a. Branding in Business: de onderneming die zich toelegt op marketing en communicatie; gebruiker van deze voorwaarden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "a. Branding in Business: de onderneming die zich toelegt op marketing en communicatie; gebruiker van deze voorwaarden."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden van Branding in Business 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Branding in Business: de onderneming die zich toelegt op marketing en communicatie; gebruiker van deze voorwaarden. b. Opdrachtgever: iedere natuurlijke of rechtspersoon die aan Branding in Business een opdracht verstrekt. 2. Algemeen 2.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten van Branding in Business, op alle overeenkomsten die Branding in Business sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen zijn Branding in Business wijst de toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van Opdrachtgever uitdrukkelijk van de hand Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen Indien een of meerdere van deze bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. 3. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3.1. Een overeenkomst tussen Opdrachtgever en Branding in Business komt alleen schriftelijk tot stand De Opdrachtgever staat ervoor in dat hij bij het verstrekken van opdrachten de voor de inhoud en uitvoering van de opdracht essentiële en juiste informatie aan Branding in Business heeft verstrekt. 4. Tarieven 4.1. Branding in Business gaat al haar opdrachten aan op basis van tarief per uur danwel een vast tarief per opdracht. Branding in Business geeft altijd in haar offerte expliciet aan welk factuursysteem wordt gehanteerd Een overeengekomen tarief is altijd exclusief BTW. Reiskosten binnen Nederland worden in rekening gebracht tegen het alsdan toepasselijke tarief van onbelaste kilometervergoeding.

2 4.3. Eventuele (eenmalige) kortingen op tarieven gelden niet automatisch voor toekomstige opdrachten. 5. Uitvoering van de opdracht 5.1. Alle verbintenissen die Branding in Business met Opdrachtgever aangaat zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen Branding in Business aanvaardt en geeft uitvoer aan een opdracht aan de hand van door Opdrachtgever verstrekte informatie. Opdrachtgever dient Branding in Business dan ook altijd tijdig alle (nadere) informatie (documenten, gegevens, etc.) te verstrekken welke redelijkerwijze in verband met aanvaarding en de uitvoering van de opdracht van belang kan zijn Opdrachtgever draagt er zorg voor dat alle gegevens, faciliteiten, materialen en mankracht waarvan Branding in Business heeft aangegeven dat deze noodzakelijk zijn, of waarvan de Opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, kosteloos en tijdig aan Branding in Business worden verstrekt. Indien dit niet mogelijk is zal Opdrachtgever Branding in Business hiervan tijdig op de hoogte stellen. Branding in Business heeft het recht de uitvoering van de overeenkomst op te schorten tot het moment waarop Opdrachtgever aan deze verplichting heeft voldaan. Indien nakoming van de overeenkomst niet meer mogelijk is tengevolge van onjuiste of niet tijdig verstrekte informatie heeft Branding in Business het recht de overeenkomst eenzijdig tussentijds te beëindigen, in welk geval Opdrachtgever de vergoedingen zoals opgenomen in artikel 10 verschuldigd is Indien is overeengekomen dat de opdracht in fasen zal worden uitgevoerd, kan Branding in Business de uitvoering van die onderdelen die tot een volgende fase behoren opschorten tot dat Opdrachtgever de resultaten van de daaraan voorafgaande fase schriftelijk heeft goedgekeurd Opdrachtgever kan geen rechten ontlenen aan adviezen van Branding in Business welke geen betrekking hebben op de verstrekte opdracht Branding in Business behoudt zich het recht voor om het voor Opdrachtgever uit te voeren project uit promotionele overwegingen op zijn website of in social media te vermelden, eventueel met vermelding van de bedrijfsnaam van Opdrachtgever. Opdrachtgever zal uitsluitend op grond van gewichtige redenen zijn toestemming onthouden Branding in Business behoudt zich het recht voor om, indien dit naar inzicht van Branding in Business wenselijk of noodzakelijk is, (delen) van de opdracht uit te besteden aan derden. 6. Wijzigingen in de opdracht en meerkosten 6.1. Wijzigingen in de opdracht, nadat deze is verstrekt, dienen door Opdrachtgever tijdig en schriftelijk aan Branding in Business te worden medegedeeld. Worden wijzigingen

3 mondeling (telefonisch) opgegeven, dan is het risico voor de tenuitvoerlegging van de wijziging voor rekening van Opdrachtgever De wijzigingen in de opdracht worden pas van kracht door en vanaf de expliciete aanvaarding ervan door Branding in Business. Branding in Business behoudt zich het recht voor om de wijziging te weigeren als dit bijvoorbeeld tot problemen in haar bedrijfsvoering leidt De eventuele meer- of minderkosten ten gevolge van wijzigingen in de opdracht komen in principe ten laste c.q. ten gunste van Opdrachtgever Wijzigingen in de opdracht kunnen tot gevolg hebben dat de initieel overeengekomen looptijd van een opdracht door Branding in Business buiten haar verantwoordelijkheid wordt overschreden Indien de omvang van de aan Branding in Business verstrekte opdracht na het sluiten van de betreffende overeenkomst om welke reden dan ook wijzigt, is Branding in Business gerechtigd eventueel meerwerk bij Opdrachtgever in rekening te brengen Van meerwerk is ook sprake indien de door Opdrachtgever verstrekte informatie niet overeenstemt met de werkelijkheid Op wijzigingen in de opdracht die neerkomen op een gedeeltelijke opzegging van de opdracht is het bepaalde in artikel 9 van toepassing. 7. Planning en levering 7.1. Branding in Business streeft er naar om realistische planningen voor levertijden overeen te komen. Deze planningen gelden als indicatie. Bij (dreigende) overschrijding van de planning neemt Branding in Business contact op met Opdrachtgever om deze te informeren over de overschrijding en de oorzaak hiervan. In overleg met Opdrachtgever zal Branding in Business vervolgens de planning bijstellen Branding in Business is beschikbaar om na afronding van ieder project, evenals aan het einde van iedere deeloplevering, een gesprek ter evaluatie houden. 8. Facturering en Betalingsvoorwaarden 8.1. Betaling van een factuur dient plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum Op het moment dat de in de factuur gestelde betalingstermijn is overschreden, is Opdrachtgever in verzuim zonder dat hiervoor een aanmaning/ingebrekestelling vereist is Vanaf het moment van verzuim is Branding in Business gerechtigd om een boeterente van 1% per maand te vorderen. De maand waarin het verzuim is ontstaan geldt als een hele maand.

4 8.4. Vanaf het moment van verzuim is Branding in Business gerechtigd om buitengerechtelijke incassokosten te vorderen. Deze kosten worden gesteld op 15% van de hoofdsom Als de werkelijk gemaakte buitengerechtelijke kosten de bovenstaande berekening overtreffen, zijn de werkelijk gemaakte kosten door Opdrachtgever verschuldigd Een klacht ten aanzien van bepaalde werkzaamheden schort de betalingsverplichting van Opdrachtgever voor deze en andere werkzaamheden niet op, ook niet indien deze klachten geuit worden in een evaluatie als bedoeld in artikel Indien Branding in Business in een gerechtelijke procedure in het gelijk wordt gesteld, komen alle kosten die zij in verband met deze procedure heeft moeten maken, inclusief alle kosten aan salaris advocaat of gemachtigde, deurwaarder en incassobureau, voor rekening van Opdrachtgever De betalingen - ongeacht onder welke titel ontvangen worden eerst in mindering gebracht op de rente en buitengerechtelijke incassokosten en vervolgens op de facturen zelf Indien Branding in Business dat nodig acht, kan zij Opdrachtgever verplichten om ter zekerheid van nakoming van de verbintenis een percentage van de overeengekomen vergoeding op voorhand te betalen, een termijnbetaling vastleggen of een bankgarantie verlangen. Deze verplichting kan ook in verband met meerwerk gesteld worden. 9. Tussentijdse beëindiging 9.1. Opdrachtgever kan de opdracht niet tussentijds intrekken c.q. de met Branding in Business overeengekomen overeenkomst tussentijds beëindigen Indien Opdrachtgever niet, niet behoorlijk of niet tijdig aan enige verplichting, uit de met Branding in Business gesloten overeenkomst voldoet, alsmede in geval van faillissement, surseance van betaling of onder curatelenstelling van Opdrachtgever of stillegging of liquidatie van diens bedrijf, is Branding in Business gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel de (verdere) uitvoering van de overeenkomst op de schorten. Branding in Business is in die gevallen voorts gerechtigd onmiddellijk voldoening van het haar toekomende te vorderen. Een en ander laat onverlet de overige aan Branding in Business toekomende rechten, waaronder begrepen het recht op vergoeding van de door de ontbinding geleden schade. 10. Overmacht c.q. Onvoorziene omstandigheden Onder overmacht wordt verstaan elke van de wil van Branding in Business onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens Opdrachtgever geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd of waardoor de nakoming van haar verplichtingen in redelijkheid niet van Branding in Business kan worden verlangd, ongeacht of die omstandigheid ten tijde van het sluiten van de overeenkomst te voorzien was.

5 10.2. Meer in het bijzonder gelden als overmacht voor Branding in Business onder meer plotselinge arbeidsongeschiktheid of plotselinge verhindering vanwege ernstige persoonlijke omstandigheden van de eigenaar van Branding in Business In geval Branding in Business door overmacht wordt verhinderd de overeengekomen werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit te voeren, heeft zij het recht om zonder gerechtelijke tussenkomst de uitvoering der overeenkomst op te schorten of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk als ontbonden te beschouwen, zulks te zijner keuze, zonder dat hij tot enige schadevergoeding of garantie is gehouden Branding in Business heeft het recht te zorgen voor een behoorlijke vervangende prestatie, indien een opdracht als gevolg van onvoorziene omstandigheden geheel of gedeeltelijk niet kan worden uitgevoerd zoals overeengekomen, zonder dat daaruit voor opdrachtgever een recht ontstaat op korting op de overeengekomen prijs of ontbinding van de overeenkomst. Branding in Business zal Opdrachtgever op de hoogte stellen van dergelijke omstandigheden, zodra zij daarvan zelf op de hoogte is Indien de opdracht blijvend onmogelijk wordt op grond van de in dit artikel genoemde overmacht aan de zijde van Branding in Business, heeft Opdrachtgever wel de verplichting om van Branding in Business het uitgevoerde gedeelte van de opdracht af te nemen en dat gedeelte te betalen. Opdrachtgever heeft te allen tijde de verplichting om de gemaakte kosten van derden, welke Branding in Business ten behoeve van Opdrachtgever heeft gemaakt, te vergoeden De in artikel 10.2 genoemde factoren kwalificeren niet als overmacht voor Opdrachtgever. 11. Aansprakelijkheid Branding in Business is slechts aansprakelijk voor schade geleden door Opdrachtgever, die rechtstreeks en uitsluitend gevolg is van een aan Branding in Business toe te rekenen tekortkoming Voor zover Branding in Business voor de uitvoering van een overeenkomst (mede) afhankelijk is van al dan niet door haar ingeschakelde derden, zullen tekortkomingen die het gevolg zijn van een handelen of nalaten van deze derden niet aan Branding in Business toegerekend kunnen worden. Voor schade veroorzaakt door derden is Branding in Business dan ook nimmer aansprakelijk, tenzij haar grove onzorgvuldigheid bij de keuze van deze derden te verwijten valt. In dat geval is Branding in Business aansprakelijk slechts voor zover dit uit dit artikel voortvloeit Niet voor vergoeding in aanmerking komt bedrijfsschade, gevolgschade, derving van inkomsten en dergelijke, door welke oorzaak ook ontstaan, tenzij Branding in Business opzet of grove schuld te verwijten valt De door Branding in Business te vergoeden schade zal gematigd worden, indien de door Opdrachtgever te betalen prijs gering is in verhouding tot de omvang van de door

6 Opdrachtgever geleden schade. De aansprakelijkheid van Branding in Business zal te allen tijde beperkt worden tot het bedrag dat de verzekeraar van Branding in Business uitkeert Opdrachtgever zal, voordat hij schade bij Branding in Business vordert, altijd eerst een beroep doen op zijn eigen verzekering, of die van een derde Opdrachtgever is volledig aansprakelijk voor schade die Branding in Business leidt ten gevolge van handelen of nalaten door Opdrachtgever of haar medewerkers of door onjuiste of onvolledige informatieverstrekking door Opdrachtgever Opdrachtgever vrijwaart Branding in Business voor alle aanspraken op schadevergoeding van derden al dan niet voortvloeiend uit door Branding in Business geleverde werkzaamheden. 12. Aard relatie Opdrachtgever en Branding in Business Deze overeenkomst tussen Opdrachtgever en Branding in Business betreft een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 B.W. en verder Partijen verklaren uitdrukkelijk dat noch deze overeenkomst, noch de relatie die ontstaat ten gevolge van het verrichten van de werkzaamheden door Branding in Business in het kader van deze overeenkomst, een arbeidsovereenkomst inhoudt en dat er zowel in arbeidsrechtelijke als in sociaalverzekeringsrechtelijke zin sprake is van een volledige wederkerige vrijblijvendheid en het ontbreken van ondergeschiktheid Indien de relatie tussen Opdrachtgever en Branding in Business onverhoopt wel door de Belastingdienst wordt gekwalificeerd als een arbeidsovereenkomst, zijn de financiële consequenties hiervan voor Opdrachtgever. 13. Intellectuele eigendom Het auteursrecht op door Branding in Business vervaardigde adviezen, concepten of anderszins in het kader van de opdracht vervaardigde schriftelijke stukken berust bij Branding in Business. Opdrachtgever verkrijgt hierop een exclusief gebruiksrecht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Branding in Business zullen door Opdrachtgever geen gegevens, tekstgedeelten of uittreksels uit vorenbedoelde schriftelijke stukken worden gepubliceerd, op internet geplaatst of op welke wijze dan ook vermenigvuldigd worden of gedeeld worden met derden Branding in Business is gerechtigd om de door de uitvoering van de werkzaamheden verkregen kennis voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen vertrouwelijke informatie ter kennis van derden wordt gebracht en mits niet te herleiden tot individuele Opdrachtgevers.

7 14. Vertrouwelijke informatie Branding in Business zal zorgvuldig en op integere wijze omgaan met door Opdrachtgever aan haar verstrekte informatie en informatie welke haar bekend wordt gedurende de periode dat Branding in Business de opdracht uitvoert voor Opdrachtgever. 15. Toepasselijk recht en forumkeuze Op alle opdrachten, waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk Alle geschillen tussen Branding in Business en Opdrachtgever, worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement Arnhem.

Contactpersoon: Sven Versluijs

Contactpersoon: Sven Versluijs Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Opdrachtnemer, op alle overeenkomsten die Opdrachtnemer sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden)

Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden) Algemene Voorwaarden NVVB als opdrachtnemer (zakelijke dienstverlening NVVB aan derden) 1 Algemeen 1.1 Onder deze verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: De Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities 1 Algemene voorwaarden Louis van Woerden Algemene voorwaarden 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LOUIS VAN WOERDEN: Louis van Woerden Advies en Training, eenmanszaak

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van KeuzeKunst

ALGEMENE VOORWAARDEN. ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van KeuzeKunst ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van KeuzeKunst KeuzeKunst, Rinske ter Welle Dreef 14 7255 WV Hengelo Gld KVK: 73594407 1. Algemeen 1.1 Begripsbepaling. In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. E.D. Persad. Dit document bevat de Algemene Voorwaarden die op alle

Algemene Voorwaarden. E.D. Persad. Dit document bevat de Algemene Voorwaarden die op alle Algemene Voorwaarden E.D. Persad 2015 0 Dit document bevat de Algemene Voorwaarden die op alle zakelijke diensten van BEINGNESS van toepassing zijn. Daarnaast kent de dienst Lifecoaching specifieke voorwaarden.

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webdesign. Wordpress Budget Websites KvK nummer: 34344445 Voorsteven 68, 1034 SN Amsterdam. Artikel 1.

Algemene Voorwaarden Webdesign. Wordpress Budget Websites KvK nummer: 34344445 Voorsteven 68, 1034 SN Amsterdam. Artikel 1. Algemene Voorwaarden Webdesign Wordpress Budget Websites KvK nummer: 34344445 Voorsteven 68, 1034 SN Amsterdam Artikel 1. Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K.

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. 1. Algemeen 1.1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: PINCK.: de onderneming die deze voorwaarden

Nadere informatie

3.1. De prijzen in de offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven.

3.1. De prijzen in de offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Curo ICT 20/2/2014 KvK nr 60042370 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt: Opdrachtnemer: Curo ICT Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Bonny de Git -

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Offertes

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Offertes Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Artikel 2 Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT

Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. SNOEKX:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V.

Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V. Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer:

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZAAK AAN ZEE BV: Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer: 28105370. 1.0 Definities Opdrachtnemer: Zaak aan Zee BV, hierna ook ZAZ. Opdracht: de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 De Algemene voorwaarden van Buro van Thuijl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Nadere informatie

Antwoordnummer 6155 1320 WB Almere Telefoon 06-17853802 ABN AMRO 438.586.921

Antwoordnummer 6155 1320 WB Almere Telefoon 06-17853802 ABN AMRO 438.586.921 ALGEMENE VOORWAARDEN 1 Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: De ondernemer die deze voorwaarden hanteert, en die lid is van FNV Zelfstandigen. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boco Installatie BV.

Algemene Voorwaarden Boco Installatie BV. Algemene Voorwaarden Boco Installatie BV. 1.Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtgever: De contractuele wederpartij van de zelfstandig ondernemer. 1.2 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

2.2 Kweek Communicatie wijst de toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de opdrachtgever uitdrukkelijk van de hand.

2.2 Kweek Communicatie wijst de toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de opdrachtgever uitdrukkelijk van de hand. Algemene voorwaarden 1. Partijen Partijen op wie deze algemene voorwaarden van toepassing zijn: Stichting gevestigd te Tilburg, ingeschreven bij Kamer van Koophandel Midden-Brabant onder nummer H1723713

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Rekenadvies Buter

Algemene Voorwaarden Rekenadvies Buter Algemene Voorwaarden Rekenadvies Buter 1 Algemeen 1.1 Onder deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan: REKENADVIES BUTER handelend onder de naam REKENADVIES BUTER, de gebruiker van deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom Algemene voorwaarden Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3. Intellectuele eigendom 4. Betalingsvoorwaarden 5. Annulering en restitutie 6. Wijzigingen in de opdracht 7.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROADING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ROADING B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN ROADING B.V. (Versie 2.6 d.d. 01.02.2018) 2 1 Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: Roading BV vertegenwoordigd door R.S. Duivenvoorden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Onderwijs is Meesterschap (hierna te noemen Meesterschap).

Opdrachtnemer: Onderwijs is Meesterschap (hierna te noemen Meesterschap). Algemene Voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Onder deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: Onderwijs is Meesterschap (hierna te noemen Meesterschap). Opdrachtgever: De contractuele wederpartij

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via of per post: RamMedia, Schutter 16, 5721 HW Asten.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via of per post: RamMedia, Schutter 16, 5721 HW Asten. ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van RamMedia (Opdrachtnemer). Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via niels@rammedia.nl, 0681853479 of per post: RamMedia,. RamMedia

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp

Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp Algemene Voorwaarden - Caroline Interieur&Media ontwerp Dit zijn de algemene voorwaarden van Caroline Interieur&Media ontwerp ( Opdrachtnemer ). Het adres van Caroline Interieur&Media ontwerp is Hodenpijlstraat

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

GrondTaal Vertaalbureau

GrondTaal Vertaalbureau Meest recente herziening 4/2/2012 GrondTaal Vertaalbureau Algemene Artikel voorwaarden Vertaalbureau GrondTaal Deze 1 Algemeen GrondTaal voorwaarden algemene voorwaarden maken deel uit van iedere overeenkomst

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CoachPraktijk Twente

Algemene voorwaarden CoachPraktijk Twente Algemene voorwaarden CoachPraktijk Twente 1 Algemeen 1.1 Begripsbepaling. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: NOLOC: De Nederlandse Orde voor loopbaanadviseurs en outplacement consulenten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Marcel Heunks Schrijver

Algemene Voorwaarden - Marcel Heunks Schrijver Algemene Voorwaarden - Marcel Heunks Schrijver Dit zijn de algemene voorwaarden van Marcel Heunks Schrijver ( Opdrachtnemer ). Het adres van Marcel Heunks Schrijver is Zwanenkamp 788 3607 PR Maarssen,

Nadere informatie

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: Sterke Zet v.o.f. gevestigd en kantoorhoudende op Industrieterrein 40e te Panningen. opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

1. ALGEMENE VOORWAARDEN

1. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd te 12-5-09 bij de Kamer van Koophandel te Zoetermeer. 1 Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: De ondernemer die deze

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude

Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes, overeenkomsten en werkzaamheden van Actief Rijnwoude en zijn van toepassing

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 342038710000.

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 342038710000. ALGEMENE VOORWAARDEN sabine.nl Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 342038710000. Informatie- en Communicatie Technologie 1. Algemeen 1.1 Onder deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1-3-2015

Algemene voorwaarden 1-3-2015 Algemene voorwaarden 1-3-2015 Copyright 2015 The Count Webdesign Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden CAAT Training // Coaching

Algemene Voorwaarden CAAT Training // Coaching Algemene Voorwaarden CAAT Training // Coaching 1 Algemeen 1.1 Onder deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan: Opdrachtnemer: de ondernemer CAAT. Opdrachtgever: De contractuele wederpartij van CAAT. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (Versie mei 2019)

Algemene voorwaarden (Versie mei 2019) Algemene voorwaarden (Versie mei 2019) Van toepassing op Overeenkomsten met Rooshorst B.V. tevens handelend onder de naam Toponderzoek en Overheid In Nederland. Deze Algemene Voorwaarden zijn ook van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids ALGEMENE VOORWAARDEN NLP & Kids Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. 1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door NLP & Kids,

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Congressen en Symposia: de congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen Algemene voorwaarden (gedeponeerd bij KvK-Brabant onder nummer.: 51442663) Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F.

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die

Nadere informatie

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Celwin Frenzen Communication & Design (hierna te noemen CF-CD) gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle aanbiedingen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Creathink

Algemene Voorwaarden - Creathink Algemene Voorwaarden - Creathink Dit zijn de algemene voorwaarden van Creathink ( Opdrachtnemer ). Het adres van Creathink is brouwersgracht 87 3901tk veenendaal, met het KvK-nummer 68267738. Mocht u vragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Definities... 2 Artikel 3 - Offertes... 2 Artikel 4 Uitvoering van de opdracht... 3 Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden... 4 Artikel

Nadere informatie