DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO"

Transcriptie

1 DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO

2 DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO De nieuwe C4 Picasso geeft comfort en ruimte een nieuwe dimensie. Het design breekt even eens met tradities, met een uitgesproken voorzijde en spectaculaire lichtsignatuur met leds. Aan de achterzijde vallen de innovatieve 3D-led achterlichten op die de auto een nóg exclusiever karakter geven. De elektrisch bediende achterklep, die de volledige achterzijde bedekt, geeft het dynamische design extra kracht. De in deze brochure beschreven uitrustingselementen geven een volledig overzicht van de technologie van de Citroën C4 Picasso. De uitvoering van de auto s die CITROËN in de Europese Unie op de markt brengt, kan van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting, standaard of optioneel, verwijzen wij u naar het document Technische gegevens en uitrustingsspeci caties dat u kunt downloaden op de website

3 Met de nieuwste technologie aan boord van de Citroën C4 Picasso pro teren zowel de bestuurder als de passagiers van innovatieve voorzieningen ten dienste van het comfort en de veiligheid. DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO: DE TECHNOSPACE

4 EEN INTUÏTIEVE GEBRUIKERSINTERFACE MET TOUCHSCREEN IN DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO MAAKT U KENNIS MET EEN NIEUWE INTERFACE TUSSEN DE BESTUURDER EN ZIJN AUTO, DIE BES- TAAT UIT EEN 7-INCH TOUCHSCREEN WAARMEE ALLE FUNCTIES KUN- NEN WORDEN BEDIEND EN EEN 12-INCH HD-SCHERM WAAROP ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG KAN WORDEN AFGE- LEZEN. DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO: DE WERELD BINNEN HANDBEREIK Het strak vormgegeven dashboard van de Citroën C4 Picasso is opgebouwd rond twee schermen. Het ene scherm is een 7-inch touchscreen waarmee op een intuïtieve wijze alle functies van de auto kunnen worden bediend: de airconditioning met gescheiden regeling, het multimediasysteem, het navigatiesysteem, de telefoonfuncties, de rijhulpsystemen en de portal voor de onlinediensten van Citroën Multicity Connect (beschikbaar afhankelijk van het land). Het tweede scherm is een panoramisch 12-inch HDscherm waarop alle essentiële rij-informatie wordt weergegeven (snelheid, motortoerental, brandstofniveau, enz.). De informatie van het navigatiesysteem, het multimediasysteem en de rijhulpsystemen worden in HD weergegeven, net als de gedownloade foto s die als schermachtergrond gebruikt worden. Ten slotte kan de bestuurder kiezen uit twee gra sche thema s om het scherm aan zijn persoonlijke smaak aan te passen.

5 AIRCONDITIONING MET GESCHEIDEN REGELING De standaard airconditioning met gescheiden regeling biedt de bestuurder en de voorpassagier de mogelijkheid om de temperatuur op de eerste zitrij en de luchtverdeling naar de eerste en tweede zitrij ieder naar eigen wens in te stellen. TELEFOON De Bluetooth* handsfree kit zorgt ervoor dat u veilig kunt bellen. Dankzij het 7-inch touchscreen is het aannemen van een gesprek en het openen van het telefoonboek eenvoudiger dan ooit. Bovendien kunt u het telefoonboek voorzien van foto s van uw contacten. *Alleen in combinatie met een compatibele telefoon. ONLINEDIENSTEN CITROËN MULTICITY CONNECT Citroën Multicity Connect is een revolutionair systeem dat het midden houdt tussen een gps en een multimediatablet. Via dit systeem is de auto verbonden met het 3Gnetwerk. Met deze hybridetechnologie, die in een aantal landen beschikbaar is, kan de ideale route naar uw bestemming worden berekend terwijl u onderweg veilig gebruik kunt maken van uw favoriete applicaties: Facebook, TripAdvisor, Michelin-gids, Coyote TM, enz. NAVIGATIE Het navigatiesysteem beschikt naast de kaartgegevens voor heel Europa over een Birdview-functie die u een perfecte weergave van de weg vóór u biedt. Dankzij onder meer de mogelijkheid om via de numerieke toetsen op het 7-inch touchscreen het adres in te voeren, is het navigatiesysteem bijzonder eenvoudig in het gebruik. MULTIMEDIA Met het 7-inch touchscreen kunt u intuïtief van de cd-speler overschakelen naar de muziek op uw USB-stick of in de digitale mp3- jukebox, of een voorkeuzezender van de radio selecteren. Bovendien kunt u heel eenvoudig binnen de playlists van uw muziekspeler navigeren en daar een keuze uit maken. De acht luidsprekers van het JBL-hi systeem zorgen dankzij de Arkamystechnologie voor een uiterst natuurgetrouwe weergave en perfecte verdeling van het geluid. RIJHULPSYSTEMEN Via het 7-inch touchscreen kunnen alle rijhulpsystemen worden in- en uitgeschakeld, zoals de dodehoekdetectie, de grootlichtassistent, het Lane Departure Warning System en het parkeerhulp systeem Park Assist. CONFIGURATIE Als de Citroën C4 Picasso stilstaat, kan het 7-inch touchscreen als interactief instructieboekje worden gebruikt, zodat u optimaal kunt pro teren van alle mogelijkheden die de auto biedt (uitsluitend mogelijk bij stilstaande auto). U kunt dan via het touchscreen ook een aantal uitrustingselementen con gureren en gebruikmaken van allerlei functies, zoals de rekenmachine, de kalender, enz.

6 EEN ALS EEN LOFT ONTWORPEN INTERIEUR DE ZEE VAN LICHT, DE GEBRUIKS- VRIENDELIJKHEID EN HET RUIMTE- GEVOEL GEVEN HET INTERIEUR VAN DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE SFEER VAN EEN LOFT. OOK DE HOOG- WAARDIGE MATERIALEN EN DE EXCLU- SIEVE STOELEN MET MASSAGEFUNCTIE DRAGEN HIERAAN BIJ. Met de Citroën C4 Picasso reist u volledig ontspannen: alles in het interieur is ontworpen met het oog op het comfort van de inzittenden. De panoramische voorruit zorgt voor veel licht in het interieur. Daardoor vallen, als u eenmaal achter het stuur heeft plaatsgenomen, niet alleen het elegante tweekleurige dashboard en de prettig aanvoelende materialen op, maar ook de aandacht die is besteed aan de kleinste details. De strakke lijnen in het interieur zorgen voor een gevoel van rust en ontspanning. De binnenruimte van deze praktische auto is nog verder vergroot dankzij de langere wielbasis, zodat de passagiers beschikken over meer beenruimte. Het Pack Lounge, een exclusieve optie voor de Citroën C4 Picasso, doet er voor een optimaal reiscomfort nog een schepje bovenop met voorstoelen met massagefunctie en een voorpassagiersstoel met uitklapbare onderbeensteun. Daarnaast zijn alle zitplaatsen voorzien van een verstelbare Relax-hoofdsteun met zijsteunen die voor een optimale ondersteuning van het hoofd zorgen. Ruimte, licht en het comfort van de stoelen met massagefunctie en de Relax-hoofdsteunen: de Citroën C4 Picasso geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort.

7 INNOVATIES DIE HET RIJPLEZIER VERGROTEN Citroën blijft op het gebied van diesel- en benzinemotoren innoveren en de grenzen verleggen om nog betere prestaties te bieden in combinatie met een dynamisch en wendbaar rijgedrag onder alle omstandigheden. Er zijn 5 motoren leverbaar waarmee de nieuwe Citroën C4 Picasso, mede dankzij het 140 kg lagere gewicht, een lichte, wendbare en schone auto is. De VTi 120 benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak biedt een uitstekend compromis tussen rijplezier en brandstofverbruik. De THP 155 benzinemotor met handgeschakelde 6-versnellingsbak combineert dynamiek met souplesse en valt op door het hoge koppel dat al bij lage toerentallen (240 Nm bij 1400 t/min) beschikbaar is. De e- HDi 90 dieselmotor met ETG6-versnellingsbak is bijzonder zuinig en schoon (98 g/km CO 2 ). De e-hdi 115 motor, die zowel met een handgeschakelde 6-versnellingsbak als met een ETG6-versnellingsbak kan worden gecombineerd, koppelt comfort en goede prestaties aan gunstige cijfers voor het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot (104 g/km). Het nieuwe elektrische stuurbekrachtigingssysteem is een technisch hoogstandje dat in sterke mate bijdraagt aan het rijplezier. In de stad is de auto uiterst wendbaar en laat hij zich moeiteloos inparkeren. Op buitenwegen en op de snelweg is de besturing uiterst nauwkeurig, een belangrijk veiligheidsaspect.

8 NOG SCHONERE MOTOREN: 98 G/KM CO 2 Citroën houdt bij elke fase van de ontwikkeling van zijn auto s zoveel mogelijk rekening met het milieu. De innovatieve motoren combineren uitstekende prestaties met een lage co 2 -uitstoot. Zo heeft de e-hdi 90 Airdream ETG6 een co 2 -uitstoot van slechts 98 g/km, de laagste waarde in het segment. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de microhybridetechnologie e-hdi. Deze technologie garandeert een uitzonderlijk hoog rendement door de combinatie van een HDi-motor met een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie en een systeem dat energie terugwint als de auto snelheid mindert. Het stille en trillingsvrije Stop & Start-systeem maakt het rijden in stadsverkeer een stuk aangenamer en vermindert zowel de co 2 - uitstoot als het brandstofverbruik. Dit systeem zorgt ervoor dat de motor automatisch wordt afgezet als de auto tot stilstand komt en weer wordt gestart zodra de bestuurder het rempedaal loslaat (bij de ETG6-versnellingsbak) of het koppelingspedaal intrapt (bij de handgeschakelde 6-versnellingsbak). Een bijzondere technologie die vooral in de stad perfect tot haar recht komt. Alle uitvoeringen met dieselmotor zijn bovendien uitgerust met een roet lter dat bijdraagt aan de bescherming van het milieu door de uitstoot van deeltjes zo ver mogelijk terug te dringen.

9 LAAT ONDERWEG NIETS AAN HET TOEVAL OVER CITROËN MULTICITY CONNECT HOUDT HET MIDDEN TUSSEN EEN GPS EN EEN MULTIMEDIATABLET. VIA DIT SYSTEEM IS DE AUTO VERBONDEN MET HET 3G-NETWERK. MET DEZE HYBRIDETECHNOLOGIE AAN BOORD VAN UW AUTO VINDT U ALTIJD DE JUISTE WEG EN KUNT U ONDERWEG GEBRUIKMAKEN VAN UW FAVORIETE APPLICATIES. Scan deze QR-code met uw smartphone en ontdek Citroën Multicity Connect. Citroën Multicity Connect, dat speciaal voor auto s is ontwikkeld, is een pakket van applicaties waarmee u via het 7-inch touchscreen eenvoudig en veilig toegang heeft tot unieke diensten*. Het systeem maakt verbinding met het 3G-netwerk en biedt toegang tot allerlei applicaties, waarmee u bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde tankstation, parkeerplaatsen in de buurt of een Citroën-dealer op de route kunt opzoeken. In de modus Rijden worden op het scherm de vier belangrijkste applicaties gelijktijdig weergegeven: Coyote, Carburant, Michelin- Voyage en Michelin-Traf c. Via de Store** kunt u met Citroën Multicity Connect nog vele andere applicaties downloaden. U kunt dan ook leuke adresjes opzoeken met de applicatie TripAdvisor of de Gouden Gids, net zoals u dat doet met een smartphone. Met Citroën Multicity Connect kunt u onderweg ook gebruikmaken van de sociale netwerken om met de Facebook-applicatie contact te houden met uw vrienden en om uw mail te bekijken**. Andere handige applicaties zijn de rekenmachine en de valutacalculator, zowel in Nederland als daarbuiten. Met de Citroën C4 Picasso bent u meer connected dan ooit! Naast de USB- en jack-aansluitingen en een 12V-aan sluiting voor het opladen van uw apparatuur beschikt de auto ook over een 230V-aansluiting en een dongel voor de optie Citroën Multicity Connect. Al deze aansluitingen bevinden zich op een praktische en veilige plaats boven in het centrale opbergvak van het dashboard. U kunt hiermee uw apparatuur aangesloten laten of opladen. Ten slotte heeft u via een gps-module en een geïntegreerde simkaart de beschikking over Citroën etouch (optie), een gamma innovatieve diensten. Dit bestaat met name uit noodoproepen en pechhulpoproepen met lokalisering, diensten die u gratis en voor onbepaalde tijd worden aangeboden en 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn, ook in het buitenland. *Niet beschikbaar tijdens het rijden. **Beschikbaarheid afhankelijk van het land. GEEN INCIDENTEN OP DE ROUTE TANKEN BINNEN 30 KM Citroën Multicity Connect HET IS ER ZONNIG WEER

10 TECHNOLOGIE DIE AUTORIJDEN NÓG VEILIGER MAAKT DE CITROËN C4 PICASSO IS UITGERUST MET ALLERLEI FUNCTIES DIE ZORGEN VOOR EXTRA COMFORT EN VEILIG- HEID: DE DODEHOEKDETECTIE DIE VER- KEER IN DE DODE HOEKEN VAN DE AUTO SIGNALEERT, DE GROOTLICHT- ASSISTENT DIE AUTOMATISCH OVER- SCHAKELT OP DIMLICHT BIJ HET NADEREN VAN EEN TEGENLIGGER, HET LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM DAT DE BESTUURDER WAARSCHUWT ALS HIJ PER ONGELUK LINKS OF RECHTS DE RIJSTROOKMARKERING OVERSCHRIJDT. De dodehoekdetectie signaleert de aanwezigheid van een voertuig links of rechts van de auto, tot drie meter achter de Citroën C4 Picasso. Zodra het voertuig zich binnen de zone bevindt die niet goed is te overzien door de bestuurder, dan gaat een oranje waarschuwingslampje in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde branden. Als het grootlicht is ingeschakeld en de digitale minicamera in de binnenspiegel van de Citroën C4 Picasso een tegenligger signaleert, wordt automatisch even overgeschakeld op dimlicht tot de tegenligger is gepasseerd. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor een beter zicht op de weg. De digitale minicamera houdt ook de koers van de Citroën C4 Picasso in de gaten. Het LDWS (Lane Departure Warning System) herkent hiermee de witte strepen op de weg en waarschuwt de bestuurder door middel van trillingen in de actieve autogordel als de auto de rijstrookmarkering dreigt te overschrijden. De actieve autogordels houden de inzittenden bij een dreigende aanrijding stevig op hun plaats voor een maximale bescherming op het moment dat bij een aanrijding de airbags worden geactiveerd. De actieve snelheidsregelaar van de Citroën C4 Picasso reageert als de voorligger van de auto langzamer gaat rijden en houdt zo de afstand constant door de snelheid van uw auto te verhogen en verlagen binnen een bereik van 30 km/h.

11 13K46 À VENIR 13K48 À VENIR TECHNOLOGIE DIE DAGELIJKS HAAR NUT BEWIJST DE CITROËN C4 PICASSO MAAKT HET U ELKE DAG WEER GEMAKKELIJK. Dankzij het Keyless Entry and Start-systeem hoeft u zelfs niet meer de sleutel uit uw jaszak te halen om de auto te starten. De Citroën C4 Picasso signaleert de sleutel namelijk al zodra degene die de sleutel bij zich heeft de auto nadert. Om de portieren te ontgrendelen en vergrendelen, hoeft u alleen maar de portiergreep aan te raken. En het starten en afzetten van de motor gaat door middel van het indrukken van de Start/Stop-knop. De dagelijkse parkeermanoeuvres met de Citroën C4 Picasso worden kinderspel dankzij de achteruitrijcamera. Zodra de bestuurder de achteruitversnelling inschakelt, schakelt het panoramascherm (of afhankelijk van de uitvoering het touchscreen) over op de beelden van de camera die lijnen aangeven hoe u moet sturen. De functie Park Assist is een actief parkeerhulpsysteem voor het leparkeren of het parkeren in een vak dwars op de rijbaan. Wanneer de bestuurder dit wenst, detecteert de Citroën C4 Picasso een geschikt parkeervak en wordt de auto automatisch en veilig in het vak gestuurd. De bestuurder hoeft slechts de achteruitversnelling in te schakelen, gas te geven en te remmen. De parkeermanoeuvre wordt ondersteund met geluidssignalen en de beelden op het 12-inch panoramascherm.

12 BAGAGERUIMTE EN OPBERGVAKKEN IN OVERVLOED DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO IS COMPACTER VAN BUITEN, MAAR RUI- MER VAN BINNEN. ZOWEL VOORIN ALS ACHTERIN BESCHIKT U OVER TALRIJKE SLIMME OPBERGMOGELIJK- HEDEN. De bagageruimte van de nieuwe Citroën C4 Picasso heeft een indrukwekkend volume van 537 liter, ruim voldoende voor de bagage van het hele gezin. De nieuwe Citroën C4 Picasso is 4 cm korter dan zijn voorganger, maar beschikt dankzij de met 6 cm verlengde wielbasis over een 37 liter grotere bagageruimte. De elektrisch bediende achterklep (standaard of exclusive) kan met behulp van de afstandsbediening of met een knop op de klep elektrisch worden geopend en gesloten. Om de veiligheid van iedereen te garanderen bevat het systeem een antiklemvoorziening die het sluiten stopt zodra een persoon of voorwerp in het bereik van de achterklep wordt gedetecteerd. De Citroën C4 Picasso trakteert zijn inzittenden op een keur aan slimme opbergvakken: voorin beschikt u over een gekoeld dashboardkastje, een bijzonder royaal centraal opbergvak en een opbergvak achter de versnellingspook, terwijl de achterpassagiers beschikken over twee handige opbergvakken met deksel in de vloer en een opbergnet achter op de rugleuning van beide voorstoelen. Bovendien bevindt zich onder zowel de bestuurders- als de passagiersstoel (afhankelijk van de uitvoering) een opbergruimte waarin u uw persoonlijke spullen kunt bewaren. Achterin biedt de Citroën C4 Picasso een optimaal comfort dankzij de drie volwaardige stoelen. Achter op de rugleuning van de voorstoelen bevindt zich een handig uitklapbaar tafeltje met een leeslampje. Met dit lampje kan de desbetreffende achterpassagier comfortabel lezen zonder dat de andere passagiers erdoor gehinderd worden. De middenconsole (1) bevat een groot opbergvak met een schuifdeksel, evenals twee bekerhouders en een asbak. De middenconsole kunt u (bij auto s met ETG6-versnellingsbak) zelfs eenvoudig verwijderen (2). 1 2

13 Stof Milazzo/Calodras Mistral (A) Stof Ondulice Mistral/Milazzo Gris (A) Stof Ondulice Mistral/ Milazzo Champagne (A) 1 2 Combinatie Leer Gris Ardoise/Stof Finn (A) Combinatie Leer Champagne/Stof Finn (A) Leer Grainé Mistral/Perforé Mistral (A) UITRUSTINGSNIVEAUS Lichtmetalen wiel Notos 16 inch Lichtmetalen wiel bi-ton Zephyr 17 inch 3 4 Lichtmetalen wiel bi-ton Éole 18 inch ACCESSOIRES, VELGEN, BEKLEDINGEN EN KLEUREN 1. Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit: de etsendrager* voor bevestiging op de trekhaak bewijst zich op alle fronten. Geschikt voor alle framematen, groot of klein. U kunt hem in een handomdraai bevestigen en weer opvouwen. Niets houdt u meer tegen om er samen met de ets op uit te trekken De dorpelsierlijsten vóór en achter, met in reliëf het Citroën-logo, zorgen voor een optimale bescherming van de dorpels. Een hoogwaardig product en ontwerp van hoge kwaliteit. 3. De mat voor op de vloer in de bagageruimte beschermt de vloerbedekking tegen beschadigingen en scheuren. Deze stevige en waterdichte rubberen mat is op maat gemaakt voor de bagageruimte van uw auto en is gemakkelijk te plaatsen en schoon te maken. 4. Het kinderzitje Kiddy Comfort Pro, met Citroën-logo, is bestemd voor kinderen tussen de 9 en 36 kg. Het biedt nóg meer veiligheid, omdat het gemakkelijk, betrouwbaar en veilig kan worden geplaatst. *Leverbaar als accessoire, geleverd zonder wielbout en wielslot. NIEUWE CITROËN C4 PICASSO ATTRACTION: BELANGRIJKSTE UITRUSTINGSELEMENTEN VAN DE C4 PICASSO ATTRACTION + ABS met EBD en BAS - Front airbags, zijairbags en hoofdairbags - Airconditioning met gescheiden regeling - Connecting Box (jack-aansluiting, USBaansluiting en Bluetooth(1) handsfree kit) - Intelligent Traction Control - Keyless start - ESP - Elektronisch bediende, automatische handrem - Noodreparatieset voor banden - Elektrisch bedienbare ruiten vóór en achter - Boordcomputer - Programmeerbare snelheidsbegrenzer/-regelaar - Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels - Stalen 16-inch velgen - Led-dagrijverlichting - Audiosysteem met monotuner, RDS en mp3-afspeelmogelijkheid - 7-inch touchscreen - Stuurwiel bekleed met splitleder - In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel NIEUWE CITROËN C4 PICASSO TENDANCE: BELANGRIJKSTE UITRUSTINGSELEMENTEN VAN DE C4 PICASSO TENDANCE + Automatische verlichting - Automatische airconditioning met gescheiden regeling - Automatische ruitenwissers vóór - Lichtmetalen 16-inch velgen - Mistlampen vóór - Passagiersstoel met tafelstand - Audiosysteem met bi-tuner, RDS en mp3-afspeel-mogelijkheid - Uitklaptafeltjes NIEUWE CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE: BELANGRIJKSTE UITRUSTINGSELEMENTEN VAN DE C4 PICASSO INTENSIVE + Keyless Entry and Start - Parkeerhulp achter - Achteruitrijcamera - 12-inch panoramascherm - Mistlampen vóór met statische bochtverlichting - Elektrisch inklapbare buitenspiegels - Zonneschermen 2de zitrij - Verschuifbare stoelen 2de zitrij - Verchroomde zijstrips - Navigatiesysteem NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EXCLUSIVE: BELANGRIJKSTE UITRUSTINGSELEMENTEN VAN DE C4 EXLUSIVE + Parkeerhulp vóór - Citroën etouch(2)- 3D-led achterlichten - Lichtmetalen 17-inch velgen - Parkeer plaatsassistent - Park Assist - 230V-aansluiting - Actieve snelheidsregelaar - Zelfdimmende binnenspiegel - Buiten spiegels gekoppeld aan de achteruitversnelling - Semi-elektrisch verstelbare passagiersstoel Lounge - Voorstoelen met massagestand - Matten vóór en achter - Dodehoekbewakingssysteem - Extra getinte en geluiddempende zijruiten ach (1) Alleen in combinatie met een compatibele telefoon. (2) Dienstenpakket met noodoproepen en pechhulpverlening met plaatsbepaling van de auto. Nappa Leer bi-ton Gris/Champagne (A) Hickory (P) Gris Aluminium (M) Bleu Télès (M) Gris Shark (P) Bleu Kyanos (M) Rouge Rubi (P) Blanc Banquise (V) Noir Onyx (V) (A) In combinatie met andere materialen. (M) = metalliclak (P) = pareleffectlak (V) = vernislak De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie.

14 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID RESPECT VOOR HET MILIEU CITROËN, TOT UW DIENST! Om in alle veiligheid te kunnen reizen is de Citroën C4 Picasso leverbaar met de modernste veiligheidsvoorzieningen: ABS: Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. ASR: De antislipregeling (ASR) is een elektronisch systeem waarmee de auto op een wegdek met weinig grip weg kan rijden. Het systeem grijpt in op de remmen van één of meer wielen als sensoren het doorslippen ervan signaleren. BAS: Het Brake Assist System (BAS) vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Citroën etouch: Een gamma innovatieve diensten, waaronder een noodoproep en een pech-hulpoproep met lokalisatiefunctie. Beide diensten zorgen ervoor dat bij een storing of een ongeval de auto exact wordt gelokaliseerd, zodat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn. Daarnaast biedt dit systeem twee nieuwe geïntegreerde diensten: het Virtueel Onderhoudsboekje en EcoDriving. Beide zijn toegankelijk via uw persoonlijke webpagina MyCITROËN op internet. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het pro el van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt, of handmatig als de schakelaar wordt bediend. EBD: De elektronische remdrukregelaar (EBD) maakt gebruik van de sensoren van het ABS-systeem en optimaliseert de remdruk naar de achterwielen door het rechter- en linkerwiel afzonderlijk aan te sturen. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) is een systeem dat ervoor zorgt dat als de auto in een bocht dreigt uit te breken, één of meerdere remmen worden bediend om de auto weer in het juiste spoor te brengen. FSE: De elektronisch bediende handrem is een hulpsysteem van de Hill Start Assist, dat ervoor zorgt dat de auto enkele seconden op zijn plaats gehouden wordt om de bestuurder bij het wegrijden op een helling de tijd te gunnen het rempedaal los te laten en gas te geven. Intelligent Traction Control: Dit systeem zorgt voor nog meer veiligheid door extra grip bij modder, sneeuw, ijs, enz. Het systeem laat, afhankelijk van de omstandigheden op de weg, een bepaalde mate van slip van de aangedreven wielen toe en regelt de aandrijfkracht naar het linker- en rechtervoorwiel om onderstuur te voorkomen. LDWS: Het Lane Departure Warming System (LDWS) is een systeem dat waarschuwt als de wegmarkering wordt overschreden zonder dat u de richtingaanwijzer gebruikt. U wordt gewaarschuwd door een trilsignaal van het trilelement in uw stoel, aan de kant waar de auto naartoe afwijkt, zodat u snel kunt corrigeren. Variabele snelheidsbegrenzer: De bestuurder kan met dit systeem een snelheid instellen die hij niet wil overschrijden. De bestuurder kan de ingestelde snelheid overschrijden door het gaspedaal stevig in te trappen. De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de microhybride e-hdi-technologie, de Full Hybrid 4-technologie en de full Electric-technologie. Auto s die zijn uitgerust met één van deze technologieën zijn herkenbaar aan de commerciële benaming Airdream. Met dit Airdream-label wil Citroën de huidige en toekomstige generaties behoeden voor de risico s van opwarming van de aarde en langdurig hoge brandstofkosten. Om de CO 2 -uitstoot te verminderen tot 98g/km is de nieuwe Citroën C4 Picasso e-hdi 90 ETG6 Airdream standaard voorzien van: reductie van het massagewicht van 140 kg; een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie; een aircosysteem met verbeterd rendement; Michelin-banden voor een lager brandstofverbruik; een schakelindicator; een versnellingsbak met geoptimaliseerde overbrengingen; een optimaal beheer van de stuurbekrachtiging, wat een besparing van energie oplevert; het aerodynamicapack: aerodynamische aanpassingen aan de carrosserie voor een zo laag mogelijke luchtweerstand, waaronder aerodynamische wieldoppen; geoptimaliseerde luchttoevoer met minder weerstand. Motoren BRANDSTOFVERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT (ECE NORM 1999/100) Wielmaat Binnen de bebouwde kom (l/100 km) Buiten de bebouwde kom (l/100 km) Gecombineerd (l/100 km) CO 2 gecombineerd (g/km) DE SERVICECONTRACTEN VAN CITROËN Vraag uw dealer naar de voorwaarden van deze contracten. CITROËN FREEDRIVE BASIS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Daarbij pro teert u 7 dagen perweek, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. CITROËN FREEDRIVE PLUS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract. Daarbij pro teert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. CITROËN FREEDRIVE PRO 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud en eventuele reparaties. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract, net als de eventuele reparaties. Daarbij pro teert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FABRIEKSGARANTIE: 2 JAAR Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Bovendien pro teert u 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance. GARANTIE TEGEN DOORROESTEN VAN BINNENUIT 12 jaar op personenwagens. 5 jaar op bedrijfswagens. LAKGARANTIE 3 jaar op personenwagens. 2 jaar op bedrijfswagens. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen. CITROËN SNELSERVICE U kunt hier zonder afspraak terecht met overwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. Maar ook voor een snelle bandencontrole kunt u bij ons terecht. VERVANGEND VERVOER Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroën-werkplaats staan, dan hoeft u nooit zonder auto te zitten. Uw dealer kan u meer vertellen! VTi en 17 inch 8,5 4,9 6,3 145 THP 155 EGS 16 en 17 inch 8,2 4,8 6, inch 8,3 4,9 6,1 142 e-hdi 90 ETG 16 inch 4,2 3,5 3,8 98 e-hdi en 17 inch 4,5 3,8 4,0 105 e-hdi 115 ETG 16 en 17 inch 4,5 3,8 4,0 105 *Buitenspiegels ingeklapt. Blue HDi inch 4,9 3,8 4,2 110 Al deze informatie is aan verandering onderhevig. Voor de meest actuele informatie kijkt u op De bovenstaande verbruikcijfers zijn of ciële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder speci eke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze of ciële waarden afwijken; het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enz. Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Tips voor groen rijden op De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma, verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspeci caties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroëndealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn cee n 2000/53 ce van 18 september 2000 die betrekking heeft op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, Voor informatie over de service van Citroën neemt u contact op met een van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland.

15 Avril 2013 Création et réalisation :

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO De compacte en ruime nieuwe Citroën C4 Picasso en Grand C4 Picasso geven comfort een nieuwe dimensie. De

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

RIJPLEZIER DES & IGN

RIJPLEZIER DES & IGN CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de Citroën C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen accenten benadrukken

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] CITROËN C3 [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste grille geïntegreerde

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4

DE NIEUWE CITROËN C4 DE NIEUWE CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de nieuwe CITROËN C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve CITROËN C5 PUUR DESIGN, PURE TECHNOLOGIE In lijn met de Citroën-traditie van technologische innovaties en design heeft de Citroën C5 een sterke persoonlijkheid en een moderne, buitengewoon fraaie vormgeving.

Nadere informatie

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES De CITROËN C3 Picasso is leverbaar in verschillende Two-Tone combinaties. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir Perla Nera worden

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN CITROËN C4 AIRCROSS EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN De Citroën C4 AIRCROSS verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit, wat u kunt zien aan de kleinste details. Gemarkeerd door de zowel overdag

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

CITROEN GRAND C4 PICASSO vanaf 01-07-2015 Koolen Auto s BV

CITROEN GRAND C4 PICASSO vanaf 01-07-2015 Koolen Auto s BV CITROEN GRAND C4 PICASSO vanaf 01-07-2015 Koolen Auto s BV Hei rweg 2 6121 JP Born Postbus 89 6120 AB Bo rn Tel. 046-486 14 51 Fax. 046-486 25 08 in fo@ ko ol en -a ut os.nl www.koolen -aut os.nl CITROEN

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID CITROËN C-ZERO AIRDREAM De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie,

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO ENJ Y RIJPLEZIER IN OPTIMA FORMA Het beste van CITROËN op het gebied van design, comfort en modulariteit staat garant voor een unieke en aangename reiservaring. De

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

EEn bijzondere VORMGEVING

EEn bijzondere VORMGEVING CITROËN C6 ElEgantiE OPNIEUW UITGEVONDEN De eerste gedachte die bij het zien van een C6 opkomt is mooi. geraf neerde lijnen en een harmonieus design maken deze auto tot een bijzondere verschijning. Met

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

een icoon VAN DEZE TIJD

een icoon VAN DEZE TIJD CITROËN DS3 een icoon VAN DEZE TIJD De citroën DS3 is de droom van elke designer. een auto die je niet koud laat, die onmiddellijk weet te verleiden. De elegante en subtiele lijnen zorgen voor een heel

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO DE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO DE COMPACTE EN RUIME CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO GEVEN COMFORT EEN NIEUWE DIMENSIE. De direct herkenbare verlichting

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3

DE NIEUWE CITROËN C3 DE NIEUWE CITROËN C3 De nieuwe Citroën C3, EEN NIEUW DESIGN ontdek de nieuwe C3, een auto met een verrassend nieuw design. Dankzij mooie vormen en strakke lijnen heeft de auto een avantgardistische uitstraling.

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 expertise opgedaan op het gebied van SCR (Selective Catalytic Reduction) en AdBlue -inspuiting,

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben.

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben. CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG CITROËN C4 EEN KRACHTIG DESIGN NOG MEER KARAKTER DANKZIJ DE NIEUWE LICHTSIGNATUUR De Citroën C4 maakt met zijn krachtige design direct een robuuste en kwalitatief hoogwaardige indruk. De voorzijde is direct

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT CITROËN C3 VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT Het slimme ontwerp van de CITROËN C3 kenmerkt zich onder andere door een uitzonderlijk groot glasoppervlak dat zorgt voor veel licht en een aangenaam ruimtelijk gevoel.

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso

accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso STYLING 04 comfort 06 Veiligheid 08 Familie en recreatie 10 bescherming 12 multimedia 16 Lijst van accessoires 18 STYLING Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid

Nadere informatie

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK La Première BlueHDi 180 S&S EAT8 THP 225 S&S EAT8 MOTOR Fiscaal vermogen (PK) 10 13 Type Turbo Diesel met variabele geometrie en hogedruk

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

volmaakte SCHOONHEID de Citroën C5 is een auto met een eigenzinnig karakter, elegant en sportief tegelijk, die u heel veel rijplezier zal weten te

volmaakte SCHOONHEID de Citroën C5 is een auto met een eigenzinnig karakter, elegant en sportief tegelijk, die u heel veel rijplezier zal weten te CITROËN C5 tijd voor iets ANDERS sommige auto s zijn anders, dat kun je in één oogopslag zien. de Citroën C5 ís zo n auto. een auto waarbij woorden als sensatie, emotie en schoonheid als eerste opkomen.

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie