ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING"

Transcriptie

1 ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING

2 Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorg(im)migratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u in de toekomst naartoe wilt. Wij zijn uw partner in innovatie waar deze reis ons ook mag brengen. Kies uw bestemming Merkonafhankelijk Cloud Platform Unified Communications (Mitel) Screen to Screen (Mitel) Stille ontruiming Telefonie (Mitel) Personenalarmering Toegangscontrole Leefcirkels (dwaaldetectie/preventie) Messaging & Communicatie Monitoring Persoonsbeveiliging Verpleegoproepsystemen Domotica Eurocom Group Esp 304, 5633 AE Eindhoven

3 Merkonafhankelijk Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorg(im)migratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u in de toekomst naartoe wilt. Wij zijn uw partner in innovatie waar deze reis ons ook mag brengen. Wat zijn uw reiswensen op het gebied van ICT en communicatie? U wilt innoveren? U wilt een toekomstbestendige infrastructuur voor communicatie en veiligheid? U wilt direct besparen? U wilt intramurale- en extramurale zorg gaan verlenen vanuit één werkproces? En u wilt uw bestaande infrastructuur behouden? Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een bestaande zorglocatie, de bestemming merkonafhankelijk kan het u allemaal bieden. Met Care Traffic Control, bestaande uit onze oplossingen CQ-Net Server en CQ-Net Live kunt u uw bestaande infrastructuur behouden en daar met hetzelfde gemak geavanceerde cloud diensten aan toevoegen. Binnen het Care Traffic Control concept kunt u als organisatie op ieder moment instappen. Open Care Connect Open Care Connect is een manier van werken die door al onze technologie partners wordt ondersteund. Open Care Connect borgt de afspraken tussen deze partijen waarbij systemen worden gekoppeld met behoud van ondersteuning van de fabrikant. Voor u een hele zorg minder en de garantie dat u kiest voor een toekomstbestendige oplossing. Daarnaast houden we met Open Care Connect innovatie en samenwerking continu op de agenda.

4 Cloud platform De keuze van de cloud hangt af van hoe u die wilt aanvliegen. Er zijn 3 routes die tot uw reisdoel kunnen leiden. U kunt de dienst volledig op afstand uit de cloud betrekken en dan is de data verbinding tussen uw locatie en de cloud server het meest kritische element. Wilt u de dienst in uw eigen data center beheren dan kan dit en noemen wij dit een private cloud, uw eigen wolkje dus. En de derde oplossing is dat het in uw eigen omgeving is gerealiseerd maar door gecertificeerde partijen wordt beheerd, een managed cloud. De manier waarop u uw reisdoel wilt bereiken is dus verschillend maar de technologie niet. CQ-Net Live is het cloud platform voor veiligheid en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de cliënt voorop blijft staan! Unified Communications Communicatie moet helder en eenduidig zijn en dat is precies wat Unified Communications omvat. Of de klant nu via het web (chat), de fax (bestaat deze nog?), de , video of de telefoon communiceert zal geen verschil maken. Met de Unified Communications applicaties van Mitel is er altijd een snel en makkelijk contact te legen met uw klant of gebruiker. De vraag is in dit geval: hoe gaat uw klant met u in contact treden? Meer en meer worden er verschillende media gebruikt en het MiContact Center is een prima oplossing om via verschillende media de klant te woord te staan. Uw reis kan beginnen bij een relatief eenvoudige oplossing voor inkomende gesprekken (ACD) en worden uitgebouwd naar een volledig contact center. Een bereikbaarheidsrapportage is hierbij gelijk een punt van aandacht want daarmee kunt u uw organisatie corrigeren waar het nodig is. Mitel heeft als missie mensen makkelijk en duidelijk te laten communiceren ongeacht het medium, of dit nu spraak, geschreven tekst of een videobericht is, Mitel levert dé passende oplossing voor elke organisatie.

5 Screen to Screen Sinds jaren is er gesproken over video als de volgende stap in de communicatie tussen personen en de plek waar dit echt tot ontwikkeling is gekomen is de privé omgeving met applicaties als Skype. Mitel neemt u mee op reis naar de next step in video communicatie. Hoewel we graag op reis gaan is juist video een middel om sneller afstanden te overbruggen zonder je te verplaatsen. Een voordeel van video communicatie is dat u heel veel non-verbale communicatie er bij krijgt waardoor de boodschap veel duidelijker overkomt. Het is bekend dat er wel tot 50% meer van de boodschap overkomt als er beeld toegevoegd wordt aan de conversatie. Normaal komt er ca 20% over met video er bij wel tot 70%. Voor alle gebruikers doelgroepen is de Mitel oplossing toepasbaar en gebaseerd op de laatste technologie op het gebied van video. Belangrijk hierbij is dat vanuit de consument een stabiele en hoge kwaliteit beeld en audioverbinding als vanzelfsprekend wordt verwacht. De Mitel oplossing gebruikt een techniek als SVC om High Definition video te transporteren en het effect is een gering gebruik van internet bandbreedte. Hoe goed en makkelijk is het om uw klanten direct te woord te staan en aanwijzingen te kunnen geven met een video verbinding: nee mevrouw Jansen niet de rode pil maar vandaag de blauwe. Een simpele tablet of app is voldoende voor een helderen verbinding tussen hulpverlener en klant. Reis even met ons mee naar Vidyo-land en u ziet wat dit voor u betekent.

6 Stille ontruiming Daar waar niet zelfredzame personen wonen is er in het geval van brand wettelijk een verplichting tot stille ontruiming, waarbij professionals op de hoogte worden gesteld van de calamiteit. Op het moment dat er zich een brand voordoet, is ontruiming een zaak van leven en dood. Een goed werkende ontruimingsinstallatie en -plan zijn op z n minst noodzakelijk. Maar wat als het gaat om minder of niet-zelfredzame personen in bijvoorbeeld zorginstellingen? Dan is het van groot belang dat er geen paniek uitbreekt en de ontruiming gestructureerd en overzichtelijk verloopt, om iedere bewoner zo snel mogelijk in veiligheid te kunnen brengen. Een stilalarminstallatie conform de NEN is hier dan vereist. De Eurocom Group heeft hiervoor de CQ-Net UMI ontwikkeld. Het voldoen aan de NEN is vereist vanuit de overheid (bouwbesluit). Met de nieuwe CQ-Net UMI speelt de Eurocom Group daarnaast ook in op de ontwikkelingen in de markt. Veel zorginstellingen hebben in de nacht een minimale personele bezetting. Wanneer er dan brand uitbreekt is opschaling naar medewerkers van andere organisaties, BHV-ers of zelfs geregistreerde vrijwilligers uit de buurt, zeer welkom. De CQ-Net UMI kan in combinatie met de CQ-Mobile app alarmen versturen naar al deze verschillende gebruikersgroepen. Ook biedt de CQ-Net UMI de mogelijkheid om alle vooraanstaande systemen voor alarmberichtgeving te koppelen. Hiervoor is geen nieuwe infrastructuur noodzakelijk. Op die manier kunnen alle organisaties direct gebruik maken van deze efficiënte manier van opschalen bij calamiteiten. Eurocom Group heeft met nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten van brandmeldsystemen afspraken gemaakt. Met de bijbehorende CQ-Net Live webportal kan de CQ-Net UMI eenvoudig geconfigureerd worden. Mede hierdoor is de inbedrijfstelling van de CQ-Net UMI en de koppeling met het betreffende brandmeldsysteem plug & play en te allen tijde 24/7 bewaakt op functioneren.

7 Telefonie Telefonie is als water uit de kraan je verwacht als je een nummer kiest de gewenste persoon aan de ander zijde van de verbinding. Het moet dus simpel en robuust zijn. Eenvoud en toch op maat gemaakt, dat is de kunst van een goede communicatie oplossing. Iedereen snapt als men een toestel bedient wat er van je verwacht wordt. Met de veelheid aan verschillende eindgebruikers apparaten (GSM, DECT, WiFi, vast toestel, laptop etc.) moet de bediening toch logisch en makkelijk blijven. Mitel MiVoice Office en Business lijn biedt juist dat voor de gebruiker. Eenvoud van bediening en slimme bereikbaarheidsmogelijkheden zijn de middel name van de MiVoice Office 400 omgeving. Op uw reis langs de mogelijkheden laten we zien waar voor u de winst te behalen valt op het gebied van systemen die precies passen bij uw behoefte. Het One-Number concept en de bereikbaarheidsprofielen zorgen ervoor dat u en uw medewerkers te allen tijde op de juiste manier bereikt kunnen worden. Een slimme integratie van mobiele toestellen in dit One-Number concept maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het medium dat u gebruikt. Uw telefoniste, receptionist(e) of collega kan snel zien of en hoe u bereikbaar bent via de geïntegreerde presence server. Natuurlijk kiest u voor de aansluiting van uw telefoonnummer op uw Windows account zodat uw agenda gebruikt wordt om uw aanwezigheid en presence aan te sturen! Count down voor een vlotte take-off!

8 Personenalarmering Bent u op zoek naar een alarmeringsoplossing waarbij mantelzorgers en professionals eenvoudig kunnen samenwerken. Kijkt u dan snel bij personenalarmering. Personenalarmering met CQ-Net Live is bedoeld voor zelfstandig wonende mensen. Deze oplossing bestaat voor de gebruiker uit een slim kastje in de meterkast, de NetBOX Live, gecombineerd met de slimme alarmzenders of sensoren, zoals bijvoorbeeld de CQ-3 Alarmzender. Met deze CQ-3 Alarmzender kan snel en eenvoudig gealarmeerd worden en is een gesprek met de zorgverlener altijd mogelijk. Door het dragen van de CQ-3 Alarmzender neemt de gebruiker de alarm- en spraakmogelijkheid namelijk altijd met zich mee. Daarnaast zijn er ook diverse draadloze alarmzenders en sensoren beschikbaar zonder spraak zoals een polszender, trekschakelaar, bewegingsmelder en rookmelder. Kortom een zeer compleet ecosysteem aan draadloze apparaten die in combinatie met de NetBOX Live iedere gebruiker kunnen voorzien in een passende oplossing. CQ-Net Live is via iedere internetaansluiting toegankelijk en houdt 24 uur per dag, 7 dagen per week de NetBOX Live en de alarmzenders en sensoren van de gebruiker in de gaten. Is het bijvoorbeeld nodig om de CQ-3 Alarmzender op te laden, dan wordt de zorgverlener hier direct over geïnformeerd. Dat is pas een veilig gevoel! CQ-Net Live kent vijf manieren van alarmopvolging die zowel zelfstandig als gecombineerd in te zetten zijn: mantelzorg, wijkteam, intramurale professional, CQ-Net Live meldkamer en externe meldkamer. Toegangscontrole Een zware sleutelbos meenemen, zoeken naar de juiste sleutel, onveilige sleutelkluisjes en veel tijd verliezen voordat er hulp geboden kan worden. Met de juiste toegangscontrole oplossing is dit verleden tijd. Toegangsbeheer is voor veel zorgorganisatie en woningbouwcoöperaties een belangrijk en kostbaar onderdeel van de werkprocessen. Wie heeft welke sleutel, wie mag waar naar binnen, wat gebeurt er als iemand verhuist of als iemand geplande of misschien zelfs ongeplande zorg nodig heeft? De toegangsbeheer oplossing van Eurocom Group biedt een antwoord op al deze vragen. Met CQ-Net Live kan het complete toegangsbeheer online en uit de cloud geregeld worden. De bewoner kan zelf via de online portal aangeven wie er toegang heeft tot de woning. Hierbij kan hij ook de gewenste zorgorganisatie toevoegen. De deur kan door de bewoner of professional geopend worden met een tag, op afstand of via de CQ- Mobile app.

9 Leefcirkels Vrijheid, een klein woord, een groot gevoel. Met het Leefcirkels concept creëren we de mogelijkheid maximale vrijheid te geven aan dementerenden en ouderen. Het Leefcirkels concept bestaat uit dwaalpreventie en dwaaldetectie. Elke bewoner wordt voorzien van een kleine unieke zender. Bij het naderen van de deur wordt automatisch de persoon gedetecteerd en controleert het systeem razendsnel of de ruimte achter de deur betreden mag worden. Onzichtbaar, snel en betrouwbaar. Mocht een bewoner toch in een ruimte komen die niet is toegestaan, wordt per direct assistentie opgeroepen. Supersnel en eventueel voorzien van alle relevante informatie als locatie, foto en procedure voor een goede benadering. Aan elke bewoner kan een persoonlijk zelfredzaamheidsniveau worden gekoppeld, dat eenvoudig kan worden aangepast. Het systeem bepaalt vervolgens direct wat de gevolgen zijn van een dergelijke wijziging gekeken naar de ruimtes die de bewoner mag betreden. Ook kan hieraan een tijdsrooster worden gekoppeld. Het is inmiddels bewezen dat de toepassing van Leefcirkels kan leiden tot verhoging van de ervaring van kwaliteit van leven. Minder opstandigheid, betere aanspreekbaarheid en een lager medicijngebruik zijn daarbij het resultaat. Messaging & Communicatie Communicatie is essentieel in de processen in de zorg. Het lijkt simpel maar als het niet goed geregeld is kan het enorme gevolgen hebben. De keuze voor het type communicatiesysteem dient naadloos aan te sluiten bij het zorgproces. Het op de juiste manier informeren van zorgverleners met de juiste informatie is namelijk erg belangrijk om een efficiënte en veilige manier van werken te realiseren. Daarom beschikt CQ-Net Server over talloze koppelingen met diverse WiFi, (IP-)DECT, paging en Private GSM systemen van verschillende fabrikanten. Er kan merkonafhankelijk gecommuniceerd worden op basis van open standaarden en protocollen. Daarnaast is het door de integratie met CQ-Net Live mogelijk om SMS berichten te versturen naar iedere GSM en Push berichten naar de CQ-Mobile app. Berichten kunnen met verschillende prioriteiten doorgeven worden waardoor voor een zorgverlener de urgentie van het bericht snel duidelijk is. Ook dit draagt bij aan een efficiënte manier van werken en een adequate opvolging van alarmen.

10 Monitoring Een veilige leefomgeving draagt bij aan het welzijn van een bewoner in een zorginstelling en aan een gerust gevoel bij hun familie. Daarom is het voor de zorgverlener belangrijk om te weten hoe het gaat met een cliënt. Er zijn diverse mogelijkheden om de zorgverlener te ondersteunen en ontzorgen bij het monitoren van bewoners. Welzijnscontrole is één van die mogelijkheden; een cliënt dient een bepaalde actie te verrichten vóór een bepaalde tijd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het indrukken van de welzijnsknop of het openen van een deur. Gebeurt dit niet, dan wordt de zorgverlener geïnformeerd. Een andere mogelijkheid om cliënten te monitoren is akoestische bewaking. Een zorgverlener wordt direct geïnformeerd wanneer er een instelbaar geluidsniveau op een kamer is overschreden. Doordat er continu geluid wordt opgenomen, kunnen fragmenten van voor, tijdens en na het akoestisch alarm teruggeluisterd worden. Hierdoor krijgt de zorgverlener snel een indruk van hetgeen zich afspeelt bij een cliënt. Nog een stap verder gaat het monitoren van cliënten op basis van videobeelden. Indien afspraken met betrekking tot privacy dit toelaten, dan biedt monitoring met camera s de beste ondersteuning voor medewerkers. Of een cliënt nu bijvoorbeeld proactief een alarm maakt of onbewust een sensor activeert, op het moment dat de verzorging geïnformeerd is, bestaat direct de mogelijkheid om te zien wat er aan de hand is. Scanning kan toegepast worden op het moment dat er behoefte bestaat om cliënten proactief te monitoren. Met deze technologie kunnen cliënten beluisterd worden, wel of niet voorzien van videobeelden. Wanneer door een zorgverlener een situatie wordt gesignaleerd waarin hulp of speciale aandacht vereist is, dan kan er direct op worden geacteerd.

11 Persoonsbeveiliging Het kan voorkomen dat een zorgverlener in een (nood)situatie terechtkomt waarbij snel hulp nodig is. Een veilig gevoel is niet alleen belangrijk voor de cliënt, maar ook voor de medewerker. Uit onderzoek blijkt dat zorgprofessionals in hun werk een groter risico lopen dan de gemiddelde Nederlander met een ander beroep. In de praktijk blijkt echter dat er weinig maatregelen genomen worden om agressie en geweld te voorkomen. In combinatie met het gekozen communicatiesysteem zijn er diverse mogelijkheden voor persoonsbeveiliging. Voorbeelden hiervan zijn een druk op de alarmknop, een man down of een tear off alarm. Een persoonsbeveiligingsalarm kan al dan niet voorzien zijn van plaatsbepaling. Een onveilig gevoel kan ook onderweg ontstaan of bij een cliënt thuis. Speciaal daarvoor is de CQ-Alert app voor de smartphone ontwikkeld. Met één druk op de knop wordt er een alarmsignaal verstuurd inclusief locatie informatie. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarbij het activeren van de alarmknop op de smartphone te veel handelingen vereist of te zichtbaar is. Speciaal daarvoor is de CQ-1 Alarmzender ontwikkeld. Deze Bluetooth alarmzender is te dragen als armband en ook als halsketting of sleutelhanger. Met één druk op de knop wordt via Bluetooth een alarm verstuurd naar de smartphone dat door de CQ-Alert app automatisch doorgestuurd wordt naar de opgegeven contactpersonen.

12 Verpleegoproepsystemen De verpleging oproepen is al decennia mogelijk maar de oplossing hiervoor was nog nooit zo doeltreffend als nu! De bekende alarmknoppen maar dan in een nieuw jasje, met unieke functionaliteiten door de integratie met CQ-Net Server. De CQ-Oproepunits worden aangesloten op de NetBOX3 die als gateway functioneert naar CQ-Net Server. Hierdoor biedt CQ- Verpleegoproep meer dan alleen verpleegoproep met spraak en is het mogelijk om uit te breiden met draadloze sensoren en alarmzenders. Bovendien behoren unieke functionaliteiten als welzijnscontrole, inactiviteitsbewaking en akoestische bewaking tot de mogelijkheden. De digitale opzet zorgt ervoor dat alle units volledig worden bewaakt op functioneren waardoor de zekerheid van een goed werkend systeem gegarandeerd is. Alarmoproepen kunnen door CQ-Net Server naar talloze communicatiesystemen gestuurd worden waardoor CQ-Verpleegoproep probleemloos kan integreren met bestaande en nieuwe systemen. Dankzij de cloud integratie van CQ-Net Server met CQ-Net Live kunnen alarmoproepen ook naar de CQ-Mobile smartphone app worden gestuurd. Daarmee is de oplossing zeer flexibel en eenvoudig inzetbaar voor verschillende type cliënten en zorglocaties. Domotica Het begrip domotica is een verzamelwoord voor de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Domotica kan ouderen een helpende hand bieden in hun woonomgeving en zorgt voor meer wooncomfort en zelfredzaamheid. CQ-Net Server biedt de bewoner, in combinatie met de NetBOX3, bijvoorbeeld bediening van zonwering, gordijnen en deuren met een halszender, dus vanuit de luie stoel. Ook het kunnen schakelen van verlichting, wanneer iemand een zorgalarm heeft gemaakt, is een veel voorkomende wens die bijdraagt aan een veilige woonomgeving. Eurocom Group Esp 304, 5633 AE Eindhoven

Care Traffic Control. Onbezorgd naar uw favoriete bestemming. Kies Uw Bestemming. Merkonafhankelijk

Care Traffic Control. Onbezorgd naar uw favoriete bestemming. Kies Uw Bestemming. Merkonafhankelijk Care Traffic Control Onbezorgd naar uw favoriete bestemming Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorgmigratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u (in de

Nadere informatie

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal ü ü ü Intramuraal Efficïent samenwerken & extramuraal Merkonafhankelijk Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd De samenwerking met mijn collega s is nog nooit zo eenvoudig en efficïent geweest. Kwaliteit

Nadere informatie

Gewoon een veilig gevoel.

Gewoon een veilig gevoel. Gewoon een veilig gevoel. Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding

Nadere informatie

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer...

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer... ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie, leefcirkels en meer... STT Condigi is een gerenommeerde fabrikant van draadloze infrastructuur die specifiek is ontwikkeld voor toepassing in de

Nadere informatie

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: UW VOORDELEN: VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN Chats, foto s, video s en bestanden ontvangen of met prioriteit versturen. Efficiënter

Nadere informatie

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep een veilig gevoel. De Eurocom Group bestaat uit drie bedrijven met een duidelijke eigen visie en identiteit maar daarnaast ook een sterke synergie. Met toonaangevende producten en diensten voor de zorgmarkt

Nadere informatie

IQ Messenger: hét full IP platform

IQ Messenger: hét full IP platform Open platform voor intra- en extramurale zorg IQ Messenger: hét full IP platform Voor zorg, detentie, industrie & dienstverlening, overheid, onderwijs en cultuur Wat is IQ Messenger? IQ Messenger is een

Nadere informatie

Leerproces naar Prettig wonen

Leerproces naar Prettig wonen Leerproces naar Prettig wonen EuroCloud NL Awards 2013 Datum: woensdag 11 oktober 2013 Door: Eurocom, Martijn Schuurmans Stadlander, Jenneke van Campenhout Waarom? Leefbare wijken en buurten creëren: Toename

Nadere informatie

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren

Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren Leidraad 1. Voorstellen 2. Verkerk Groep 3. Scheiden wonen en zorg 4. Oplossingen 5.

Nadere informatie

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis Samen uit, samen thuis met DELTA Veilig Wonen Camera- en/of alarmsysteem Altijd zelf de controle houden, thuis en onderweg Met professionele dienstverlening van Securitas www.delta.nl/veiligwonen Samen

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

CQ-5 Starterskit Instructie

CQ-5 Starterskit Instructie CQ-5 Starterskit Instructie 2017 Eurocom Group Esp 304 5633 AE Eindhoven Telefoon: 040-264 55 00 E-mail: info@eurocom-group.eu Website: www.eurocom-group.eu Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE... 3 1.1 DOEL...

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg Ing. Peter Drooger www.dwafact.nl 1 Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD.

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. KOFFIEPAUZE PRAKTIJKCASE PERSONENALARMERING THUIS EN

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS Wat is IQ Messenger IQ Messenger is het volledig IP any to any bewaakt merkonafhankelijk alarmering en beeldcommunicatie platform. IQ Messenger is de

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden 01000005 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Roomburg Leiden De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen

Nadere informatie

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept WHITE PAPER A match for every Care CareMatch Zorgconcept Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Overzicht CareMatch Zorgconcept... 3 2 Beschrijving componenten oplossing... 5 2.1 Communicatieserver... 6 2.2

Nadere informatie

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg Mevrouw Dam is vannacht gestruikeld, ze kon het lichtknopje niet vinden. Vanochtend was mevrouw Wagenaar een half uur zoek, ze zat in de wasruimte. Straks

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015 Mitel User Group Mitel-licentiestructuur Jan Jansen Account Director april 2015 De concrete vraag Kan iemand van Mitel de licentiestructuur uitleggen? 2 Agenda Waarom licenties Basis Mitel-licentiestructuur

Nadere informatie

Veilig wonen door moderne personenalarmering

Veilig wonen door moderne personenalarmering Veilig wonen door moderne personenalarmering Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) PROALPHA IP Smarthome 2 PROALPHA HOMEMATIC IP De NIEUWE GENERATIE SMARTHOME Blz. 3 PROALPHA IP : UW VOORDEEL Blz. 4 VERWARMING EN KLIMAAT Blz. 5 LICHT EN SCHAKELAARS Blz. 6 VEILIGHEID EN BEWAKING Blz.

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE EGIED BORMANS, PRODUCT MANAGER COMMUNICATIE Private GSM - Egied Bormans 13-10-11 Ascom (Nederland) B.V. 1 PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0 Adequate mobiele zorgcommunicatie 20/10/2016 Alarmen op mobiele toestellen Axio Mobility is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke professionele mobiele toestellen om oproepen en alarmen

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk. Toon van de Looy VanMorgen

Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk. Toon van de Looy VanMorgen Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk Toon van de Looy VanMorgen Programma 1. Stand van zaken Zorg op Afstand 2. Integratie Zorg op Afstand binnen het zorgproces bij ZuidZorg 3. Geleerde lessen

Nadere informatie

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Managed UC De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Optimale bereikbaarheid, uw sleutel tot succes Tegenwoordig zijn er legio communicatiemiddelen voorhanden. Want iedereen

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel

De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel nieuw Mobiele alarmering en dwaaldetectie U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen hulp krijgt? Meer

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR flexibel wooncomfort. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Met de digitale ontwikkelingen verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Kansen door ICT in de langdurige zorg. Augustus Zorgsystemen. zetacom.nl

Kansen door ICT in de langdurige zorg. Augustus Zorgsystemen. zetacom.nl Kansen door ICT in de langdurige zorg Augustus 2016 zetacom.nl 02 Kansen door ICT in de langdurige zorg De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel intra- als extramuraal. Daarbij

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch Samen gezond, veilig en actief met verkerk service systemen De ideale oplossing: De ouderen- en gezondheidszorg zijn aan veel veranderingen onderhevig. Denk aan de scheiding van wonen en zorg en de transitie

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

HiCare Help Systems. Zorgalarmering & Domotica. Triple Play Intelligent building. Alarmering && Coördineren Dwaaldetectie Brandmelding Triple Play

HiCare Help Systems. Zorgalarmering & Domotica. Triple Play Intelligent building. Alarmering && Coördineren Dwaaldetectie Brandmelding Triple Play Alarmering && Coördineren management Comfort (Domotica) (Domotica) HiCare Help Systems Zorgalarmering & Domotica Alarmering && Coördineren management Comfort (Domotica) (Domotica) Even voorstellen! Colijn

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg

Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg Coen Kijk in de Vegt, General Manager Niko Projects BV (voorheen Integrated Residential Services BV) Inhoud Een korte historie

Nadere informatie

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard Het managementsysteem voor intelligente veiligheid naast overzicht ook inzicht De overvloed aan informatie die we Het modulaire beschikt tegenwoordig moeten verwerken, is over de volgende functionaliteiten:

Nadere informatie

INTRAMURALE ZORG. wordt veiliger EN EFFICIËNTER DOOR. slimme inzet technologie

INTRAMURALE ZORG. wordt veiliger EN EFFICIËNTER DOOR. slimme inzet technologie INTRAMURALE ZORG wordt veiliger EN EFFICIËNTER DOOR slimme inzet technologie Geïntegreerde communicatie uit de cloud: één device, heel veel intelligentie Mitel Whitepaper De langdurige zorg maakt ingrijpende

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis!

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! uw nie WGK_folder148,5x210_zorgencentra.indd 1 24/03/15 14:04 U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

ZELFREDZAAMHEID DOOR INNOVATIE

ZELFREDZAAMHEID DOOR INNOVATIE ZELFREDZAAMHEID DOOR INNOVATIE Lars Nieuwenhoff 15 mei 2013 Onderwerpen 1. Waarom innoveren van zorg 2. ZORG 3.0:Nieuwe vorm van zorg 3. Virtuele verzorgingshuis 4. Voorbeelden van ZORG 3.0 Waarom innoveren

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

Nemef ENTR. open je deur met smartphone of afstandsbediening. Kijk nu op Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. open je deur met smartphone of afstandsbediening. Kijk nu op  Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Kijk nu op www.stedaparts.nl info@stedaparts.nl www.stedaparts.nl Met de digitale ontwikkelingen verandert

Nadere informatie

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Geleverd door: Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie

Nadere informatie

T-MObilE ClOud&ClEaR

T-MObilE ClOud&ClEaR En als je nog mobiele contracten bij andere providers hebt lopen? Ook voor deze mobiele nummers werkt Cloud&Clear gewoon T-MObilE ClOud&ClEaR de heldere weg naar flexibele cloud telefonie T-MObilE ClOud&ClEaR

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care (PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care 1 DE GSM MARKT IN NEDERLAND De GSM markt verandert Twee smaken van GSM: publieke en private GSM Vrijgave van DECT Guard Band,

Nadere informatie

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 SMC en X Guard werken sinds het begin van het jaar zeer nauw samen. Via de servicedesk van X Guard voor SMC wordt er extra aandacht geschonken aan uw vragen en problemen.

Nadere informatie

Voor een sleutelloze thuiszorg

Voor een sleutelloze thuiszorg Voor een sleutelloze thuiszorg De dagelijkse omgang met sleutels brengt een veiligheidsrisico met zich mee en daarnaast is het een grote kostenpost. Om zorg te kunnen leveren moeten thuiszorgorganisaties

Nadere informatie

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 BlackBerry Business Cloud Services activeren

Nadere informatie

Mitel MiVoice voor Skype for Business

Mitel MiVoice voor Skype for Business Mitel MiVoice voor Skype for Business De plugin die Enterprise-Class Telefonie mogelijk maakt vanuit Skype for Business en tot 40% van uw kosten bespaart Enterprise-Class Telefonie voor Skype for Business

Nadere informatie

SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING. Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs

SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING. Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs - AGENDA - Achtergrond Wonen en zorg vs. domotica en zorg op afstand Eindgebruikers + noden Randvoorwaarden ZT

Nadere informatie

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Mhealth-strategie. Bekijk het van de andere kant!

Mhealth-strategie. Bekijk het van de andere kant! Mhealth-strategie Bekijk het van de andere kant! Wie zijn wij? Marco Boonstra, Senior Communicatieadviseur Sjoerd van Dekken Communicatieadviseur Inhoud Wat is mhealth? Eerste ervaringen met mhealth Implementatierisico

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform De belofte van convergentie waargemaakt Communicatie is voor iedere organisatie van groot belang en vindt op ieder denkbaar niveau plaats (persoonlijk, tussen afdelingen en door

Nadere informatie

BrabantConnect. van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen. Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal

BrabantConnect. van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen. Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal BrabantConnect van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal Opzet van de presentatie 1. Historie en filosofie van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie