EUPENBULLETIN. 4 september 2015 nr. 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EUPENBULLETIN. 4 september 2015 nr. 1"

Transcriptie

1 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven EUPENBULLETIN 4 september 2015 nr. 1 Inhoud Start schooljaar... 1 Geboren... 2 Informatie avond... 2 De Vreedzame School (DVS)... 3 Even voorstellen... 3 Ophalen van kinderen... 3 Hoofdluiscontrole... 4 Sportdag 14 september... 4 Schoolfotograaf... 4 Informatie verstrekking... 4 Informatie van buiten de school... 4 Onze nieuwe leerlingen en onze jarigen:... 5 Start schooljaar Het was fijn om iedereen weer te zien op de eerste schooldag! De meeste kinderen kwamen enthousiast naar binnen; sommigen weer een stuk langer dan voor de vakantie, anderen een stuk bruiner door het vakantie zonnetje, allemaal weer nieuwsgierig naar wat er dit schooljaar allemaal gaat komen! Alle kinderen hebben hun plekje wel gevonden in de nieuwe groepen. Sommige nieuwe kinderen vinden het nog spannend, maar doen al heel goed mee! Elke groep is druk bezig om vanuit het programma De Vreedzame School goede afspraken te bedenken: zo willen wij het in onze groep. We wensen iedereen een heel fijn, leerzaam schooljaar toe!!!!!

2 Geboren Op 1 september om 5:38 uur is Niek geboren! Hij woog 3295 gr. De bevalling is vlot verlopen en Niek doet het erg goed. Onze juf Ellen en haar man Joost genieten volop en Tess is een trotse grote zus. Informatie avond U heeft allemaal een uitnodiging ontvangen voor de informatie avond van a.s dinsdag. Nog even de tijden op een rijtje: tot 20.30u informatieve deel voor de groepen 3, 4, 5, 5/6 en tot 21.00u pauze met hapje en drankje in de hal voor iedereen tot 22.00u informatieve deel voor de groepen 1/2, 4/5, 6, 7/8 Op de informatie avond krijgt u ook de schoolkalender voor dit schooljaar mee.

3 De Vreedzame School (DVS) Alle groepen van de school starten met de lessen uit Blok 1: We horen bij elkaar. Tijdens dit blok staat het samen werken aan een positief werkklimaat centraal. Naast de algemeen geldende schoolregels maken leerkracht en kinderen samen afspraken over hoe je met elkaar omgaat en over de inrichting en het ordelijk houden van de klas. Om van een school of klas een groep te maken, is het nodig dat elk kind het gevoel heeft dat hij/zij er bij hoort. Kinderen hebben iets met elkaar als ze elkaar goed kennen en elkaar waarderen. Ze leren over opstekers en afbrekers. Je geeft een opsteker als je een aardige, positieve opmerking over iemand maakt. Jij kan zo goed iemand helpen. Opstekers doen iets met je; je wordt er bijvoorbeeld blij van. Het tegenovergestelde van een opsteker is een afbreker. Het is een onaardige, negatieve opmerking over iemand. De ander krijgt er bijvoorbeeld een vervelend gevoel van. De kinderen leren dat iedereen zijn mening moet kunnen uiten en verdedigen en iedereen respect moet hebben voor de mening van anderen. Om de sfeer direct goed neer te zetten hebben de kinderen de eerste twee weken iedere dag een Vreedzame School les. Bij de andere blokken hebben de kinderen iedere week één les. Even voorstellen Hallo, Ik ben Sandra, 28 jaar oud en hou van koken, film kijken, knutselen, lezen en nog veel meer. Het meest geniet ik er van als ik iets voor een kind heb kunnen betekenen, van samen spelen tot helpen met hun ontwikkeling. Daarom ben ik in 2008 als onderwijsassistente afgestudeerd en heb ik ondertussen op verschillende scholen gewerkt als onderwijsassistente, overblijfkracht en ook als pedagogisch medewerker. Momenteel ben ik gastouder. Ik heb erg veel zin om de school dagelijks te komen versterken. Dat zal met name tijdens de grote pauze op het schoolplein zijn. Nu nog hard oefenen om al die namen te onthouden, maar dat gaat op den duur vast lukken! Ophalen van kinderen We willen u vragen om aan het eind van de schooldag te wachten op het speelplein. De trap voor de toegangsdeuren willen we graag vrij laten. Op die manier kunnen de kinderen van de groepen 1 t/m 4 met hun leerkracht vrij naar buiten komen en worden ze vanaf de trap overgedragen aan hun ouders. Zorgt u ervoor dat u even oogcontact maakt met de leerkracht als u uw kind mee neemt? Dan weten wij dat de overdracht goed verloopt. Dank voor uw medewerking!

4 Hoofdluiscontrole Niet alleen wij zijn terug van de vakantie, maar helaas ook de luizen. Dit steeds terugkerende beestje blijft ook dit jaar onze aandacht houden. Ouders hebben in de eerste schoolweek de hoofden van alle kinderen gecontroleerd. (De andere data staan op de schoolkalender.) Het is belangrijk dat u zelf ook alert blijft; het zo snel mogelijk opsporen en behandelen kan verdere besmetting voorkomen. Mocht u luizen aantreffen op het hoofd van uw kind, laat het dan ook even weten aan de leerkracht. Sportdag 14 september U heeft inmiddels zowel digitaal als op papier een brief gekregen over de sportdag. Meer informatie over deze sportieve dag krijgt u op de informatie avond. Als het maandag slecht (regenachtig ) weer is of er (veel) regen verwacht wordt, kan besloten worden de sportdag niet door te laten gaan. Dan is het maandag een gewone schooldag! Als dit besluit ZONDAG al genomen wordt, zetten we dit op onze website: KIJKEN DUS! We hopen op een sportieve, droge en gezellige dag in blakende gezondheid! Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit schooljaar op maandag 28 september en indien nodig ook nog op 29 september. In het volgende bulletin van 18 september leest u daar meer over. Informatie verstrekking Er wordt hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe website van school en een daaraan gekoppelde app. We willen ernaar streven om u zoveel mogelijk digitaal te informeren. De schoolgids wordt ook digitaal verstuurd. Daarnaast komt de schoolgids volgende week op de website. U kunt op de informatie avond aangeven dat u een papieren versie van de schoolgids wilt. Tot aan de herfstvakantie krijgt u brieven vanuit school zowel digitaal als op papier. Na de herfstvakantie zal daar verandering in komen. We houden u op de hoogte! Informatie van buiten de school Snel en blind leren typen? Voor kinderen vanaf 9 jaar én voor volwassenen (ook spoedcursus). Direct na school bij mij thuis of in de vreoge avond. Start eind september. Info: of tel / Voorlichting gezonde voeding Albert Heijn zal vanaf eind 2016 stoppen met de verkoop van producten voor kinderen waar de zes zogenoemde 'Southampton Six' kleurstoffen in zitten. Dit heeft de supermarkt aan consumentenorganisatie Foodwatch toegezegd.

5 Deze kleurstoffen zitten in snoep, (smurf)ijs, koekjes en toetjes en kunnen hyperactiviteit veroorzaken. Bent u ook nieuwsgierig naar de effecten van voeding op de gezondheid van uw kind? Wilt u weten wat er precies in uw voeding zit? Of wilt u weten wat gezonde, natuurlijke voeding voor u en uw kind kan doen? Kom dan naar een informatie-avond van Lifestyle Coaching Nederland! Wanneer? Maandag 28 sept en donderdag 8 oktober, van 19.30u tot 21.30u Waar? In de brasserie van Thermae Son, Planetenlaan 2, Son en Breugel. U kunt zich voor één van beide avonden opgeven bij mij, m.peeters67@upcmail.nl Marc Peeters (vader van Claudia, groep 5/6.) Onze nieuwe leerlingen en onze jarigen: Welkom aan onze nieuwe leerlingen Sorayka Al Qazaz (3A), Damien (4/5) en Lina (6) BelHadj, Isabella Christ (1/2C), Guusje de Haas (1/2C), Coen (1/2B) en Max (1/2C) Immink, Vera de Koninck (1/2A), Madelief Massoeurs (3A), Daoud Meskini (8), Flint Moerdijk (7), Jelle Vloed (1/2A), Quinten van Vugt (1/2A), Olle van Heeswijk (1/2B), Pierce Riepe (1/2A), Timo Aarden (1/2A), Bibi van Doesburg (1/2C), Matthijs Walta (1/2B), Lente Werkman (1/2A), Kaitlin van Turnhout (1/2B), Casper (1/2C) en Juliët (1/2A) van Kaan, Eline Grob (1/2A) en Jochem Lamers (1/2B). We wensen jullie een fijne tijd op onze school! Een felicitatie voor onze september jarigen: 2-09 Isabel Simons 3A Alisha van Hedel 7/ Iskra Bogaerds Lily Reuver Lotfi Mazrouái 3A Indy Janssen 1/2A Bruno Wuisman Robert-Jan Vonk Damian Adams 5/ Sam van Dorst Florine Verleisdonk 1/2A Julius Rademaker Gijs Peletier Juul Kantelberg Semih Karatas 3B Pim Daans 4/ Max den Otter 3B Thomas Fey 1/2C Megan Cornelissen 7/ Rosa Slotboom Siebe Wuisman 1/2C Jaeda Daems Mylan de Wijs 1/2B Een prettig weekeinde allemaal!

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 18 september 2015 nr. 2

EUPENBULLETIN. 18 september 2015 nr. 2 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 18 september 2015 nr. 2 Inhoud Sportdag... 1 De Vreedzame School : Kletskaarten... 2 Studiedag... 2 Schoolfotograaf...

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2019 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directie Personeel De vreedzame school Trakteren Ziek melden Oproepje van juf Saskia van het atelier Goede doel Contactpersoon Inloopmomenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015-2016

Nieuwsbrief 1 2015-2016 20 augustus 2015 Volume 2, editie 1 Nieuwsbrief 1 2015-2016 De zomervakantie zit er weer op! Het is fijn om iedereen weer gezond en wel terug te zien op school. Een speciaal welkom aan alle kinderen die

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2018

NIEUWSBRIEF. nr september 2018 NIEUWSBRIEF nr. 1 11 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Personeel De vreedzame school Ziek melden / buikgriep Kindcentrum Leeuwesteyn Oproepje van juf Saskia van het atelier

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

nummer 14 8 januari 2016

nummer 14 8 januari 2016 nummer 14 8 januari 2016 Weekagenda: - Weeksluiting: Vrijdag 15-01-2016: Groepen 1-2a, 1-2c, 3, 5 en 8 Belangrijke data: 1 februari 2016: De kleutergroepen hebben een vrije dag (dit stond niet in de maandkalender

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 24, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 24, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 24, nr. 21 14 juli 2017 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie 1 Blazersklas 2 Afscheid TSOkrachten

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar!

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar! TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 8 Jaargang

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Editienummer 1 september 2015

Editienummer 1 september 2015 Editienummer 1 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Datum 28-08-2015 Op de kalender 31 aug schoolfotograaf 1 sep verkoop strippenkaart 15 sep informatieavond gr 1, 3 en 8 23 sept kinderpostzegelactie 21

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr.

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr. September 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 13.30 uur MT overleg AK 2 hoofdluiscontrole 3 4 5 6 7 lesweek 2 8 9 Schoolfotograaf (vm) 10 Teamverg. 1 Hoolahu 11 12 13 14 lesweek

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? nr. 1 - september 2018

NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? nr. 1 - september 2018 nr. 1 - september 2018 NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? Een nieuw schooljaar Het is maandag 27 augustus als ik dit allereerste stukje voor de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

e ja argang KINDERBOEKENWEEK

e ja argang KINDERBOEKENWEEK 21-09-2 018 26 e ja argang Nummer 4 Redacti e : Ouderr aad Eindredac tie: Marcel Prins jozefscho ol@laur entiuss t ichting.nl KINDERBOEKENWEEK De KinderBoekenWeek, thema Vriendschap, gaat bijna van start.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Ter info: Het Wiekendje zal voortaan op donderdag uitkomen! In dit nummer: 10 september 2015 2015-2016

Wiekendje. Vanuit het MT. Ter info: Het Wiekendje zal voortaan op donderdag uitkomen! In dit nummer: 10 september 2015 2015-2016 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 10 september 2015 2015-2016 Ter info: Het Wiekendje zal voortaan op donderdag uitkomen! Interessante

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 19 januari Wendy compensatieverlof 21 januari Oudercafé 23 januari Voorleesontbijt 26 januari MR-OR vergadering

die de komende weken plaatsvinden 19 januari Wendy compensatieverlof 21 januari Oudercafé 23 januari Voorleesontbijt 26 januari MR-OR vergadering Het laatste nieuws over OBS De Bolderik Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie januari 7 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 13 januari Gezamenlijke ouderavond

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Datum: 18 februari 2016 Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Vakantie Komende week hebben de kinderen Voorjaarsvakantie. Het team van Het

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 september 2012

Nieuwsbrief 10 september 2012 Nieuwsbrief 10 september 2012 ALGEMEEN Ziekmelding Als uw kind ziek is, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk, liefst vóór schooltijd, aan ons melden. Ons telefoonnummer is voor de locatie Sportlaan 0174-521760

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Leeswijzer 19, 24 juni 2019 Activiteitenagenda 27-06: Schoolfeest! Kinderen mogen om 9.00 uur op school komen 27-06: Afscheid van juf Cindy, juf Cora, juf

Nadere informatie

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij 08-09-2011, nummer 1 Agenda Donderdag 15 september Hulpouderlijst mee Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij Beste ouder(s) / verzorger(s) van

Nadere informatie

Schoolinfo 9 Maart 2015

Schoolinfo 9 Maart 2015 Schoolinfo 9 Maart 2015 Simone Piron stelt zich voor Mijn naam is Simone Piron. Sinds 1 februari ben ik intern begeleider van Op Dreef. Hierbij zal ik de taken van Monique overnemen. In het verleden ben

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

S E P T E M B E R

S E P T E M B E R S E P T E M B E R 2 0 1 6 Inhoud: Welkom 1 Mijn schoolinfo 1 Even voorstellen 2 IB nieuws 2 Groep 1 en 2 2 Groep 3 en 4 3 Groep 5,6 en 8 3 Personele zaken 3 Kinderboekenweek 3 Kinderpostzegels 3 Rooster

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie