Van overbodige rijkdom kunnen alleen overbodige dingen gekocht worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van overbodige rijkdom kunnen alleen overbodige dingen gekocht worden."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 12 Schooljaar Van overbodige rijkdom kunnen alleen overbodige dingen gekocht worden. Henry David Thoreau Amerikaans essayist, leraar, filosoof, natuuronderzoeker en dichter ( ) Toen de maan nog door de bomen scheen, vertrok meester Kris vol goede moed naar het sintendomein in Vlaanderen om Sinterklaas en Zwarte Piet op te halen en naar school te brengen. In de sporthal zongen we vol verwachting met alle kinderen Sinterklaasliedjes. Maar het duurde en duurde. Geen Sint, geen Piet, niemand verscheen. En opeens: Zwarte Piet kwam buiten adem de sporthal binnen gerend. De auto van meester Kris sputterde tegen, viel stil en Sinterklaas zou als er niets zou gebeuren, veel te laat aankomen. Enkele kinderen van het zesde leerjaar veerden recht, deden vlug hun schoenen aan en renden met Zwarte Piet naar buiten. Ergens in de buurt van de Baan stond de auto, met uitstekende mijter, te wachten met nog een Zwarte Piet én Sinterklaas. Vandaar die mijter en open dak. De kinderen en de Pieten aarzelden niet om de auto vooruit te duwen. Meester Kris hoefde enkel te sturen. Oef! Op tijd! Sinterklaas was in zijn nopjes! Meester Sven, handige Karel en ingenieuze motorhersteller, maakte de auto terug tiptop in orde. Sinterklaas en zijn twee Zwarte Pieten waren dolgelukkig. Wij nog meer natuurlijk. t Feest kon beginnen! Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF

2 Grootouderfeest: STERBOS GOT TALENT Dit klonk: t Is toch een wonderlijke job. De kleuterjuffen doen het toch maar weer! Ik zou niet in hun schoenen willen staan. Hoe doen ze het toch? Passie en een groot hart, heb ik geantwoord. Wat een feest! Oma s en opa s komen supporteren voor hun kleinkinderen en zien hun kleutertijd terug... Meester Luc, dit heb je weer goed gedaan! Trots ben ik dan maar weet echter dat ik geen woord of idee of muziekje heb binnengebracht. t Waren de kleuterjuffen en kinderen van het zesde leerjaar! Alle eer gaat natuurlijk naar hen! En natuurlijk verdienen óók onze kleuters, die zelf wel aangeven wat mogelijk is op een podium, kleurrijke pluimen! Dankbaar en gelukkig ben ik omdat ik zo n feest mag mee beleven en duimen! Ongelooflijk dat die kleintjes die grote kleuters nadoen. Ze leren toch veel meer dan vroeger! Schoon om te zien dat de oudste kleuters die kleintjes meetrekken. Schitterend dat die kerels en meiden van het zesde leerjaar hebben meegewerkt! Dit is pas écht leren en zoveel meer dan cijfers en letters! Tof vond ik dit te mogen horen van een opa die een carrière in het onderwijs had opgebouwd en nu geniet van zijn kleinkinderen Aan alles is gedacht. Mooie tafelversiering! De kinderen van het vijfde leerjaar hadden hiervoor gezorgd! Zwarte Piet en Zwarte Piet Allebei in nieuwe kostuums!

3 WERELDWINKELNIEUWS: GESCHENKENBEURS Liever faire dan foute cadeautjes! Te vinden in de Ark op 1 en 2 december! Herfstwandeling t Was zo: t Was dezelfde wandeling als vorig jaar. Alleen dat gezellig paadje in het bos was nieuw he. Het goed-in-je-vel-pad is een aanwinst. k Vond het rustiger in de zaal dat de kinderen een aparte ruimte hadden om te spelen. En ze hebben er rustig en tof gespeeld! Die nieuwe matten zijn echt wel oké. Het is te hopen dat ze proper blijven want die vorige Thomas gaat ze vooraleer ze terug op te rollen, eerst even dweilen. Amai, wat een prijzen zeg. Volgend jaar hopelijk weer zo n hoogvlieger. Want de mensen zullen zoiets wel verwachten hoor!

4 We mogen altijd dromen! We hebben lekker gegeten en er werd goed voor ons gezorgd. We moesten niet wachten op een Leffe of iets anders natuurlijk. Ik ben mijn portefeuille verloren en daar zat mijne pas in en ongeveer 15 euro denk ik. Je moet mijn mama niet bellen. Ik zal het zelf wel zeggen De portefeuille is gevonden hoor! Ze moeten het toch maar doen he die juffen. Eerst Grootouderfeest, dan hier zijn en helpen met garçonnen voor de Herfstwandeling. Waarschijnlijk zullen ze seffens goed slapen! Ik begrijp dat het dan maar ene keer alles bestellen is, zoals het podium, en de stoelen en tafels. Dat is ook zo met de Quiz en de Restaurantdag he. Je hebt gelijk ze. Maar toch De laatste jaren wordt het podium door Tom De Meyer (lid van de Ouderraad) gebracht De quiz is iets voor mij. Ik ken bijna alle sporters. t Zal gemakkelijk zijn vanavond. t Was nummerke 10 he meester. Had gekund maar Vincent Kompany en Nafi Thiam waren de supporters Het is mijn laatste Herfstwandeling als voorzitter. Ik moest hier niet zijn vannamiddag. Cliff, Tim, Thomas, Ze waren er hé! Een zinnetje van Ronny. Goed dat het herfstmarktje is afgeschaft. Mijne zoon heeft vorige keer zijn werkje niet kunnen kopen. t Was weg. Niet simpel thuis t Wordt precies elk jaar beter. Goed georganiseerd, meester Luc. Er was wel minder volk, vond ik. De voetbal had ook dit jaar hun Sinterklaasfeest. En er zijn vele voetballertjes En ook hier heb ik weinig te maken met de organisatie. Leerkrachten en ouders nemen dit in handen! Supporteren doe ik natuurlijk wel! Sinterklaas en zijn dakschoenen Sinterklaas heeft speciale schoenen. Dat vertelde hij in de klassen van het eerste leerjaar. Als hij op het dak stapt, klikken die als magneten vast aan de dakpannen. Daarom is hij nog nooit van het dak gevallen! De kinderen van het zesde leerjaar hebben de verschillende optredens voor Sinterklaas prachtig aan elkaar gebonden door toneeltjes!

5 Prijzen herfstwandeling Mailtje ontvangen van de mama van Jasper Perneel die de kinderprijs had gewonnen. Beste, Jasper is super blij met zijn prijs!! Hij heeft ook gezegd dat hij het lekkers gaat delen met nichtje Lisa en neefje Jonas want zij hebben hem geholpen. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten Kim, mama van Jasper Gunther Van Hasselt en Sanne Geysen (papa en mama van Merlijn en Belle) hebben hun gewonnen geschenk geschonken aan de school. DANKJEWEL! De hangzetel vertoefde deze week in 1B!

6 Vormselnieuws Op woensdag 21 november zijn we met onze vormelingen naar dagcentrum De Oever geweest. Daar komen mensen met een beperking naartoe. We kregen uitleg over de werking van een dagcentrum. En we mochten ook netballen tegen een ploeg van hun. We dachten dat we gingen winnen, maar dat was wel anders Zij kunnen dat zo goed!!! We stonden er echt van te kijken. Het was een leuke middag.

7 Jeugdsternieuws Onze Sinterklaasactiviteit was weer een topper van formaat! De foto's kan je terugvinden op onze Facebookpagina. Groetjes! Doen jullie ook mee? Juffen en meesters lichten hun elektronische brievenbus morgen niet. Zaklamp gevonden? Tias is zijn zaklamp verloren op de Herfstwandeling. Het is een grijze ledlamp waarin 3 AA-batterijen passen. De zaklamp mag aan het secretariaat afgegeven worden. Dank!

8 Inzamelactie zaterdag 8 december: onze tweede papierslag. We zoeken steeds mensen die hun kostbare tijd willen opofferen om papier op te halen. Gezellige bedoening hoor! Koffiekoeken, een verfrissend drankje en een toffe sfeer zijn er steeds! Hopelijk vinden jullie tijd om papier bij onze Sterbosburen op te halen op zaterdagvoormiddag, 8 december!

9 Triple P: wat meer info!

10 Woensdag zetten we in onze klassen onze schoen. Benieuwd of Sinterklaas de tijd vindt om nog even langs te komen. De ouderraad duimt! Tot een volgende keer, meester Luc

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Schooljaar

Nieuwsbrief 11 Schooljaar Nieuwsbrief 11 Schooljaar 2017-2018 01 12 2017 Hoort de wind waait door de bomen Vergeet het. Sirenes te horen. Veraf en opeens zo dichtbij Zwarte Klaas en Meisjespiet waren Sinterklaas kwijtgeraakt. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website.

Nieuwsbrief 4 Schooljaar Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2017-2018 06 10 2017 Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website. Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF Dag van de leerkracht Een welgemeende dankjewel! -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 Schooljaar

Nieuwsbrief 30 Schooljaar Nieuwsbrief 30 Schooljaar 2018-2019 14 06 2019 FIETSEN, FIETSEN, FIETSEN, WAAR FIETSEN WE NAARTOE, Dit liedje hebben we al geleerd in de rode klas. Met het jaarthema Goed in je vel hebben wij de uitdaging

Nadere informatie

Kindertopdag. We slingeren van Volleybal tot Judo en alles er tussenin tot een grote S. Sterbos. Echt wel! Goed in je vel Altijd in beweging!

Kindertopdag. We slingeren van Volleybal tot Judo en alles er tussenin tot een grote S. Sterbos. Echt wel! Goed in je vel Altijd in beweging! Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019 19 10 2018 Kindertopdag De kinderen, onze toppers, hebben genoten op de kindertopdag van: Volleybal Fiets- en loopparcours bewegingsparcours (klimmen, kruipen, springen)

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Zonder jullie geen feest. Nieuwsbrief 27 Schooljaar

Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Zonder jullie geen feest. Nieuwsbrief 27 Schooljaar Nieuwsbrief 27 Schooljaar 2018-2019 24 05 2019 Na de verkiezingen zondagochtend zeggen we: Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Maar Zonder jullie geen feest. Alvast veel uitnodigende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Schooljaar

Nieuwsbrief 10 Schooljaar Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2017-2018 23 11 2017 23? 24 toch! En daar komt de sidecar uit Spanje weer aan Nee, nee helemaal niet correct. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn soms wel ondeugend en deugnietig

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar Bewegen

Nieuwsbrief 3 Schooljaar Bewegen Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2018-2019 21 09 2018 Bewegen Woensdagmorgen waren heel wat kinderen gekleed in hun outfit van hun favoriete sport. Het was immers: Toon je sportclub@school -dag. Ook in de klassen

Nadere informatie

Een Sinterklaasverhaal in onze school

Een Sinterklaasverhaal in onze school Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 2 december 2016 Een Sinterklaasverhaal in onze school Overleg op mijn bureau over de kerstviering Daar wordt aan de deur geklopt, zacht geklopt, hard geklopt. De deur

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5 OBS Mesch Grijzegraaf 12 6245 KG Mesch-Eijsden 28-12-2017 Nummer 5 Mescher Mail IN DIT NUMMER Nieuwjaarswens......1 Sinterklaas.......2 Chapeau knutselgroep.....2 Kerstmarkt.......3 Kerstmusical.........3

Nadere informatie

Vasten op weg naar Pasen

Vasten op weg naar Pasen Nieuwsbrief 21 Schooljaar 2018-2019 22 03 2019 Lentekriebels Vasten op weg naar Pasen Wat kan Vasten op weg naar Pasen betekenen? Nu? Loslaten en geloven in opnieuw en opnieuw beginnen, misschien? We moeten

Nadere informatie

De Pantoffelheld daagt ons uit!

De Pantoffelheld daagt ons uit! Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2019-2020 13 09 2019 Hier zijn we dan Zie ons We mogen groeien En groter worden In zon en regen Bloeien Grenzen verkennen Deze verleggen Vasthouden en loslaten Wat komt Dapper

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jenaplanschool Gorkum

Nieuwsbrief Jenaplanschool Gorkum Een poos geleden hebben we met de stamgroepleidsters van de onderbouw nieuw ontwikkelingsmateriaal aangeschaft. We hebben allemaal een light cube in de klas, kneedzand en veel nieuwe puzzels en spelletjes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 Schooljaar op Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief 13 Schooljaar op Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 13 Schooljaar 2017-2018 15 12 2017 Mensenzoon, Kind, van God? Of had een meisje ook gekund? Advent Een hertaling Een gewone vrouw, een gewone timmerman Maria en Jozef zijn in blijde verwachting

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N O V E M B E R 2 0 1 3 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : 1 B I N N E N K O R T 2 O P R O E P P R O J E C T M U Z I S C H E V O R - M I N G 3 B E Z O E K A A N H E T G E M E E N T E H U I S

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen:

Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen: Nieuwsbrief 19 Schooljaar 2018-2019 22 02 2019 Week tegen pesten! Kinderen en jongeren worden nog steeds te vaak geconfronteerd met pestsituaties: als slachtoffer, pester of als omstaander. Ook ouders

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan!

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2017-2018 08 09 2017 1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! De school lag te wachten. Groen en netjes, lokalen gepoetst, klusjes uitgevoerd.

Nadere informatie

JAARTHEMA GOED IN JE VEL

JAARTHEMA GOED IN JE VEL Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019 28 09 2018 JAARTHEMA GOED IN JE VEL LOPEN, WANDELEN, JOGGEN Onze opdracht voor het jaarthema is lopen, wandelen en joggen. Daarom heeft het 3 de leerjaar zich ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Herfst, herfst wat heb je te koop Duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, jij mijn kind K weet niet of jij dat aardig vindt. Zie je de kastanjes aan de

Nadere informatie

Het wezenlijke in het onderwijs is niet de behandelde leerstof, doch het wakker maken.

Het wezenlijke in het onderwijs is niet de behandelde leerstof, doch het wakker maken. Nieuwsbrief 5 Schooljaar 2016-2017 7 oktober 2016 Dinsdag, iets na de vijven, hoorde ik een bel, een schoolbel. Dit kon niet: de afstemming van het elektrische circuit in de nieuwbouw is nog niet afgerond

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi Sint in de stad Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi H et is bijna Sinterklaas in Blauwwaterland. Nog zeven nachtjes slapen en het is zover! De tv mag even aan in de klas. Voor deze bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

Vrijdag 29 maart 2019 (deel 1)

Vrijdag 29 maart 2019 (deel 1) Nieuwsbrief 23 Schooljaar 2018-2019 05 04 2019 Zie verder in deze nieuwsbrief Onze vastentocht voor De Oever / Netbalwedstrijd: Sterbos De Oever / Mijmering over Pasen Vrijdag 29 maart 2019 (deel 1) t

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Goed in je vel Altijd in beweging! Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen

Goed in je vel Altijd in beweging! Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2018-2019 12 10 2018 Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen Voorbije woensdag was dat het onderwerp van de pedagogische studiedag voor de juffen en meesters van onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Vasten, op weg naar. Nieuwsbrief 22 Schooljaar Vandaag is paars De kleur van het leven! JUF HELGA Ontzettend veel DANK!

Vasten, op weg naar. Nieuwsbrief 22 Schooljaar Vandaag is paars De kleur van het leven! JUF HELGA Ontzettend veel DANK! Nieuwsbrief 22 Schooljaar 2018-2019 29 03 2019 Vandaag is paars De kleur van het leven! Vasten, op weg naar Pasen JUF HELGA Ontzettend veel DANK! Verrijzen? En verder reizen! Zo eindigde m n mijmering

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Kerstverhaal in de herfst?

Kerstverhaal in de herfst? Nieuwsbrief 5 Schooljaar 2018-2019 05 10 2018 Kerstverhaal in de herfst? Onze elektronische bel rinkelde precies om halfnegen. De kinderen van de lagere school zochten naar hun boekentas en trokken richting

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 04-12-2015 December Fijn dat u de tijd neemt, om deze 4e nieuwsbrief te lezen. De maand december is aangebroken, dat betekent vooral veel warmte en gezelligheid, maar ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Pieter de Witte. het verhaal van Sint Nicolaes. Merel van Gaalen

Pieter de Witte. het verhaal van Sint Nicolaes. Merel van Gaalen Pieter de Witte Pieter de Witte het verhaal van Sint Nicolaes Merel van Gaalen Tekst & illustraties: Merel van Gaalen Foto auteur : Jan Boeve ISBN: 9789402124156 Merel van Gaalen 1. Het is gewoon een

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. DECember 2014

NIEUWSBRIEF. DECember 2014 NIEUWSBRIEF DECember 2014 Beste ouders, We zijn al toe aan de laatste nieuwsbrief van dit jaar Op 5 december was er hoog bezoek op onze school! De Zwarte Pieten waren in hun nopjes en voelden zich de ster

Nadere informatie

Jaargang 34, nummer 8, 10 januari Agenda

Jaargang 34, nummer 8, 10 januari Agenda Jaargang 34, nummer 8, 10 januari 2019 Agenda Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 1/2 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt peuter/kleuter Vrijdag 25 januari Studiedag kinderen hele dag vrij Woensdag 6 februari

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent Wadenoijen 16-04-2015 Jaargang 23 Waayer Nieuws 15 www.waayer-wadenoijen.nl Speelgoedmiddag groep 1/2 De speelgoedmiddag voor groep 1/2 van 24 april is, in verband met de Koningsspelen, verzet naar morgen

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2017

Kleuterkrant november-december 2017 Kleuterkrant november-december 2017 KERSTMIS Kerstmis met zijn groene kerstbomen en de twinkelende lichtjes brengt veel gezelligheid onder de mensen. Misschien dromen we wel van een witte Kerst. Er worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 3 juli 2015 Nieuws van de leerlingenraad Wij zijn blij dat er zoveel groepen rommel hebben verzameld. We

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

11 11 Is geen voetbaluitslag

11 11 Is geen voetbaluitslag Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018-2019 09 11 2018 11 11 Is geen voetbaluitslag 100 jaar geleden legden de soldaten de wapens neer. Meer dan vier jaar vechten in de loopgraven, met anderen en met zichzelf.

Nadere informatie

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap.

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap. Nieuwsbrief 3 - November: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden.

Nadere informatie

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Lespakket Sinterklaas en de gouden munten Huis van Sinterklaas Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Voorleesverhaal Sinterklaas en de gouden munten Het is bijna pakjesavond. Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: Tom & Senne 24-10-08 jaargang 3 nr. 7 http://zevensprong.org frankieweyns@hotmail.

't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: Tom & Senne 24-10-08 jaargang 3 nr. 7 http://zevensprong.org frankieweyns@hotmail. 't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: Tom & Senne 24-10-08 jaargang 3 nr. 7 http://zevensprong.org frankieweyns@hotmail.com Het aapje en de sleutels Er was eens een man en die had de sleutels

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie