Dienst Stedelijke Ontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienst Stedelijke Ontwikkeling"

Transcriptie

1 Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling Retouradres: Genemuidenstraat 208, 2545 NZ Den Haag C.C. Jeeninga Rhenenstraat TZ Den Haag Uw brief van Ons kenmerk /19 Behandeld door ing. W.A. Kamerman Doorkiesnummer Aantal bijlagen Datum Onderwerp reguliere bouwvergunning Rhenenstraat 200 en 202. Geachte mevrouw, Op 24 juli 2008 heeft u bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, directie Bouwen, Toezicht en Dienstverlening, een aanvraag om reguliere bouwvergunning ingediend voor het samenvoegen van de benedenwoning Rhenenstraat 202 en de bovenwoning Rhenenstraat 200 door middel van het plaatsen van een trap. Uw aanvraag wordt geacht mede in te houden een verzoek om een projectbesluit, inhoudende dat ten behoeve van de verwezenlijking van het project, het vastgestelde bestemmingsplan buiten toepassing blijft, voor zover het project hiermee in strijd is. De aanvraag betreft het perceel, kadastraal bekend als gemeente Den Haag, sectie AY, nr(s) Uw aanvraag is getoetst aan: - het bouwbesluit; - de bouwverordening; - het bestemmingsplan Uitbreidingsplan Rustenburg Oostbroek IV, waarin, met betrekking tot uw aanvraag, de bestemming woningen BK opgenomen. Het plan is in strijd met genoemd bestemmingsplan voor wat betreft het aantal woningen boven elkaar. Dit moeten twee woningen boven elkaar zijn. Ontheffing is binnen het bestemmingsplan niet mogelijk. Medewerking kan worden verleend aan het project indien wij toepassing geven aan het bepaalde in artikel 3.10 en 3.11 (projectbesluit) van de Wet ruimtelijke ordening en het vastgestelde bestemmingsplan buiten toepassing blijft, voor zover het project daarmee in strijd is. Omdat wij het voorstel acceptabel vinden hebben wij de aanvraag verder in behandeling genomen. De goede ruimtelijke onderbouwing, als bedoeld in artikel 3.10, tweede lid van de Wet ruimtelijke ordening, stellen wij hierbij vast. De inhoud van de ruimtelijke onderbouwing dient als hier herhaald en ingelast te worden beschouwd. De ruimtelijke onderbouwing vindt u als bijlage bij dit besluit. Postadres: Genemuidenstraat 208, 2545 NZ Den Haag Bezoekadres: Stadsdeelkantoor Escamp, Genemuidenstraat 208, Den Haag Internetadres:

2 /19 2 Het ontwerp van het te nemen besluit en de daarop betrekking hebbende stukken hebben, met ingang van 13 november 2008, gedurende zes weken, voor belanghebbenden ter inzage gelegen, conform artikel 3.24, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening. Gedurende de voormelde termijn zijn geen zienswijzen ingekomen. De gemeenteraad heeft bij besluit van 18 september 2008, nummer rv 152 de bevoegdheid tot het nemen van een projectbesluit, overeenkomstig artikel 3.10, vierde lid van de Wet ruimtelijke ordening, aan ons gedelegeerd. GELET OP HET VORENSTAANDE BESLUITEN: Ten behoeve van de verwezenlijking van het project blijft voornoemde bestemmingsplan buiten toepassing, voor zover het project hiermee in strijd is. Wij motiveren dit projectbesluit als volgt: zie ruimtelijke onderbouwing Aan u te verlenen de reguliere bouwvergunning op grond van artikel 40 Woningwet, overeenkomstig dit besluit en het daarbij behorende gewaarmerkte tekeningenboekje. U erop te wijzen dat het bouwen overigens moet geschieden volgens de bepalingen van het Bouwbesluit en de Bouwverordening en dat moet worden voldaan aan de hierna genoemde, op de gewaarmerkte tekening(en) en bijlagen aangegeven, nadere voorschriften en bepalingen. Wij vragen uw aandacht voor de volgende voorwaarden en bepalingen krachtens het besluit indieningsvereisten aanvraag bouwvergunning. Artikel 4, juncto paragraaf 1.5. Uiterlijk twee dagen voor de aanvang van de werkzaamheden, dienen de nodige gegevens van de uitvoerende bouwondernemingen in verband met bouwregistratie te worden overgelegd. Wij vragen uw aandacht voor de volgende voorwaarden en bepalingen krachtens de Bouwverordening. Artikel 4.5, eerste lid. Uiterlijk twee dagen voor de aanvang van de werkzaamheden dient de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, directie Bouwen Toezicht en Dienstverlening schriftelijk in kennis te worden gesteld van de aanvang der werkzaamheden. Noot: zie formulier "melding aanvang bouwwerkzaamheden". Artikel Het bouwafval moet op de bouwplaats ten minste worden gescheiden in de navolgende fracties: - gevaarlijke afvalstoffen, als bedoeld in het Besluit aanwijzing gevaarlijke afvalstoffen (Stb 1993, 617), regeling Europese afvalstoffenlijst (EURAL: Stcr 2001, 158) ; - steenwol (indien volume > 1 m3); - glaswol (indien volume > 1 m3); - overig afval. De hierboven genoemde fracties alsmede de eventuele andere fracties die op de bouwplaats worden gescheiden uit het bouwafval moeten, door erkende transporteurs, worden afgevoerd naar een bewerkingsinrichting die bevoegd is deze afvalstoffen te ontvangen, met dien verstande dat de fractie overig afval moet worden afgevoerd naar een sorteerinrichting die bevoegd is deze afvalstoffen ongesorteerd te ontvangen.

3 /19 3 Artikel 4.12, vierde lid. Uiterlijk op de dag van beëindiging van de werkzaamheden, waarop de bouwvergunning betrekking heeft, dient het einde van de werkzaamheden bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, directie Bouwen,Toezicht en Dienstverlening, te worden gemeld. Noot: zie formulier 'melding voltooiing bouwwerkzaamheden'. Verder wijzen wij u op het volgende. Met de hierna genoemde brandpreventieve voorzieningen dient rekening te worden gehouden: op basis van het Bouwbesluit: ONTWIKKELING BRAND Afdeling Beperking van ontwikkeling van brand: Artikel 2.91 juncto 2.92 van het Bouwbesluit (binnenoppervlak) Een te bouwen bouwwerk is zodanig, dat brand zich niet snel kan ontwikkelen. - Een constructie-onderdeel met uitzondering van de vloer e.d. heeft aan een zijde die niet grenst aan de buitenlucht, een volgens NEN 6065 bepaalde bijdrage tot brandvoortplanting, die voldoet aan klasse 4. Artikel 2.91 juncto 2.94, lid 2 van het Bouwbesluit Een te bouwen bouwwerk is zodanig, dat brand zich niet snel kan ontwikkelen. - Een vloer, een hellingbaan of een trap heeft aan de bovenzijde een volgens NEN 1775 bepaalde bijdrage tot brandvoortplanting, die voldoet aan de klasse T3. ONTSTAAN VAN ROOK Afdeling Beperking van ontstaan van rook: Artikel en 2.126, lid 1 van het Bouwbesluit (standaard rookontwikkeling) Een te bouwen bouwwerk is zodanig dat het zich snel ontwikkelen van rook voldoende wordt beperkt. Een constructie-onderdeel heeft aan een zijde die grenst aan de binnenlucht, een volgens NEN 6066 bepaalde rookdichtheid van ten hoogste 10 m -1. VLUCHTEN BINNEN ROOKCOMPARTIMENT Afdeling Vluchten binnen een rookcompartiment en een sub-brandcompartiment: Artikel en 2.146, lid 6 en 7 van het Bouwbesluit (rookmelders in woningen) Een te bouwen woning is zodanig ingericht dat deze woning voldoende snel en veilig kan worden verlaten. De loopafstand tussen de toegang van elke verblijfsruimte en ten minste een toegang van de woonfunctie waarin die ruimte ligt, is ten hoogste 15 m. Een besloten ruimte op de route van de toegang van elke verblijfsruimte tot een toegang van de woonfunctie dient zoals op de op gewaarmerkte tekening(en) aangegeven plaats(en) te zijn voorzien van een niet-ioniserende rookmelder die is aangesloten op een voorziening voor elektriciteit en die voldoet aan de primaire inrichtingseisen en de primaire producteisen volgens NEN Ten slotte wijzen wij u erop dat deze vergunning aan u wordt verleend behoudens rechten van derden en dat door het verlenen van deze vergunning niet wordt vooruitgelopen op enige andere door de gemeente krachtens de wet of een gemeentelijke verordening, dan wel krachtens eigendomsrecht van de gemeente met betrekking tot de onderhavige aanvraag eventueel te nemen beslissing.

4 /19 4 Burgemeester en wethouders van Den Haag, namens dezen: Directie Bouwen, Toezicht en Dienstverlening, Sector Stadsdelen, Stadsdeelmanager, Stadsdeelkantoor Escamp H. van Eldik Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u een beroepschrift indienen. Stuur dit uiterlijk binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit naar: Rechtbank s-gravenhage, Sector Bestuursrecht Postbus EH DEN HAAG In het beroepschrift moet het volgende staan: - naam en adres; - de datum en handtekening; - een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u in beroep wilt gaan (stuur een kopie mee of noem ook het kenmerk); - de reden of argumenten waarom u beroep instelt. Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank Den Haag. Op vindt u meer informatie.

5 /19 5 MELDING AANVANG BOUWWERKZAAMHEDEN (Bijlage bij bouwvergunning) Dienst Stedelijke Ontwikkeling Postbus DP DEN HAAG. Behoort bij bouwvergunning van: C.C. Jeeninga adres bouwwerk : Rhenenstraat 200 t/m 202 datum vergunning : dossiernr : stadsdeelinspecteur : J.J. Verstraate stadsdeel : Escamp cr-nummer : Ondergetekende, houder van de vergunning geeft hiermee kennis, dat de bouwwerkzaamheden zullen beginnen op: De houder van deze vergunning is verplicht de gevraagde navolgende gegevens voor zover deze ten tijde van de indiening van de aanvraag om vergunning nog niet verstrekt waren ( bouwregistratiegegevens, zie aanvraagformulier onder punt 7), alsnog, doch uiterlijk twee dagen vóór de aanvang van de bouw schriftelijk aan de dienst Stedelijke Ontwikkeling te verstrekken. Wij wijzen u erop, dat het niet tijdig verstrekken van deze gegevens intrekking van de bouwvergunning tot gevolg kan hebben. Invullen wat van toepassing is (a., b. of c.): a. Bouwen waarvoor opdracht is verstrekt aan een bouwondernemer Naam bouwondernemer (aannemer) Bij dit formulier is als bijlage bijgevoegd een -door de Kamer van Koophandel gewaarmerkte kopie van de vestigingsvergunning/-ontheffing van de betrokken ondernemer. b. Bouwen in eigen beheer, wel bedrijfsmatig door een bouwondernemer Naam bouwondernemer (aannemer) _Bij dit formulier is als bijlage bijgevoegd een -door de Kamer van Koophandel gewaarmerkte kopie van de vestigingsvergunning/-ontheffing van de betrokken ondernemer.

6 /19 6 c. Bouwen in eigen beheer, niet bedrijfsmatig Naam opdrachtgever Welke ondernemers nemen deel aan het bouwen en voor welk onderdeel? Naam Bij dit formulier is als bijlage bijgevoegd een -door de Kamer van Koophandel gewaarmerkte kopie van de vestigingsvergunning/-ontheffing van de betrokken ondernemer. Naam Bij dit formulier is als bijlage bijgevoegd een -door de Kamer van Koophandel gewaarmerkte kopie van de vestigingsvergunning/-ontheffing van de betrokken ondernemer. (zonodig op een afzonderlijk blad vervolgen) Plaats Datum Handtekening opdrachtgever/gemachtigde,

7 /19 7 MELDING VOLTOOIING BOUWWERKZAAMHEDEN (Bijlage bij bouwvergunning) Dienst Stedelijke Ontwikkeling Postbus DP DEN HAAG. Behoort bij bouwvergunning van: C.C. Jeeninga adres bouwwerk : Rhenenstraat 200 t/m 202 datum vergunning : dossiernr : stadsdeelinspecteur : J.J. Verstraate stadsdeel : Escamp cr-nummer : Ondergetekende, houder van de bouwvergunning geeft hiermee kennis, dat de bouwwerkzaamheden zijn voltooid op Plaats Datum Handtekening vergunninghouder/gemachtigde,

8 /19 8 VERZENDLIJST Dossiernummer : Type plan : reguliere bouwvergunning Locatie : Rhenenstraat 200 en 202 Afdruk verzenden aan: DSO/BTD dossier DSO/BTD projectinspecteur DSO/BTD Stadsdeelinspecteur + tekeningen DSO/BTD Bouwconstructie DSO/BTD Bouwfysica DSO/BTD Juridische zaken (bij ontheffing 3.10 Wro) DSO/BTD/ Leefmilieuverordening GBD opgegeven kosten EUR X Brandweer plus tekening Duinwaterbedrijf Zuid-Holland NV Eneco Energiebedrijf Den Haag / Voorburg DSO/ROMZ DSO/BELEID Verkeer en Infrastructuur DSO/HOB/PE (planeconomie) DSO/ADVIESCOMMISSIE - Openbare ruimte DSB/Milieu en Vergunningen/UMT/Geluid en Lucht/Bouwplannen en Ontheffing, Ron Mandala DSB/Milieu en Vergunningen/UMT/Bodembeheer DSB/Milieu en Vergunningen/UMT/Milieubeheer DSB/VERGUNNINGEN AFD. PARKEREN DSB/RIOLERING EN WATERBEHEERSING DSB/STADSDEELKANTOOR Wegbeheerder DSB/INGENIEURSBUREAU Landmeten-peilhoogte DSB/ARCHEOLOGIE Dienst OCW t.a.v... Bestuursadviseur t.a.v... Directeur NV Westlandse Drinkwaterleiding Maatschappij, Haagweg 82, 2681 PD Monster. District West van de Dienst Water en Milieu van de Provincie Zuid-Holland, Postbus 7037, 2701 AA Zoetermeer. Keuringsdienst van Waren voor het gebied Den Haag, t.a.v. de heer J.C. Klomp, Neherkade 1K, 2521 VA, Den Haag. Rijksdienst voor de Monumentenzorg Regio West, Postbus 1001, 3700 BA Zeist (bouwvergunningen in beschermde stadsgezicht). Gemeentelijk Ombudsman, St. Jacobstraat, AN, Den Haag. Politie Haaglanden, coördinatiepunt veilig wonen, Postbus 277, 2270 AG Voorburg Provincie Zuid-Holland, directie Ruimte Groen en Gemeente, Bureau Natuur, Postbus 90602, 2509 LP, Den Haag. Inspectie Volksgezondheid Provincie Zuid-Holland, Postbus 1863, 2280 DW Rijswijk. Hoogheemraadschap Delfland, Technische Dienst, Postbus 3061, 2601 DB Delft. VROM-inspectie Regio Zuid-West, Postbus 29036, 3001 GA, Rotterdam. Vergunning strandtent, afd. Bedrijfsbestanden, tekenkamer LO.A Afdruk zonder verzendlijst, zie lijst Vergunning van rechtswege, zie lijst Indien projectbesluit brief kennisgeving projectbesluit (geen afschrift bouwvergunning/projectbesluit meezenden) versturen aan: Rijk Provincie Waterschap Gemeentelijke buur/buren: adres

9 Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling Retouradres: Genemuidenstraat 208, 2545 NZ Den Haag Uw brief van C.C. Jeeninga Rhenenstraat TZ Den Haag Ons kenmerk /19 Behandeld door ing. W.A. Kamerman Doorkiesnummer Aantal bijlagen Datum Onderwerp Bouwvergunning Rhenenstraat 200 en 202 Geachte mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag om bouwvergunning 24 juli 2008 doen wij u hierbij de vergunning toekomen. De tekeningen behorende bij dit besluit kunt u afhalen op het stadsdeelkantoor Escamp, Genemuidenstraat 208, 2545 PS Den Haag, bij de stadsdeelinspecteur de heer J.J. Verstraate, , die spreekuur heeft van 8.15 tot uur. U kunt dan met de stadsdeelinspecteur afspraken maken over het tijdstip van aanvang en de wijze van uitvoering. Wij verzoeken u een geldige legitimatie mee te nemen. Directie Bouwen, Toezicht en Dienstverlening, Sector Stadsdelen, Projectinspecteur, Stadsdeelkantoor Escamp Ing. W.A. Kamerman Postadres: Genemuidenstraat 208, 2545 NZ Den Haag Bezoekadres: Stadsdeelkantoor Escamp, Genemuidenstraat 208, Den Haag Internetadres:

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

[Geanonimiseerd] Geachte mevrouw/mijnheer,

[Geanonimiseerd] Geachte mevrouw/mijnheer, Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201602150/5969201 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Van der Vennestraat 85, Van Miereveltstraat 4.

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Van der Vennestraat 85, Van Miereveltstraat 4. Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Gemeente Den Haag Dso Kavelwinkel t.a.v. J. Hartman Postbus 12655 2500 DP DEN HAAG Uw brief van Ons kenmerk Behandeld door Dhr. ir. P.M. Spoelstra Doorkiesnummer

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201520817 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Lupineweg 10A door het plaatsen van een dakkapel in het voordakvlak

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Wouwermanstraat 9 en 11

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Wouwermanstraat 9 en 11 Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diversen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Fluitschiplaan 6 en 14

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Fluitschiplaan 6 en 14 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201520154/6012924 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Datum zie documentenlijst verlening van de gevraagde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201605072 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de kopgevels van de woningen hoek Theresiastraat en Laan van Nieuw Oost-Indie

Nadere informatie

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Havenkade 8.

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Havenkade 8. Gemeente Den Haag Gemeente Den Haag Retouradres: postbus 65884, 2506 ED 's-gravenhage Kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje t.a.v. M. Uytenbogaart Havenkade 8 2586 TS DEN HAAG Uw brief van Ons kenmerk

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Kiekendiefstraat 1

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Kiekendiefstraat 1 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201614524/6128787 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp Datum zie documentenlijst verlening van de gevraagde

Nadere informatie

[Geanonimiseerd] Geachte mijnheer,

[Geanonimiseerd] Geachte mijnheer, Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201605947/6006109 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp Datum zie documentenlijst verlening van de gevraagde

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Zuiderparklaan 126

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Zuiderparklaan 126 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201604252/6001982 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Diversen Datum zie documentenlijst verlening van de

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Driedekkersingel 3 en 12

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Driedekkersingel 3 en 12 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201607608/6013559 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp Datum zie documentenlijst verlening van de gevraagde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201606376 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de eengezinswoning Zuidenveldlaan 38 door het plaatsen van een dakkapel aan de

Nadere informatie

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Binckhorstlaan onder 131

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Binckhorstlaan onder 131 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201609882/6061911 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp Datum zie documentenlijst Verlening van de gevraagde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201608017 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van het kinderdagverblijf Tesselseplein 12 tot een woning

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Jacob Catsstraat 325

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Jacob Catsstraat 325 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Onderwerp Uw brief van n.v.t. Ons kenmerk 201516802/6054754 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diverse Datum zie documentenlijst verlening

Nadere informatie

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Strandweg ongenummerd exploitatienummers 20, 21 en 22

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Strandweg ongenummerd exploitatienummers 20, 21 en 22 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van n.v.t. Ons kenmerk 201403392/5443507 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diverse Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201609426 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het plaatsen van zonnepanelen bij de stadsboerderij Bovendijk 141-143 ten behoeve van energielevering

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Laan van Meerdervoort 744

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Laan van Meerdervoort 744 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201613958/6101047 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diversen Datum zie documentenlijst verlening van de

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201612043 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de voorgevel van de winkel Fluwelen Burgwal 1B door het wijzigen van het raamkozijn

Nadere informatie

K E N N I S G E V I N G

K E N N I S G E V I N G K E N N I S G E V I N G Ontwerp- omgevingsvergunning De Vriesstraat 24. Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven maakt op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201717517 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van horeca-inrichting met onzelfstandige woning (Molenstraat 13 en 13A) tot een

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201606476 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de bestemming van de winkel Egelantierstraat 2 tot woning alsmede het veranderen

Nadere informatie

[Geanonimiseerd] Geachte mevrouw/mijnheer,

[Geanonimiseerd] Geachte mevrouw/mijnheer, Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201608193/6059998 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Datum zie documentenlijst Onderwerp verlening van de gevraagde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201512630 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de bestemming Wonen-Linten en Groenvoorzieningen Veenweg ongenummerd ter hoogte

Nadere informatie

[Geanonimiseerd] Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Javastraat 147. Geachte mevrouw,

[Geanonimiseerd] Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Javastraat 147. Geachte mevrouw, Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Javastraat 147 201616785/6208370 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201705389 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het gedeeltelijk vervangen van de fietsenstalling bij het theater/museum Acaciastraat 182 Adres:

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Prinses Beatrixlaan 800

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Prinses Beatrixlaan 800 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201617290/6213528 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diversen Datum zie documentenlijst verlening van de

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201610648 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning met winkel Goeverneurlaan 599 naar horecainrichting

Nadere informatie

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Paulus Buijsstraat 18

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Paulus Buijsstraat 18 Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen - Onderwerp Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201703039 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van Middenweg 149 tot twee woningen Adres: Middenweg 149 Datum Besluit (P) (GG):

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201701107 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woongebouwen Steenhouwersgaarde 5 tot en met 63E door het vervangen van de

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201702001 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vervangen van de houten kozijnen in de voorgevel van de woning Laan Copes v Cattenburch 94

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201618323 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het realiseren van een appartement in het kluscomplex Witte de Withstraat 123A Adres: Witte de

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201609516 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Van der Woertstraat 42 door middel van een aanbouw Adres: Van der Woertstraat

Nadere informatie

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet;

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet; REGULIERE - BOUWVERGUNNING (met projectbesluit artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) ====================================================================== Burgemeester en wethouders van Gorinchem;

Nadere informatie

Onderwerp Ontwerpbesluit Strandweg ongenummerd exploitatienummers 20, 21 en 22

Onderwerp Ontwerpbesluit Strandweg ongenummerd exploitatienummers 20, 21 en 22 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Solbeach t.a.v. MU Dijkstal Willem De Zwijgerlaan 127 2582 EL DEN HAAG Uw brief van - Ons kenmerk 201403392/5406123 Behandeld door O. Rijsdijk Doorkiesnummer

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Vlamenburg 38 Geachte mevrouw/mijnheer,

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Vlamenburg 38 Geachte mevrouw/mijnheer, Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen 1 Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201707241 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de achtergevel van de woning Laan van Meerdervoort 930 door het realiseren van

Nadere informatie

/ Behandeld door [Geanonimiseerd] Doorkiesnummer [Geanonimiseerd] [Geanonimiseerd] Aantal bijlagen 1 Datum zie documentenlijst

/ Behandeld door [Geanonimiseerd] Doorkiesnummer [Geanonimiseerd]  [Geanonimiseerd] Aantal bijlagen 1 Datum zie documentenlijst Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Vondelstraat 52 201608167/6055768 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201619442 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het verhogen van het hekwerk van de school Diamanthorst 16 Adres: Diamanthorst 16 Datum Besluit

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201804718 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het tijdelijk plaatsen van een scootmobielberging voor en ten behoeve van het pand Nunspeetlaan

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Melis Stokelaan 1334

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Melis Stokelaan 1334 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201614798/6127077 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen Onderwerp Datum zie documentenlijst verlening van de gevraagde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201718467 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning Vlierboomstraat 556 door het maken van constructieve doorbraken Adres:

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201807462 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vervangen van de houten kozijnen van de panden Noordwal 28 tot en met 33 door kunststof kozijnen

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201704963 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Klimopstraat 91 door het plaatsen van een dakopbouw Adres: Klimopstraat

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201706498 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de eengezinswoning Buitentuinen 59 door het plaatsen van een dakopbouw Adres:

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201819570 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Meloenstraat 8 door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201808280 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning Voorthuizenstraat 40 door het realiseren van een dakterras Adres:

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201618362 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Sneeuwbalstraat 214 door het plaatsen van een aanbouw op het achtererf

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201619483 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de eengezinswoning Huisduinenstraat 66 tot 2 appartementen

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201703063 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de voorgevel van de woning met winkel Herman Costerstraat 224 door het plaatsen

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201805896 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen de gevel van de middenspanningsruimte Beeklaan 404T door het plaatsen van een ventilatierooster

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201708122 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het gewijzigd uitvoeren van vergunning 201607091 voor het wijzigen van het gebruik van het kantoorgebouw

Nadere informatie

poststuk nummer.: U

poststuk nummer.: U OMGEVINGSVERGUNNING (ONTWERPBESLUIT) vergunningnummer: WO/2013/002 poststuk nummer.: U13-004093 *U13-004093* Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op een

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201805080 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het realiseren van een ombouw op het dak van de aanbouw van de winkel Mezenlaan 40 ten behoeve

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201602677 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen en splitsen van de atelierruimte Noordeinde 94A tot tandartsenpraktijk en woning

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Nieuwe Parklaan 248

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Nieuwe Parklaan 248 Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diversen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

de aanvraag niet voldoet aan het bepaalde in de bij dit bestemmingsplan behorende voorschriften;

de aanvraag niet voldoet aan het bepaalde in de bij dit bestemmingsplan behorende voorschriften; COLLEGEBESLUIT ONTWERP Nummer: INT10\ Burgemeester en wethouders van Dalfsen; gelezen de ingekomen aanvraag bouwvergunning, waarbij een reguliere bouwvergunning wordt gevraagd voor het verbouwen en geschikt

Nadere informatie

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Denneweg 126

Onderwerp Het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor Denneweg 126 Gemeente Den Haag Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Dhr. J.P. Owusu Kerkeboslaan 4A 2243 CM WASSENAAR Uw brief van Ons kenmerk Behandeld door Dhr.ir. P.M. Spoelstra Doorkiesnummer 070-3534352

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201820998 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het tijdelijk plaatsen van een scootmobielberging voor en ten behoeve van de woning Schoutendreef

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Van der Duynstraat 178

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Van der Duynstraat 178 Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van T. Dierckxsens Van Der Duynstraat 178 2515 NM Den Haag Ons kenmerk 201708884/6384894 Contactpersoon ing. M.T.M. van Heek Telefoonnummer (070) 353

Nadere informatie

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen - Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201720894 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het tijdelijk plaatsen van een scootmobielberging voor en ten behoeve van de woning Vaillantlaan

Nadere informatie

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Zoutkeetsingel - Lijnbaan

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Zoutkeetsingel - Lijnbaan Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Ons kenmerk 201508700/5700569 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diverse Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201520873 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het inpandig veranderen en splitsen van de woning met winkelruimte Kempstraat 8 naar 2 winkelruimten

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201717382 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning Sneeuwbalstraat 220 door het realiseren van een dakterras Adres: Sneeuwbalstraat

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201811994 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de voorgevel van de woning Bentinckstraat 32B door het plaatsen van kozijnen

Nadere informatie

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diverse Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Pompstationsweg 32

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Pompstationsweg 32 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201615031/6154268 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diversen Datum zie documentenlijst Verlening van de

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201807145 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het gedeeltelijk veranderen van het uitvaartcentrum Benoordenhoutseweg 279 door het constructef

Nadere informatie

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning 8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds 2013-0068 0595 42 1140 2 mei 2013 Projectomgevingsvergunning (Adres) (Aanhef), Burgemeester en wethouders hebben op 2 mei 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201701340 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning met winkel Paul Krugerlaan 91 tot 3 woningen Adres: Paul Krugerlaan

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201803956 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Hof van Scheveningen 7 door het plaatsen van

Nadere informatie

ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro)

ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro) Raadhuisplein 1 2771 EK Boskoop Postbus 5 2770 AA Boskoop Telefoon: (0172) 219500 Telefax : (0172) 219506 E-mail : info@boskoop.nl ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro) Burgemeester

Nadere informatie

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit.

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit. gemeente Bronckhoi verzenddatum datum uw brief van uw kenmerk ons kenmerk inlichtingen bij telefoon onderwerp 14 november 2011 2010-0538-RB J.H. Plekkenpol (0575) 75 02 50 bouwen van een recreatiewoning

Nadere informatie

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven.

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven. Publieksdiensten Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Bezoekadres Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven 3311 GR Dordrecht Postbus 20952

Nadere informatie

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning De heer W.S. van Dam Beijerscheweg 46 2821 NH STOLWIJK W.S. van DamYes *16-0009038* 16-0009038 Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen LOCATIE: Stolwijk DOCUMENTNUMMER: 16-0009038 BEHANDELD DOOR:

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201805877 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van de woning Jaarsveldstraat

Nadere informatie

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Tijdelijke bouwvergunning en tijdelijke ontheffing Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en Wethouders van Texel; beschikkende op de aanvraag om een bouwvergunning

Nadere informatie

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum.

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum. Bezoekadres Amste 9 5 Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 14 020 Fax 020 624 06 36 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ons kenmerk T01/1289 2009

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201714687 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het tijdelijk plaatsen van een scootmobielberging voor en ten behoeve van de woning Melis Stokelaan

Nadere informatie

Uw aanvraag omvat de activiteit Bouwen waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Uw aanvraag omvat de activiteit Bouwen waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diversen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090074) veranderen indeling bedrijfshal Nijverheidstraat 124 A.J.

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090060) tijdelijk plaatsen Romneyloods voor 3 jaar Groenedijk

Nadere informatie

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Roemer Visscherstraat 203

Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Roemer Visscherstraat 203 Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Datum zie documentenlijst Uw brief van n.v.t. Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen - Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESLUIT OP BEZWAAR tegen het verlenen van een reguliere bouwvergunning voor het bouwen van 10 woningen aan de Kooweide (Schollenkamp) in Borculo.

BESLUIT OP BEZWAAR tegen het verlenen van een reguliere bouwvergunning voor het bouwen van 10 woningen aan de Kooweide (Schollenkamp) in Borculo. BESLUIT OP BEZWAAR tegen het verlenen van een reguliere bouwvergunning voor het bouwen van 10 woningen aan de Kooweide (Schollenkamp) in Borculo. Nummer : BA 2009435 Verzonden : BESLUIT Gelet op het bepaalde

Nadere informatie

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Aert van der Goesstraat 22 A

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Aert van der Goesstraat 22 A Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen - Onderwerp Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010. Bezoekadres Bos en Lommerplein 250 1055 EK Amsterdam Postbus 57239 1040 BC Amsterdam Telefoon 14020 www.west.amsterdam.nl Directie Vergunningen en dienstverlening Afdeling Vergunningen Bouw Retouradres:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Zaaknummer: O

Omgevingsvergunning. Zaaknummer: O Omgevingsvergunning Zaaknummer: O-17-0229 Burgemeester en wethouders hebben op 24 mei 2017 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen

Nadere informatie

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Westeinde 150 Geachte mevrouw/mijnheer,

verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Westeinde 150 Geachte mevrouw/mijnheer, Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diversen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20100212) veranderen van woningen naar kinderdagverblijf

Nadere informatie

Behandeld door W.W.H. Falkmann. BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro)

Behandeld door W.W.H. Falkmann. BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro) Raadhuisplein 1 2771 EK Boskoop Postbus 5 2770 AA Boskoop Telefoon: (0172) 219500 Telefax : (0172)219506 E-mail : info boskoop.nl *.: 2 i o 0.3.B: g. 1 * t^xeez A o. V [rajt GEMEENTE BOSKOOP AAN

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201613340 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Abeelstraat 18 door het plaatsen van een dakopbouw alsmede het maken

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 697624 1. Inleiding Op 13 mei 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het starten van een domino's pizza filiaal op basis van een afhaal- en

Nadere informatie

Uw aanvraag omvat de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Uw aanvraag omvat de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen diversen Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken INTERNE POST Gemeente Nieuwkoop R. de Rooy Postbus 1 2460 AA TER AAR zaaknummer behandeld door betreft W-2017-0075 Ernst-Jan Haselhoff Omgevingsvergunning Beste

Nadere informatie