PROGRAMMA ( O = ontbijt, L = lunch, D = diner)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA ( O = ontbijt, L = lunch, D = diner)"

Transcriptie

1 Primeur Select Reis 17 daagse groepsrondreis 2011/2012 Vertrek 15 november 2011, 06 december 2011 en 08 februari 2012 Bemind èn Ongerept Thailand! Een Thailand en Dubai rondreis waarbij u het verschil ziet! Thailand, de meest populaire vakantiebestemming van Azie. En niet ten onrechte. Maar weinig landen bieden zoveel cultuur en afwisseling als het Land van de Glimlach. VakantieXperts Brinkman Travel biedt u een goed gebalanceerde rondreis met tal van hoogtepunten. Het levendige Bangkok dat zich inmiddels heeft ontpopt als een der meest populaire steden ter wereld, de mystiek van de River Kwai, het onbedorven oosten met zijn waarlijk schitterende natuur en eindeloze panorama s. We gaan verder noordwaarts en doen prachtige ervaringen op en verblijven in Chiang Mai, de roos van het noorden. Ook een bezoek aan de koningsstad Sukothai met zijn indrukwekkend verleden. We reizen verder naar het oosten waar u kennis maakt met het echte Thailand, waar u door een niet toeristisch boerendorp fietst en waar u op bezoek gaat bij diverse Thaise families die elk, nog op geheel tradtitionele wijze, een ander ambacht uitoefenen. Ook neemt u deel in de middle of nowhere aan een BBQ bij een boerenfamilie! Vervolgens gaan we verder langs de grens met Laos en volgen deels de Mekong River, de op 11 na langste rivier ter wereld. Op het einde van de Thailand reis rusten we enkele dagen uit op het kilometers lange zandstrand van Cha Am. Hierna vertrekken wij naar Dubai waar wij twee dagen zullen verblijven. Het is de snelst groeiende stad ter wereld, waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden. Kunstmatig aangelegde eilanden in de vorm van palmbomen of skiën midden in de woestijn. U kunt het zo gek niet bedenken of het is in Dubai aanwezig. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam. Niet onbelangrijk is dat echt alles aanwezig is. Strand, zee, heel veel tax-free winkelgelegenheden en een bruisend nachtleven. PROGRAMMA ( O = ontbijt, L = lunch, D = diner)

2 Dag 01 Vlucht naar Bangkok Vertrek naar Bangkok. Vanuit Twente Enschede vertrekken wij met de Brinkman bus naar het vliegveld van Dusseldorf, waar wij zullen vliegen met de lijndienst van Emirates Airlines via Dubai naar Bangkok. Dag 02 Bangkok (D) Na aankomst transfer naar het 4 sterren Furama Silom hotel. Dit onlangs volledig gerenoveerde hotel ligt midden in het hartje van Bangkok met winkels, markten en restaurants in de directe omgeving. Het populaire Silom Village ligt op slechts 5 minuten lopen. Uw kamer is volledig nieuw (februari 2011), zeer ruim en voorzien van een flatscreen televisie, kluisje, minibar, prachtig ingerichte ruime moderne badkamer en vanzelfsprekend airco. Het grote zwembad, dat op de hoogste verdieping is gelegen, is een ware topper. Niet alleen is het hier heerlijk relaxen maar u heeft tevens een grandioos uitzicht over de metropool Bangkok! In de namiddag gaan we per traditionele Thaise Tuk Tuk (open driewieltaxi) naar de rivier en maken we per longtailboot een tocht door de smalle kanalen van Bangkok. Het is meteen een goede kennismaking want we zien oud en modern Bangkok naast elkaar. Ook zien we prachtige paleizen, tempels en krijgen een goede indruk van wat zich zoal op en langs de waterkant allemaal afspeelt. Rond 17:30 zijn we weer terug bij ons hotel. In de avond een voortreffelijk welkomsdiner bij het zwembad (op de 17 e verdieping) met een indrukwekkend uitzicht over Bangkok. Overnachting in het Furama Silom Hotel * * * *. Dag 03 Bangkok FIETSEN en KOKEN en BANGKOK tour in de TROPEN! ( O, L) Thais koken kan overal! Maar tijdens deze excursie kookt u niet in een restaurant of een volledig ingerichte kookschool, nee, gewoon met heel eenvoudige middelen in de "middle of nowhere" niet ver van de bewoonde wereld vandaan. Een wel zeer bijzondere ervaring en zult u versteld staan van het bijzonder smakelijke resultaat! U vaart naar Ban Krachau, net even buiten het centrum van Bangkok gelegen. Hier staan de fietsen voor u klaar en fietst u door een schitterend gebied. Een heerlijk relaxt tochtje waarbij u niet veel auto s zult tegenkomen. De tocht is mooi! U ziet traditionele houten woningen, palmen, bananen en orchideeen en kinderen wuiven u toe. Vervolgens fietsen we naar een bijzondere plek waar we gewoon in de middle of nowhere beginnen aan onze kookochtend.

3 Op eenvoudige pitjes en met eenvoudige keukengereedschappen gaat u zien dat we samen, in een zeer korte tijd, een voortreffelijke maaltijd gaan bereiden. Het bezig zijn en de unieke Aziatische geuren, welke deze ochtend prettig doordringen, de rustige omgeving en de Thaise warmhartigheid evenals de Thaise humor maken deze ochtend tot een ware belevenis. Het is typisch Thais waarbij u zult zien dat er voor de echte Thaise keuken geen dure hulpmiddelen hoeven worden aangeschaft! De eenvoud van de bereiding siert de maaltijd! Nadat we samen hebben gekookt en wat we gemaakt hebben ook samen hebben genuttigd, eindigt deze kooksessie en fietsen we weer terug naar het beginpunt. Hierna bezoeken we de bezienswaardigheden per openbaar vervoer zodat u echt een goed beeld krijgt over het dagelijkse leven van de Bangkokians. Zo maakt u o.a. een tocht per publieke taxiboot en zult u zich midden tussen de lokale Thais bevinden. Zo ook bijvoorbeeld een rit per Sky Train, een der meest luxeuze openbare vervoermiddelen ter wereld. Lang hoeft u niet te wachten want ze gaan om de 4 minuten. Vanuit de Sky Train heeft u overigens een mooi uitzicht over Bangkok. We bezoeken China Town. Hier wandelt u door een wirwar van steegjes en bezoeken we ook de Chinese markt met zijn talloze kruiden, opzienbarende etenswaren en vele andere snuisterijen. Overal is het een drukte van belang. U ziet de vele theepakhuizen en de typische rood/gele goudwinkels. Vervolgens een wandeling over de grootste groente en fruitmarkt in Thailand welke nooit sluit en dus dag en nacht geopend is. Daarna verder naar de meest belangrijke bezienswaardigheid in Thailand, de Grand Palace met zijn Wat Phra Keo tempel, ook de meeste vereerde plek in Thailand. Hierna keren wij terug naar het hotel. De avond is ter vrije besteding. In de avond komt het uitgaansleven op gang. Een bezoek aan bijvoorbeeld de wereldse show, met meer dan 150 acteurs, van Siam Niramit is zeker een aanrader.

4 De talloze restaurants, van heel eenvoudig tot super de luxe, nodigen uit voor een perfect diner. En dan zijn er natuurlijk de talrijke pubs met live bands uit binnen en buitenland, de jazz cafe s met live jazz muziek en niet te vergeten de megadisco s die dagelijks duizenden bezoekers trekken. Het zal snel duidelijk zijn waarom Bangkok de meest levendige stad ter wereld wordt genoemd! Dag 04 Bangkok Rotfai Talad - Drijvende Markt - River Kwai (170 km) ( O, L) Na het ontbijt verlaat u Bangkok en bezoekt u als eerste het zogenaamde Talad Rotfai Mae Klang" (Mahachai) stationnetje. Hier loopt de spoorlijn dwars door een lokale markt. De spoorweg is dan ook helemaal dichtgebouwd met parasols, manden, kisten etc. Komt er een trein aan, dan worden de parasols snel afgebroken, de manden, kisten en karren aan de kant geschoven en de "Thaise Intercity" kan probleemloos passeren. Een prachtig, en voor onze begrippen, ongekend en fotogeniek schouwspel. Vervolgens gaat u verder naar Damnern Saduak waar u een bezoek brengt aan de nog grootst drijvende markt van Thailand. Het laatste stuk doen we per longtailboot zodat we al varend op de markt zullen arriveren. Het is een prachtig en kleurrijk schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen. Vervolgens verder naar Kanachanaburi waar we aan de rivier zullen lunchen. Daarna gaat u aan boord van de beruchte Death Railway Train en maken we een 45 minuten durende tocht over de dodenspoorweg. De tocht is een ware belevenis, zeker wanneer de trein zich schoorvoetend over het zogenaamde bamboeviaduct voort beweegt. In de namiddag arriveren we bij het River Kwai Village Hotel * * *. In de avond diner in het hotel dat zal worden opgeluisterd met muziek en dansen van de Hmong people welke afkomstig zijn uit Birma.

5 Dag 05 River Kwai Ayuthaya ( 140 km) / slaaptrein Chiang Mai (O, L, Dinerbox) Na het ontbijt bezoeken we de Bridge on The River Kwai en de erebegraafplaats. Vervolgens verlaat u de River Kwai en rijden we richting Ayuthaya, de oude hoofdstad van Thailand. Eens behoorde Ayuthaya tot een der meest machtigste steden in Z.O. Azie. De stad was bezaaid met tempels en paleizen en is benoemd tot werelderfgoed. We bezoeken het Bang Pa Inn, de zomerresidentie van het koningshuis. In dit mooi aangelegde park zien we een collectie van diverse paleizen zoals o.a. Victoriaans, Chinees, Zwitsers en natuurlijk Thais. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna een bezoek aan de Wat Chai Wattanaraan, die met zijn prestigieuze ligging aan de rivier, tot een der mooiste tempels van heel Azie genoemd kan worden. In de avond gaan we per slaaptrein (2 e klas airco) naar Chiang Mai. Aan boord wordt een dinerbox geserveerd. U zult ervaren dat een treinreis in Thailand een leuk en apart avontuur betreft! Dag 06 Chiang Mai (O, D) In de vroege ochtend arriveren we in Chiang Mai en gaan we na aankomst meteen door naar het Furama Chiang Mai Hotel. Hier staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor ons klaar. Daarna heeft u een paar uur tijd om lekker op te frissen en wat te relaxen. In de vroege middag rijden we de bergen in en bezoeken we een der mooiste tempels van Noord Thailand, de Wat Phra Doi Suthep. Niet alleen de tempel is erg mooi, maar hiervandaan genieten we tevens van een prachtig uitzicht over Chiang Mai en zijn groene valleien. Aansluitend een bezoek aan de handicrafts van Chiang Mai en we maken o.a. een stop bij een parasolfabriekje waar we zien hoe parasols nog handmatig worden beschilderd. In de namiddag zijn we weer terug bij ons hotel. s Avond genieten we van een typisch Noord Thais Kantoke diner met muziek en dansen uit Noord Thailand. Overnachting in het Furama Chiang Mai hotel * * * *

6 Dag 07 Chiang Mai ( O, L ) Na het ontbijt bezoeken we het olifantenkamp van Chiang Dao, het mooiste olifantenkamp in Thailand. Nadat we over de hangbrug zijn gelopen zien we hoe deze jumbo s een verfrissend ochtendbad nemen. Daarna laat men ons zien hoe olifanten bij zware jungle werkzaamheden kunnen worden ingezet. Uiteraard klimmen we op de rug van een olifant en maken we een 1 uur durende trekking door de Thaise jungle. Vervolgens nemen we plaats op een bamboevlot en zakken we de rivier af. We zullen volop genieten van de rust en geluiden van de Thaise jungle. Aansluitend lunchen we op een orchideeën boerderij. De middag is ter vrije besteding en het is zeker leuk om zelf op ontdekking te gaan in het levendige Chiang Mai. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan de avondmarkt! Dag 08 Chiang Mai Sukothai ( 310 km) (O) We verlaten Chiang Mai en rijden via een imposant berggebied naar Sukothai, een stad die van 1238 tot 1350 als hoofdstad fungeerde en waar we later op de dag zullen arriveren. De eerste stop maken we bij de Baan Thung Kwiang markt. Deze markt staat bekend om zijn honderden soorten kruiden en gebakken en gebraden insecten. En dat niet alleen, alles wat springt, beweegt, kruipt, vliegt en/of zich op een andere manier voortbeweegt wordt hier wel te koop aangeboden. Het is dan ook een markt voor de lokale bevolking die ook heden ten dage nog gewend zijn aan deze culinaire lekkernijen. Rond de middag arriveren we bij het Sukothai The Legendha en is de middag ter vrije besteding. U kunt lekker relaxen bij het mooie zwembad of op ontdekking gaan in de oude koningsstad Sukothai, de bakermaat van het eens zo machtige Siam (toenmalige naam van Thailand). Overnachting in het Sukothai The Legendha * * * / *

7 Dag 09 Sukothai Dan Sai ( 220 km) (O, L ) Na het ontbijt bezoeken we het Sukothai Historical Park dat in zijn geheel onder het UNESCO werelderfgoed valt. De naam Siam werd in 1939 veranderd in de naam Thailand. Van 1238 t/m 1350 fungeerde Sukothai als hoofdstad. Onder leiding van Koning Ramkhamheang, die zijn vader op 19 jarige leeftijd opvolgde, was Sukothai een welvarende stad. Ramkhamheang was een goed staatsman, bestuurder en wetgever maar maakte zijn naam ook waar als amoureuze koning. Ramkhamheang wordt gezien als de grondlegger van de Thaise taal. In 1292 omschrijft hij in een inscriptie de gunstige omstandigheden van Sukothai, zoals een vruchbare bodem, overvloed aan voedsel, vrije handel, een verbod op de slavernij en rechten op een erfdeel. Ramkhamheang, een naam die staat voor Ram de dappere was in zijn tijd een machtig tactisch opperbevelhebber.. In de oude stad, gelegen in het Historical Park die we bezoeken, geven de overblijfselen duidelijk de rijkdommen van weleer aan. We zien de immense Boeddhabeelden en krijgen een goede indruk van de enorme omvang van de tempels en paleizen uit die tijd. Het park is keurig onderhouden en is tevens een aantal malen per jaar een ontmoetingsplaats voor duizenden monniken die o.a. met het Loy Krathong feest (lichtjes feest) hier bij elkaar komen. Na dit bezoek rijden we naar het mooi gelegen Rain Forest Resort waar we de lunch zullen nuttigen. Daarna gaan we via een imposant berggebied, met schitterende panorama s, verder naar Dan Sai. Bij een typisch Thais koffietentje maken we een stop en kunnen we genieten van een adembenemend uitzicht. In de loop van de middag arriveren we bij het Phu Pha Nam Resort. Dit resort is gebouwd op de top van een berg en hiervandaan hebben we een prachtig uitzicht over de nabijgelegen berggebieden. Overnachting in het Phu Pha Nam Resort * * *

8 Dag 10 Dan Sai Loei ( 78 km) ( O, L ) Na het ontbijt heeft u volop de tijd om te relaxen in het resort. Het resort is vanwege de aanwezigheid van vele dieren heel bijzonder te noemen. Zo ziet u de neushoornvogels, de papegaaien en witte en zwarte zwanen. In het dal van het resort leven vele andere dieren zoals buffalo s, herten, wilde zwijnen, paarden, struisvogels en nog een aantal andere dieren. Om 12:00 uur verlaten we het resort en rijden we richting Loei. We rijden 65 km door de bergen via de zogenaamde bloemenweg. Links en rechts zien we bloemkwekerijen. Hier wordt jaarlijks, in januari, het bloemenfestival gehouden. Na ongeveer een uur rijden arriveren we bij het bergmeer van Huay Krating en gaan we op een huisjesraft een dobbertocht op het meer maken en zullen we op het water onze lunch nuttigen. Een zogenaamde longtailboot sleept het raft, volledig gemaakt van natuurmaterialen, naar het midden van het meer waar we al dobberend en in alle rust zullen genieten van de prachtige bergachtige omgeving die hier ook wel het klein Zwitserland van Thailand wordt genoemd. Moeten we even naar het toilet, dan hijsen we het groene vlaggetje en komt een klein bootje ons ophalen en weer terugbrengen. Willen we iets extra s te drinken bestellen, dan hijsen we weer het vlaggetje en weer komt het bootje met gekoelde drankjes. Je zou er bijna een spel van kunnen maken. Daarna is het een half uurtje rijden naar het provinciale stadje Loei (spreek uit Leuj), genoemd naar de gelijknamige provincie. Hier komen nog niet zo heel veel westerse toeristen en het is hier dus nog echt puur Thailand. In de avond zijn er genoeg leuke en mooie restaurants, met leuke live muziek, om heerlijk te eten. Overnachting in het Amari Loei Palace Hotel * * * Dag 11 Fietsen en BBQ in Wang Saphung, exclusief voorbrinkman Travel ( O,L, D ) Een bijzondere dag staat ons te wachten! Rond 10:30 uur vertrekt u naar het boerenplaatsje Wang Saphung dat 20 km ten zuiden van het stadje Loei is gelegen. Na aankomst stappen we op de fiets en gaan we door het dorp en langs de landerijen fietsen hetgeen een hele belevenis is. In dit niet toeristische dorp zijn wij namelijk de belevenis! We bezoeken diverse Thaise families, een familie die bijvoorbeeld op eenvoudige wijze Thaise nagerechten vervaardigt.

9 Ook bezoeken we een typisch en traditionele boerenwoning. Een ander hoogtepunt is een stop bij de oude dames van het dorp die hier nog dagelijks op traditionele wijze katoen klossen (weven) op dezelfde manier zoals het ambacht al eeuwen lang handmatig wordt uitgevoerd. Verder zijn de vele traditionele houten woningen voor ons heel fotogeniek en overal worden we vriendelijk begroet. Het is duidelijk dat de Thai er hier een geheel andere levensstijl op na houdt! De bijzonder relaxte en zeker ook leerzame fietstocht duurt ongeveer, alle stops meegerekend, 2,5 uur (voor degenen die niet kunnen fietsen wordt ander vervoer geregeld, zijn er de zogenaamde I-Sarn Tuk Tuk s). Vervolgens lunch in een restaurant dat omgeven is door rubberplantages. Na de lunch bezoeken we de Baan Wang Saphung School en worden we rondgeleid door enkele klaslokalen. De meer dan 600 Thaise kinderen, allen in keurig uniform en goed geknipt, zullen ons vriendelijke begroeten en ook heel nieuwsgierig zijn (interactie is soms mogelijk, bijvoorbeeld voetballen.) En we kunnen natuurlijk heel goed zien hoe het er op een echte Thaise school aan toe gaat en dat is heel anders dan in Nederland. Daarna wandelen we even over de lokale markt en omdat hier bijna geen toeristen komen zul je zien dat de Thais erg graag met ons op de foto willen. Daarna gaan we verder naar een Thaise boerderij waar we een BBQ zullen nuttigen. De boerderij ligt werkelijk in de middle of nowhere en heeft geen elektriciteit maar is zelfvoorzienend. Hier worden o.a. ananassen, chilipepers en nog wat andere zaken verbouwd en is er een grote aanplant van agarbomen (soort olie welke o.a. voor parfum wordt gebruikt). Na aankomst maken we, samen met de Thaise boerenfamilie een wandeling over de boederij gepaard met uitleg en zien we ook de kippen en eenden. Daarna genieten we van de zonsondergang en worden de kaarsen, fakkels, kampvuur en BBQ ontstoken.

10 De sfeer is heel uniek en de kans is tevens groot dat we honderden sterren zullen zien. Op het menu staan o.a. kip, varkensvlees, heerlijke vis, salades en krokant gebakken aardappeltjes. Om de bezoekjes aan de boerderij zo gastvrij mogelijk te houden zijn tijdens de BBQ alle drankjes inbegrepen en kunnen we kiezen uit rode of witte wijn, bier, softdrinks, water en Thaise whisky. Na de BBQ gaan we op een bijzondere manier weer terug naar onze minivan en zijn we rond 22:00 uur weer bij ons hotel. Let op! Tijdens weekenden, vakanties en/ of feestdagen kan de school niet worden bezocht (schoolvakanties zijn in de maand april en vanaf 1 oktober tot medio november). Overnachting in het Amari Loei Palace Hotel * * * Dag 12 Loei Chiang Khan - Nong Khai ( 180 km ) ( 0, L ) Na het ontbijt rijden we verder naar Chiang Khan, een bijzonder leuk en authentiek dorp waar bijna alle huizen nog van hout zijn. Het is erg leuk om hier even doorheen te dwalen. Chiang Khan beschikt over zeer oude guesthouses die meer dan 100 jaar oud zijn. Deze zijn volledig van teakhout en ademen een sfeer van lang vervlogen tijden. Ze zijn zeer goed onderhouden, uiterst fotogeniek en kan men zien als intieme architectonische juweeltjes. Veel huizen liggen aan de rivier en hebben een prachtige ligging en uitzicht op de bergen van Laos. We maken een 1 uur durende boottocht over de Mekong River en varen langs de oevers van Laos hetgeen hier is toegestaan. Met een beetje geluk zien we hoe buffels en koeien een verfrissend bad in de rivier nemen. Lunch in een lokaal restaurant. Vervolgens rijden we verder naar Nong Khai en volgen we de rivier waarbij we van tijd tot tijd van mooie panorama s genieten. In Nong Khai brengen we een bezoek aan de Sala Keaw Ku beeldentuin. In deze tuin zien we een enorme collectie imposante beelden, waarvan sommigen meer dan 35 meter hoog, welke een mix tussen het hindoeisme en boeddhisme ten toon spreiden. Het is daarom dat vele boeddhisten eigenlijk niet goed raad weten met deze, enigszins bizarre beelden. Dat het stuk voor stuk kunstwerken zijn staat wel vast. Een bezoek aan deze tuin is dan ook zeker de moeite waard. De meeste beelden zijn in de jaren 70 gemaakt door de monnik Luang Pa Bunleua Surirat. Tijdens zijn werkzaamheden installeerde hij torenhoge luidsprekers en was voor hem Donna Summer zijn favoriete zangeres, met de toenmalige wereldhit Hot Shot als zijn favoriete nummer! Inmiddels leeft de monnik zelf al jaren niet meer bij deze kunstwerken en zou zijn uitgeweken naar Laos waar hij zou zijn overleden. Zijn werkzaamheden worden door volgelingen tot op de dag van vandaag nog steeds voortgezet waardoor deze imposante collectie zich meer en meer uitbreidt! Overnachting in het Nong Khai Grand Hotel * * *

11 Dag 13 Udon Thani Cha Am ( O ) Transfer naar de luchthaven van Udon Thani (45 minuten) voor de vlucht naar Bangkok (08:45 / 09:50). Aansluitend transfer naar het Cha Am Methavalai hotel * * * / * waar we de laatste 2 nachten zullen verblijven, vlakbij het strand. Overnachting in het Methavalai Hotel Dag 14 Cha Am ( O ) Ter vrije besteding. Het strand in Cha Am is het langste witte zandstrand van Thailand. Het nodigt dan ook uit om lange wandelingen te maken of een rustig plekje op te zoeken om een goed boek te lezen met het geluid en de geur van de zee en genieten van de tropische zon.. Hua Hin en Cha-Am zijn twee rustige badplaatsen, op slechts enkele kilometers van elkaar gelegen. In tegenstelling tot Pattaya, aan de andere zijde van de Golf van Thailand, hebben deze badplaatsen niet de nadelen van de grotere toeristische plaatsen, maar hebben toch zeer veel moois te bieden! Uiteraard zijn er ook tal van watersportfaciliteiten beschikbaar. Hua Hin, de grootste van de twee, beschikt zelfs over een extra attractie in de vorm van een traditionele vissershaven, die zeer de moeite waard is om te bezoeken. Het spreekt voor zich dat u daar op culinair gebied niets tekort zal komen. Er zijn talloze uitstekende en zeer voordelige visrestaurants te vinden. Ook staan er een groot aantal Europese restaurants tot uw beschikking. In dit gedeelte van Thailand is de natuur werkelijk adembenemend. Methavalai Hotel * * * / *

12 Dag 15 Cha Am Bangkok luchthaven ( 165 km) vlucht Dubai ( O) In de vroege ochtend Transfer naar Bangkok airport voor uw vlucht naar Dubai. Hope to see you soon in Siam! Dhow Cruise Diner Dubai Om uur vliegen wij met Emirates Airlines van Bangkok naar Dubai, aankomst: uur lokale tijd. Hierna een transfer naar ons centraal gelegen hotel. Middag en avond vrij te besteden. Tip: Om uur kunt u deelnemen aan een Dhow Cruise, een traditionele houten Dhow waarop u kunt genieten van een heerlijk diner en de prachtige Skyline van Dubai kunt bewonderen. Dag 16 Dubai ( O) Ter vrije besteding Het hotel beschikt over een gratis busdienst naar een strand in Dubai alsmede naar een winkelcentrum. Verder kunt u ook enkele tours maken zoals bijvoorbeeld: Bustour met Engels sprekende begeleiding waarbij u een aantal hoogtepunten van Dubai ziet. Zo leert u in een halve dag Dubai goed kennen! Desert Safari met avondeten tour, u vertrekt met een vier-wiel aangedreven voertuig (Jeep) naar de mysterieuze woestijn door de zandduinen voor een magisch avond uit! Onderweg ziet u kamelen en de prachtige zonsondergang. Aangekomen bij de bedoeien-tent kunt u genieten van een heerlijk diner, een optreden van een buikdanseres, kamelenritje of laat u uw hand beschilderen met een henna tekening.

13 Dag 17 Dubai- Dusseldorf-Enschede ( O,L) Vandaag vliegen wij terug naar Dusseldorf met Emirates Airlines aankomst: uur in de avond waar de Brinkman bus klaar staat om ons naar Enschede terug te brengen, het einde van een mooie rondreis! 17 daagse groepsrondreis incl.vluchten Hotels, maaltijden, excusrsies zoals genoemd in het programma. Onze vertrekdata: 15 november 2011: 2 pers.kamer: p.p 06 december pers.kamer: p.p 08 februari pers.kamer: p.p Toeslag 1 pers.kamer: op aanvraag Minimum aantal deelnemers per reis: 16. Annuleringstermijn wegens onvoldoende deelname: 60 dagen voor aanvang van deze groepsrondreizen. INCLUSIEF VELE EXTRA S IN DEZE UNIEKE GROEPSREIS: * Alle transfers en excursies zoals genoemd in het programmma * Alle transport per deluxe touringcar met airco en toilet in Thailand * Nederlandstalige reisleider vanaf Enschede tot Enschede! * Engels sprekende Thaise gids tijdens de Thailand rondreis * 14 overnachtingen in goede middenklasse accomodaties *Dagelijks ontbijt * Lunch 8 maal (warme lunch) * Diner 6 maal waaronder een dinerbox in trein 1 maal * BBQ special op dag 12, de BBQ is inclusief alle drankjes (water/softdrinks/bier/witte en rode wijn / whisky * Vliegticket economy class Emirates Airlines Dusseldorf-Dubai-Bangkok-Dubai-Dusseldorf * Tijdens de vluchten met Emirates Airlines worden maaltijden en dranken incl. geserveerd * Vliegticket Udon Thani Bangkok EXCLUSIEF Entrée gelden Thailand 22,-- p.p Fooien Thailand (richtlijn ca 40,-- pp is voor chauffeur, gids, kamermeisjes, bellboys enz.) Alle overige, niet genoemde maaltijden. Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden Onze Hotels tijdens de reis, accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen

14

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 2 Dag1: Brussel-Bangkok Nachtvlucht vanuit Brussel naar Bankok via Doha met de 5* luchtvaart

Nadere informatie

Bemind en Ongerept, Thailand 2013/2014

Bemind en Ongerept, Thailand 2013/2014 Bemind en Ongerept, Thailand 2013/2014 Unieke Groepsrondreis vanaf Amsterdam Westbound Travel Reisleider: Rob Doeven Thailand, de meest populaire vakantiebestemming van Azie. En niet ten onrechte. Maar

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

A Touch of Thailand. Met Personal Touch Travel! Privé rondreis met privé chauffeur en privé gids!

A Touch of Thailand. Met Personal Touch Travel! Privé rondreis met privé chauffeur en privé gids! A Touch of Thailand Met Personal Touch Travel! Exclusieve Thailand reis speciaal voor Personal Touch Travel, nergens anders verkrijgbaar! Privé rondreis met privé chauffeur en privé gids! Deze 8-daagse

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven Reis Thailand Zomer 2014 ` Inhoudsopgaven Het reisschema Dagindeling bijzonderheden Route beschrijving Inbegrepen kosten niet inbegrepen kosten Totale reiskosten Reisschema voor Thailand: Periode 3 juli

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

THAILAND FOR KIDS 2016

THAILAND FOR KIDS 2016 THAILAND FOR KIDS 2016 Prachtige rondreis door Thailand van de levendige stad Bangkok naar de olifanten in het bergachtige noorden van Thailand tot de jungle bij de rivier Kwai en strandverlenging in Hua

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Beschrijving Chiang Mai Chiang mai, de op een na grootste stad van het land (1.500.000 inwoners), is de toeristische hoofdstad van het noorden van Thailand.

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6 1/6 Zinvol reizen Thailand is een schitterend land dat door vele toeristen bezocht wordt. Met Commundo bezoek je niet alleen het prachtige Thailand, maar ga je ook daadwerkelijk iets betekenen voor de

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok Isaan Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok Isaan Tour Vertrek vanuit Bangkok: zondag Dag 1 Vroeg vertrek per minibus met airconditioning naar Korat (Nakorn Ratchasima), de toegangspoort tot noordoost Thailand. Onderweg bezoekt u een verschillende lokale fruit-

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai

Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai Reisverslag: THAILAND Bangkok-River Kwai en Chiang Mai Na een vlucht van ong. 11 uur aankomst in Bangkok. Transfer van ong. 45 minuten naar ons hotel in het centrum. Na hotelbezoek zijn we naar een tempel

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?!

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?! Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

15-daagse klassiek Thailand

15-daagse klassiek Thailand 15-daagse klassiek Thailand DAG 1 Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u opgevangen door uw chauffeur en/of een Engelssprekende gids, die u gedurende de zal begeleiden. U wordt naar het hotel

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand Deze fotopresentatie geeft een impressie van onze rondreis door Thailand. Met 15 deelnemers hebben we in 23 dagen bijna 5000 km afgelegd met busjes, trein, tuktuk, olifanten, boten, te voet en

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen.

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Thailand is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor kinderen maar het is zeker een aanrader. Het is heel bijzonder

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand, deel 1 Sawasdeeka Hotel in Bangkok Kennismaking dakterras Grande Ville Hotel Onze reis Noi, onze gids tot in Chiang Mai Meervallen in de klongs van Bangkok Wat Arun, de eerste tempel die we hebben

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN!

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten Vanaf 2.830pp BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten vanaf 2.830 euro per persoon incl. vluchten Vertrekdata 4 en 25 maart, 15 april 2012 Ontdek 3 dagen Bangkok,

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie