WEEKNIEUWS maandag 5 november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKNIEUWS maandag 5 november 2018"

Transcriptie

1 WEEKNIEUWS maandag 5 november 2018 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Ivy en Jasmijn welkom, in de Olifantengroep Armin en Mehmet en in groep 3/4 Ruman. Wij wensen hen veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Woe 7 november Activiteit groepen 7 in het kader van het Project MOOI?! LEKKER Woe. 7 november Informatieavond voortgezet onderwijs gr. 8 Do. 8 november Keuzemiddag groep 3 en 4 Do. 15 en 22 november Keuzemiddag groep 5 en 6 Vrij. 16 november Voorstelling kleutergroepen Vrij. 23 november Rapport mee Ma. 26 t/m vrij. 30 november Rapportgesprekken gr. 1 t/m 7 en adviesgesprekken gr. 8 Woe. 28 november Studiemiddag, leerlingen vrij vanaf u. Woe. 5 december Sinterklaasfeest Do. 6 en 13 december Keuzemiddag groep 7 en 8 Op De Border werd het weer MOOI?! : De Border vervolgde afgelopen woensdag de samenwerking met het onderwijsproject MOOI?!. Woensdag 31 oktober vond de officiële aftrap van het project MOOI?! LEKKER plaats. Alle leerlingen kleurden onder aanmoediging en met hulp van ouders/ verzorgers en leerkrachten de maxi -letters LEKKER in. Hun handen zaten vol met stoepkrijt, hun ogen straalden en het plein werd MOOI?!. Dit onderwijsproject voor basisscholen heeft als doel school en wijk te verbinden. Op basis van het boek Oma Jettie heeft er genoeg van gaan leerlingen en organisaties in de eigen wijk een half jaar lang kennis maken met elkaar. Met als doel: Elkaar beter leren kennen; in gesprek tijdens het eten of juist elkaars gebruiken, rituelen en keuken leren kennen. De kracht van MOOI?! is dat elke maand een nieuwe organisatie wordt uitgenodigd en bezocht. Het bijzondere van MOOI?! is dat leerlingen en leerkrachten zelf gaan verzinnen hoe die kennismakingen plaats gaan vinden. Er staan verschillende ontmoetingen gepland zoals uitwisseling met groepen van het taalcentrum (vindt deze week plaats), vrijwilligers/bezoekers van De Herberg uitnodigen, bezoeken Voedselbank. Ook beschrijven en tekenen zij in door de school zwervende schets - en schrijfboeken wat er in het project gebeurt. Aan het eind van het project MOOI?! wordt een schoolreceptenposter gepresenteerd. Foto: Opening project MOOI?! LEKKER.

2 Activiteit in het kader van het project MOOI?! Lekker: In november gaan we in de week van het Nationaal Schoolontbijt opnieuw kennis maken met de buren van de school: het Taalcentrum. Groep 7A gaat op woensdagmorgen 7 november naar het Taalcentrum toe, samen ontbijten. Groep 7B ontvangt op datzelfde moment leerlingen van het Taalcentrum voor het ontbijt. Vindt u het leuk om erbij te zijn? Wilt u zich dan aanmelden bij juf Laurine en juf Manon? Opbrengst boekenmarkt: De opbrengst van de boekenmarkt die vóór de herfstvakantie is gehouden heeft het mooie bedrag 335,10 opgebracht. Bedankt voor uw bijdrage! De helft van het bedrag is bestemd voor de VoorleesExpress. De andere helft is voor boeken in onze Bibliotheek op school. BOUW! Vandaag zijn 6 leerlingen uit groep 8 gestart met het begeleiden van 6 leerlingen uit groep 3 en 4. Zij werken 2x per week met het programma Bouw!. Dit is een digitaal programma voor leerlingen in groep 2 t/m 4 om extra te kunnen oefenen met het leren lezen. De tutor (groep 8 leerling) en de bouwer (groep 3 of 4 leerling) werken samen op een Chromebook. De tutoren begeleiden de jongere leerlingen alsof ze nooit anders hebben gedaan en de bouwers werken hard aan hun leesvaardigheid. We zijn heel trots op deze goede samenwerking! De verwachting is dat dit snel zijn vruchten gaat afwerpen. Hierbij een foto van de samenwerking tussen twee leerlingen: De Vreedzame School: Mediatoren starten deze week: Een belangrijk onderdeel van de Vreedzame School is bemiddeling bij conflicten. Alle leerlingen van de school krijgen lessen over mediatie én er worden leerlingen uit groep 6, 7 en 8 speciaal opgeleid om 'leerling mediator' te worden. Een aantal leerlingen heeft deze training inmiddels afgerond. Tijdens de pauzes lopen zij vanaf vandaag rond op het plein en kunnen zij helpen bij een conflict van andere kinderen. Elke week zijn er twee mediators aan de beurt. Colin (6B)en Bo (7B) zijn als eersten gestart. Daarna volgen Hüseyin (8) en Elanaz (8), Cas (7A) en Selen (7A), Rojda (7A) en Sterre (6B), Ilse (8) en Julia (6B) en tot slot Thijs (7B) en Dina (6B). Rugby scholentoernooi vrijdag 9 november: Aanstaande vrijdagmiddag wordt het rugbyscholentoernooi georganiseerd. Vanuit De Border nemen er twee teams deel. Wij wensen de leerlingen heel veel succes en sportplezier toe. Voorstelling kleuters vrijdag 16 november: Volgende week vrijdag is het de beurt aan de kleutergroepen om hun voorstelling te geven. De naam van de voorstelling: Rikki en zijn vriendjes. Om 9.15 start de Olifantengroep en om uur de Papegaaiengroep. Ouders, grootouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken.

3 Klassenouders: Elke groep maakt gebruik van klassenouders. Deze ouders worden (redelijk) aan het begin van het schooljaar op vrijwillige basis aangesteld en worden door de leerkracht benaderd om verschillende praktische zaken te helpen regelen. Om dit werkbaar te houden is het, ook hier, noodzakelijk om uw contactgegevens te delen met deze klassenouders. Dit nemen wij op in onze vaste werkwijze. Hierbij zullen wij nagaan of ook hier een verwerkingsovereenkomst (zie kopje ouderbijdrage ) wenselijk en/of noodzakelijk is om tegemoet te komen aan de AVG. Ouderbijdrage: Zoals elk jaar ontvangen we graag weer de vrijwillige ouderbijdrage van u als ouder. Dit is voor leerlingen uit groep 1 tot en met 7 onveranderd gebleven op 50 per leerling. De ouderraad bekostigd met deze financiën alle activiteiten die niet tot het wettelijke verplichte schoolprogramma behoren. Hierbij kunt onder andere denken aan: schoolreisje, sinterklaasfeest, sporttoernooien, vieringen, de ouderavonden, en alle andere activiteiten van de verschillende werkgroepen. Anders dan andere jaren wil de ouderraad (OR) de ouderbijdrage gaan innen via ClubConnect. Net als andere jaren zullen wij uw contactgegevens met de OR delen om dit verder uit te kunnen voeren. In het kader van de AVG (privacywet) zal met de OR een verwerkingsovereenkomst worden afgesloten, waarin wordt opgenomen dat deze gegevens alleen voor dit doeleinde zal worden gebruikt. Mocht u om wat voor reden dan ook hier bezwaar tegen hebben, dan vragen wij u dat bij Erwin aan te geven: directie.border@meerkring.nl Feestcommissie: Hulp gevraagd: De feestcommissie heeft uw hulp nodig voor verschillende activiteiten rondom de feestdagen. Het gaat om de volgende data: Activiteit Datum Tijd Versieren van de school voor sinterklaas Versieren van de school voor kerst Maandag 19 november Maandag 10 december uur uur Versieren van de speelzaal voor de kersborrel Donderdag 20 december In overleg onder schooltijd Opruimen kerstversiering Vrijdag 21 december 8.30 uur Raamschildering Voor het sinterklaas- en kerstfeest zijn we op zoek naar ouders die een raamschildering kunnen maken. Dit kan onder schooltijd in de week van 19 november (dag in overleg af te spreken). Wanneer komt u ons even helpen? Laat het ons weten via: feest.border@meerkring.nl Heeft u vragen? Dan kunt u ook naar bovengenoemd adres mailen. Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking! De feestcommissie. Geboorte: Hoera, Nina (6B) en Damian (4) hebben een broertje gekregen! Hij heet Joey en is 16 oktober geboren. Wij feliciteren de familie van harte met Joey.

4 Kinderyoga: Elke woensdagmiddag kinderyoga vanaf 7 tot 13 jaar van uur in De Border Nieuwland Yoga is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Kinderen hebben net als volwassenen ook last van stress en voelen de druk van presteren. Bij kinderyoga gebruik je je fantasie, we ontspannen, oefenen yogahoudingen in de vorm van spel en fantasie. Yoga geeft ook veel plezier. Yoga helpt mee aan de concentratie, houding en soepelheid, hierdoor worden kinderen zich bewust van hun lichaam en komen meer bij zichzelf. Kinderyoga is een rustpunt voor kinderen. Bij yoga wordt er niet gekeken naar prestatie, ieder kan en mag zichzelf zijn. Iedereen kan dus meedoen. Yoga is gewoon leuk! Wil je wat meer info bel me dan even: Met vriendelijke Yogagroet, Conja Hopman. Schoonmaakaktie in de wijk : Er wordt weer een vuilruimactie georganiseerd en wel op zaterdag 10 november om 9:45 uur vanuit de Boogkerk. Het zal tot ongeveer 11:45 duren waarna er nog gelegenheid is om iets te drinken of soep te eten." Voor info en opgeven: Harald en Susanne Bomans: welkom@boogkerk.nl Kom Sint Maarten vieren in De Herberg! Kom je op zondag 11 november ook Sint Maarten vieren in De Herberg? Samen zingen we liedjes, het verhaal van Sint Maarten wordt verteld en natuurlijk gaan we buiten lopen met onze lampionnen. Neem je vriendjes en vriendinnetjes, papa en mama, opa s en oma s mee! Sint Maarten is een feest van delen en dat doen wij ook. Je kunt iets lekkers geven voor de voedselbank. Tot zondag 11 november, 18:00 uur in De Herberg (Watersteeg 85)! Contact: Anna Walsma, a. walsma@kpn.nl Foto: Opening project MOOI?! LEKKER. Bijlage: Uitnodiging ouderavond opvoeden woensdag Het team van De Border wenst u een fijne week.

5 Ouderavond Opvoeden in het digitale tijdperk Een interactieve avond met informatie en praktische tips! Voor alle ouders met kinderen in groep 5 t/m 8 WOENSDAG 7 NOVEMBER uur tot uur Locatie: Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101, Amersfoort Aanmelden? Scan de QR code!

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 Welkom: In de Olifantengroep heten wij Danté welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Do. 14 februari Keuzemiddag groep 5 en

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 maart 2019

WEEKNIEUWS maandag 18 maart 2019 WEEKNIEUWS maandag 18 maart 2019 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Ro-Ann welkom en wij wensen haar een fijne leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. avond 18 maart MR-vergadering Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019

WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019 WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019 Het volgende weeknieuws komt dinsdag 5 maart uit Uit de jaarkalender: Ma. 18 t/m vrij 22 feb. Voortgangsgesprekken 1 t/m 7 Adviesgesprekken gr. 8 Vrij. 22 feb. Speelgoeddag

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 Uit de jaarkalender: Ma. 21 t/m do. 24 november Voortgangsgesprekken gr. 1 t/m 7 Ma. 5 december Do. avond 22 december Vrij. 23 december Vrij. mi 23 december (vanaf 12.00

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 Welkom: In de Berengroep heten wij Amin welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Woe.27 januari Studiedag, kinderen hele dag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 Uit de jaarkalender: Woe. 5 oktober Ma. 9 oktober Di. 10 oktober Vrij. 13 oktober Vrij. 13 oktober Ma. 16 t/m vrij. 20 oktober Start kinderboekenweek Studiemiddag,

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Ook is er een verloting met leuke prijzen! De kerstcommissie informeert u nader hierover! VVE-thuisproject gaat in januari weer van start!

Ook is er een verloting met leuke prijzen! De kerstcommissie informeert u nader hierover! VVE-thuisproject gaat in januari weer van start! December: sfeervolle maand met Sint en kerst In deze nieuwsbrief o.a.: Pagina 1 Sint en Kerst VVE-thuis Pagina 2 Alle belangrijke data vindt u op de schoolkalender en ook in ons ouderportaal! Onderwijskundige

Nadere informatie

Infopunt 5 5 november 2016

Infopunt 5 5 november 2016 Infopunt 5 5 november 2016 Herfst is weer in het land en de herfstbladeren dwarrelen weer door de lucht. Ik heb met veel plezier gekeken naar de kinderen die in de pauzes die enthousiast met de herfstbladeren

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Helaas moeten we ook weer afscheid nemen van juf Alette van de administratie. Zij heeft ons langere tijd administratief ondersteund.

Helaas moeten we ook weer afscheid nemen van juf Alette van de administratie. Zij heeft ons langere tijd administratief ondersteund. Jaargang 04 nummer 02 februari 2016 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Weekbrief nummer november 2018

Weekbrief nummer november 2018 Weekbrief nummer 14 27 november 2018 Agenda november do 29 groep 8: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie hieronder november vr 30 groep 7: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie