanceerde multimediasystemen in de Insignia doen alle grenzen tussen u, uw wagen en uw digitale apparatuur vervagen. Ze bieden u revolutionaire nieuwe mogelijkheden om met uw wagen samen te werken. In plaats van een informatiedisplay met een vaste indeling beschikt u over een digitaal instrumentencluster dat u zelf kunt indelen, zodat u met één klik toegang heeft tot de door u gewenste informatie. Een groot, ultrascherp kleuren-touchscreen en een handig touchpad vervangen de knoppen in de middenconsole en het oude display met een lagere resolutie. En nog een groot voordeel: u heeft overal en altijd draadloos toegang tot uw digitale apparatuur. Om u tijdens het rijden zo min mogelijk af te leiden, reageert het IntelliLink 900 Navi-systeem op korte gesproken commando's voor navigatie en de bediening van de belangrijkste telefoon- en audiofuncties. De instrumenten in de Insignia bieden revolutionaire mogelijkheden, doordat ze u vanuit uw wagen toegang bieden tot al uw gegevens, thuis én op uw werk. En omdat ieder mens weer andere voorkeuren heeft, kan het systeem volledig naar wens worden ingericht. U kunt de volgorde van symbolen instellen en met één vinger het gewenste item kiezen, net als op de nieuwste computers en tablets. En u kunt tot 60 persoonlijke favorieten opslaan, van contacten tot radiostations, afspeellijsten of bijvoorbeeld de adressen van uw klanten. Blader voor meer informatie naar blz Revolutionaire integratie

23

24 COMFORT. Het luxueuze, comfortabele interieur is één van de dingen die de Insignia zo bijzonder maken. Om het u gemakkelijk te maken is de Comfort standaard uitgerust met een elektrisch in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en ISOFIX-bevestigingspunten op alle drie de plaatsen achterin. De standaard 1.4 Turbo ecoflex motor levert een vermogen van 103 kw (140 pk) en onmisbare veiligheidssystemen als ESP en ABS zorgen dat u ontspannen kunt rijden. Het R300 infotainment-systeem met 7 luidsprekers en een 4,2-inch (10,7 cm) kleurendisplay in de middenconsole is voorzien van een externe-stereoingang en USB-aansluiting, zodat u moeiteloos uw mobiele apparatuur, zoals een MP3- speler, kunt aansluiten en uw muziek direct vanaf het dashboard kunt afspelen. 1 Volume en bassen worden automatisch aangepast aan de snelheid van de wagen. En dat zijn maar een paar voorbeelden van de royale standaarduitrusting van de Comfort. Op de foto s zijn deels opties afgebeeld. 1 Welke functies precies toegankelijk zijn, hangt af van het gekozen infotainmentsysteem en de aangesloten mobiele apparatuur. Zie voor een lijst van ondersteunde apparatuur en compatibele functies. 24 Comfort

25 Stijlvolle bi-halogeen koplampen. In de slanke, brede voorkant van de nieuwe Insignia neemt de elegante, hoogglanzend verchroomde grille een prominente plaats in. De chroomaccenten rondom de zwarte koplampbehuizing van de Comfort sluiten daar schitterend bij aan duims velgen. De Comfort Sports Tourer, 4- en 5-deurs zijn voorzien van 16-duims stalen velgen. Comfort 25

26 1. EDITION. 2. De Insignia Edition voegt aan de royale uitrusting van de Comfort een aantal speciale extra's toe, zoals een lederen stuurwiel met stuurwielbediening voor het infotainmentsysteem en de cruise control. Het interieur van de Edition biedt nóg meer luxe, met onder meer Electronic Climate Control en een bestuurdersstoel met 4-voudig verstelbare lendensteun. De Edition is standaard voorzien van een 4,2-duims (10,7 cm) kleurendisplay dat het eenvoudig maakt om aangesloten digitale apparatuur veilig vanaf de middenconsole te bedienen. Ook het R400 infotainment-systeem met stuurwielbediening en Bluetooth (hier afgebeeld), waarmee u handsfree kunt bellen en audiobestanden kunt streamen, is standaard op de Insignia Edition. 1. Electronic Climate Control (ECC). Wanneer u eenmaal uw ideale temperatuur heeft ingesteld, zorgt het ECC-systeem in de Insignia dat deze automatisch wordt gehandhaafd duims lichtmetalen velgen. 1 De Edition is standaard voorzien van stalen velgen met zilverkleurig deksel op de Insignia 4- en 5-deurs. Op de Sports Tourer is de Edition standaard uitgerust met 16-duims lichtmetalen velgen. Op de foto s zijn deels opties afgebeeld. 1 De maat van de velgen is afhankelijk van de gekozen motor en koetswerkvariant. Uw Opel Verdeler geeft u graag volledige informatie. 26 Edition

27

28 1. OPC-LINE Bij liefhebbers van een sportieve rijstijl scoort de Insignia OPC-Line bijzonder hoog. Het onderstel is verlaagd, de achterruit en achterste zijruiten zijn voorzien van getint glas en de comfortabele sportzetels voorin hebben 4-voudig verstelbare lendensteunen. In combinatie met het FlexRide-onderstel, dat de keuze biedt uit verschillende rijstijlen, en het standaard gemonteerde OPC-Line Interior en Exterior Pack 1, laat dat niets te raden over omtrent de ambities van de OPC-Line. 1. Mistlampen. Mistlampen zorgen niet alleen dat uw wagen bij slecht weer sneller wordt opgemerkt, ze vergroten ook de sportieve aantrekkingskracht van de voorkant van de Insignia OPC-Line. 2. FlexRide-onderstel. Sportief of ontspannen? Aan u de keus. FlexRide biedt u de mogelijkheid om met één druk op de knop de hele rijdynamiek van de Insignia OPC-Line aan te passen. Blader naar blz. 42 voor meer informatie over deze opwindende ondersteltechnologie. 3. OPC-Line Exterior Pack. De Insignia OPC-Line is voorzien van sportieve spoilers onder de voor- en achterbumper, sportieve zijschorten en op de 5-deurs een spoilerlip op de kofferklep. Op de foto s zijn deels opties afgebeeld. 1 Blader naar blz. 50 voor de volledige inhoud van het OPC-Line Interior en Exterior Pack. 28 OPC-Line

29

30 COSMO. De Insignia is het paradepaard van Opel en binnen deze reeks vormt de Cosmo-uitrusting de allerhoogste top. Er is vrijwel geen wens te bedenken die in de Cosmo niet vervuld wordt. Van Electronic Climate Control met twee afzonderlijk regelbare zones tot verfijnde details als een chromen sierrand rondom de zijramen: de Cosmo biedt het allemaal. Ook wat alledaags gemak betreft is de Cosmo onovertroffen. Standaard is onder meer het Sight & Light Pack, met ruitenwissers die automatisch starten zodra het begint te regenen, een automatisch dimmende binnenspiegel en koplampen die automatisch worden ingeschakeld wanneer u een tunnel binnenrijdt. Ook automatische grootlichtassistent, airconditioning en exclusieve bekledingen zijn in de Cosmo een vanzelfsprekendheid. Zie voor meer details blz. 58. Op de foto s zijn deels opties afgebeeld. 30 Cosmo

31 1. Electronic Climate Control (ECC) met twee zones. Het ECC-systeem is voorzien van twee afzonderlijk regelbare zones links en rechts en werkt met een geavanceerde compressor die het brandstofverbruik (en daarmee ook de uitstoot) vermindert door alleen te koelen als het nodig is. 2. Elektrische handrem en opbergvak. De handrem, die met een knop wordt bediend, is elegant vormgegeven, bijzonder effectief en gebruiksvriendelijk, zowel wanneer u start op een helling als thuis in de garage. Door de compacte vormgeving komt ruimte vrij voor een praktisch afgedekt opbergvak achter de schakelpook duims lichtmetalen velgen. De Cosmo is uitgerust met lichtmetalen velgen die schitterend passen bij zijn chromen sierlijsten. De zilverkleurige multispaaks velgen hebben een zeer elegante uitstraling Cosmo 31

32 1. COUNTRY TOURER De Country Tourer is een atletische allrounder met trefzekere rijeigenschappen. Hij combineert een ruig offroad-karakter met het stijlvolle comfort van de Cosmo-uitrusting. Om zijn avontuurlijke beloften waar te maken, kan hij optioneel uitgerust worden met vierwielaandrijving gecombineerd met krachtige motoren waaronder de 2.0-liter benzinemotor met een vermogen van 184 kw (250 pk) en een koppel van 400 Nm. Of kies voor de versie met voorwielaandrijving, die beschikbaar is in combinatie met de direct ingespoten 1.6 Turbo-benzinemotor met 125 kw (170 pk) of de 2.0 CDTI-dieselmotor met 125 kw (170 pk). 1. Onderstelbescherming. De Country Tourer is standaard voorzien van omvangrijke maatregelen om zijn koetswerk en chassis ook buiten de gebaande paden optimaal te beschermen, zoals zwarte antisteenslagbekleding rondom, zilverkleurige beschermingsplaten voor- en achteraan en verzegelde lagers. 2. Krachtige verschijning. De extra bodemspeling van 20 mm versterkt de robuuste uitstraling van de Insignia Country Tourer duims lichtmetalen velgen. De Country Tourer valt op met zijn grote, sportieve 5-spaaks lichtmetalen velgen met een uniek design. Op de foto s zijn deels opties afgebeeld. 32 Country Tourer

33

34 1. WIE VEEL ONDERWEG IS, STELT HOGE EISEN. Het business-class interieur biedt veel meer dan een luxe uitstraling en exclusieve, hoogwaardige materialen. Ook wat gemak betreft biedt de Insignia het niveau van een 5-sterren hotel, van de royale bagageruimte en regelbare verlichting tot verstelbare zetels en integratie van uw mobiele apparatuur Niet beschikbaar voor Comfort. 2 Het AGR-certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten Aktion Gesunder Rücken e. V.. 3 Alle optionele infotainmentsystemen zijn voorzien van stuurwielbediening voor multimediafuncties. Cruise Control met snelheids begrenzer is optioneel op de Insignia Comfort en standaard op de Insignia Edition, OPC-Line, Cosmo en Country Tourer. 4 Optie. 34 Hoogwaardig comfort

35 Panoramisch zonnedak. 1 Een zeer fraaie optie voor de Sports Tourer, die lange reizen nog aangenamer maakt. Het grote zonnedak met getint glas zorgt voor extra licht op donkere dagen en een verkoelend briesje als het buiten warm is. 2. Ergonomische voorzetels met AGR-certificaat. 2 Hoogwaardig zitcomfort is één van de kenmerken van de Insignia. De lendensteun is in vier richtingen verstelbaar en zelfs het zitgedeelte kan worden verlengd om uw bovenbenen optimaal te ondersteunen. 3. Royale bagageruimte. Welke koetswerkvariant u ook kiest, de bagageruimte is één van de troeven van de Insignia. De 4-deurs en 5-deurs bieden een indrukwekkende 500 resp. 530 liter, dat wil zeggen ruimte voor minstens 4 flinke koffers, zonder dat de zetels naar voren worden geklapt. De Tourer-modellen bieden nog meer ruimte, tot maar liefst liter. 4. Stuurwielbediening. 3 Alle optionele infotainment-systemen voor de Insignia zijn voorzien van bedieningsknoppen aan het stuurwiel, waarmee u comfortabel en veilig de belangrijkste functies van uw audio systeem, telefoon en cruise control kunt aansturen. 5. Starten met een druk op de knop 4. Zonder sleutel de wagen openen en starten: sneller, gemakkelijker en bijzonder veilig. Hoogwaardig comfort 35

36 KOPLAMPEN MET EEN VOORUITZIENDE BLIK. De Insignia ondersteunt de bestuurder met een groot aantal geavanceerde systemen, zoals het optionele Advanced Forward Lighting Plus (AFL+) met Bi-Xenon koplampen. Met behulp van een aan de voorzijde geplaatste camera en een regensensor en op basis van de stuurhoek stemt AFL+ de richting en lichtsterkte van de koplampen continu af op de snelheid, stuurhoek, weer- en verkeerssituatie. Dat maakt rijden in het donker minder vermoeiend en aanzienlijk veiliger.

37 Het AFL+ koplampsysteem gaat samen met LED-dagverlichting en het Sight & Light Pack, dat het comfort en de veiligheid nog meer vergroot. Dit pakket omvat een automatisch dimmende binnenspiegel en tunnel-detectie, waardoor de koplampen automatisch worden ingeschakeld zodra u een tunnel binnenrijdt. Ook een regensensor voor de ruitenwissers en de koplamsproeiers maken deel uit van het Sight & Light Pack. 1. Statische hoekverlichting. Verlicht 90 graden links of rechts van de wagen, voor beter zicht naar de zijkant. 2. Dynamische bochtverlichting. Geactiveerd door de stuurhoek en rijsnelheid zwenken de koplampen in de bocht tot 15 graden naar links of rechts. 3. Grootlicht-assistent. Schakelt automatisch over van grootlicht op dimlicht zodra tegenliggers of verkeer vóór de wagen worden opgemerkt, en en weer terug zodra de weg vrij is. 4. Slecht-weer-verlichting. Wordt geactiveerd door de ruitenwissers of regensensor. Verbetert het zicht bij slecht weer. 5. Snelwegverlichting. Reikt 140 meter ver, met een hogere, fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht, zonder anderen te verblinden. 6. Verlichting voor secundaire wegen. Bredere en fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht. Reikt 70 meter ver zonder andere weggebruikers te verblinden. 7. Stadsverlichting. Een bredere en lager gerichte lichtbundel, geactiveerd door de snelheid van de wagen in combinatie met de straatverlichting. 8. Woonwijkverlichting. Een bredere lichtbundel (8 graden extra naar links en rechts) zorgt ervoor dat u gevaarlijke situaties sneller opmerkt. Adaptive Forward Lighting Plus 37

38 INTELLIGENTE ONDERSTEUNING. Wie vooruitkijkt hoeft niet achterom te kijken. De optionele ondersteunende systemen van de Insignia helpen u om maximale controle te houden en het rijden minder inspannend te maken. Zoals Adaptive Cruise Control (ACC) met snelheidsbegrenzer, dat u helpt om de gewenste afstand tot de wagen voor u aan te houden en zelfs automatisch kan starten, stoppen en afremmen in zeer dicht verkeer. 1 Naast bekende en veel geroemde systemen als Opel Eye en AFL+ biedt de Insignia drie innovatieve systemen die gebruik maken van radar: Lane Change Alert, dode-hoekwaarschuwing en Rear Cross Traffic Alert. Adaptive Cruise Control (ACC) met Forward Collision Alert (FCA). ACC is een geavanceerde versie van de traditionele cruise control en helpt om kop-staart-aanrijdingen te voorkomen bij snelheden tussen de 25 en 180 km/u. Het systeem maakt gebruik van een radarsensor om te zorgen dat u automatisch een veilige (door u zelf in te stellen) afstand houdt tot de wagen voor u. ACC is ook voorzien van Forward Collision Alert, dat auto matisch waarschuwt met een geluidssignaal en een lampje zodra u een langzamer rijdend voertuig met te hoge snelheid nadert. FCA bevat ook Collision Imminent Braking dat de Insignia automatisch geleidelijk afremt als het nodig is en zorgt dat de remmen sneller reageren als u zelf hard moet remmen. Lane Change Alert (LCA). LCA maakt gebruik van een krachtig radarsignaal om de rijstroken naast u te bewaken, tot een afstand van ca. 70 meter achter uw wagen. Zodra u richting aangeeft om van rijstrook te veranderen, gaat een lampje in de buitenspiegel knipperen om u te waarchuwen voor snel naderend verkeer dat u mogelijk niet heeft opgemerkt. Rear Cross Traffic Alert (RCTA). Dit systeem gebruikt radartechnologie om u bij het achteruitrijden te waarschuwen voor verkeer dat aan de achterzijde of van opzij nadert. Het detecteert over een afstand tot 20 meter, in een hoek van 90 graden aan beide zijden en waarschuwt met een geluidssignaal aan de betreffende kant en een symbool aan die kant van het display van de achteruitrijcamera. 1 Met het optionele Full Speed Range Adaptive Cruise Control (FSRA), alleen beschikbaar in combinatie met de automatische versnellingsbak. 38 Ondersteunende systemen

39 1. 2. Dode-hoekwaarschuwing. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van radar in de achterbumper. Het bewaakt de dode hoeken aan beide zijden en waarschuwt met een lampje in de buitenspiegel wanneer een voertuig wordt opgemerkt dat zich minder dan 5 meter achter of 3,5 meter opzij van de buitenspiegel bevindt. Zodra u richting aangeeft, gaat het lampje in de betreffende buitenspiegel knipperen om u extra te waarschuwen. 1. Traffic Sign Assistant II (TSA, via Opel Eye). Dit systeem herkent verkeersborden en maakt u continu opmerkzaam op de maximumsnelheid en andere beperkingen, zelfs bij tijdelijke markeringen. Deze nieuwe verbeterde versie van TSA kan meer soorten borden lezen, in meer landen en leest bijvoorbeeld ook elektronische borden boven de snelweg. 2. Achteruitrijcamera. De optionele achteruitrijcamera maakt parkeren een stuk gemakkelijker, doordat hij bij het achteruitrijden helder zicht geeft op het gebied achter de wagen. Dit wordt weergegeven op een ultrascherp display met een schaalverdeling, die het gemakkelijker maakt afstanden en hoeken juist in te schatten. Ondersteunende systemen 39

40 1. DE VEILIGHEID IS GRONDIG GETEST. De maximale 5 sterren in de NCAP-rating: dat zegt genoeg over het vermogen van de Insignia om u en uw passagiers in elke situatie optimaal te beschermen. Met optionele ondersteunende systemen als Park Expert en stuurwielbediening helpt de Insignia daadwerkelijk om ongevallen te voorkomen en het rijden niet alleen zeer comfortabel, maar ook zo veilig mogelijk te maken Park Expert. Deze parkeerhulp vindt niet alleen een geschikte parkeerplek voor u, maar geeft ook met grafische aanwijzingen en geluidssignalen aan hoe ver u vooruit en achteruit kunt rijden en zelfs hoe ver u het stuurwiel moet draaien. Alles wat u zelf moet doen is het gaspedaal bedienen, de wagen in de eerste versnelling of de achteruit schakelen en sturen. 2. Bandenspanning-controlesysteem (TPMS). Dit systeem controleert de spanning in elke afzonderlijke band. Wanneer de spanning in één van de banden te laag is, wordt dit aangegeven op het Driver Information Centre, dat zich recht voor de bestuurder bevindt. Veiligheid bekroond met 5 sterren. NCAP, de onafhankelijke organisatie die de veiligheidsprestaties van Europese wagens test, heeft aan de Insignia de maximale score van 5 sterren toegekend. In de test werd gekeken naar vier essentiële veiligheids aspecten: bescherming voor volwassenen en kinderen door onder meer een omvangrijk airbagsysteem en ISOFIX-bevestigingspunten, de veiligheid voor voetgangers en ondersteunende systemen die de veiligheid bevorderen. 4-voudig verstelbare actieve hoofdsteunen. Deze technologie verkleint het risico van nekletsel bij een aanrijding van achteren voor bestuurder en voorpassagier aanzienlijk. Op basis van de druk tegen de rugleuning wordt de kracht van de aanrijding vastgesteld, waarna de hoofdsteunen direct iets naar voren bewegen, om het hoofd zacht en effectief te ondersteunen. 40 Rondom beschermd

41 Rondom beschermd 41

42 VARIABELE KOPPEL- VERDELING, ROTSVASTE WEGLIGGING. De ondersteltechnologie van de Insignia zet elke liefhebber van een sportieve rijstijl in vuur en vlam. Het krachtige vermogen van de motoren komt in combinatie met het adaptieve 4x4-systeem en het bijbehorende verlaagde onderstel nog beter tot zijn recht. Dat staat garant voor adembenemende prestaties! Adaptief 4x4-systeem. Met de optionele intelligente vierwielaandrijving (4x4) gedraagt de Insignia zich nog stabieler, zelfs in de meest veeleisende situaties. Het 4x4-systeem controleert door middel van sensoren de relatieve snelheid van elk wiel en zorgt er vervolgens voor dat het koppel automatisch optimaal over voor- en achterwielen wordt verdeeld. De grotere stabiliteit en trekkracht van de vierwielaandrijving worden nog versterkt door het elektronische sperdifferentiel op de achteras, dat het koppel naar behoefte over de het linker en rechterwiel verdeelt. Samen zorgen ze voor een snellere acceleratie en een onvervalst racegevoel. 1. FlexRide met elektronische dempingsregeling. Elke Insignia met vierwielaandrijving is eveneens voorzien van een FlexRide-onderstel, dat de mogelijkheid biedt om de dynamiek van het volledige onderstel volledig naar uw hand te zetten van Normaal of Tour naar Sport en weer terug. In combinatie met de elektronische dempingsregeling (CDC) stemt FlexRide de schokdempers in elke situatie optimaal af op de door u gekozen rijstijl, voor een superieure wegligging. In de Tour -modus worden de beste instellingen gekozen voor ontspannen rechtuit rijden, bijvoorbeeld op de snelweg. Met één druk op de Sport -knop kiest u voor een stuggere vering en sportievere reacties van de stuurinrichting, het gaspedaal en (indien van toepassing) de automatische versnellingsbak. 42 Adaptief 4x4-systeem

43 1. Adaptief 4x4-systeem 43

44 AANSLUITING MET UW DIGITALE LEVEN. De Insignia biedt u de keuze uit de meest geavanceerde infotainment-systemen die we ooit hebben aangeboden. De IntelliLink-technologie van systemen als Navi 900 (zie rechts) geeft u snel en moeiteloos toegang tot al uw digitale media, via een groot 8-duims (20 cm) kleuren-touchscreen. Dat betekent dat u uw eigen video's kunt afspelen 1 en audio kunt streamen vanaf uw mobiele apparatuur, die via Bluetooth met het infotainment-systeem verbonden is. Een primeur in deze klasse is het royale 8-duims instrumentencluster achter het stuurwiel dat de bestuurder van uitvoerige informatie voorzien. U kunt het systeem op vier manieren veilig en gemakkelijk bedienen, waaronder stemherkenning en het eerste touchpad in deze klasse dat door haptische feedback reageert op uw invoer en dat goed bereikbaar achter de versnellingspook geplaatst is. Vier keuzes voor natuurlijke navigatie. Een touchpad met swipe functie, stemherkenning, stuurwielbediening of bediening via een touchscreen? Bij de Navi 900 IntelliLink hoeft u niet te kiezen: hij heeft het allemaal. 1 Video s afspelen via Bluetooth is alleen mogelijk wanneer de wagen stationair draait en is alleen beschikbaar voor apparatuur met het Android-besturingssysteem. 44 Infotainment

45 Zonder te kijken. Het touchpad van de IntelliLink 900 Navi werkt met precies dezelfde eenvoudige swipe-bediening als moderne computers en tablets. U kunt bestemmingen uit een lijst selecteren of met de hand invoeren, inclusief handschriftherkenning, en met de Back -knop teruggaan naar het vorige scherm. 2. Stemherkenning. Voor nog meer gemak en veiligheid tijdens het rijden reageert het IntelliLink 900 Navi-systeem op korte gesproken commando s om de bestemming in te voeren, muziek te selecteren, een telefoonnummer te kiezen vanuit uw telefoonboek en andere veel gebruikte functies te activeren. 3. SMS readout 1. Voor nog meer veiligheid achter het stuur kunnen inkomende sms-berichten worden voorgelezen, met de mogelijkheid een standaardbericht terug te sturen. 4. Bediening via het touchpad. Met het touchpad achter de schakelpook kunt u de basisfuncties van Navi 900 met één vinger bedienen. 1 Afhankelijk van het type smartphone.sms-berichten kunnen ook op het display worden weergegeven, maar uitsluitend wanneer de wagen stilstaat. Infotainment 45

46 PROFESSIONELE INSTRUMENTEN. Voor de instrumenten van de Insignia is het woord baanbrekend nog te zacht uitgedrukt. Het digitale instrumenten cluster achter het stuurwiel biedt mogelijkheden waarvan u misschien zelfs nog nooit had durven dromen. Zo kunt u de displays zelf indelen, zodat u precies over de informatie beschikt waaraan u behoefte heeft. Ook informatie die tot nu toe alleen op het display in de middenconsole getoond werd, zoals radiostations, wordt nu weergegeven op het instrumenten cluster. De bediening is intuïtief, met één druk op de knop aan het stuurwiel, en alle informatie is in één oogopslag af te lezen. Mooier kan het toch niet? Instrumenten naar wens. Afhankelijk van het door u gekozen infotainment-systeem kunt u de displays aan uw eigen wensen aanpassen. Het geavanceerde instrumentecluster is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de nieuwste apparatuur, zoals het optionele IntelliLink 900 Navi of IntelliLink Touch R700. Het is kinderspel om het systeem naar uw hand te zetten. De systemen zijn standaard voorzien van USB- en Bluetooth -aansluiting en een externe stereoingang. ios, Windows Mobile of Android, smartphone of tablet: het maakt geen verschil. Alles waarvan u thuis gebruik kunt maken, kunt u voortaan ook in uw Insignia gebruiken. 1 1 Welke functies precies toegankelijk zijn, hangt af van het gekozen infotainment- 2 systeem en de aangelsoten mobiele apparatuur. Standaard op het R300 3 infotainmentsysteem. Standaard op alle infotainment-systemen behalve R Het 8-duims cluster is optioneel op IntelliLink 900 Navi en IntelliLink Touch R Infotainment-systemen

47 ,5-duims (9 cm) monochroom instrumentencluster. Het standaard instrumentencluster geeft informatie over onder meer het brandstofverbruik en de afgelegde afstand. Het kan bediend worden met de optionele stuurwielbediening Digitaal 4,2-duims (10,7 cm) informatiecluster. Dit grotere kleurenscherm biedt naast de hierboven genoemde functies toegang tot het audiosysteem, uw telefoonboek en andere door u gekozen informatie duims (20 cm) informatiecluster in analoge Sport -modus. Het royale scherm biedt desgewenst ook de mogelijkheid om de informatie weer te geven via traditionele ronde wijzerplaten. Als uw Insignia is uitgerust met het optionele FlexRide, kan het display zodra u de Sport - modus selecteert overschakelen op analoge weergave duims (20 cm) informatiecluster in digitale Tour -modus. Wanneer u in het optionele FlexRide de "Tour"-modus selecteert, schakelt het digitale instrumentencluster over naar digitale weergave van de voertuiginformatie, infotainment- en telefoonfuncties, instellingen en prestatiegegevens BOSE -geluidssysteem. Dit systeem met 8 luidsprekers bij Sports Tourer en 9 luidsprekers bij de 4-en 5-deurs verandert uw Insignia in een mobiele concertzaal. Dankzij een superieure, natuurgetrouwe weergave en rondom geplaatste luidsprekers genieten u en uw passagiers voorin en achterin van een verbluffende geluidskwaliteit. Infotainment-systemen 47

48 1. OPTIES EN ACCESSOIRES. In aanvulling op zijn royale standaarduitrusting biedt de Insignia talloze extra s om aan al uw wensen te voldoen. Op het gebied van comfort, kwaliteit en technische specificaties heeft iedereen zo zijn eigen voorkeuren. Daarom biedt Opel een ruime keuze aan hoogwaardige opties en accessoires die daar uitstekend bij aansluiten. Zo maakt u de Insignia nóg meer uw persoonlijke Insignia. Ontdek meer online. Kijk voor een volledig overzicht van de accessoires voor de Insignia op 48 Opties en accessoires

49 Thule fietsendrager. De stevige fietsendrager voor op de trekhaak is eenvoudig te monteren en biedt plaats aan drie fietsen, of met de optionele uitbreidingsset zelfs vier fietsen. De drager kan worden weggeklapt om toegang te krijgen tot de bagageruimte FlexConnect. Dé manier om uw wagen opgeruimd te houden, kleding netjes mee te nemen én het de passagiers achterin naar de zin te maken. Het modulaire FlexConnect bestaat uit een fraai afgewerkte basishouder die aan de voet van de hoofdsteun wordt gemonteerd. Hieraan bevestigt u eenvoudig de modules, zoals een kledinghanger (2) of een haak voor kleinere bagage of een boodschappentas. Een opklapbaar tafeltje (3) met geïntegreerde bekerhouder en een tablethouder (4) bieden de achterpassagiers uitstekende mogelijkheden om zich onderweg te ontspannen. 5. Harde beschermschaal voor de bagageruimte. De stevige beschermschaal houdt de bagageruimte schoon en voorkomt dat de bagage gaat schuiven. De opstaande rand voorkomt zelfs dat gemorste vloeistoffen de bekleding vuil maken. 6. Uitschuifbare FlexFloor. Dit slimme accessoire voor de Sports Tourer en Country Tourer maakt het gemakkelijker om zware spullen in en uit te laden zonder dat u ver naar voren moet buigen, met als risico dat u uw rug overbelast. U schuift hem eenvoudig uit over de bumper, plaatst de bagage erop en schuift hem dan met bagage en al weer in de bagageruimte. De uitschuifbare vloer kan tot 120 kg dragen. Opties en accessoires 49

50 1. PAKKETTEN MET POWER Het atletische silhouet en de gespierde houding van de Insignia wekken een belofte van hoge prestaties en opwindend rijplezier. En die belofte maakt hij in elke uitvoering volledig waar. Voor wie dat dynamische karakter graag extra wil benadrukken, zijn er twee OPC-Line pakketten, samengesteld door de racespecialisten van het Opel Performance Center. 1. OPC-Line interieur pack. Indrukwekkend zwart onder uw voeten en boven uw hoofd, een OPC-Line schakelpook en glimmende aluminium OPC-Line pedalen. Zelfs rijden met een automaat wordt opwindender, dankzij schakelpeddels die u het echte Formula 1-gevoel geven. 1 En bovendien: een sportief lederen OPC-Line stuurwiel. De OPC-Line packs kunnen direct af-fabriek worden besteld of achteraf als accessoires worden toegevoegd. 2. OPC-Line exterieur pack. Daarvan gaat uw hart gegarandeerd sneller kloppen: OPC-Line achterspoiler 2, OPC-Line side skirts en OPC-Line spoilers voor de voor- en achter bumper. En het allermooiste? De zichtbare dubbele verchroomde uitlaat Recaro sportzetels 4. Bekleed met zwart geperforeerd leder, voorzien van zetelverwarming en een geheugenfunctie. Op 8 manieren elektrisch verstelbaar, met 4-voudig verstelbare lendensteun en een in lengte verstelbaar zitgedeelte. Het AGR-keurmerk geeft aan dat deze zetel optimale ondersteuning geeft aan uw rug. De Recaro sportzetels bieden daarmee het summum van zitcomfort in de Opel Insignia. 50 OPC-Line Packs 1 Schakelpeddels alleen op automatische versnellingsbak. 2 Niet beschikbaar voor Sports Tourer of Country Tourer. 3 Alleen in combinatie met bepaalde motoren. 4 Optioneel beschikbaar op OPC-Line, Cosmo en Country Tourer.

51

52 MOTOREN EN TRANSMISSIES. Zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid maken de Insignia zeer aantrekkelijk, maar ook efficiëntie is van groot belang. Met slechts 98 g CO 2 /km 1 heeft hij een spectaculair lage uitstoot in zijn klasse 2, terwijl de 1.6-litermotor met 125 kw (170 pk) nieuwe normen stelt op het gebied van geluid en trillingen. U heeft daarbij de keuze tussen voorwielaandrijving en intelligente vierwielaandrijving en tussen een soepele handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 6-traps automaat. VERBRUIK EN UITSTOOT* Motoren 2.0 CDTI ECOTEC 81 kw (110 pk) 2.0 CDTI ecoflex 88 kw (120 pk) met Start/Stopsysteem 2.0 CDTI ECOTEC 96 kw (130 pk) 2.0 CDTI ecoflex 103 kw (140 pk) met Start/Stopsysteem 2.0 CDTI ecoflex 125 kw (170 pk) met Start/Stop-systeem 2.0 CDTI ECOTEC 120 kw (163 pk) 2.0 BiTurbo CDTI ECOTEC 143 kw (195 pk) met Start/Stopsysteem Beschikbaar voor 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST Aandrijving FWD FWD FWD FWD FWD FWD AWD FWD AWD FWD Transmissie MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 MT-6 Emissienorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 De in onderstaande tabel weergegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de gebruikte banden. Neem contact op met uw Opel Verdeler of kijk in de prijslijst voor gedetailleerde informatie. Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Brandstofverbruik in l/100 km 3 In de stad 5,6 5,9 4,5 4,7 5,6 5,9 7,0 7,2 4,5 4,7 5,5 5,8 6,8 7,0 7,2 8,2 8,4 5,8 6,1 Buiten de stad 3,9 4,0 3,2 3,5 3,9 4,0 4,3 4,4 3,2 3,5 3,6 4,0 4,7 4,8 4,2 4,4 4,7 5,0 4,1 4,2 Gemiddeld 4,5 4,7 3,7 3,9 4,5 4,7 5,3 5,4 3,7 3,9 4,3 4,7 5,4 5,6 5,3 5,4 6,0 6,2 4,7 4,9 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km D = 4-deurs, 5D = 5-deurs, ST = Sports Tourer, CT = Country Tourer FWD = voorwielaandrijving, AWD = intelligente 4-wielaandrijving MT-6 = handgeschakelde 6-versnellingsbak, AT-6 = 6-traps automaat *De informatie in deze uitgave is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie. Alle specificaties hebben betrekking op het EU-basismodel met standaarduitrusting. Het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot zijn bepaald op basis van de richtlijn R (EC) 715/2007 EU (in de toepasselijke versie), waarbij is uitgegaan van het leeggewicht van de wagen, vastgesteld in overeenstemming met deze richtlijn. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot verwijzen niet naar specifieke voertuigen en maken geen deel uit van een commercieel aanbod. Ze worden enkel meegedeeld om de gelijkenissen en verschillen tussen diverse voertuigmodellen te illustreren. Extra uitrusting kan ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2 -uitstoot iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. Als gevolg kunnen ook het leeggewicht, de toelaatbare asbelasting en het toelaatbaar totaalgewicht toenemen en kan de toelaatbare aanhangerlast afnemen. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De opgegeven prestaties veronderstellen een bestuurdergewicht van 75 kg en een belading van 125 kg g enkel voor 4-deurs en 5-deurs; 104 g voor Sports Tourer. 2 Gegevens per november Volgens richtlijn R (EC) No. 715/2007 (in de versie die van toepassing is). 4 Gegevens per november Motoren en transmissie

53 Opel werkt continu aan de ontwikkeling van technologieën die het brandstofverbruik en de uitstoot kunnen verminderen, gezamenlijk aangeduid als ecoflex. Voorbeelden hiervan zijn wiellagers met een lage wrijvingsweerstand en intelligent motormanagement. Het resultaat? Met een Cw-waarde van slechts 0,25 heeft de Insignia 5-deurs ecoflex de kleinste luchtweerstand in zijn klasse 4. Maar ook de gewone Insignia 5-deurs is uitzonderlijk aerodynamisch, met een Cw-waarde van slechts 0,26. 4 Efficiënter rijden verlaagt bovendien ook de gebruikskosten, of uw Insignia nu op benzine, diesel of gas rijdt. VERBRUIK EN UITSTOOT* Motoren 2.0 BiTurbo CDTI ECOTEC 143 kw (195 pk) 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw (140 pk) met Start/Stopsysteem 1.4 LPG Turbo ECOTEC (103 kw/140 hp) 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection 125 kw (170 pk) met Start/Stopsysteem 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection 125 kw (170 pk) 2.0 Turbo ECOTEC Direct Injection 184 kw (250 pk) met Start/Stopsysteem 2.0 Turbo ECOTEC Direct Injection 184 kw (250 pk) Beschikbaar voor 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT Aandrijving FWD AWD FWD FWD FWD FWD FWD AWD AWD Transmissie AT-6 AT-6 MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 MT-6 AT-6 Emissienorm Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 De in onderstaande tabel weergegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de gebruikte banden. Neem contact op met uw Opel Verdeler of kijk in de prijslijst voor gedetailleerde informatie. Brandstof Diesel Diesel Benzine LPG Benzine Benzine Benzine Benzine Benzine Brandstofverbruik in l/100 km 3 In de stad 7,6 7,8 8,2 8,9 7,0 7,5 10,5 10,8 8,1 7,7 8,1 9,6 9,8 10,3 10,6 11,5 Buiten de stad 4,5 4,7 4,9 5,3 4,3 4,8 6,3 6,6 5,0 5,2 4,9 5,5 5,5 5,8 6,4 6,6 6,4 6,6 Gemiddeld 5,6 5,8 6,1 6,6 5,3 5,8 7,9 8,2 6,1 6,3 5,9 6,5 7,0 7,2 7,8 8,1 8,3 8,4 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km Schoner en zuiniger. Meer informatie over de ecoflex-technologiën van Opel en hoe ze in de Insignia bijdragen tot een lager brandstofverbruik en minder schadelijke uitstoot leest u op Efficiënte techniek 53

54 VELGEN EN BANDEN. De Insignia is onbetwist een van de mooiste en meest begerenswaardige wagens die vandaag de dag op onze wegen rondrijden. Daaraan leveren de schitterend vormgegeven lichtmetalen velgen een belangrijke bijdrage. Lichtmetalen velg, 8,5 J x 20, multispaaks, met premium multicoat-lak, bandenmaat 245/35 R 20 (RQ9).

55 Sommige velgen zijn niet beschikbaar voor bepaalde koetswerkvarianten of in combinatie met bepaalde pakketten, opties of aandrijvingen. Kijk in de online configurator welke configuraties mogelijk zijn, of vraag ernaar bij uw Opel Verdeler. Stalen velg met wieldeksel, 6,5 J x 16, bandenmaat 215/60 R 16 (RRY). Lichtmetalen velg, 6,5 J x 16, 5 spaken, bandenmaat 215/60 R 16 (RRZ). Design-velg met wieldeksel, 7 J x 17, 5 spaken met speciale naafkap, bandenmaat 225/55 R 17 (RVE). Stalen velg met wieldeksel, 7 J x 17, 10 spaken, bandenmaat 225/55 R 17 (RS9). Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 7 spaken, bandenmaat 225/55 R 17 (RSB). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (RV1). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (PXR). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, banden maat 245/45 R 18 (RT4). Velgen en banden 55

56 Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bicolour, bandenmaat 245/45 R 18 (Q7B). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, bicolour, bandenmaat 235/50 R 18 (REP). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, banden maat 245/45 R 18 (RED). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, multispaaks, glanzend gepolijst, bandenmaat 245/40 R 19 (Q7V). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, 5 spaken, designnaafkap, banden 245/40 R 19 (WR8). Of 8,5 J x 19, banden 245/45 R 19 (WR8 & RKQ). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, Y-spaak design, bicolour, bandenmaat 245/40 R 19 (Q7P). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 20, 5 spaken, met premium multicoat-lak, bandenmaat 245/35 R 20 (RTH). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 20, 7 spaken, bicolour, bandenmaat 245/35 R 20 (Q7R). 56 Velgen en banden

57 EU-BANDENLABEL Bandenmaat 215/60 R /50 R /55 R /50 R 18 Brandstof-efficiëntieklasse E C E B C Klasse grip op nat wegdek B C B A Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse EU-BANDENLABEL Bandenmaat 245/40 R /45 R /35 R /45 R 18 Brandstof-efficiëntieklasse E C E E C Klasse grip op nat wegdek B A B B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse Velgen en banden 57

58 BEKLEDING EN INTERIEUR. De Insignia biedt de verfijnde sfeer en de vakkundige afwerking die u van dit paradepaard van Opel verwacht. Welk interieur u ook kiest, u zult er elke dag met plezier in rijden.

59 Virtuele showroom. Experimenteer naar hartenlust met combinaties van koetswerkkleuren en bekledingen, met behulp van de online configurator op 1 Standaard op Comfort. Niet beschikbaar op andere uitrustingsniveaus. 2 Standaard op Edition. Niet leverbaar op andere uitrustingsniveaus. 3 Optioneel op Edition. Niet leverbaar op andere uitrustingsniveaus. COMFORT: LABYRINTH/ATLANTIS 1 EDITION: LYRA/ATLANTIS I 2 Middengedeelte zetels Labyrinth in Jet Black. Zijkanten Atlantis in Jet Black. Afwerking in Trigo Cool. Middengedeelte zetels Lyra in Jet Black. Zijkanten Atlantis in Jet Black. Afwerking in Trigo Cool. EDITION: LYRA/ATLANTIS II 3 Middengedeelte zetels Lyra in Light Neutral Beige. Zijkanten Atlantis in Light Neutral Beige. Afwerking in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. Bekleding en interieur 59

60 BEKLEDING EN INTERIEUR. RIBBON/ATLANTIS 1 QUANTUM/ATLANTIS MORROCANA 3 Middengedeelte zetels Ribbon in Jet Black. Zijkanten Atlantis in Jet Black. Afwerking afhankelijk van het uitrustings niveau. 2 SIENA NIET-GEPERFOREERD LEDER I 4,5,6 Middengedeelte zetels Quantum in Jet Black. Zijkanten Atlantis Morrocana in Jet Black. Afwerking in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. SIENA NIET-GEPERFOREERD LEDER II 4,5,6 Middengedeelte zetels Siena-leder in Jet Black. Zit- en steunvlakken Siena-leder in Jet Black. Afwerking afhankelijk van het uitrustings niveau. 7 Middengedeelte zetels Siena-leder in Light Neutral Beige. 8 Zit- en steunvlakken Siena-leder in Light Neutral Beige. Afwerking afhankelijk van het uitrustings niveau Bekleding en interieur

61 Virtuele showroom. Experimenteer naar hartenlust met combinaties van koetswerkkleuren en bekledingen, met behulp van de online configurator op 1 Standaard op OPC-Line, in combinatie met ergonomische bestuurdersstoel leverbaar op alle uitrustingsniveaus. 2 Trigo Cool op Comfort en Edition; Diamo Black op OPC-Line; Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood op Cosmo en Country Tourer. 3 Standaard op Cosmo en Country Tourer; niet leverbaar op andere uitrustingsniveaus. 4 Contactvlakken uitgevoerd in leder. 5 Ook leverbaar in geperforeerd leder, voor alle uitrustingsniveaus behalve Comfort. 6 Bij de Siena lederen bekleding is de middelste zitplaats achterin verstevigd met PVC. 7 Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood voor Edition, Cosmo en Country Tourer; Diamo Black voor OPC-Line. 8 Light Neutral Beige is niet beschikbaar voor OPC-Line. 9 Niet beschikbaar 10 voor Comfort. In niet-geperforeerd leder beschikbaar voor Edition, Cosmo en Country Tourer. Trigo Cool voor Edition; Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood voor Cosmo en Country Tourer; 11 Diamo Black voor OPC-Line. Enkel beschikbaar voor OPC-Line, Cosmo en Country Tourer; ook beschikbaar in geperforeerd leder. SIENA GEPERFOREERD LEDER MET ERGONOMISCHE COMFORTZETELS I 4,6,9 SIENA GEPERFOREERD LEDER MET ERGONOMISCHE COMFORTZETELS II 4,6,9 Middengedeelte zetels Siena-leder in Black. Zit- en steunvlakken Siena-leder in Black. Afwerking afhankelijk van het uitrustings niveau. 10 Middengedeelte zetels Siena-leder in Light Neutral Beige. 8 Zit- en steunvlakken Siena-leder in Light Neutral Beige. Afwerking in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. INDIAN NIGHT NIET-GEPERFOREERD NAPPALEDER MET ERG. COMFORTZETELS 11 BRANDY NIET-GEPERFOREERD NAPPALEDER MET ERG. COMFORTZETELS 11 Middengedeelte zetels Indian Night nappa-leder in Jet Black. Zijkanten Indian Night nappa-leder in Jet Black met accenten in Cashmere. Afwerking in Diamo Black. Middengedeelte zetels in Brandy nappaleder. Zijkanten in Brandy nappaleder met accenten in Jet Black. Afwerking in Diamo Black. Bekleding en interieur 61

62 KOETSWERKKLEUREN. De Insignia ziet er altijd onweerstaanbaar uit. U heeft de keuze uit twaalf schitterende koetswerkkleuren en twee laksoorten, die stuk voor stuk schitterend bij het zelfbewuste design en het verzorgde interieur van de Insignia passen. BRILJANT METALLIC Power Red Royal Blue Summit White Carbon Flash METALLIC Magnetic Silver Aurum Green Sovereign Silver Silver Lake 62 Koetswerkkleuren

63 METALLIC Asteroid Grey Dark Mahogany Emerald Green Dark Sea Blue Koetswerkkleuren 63

64 OFFICIEEL ONDERHOUDEN GAAT OFFICIEEL LANGER MEE. Elke Opel is ontworpen en gemaakt om dag in dag voor u klaar te staan. En het spreekt voor zich dat zijn geavanceerde techniek het beste blijft presteren als uw Opel onderhouden wordt door specialisten die alle ins en outs ervan kennen. Europese klantenservice. In heel Europa staan meer dan Opel Servicepunten klaar om uw Opel in topconditie te houden. U kunt er terecht voor een vriendelijke, snelle en betrouwbare service binnen de afge sproken termijn. Onderhoud en alle nodige reparaties worden met u besproken, uitvoerig toegelicht en gedetailleerd op de factuur weergegeven. Opel Assistance Premium. Bij aankoop van een nieuwe Opel geniet u gedurende het eerste jaar gratis van Opel Assistance Premium. Waar u met uw Opel ook heen rijdt, Opel Assis tance Premium is er om u te helpen, 24 uur/24 en in meer dan 30 landen. Opel zorgt voor pechverhelping, slepen, bijstand bij ongeval, huurauto, hotel verblijf of het regelen van verder vervoer met trein of vliegtuig. Opel Assistance Plus. Na het eerste jaar kan de mobiliteitsgarantie van uw Opel jaarlijks verlengd worden door een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en het certificaat aan te schaffen. 2 jaar garantie op nieuwe wagens en alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop. Alle nieuwe wagens worden geleverd met 2 jaar garantie, zonder kilo meterbeperking. Daarnaast voorziet Opel eveneens 2 jaar garantie op alle Opel gefactureerde onderdelen en accessoires in naverkoop, op voorwaarde dat de inbouw en reparatie worden uitgevoerd door een Opel Erkend Hersteller. Opel Flexcare. Gedurende de eerste 2 jaar na uw aankoop geniet u van een volledige fabrieksgarantie. Met Opel Flexcare kunt u ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder u zorgen te maken over onvoorziene kosten. Tot 12 jaar anticorrosiegarantie. Opel biedt u een betrouwbare garantie tegen doorroesten. Conform de voorwaarden vermeld in het onderhoudsboekje bent u steeds verzekerd van 12 jaar garantie tegen doorroesten op alle huidige Opel modellen en 6 jaar op de Movano. Opel Verzekering en Financiering. Ook voor alle mogelijke autoverzekeringen of op maat gesneden oplossingen voor de financiering van onze producten, kunt u bij uw Opel Verdeler terecht. Wij garanderen u een snelle en vlotte afhandeling, zodat u steeds met een veilig gevoel in uw wagen stapt. Opel Lease. Opel biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe wagen te huren op lange termijn via Opel Lease. U geniet bij Opel Lease van de meest flexibele leasingformule, afgestemd op uw zakelijke behoeften. U bepaalt zelf de looptijd en/of kilometerlimiet van uw leasingcontract. Als specialist in operationele leasing van personen- en lichte bestelwagens biedt Opel Lease u een complete mobiliteits service op maat van uw wagen(park). Recyclage. Op vindt u alle informa tie betreffende het ontwerp van de voertuigen in functie van hun latere recy c lage, over de overname van voertuigen aan het einde van hun levenscyclus, en over de recyclage zelf. Opel op het Internet. Wilt u meer informatie, de laatste nieuwtjes? Surf naar en schrijf u in voor de Opel 60 seconds nieuwsbrief. 64 Opel Service en Garantie

DE NIEUWE opel INSIGNIA

DE NIEUWE opel INSIGNIA DE NIEUWE opel INSIGNIA INSPIRATIE MET INHOUD WIJST DE WEG NAAR DE ABSOLUTE TOP Voor de nieuwe Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn voorganger brak met meer dan 40 onderscheidingen al alle records

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop je met je auto samenwerkt revolutionair veranderen. Het infotainment

Nadere informatie

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN.

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. OPEL ASTRA OPC PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. De nieuwe Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0 turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. De manier waarop je met je auto samenwerkt zal revolutionair veranderen. Dat is te danken aan het innovatieve infotainment

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST.

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. OPEL INSIGNIA OPC DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. KRACHT EN DYNAMIEK. De Insignia OPC oogt niet alleen uiterst sportief, maar maakt de verwachtingen die zijn design schept volledig waar. Zijn aerodynamische

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

OMDAT U WEET WAT TELT.

OMDAT U WEET WAT TELT. OPEL INSIGNIA OMDAT U WEET WAT TELT. De Opel Insignia is een uitzonderlijke wagen. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop u dagelijks met uw wagen samenwerkt revolutionair veranderen.

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Kia Picanto. Picanter. Ruimte

Kia Picanto. Picanter. Ruimte Kia Picanto Picanter Test Dit is de nieuwe Kia Picanto. Tenminste, zo schijnt het. De nieuwe Picanto is namelijk vrijwel even groot, ziet er vrijwel hetzelfde uit, bedient zich van vrijwel dezelfde techniek

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva

INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva OPEL MERIVA WelKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLAATS OP DE WEG Elke Mazda is uitgerust met diverse intelligente technologieën

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

compact en waanzinnig compleet!

compact en waanzinnig compleet! KARL compact en waanzinnig compleet! De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt veel meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten. Eerst zien, dan

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie