Total Fan Solutions. Supply, Support & Sustain

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Total Fan Solutions. Supply, Support & Sustain"

Transcriptie

1 Total Fan Solutions Supply, Support & Sustain

2 ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist in producten én toepassingen bedenken we samen met u ook compleet nieuwe oplossingen. Voor uw succes. Want u wilt altijd beter. Groeien. Voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen. ERIKS zorgt ervoor dat uw producten, processen en resultaten verbeteren. Ontdek wat ERIKS voor u kan betekenen. Fan Services: optimalisatie van uw processen Luchtgordijn Met deskundig advies, de nieuwste technologie en het meest effectieve onderhoudsschema, kan Fan Services u helpen de efficiency te vergroten, het energieverbruik te verlagen en de bedrijfskosten (van een groot deel van uw installaties) te minimaliseren. Drogers Ventilatoren Betrouwbaarheid Een betrouwbaarder ventilatorsysteem betekent niet alleen minder ongeplande downtime voor reparaties. Ook de geplande downtime vermindert door langere onderhoudsintervallen. Een meer betrouwbare ventilator zorgt voor een capaciteitsverhoging van uw toepassing en gaat tevens langer mee. Dit resulteert in een verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO). Stof Centrifugale ventilator Efficiency Hogere efficiency leidt tot een lager energieverbruik. Aangezien de energiekosten van een ventilatorsysteem vele malen hoger zijn dan de initiële aanschafkosten, kunnen de besparingen flink oplopen, vooral als de installatie 24/7 in bedrijf is. Een hogere efficiency kan gerealiseerd worden door te upgraden naar de nieuwste highefficiency apparatuur. Deze heeft minder verliezen en levert ook de vereiste capaciteit bij een lager toerental. Hete lucht HVAC Axiale ventilator Onderhoud De meest moderne installaties zijn zo ontworpen dat er veiliger en sneller onderhoud mogelijk is met minder apparatuur. Dit verlaagt zowel de downtime, als de kosten. Sommige regelmatige onderhoudstaken, zoals smering, kunnen worden geautomatiseerd, zodat onderhoudsinspecties minder frequent uitgevoerd hoeven te worden. Transport Ventilatiesysteem

3 Total Fan Solutions

4 Lagers & lagerhuizen Bij gelijkblijvende belasting en een ongewijzigde inbouwruimte worden de levensduur en onderhoudsintervallen van een geoptimaliseerde lageropstelling verlengd. Upgrades: Langere levensduur door geoptimaliseerde constructies Omgekeerd kan een geoptimaliseerde lageropstelling, in dezelfde inbouwruimte en bij gelijke levensduur, hoger belast worden. Blijven de levensduur en de belasting echter gelijk, dan maakt een geoptimaliseerde lageropstelling, dankzij betere prestaties, het downsizen van de lagering mogelijk. Zodanig, dat dit een aanzienlijke bijdrage levert aan de verbetering van het totaalrendement van de ventilatoropstelling. hah Mechanische aandrijftechniek Verlaag uw energiekosten én de Total Cost of Ownership (TCO) door het verhogen van de efficiency en betrouwbaarheid van uw aandrijving. Upgrades: Ontwerp en onderhoud van aandrijvingen Bij het ontwerp van een aandrijving wordt er veelal gekeken naar de laagste aanschafprijs, met als gevolg dat de efficiency en betrouwbaarheid van deze aandrijving vaak te wensen overlaat. Beter is het om te kijken naar de Total Cost of Ownership (TCO), een degelijke aandrijving die optimaal presteert zal in de praktijk uiteindelijk kostentechnisch aantrekkelijker zijn, door een lager energieverbruik en een langere levensduur. Elektromotoren en besturingen Men dient te voldoen aan wettelijke richtlijnen over efficiënt energieverbruik, maar met het juiste advies en de juiste informatie bespaart u nog meer. Upgrades: Juiste specificatie en installatie Kunt u meer besparen op energiekosten door simpelweg aan wettelijke verplichtingen te voldoen met een IE3-motor? Of investeert u juist in een IE4-motor van de volgende generatie met hogere efficiency? ERIKS berekent de terugverdientijd om u bij deze beslissing te ondersteunen. Onze engineers adviseren u deskundig over aanpassingen naar een energiezuiniger aandrijfsysteem.

5 SKF zich instellende lagers SKF biedt een innovatief lagersysteem voor ventilatoren. Het bestaat uit twee zich instellende lagers, een CARB toroïdaal rollager in de losse positie en een tweerijig tonlager voor de vaste positie. Het systeem is geschikt voor thermische uitzetting van de ventilatoras binnen het CARB lager, vrijwel zonder wrijving. Dit systeem werkt met lagere temperaturen en trillingen en vermindert het stroomverbruik. SKF geavanceerde staande lagerhuizen SKF SNL, SAF en SONL behuizingen en afdichtingen zijn ontworpen voor gebruik met SKF zich instellende lagers en zijn geschikt voor losse of vaste lagerposities. Ze maximaliseren levensduur door de combinatie van stijfheid, zeer nauwkeurige bewerkte oppervlakken en het vermogen om de warmte van het lager af te voeren. Deze lagerhuizen vereenvoudigen de installatie en de volledig geautomatiseerde levering van smeermiddel. Gates Poly Chain Carbon Volt & PowerGrip GT3 tandriemen De Poly Chain Carbon Volt is de enige polyurethaan tandriem op de markt die voldoet aan de eisen voor statische geleiding volgens ISO Hiermee is dit de eerste PU tandriem die kan worden ingezet in een explosiegevaarlijke (ATEX) omgeving. Dit geldt ook voor de PowerGrip GT3 polychloroprene tandriem. Beide riemen zijn geschikt voor aandrijvingen met een extreem hoog koppel, in combinatie met lage toerentallen. Door de verhoogde vermogensoverdracht kunnen compacte, kostenbesparende aandrijvingen worden gerealiseerd. Gates Quad-Power 4 service free & Predator V-riemen De Quad-Power 4 Service-free V-riem is een volledig onderhoudsvrije vormvertande V-riem. Na correcte installatie en het aanbrengen van de benodigde initiële voorspanning is naspannen niet meer noodzakelijk. De Predator V-riem is ongeëvenaard in zijn vermogensoverdracht, dankzij de aanwezigheid van aramide trekkoorden met uitzonderlijk lage verlenging. Beide V-riemen beperken downtime, reparatie en vervanging tot een minimum waardoor u een aanzienlijke kostenbesparing realiseert. WEG CFW-500 frequentie-regelaars WEG frequentieregelaars zorgen ervoor dat u het toerental van een industriële motor kunt regelen, zoals wordt gebruikt in toepassingen waar de gevraagde capaciteit wisselend is het energieverbruik wordt geoptimaliseerd gedurende de gehele bedrijfscyclus met een lager energieverbruik en lagere bedrijfskosten als resultaat. WEG IE3/IE4 motoren WEG IE3/IE4 motoren zijn hoogeffi- ciënte aandrijfmotoren van de volgende generatie voor toepassingen met vast toerental of hoog rendement. Het geoptimaliseerde ontwerp en de geavanceerde materialen voldoen aan de meest recente EU-richtlijnen. Ze leveren een optimaal aandrijfrendement met een lager energieverbruik en lagere bedrijfskosten als resultaat.

6 SKF smeersystemen Onjuiste smering veroorzaakt 36% van de voortijdige lageruitval. Om dit te voorkomen heeft SKF smeerproducten ontworpen die de juiste hoeveelheid vet leveren, aan het juiste lager, op het juiste moment. Van standaard smeermiddelen tot speciaal aangepaste smeersystemen. SKF smeeroplossingen verhogen de levensduur van de lagers en de betrouwbaarheid van uw toepassing terwijl stroomverbruik, onderhouds- en exploitatiekosten verminderen. Cooper deelbare lagers Het gedeelde lager van COOPER is een ideale oplossing voor de aandrijving van ventilatoren en blowers. Ongeveer 40% van de omzet van Cooper wordt gevormd door toepassingen in ventilatoren. Op dit gebied hebben we veel ervaring. Ons productaanbod omvat nu ook conische lagers voor grotere axiale belastbaarheid. Fenner askoppelingen Fenner askoppelingen verbinden de aandrijfas met de waaieras op direct aangedreven ventilatoren, zodat de aandrijving voor onderhoudswerkzaamheden kan worden losgekoppeld. Door het elastische element worden trillingen en schokbelastingen tijdens het bedrijf geabsorbeerd. Hierdoor wordt de totale levensduur van de askoppeling verlengd, met lagere bedrijfskosten als resultaat. Siemens N-Bipex & Arpex askoppelingen De Siemens N-Bipex koppelingen kunnen een piekbelasting aan van drie keer nominaal. De N-Bipex koppelingen zijn eenvoudig samen te stellen en zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en lichtgewicht materialen én nagenoeg onderhoudsvrij. Verder zijn de N-Bipex koppelingen ATEX gecertificeerd, net als de Siemens Arpex lamelkoppelingen, die daarnaast uitermate geschikt zijn om uitlijnfouten, in zowel axiale als radiale richting, te compenseren. WEG SSW softstarters De WEG series softstarters laten uw installatie langzaam starten voor lagere mechanische en elektrische belastingpieken bij het opstarten. Met de interne bypass-contactor behaalt u een optimaal energieverbruik. Door toepassing van softstarters vervalt de belastingspiek die u heeft bij het overschakelen van ster naar driehoek, bij het toepassen van ster/ driehoekschakelaars. WEG ATEX motoren WEG ATEX motoren zijn speciaal ontworpen voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen. Ze zijn zodanig geconstrueerd dat vonken en vlammen altijd binnen de behuizing van de motor blijven. Dit resulteert in een vermindering van de risico s en het waarborgen van persoonlijke veiligheid, die ervoor zorgt dat het bedrijf minder wordt blootgesteld aan ongeplande downtime.

7 Aanvullende producten Stroom geïsoleerde lagers Smeermiddelen, -toestellen en -systemen Algemene machineconditie-indicatoren Gereedschap voor onderhoud en lager(de)montage Vibracon stelvoeten Machinevulplaatjes Persoonlijkebeschermingsmiddelen Hoofdbescherming Oog- en gelaatsbescherming Veiligheidshandschoenen Veiligheidsschoenen Valbeveiliging Ademhalingsbescherming Persoonlijke hygiëne Spill Control Aanvullende diensten Reparatie en revisie Voor specifieke reparaties of algemeen onderhoud kan ERIKS u ook van dienst zijn. Onze brede deskundigheid omvat uitgebreide kennis van elektromotoren, motorreductoren, frequentieregelaars en softstarters, alsook lager(de)montage en uitlijningen. Neem gerust contact op met ons en wij stellen graag samen met u een plan van aanpak op. Conditiemonitoring Onze engineers, opgeleid volgens industriestandaarden, kunnen het gehele assortiment conditiebewaking en analyseopties leveren voor uw installaties, waaronder vibratie, thermografie en bewaking van tandwielkasten. Zowel afzonderlijke onderzoeken als volledig geïntegreerde services, met inbegrip van trends en rapportages, zijn beschikbaar. As-reparaties Een versleten of beschadigde as heeft snel aandacht nodig, omdat dit kan leiden tot mogelijke defecten met verstrekkende gevolgen. Afhankelijk van de omvang van de vereiste werkzaamheden kunnen onze engineers reparaties off-site of op locatie uitvoeren.

8 ERIKS vestigingen Aandrijftechniek ERIKS Servicecenters Dordrecht Keerweer KA Dordrecht T (078) F (078) E info.dordrecht@eriks.nl Alkmaar Saffierstraat RM Alkmaar T (072) F (072) E esc.alkmaar@eriks.nl Eerbeek Loubergweg EJ Eerbeek T (0313) F (0313) E eerbeek@eriks.nl Rijnmond Shannonweg 33, Haven LG Rotterdam-Botlek T (010) F (010) E rijnmond@eriks.nl Groningen Rouaanstraat CD Groningen T (050) F (050) E info.groningen@eriks.nl Amsterdam Dynamostraat BK Amsterdam-Westpoort T (020) F (020) E amsterdam@eriks.nl Eindhoven Industrieweg BS Eindhoven T (040) F (040) E eindhoven@eriks.nl Roermond Ada Byronweg GM Roermond T (0475) F (0475) E roermond@eriks.nl Roermond Albert Einsteinweg GX Roermond T (0475) F (0475) E info.roermond@eriks.nl Arnhem Pieter Calandweg BK Arnhem T (026) F (026) E arnhem@eriks.nl Twente Hassinkweg BV Hengelo T (074) F (074) E hengelo@eriks.nl Terneuzen Communicatielaan 27B 4538 BV Terneuzen T (0115) F (0115) E terneuzen@eriks.nl Rotterdam Sevillaweg AL Rotterdam T (010) F (010) E info.rotterdam@eriks.nl Bergen op Zoom Van Konijnenburgweg 44 b 4612 PL Bergen op Zoom T (0164) F (0164) E bergenopzoom@eriks.nl Groningen Rouaanstraat CD Groningen T (050) F (050) E groningen@eriks.nl Zwolle Ampèrestraat PT Zwolle T (038) F (038) E zwolle@eriks.nl Schoonhoven Broeikweg RM Schoonhoven T (0182) F (0182) E info.schoonhoven@eriks.nl Den Haag Neckar BD Den Haag T (070) F (070) E denhaag@eriks.nl Leeuwarden Simon Vestdijkwei AX Leeuwarden T (058) F (058) E leeuwarden@eriks.nl Ede Galvanistraat AE Ede T (0318) F (0318) E ede@eriks.nl Elsloo Business Park Stein MA Elsloo LB T (046) F (046) E elsloo@eriks.nl Volg ERIKS online: shop.eriks.nl

mechanische aandrijvingen mechanische aandrijvingen Taperbus v-snaarschijven mechanische aandrijvingen Taperbus v-snaarschijven Uitvouwpagina t.b.v. maatvoering Dit blad uitvouwen t.b.v. maatvoering (z.o.z.)

Nadere informatie

Predator. De krachtigste en betrouwbaarste V-riem op de markt. Speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke prestaties in zware industriële applicaties

Predator. De krachtigste en betrouwbaarste V-riem op de markt. Speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke prestaties in zware industriële applicaties E5/20149 Predator De krachtigste en betrouwbaarste V-riem op de markt De Predator V-riem is de recentste nieuwkomer in het productaanbod V-riemen van Gates en verwerft faam als toonaangevende V-riem op

Nadere informatie

Aandrijftechniek voor Food & Beverage

Aandrijftechniek voor Food & Beverage Aandrijftechniek voor Food & Beverage U heeft behoefte aan een grote verscheidenheid aan producten van een uitstekende kwaliteit. U wilt uw productiekosten verminderen, energiekosten verlagen en het milieu

Nadere informatie

Profiteer nu van extra voordeel op alle Altrex ladders & trappen en steigers bij: 19 sept. t/m 31 okt. 2016

Profiteer nu van extra voordeel op alle Altrex ladders & trappen en steigers bij: 19 sept. t/m 31 okt. 2016 19 sept. t/m 31 okt. 2016 Profiteer nu van extra voordeel op alle Altrex ladders & trappen en steigers bij: www.eriks.nl Kijk voor meer info op www.altrex.com De eerste 1-Persoons Snel-Bouw Rolsteiger!

Nadere informatie

Waar komen uw lagers vandaan? Lees meer over het toenemende aantal vervalsingen

Waar komen uw lagers vandaan? Lees meer over het toenemende aantal vervalsingen Waar komen uw lagers vandaan? Lees meer over het toenemende aantal vervalsingen Als u voor SKF kwaliteit betaalt, moet u die ook krijgen. Als u SKF lagers of andere producten afneemt van nietgeautori seerde

Nadere informatie

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Made in Japan De Kyotanabe fabriek, gelegen in Kasai Science City, produceert ons brede scala geavanceerde technologische

Nadere informatie

Compleet product. Tel uit uw winst. FLEXION TM port-to-port oplossingen. Voordelen voor u als klant

Compleet product. Tel uit uw winst. FLEXION TM port-to-port oplossingen. Voordelen voor u als klant Prefab leidingwerk Prefab leidingwerk versnelt de implementatietijd en vereenvoudigt logistieke processen. Het aanleveren van prefab oplossingen, op een door u gewenst tijdstip, werkt efficiënter op de

Nadere informatie

Van Motor(reductor) tot Mechatronica. Afdichtingstechniek Stromingstechniek Kunststoffen Aandrijftechniek Gereedschappen & Onderhoudsproducten

Van Motor(reductor) tot Mechatronica. Afdichtingstechniek Stromingstechniek Kunststoffen Aandrijftechniek Gereedschappen & Onderhoudsproducten Van Motor(reductor) tot Mechatronica Afdichtingstechniek Stromingstechniek Kunststoffen Aandrijftechniek Gereedschappen & Onderhoudsproducten Elektromotoren De aanschafprijs bepaalt maximaal 2% van de

Nadere informatie

De nieuwe generatie bandloze V-riemen van Gates

De nieuwe generatie bandloze V-riemen van Gates E5/20174 Quad-Power III De nieuwe generatie bandloze V-riemen van Gates Onderhouds- en energiekosten kunnen vandaag de dag hoog oplopen. Om aan de toenemende vraag naar hogere efficiëntie en lagere operationele

Nadere informatie

Quick Center. Lineairtechniek op maat

Quick Center. Lineairtechniek op maat Quick Center Lineairtechniek op maat Q u i c k C e n t e r v o o r l i n e a i r t e c h n i e k Quick Center: De perfecte service voor uw lineairwensen Het Quick Center van Schaeffler Nederland B.V. in

Nadere informatie

Renold SD The new Standard in the economy category of chain

Renold SD The new Standard in the economy category of chain www.renold.com 2 I Renold SD Brochure Renold SD The new Standard in the economy category of chain If you are looking for a good quality product from a reliable supplier for standard duty chain applications,

Nadere informatie

Dordrecht Alkmaar Eerbeek Rotterdam-Rijnmond Groningen Almelo Eindhoven Roermond Leeuwarden Amsterdam Gouda Terneuzen

Dordrecht Alkmaar Eerbeek Rotterdam-Rijnmond Groningen Almelo Eindhoven Roermond Leeuwarden Amsterdam Gouda Terneuzen System Plast System Plast ontwikkelt en produceert conveyor componenten voor vele toepassingen en industrieën. Het toevoegen van scharnierbandkettingen en modulaire transportbanden heeft geleid tot het

Nadere informatie

Afdichtingen. Wrijvingsarme rubber afdichtingen

Afdichtingen. Wrijvingsarme rubber afdichtingen Afdichtingen Wrijvingsarme rubber afdichtingen ERIKS levert op verzoek al haar oliekeerringen, V-ringen, O-ringen, Quad-ringen, rubber vormdelen en rubber profielen in alle gangbare rubbersoorten (met

Nadere informatie

Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht

Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht Rocklight, veelzijdig en innovatief Rocklight is een allround, veelzijdig en innovatief PPplaatmateriaal dat de toekomst vorm zal

Nadere informatie

Naamswijzigingen kunststoffen

Naamswijzigingen kunststoffen Naamswijzigingen kunststoffen Nieuwe namen en pakketuitbreiding private label kunststoffen Het assortiment van ERIKS Kunststoffen groeit voortdurend. Met name het private label assortiment is recent verder

Nadere informatie

Aandrijftechniek. inclusief gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten

Aandrijftechniek. inclusief gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten Aandrijftechniek inclusief gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten Lagertechniek Compleet programma lagers en lineaire beweging Lagers zijn essentiële onderdelen in productie-installaties. Application

Nadere informatie

MAKES YOU STRONGER TAPES

MAKES YOU STRONGER TAPES MAKES YOU STRONGER TAPES DUCTTAPE THORMAS+ GENERAL PURPOSE DUCT TAPE De THORMAS universele ducttape is een universele en multifunctionele ducttape voor algemene toepassingen zoals afdichting, reparatie,

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN

HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN HET ASSORTIMENT Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN De Norton Pro Film (Q275) schuurschijven

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

E Gaat tot 5 keer langer mee E 2 maal sneller dan traditionele keramische schuurbanden

E Gaat tot 5 keer langer mee E 2 maal sneller dan traditionele keramische schuurbanden 3M Abrasive Systems Division Cubitron TM II Schuurbanden Hogere snijkracht langere gebruiksduur E Gaat tot 5 keer langer mee E 2 maal sneller dan traditionele keramische schuurbanden E Minder warmteontwikkeling

Nadere informatie

VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ. RX Catalogus 2009 Pijpbewerkingsgereedschappen

VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ. RX Catalogus 2009 Pijpbewerkingsgereedschappen VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ RX Catalogus 2009 Pijpbewerkingsgereedschappen NEN - normen - Nederland PIJPBEWERKINGS GEREEDSCHAPPEN RX pijpbewerkingsgereedschappen voor de professionele eindgebruiker hebben

Nadere informatie

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor afdichtingen, geleideringen en gedraaide onderdelen Naast het grote assortiment van afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 OUTDOOR LASSEN. Versie 14/01

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 OUTDOOR LASSEN. Versie 14/01 LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 Versie 14/01 I n h o udsopgave INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Lastenten 4 Lasparasols 6 2 Katern 5 - Outdoor lassen - Cepro catalogus 2014 Algemene informatie

Nadere informatie

Wastewater treatment, an essential ecosystem service

Wastewater treatment, an essential ecosystem service Wastewater treatment, an essential ecosystem service Safe treatment of our wastewater and its return to the natural environment is a key part of the water cycle. Wastewater treatment is essential. Downtime

Nadere informatie

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde Verenbandstaal ERIKS Servicecenter Arnhem maakt deel uit van de wereldwijd opererende ERIKS nv. Met zo n 5.400 medewerkers verdeeld over meer dan 260 vestigingen in 24 landen, maakt ERIKS nv een omzet

Nadere informatie

EC1935/2004. Componenten voor direct contact met voedingsmiddelen

EC1935/2004. Componenten voor direct contact met voedingsmiddelen EC1935/2004 Componenten voor direct contact met voedingsmiddelen ERIKS is een industrieel dienstverlener met een uitgebreid assortiment werktuigbouwkundige componenten. Hoogwaardige materiaal- en toepassingskennis,

Nadere informatie

Afdichtingen voor industriële aandrijvingen

Afdichtingen voor industriële aandrijvingen Afdichtingen voor industriële aandrijvingen Voorkom stilstand van uw machines! Met het innovatieve afdichtingssysteem MSS1 (+ Condition Monitoring) kunt u lekkage meten en registreren zodat u het plaatsen

Nadere informatie

A registered trademark of SNA Europe Group. Bahco Tools at Height. Foto van Rope Access Sverige AB,

A registered trademark of SNA Europe Group. Bahco Tools at Height. Foto van Rope Access Sverige AB, A registered trademark of SNA Europe Group Bahco Nieuwe hoogtes bereiken Bahco is een van de eerste gereedschapsfabrikanten, die anti-val oplossingen aanbiedt voor handgereedschap. Wij werken al vele jaren

Nadere informatie

Kunststof leidingen voor de scheepvaart

Kunststof leidingen voor de scheepvaart Kunststof leidingen voor de scheepvaart Vele toepassingen voor kunststof leiding systemen Introductie ERIKS en Econosto hebben jarenlange ervaring met maritieme afsluiters en kunststof leidingsystemen.

Nadere informatie

MAKES YOU STRONGER TAPE

MAKES YOU STRONGER TAPE MAKES YOU STRONGER TAPE DUCT TAPE THORMAS+ GENERAL PURPOSE DUCT TAPE De THORMAS ducttape is een universele en multifunctionele ducttape voor algemene toepassingen zoals afdichting, reparatie, samenhechting

Nadere informatie

VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ. RX Catalogus 2009 Titanium gereedschappen

VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ. RX Catalogus 2009 Titanium gereedschappen VAN EYLE & RUYGERS SCHWARTZ RX Catalogus 2009 Titanium gereedschappen TITANIUM GEREED- SCHAP Waarom Titanium gereedschap? ATEX 95 & 127 Veiligheidsvoorschriften bepalen vaak het gebruik van vonkvrij gereedschap.

Nadere informatie

Afdichtingen voor industriële aandrijvingen

Afdichtingen voor industriële aandrijvingen Afdichtingen voor industriële aandrijvingen Voorkom stilstand van uw machines! Met het innovatieve afdichtingssysteem MSS1 (+ Condition Monitoring) kunt u lekkage meten en registreren zodat u het plaatsen

Nadere informatie

Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht

Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht Rocklight: het duurzame alternatief voor hout hard als steen, vederlicht Rocklight, veelzijdig en innovatief Rocklight is een allround, veelzijdig en innovatief PPplaatmateriaal dat de toekomst vorm zal

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

RX Maintenance Sprays

RX Maintenance Sprays RX Maintenance Sprays RX Maintenance Sprays Meer met minder! Met het nieuw ontwikkelde gamma RX Maintenance Sprays, zetten we een nieuwe stap om onze klanten proactief en resultaatgericht bij te staan

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY

LEADING IN WELDING SAFETY LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 lascabines slijpcabines werkplaats afscheiding Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Normering 4 Sonic Classic 5 Sonic Classic accessoires 8 Sonic Classic

Nadere informatie

slangen, toebehoren en compensatoren

slangen, toebehoren en compensatoren slangen, toebehoren en compensatoren Testen en certificeren Na productie worden de slangen in onze moderne testruimte getest. De slang krijgt een uniek nummer waaronder alle gegevens zijn geregistreerd.

Nadere informatie

ERIKS Servicecenters Alkmaar Doetinchem Hengelo Rotterdam Almelo Eerbeek Hoorn Tilburg Ede Leeuwarden Venlo Almere

ERIKS Servicecenters Alkmaar Doetinchem Hengelo Rotterdam Almelo Eerbeek Hoorn Tilburg Ede Leeuwarden Venlo Almere Building Services ERIKS Building Services ERIKS heeft een ruime ervaring met grote projecten, zoals nieuwbouw of renovatie van kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en datacenters. Het merendeel van de

Nadere informatie

Bestel online: shop.eriks.nl. Vonkvrij gereedschap

Bestel online: shop.eriks.nl. Vonkvrij gereedschap Bestel online: shop.eriks.nl Vonkvrij gereedschap RX vonkvrij gereedschap Waarom vonkvrij gereedschap? Bij reparaties en/of onderhoud in brand- of ontploffingsgevaarlijke situaties is het soort gereedschap

Nadere informatie

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2017

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2017 Opleidingen 2017 2 Introductie 3 Basisopleiding wentellagers algemeen 5 Montage en demontage van wentellagers 5 Montage & demontage van lagers 6 Geavanceerde opleiding lagertechniek 6 Lagerschade analyse

Nadere informatie

Keuring- en certificeringservices hijs- en hefmiddelen

Keuring- en certificeringservices hijs- en hefmiddelen Keuring- en certificeringservices hijs- en hefmiddelen DE KRACHT VAN ERIKS IN HIJS- EN HEFTECHNIEK Inspecteren, repareren, keuren Centraal in de wetgeving staat dat werkgevers verplicht zijn hijsen hefmiddelen

Nadere informatie

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2019

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2019 Opleidingen 2019 2 Introductie 3 Basisopleiding wentellagers algemeen 5 Montage en demontage van wentellagers 5 Training Lageronderhoud 6 Geavanceerde opleiding lagertechniek 6 Lagerschade analyse 7 Basisopleiding

Nadere informatie

Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015

Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015 Hoe zit het nu? Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015 Kolmer Elektromotoren B.V. Industrieweg 16 3881 LB Putten (NL) Tel. +31 (0)341 369696 Fax +31 (0)341 369690 E-mail: info@kolmer.nl Website: www.kolmer.nl

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 CONSTRUCTIE. Versie 14/01

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 CONSTRUCTIE. Versie 14/01 LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 Versie 14/01 I n h o udsopgave INHOUDSOPGAVE 2 Algemene informatie 3 Kwaliteit 4 Zwenkarmen 5 Zwenkarm steunen 16 Staanders 18 Kolommen 16 Railsysteem 22 Buissysteem

Nadere informatie

Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic

Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic Wat is Bio-Hygenic? Een familie pro-actief zilvergevulde elastomeren die continu protectie bieden tegen microorganismen. Probleem Onze leefwereld is vol micro-organismen.

Nadere informatie

NIEUW BAHCO [UNIVERSELE] MESSEN. A registered trademark of SNA Europe Group

NIEUW BAHCO [UNIVERSELE] MESSEN. A registered trademark of SNA Europe Group NIEUW BAHCO [UNIVERSELE] MESSEN A registered trademark of SNA Europe Group ERGO AFBREEKMES Het mes in het midden van de behuizing en een gesloten voorzijde vereenvoudigen het afbreken Gevormde handgreep

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASGORDIJNEN LASLAMELLEN LASSHEET IMPACT PLATEN. Versie 14/01

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASGORDIJNEN LASLAMELLEN LASSHEET IMPACT PLATEN. Versie 14/01 LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASGORDIJNEN LASLAMELLEN LASSHEET IMPACT PLATEN Versie 14/01 LASLICHT I n h o udsopgave INHOUDSOPGAVE 2 Algemene informatie 3 Normering 4 Lasgordijnen 5 Laslamellen

Nadere informatie

POMPEN EN COMPRESSOREN

POMPEN EN COMPRESSOREN KOPPELINGEN EN REMMEN VOOR POMPEN EN COMPRESSOREN OUR BEST TECHNOLOGY IS HUMAN Technologie is de basis van ons werk. Toch zijn we er daarmee nog niet. Het gaat er vooral om wat je ermee doet. En dat blijft

Nadere informatie

Saunders membraanafsluiters voor de utiliteit

Saunders membraanafsluiters voor de utiliteit Saunders membraanafsluiters voor de utiliteit SAUNDERS membraanafsluiters voor de utiliteit; de juiste keus Saunders membraanafsluiters: principe en werking De Saunders membraanafsluiter bestaat in zijn

Nadere informatie

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor afdichtingen, geleideringen en gedraaide onderdelen Naast het grote assortiment van afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek

Nadere informatie

POLY CHAIN CARBON VOLT ONGEËVENAARDE PRESTATIES MET ANTISTATISCHE EXCELLENTIE

POLY CHAIN CARBON VOLT ONGEËVENAARDE PRESTATIES MET ANTISTATISCHE EXCELLENTIE POLY CHAIN CARBON VOLT ONGEËVENAARDE PRESTATIES MET ANTISTATISCHE EXCELLENTIE WAT IS ATEX? ATEX (van Atmosphères Explosibles) verwijst naar het Europese regelgevende kader voor de productie, de installatie

Nadere informatie

Welke energie steek je. in (energie)besparing?

Welke energie steek je. in (energie)besparing? Welke energie steek je 1 in (energie)besparing? Door: Otto Waagmeester (Energie)besparing 2 voor alle partijen Agenda: Hoofd- en bijzaken Waar begin en eindig je? Voor eindgebruiker en OEM Hoofd- en bijzaken

Nadere informatie

Werkbank voor mechanische aandrijvingen

Werkbank voor mechanische aandrijvingen Werkbank voor mechanische aandrijvingen 1 Waar gebruikt men mechanische aandrijvingen? Daar waar mechanische elementen nodig zijn om kracht over te dragen 2 Enkele voorbeelden van mechanische aandrijvingen

Nadere informatie

RX BioPlastics. Milieuvriendelijke kunststoffen

RX BioPlastics. Milieuvriendelijke kunststoffen Milieuvriendelijke kunststoffen 2 Kunststoffen voor een beter milieu Zo blijven ook de toekomstige generaties voordeel halen uit polymeren Vriendelijk voor het milieu Al vele tientallen ren heeft geen

Nadere informatie

Lineaire aandrijftechniek en Motion control

Lineaire aandrijftechniek en Motion control Lineaire aandrijftechniek en Motion control Alles draait om de perfecte oplossing Allround in motion control, engineering en service. Dat is de kracht van ERIKS. Of het nu gaat om een hoogwaardige standaardaanpak

Nadere informatie

Aansluitoplossingen voor de voedingsindustrie

Aansluitoplossingen voor de voedingsindustrie Insteekkoppelingen, leidingen, functiekoppelingen, snelkoppelingen, toebehoren Aansluitoplossingen voor de voedingsindustrie Kwaliteitsproducten, innovatieve oplossingen en internationale aanwezigheid

Nadere informatie

Prijzen geldig van 01.01.2012 tot 31.12.2012*.

Prijzen geldig van 01.01.2012 tot 31.12.2012*. micro CL-100 Prijzen geldig van 01.01.2012 tot 31.12.2012*. Statief gratis inbegrepen! Micro CL-100 Zelfnivellerende Krislijnlaser De RIDGID micro CL-100 biedt een enorme meeraarde voor een krislijnlaser.

Nadere informatie

Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering

Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering ABI b.v., gevestigd in Haarlem (Holland), ontwikkelt en produceert al sinds 1955 elektromotoren en vertragingskasten. In 2002 is daar, naar aanleiding

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

V.2.4. Samen nog sterker

V.2.4. Samen nog sterker V.2.4 Samen nog sterker Enschede Apeldoorn Technisch Beheer / Elektro Mechanisch Onderhoud Elektromotoren en aandrijvingen - Wikkelen en repareren - Balanceren - Trillingsmetingen Inspecties en Onderhoud

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

Lineaire aandrijftechniek en Motion control

Lineaire aandrijftechniek en Motion control Lineaire aandrijftechniek en Motion control Alles draait om de perfecte oplossing Allround in motion control, engineering en service. Dat is de kracht van ERIKS. Of het nu gaat om een hoogwaardige standaardaanpak

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze praktijkvoorbeelden in de verwarmings-, ventilatie- en koelingsindustrie. HVAC = Heating, Ventilation

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

Ventiel Voordelen Magazine

Ventiel Voordelen Magazine Ventiel Voordelen Magazine De veelzijdigheid van een innovatief ontwerp Wat omvat de VB-serie ventielen van Festo allemaal, en vooral: wat maakt de VBventielen zo speciaal? VTUB12: prijswinnaar op alle

Nadere informatie

De nieuwe Rendementsindelingen

De nieuwe Rendementsindelingen De nieuwe Rendementsindelingen IE1 / IE2 / IE3 Hoe zit het nu? Inleiding Er is al veel over gesproken in de industrie, maar toch zijn er nog een hoop onduidelijkheden. In dit schrijven willen wij u meer

Nadere informatie

Rubber slangen Laboratoriumslangen

Rubber slangen Laboratoriumslangen Rubber slangen Laboratoriumslangen Makkelijk bereikbaar via directe telefoonnummers U kunt ook onze online-catalogus raadplegen met bijna 35.000 standaard-voorraadartikelen. www.eriks.nl AFSLUITERS EN

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek.

Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek. Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek. 1 AGENDA: (Markt) Trends Transitie ETO -> CTO Hygiënisch design. Verlaging TCO end-user Vragen klant specifiek 2 (Markt) Trends Kortere leadtimes

Nadere informatie

Divisie Aandrijftechniek en divisie Gereedschappen. - Hydrauliek & Pneumatiek (Fluid Power) - Elektrische & Mechanische Aandrijftechniek

Divisie Aandrijftechniek en divisie Gereedschappen. - Hydrauliek & Pneumatiek (Fluid Power) - Elektrische & Mechanische Aandrijftechniek - Hydrauliek & Pneumatiek (Fluid Power) - Elektrische & Mechanische Aandrijftechniek - Roterende & Lineaire Elektrische Aandrijftechniek - Lagertechniek - Gereedschappen & Onderhoudsproducten Divisie Aandrijftechniek

Nadere informatie

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!!

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!! Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls Bij voorkeur de juiste!!!! ELEKTRICITEITSVERBRUIK Onderzochte en bewezen stellingen: Besparingen op het

Nadere informatie

ERIKS Aandrijftechniek Roermond. Het Aandrijfhuis voor geïntegreerde aandrijftechniek

ERIKS Aandrijftechniek Roermond. Het Aandrijfhuis voor geïntegreerde aandrijftechniek ERIKS Aandrijftechniek Roermond Het Aandrijfhuis voor geïntegreerde aandrijftechniek Kennis en passie voor technologie maken het verschil ERIKS Aandrijftechniek bv in Roermond is het Kenniscentrum voor

Nadere informatie

Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering

Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering Permanent Magneet servomotoren in volledige RVS uitvoering ABI b.v., gevestigd in Haarlem (Holland), ontwikkelt en produceert al sinds 1955 elektromotoren en vertragingskasten. In 2002 is daar, naar aanleiding

Nadere informatie

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V.

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. Energiebesparing Waarom? Energiebesparing Een wereldwijde uitdaging

Nadere informatie

TR Ball bearing units

TR Ball bearing units TR Ball bearing units ERIKS en lagertechniek Compleet programma lagertechniek ERIKS biedt een zeer breed lagerprogramma, voor zowel roterende als lineaire toepassingen. Bovendien ondersteunt ERIKS u bij

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASDEKENS ISOLATIEPRODUCTEN SLIJPGORDIJNEN & LAMELLEN. Versie 14/01

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASDEKENS ISOLATIEPRODUCTEN SLIJPGORDIJNEN & LAMELLEN. Versie 14/01 LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASDEKENS ISOLATIEPRODUCTEN SLIJPGORDIJNEN & LAMELLEN Versie 14/01 LASSPATTEN I n h o udsopgave INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Normering 4 Premium lasdekens

Nadere informatie

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2015

Inhoud. ERIKS Opleidingen 2015 Opleidingen 2015 2 Introductie... 3 Basisopleiding wentellagers algemeen... 5 Montage en demontage van wentellagers... 5 Montage & demontage van lagers... 6 Geavanceerde opleiding lagertechniek... 6 Lagerschade

Nadere informatie

Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic

Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic 1 Waar gebruikt men mechanische aandrijvingen? Daar waar mechanische elementen nodig zijn om kracht over te dragen 2 Enkele voorbeelden van mechanische

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic

Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic Stop bacteriën, kies voor Bio-Hygienic Wat is Bio-Hygienic? Een familie pro-actief zilvergevulde elastomeren die continu protectie bieden tegen microorganismen. Probleem Onze leefwereld is vol micro-organismen.

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE

ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze praktijkvoorbeelden in de industrie voor verwarming, koeling, airconditioning en ventilatie (HVAC). Voor de montage van

Nadere informatie

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen

Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor hydrauliek en pneumatiek afdichtingen Express service voor afdichtingen, geleideringen en gedraaide onderdelen Naast het grote assortiment van afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek

Nadere informatie

Rubber slangen Verfspuitslangen

Rubber slangen Verfspuitslangen Rubber slangen Verfspuitslangen Makkelijk bereikbaar via directe telefoonnummers U kunt ook onze online-catalogus raadplegen met bijna 35.000 standaard-voorraadartikelen. www.eriks.nl AFSLUITERS EN INSTRUMENTATIE

Nadere informatie

Alkmaar Alkmaar Ede Leeuwarden Zelfs veilig voor temperaturen boven de 1000 C Delfzijl Almelo Eerbeek Maastricht Echt Amsterdam Eindhoven Rijnmond

Alkmaar Alkmaar Ede Leeuwarden Zelfs veilig voor temperaturen boven de 1000 C Delfzijl Almelo Eerbeek Maastricht Echt Amsterdam Eindhoven Rijnmond Technische weefsels Glaskoord en glaspakking Voor afdichten en isolatie isotherm ST 1050 C (kortstondig 1100 C). Het basismateriaal voor deze producten zijn de speciale SiO2 glasvezels. De kenmerken van

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

AMG kwartslag SAF en SAD pneumatische aandrijvingen

AMG kwartslag SAF en SAD pneumatische aandrijvingen AMG kwartslag SAF en SAD pneumatische aandrijvingen Makkelijk bereikbaar via directe telefoonnummers U kuntook onze online-catalogus raadplegen met bijna 35.000 standaard-voorraadartikelen. www.eriks.nl

Nadere informatie

INTRODUCTIE. WIJ ZIJN gespecialiseerd IN REVISIE, levering EN ONDERhOUD VaN ElEkTRISChE & MEChaNISChE aandrijvingen, POMPEN EN SEalS.

INTRODUCTIE. WIJ ZIJN gespecialiseerd IN REVISIE, levering EN ONDERhOUD VaN ElEkTRISChE & MEChaNISChE aandrijvingen, POMPEN EN SEalS. Onderdeel van: INTRODUCTIE WIJ ZIJN gespecialiseerd IN REVISIE, levering EN ONDERhOUD VaN ElEkTRISChE & MEChaNISChE aandrijvingen, POMPEN EN SEalS. Peters Elektrische & Mechanische aandrijvingen is opgericht

Nadere informatie

Serie norm- en blokpompen

Serie norm- en blokpompen GRUNDFOS NB/NK Serie norm- en blokpompen Perfectie onder zware omstandigheden NB/NK INLEIDING Grundfos levert een vrijwel onbegrensde serie blokpompen (NB) en normpompen op fundatieplaat (NK), en door

Nadere informatie

META Speciale stellingen

META Speciale stellingen META META Speciale stelling Stellingen voor speciaal gebruik schuin, hoekig of gevaarlijk... META heeft voor veel speciale toepassingen een oplossing! Op de volgende pagina's vindt u de speciale stellingoplossingen

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

Configureerbare industriële PC's met Core-i7-processor Maximale performance bij gering energieverbruik

Configureerbare industriële PC's met Core-i7-processor Maximale performance bij gering energieverbruik Configureerbare industriële PC's met Core-i7-processor Maximale performance bij gering energieverbruik Door Harm Geurink, Productmanager Control & Industry Solutions bij Phoenix Contact, Nederland hgeurink@phoenixcontact.nl

Nadere informatie

Toepassing Permanent Magneet Motor Green Deal Project

Toepassing Permanent Magneet Motor Green Deal Project Toepassing Permanent Magneet Motor Green Deal Project IE Motoren Event 2016 Maarssen Spreker: Eric Dijkhuizen Accountmanager Facta Aandrijftechniek BV eric.dijkhuizen@facta.nl Inzet Permanent Magneet Motor

Nadere informatie

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASSCHERMEN. Versie 14/01

LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASSCHERMEN. Versie 14/01 LEADING IN WELDING SAFETY CATALOGUS 2014 LASSCHERMEN Versie 14/01 LASSCHERMEN I n h o udsopgave INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Normering 4 2 Robusto lasscherm 5 Omnium lasscherm 10 Sprint lasscherm

Nadere informatie

IRB EC boxventilatoren

IRB EC boxventilatoren IRB EC boxventilatoren Geluidgedempte kanaalventilator met EC-motor enkelzijdig aanzuigende ventilator; een zeer laag geluidsniveau Achterovergebogen schoepen Luchthoeveelheden tot 13.702 m³/h Statische

Nadere informatie

De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek. Auke Jellema Account Manager

De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek. Auke Jellema Account Manager De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek Auke Jellema Account Manager Stand van zaken Sinds 1-1-2015 minimaal: IE3 of IE2 met frequentieregelaar Voor P 7,5 kw Maar er is ook regelgeving voor

Nadere informatie