ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING"

Transcriptie

1 ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING

2 Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorg(im)migratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u in de toekomst naartoe wilt. Wij zijn uw partner in innovatie waar deze reis ons ook mag brengen. Kies uw bestemming Merkonafhankelijk Cloud Platform Unified Communications (Mitel) Screen to Screen (Mitel) Stille ontruiming Telefonie (Mitel) Personenalarmering Toegangscontrole Leefcirkels (dwaaldetectie/preventie) Messaging & Communicatie Monitoring Persoonsbeveiliging Verpleegoproepsystemen Domotica Eurocom Group Esp 304, 5633 AE Eindhoven

3 Merkonafhankelijk Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorg(im)migratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u in de toekomst naartoe wilt. Wij zijn uw partner in innovatie waar deze reis ons ook mag brengen. Wat zijn uw reiswensen op het gebied van ICT en communicatie? U wilt innoveren? U wilt een toekomstbestendige infrastructuur voor communicatie en veiligheid? U wilt direct besparen? U wilt intramurale- en extramurale zorg gaan verlenen vanuit één werkproces? En u wilt uw bestaande infrastructuur behouden? Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een bestaande zorglocatie, de bestemming merkonafhankelijk kan het u allemaal bieden. Met Care Traffic Control, bestaande uit onze oplossingen CQ-Net Server en CQ-Net Live kunt u uw bestaande infrastructuur behouden en daar met hetzelfde gemak geavanceerde cloud diensten aan toevoegen. Binnen het Care Traffic Control concept kunt u als organisatie op ieder moment instappen. Open Care Connect Open Care Connect is een manier van werken die door al onze technologie partners wordt ondersteund. Open Care Connect borgt de afspraken tussen deze partijen waarbij systemen worden gekoppeld met behoud van ondersteuning van de fabrikant. Voor u een hele zorg minder en de garantie dat u kiest voor een toekomstbestendige oplossing. Daarnaast houden we met Open Care Connect innovatie en samenwerking continu op de agenda.

4 Cloud platform De keuze van de cloud hangt af van hoe u die wilt aanvliegen. Er zijn 3 routes die tot uw reisdoel kunnen leiden. U kunt de dienst volledig op afstand uit de cloud betrekken en dan is de data verbinding tussen uw locatie en de cloud server het meest kritische element. Wilt u de dienst in uw eigen data center beheren dan kan dit en noemen wij dit een private cloud, uw eigen wolkje dus. En de derde oplossing is dat het in uw eigen omgeving is gerealiseerd maar door gecertificeerde partijen wordt beheerd, een managed cloud. De manier waarop u uw reisdoel wilt bereiken is dus verschillend maar de technologie niet. CQ-Net Live is het cloud platform voor veiligheid en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de cliënt voorop blijft staan! Unified Communications Communicatie moet helder en eenduidig zijn en dat is precies wat Unified Communications omvat. Of de klant nu via het web (chat), de fax (bestaat deze nog?), de , video of de telefoon communiceert zal geen verschil maken. Met de Unified Communications applicaties van Mitel is er altijd een snel en makkelijk contact te legen met uw klant of gebruiker. De vraag is in dit geval: hoe gaat uw klant met u in contact treden? Meer en meer worden er verschillende media gebruikt en het MiContact Center is een prima oplossing om via verschillende media de klant te woord te staan. Uw reis kan beginnen bij een relatief eenvoudige oplossing voor inkomende gesprekken (ACD) en worden uitgebouwd naar een volledig contact center. Een bereikbaarheidsrapportage is hierbij gelijk een punt van aandacht want daarmee kunt u uw organisatie corrigeren waar het nodig is. Mitel heeft als missie mensen makkelijk en duidelijk te laten communiceren ongeacht het medium, of dit nu spraak, geschreven tekst of een videobericht is, Mitel levert dé passende oplossing voor elke organisatie.

5 Screen to Screen Sinds jaren is er gesproken over video als de volgende stap in de communicatie tussen personen en de plek waar dit echt tot ontwikkeling is gekomen is de privé omgeving met applicaties als Skype. Mitel neemt u mee op reis naar de next step in video communicatie. Hoewel we graag op reis gaan is juist video een middel om sneller afstanden te overbruggen zonder je te verplaatsen. Een voordeel van video communicatie is dat u heel veel non-verbale communicatie er bij krijgt waardoor de boodschap veel duidelijker overkomt. Het is bekend dat er wel tot 50% meer van de boodschap overkomt als er beeld toegevoegd wordt aan de conversatie. Normaal komt er ca 20% over met video er bij wel tot 70%. Voor alle gebruikers doelgroepen is de Mitel oplossing toepasbaar en gebaseerd op de laatste technologie op het gebied van video. Belangrijk hierbij is dat vanuit de consument een stabiele en hoge kwaliteit beeld en audioverbinding als vanzelfsprekend wordt verwacht. De Mitel oplossing gebruikt een techniek als SVC om High Definition video te transporteren en het effect is een gering gebruik van internet bandbreedte. Hoe goed en makkelijk is het om uw klanten direct te woord te staan en aanwijzingen te kunnen geven met een video verbinding: nee mevrouw Jansen niet de rode pil maar vandaag de blauwe. Een simpele tablet of app is voldoende voor een helderen verbinding tussen hulpverlener en klant. Reis even met ons mee naar Vidyo-land en u ziet wat dit voor u betekent.

6 Stille ontruiming Daar waar niet zelfredzame personen wonen is er in het geval van brand wettelijk een verplichting tot stille ontruiming, waarbij professionals op de hoogte worden gesteld van de calamiteit. Op het moment dat er zich een brand voordoet, is ontruiming een zaak van leven en dood. Een goed werkende ontruimingsinstallatie en -plan zijn op z n minst noodzakelijk. Maar wat als het gaat om minder of niet-zelfredzame personen in bijvoorbeeld zorginstellingen? Dan is het van groot belang dat er geen paniek uitbreekt en de ontruiming gestructureerd en overzichtelijk verloopt, om iedere bewoner zo snel mogelijk in veiligheid te kunnen brengen. Een stilalarminstallatie conform de NEN is hier dan vereist. De Eurocom Group heeft hiervoor de CQ-Net UMI ontwikkeld. Het voldoen aan de NEN is vereist vanuit de overheid (bouwbesluit). Met de nieuwe CQ-Net UMI speelt de Eurocom Group daarnaast ook in op de ontwikkelingen in de markt. Veel zorginstellingen hebben in de nacht een minimale personele bezetting. Wanneer er dan brand uitbreekt is opschaling naar medewerkers van andere organisaties, BHV-ers of zelfs geregistreerde vrijwilligers uit de buurt, zeer welkom. De CQ-Net UMI kan in combinatie met de CQ-Mobile app alarmen versturen naar al deze verschillende gebruikersgroepen. Ook biedt de CQ-Net UMI de mogelijkheid om alle vooraanstaande systemen voor alarmberichtgeving te koppelen. Hiervoor is geen nieuwe infrastructuur noodzakelijk. Op die manier kunnen alle organisaties direct gebruik maken van deze efficiënte manier van opschalen bij calamiteiten. Eurocom Group heeft met nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten van brandmeldsystemen afspraken gemaakt. Met de bijbehorende CQ-Net Live webportal kan de CQ-Net UMI eenvoudig geconfigureerd worden. Mede hierdoor is de inbedrijfstelling van de CQ-Net UMI en de koppeling met het betreffende brandmeldsysteem plug & play en te allen tijde 24/7 bewaakt op functioneren.

7 Telefonie Telefonie is als water uit de kraan je verwacht als je een nummer kiest de gewenste persoon aan de ander zijde van de verbinding. Het moet dus simpel en robuust zijn. Eenvoud en toch op maat gemaakt, dat is de kunst van een goede communicatie oplossing. Iedereen snapt als men een toestel bedient wat er van je verwacht wordt. Met de veelheid aan verschillende eindgebruikers apparaten (GSM, DECT, WiFi, vast toestel, laptop etc.) moet de bediening toch logisch en makkelijk blijven. Mitel MiVoice Office en Business lijn biedt juist dat voor de gebruiker. Eenvoud van bediening en slimme bereikbaarheidsmogelijkheden zijn de middel name van de MiVoice Office 400 omgeving. Op uw reis langs de mogelijkheden laten we zien waar voor u de winst te behalen valt op het gebied van systemen die precies passen bij uw behoefte. Het One-Number concept en de bereikbaarheidsprofielen zorgen ervoor dat u en uw medewerkers te allen tijde op de juiste manier bereikt kunnen worden. Een slimme integratie van mobiele toestellen in dit One-Number concept maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het medium dat u gebruikt. Uw telefoniste, receptionist(e) of collega kan snel zien of en hoe u bereikbaar bent via de geïntegreerde presence server. Natuurlijk kiest u voor de aansluiting van uw telefoonnummer op uw Windows account zodat uw agenda gebruikt wordt om uw aanwezigheid en presence aan te sturen! Count down voor een vlotte take-off!

8 Personenalarmering Bent u op zoek naar een alarmeringsoplossing waarbij mantelzorgers en professionals eenvoudig kunnen samenwerken. Kijkt u dan snel bij personenalarmering. Personenalarmering met CQ-Net Live is bedoeld voor zelfstandig wonende mensen. Deze oplossing bestaat voor de gebruiker uit een slim kastje in de meterkast, de NetBOX Live, gecombineerd met de slimme alarmzenders of sensoren, zoals bijvoorbeeld de CQ-3 Alarmzender. Met deze CQ-3 Alarmzender kan snel en eenvoudig gealarmeerd worden en is een gesprek met de zorgverlener altijd mogelijk. Door het dragen van de CQ-3 Alarmzender neemt de gebruiker de alarm- en spraakmogelijkheid namelijk altijd met zich mee. Daarnaast zijn er ook diverse draadloze alarmzenders en sensoren beschikbaar zonder spraak zoals een polszender, trekschakelaar, bewegingsmelder en rookmelder. Kortom een zeer compleet ecosysteem aan draadloze apparaten die in combinatie met de NetBOX Live iedere gebruiker kunnen voorzien in een passende oplossing. CQ-Net Live is via iedere internetaansluiting toegankelijk en houdt 24 uur per dag, 7 dagen per week de NetBOX Live en de alarmzenders en sensoren van de gebruiker in de gaten. Is het bijvoorbeeld nodig om de CQ-3 Alarmzender op te laden, dan wordt de zorgverlener hier direct over geïnformeerd. Dat is pas een veilig gevoel! CQ-Net Live kent vijf manieren van alarmopvolging die zowel zelfstandig als gecombineerd in te zetten zijn: mantelzorg, wijkteam, intramurale professional, CQ-Net Live meldkamer en externe meldkamer. Toegangscontrole Een zware sleutelbos meenemen, zoeken naar de juiste sleutel, onveilige sleutelkluisjes en veel tijd verliezen voordat er hulp geboden kan worden. Met de juiste toegangscontrole oplossing is dit verleden tijd. Toegangsbeheer is voor veel zorgorganisatie en woningbouwcoöperaties een belangrijk en kostbaar onderdeel van de werkprocessen. Wie heeft welke sleutel, wie mag waar naar binnen, wat gebeurt er als iemand verhuist of als iemand geplande of misschien zelfs ongeplande zorg nodig heeft? De toegangsbeheer oplossing van Eurocom Group biedt een antwoord op al deze vragen. Met CQ-Net Live kan het complete toegangsbeheer online en uit de cloud geregeld worden. De bewoner kan zelf via de online portal aangeven wie er toegang heeft tot de woning. Hierbij kan hij ook de gewenste zorgorganisatie toevoegen. De deur kan door de bewoner of professional geopend worden met een tag, op afstand of via de CQ- Mobile app.

9 Leefcirkels Vrijheid, een klein woord, een groot gevoel. Met het Leefcirkels concept creëren we de mogelijkheid maximale vrijheid te geven aan dementerenden en ouderen. Het Leefcirkels concept bestaat uit dwaalpreventie en dwaaldetectie. Elke bewoner wordt voorzien van een kleine unieke zender. Bij het naderen van de deur wordt automatisch de persoon gedetecteerd en controleert het systeem razendsnel of de ruimte achter de deur betreden mag worden. Onzichtbaar, snel en betrouwbaar. Mocht een bewoner toch in een ruimte komen die niet is toegestaan, wordt per direct assistentie opgeroepen. Supersnel en eventueel voorzien van alle relevante informatie als locatie, foto en procedure voor een goede benadering. Aan elke bewoner kan een persoonlijk zelfredzaamheidsniveau worden gekoppeld, dat eenvoudig kan worden aangepast. Het systeem bepaalt vervolgens direct wat de gevolgen zijn van een dergelijke wijziging gekeken naar de ruimtes die de bewoner mag betreden. Ook kan hieraan een tijdsrooster worden gekoppeld. Het is inmiddels bewezen dat de toepassing van Leefcirkels kan leiden tot verhoging van de ervaring van kwaliteit van leven. Minder opstandigheid, betere aanspreekbaarheid en een lager medicijngebruik zijn daarbij het resultaat. Messaging & Communicatie Communicatie is essentieel in de processen in de zorg. Het lijkt simpel maar als het niet goed geregeld is kan het enorme gevolgen hebben. De keuze voor het type communicatiesysteem dient naadloos aan te sluiten bij het zorgproces. Het op de juiste manier informeren van zorgverleners met de juiste informatie is namelijk erg belangrijk om een efficiënte en veilige manier van werken te realiseren. Daarom beschikt CQ-Net Server over talloze koppelingen met diverse WiFi, (IP-)DECT, paging en Private GSM systemen van verschillende fabrikanten. Er kan merkonafhankelijk gecommuniceerd worden op basis van open standaarden en protocollen. Daarnaast is het door de integratie met CQ-Net Live mogelijk om SMS berichten te versturen naar iedere GSM en Push berichten naar de CQ-Mobile app. Berichten kunnen met verschillende prioriteiten doorgeven worden waardoor voor een zorgverlener de urgentie van het bericht snel duidelijk is. Ook dit draagt bij aan een efficiënte manier van werken en een adequate opvolging van alarmen.

10 Monitoring Een veilige leefomgeving draagt bij aan het welzijn van een bewoner in een zorginstelling en aan een gerust gevoel bij hun familie. Daarom is het voor de zorgverlener belangrijk om te weten hoe het gaat met een cliënt. Er zijn diverse mogelijkheden om de zorgverlener te ondersteunen en ontzorgen bij het monitoren van bewoners. Welzijnscontrole is één van die mogelijkheden; een cliënt dient een bepaalde actie te verrichten vóór een bepaalde tijd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het indrukken van de welzijnsknop of het openen van een deur. Gebeurt dit niet, dan wordt de zorgverlener geïnformeerd. Een andere mogelijkheid om cliënten te monitoren is akoestische bewaking. Een zorgverlener wordt direct geïnformeerd wanneer er een instelbaar geluidsniveau op een kamer is overschreden. Doordat er continu geluid wordt opgenomen, kunnen fragmenten van voor, tijdens en na het akoestisch alarm teruggeluisterd worden. Hierdoor krijgt de zorgverlener snel een indruk van hetgeen zich afspeelt bij een cliënt. Nog een stap verder gaat het monitoren van cliënten op basis van videobeelden. Indien afspraken met betrekking tot privacy dit toelaten, dan biedt monitoring met camera s de beste ondersteuning voor medewerkers. Of een cliënt nu bijvoorbeeld proactief een alarm maakt of onbewust een sensor activeert, op het moment dat de verzorging geïnformeerd is, bestaat direct de mogelijkheid om te zien wat er aan de hand is. Scanning kan toegepast worden op het moment dat er behoefte bestaat om cliënten proactief te monitoren. Met deze technologie kunnen cliënten beluisterd worden, wel of niet voorzien van videobeelden. Wanneer door een zorgverlener een situatie wordt gesignaleerd waarin hulp of speciale aandacht vereist is, dan kan er direct op worden geacteerd.

11 Persoonsbeveiliging Het kan voorkomen dat een zorgverlener in een (nood)situatie terechtkomt waarbij snel hulp nodig is. Een veilig gevoel is niet alleen belangrijk voor de cliënt, maar ook voor de medewerker. Uit onderzoek blijkt dat zorgprofessionals in hun werk een groter risico lopen dan de gemiddelde Nederlander met een ander beroep. In de praktijk blijkt echter dat er weinig maatregelen genomen worden om agressie en geweld te voorkomen. In combinatie met het gekozen communicatiesysteem zijn er diverse mogelijkheden voor persoonsbeveiliging. Voorbeelden hiervan zijn een druk op de alarmknop, een man down of een tear off alarm. Een persoonsbeveiligingsalarm kan al dan niet voorzien zijn van plaatsbepaling. Een onveilig gevoel kan ook onderweg ontstaan of bij een cliënt thuis. Speciaal daarvoor is de CQ-Alert app voor de smartphone ontwikkeld. Met één druk op de knop wordt er een alarmsignaal verstuurd inclusief locatie informatie. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarbij het activeren van de alarmknop op de smartphone te veel handelingen vereist of te zichtbaar is. Speciaal daarvoor is de CQ-1 Alarmzender ontwikkeld. Deze Bluetooth alarmzender is te dragen als armband en ook als halsketting of sleutelhanger. Met één druk op de knop wordt via Bluetooth een alarm verstuurd naar de smartphone dat door de CQ-Alert app automatisch doorgestuurd wordt naar de opgegeven contactpersonen.

12 Verpleegoproepsystemen De verpleging oproepen is al decennia mogelijk maar de oplossing hiervoor was nog nooit zo doeltreffend als nu! De bekende alarmknoppen maar dan in een nieuw jasje, met unieke functionaliteiten door de integratie met CQ-Net Server. De CQ-Oproepunits worden aangesloten op de NetBOX3 die als gateway functioneert naar CQ-Net Server. Hierdoor biedt CQ- Verpleegoproep meer dan alleen verpleegoproep met spraak en is het mogelijk om uit te breiden met draadloze sensoren en alarmzenders. Bovendien behoren unieke functionaliteiten als welzijnscontrole, inactiviteitsbewaking en akoestische bewaking tot de mogelijkheden. De digitale opzet zorgt ervoor dat alle units volledig worden bewaakt op functioneren waardoor de zekerheid van een goed werkend systeem gegarandeerd is. Alarmoproepen kunnen door CQ-Net Server naar talloze communicatiesystemen gestuurd worden waardoor CQ-Verpleegoproep probleemloos kan integreren met bestaande en nieuwe systemen. Dankzij de cloud integratie van CQ-Net Server met CQ-Net Live kunnen alarmoproepen ook naar de CQ-Mobile smartphone app worden gestuurd. Daarmee is de oplossing zeer flexibel en eenvoudig inzetbaar voor verschillende type cliënten en zorglocaties. Domotica Het begrip domotica is een verzamelwoord voor de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Domotica kan ouderen een helpende hand bieden in hun woonomgeving en zorgt voor meer wooncomfort en zelfredzaamheid. CQ-Net Server biedt de bewoner, in combinatie met de NetBOX3, bijvoorbeeld bediening van zonwering, gordijnen en deuren met een halszender, dus vanuit de luie stoel. Ook het kunnen schakelen van verlichting, wanneer iemand een zorgalarm heeft gemaakt, is een veel voorkomende wens die bijdraagt aan een veilige woonomgeving. Eurocom Group Esp 304, 5633 AE Eindhoven

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing Cloud computing Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De term is afkomstig

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Stand van zaken van telecomvoorzieningen in de ZIEKENHUIS TELECOM REFERENTTIE- ARCHITECTUUR

Stand van zaken van telecomvoorzieningen in de ZIEKENHUIS TELECOM REFERENTTIE- ARCHITECTUUR Stand van zaken van telecomvoorzieningen in de ZIEKENHUIS TELECOM REFERENTTIE- ARCHITECTUUR INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 3 1.1 Diverse telecomvoorzieningen in ziekenhuizen 3 1.2 Onderzoek naar de stand van

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie Pasklare oplossingen voor Siemens SDC Connect Pasklare oplossingen in bedrijfscommunicatie Benieuwd welke oplossing SDC Connect voor uw branche ontwikkeld

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Whitepaper Vast-mobiel integratie

Whitepaper Vast-mobiel integratie Whitepaper Vast-mobiel integratie Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Vast versus mobiel... 3 2 Wat is vast-mobiel integratie?... 4 2.1 Anywhere... 4 2.2 Mobiele apps... 5 2.3 Forced on PBX... 5 2.4 Private

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

VOICE over. Mobiel tenzij. Mobieltje van de zaak. mobiel werken. Alle mogelijkheden van mobiel werken op een rij. Wat betekent. voor u?

VOICE over. Mobiel tenzij. Mobieltje van de zaak. mobiel werken. Alle mogelijkheden van mobiel werken op een rij. Wat betekent. voor u? VOICE over MAGAZINE VOOR DE OVERHEID I NR. 3 april 2013 Mobiel tenzij Wat betekent mobiel werken voor u? Mobieltje van de zaak of liever uw eigen smartphone Alle mogelijkheden van mobiel werken op een

Nadere informatie

Meer met minder. Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken.

Meer met minder. Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken. Meer met minder Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken. Toch ben ik Met zorg samengesteld niet twee keer zoveel tijd kwijt aan beheer.

Nadere informatie

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca HorecaConnect Ontzorgt de horeca HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4)

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) KPN ÉÉN VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 4 2 Eén dienst voor vast en mobiel: VastMobiel in 1... 4 2.1 Wat zijn de voordelen van VastMobiel in 1?...

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie

FirmTel CARE. Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015. Hoe werkt het in de praktijk? Wat is nu een mobiele telefooncentrale?

FirmTel CARE. Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015. Hoe werkt het in de praktijk? Wat is nu een mobiele telefooncentrale? FirmTel CARE Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015 Uw mobiele telefoon is ook uw bedrijfstelefoon. Meerdere nummers op uw mobiele telefoon, ook vaste nummers, en natuurlijk één voicemail. Bellen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Televic

Inhoudsopgave. Televic Inhoudsopgave Televic Inhoudsopgave: Televic - Televic algemeen - 000229 - interaxio p. 1-6 - interaxio p. 7-12 - interaxio deurvideo intercom - 000302 - Axio Mobility p. 1-4 - Axio Mobility p. 5-8 -

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van:

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van: Technisch Programma van Eisen Park Mariëndaal Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel Levering, installatie en onderhoud van: o o o o o LAN Zorgdomotica/ verpleegroep Communicatieplatform en telefonie

Nadere informatie

De Y-Generatie. en het bedrijfsnetwerk. Peter Hartman André Poeltuyn Edwin Vos Erik Vollers

De Y-Generatie. en het bedrijfsnetwerk. Peter Hartman André Poeltuyn Edwin Vos Erik Vollers De Y-Generatie en het bedrijfsnetwerk Peter Hartman André Poeltuyn Edwin Vos Erik Vollers Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in

Nadere informatie

moderne communicatie

moderne communicatie dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid NR. 1 SEPTEMBER 2013 moderne communicatie ons dataverbruik neemt jaarlijks drastisch

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 2 de editie 2013 www.remcoh.nl Proactief meedenken met Alphacan Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel Innovatie & Trends Windows

Nadere informatie

DRAADLOZE COMMUNICATIE-INFRASTRUCTUUR VOOR DE ZORGSECTOR

DRAADLOZE COMMUNICATIE-INFRASTRUCTUUR VOOR DE ZORGSECTOR DRAADLOZE COMMUNICATIE-INFRASTRUCTUUR VOOR DE ZORGSECTOR In het artikel 'Voice over IP (VoIP) - een revolutie of een hype?' (zie Kennisplein Bouwcollege of het tijdschrift TG van april 2005) is beschreven

Nadere informatie

Boodschappen vanaf de werkvloer over de implementatie van ICT in de zorg. Rolien de Jong Jorien Kruijswijk Jansen

Boodschappen vanaf de werkvloer over de implementatie van ICT in de zorg. Rolien de Jong Jorien Kruijswijk Jansen ict-zorg: VERPLEEGKUNDIGEN aan zet! ICT-ZORG: VERPLEEGKUNDIGEN AAN ZET! Boodschappen vanaf de werkvloer over de implementatie van ICT in de zorg Rolien de Jong Jorien Kruijswijk Jansen STG / Health Management

Nadere informatie

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling #trendingtopics Magazine inspire voor klanten van KPN Consulting Oktober 2014 De werkplek anno nu One size fits nobody Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead De transformatie van de ICTafdeling

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Verbindingen van nu. 4G van KPN. Supersnel mobiel internet. Sneller en efficiënter zaken regelen

Verbindingen van nu. 4G van KPN. Supersnel mobiel internet. Sneller en efficiënter zaken regelen lente/zomer 2013 >> Thema: >> Vast-mobielintegratie >> Supersnel internet met LTE >> Mobiele innovaties 4G wat kan dit voor ú betekenen? KPN is inmiddels al actief met 4G in de verschillende regio s van

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie