FUNCTIEPROFIEL TEAMVERANTWOORDELIJKE INHOUDELIJK - PEDAGOGISCH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL TEAMVERANTWOORDELIJKE INHOUDELIJK - PEDAGOGISCH"

Transcriptie

1 1 INHOUDELIJK - DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN 1. Plaats in de organisatie De teamverantwoordelijke rapporteert rechtsreeks aan de pedagogisch directeur. Hij/zij voert zijn/haar opdrachten uit in overleg met het stafteam en overeenkomstig de richtlijnen door het directieteam bepaald. De teamverantwoordelijke heeft een brugfunctie tussen het beleid en de medewerkers. 2. Functiedoel De teamverantwoordelijke staat in voor het sturen, coachen en versterken van de pedagogische medewerkers in hun kerntaak, zowel op individueel vlak als in team. Hij/zij geeft de missie/visie binnen de organisatie mee gestalte en draagt deze mee uit naar medewerkers, doelgroepen en derden. 3. Opdrachten en verantwoordelijkheden 3.1. Beleidsmatige taken - Meedenken over en geven van advies over beleid en de uitvoering daarvan; - Mee ontwikkelen of veranderen van nieuwe of bestaande procedures ten aanzien van hulp- en dienstverlening; - Implementeren en uitvoeren van het beleid binnen de vastgestelde kwantitatieve en kwalitatieve kaders; - Actieve vertegenwoordiging in (ad hoc) werkgroepen intern en extern; - Waarmaken van de brugfunctie tussen beleid en medewerkers; - Volgen van nieuwe ontwikkelingen en tendensen inzake hulp- en dienstverlening, groepsdynamica, individuele en groepscoaching en zorgen voor transfer en follow-up in team; - Signaleren van hiaten en knelpunten op niveau van hulp- en dienstverlening Coachen en sturen Gericht op het individu: - Stimuleren en ondersteunen van de inhoudelijke ontwikkeling van de teamleden; - Aansturen en opvolgen van het functioneren van de teamleden; - Inwerken van nieuwe medewerkers uit het eigen team; - Voeren van functioneringsgesprekken met eigen teamleden; - Opvolgen van de uitvoering van de begeleidingsopdracht van eigen teamleden; - Steekproefsgewijs controleren van de uitvoering van de begeleidingsopdracht; - Inschatten van vormingsbehoefte van de medewerker.

2 2 Gericht op het team: - Procesmatig en inhoudelijk begeleiden en aansturen van het team; - Aansturen van medewerkers in kader van sensibilisering en werving Organiseren en realiseren van de hulp en dienstverlening - Actieve deelname aan het begeleidingswerk en bij bijzonderheden beslissingen/maatregelen nemen; - Coördineren van de planning de uitvoering van de hulp- en dienstverlening Kwaliteitszorg - Toezien op de geleverde kwaliteit van de hulp- en dienstverlening; - Klachten van gebruikers en pleegzorgers behandelen op aansturing van de directie; - Een constructieve bijdrage leveren op vlak van het ontwikkelen en implementeren van het kwaliteitsbeleid; - Meewerken aan de uitbouw van registratiegegevens Communicatie en overleg - Uitdragen en toelichten van de visie en het beleid van de organisatie naar medewerkers, gebruikers en pleegzorgers, verwijzers en derden Personeelsbeleid - Aanwerven van medewerkers voor eigen team, in samenwerking met directie; - Voeren van aanwerving, functionerings- en evaluatiegesprekken met medewerkers van eigen team in samenwerking met directie; - Opvolgen van de verlofplanning en permanentie Specifieke opdrachten voor teamverantwoordelijke voortraject - Matching voorbereiden, leiden en nazorg bieden; - Systematische communicatie met toegangspoort en wachtlijst; - Overleg en afstemming hebben met andere teamverantwoordelijken voortraject binnen pleegzorg Vlaanderen; - Brug zijn/linken uitbouwen met andere teams (wervingsgroep, intaketeam, selectieteam, begeleidingsteams).

3 3 DEEL 2: COMPETENTIEPROFIEL 4. Gedragscompetenties 4.1. Kerncompetenties Kwaliteitsgerichtheid Met de beschikbare middelen de best mogelijke kwaliteit bereiken en in stand houden door haalbare eisen te stellen aan het resultaat van opdrachten, diensten, van zichzelf en van anderen. Niveau 3: Laat anderen evolueren naar meer kwaliteitsbewustzijn - Staat in voor het opstellen en uitvoeren van actieplannen ter bevordering van de kwaliteit van de dienstverlening. - Staat in voor de voorlichting met betrekking tot kwaliteitszorg. - Moedigt werk van hoge kwaliteit aan. - Controleert op regelmatige basis of het beoogde kwaliteitsniveau van de dienstverlening behaald wordt. - Geeft opbouwende feedback aangaande handelingen die met een lagere kwaliteit zijn uitgevoerd. Cliëntgerichtheid Het onderzoeken van, het anticiperen op en het handelen naar noden van de interne en externe cliënt, met een hoge prioriteit voor dienstverlening en cliënttevredenheid. Niveau 3: Optimaliseert de eigen dienstverlening - Gaat zelf kritisch na op welke punten de eigen dienstverlening aan de cliënten kan worden verbeterd. - Onderzoekt gericht de noden en verwachtingen van cliënten. - Formuleert concrete voorstellen met betrekking tot het verbeteren van de eigen dienstverlening. - Neemt concrete acties naar aanleiding van specifieke feedback van cliënten. - Zet nieuwe mogelijkheden op vlak van dienstverlening meteen om in praktijk. - Onderneemt acties om de dienstverlening aan specifieke doelgroepen te optimaliseren, rekening houdend met hun specifieke behoeften (vb. beperking, allochtonen, ) Samenwerken Het bijdragen aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer er geen rechtstreeks eigen belang is, en zich coöperatief opstellen en inzetten om gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

4 4 Niveau 3: Stimuleert de samenwerking binnen de eigen dienst - Formuleert ideeën om het gezamenlijke resultaat te verbeteren. - Moedigt anderen aan om samen te werken, hun ideeën te uiten en onderling van gedachten te wisselen. - Zoekt actief naar samenwerking met anderen, stuurt gericht aan op gemeenschappelijke belangen en communiceert intensief om tot afspraken en resultaten te komen. - Bevordert de goede verstandhouding, de teamgeest en het respect voor de verscheidenheid van mensen. - Betrekt anderen bij het nemen van beslissingen die op hen een impact hebben, creëert hiervoor een draagvlak. - Zorgt ervoor dat het te behalen resultaat wordt ervaren als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Mondelinge en Schriftelijke Communicatie Het in een begrijpelijke taal overbrengen, hetzij schriftelijk, hetzij mondeling, van ideeën en meningen aan anderen. Het aanpassen van taal en terminologie aan het doelpubliek, de specifieke vraagstelling en de situatie. Niveau 3: Zorgt voor een heldere communicatie in twee richtingen - Communiceert op een authentieke en eenduidige wijze. - Richt zich tot zijn gesprekspartner en gaat regelmatig na of de boodschap door de andere correct begrepen is. - Biedt de gesprekspartner de mogelijkheid om vragen te stellen. - Geeft de gesprekspartner ruimte om zich te uiten en laat hem uitspreken. - Past de communicatiewijze aan de mogelijkheden van de gesprekspartner aan. - Stelt eenduidig leesbare documenten op, beknopt, gestructureerd en to-the-point; gebruikt een attractieve schrijfstijl. Verantwoordelijkheidszin Zich op een plichtsbewuste manier engageren om zijn takenpakket te realiseren en de gemaakte afspraken na te komen. Hierin handelen op een integere, zorgvuldige, objectieve en transparante wijze, uitgaande van de basisregels van de sociale en ethische normen. Niveau 3: Schept randvoorwaarden en levert de nodige bijdragen om vooropgestelde doelstellingen op een deontologisch correcte wijze te bereiken - Vertoont voorbeeldgedrag rond sociale en ethische normen en in het omgaan met diversiteit en spreekt anderen erop aan als ze hiervan afwijken. - Zorgt ervoor dat iedereen in de dienst op de hoogte is van de verwachte gedragsnormen door het onderwerp actueel te houden. - Zorgt voor een transparante structuur van de dienst. - Zet alles in het werk om het vooropgestelde doel op een deontologische en kwalitatieve wijze te bereiken. - Is zich bewust van het effect op anderen en de organisatie wanneer hij het vooropgestelde doel niet bereikt Specifieke competenties

5 5 Besluitvaardigheid Zich eenduidig uitspreken over een bepaald standpunt of over een bepaalde actie. Op doordachte wijze keuzes maken, knopen doorhakken en gemaakte beslissingen uitdragen. Niveau 3: Creëert een draagvlak voor beslissingen en toont zich vasthoudend - Betrekt collega s actief bij besluitvorming, vraagt terugkoppeling en streeft naar een draagvlak voor te maken keuzes. - Neemt op consequente en transparante wijze een beslissing. - Durft berekende risico s nemen en neemt ook onder druk een eenduidige beslissing. - Blijft stevig achter genomen beslissingen staan en betrekt anderen bij de uitvoering ervan. Coachen Initiatieven nemen om medewerkers te ondersteunen in hun professionele en/of persoonlijke groei. Niveau 3: Exploreert nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden en neemt verantwoordelijkheid voor het leren op organisatieniveau - Hanteert op authentieke wijze de gepaste coachingstechnieken, afhankelijk van de medewerker, de doelstellingen en de zich voordoende situatie. - Speelt in op de talenten en de ontwikkelings- en opleidingsbehoeften van medewerkers in het licht van de noden van de organisatie. - Creëert een open en lerende organisatiecultuur waarin medewerkers op een open en constructieve wijze communiceren en elkaar feedback geven. - Faciliteert kennisoverdracht binnen de organisatie. Emotionele Draagkracht Efficiënt gedrag vertonen in situaties met verhoogde complexiteit, tijds- of werkdruk of bij tegenslag, teleurstelling of kritiek. Niveau 3: Blijft kalm en rustig in complexe situaties waarin men wordt geconfronteerd met een langdurige of regelmatig wederkerende druk of met crisissituaties die de eigen opdracht overstijgen. - Blijft in moeilijke werkomstandigheden hoofd- en bijzaken onderscheiden. - Presteert goed in situaties waarin er sprake is van langdurige of zich herhalende hoge tijdsdruk, tegenslag en complicaties. - Blijft zich onder grote tijdsdruk open stellen voor meningen of opmerkingen van anderen. - Blijft in situaties van grote druk en weerstand zoeken naar een aangepaste stijl en aanpak om de vooropgestelde doelstellingen alsnog te kunnen realiseren. Innovatief vermogen Vernieuwend denken en handelen; openstaan voor kansen en mogelijkheden en deze zien op vlak van de vernieuwing van werkwijzen en/of dienstverlening.

6 6 Niveau 3: Werkt actief mee aan het verbeteren van de dienst(verlening) - Benut informatie afkomstig uit andere vakgebieden om de eigen aanpak en werking te optimaliseren. - Houdt de impact van nieuwe processen, technieken en methodes in andere vakgebieden op de eigen werking voor ogen. - Stuurt de eigen werking proactief bij in functie van wijzigingen op het niveau van de dienst. - Zoekt actief naar mogelijke verbeteringen die de eigen functie en het eigen takenpakket overstijgen. - Blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen in functie van de dienstverlening. Leiderschap Het aansturen, ontwikkelen en motiveren van medewerkers zodat ze hun doelstellingen en die van de organisatie op een correcte manier kunnen realiseren, zowel individueel als in teamverband. Niveau 2: Geeft leiding door het creëren, ondersteunen of bijsturen van processen en structuren - Schept duidelijkheid omtrent de taken, rollen en verantwoordelijkheden van de verschillende teamleden. - Zorgt voor het efficiënt inzetten van beschikbare mensen en middelen in functie van de gezamenlijke doelstellingen. - Bevordert de inzetbaarheid van medewerkers en voorziet in dit kader organisatorische randvoorwaarden voor het ontwikkelen van medewerkers. - Laat de nodige ruimte voor inspraak en betrokkenheid van medewerkers en voorziet in mogelijkheden voor communicatie en overleg binnen het team en stimuleert het gebruik hiervan. - Stuurt, indien nodig, processen en structuren bij om de efficiëntie van de werking en/of de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. - Heeft oog voor processen die remmend of faciliterend kunnen inspelen op de diversiteit binnen een team en neemt in dit kader een positief stimulerende en ondersteunende houding aan. Procesmatig handelen Toezien op en proactief bijsturen van werkzaamheden en processen ten behoeve van een goede afwikkeling van deze. Niveau 3: Anticipeert op en verbetert processen - Is in staat afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en het totaaloverzicht over de verschillende processen te bewaren. - Voelt zich verantwoordelijk voor het behaalde resultaat, hanteert een langetermijnplanning. - Anticipeert op toekomstige proceswendingen en op mogelijke belemmeringen in de voortgang van processen. - Blijft voortdurend naar verbetering van processen streven en bedenkt oplossingen voor mogelijke belemmeringen in de voortgang van processen. 5. Vaktechnische competenties

7 Diploma Bachelor/master in de sociaal pedagogische wetenschappen 5.2. Ervaring Minimaal 5 jaar ervaring 6. Werkomstandigheden - Minimaal 80% jobtijd - Meedraaien in permanentiesystemen buiten de kantooruren i.f.v. de gebruikers en pleegzorgers binnen de organisatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE ADMINISTRATIE

TEAMVERANTWOORDELIJKE ADMINISTRATIE TEAMVERANTWOORDELIJKE ADMINISTRATIE DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN Plaats in de organisatie De teamverantwoordelijke administratie rapporteert rechtsreeks aan de organisatiedirecteur. Hij/zij voert

Nadere informatie

WERVINGSMEDEWERKER. 1. Plaats in de organisatie De wervingsmedewerker rapporteert rechtsreeks aan de organisatiedirecteur.

WERVINGSMEDEWERKER. 1. Plaats in de organisatie De wervingsmedewerker rapporteert rechtsreeks aan de organisatiedirecteur. 1 WERVINGSMEDEWERKER DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN 1. Plaats in de organisatie De wervingsmedewerker rapporteert rechtsreeks aan de organisatiedirecteur. 2. Functiedoel De wervingsmedewerker staat

Nadere informatie

HOOFDSTUK 2: BASISVEREISTEN EN VOORWAARDEN. 3. Personeelsbeleid 3.2. Functieprofielen/ pleegzorgwerker PLEEGZORGWERKER

HOOFDSTUK 2: BASISVEREISTEN EN VOORWAARDEN. 3. Personeelsbeleid 3.2. Functieprofielen/ pleegzorgwerker PLEEGZORGWERKER KWALITEITSHANDBOEK HOOFDSTUK 2: BASISVEREISTEN EN VOORWAARDEN 3.2. Functieprofielen/ pleegzorgwerker Opgesteld door werkgroep i.s.m. Ascento Goedgekeurd door directieteam Geldig vanaf 01/01/2014 PLEEGZORGWERKER

Nadere informatie

PSYCHO PEDAGOGISCH MEDEWERKER BIJ MODULE PERSPECTIEF ZOEKENDE PLEEGZORG

PSYCHO PEDAGOGISCH MEDEWERKER BIJ MODULE PERSPECTIEF ZOEKENDE PLEEGZORG PSYCHO PEDAGOGISCH MEDEWERKER BIJ MODULE PERSPECTIEF ZOEKENDE PLEEGZORG DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN 1. Plaats in de organisatie De psycho pedagogisch medewerker rapporteert rechtsreeks aan de teamverantwoordelijke

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLEEGZORG GERELATEERD

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLEEGZORG GERELATEERD ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLEEGZORG GERELATEERD DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN Plaats in de organisatie De administratief medewerker pleegzorg gerelateerd communiceert rechtsreeks aan de teamverantwoordelijke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BESTUURSSECRETARIS PROJECTCOÖRDINATOR ICT

FUNCTIEBESCHRIJVING BESTUURSSECRETARIS PROJECTCOÖRDINATOR ICT FUNCTIEBESCHRIJVING BESTUURSSECRETARIS PROJECTCOÖRDINATOR ICT FUNCTIE PERSONEELSBEHOEFTEPLAN Directie: Directie Facilitair Beheer - ICT Kader: administratief Statuut: contractueel Vol-/deeltijds:38/38

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator.

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator. Programmamanager Doel van de functie: Als programmamanager bent u verantwoordelijk voor het portfolio veranderprojecten waarmee de stad een cultuuromslag beoogt i.f.v. de stadsorganisatie 3.0(*). Plaats

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg A. Doel van de functie De conservering en de restauratie van onroerend cultureel erfgoed in de provincie bevorderen door de actieve werking van de

Nadere informatie

Directeur financiën. Resultaatgebieden

Directeur financiën. Resultaatgebieden Directeur financiën Leiden van de cel financiën en overheidsopdrachten en coördineren van activiteiten, processen en medewerkers rond financiën en overheidsopdrachten (Centrale Diensten en Provinciale

Nadere informatie

Strategisch coördinator

Strategisch coördinator Strategisch coördinator Doel van de functie: Als Strategisch coördinator bent u enerzijds verantwoordelijk voor de aansturing van de strategische cel. Anderzijds neemt u zelf ook een aantal taken/projecten

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V)

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Het agentschap Zorginspectie organiseert een bevorderingsprocedure voor: TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-Generaal

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN DIENSTENCENTRUM LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke woonopvang ondersteunt de directeur in de dagelijkse leiding

Nadere informatie

Als directeur rapporteert u rechtstreeks aan de algemeen directeur. U geeft rechtstreeks leiding aan de departementshoofden uit uw directie.

Als directeur rapporteert u rechtstreeks aan de algemeen directeur. U geeft rechtstreeks leiding aan de departementshoofden uit uw directie. Directeur Doel van de functie: Enerzijds stuurt u de diensten uit uw directie aan. U draagt de verantwoordelijkheid omtrent de uitvoering van beslist beleid en coördineert de werking, waaronder de beleidsvoorbereiding,

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Communicatiespecialist ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Functiekaart Begeleider

Functiekaart Begeleider Functiekaart Begeleider 1. Hoofddoel van de functie Zorgen voor en opvoeden van kinderen en jongeren die in de leefgroep verblijven of op kamertraining zijn, samen met een team van begeleiders. Het begeleiden

Nadere informatie

Stafmedewerker financiën

Stafmedewerker financiën Stafmedewerker financiën Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële aspecten van het beleid. Plaats in de organisatie Afdeling Interne zaken Dienst Financiën Directe leidinggevende

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning Functie Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige planning B1 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke De Passant

Teamverantwoordelijke De Passant Functie- en competentieprofiel Teamverantwoordelijke De Passant Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking De Passant Plaats in de organisatie Teamverantwoordelijke Situering van de dienst

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een breed domein. Resultaatsgebieden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Brugfiguur kinderkansen

Brugfiguur kinderkansen Brugfiguur kinderkansen (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als brugfiguur kinderkansen begeleid en ondersteun je kwetsbare gezinnen / ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar, met als doelstelling het versterken

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

Competentieprofiel. Verpleegkundige

Competentieprofiel. Verpleegkundige Competentieprofiel Verpleegkundige Overzicht competenties Flexibel gedrag Inlevingsvermogen Integriteit Kwaliteitsgerichtheid Probleemanalyse Samenwerken Sociabiliteit Stressbestendigheid Vakgerichtheid

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool FUNCTIEDOEL Het coördineren van de werkgroep vorming en begeleiding om de kwaliteit van de brevetopleidingen en de voortgezette

Nadere informatie

diensthoofd Catering, Zalen en Events

diensthoofd Catering, Zalen en Events Functiehouder Functie: Graad: Salarisschaal: Niveau: Functiecode: Departement: Hoofddepartement: DES/0014 B1 B1 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B2 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B3 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE Niveau

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Werven Mobiliteit en openbaar domein Mobiliteit en openbare

Nadere informatie

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel.

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel. Functietitel: Projectbeheerder De projectbeheerder is verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van een hem/haar toegewezen project en oproep en is daarvoor aanspreekpunt voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) generiek profiel Doel van de functie: Als maatschappelijk werker in het Welzijnshuis Roeselare bied je psychosociale hulp en verleen je informatie, advies en concrete ondersteuning

Nadere informatie

Diensthoofd burgerzaken

Diensthoofd burgerzaken Diensthoofd burgerzaken (Niveau C4-C5) Doel van de functie: Als diensthoofd burgerzaken coördineer je de verschillende projecten en processen van het team burgerlijke stand in functie van de dienstverlening

Nadere informatie

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 1. BELEIDSONDERSTEUNEND WERKEN Beleidsondersteunend werken is het verwerken van alle relevante informatie in duidelijke, overzichtelijke

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

1. Operationeel leidinggeven: aansturen, opvolgen, motiveren en ondersteunen van de dienst Aankopen. Dit houdt onder meer in:

1. Operationeel leidinggeven: aansturen, opvolgen, motiveren en ondersteunen van de dienst Aankopen. Dit houdt onder meer in: Diensthoofd Aankopen (Niveau B4-B5) Doel van de functie: Als diensthoofd ben je verantwoordelijk voor de dienst Aankopen, die instaat voor het opvolgen van de wettelijke en administratieve procedures en

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Doel van de functie: Vanuit het proceseigenaarschap strategisch afstemmen, uitvoeren, optimaliseren en vorm geven van het evenementenbeleid in Stad Roeselare.

Nadere informatie

Taken en verantwoordelijkheden op het vlak van dienstverlening t.a.v. cliënten:

Taken en verantwoordelijkheden op het vlak van dienstverlening t.a.v. cliënten: FUNCTIEBENAMING: PLAATS IN HET ORGANOGRAM FUNCTIEWAARDERING: SCHULDBEMIDDELAAR Werkt onder leiding van de secretaris, B1 - B3 HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE: De schuldbemiddelaar is verantwoordelijk voor de

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Diensthoofd Infrastructuur en Mobiliteit

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Diensthoofd Infrastructuur en Mobiliteit FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Diensthoofd Infrastructuur en Mobiliteit Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Diensthoofd Infrastructuur en Mobiliteit A1a A2a A3a Visie De gemeente

Nadere informatie

Teamcoach onderhoud openbaar domein (C4-C5)

Teamcoach onderhoud openbaar domein (C4-C5) Teamcoach onderhoud openbaar domein (C4-C5) Doel van de functie: Als teamcoach coördineert en leidt u uw team teneinde bij te dragen tot de organisatiedoelstellingen (i.e. de realisatie van de missie)

Nadere informatie

HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT

HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT 1 COMPETENTIEFICHE C1-C3 EN C4-C5 LEIDINGGEVEND HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT INTERN FORMULIER WZC IMMACULATA OCMW EDEGEM Leiding geven Op gestructureerde wijze prestaties opvolgen zowel op kwantitatief als

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige Communicatie B1 B2 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functiebeschrijving bibliothecaris nr 520/01

Functiebeschrijving bibliothecaris nr 520/01 1/5 Functiebeschrijving bibliothecaris nr 520/01 Technische Fiche Via aanwerving: contractueel Tijdsregime: voltijds Weddeschaal: A1a-A2a-A3a Afdeling: Vrije Tijd Dienst: Bibliotheek Functietitel: bibliothecaris

Nadere informatie

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon* adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon*  adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek Screening van de individuele dienstverlener in de pijler advies / advies Internationaal ondernemen / strategisch advies in het kader van de maatregel kmo-portefeuille Sjabloon van het onderzoeksverslag

Nadere informatie

Functiebeschrijving diensthoofd Stadsmarketing en communicatie

Functiebeschrijving diensthoofd Stadsmarketing en communicatie Functiebeschrijving diensthoofd Stadsmarketing en communicatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Diensthoofd Interne ondersteuning Stadsmarketing en communicatie

Nadere informatie

Manager service centrum

Manager service centrum Manager service centrum Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen: 1 e evaluator: 2 e evaluator: Naam functiehouder Datum + Handtekening: 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE EN TAKENPAKKET 1. Context

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

1. FUNCTIEOMSCHRIJVING

1. FUNCTIEOMSCHRIJVING 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING PLAATS IN DE ORGANISATIE Organigram Medewerker Leidinggevende Stafmedewerker Directie Rapporteert aan afdelingsdirecteur RESULTAATSGEBIEDEN Bemiddelen Herstellen Externe contacten

Nadere informatie

Stafmedewerker gezinszorg

Stafmedewerker gezinszorg Stafmedewerker gezinszorg 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager.. Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s Neemt deel aan het overleg met de BBP

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

Beleidsmedewerker Groen

Beleidsmedewerker Groen Beleidsmedewerker Groen B4-B5 Doel van de functie: Je coördineert en geeft vorm aan het groenbeleid van de stad. Je werkt actief mee aan de implementatie van het groenbeleidsplan. Samen met het team beleidsontwikkeling

Nadere informatie

Profielschets Locatiedirecteur Koningin Beatrixschool

Profielschets Locatiedirecteur Koningin Beatrixschool Profielschets Locatiedirecteur Koningin Beatrixschool Het bestuur van de St. School met de Bijbel draagt de verantwoordelijkheid voor twee Haagse scholen en twee peuterspeelzalen/voorscholen: sinds 1883

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE

Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiegegevens Functie: DIR/0028 directeur real estate Periode van - tot: 15/03/2015 - Graad: A5a Salarischaal: A5b A5b Niveau: Niveau A Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiecode: directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

ROL beschrijving : MANAGEMENT Directeur A4a-A4b

ROL beschrijving : MANAGEMENT Directeur A4a-A4b ROL beschrijving : MANAGEMENT Directeur A4a-A4b Directeur personeel en organisatie Directeur vrijetijdsbeleving Directeur burgerzaken, sociale zaken en preventie Wat is het doel/de bestaansreden van de

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

bestuurssecretaris GIS/specialist Geo-ICT Salarischaal: A1a HOGER ONDERWIJS LT EN UNIVERSITAIR ONDERWIJS A1b A2a Benoemingscode: 20 contractueel

bestuurssecretaris GIS/specialist Geo-ICT Salarischaal: A1a HOGER ONDERWIJS LT EN UNIVERSITAIR ONDERWIJS A1b A2a Benoemingscode: 20 contractueel Functiegegevens Functie: bestuurssecretaris GIS/specialist Geo-ICT Graad: A1a Salarischaal: A1a HOGER ONDERWIJS LT EN UNIVERSITAIR ONDERWIJS A1b A2a Niveau: niveau A Benoemingscode: 20 contractueel Functiecode:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. bestuurssecretaris Omgevingsvergunning

FUNCTIEBESCHRIJVING. bestuurssecretaris Omgevingsvergunning FUNCTIEBESCHRIVING bestuurssecretaris Omgevingsvergunning FUNCTIEDOEL Milieutechnische beoordeling en behandeling van de ingediende omgevingsvergunningsdossiers in eerste aanleg (deputatie of college van

Nadere informatie

Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE DOEL VAN DE FUNCTIE : De teamverantwoordelijke heeft vanuit voeling met het basiswerk, de leidinggevende opdracht : - de taken en verantwoordelijkheden van het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument.. Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE HONDENMEESTER C Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling Functiebeschrijving Stafmedewerker beleidsafdeling Functiefamilie beleidsthemabeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening HRM20141021_FB_stafmedewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever departement Informatie en Communicatie, C1-C3 Doel van de functie - Instaan voor een professionele grafische

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Celhoofd communicatie

Functiebeschrijving: Celhoofd communicatie Functiebeschrijving: Celhoofd communicatie Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen 1 e evaluator: 2 e evaluator: Naam functiehouder: Datum + Handtekening 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE EN

Nadere informatie

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk.

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk. COMPETENTIEPROFIEL COACH BEGELEIDING MODULES PSYCHO-EDUCATIEPAKKET DEMENTIE EN NU De coach van Dementie en nu is hij/zij die de vormingssessies begeleidt voor een groep mantelzorgers van personen met dementie.

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend Graad: medewerker C1-C3 Versie: 21_08_2018 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur (ingenieur)-directeur afdelingshoofd teamleider/diensthoofd medewerker

Nadere informatie

Begeleiden van de cliënt van waar hij is naar waar hij wil zijn, een dynamische interactie

Begeleiden van de cliënt van waar hij is naar waar hij wil zijn, een dynamische interactie De resultaatsgebieden beschrijven de belangrijkste domeinen waarop van de functiehouder resultaten verwacht worden. Het gaat hierbij om de permanente en belangrijkste resultaatgebieden die samen minstens

Nadere informatie

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw I. IDENTIFICATIE Titel: Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw II. ORGANOGRAM Schatbewaarder Directeur

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie